Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2016 15:18 - Уроци по Английски език
Автор: angliiskiezik Категория: Други   
Прочетен: 687 Коментари: 0 Гласове:
1



Вашите топ 5 съвета за изучаване на английски език

 

Преди време попитахме читателите на нашия бюлетин, да изпратят своите топ съвети за учене на английски. В никакъв определен ред, ето какво казват нашите читатели.

Уроци по Английски език .

 

По мое мнение, всеки един човек има негов / неин собствен начин да научи английски.

 

За мен, най-добрият начин винаги е бил да гледате филми, анимационни филми, телевизионни предавания и някои телевизионни канали като BBC или Sky новини.Като бях малък гледах Cartoon Network и въпреки че не се разбира нито дума аз продължавах да гледам и сега виждам, че това е нещо добро:) За филмите, в Португалия нито един от филмите не са преведени, но вместо това имаме субтитри. Това е много хубаво нещо и се дължи на факта, че когато сте по-млади, можете да свържете думите (винаги съм научавал някои нови думи!) И знам, че се развивам само от слушане на това, което казват, а не от субтитрите!

 

Вторият добър начин да научите английски език е да напишете няколко пъти новите думи, които научавате, например, когато научих  цветовете или номера или дори името на  дрехите, домашната работа ми беше да пиша всяка нова дума пет или десет пъти! ! Това определено ми помогна много!

 

 Трети добър начин да учите и практикувате английския е да говорите с нашите приятели или учителя в клас! По този начин ние можем да практикуваме новата лексика и в същото време се учим с грешките, които ние може да се кажем по време на речта си. И в края ние винаги казвме "Бих могъл да го каже, по по-различен и по-добър начин!".

 

Следващият съвет е да се чете много, не само книги, но вестници и списания! Има толкова много добри и нови думи в една книга, че дори нямаме представа! Ето защо аз се опитвам да прочета на английски език при всяка възможност, която имам! Дори и да не разбирам смисъла на тази дума, мога да разбера смисъла на изречението и от това мога да се опитам и да позная какво всъщност означава тази дума!

 

Накрая последният, но не на последно място, бих препоръчал всички хора които учат английски език, да отидат в Англия, за да се опитат, да разговаряте с тези които говорат на езика или дори да ги слушате как говорят! Отидете на шопинг, отидете в кафенето, отидете на вечеря, на кино или дори на театъра и ще видите, че това със сигурност ще е най-добрият начин наистина да научите английски! Вие също така ще имате възможност да откриете нови култури и да посетите нови места, които може да не забравите никога! =)




Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angliiskiezik
Категория: Други
Прочетен: 6061
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031