Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2020 17:20 - Смех! Уестингхаус ще ремонтира АЕЦ Козлодуй! Пак ни предадоха!
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Почти фалиралата Уестингхаус, която беше ПРОГОНЕНА от почти всички Европейски страни, чиите реактори в САЩ имаха огромни проблеми и се разпадаха, която почти няма никакви поръчки – ще “модернизира” АЕЦ Козлодуй!!!

 

Какво е това безумие – да дадем НАЦИОНАЛНАТА СИ СИГУРНОСТ на фалирали накадърници, които не са строили централата и ще вкарват нещо което не е изпитано дали е съвместимо!!!! Все едно да дадете на някое дете да ви ремонтира колата!!! Бихте ли го направили? Ами тук става дума за ЖИВОТА на 7 милиона българи!!! Освен това – Уестингхаус ще монтират дистанционно управление на софтуерите – ако някой бъдещ премиер не е съгласен със САЩ – ще има ядрен взрив в Козлодуй!!! Децата ни станаха заложници и внуците ни и всички докато я има централата!!! Събуди се народе и спри безумието!!!

„Westinghouse Electric Company“ подписа договор за модернизацията на АЕЦ “Козлодуй”.

Американският енергиен гигант ще се заеме с 5 и 6 блок.„Westinghouse“ обяви, че е подписала договор с АЕЦ “Козлодуй” в България за преместване на текущите информационни и контролни системи (I&C), базирани на платформата Ovation™ на 5 и 6 блок по най-новите стандарти. Това ще осигури още по-голяма конкурентоспособност и ефективност в начина на работа на тези централи.   „Дигитализацията и модернизацията на експлоатираното ядрено оборудване е ключова част от дългосрочните операции на нашия клиент и стратегически приоритет за Westinghouse“, казва Тарик Чохо, президент на бизнес звеното за операции по изграждане в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) на Westinghouse. „Имаме удоволствието да подкрепим 5 и 6 блок на АЕЦ “Козлодуй” в техните усилия да използват най-добрите налични технологии и да доставят икономически и чиста енергия на България за десетилетия напред.“       Платформата Оvation е една от най-модерните I&C платформи за енергийния сектор и се използва широко както в работещи, така и в нови ядрени централи. Като доставчик на платформата Оvation за ядрената промишленост, Westinghouse внедрява   Ovation в АЕЦ „Козлодуй” повече от 15 години и платформата се оказа безопасна, надеждна и много икономична. Westinghouse се ангажира да подкрепи блокове 5 и 6 на “Козлодуй” в поддържането на платформата Оvation поне още 30 години, като подкрепя плановете на Козлодуй да експлоатира 5 и 6 блокове поне до 2049 г.

„Модернизацията на 5 и 6 блок беше необходима и като всеки един компютър, той трябваше да бъде подменен след 15 години работа“, заяви за Александър Николов, заместник-изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“, предава Нова тв.

Той уточни, че договорът с американската компания е подписан вчера, 16 януари. Това е поредната стъпка от цялостната рехабилитация на двете ядрени мощности, каза Николов. Експертът подчерта, че съвместното сътрудничество с американците датира от средата на 90-те години на миналия век.
Автоматичната система за управление на технологичния процес, която се внедрява в АЕЦ „Козлодуй“ е от още по-ново поколение, гарантиращо сигурността на 5 и 6 блок в следващите 30 години, заяви Александър Николов.

Подписаният договор е за сумата от 63,5 милиона лева.

„Westinghouse Electric Company“ е водеща световна компания за ядрена енергия и е водещ доставчик на продукти и технологии за ядрени централи за комунални услуги в целия свят. „Westinghouse“ достави първия в света търговски воден реактор под налягане през 1957 г. в САЩ. Днес технологията „Westinghouse“ е основа за приблизително половината от действащите в света ядрени централи.

  източник: https://www.svetovninovini.online/2020/01/blog-post_18.html


Тагове:   Аман,   рушвети,   Фалирали,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133596
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години