Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 18:33 - Рок поезия White Lion - Ти си това от което се нуждая
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 1858 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.05.2019 06:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мелодичният рок стил AOR е за ценителите на красотата - красивите мелодии, доброто пеене и качествено свирене. В днешния пост ще включа една романтична
песен на класическата AOR1 група White Lion отличаваща се с прекрасния глас на Майк Трамп и виртуозните дабълхенд сола на Вито Брата.

White Lion - You"re All I Need

I know that she"s waiting Знам, че тя чака
For me to say forever за мен да каже завинаги
I know that I sometimes Знам, че аз понякога
Just don"t know how to tell her не знам, как да й го кажа
I want to hold and kiss her искам да я прегърна и да я целуна
Give her my love Да й дам моята любов
Make her believe Да я накарам да повярва
"Cause she doesn"t know понеже тя не знае
She doesn"t know тя не знае
You"re all I need beside me girl Ти си всичко от което се нуждая освен себе си момиче
You"re all I need to turn my world Ти си всичко от което се нуждая, за да преобърна света
You"re all I want inside my heart Ти си всичко от което желая в сърцето си
You"re all I need when we"re apart Ти си всичко от което се нуждая, когато сме разделени2
I know that she"s always Знам, че тя е винаги
There when I need her loving когато се нуждая от нейната любов
I know that I"ve never Знам, че никога
Told her how much I love her не съм й казвал, колко много я обичам
I see her face before me виждам лицето й пред мен
I look in her eyes поглеждам в очите й
Wondering why очудвайки се защо
She doesn"t know тя не знае
She doesn"t know тя не знае
You"re all I need beside me girl Ти си всичко от което се нуждая освен себе си момиче
You"re all I need to turn my world Ти си всичко от което се нуждая, за да преобърна света
You"re all I want inside my heart Ти си всичко от което желая в сърцето си
You"re all I need when we"re apart Ти си всичко от което се нуждая, когато сме разделени
Say, say that you"ll be there Ти казваш, казваш, че ще бъдеш при мен3
Whenever I reach out Всеки път, когато се протегна

image

Aлбумът Мane Аttraction, където се съдържа песента. Повечето от албумите на групата са продадени по над 2 милиона копия.

image

image

image

White Lion


image

Нова снимка на групата в последния й състав
----------------

1 Групата стартира, като глем метъл/Ей Оу Ар. По времето, когато са основани White Lion едва ли е съществувало понятието AOR за музикален стил, което се
налага няколко години по-късно. От стила глем метъл просто част от групите звучащи по-мелодично и хитово получават названието AOR. Пoследно, от няколко
години насам абревиатурата AOR се определя, като Avesome and Outstanding Rock (Страхотен и Изключителен Рок). Групата е от първата вълна на глем метъла. Сега от няколко години има нова вълна от хиляди нови групи в стил глем метъл и AOR.

Maйк Трамп бил забелязан от негов съсед в
блока, който открива неговия талант и му дава старт.

По-подробни постинги за любимия ми стил AOR на:

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/02/22/kakvo-e-muzikalniiat-stil-aor-muzikata-na-liubovta-don-t-sto.1432009

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/09/19/glem-rok-glem-metyl-pop-metyl-melodik-metyl-heir-metyl-sliiz.1477346

Над 98% от текстовете в стила AOR са за любов. Тъй като има хора, които не са наясно, какво е това любов включвам няколко линка към постинги за любовта:

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/08/16/ima-li-vechna-liubov-6-chast.1470915

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2017/07/19/ima-li-vechna-liubov-7-chast.1557512

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/02/22/kakvo-e-muzikalniiat-stil-aor-muzikata-na-liubovta-don-t-sto.1432009

При момичетата (жените) любов има единствено при моногамните по първо влюбване. При неморалните, лоши, полигамни, които си ги сменят или направо карат с различни и не държат на такива неща, като първа любов думичката е друга и няма нищо общо с любовта, а думата романтика не съществува. Романтика има единствено при първо влюбване за момата, то иначе и проститутките щяха да са романтички и да "продават романтика".

Стилът AOR в текстово отношение е за по-романтичните хора и се харесва на по-нормалната част от момичетата, които са над 60% от слушателската аудитирия на тази музика. А модата от глем метъла и AOR-ра, като ластичните дънки (създадени, като мъжка рок мода за рок звезди от Питър Голдинг) или клиновете (мъжка рок мода създадени от глем групата Kiss и използвани от тях за сценично облекло) след време от тези музикални стилове се приемат и от момичетата и младите жени, тъй като глемърите и AOR-ите се харесват масово на момичетата и много пощуряват по тях. Нещо обикновено е глемърите да са с най-хубавите момичета, а когато се женят по-големи са с 20-тина 30-тина години по-млади от тях жени (единствено по-неморалните хора тръгват с над 21-22 г. моми). А пък, ако са се оженили твърде рано, примерно до около 26 г., като станат жените им над 42-43 г. често явление е да си вземат някоя нова с двайсетина-трийсетина години по-млада. Майк Трамп не човек за пример с личния си живот, но мога да го спомена. При него не е чак толкова голяма разликата. Първата му съпруга е модната дизайнерка, стилист за рок звезди от висшия ешалон Fleur Thiemeyer oт която има един син, а втората е индонезийската актриса и модел Ayu Azahari само с десетина години по-млада от предната и има син и дъщеря.

image
 
Бившата съпруга на Майк Трамп на около 40 г. 

image

Айу сега

image

Айу преди петнайсетина или повече години. Според критериите в рок музиката тя също горе-долу минава за хубавица* като за расата си. (Да ме прощавате уважавам хората, такива, каквито са, но не приемам смесванията с бялата раса. Ние белите сме 7% от населението на планетата и ако не се пазим съвсем ще изчезнем! При смесването на расите се получават грешки в генома на потомството. Ние сме създадени да бъдем различни и да не се смесваме!)

image

Майк Трамп с новото си семейство (забележете, че децата му не приличат на него!)

* Tъй като вече има много хора, които не само не правят разлика между любов и курвалък, но и между красиво и грозно трябва да изясня и тази особеност. В различните култури, раси, подраси и дори музикални стилове се харесват различни неща, а в това число се считат за красиви и различни видове момичета и жени. Tака например в източна  Азия се харесват жени с дебели вежди, ако може свързани в една (на сватбите празното пространство между веждите, ако има такова се доизрисува и става една вежда), някои племена харесват жените намацани с кал, нарязвания по лицето и тялото, които се подуват или татуирани от горе до долу (отврат), с 15-20-25 сантиметрови шии с нанизани метални обръчи, като жирафи или с разширител за долна устна. При аините, коренното население на Япония жените си татуират мустаци.
image
Ето една жена, която в нейната култура я считат за красива (но при нас не е)

image
Жена с нарязвания по лицето, които се подуват, която сред нейния народ се счита за красива и едва след получаването на нарязванията има право да се омъжва

image
Жена от племе от Бирма с обръчи на врата, в Африка има и с 10-тина см по-големи вратове, но в интернет няма снимки, по книгите има

image
RnB певицата Дженифер Лопез си застраховала големия задник (да не вземе да намалее) за 27 милиона $ и става обект на подражание от милиони слушателки на RnB и рап музиката, които смятат, че големите женски задници са "красиви" и мъжете слушащи RnB и рап ги смятат за красиви. По принцип стандартът за красиви мерки при жените е 90/60/90, но зависи и от ръста. Тези мерки могат да се считат за идеални за жени с ръст 166-170 или дори за високоте 172, но за жени 162-165 могат да се приемат и малко по-малки. Така обиколкота на гръдния кош на циците може също да се сметне за нормална и добра 87-88 (което веднага съответства на ханш 87-88 и кръст 59-58). А в рапа вместо ханш 87 или дори 90 при ръст около 160 см е над 100, около 110, а при по-високите 165-170 см е над 110, около 120 и всичко е изродено.

В рап и RnB от афро-американската култура на черните е навлязло да се считат за красиви жените с широк ханш и големи задници, задължително стърчащи назад (по-рано в европейската култура се е считало за уродство), включително смятат за красавици дебелите жени. Колкото са по-дебели и им са по-големи задниците в негърските музикални стилове, а в това число рапърите и RnB-тата ги считат за по-красиви. А пък мъжете в хип хопа се стрижат голи глави, за да са грозни и да изглеждат, като престъпници и вече е модерно в тези стилове да носят поли и рокли и бисексуалността заема около 50% от мъжете и над 70% при жените в САЩ. Такива са грозните тенденции в тези стилове и над 70% от хората в рапа и RnB не правят разлика между грозно и красиво. Неслучаен е и вица:
Защо рапърите и чалгарите се стрижат голи глави?
- Като ги видиш да не е ясно дали ще отиват в затвора или таман от там са ги пуснали.
Поради неморалността в над 80% от текстовете (вулгарност, разврат, курвалък, бисексуалност, проституция, наркотици, убийства, бандитизъм, насилие) в тези стилове в много страни по света рап музиката е забранена. Да припомня, че през есента на 2017 г. излязаха резултатите от научни изследвания, които доказаха, че слушащите рап и RnB са психопати. Повечето от слушащите рап до над 70% не правят ясна разлика между красиво и грозно, морал и курвалък, добро и зло.
А в рок музиката има различни преобладаващи особености, но в повечето случаи се считат за красиви стройните с добре развити цици, по-специално в стиловете Hard n Heavy, Glam metal и AOR това е 100%. Дори в една от новите серии на Барби озаглавена "Една принцеса рокясва" момичетата правят мелодична рок група. Така че Барби и момичетата от анимацията Барби са общо взето рок еталон и такива момичета хареасват рокаджиите и на такива момичета им харесват рокаджии.

На концерта Live at Hard in Rio II на White Lion момичетата постоянно се качват на сцената докато Майк Трамп пее и му подаряват цветя, а една направо отива и го целува и не иска да слезе и се налага охраната внимателно да я отстрани от сцената. Концертът може да се намери и да се гледа, има го на DVD.

image

image

image

Снимки на Майк Трамп от последните 5-10 г.

Зa  повече по въпроса за историята за дънките можете да прочетете постинга:

Какво не се знае за джинсите?

2 Примерно, ако мъжа (или момата) за известно време е заминал за някъде.

3 Не може да се преведе дословно на български, но смисъла, какво иска да се каже в песента.












Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665346
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031