Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2017 01:32 - Трябва да ги видиш тия, како Пенке - 22
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2099 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Подредил съм ти ги. Тия, дето се заканват страшно “Ние ще се справим с вас сами! Идваме!” – Ами да ги посрещнем с твойто мъжко магаре, како Пенке. Щом идват... ПОСВЕЩАВАМ ТОЗИ ПОСТИНГ и на Ангел, живее в съседния блок. Той е, как да кажа, малко невъздържан. – “Леле-е, тия да ги хвана накъсо, да им покажа от къде изгрява слънцето! Ама пуста демокрация...”

Виж ги сега, како Пенке, в поредния етап от “Борисов 3” до “Борисов 4”. Какви бяха в предишния етап “РБ за РР” и в етапа по часовник след това, както и преди това – нали си пазиш писмата ми до теб, там са хронофицирани и цитирани.

Представил съм ги максимално добронамерено. Тъй де, те говорят, аз само “ги забождам като пеперуди с карфици в хербария”.

Щото “Казаното отлита, написаното остава” – Айн  Раунд Ъп.

 

Един с име “Нема такова” - zaw12929, написал 4700 постинга за 10 години, значи по 470 годишно при 365 дни в годината. Като се има предвид, че днес е на 41 години, значи е загубил 10 от най-ползотворните си години да пише глупости – напр. на 21.02.2017 “Престъпления на Борисов срещу народ и държава. Заради които трябва да лежи в затвора”, вместо да спаси милиони българи чрез знанията си за “Без хирургия отстраняване на камъни в бъбреците” (22.04.2017), “Природен унищожител на ракови клетки” (26.02.2017) и т.н. подобни такива.

Този Завалия има определено раздвоение на личността. Нещо като “аз съм Юлия да знаеш” само дето той лекува с чесън, докато тя мори със секс. А може и да е, как му викат в блога - “бот”. Няколко души от една фамилия или от една ППО. Пишат поотделно, без да се четат. Калабалък да става. Е да де, ама аз ги чета. Всичките.

Например на 20.04.2017 в 16:41 написали “Ще закопаем ли България”, където обосновават своята идея “България трябва да прави всичко възможно не да намалява - а да УВЕЛИЧАВА циганската раждаемост. Циганската раждаемост може да бъде златният шанс на България, на българите, да излязат от демографската пропаст”, забравяйки, че само 53 МИНУТИ преди това – в 15:48 на същия ден, са написали “ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА - 14-годишна циганка вече с две деца”, където има потресаващо видео как цигани гледат 12-те си деца в един коптор. Да не ти разправям, како Пенке, за другите обосновки в “Ще закопаем ли България - По време на президентския мандат на Румен Радев от 5 години може да се има над 300 до 400 хиляди новородени, ако за това има програми ... В средата на 17-ти век се установява, че Мароко няма достатъчно бойци за войската си. Султанът на Мароко заповядал да бъдат купени и отвлечени 150 хиляди робини, раздал на войниците си с изричното условие родените момчета остават собственост на държавата ... При държавническо действие циганите могат да се превърнат в спасението на България, на българите, на българския дух. Трябва циганките да раждат българи християни. Имаме си български добър пример за възможностите на циганите, за постигнатата преди 1989 година интеграция да са достойни българи.”

Още един, дето не знае на кой клон се е покачил - russofil. Име Сергей Иванов и нищо друго. Има само 51 постинга, но пък е нов, от 5 месеца е в блога. Сефте ще се развихря. Виж го сега, како Пенке:

- От една страна потвърждава ника си “Русофил” – Примерно, написал на 21.04.2017, че “България съществува като держава само 3 века. Според Руска Академия Наук през 968г. руската армия на Святослав разгромява войските на балканскити татари и превзема столицата Преслав с което се слага краят на державата на болгарите на Балкани, а през 971 г. я предава за временен контрол на своите колеги византийците, както е първоначалната договорка. Годината 968 може да се приеме като началото на периода в който Балканите стават руско притежание, защото те са защитниците на славянското население по тези земи и са ги освобождавали много пъти.”, за да завърши бодро: “... защото болгарите не са в състояние да се самоопраляват, фалшифицират демографската картина и отричат правата за самоуправление на огромните етнически групи като македонски (Пиринска Македония), руски (Черноморие), добруджански (Добруджа), помашки (Родопи) и шопски (Западните райони) славяни които общо съставлават над 70% от насилението. Русофили, обединявайте ся защото единственото спасение е да станем част от Велика Русия. Един език, една писменост, един бог, един лидер!”

- От друга страна – Русофоб. А така. Нищо лошо. Даже много по-хубаво. Ако беше истина. Гледай сега - На 10.05.2017, само един ден след като Путин (“единия лидер” според Русофила), лично водеше марша на безмъртния полк в Москва, Русофоба публикува “Освободитель” - ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки…/ Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. / После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! / Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила...”

Ще кажеш, че е подигравка, сатира?! От нищо не личи подобно нещо. Освен ако посоченото име за автор на това стихотворение - Хаджи Бойко Бочев, не е алюзия с Бойко Борисов. Добре де, ама в русофобския постинг на Русофила няма нищо повече написано. Дори и един коментар няма към него, та по тона на коментиралите или по техните никове човек да си направи някакъв извод. Прави лошо впечатление още, че яростните българисти в блога, напр. “Траките са българи”, не са реагирали НИКАК на “България е съществувала само 3 века”!? Аз да го бях написал, щяха да ме смелят с възражения. Което значи, вероятно, че тях от мен не ги страх, но виж от “Русофила” – о, да, много.

Знаеш ли, како Пенке, като гледам кои се навират под твоето магаре да търсят теле, мисля, че има някакво обяснение на този факт. Някъде през м.февруари, в постинга си “Новите комунаци и Васил Левски, например” (в коментарите под него) изразих факти, които ме карат да си мисля, че “russofil” е друг профил на theeconomist-а. (Както впрочем tropik, felixedmundovich…) Много си знаят спатиите помежду си, затова ги е страх едни от други. Ние, освен да ги съжаляваме и да им се подиграваме, с друго не можем да им помогнем.

 

Някак мога да ги разбера тия. Гузни повече или по-малко и е разбираема мимикрията им – без “мими”. Но какво да кажа за жертвите им от ония времена, буквално бити, пребивани, видоизменяни физически и душевно? Какво да кажа за българите, страдащи и до днес от “стокхолмския синдром”, да заобичаш своите мъчители?!

Например Николай Колев-Босия bosia. Вероятно е бил нормален българин преди да го пригебцат ония комунисти отпреди Десети и да го направят буквално днешния луд човек. За което той вина ТОГАВА няма, но ДНЕС вече има. Разглеждам блога му. Вътре кипи от възмущения, заплахи, квалификации, но виж срещу кого:

- 18.05.2017 – Правителството “Борисов 3” е на 2 седмици, но Босия пише: “Наглостта на криминално проявеното лице от Банкя. Селкият тарикат Борисов ни смята за малоумници” – И това е деветия постинг за 18-те дни на този месец, в които Босия иска да сваля Борисов! И като се махне Борисов, кой ще дойде да ни управлява бе, глупако?! (Наричам го глупак, защото съм му задавал този въпрос – С кого ще сменяш Борисов?, няколко пъти няколко години вече. Писмено естествено, в блога. Мълчи. Нали е бос, обувките му не трополтят и не може да се разбере кога излиза от убежденията си.)   

- Патриотите ли? Намерих само два негови постинга срещу тях за тези същите 18 дни. В единия споменава, отрицателно, името на Валери Симеонов, в другия – на Красимир Каракачанов. Волен Сидеров отсъства, може би защото е националист или защото Путин му плаща на партията. НО НАМЕРИХ следното:

02.05.2017 – “Психолози твърдят, че нерядко браковете по сметка са по-устойчиви от тези по любов. Всъщност преди двадесетина години бе налице съвпадане на интересите на глобалната олигархия, в т.ч. на европейския й клон, и на родната управляваща клика от кандидат-олигарси - присвоители и разностранни агенти на новите чужди влияния. Те бяха омаяни от „перспективите”: еврослужбици с евроведомости за отличили се пред Брюксел, Берлин, Вашингтон и под. евро-глобални подстолици чиновници-патриции + еврофондове (за бизнес плебса) и небезкористно спомоществователство за ликвидиране на индустрията и селското стопанство, и закриване на стотици хиляди работни места, каквито да бъдат потърсени в чужбина – от безправните илоти (главно митингаджии и протестери).”

- Намерих и един постинг (18.05.2017 “Обикновен азиатски комунизъм”), в който той разсъждава ОБЩО против комунизма, но съвсем безобидно за днешните леви, чиито бащи, или самите те, вчера са го били. “Били го били били”, а? ... Че ми идва да ... да престана да бъда добронамерен към ТАКИВА.

После се сетих, че Босия НЕ МЯТАШЕ домати към Парламента на Орешарски, но МЯТАШЕ към парламента на Цачева и ми мина.

За да ме “хване” веднага отново. Има още един “стокхолм’-овец – jivko1128. В профила си сам е написал: “Започнах този БЛОГ, защото ми се струва, че имам какво да кажа за миналото от комунизма и ДС.”

- Един от първите му постове, от 12 юли 2009г,, т.е. преди почти 8 години!, се нарича “Историята помни комунизма”. Цитирам от този постинг: “В лагерите на смъртта са "въдворявани" от 1949г. до 1962г. над 200000 затворници, а жертвите са стотици и то само на Дунавския остров. Ако днешните български политици и българския съд не се интересува от миналото за своя народ и не заклейми жертвите от комунизма, то ще остане в историята за миналото от комунизма и жертвите който българите са дали за да я има тази демокрация сега, но не в този вид. Дайте шанс за да не остане историята длъжник на такива като мен, една от жертвите е моя баща.”

След което завършва така: “МРАЗЯ КОМУНИЗМА, НО НЕНАВИЖДАМ ДЕМОКРАЦИЯТА”! Ама кой да чете?!

- После темата “Белене, моя баща, ДС и комунизма” е забравена, конечно.

Понеже бързам, отивам директно в днешната 2017-та: 3.01“Какво още ни готвите, стахановци (Борисовци?) На финал – катастрофа и разруха за наша сметка? Любомир Кольовски”; 21.02 - “Престъпленията на Борисов срещу народ и държава. Заради които трябва да лежи в затвора. Афера.бг”: 21.03 - “Политическият панаир. За какво и за кого да гласуваме? Желю Железов”; 15.04 - “Изчезналите 36 американски ракети са били свалени от руски изтребители Москва, 11.04.2017”; 7.05 – “Има масов мор в България. Доклад на ЦРУ: Има масов мор в България! Изпреварваме Афганистан, Сирия и Нигерия по смъртност. Шокиращи данни излязоха на бял свят. България е на кошмарното трето място в света по смъртност на населението. (Ама естествено. При застаряващото население на страната умиращите българи като бройка са повече от раждащите се. А защо баш Живко1128 е разтревожен от този факт след като родният му град Сливен е най-младия град в България, той може ли да каже?!)

- За да не кажете, че си измислям призраци, да ви обърна внимание, че блогърът jivko1128 е любимец на модераторите на БЛОГ.БГ. Има един постинг от 17.08.2016г., който се нарича “Какво Гражданското общество на Сливен не знае за “ВИК”, иска да знае”. Този постинг, шокиращи данни!, е на второ място по поява в най-четените класации на блога. (“Бие го” само постинга на blogvalna-та “Кое е най-красивото място в България, което сте посетили лятото?”, който седи като предложение за блог-вълна вече 4-та година пролет, лято, есен, зима.) Макар да е вече “брадясал” за 9-те месеца от първото си появяване, живковият постинг може и днес - ако не днес, утре - да се види в табличките за модераторския избор за най-четени постинги. Понеже има вероятно епохално значение в категория “регионални”. Иначе е прочетен точно 1526 пъти за тези 9 месеца и кУсур. Only. И то при такова мощно модераторско съдействие!

 

Като се замисли човек, така им се пада на тези самсигозаври, “Тези”, това са Живко + модераторите; “самсигозаври” – хора, дето сами си го/се завират под магарето да търсят теле. Ето още такива – Ангел им вика компутянци, но на мен повече ми харесва самсигозаври.

chavdar01 твърди, че и писмено с името си (25.04.2017):  СПОРЕД ОФИЦИАЛНАТА МЕЖДУНАРОДНА СТАТИСТИКА 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ГЛАДУВАТ, А СПОРЕД НЕОФИЦИАЛНАТА 6.9 МИЛИОНА!!!” и добавя едни непредпазливи думи за които би съжалявал, ако Главният ни прокурор, беше по-акулест: “ОТРЕЗАЛ СЪМ ЕДНИ ДЕБЕЛИ СОПИ И МИСЛЯ ПО ТОЯ ПОВОД ДА НАПРАВЯ ЕДНА РАЗХОДКА ДО СОФИЯ, ЯВНО САМО С ДОМАТИТЕ НА БОСИЯ ТИЯ ИДИОТИ НЯМА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ВЪРХУ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА!!! ДОКОГА НЕКАКВИ СИ 11% ДЕБИЛИ ЩЕ ЕБАВАТ МАЙКАТА НА ОСТАНАЛИТЕ 89% ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ??? ДОКОГА??? АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!!”

Подчертаното, “доматите на Босия”, е от мен. Да направи връзка лудия Бос колко цапат тия негови домати. И второто - “некакви си 11% дебили”, съм го подчертал, защото знам източника му на този “чавдарец”: Иво Македонски от сайта http://skandalno.net/. Много е модерен напоследък този Иво. Както на времето беше “професор” Людмил Георгиев, а преди него – Петър Иванов, също така “професор”. Както се казва в народната приказка – Върви първият брат и лъже, след него иде втория брат и маже. Намислил съм един бъдещ постинг в който да разкажа специално за “македонците” от Скандално. Ще го нарека “Шокиращи данни! Светът тръпне!”. Защо така ли? Ами, ще се сетите сами. Сега само ще направя простата сметка:

Според официалните резултати на ЦИК общият брой избиратели, записани в списъците, е 6 810341. От тях 33,54% са гласували за ГЕРБ. А не “11% некакви дебили”. Сметката Чавдарова не излиза. Ако подходя към мечтата на Чавдар от другия край, става още по-“насрано”. За  ГЕРБ са пуснали бюлетина 1 147292 души. Ако това са 11%, ще излезе, че в изборите са участвали общо 10 429927 души. Което, Чавдарци, е с 65% завишение броя на българските избиратели. Множко е!

Да довърша за перничанина Чавдар Д’Фръст (first е “първи”, frist – “пръви”. За да стане съвсем ясно, че му се подигравам, да попитам “Знаете ли какво представлява дясното платно на АМ “Люлин” в посока от Перник за София?” – “Ускорител за елементарни частици!”). В коментар към въпросния му постинг един много сериозен и далеко по-принципен “червен” блогър - 1997 чудесно го “е забол с карфица”. Написал му е: “Ако искаш, не отговаряй. За кого гласува на парламентарните? Много ми е важно. Не отправям нито упрек, нито похвала, имам чист научен интерес.

И Чавдар започва да се гърчи: СИМПАТИЧЕН СИ МИ И ЗНАМ ЗА КОГО СИ ГЛАСУВАЛ, А АЗ СЛЕД КАТО МЕ ИЗМАМИ ЛЕТЕЦА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ, НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ СЕ "ВЪЗДЪРЖАХ" ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ. СЕГА СЪМ В ТЕЗИ 89% И НЕ МИ МИНАВАЙ С НОМЕРА ЧЕ НЯМАМ ПРАВО ДА КРИТИКУВАМ, ТОЧНО ОБРАТНОТО! КОГАТО НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА СИ ДЛЪЖЕН ДА СИ ГО КАЖЕШ, А ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ЧУЕ Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС. И КОГАТО 11% НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ЧУЯТ 89% В КРАЙНА СМЕТКА СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО КАКВОТО И ДА Е ТО! МЕЖДУ ДРУГОТО В ДОСТА МОМЕНТИ ИМАМЕ ОБЩО МНЕНИЕ И МНОГО ДОПИРНИ ТОЧКИ, РАЗЛИКАТА НИ Е, ЧЕ ТИ СИ ДОСТА ПОВЛИЯН ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КОНЮКТУРА, А АЗ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМ РЕАЛИСТ! НАДЯВАМ СЕ КОГАТО ТРЪГНЕ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ И ТИ ДА СТАНЕШ РЕАЛИСТ И ДА МЕ РАЗБЕРЕШ!

Chavdar01 бил реалист. Боже, слез на земята и си прибери ... реалистите.

Не че блогърът 1997 е реалист, но поне неговите глупости не са чак толкова издълбоко извадени, както чавдаровите. И в профила си е записал С политика се занимава само този, който има яко д.”. – Съвсем правилно! Само един съвет – Колкото и да е яко дупето ти, не се надявай, че е “непробиваемо”. Особено, ако го ветрееш СРЕЩУ “вятъра на промяната”.

Как другояче да коментирам постинга на “1997” (анонимен блогър, име vensua papa) от 27.04.2017 “Работниците могат да възпрат военната машина на САЩ! Американските работници, организирани в профсъюзите или стоящи извън тях, нямат причина да подкрепят още една война на Вашингтон. Всъщност разговорите по работните места показват, че хората са разгневени от това, че Тръмп ни въвлича в нещо, което би могло да прерасне в голяма война или в поредица от войни. Хората ще бъдат обречени на страдания в резултат от съкращаването на жизненоважни социални програми, което ще бъде извършено, за да се захрани военната машина на Пентагона с милиарди долари. Американските работници трябва да влеят гласовете си в искането "САЩ, долу ръцете от Сирия, Афганистан, Корея и света.”

“Долу ръцете от Сирия, Афганистан, Корея и света!” Wow, бих възкликнал. Все пак има напредък. Спомням си времето, макар да ме водят вече възрастен, че имаше един подобен лозунг от онова време: “Долу ръцете от мръсен Виетнам!”, пардон – “Долу мръсните ръце от Виетнам!”. Днес 1997-те “металообработки” са станали по-цивилизовани, няма епитета “мръсен”. И са паднали от категория “страшни” до категория “забавни”. Ето някои ТАКИВА

- hadzapi (отново анонимен блогър, име Спиро Звездев) на 5.05.2017 написал: Вот уже неделю в США развивается трагедия, по своим масштабам и драматизму превосходящая японскую Фукусиму. Министерство энергетики США заявляет об отсутствии причин для беспокойства, вместе с тем еще во вторник был поднят по тревоге Центр экстренных операций, а более тысячи работников по сей день находятся под землей в противорадиационном убежище, которое к тому же обесточено. Кроме того, наблюдается расширение провалов грунта над тоннелем. В общем, этим бы можно было и ограничиться, если бы не богатое историческое прошлое Хэнфордского комплекса, с которого фактически начиналось все нынешнее ядерное могущество США и, судя по происходящему, там же оно и закончится.

- metaloobrabotka (отново анонимен блогър, име Иван Атанасов), 21.05.2017: “Добраха се и до космоса. В град Ковров Владимирска област в предприятието «Конструкторско бюро «Арматура»», влизащо в състава на ГКНПЦ М.В. Хруничев, по сведения от работници, очаква се голямо съкращение, с възможност от следващо закритие. Така също се съобщава, че е замразен проекта на космическия център — ракета «Ангара». Работниците се планира да ги разпръснат по предприятията в града. Но как е възможно това, когато има дефицит от работна ръка и само «свои" работят. Рабкор

- zahariada (14.05.2017) – “СВЕТЪТ ТРЪПНЕ! ДО ДНИ РУСИЯ РАЗКРИВА СТРАШНА ТАЙНА, КОЯТО ЩЕ ПРЕОБЪРНЕ ПРЕДСТАВИТЕ ВИ ЗА ВСИЧКО! ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА НАУЧАТ ИСТИНАТА ЗА…”- “Удивителна информация изтече за дневния ред на руския премиер Дмитрий Медведев на предстоящата тази седмица среща на Световния икономически форум (World Economic Forum (WEF)). На нея Медведев ще предупреди САЩ, че е настъпил момента хората по света да научат истината за извънземните и ако САЩ не се съгласи съвместно да обявят тайните за извънземните, Русия ще го направи сама.”

- freeoldmen (24.03.2017) – “Опять без банани. Пичове и 35 дестинации други, стегайте се за избори. Щото БСП иде. Като на миналите избори за президент, дето маститите изследователи на общественото мнение даваха стабилен процент за победа на кой да е от ГЕРБ, пък се оказа кьорфишек... Очевидно е, че веднага, щом вземат властта, милионерите комунисти ще издадат следните бързи декрети.

1.Забрана за внос на банани, освен по Коледа.

2. Забрана за светата демократична традиция изхода да се употребява като вход.

3. И още 30 страници от злия рашън Решетников/Путин/.

Извън пародията, сбирайте си акъла.”

 

Бравос. Искаш ли още смешки, како Пенке?

- krizata (доцент софийски, Митко Хитов, УНСС) – 12.04.2017: “Готов съм да стана министър-председател. Аз съм българче свободно...След като вече почти едно десетилетие съвременните български политици черпят своите идеи в сферата на икономиката от този блог, и след като всеки от деветте милиона българи е готов да се "жертва" за народа си като поеме "бремето" да стане министър-председател, най-учтиво напомням на политиците, че и аз съм българин...

- fascindoo (доцент плевенски, Никола Тодоров) На 20.02.2017 написа “Защо напускам блог.бг - В деня на обесването на Апостола дякон Левски, 19 февруари, 4 пъти админите трият ли, трият постинга ми. Пусках го - след триенето от администраторите – още 3 пъти. Затова край на fascindoo.blog.bg

Уф, въздъхнах облекчено. Още един отворко от Атака се предаде. Уви. На 17.05.2017 се появи “sxdsdsds - привет на админите - 17 май 2017-та-а-а-а!!!” И в следващите 5 дни още 3 постинга... Сега чакаме да се появи отноео и голата снимка на Ангела Меркел от неината младост на “Слънчев бряг”. Която да попита защо ни е толкоз слабо висшето образование.

Ама какво сме виновни ние, българите, ма како Пенке?!

Тия, за твойто магаре, са толкова неграмотни, прости и зли, че освен за смях, за друго не стават. Като стари Москвичи в света на олекотените технологии, които още се търкалят с износените си гуми по подходите към магистралите. Като северно-корейски балистични ракети, които са най-опасни за производителите си, защото се взривяват на няколко стотин километри от мястото на изстрелването си. Като мадурски башарци смело хвърчащи срещу световния смисъл. Полудели мечтатели, които топят ръждясали перодръжки в свободното информационно море с надеждата то да се подкваси на комунистическо... Айде да не цитирам как се изказва Апостол Апостолов за таквиз, че има и малки деца в Мрежата.



Тагове:   zahariada,   krizata,   zaw12929,   chavdar01,   freeoldmen,   bosia,   fascindoo,   jivko1128,   hadzapi,   metaloobrabotka,   russofil,


Гласувай:
3



1. dobronameren - Сега разбра ли, како Пенке, как сме ся заблудили с тебе
24.05.2017 16:44
Едно копче (кое, Руско не уточнява - на клавиатурата има повече от 90) натиснал той и оттам нататък е виновен блог.бг. Който не му разрешил да добави важната част, че вместо "Русия, тази дива сила", "кушаше картошки", "наконец" и т.н, следва да бъдат заменени с Хитлер, Германия, шнабс... Опитах да извърша тази замяна сам, но не се получава никак. Става съвсем друго стихотворение.
Какви висоти достига БЛОГ.БГ? Натискаш едно, друго, копче и от русофоб ставаш русофил. Какви върхови глупости пише този Панчо. Съветски человек, та дрънка.
И тези празноглавци щели "Империя да градят"?!
Самоцитирам се: "Тия, за твойто магаре, са толкова неграмотни, прости и зли, че освен за смях, за друго не стават. Като стари Москвичи в света на олекотените технологии, които още се търкалят с износените си гуми по подходите към магистралите. Като северно-корейски балистични ракети, които са най-опасни за производителите си, защото се взривяват на няколко стотин километри от мястото на изстрелването си. Като мадурски башарци смело хвърчащи срещу световния смисъл. Полудели мечтатели, които топят ръждясали перодръжки в свободното информационно море с надеждата то да се подкваси на комунистическо... Айде да не цитирам как се изказва Апостол Апостолов за таквиз, че има и малки деца в Мрежата."
цитирай
2. dobronameren - Редакционна поправка в предния коментар. 10-ти ред отдолу нагоре
24.05.2017 16:47
"Този Панчо" да се чете "този Пуйчо".
цитирай
3. dobronameren - Понеже моят коментар №1 е "увиснал", тъй като Russofil е изтрил своя, предхождащ го и пораждащ го
25.05.2017 11:27
ще го възстановя по памет:
"Стихотворението" (бел моя, добронамерен: за което аз говоря в началото на този постинг, можете да го видите и в блога на Russofil - 10.05.2017, “Освободитель” - ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА) "е гадна русофобска манипулация. Когато го написах, натиснах без да искам едно копче и блог.бг странно защо не ми позволи повече да вляза в постинга си. Иначе оригиналът на стихотворението е за германските фашяги, които правеха тези неща за които говоря..."
ДА КАЖА ЯСНО: Не се заяждам защото коментираният въпрос е важен или защото оправданието "натиснах едно копче" е на ниво "трети клас", а заради ТРИЕНЕТО! Което е характерен навик на theeconomist-a. Той пише и после трие, спомняте ли си? С което искам да кажа: Ето ви още едно доказателство, че Икото играе и на двете страни Русофил/Русофоб. Тарикат, който е еднакво неприемлив и за двете Българии. Ако Демократичната България не й пука за него, тъй като в нея всеки има право да се държи както иска, то Лявата България има девиз: "Който не е с нас е против нас" и ще му резне топките и после ще ги брои колко са.
Няма спасение от "дългата ръка на революцията", дори в Боливия да се скрие. Особено, ако е получавал пари за службата си и знае много. Което ми се струва много вероятно.
И още една редакционна поправка - Извинявам се пак. Написаното "Панчо да се чете Пуйчо", всъщност е за "Хуйчо".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872369
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031