Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.11.2019 16:01 - Лозан Панов - съдия №1 срещу Иван Гешев прокурор №1. една и съща песен пее откакто Иво Прокопиев му се сопна на едно от партитата от кръга "Арго"
Автор: dalida Категория: Музика   
Прочетен: 915 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                   НАЙ-ЛОШОТО В СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е СЪДИЯ 
 номер 1 да е зависим от силовите групировки и "бивши" номенклатурчици, подчинили Лозан Панов  да преклони глава в тяхна защита и опора.


Иван Григоров магистрат, се оказва един от лобиралите за издигането на кандидатурата на Лозан Панов за председател на ВКС. А след избирането на Панов за “съдия № 1”, той и Бети Панова възобновяват честите си срещи с Мина Костова и дори са сред малкото гости в дома на Иван Костов в Драгалевци.

И ТАКА, "ЧЕРНИЯТ ЛЕБЕД" СЪДИЯ № 1 ЛОЗАН ПАНОВ
отново не е съгласен с избора на прокурор № 1 Иван ГЕШЕВ

от какво се страхува "черния лебед" дали пек не е настъпал котето по опашката?

Жената на председателя на ВКС Лозан Панов има тъмно петно в биографията си. Толкова тъмно, че може да компрометира цялата кариера на председателя на Върховния касационен съд. Това стана ясно от стенограмите на кръга АРГО, който обсъждаше преди близо две години евентуалната номинация ня Панов за президент на Република България. Дълго критата истина излиза наяве, става ясно от материал на в. "Труд", който публикуваме. „Ако има черен лебед, това е жена му на Лозан“. Думите са на бившия правосъден министър Христо Иванов. Произнесени са на сбирка на задкулисния кръг “Арго” на 28 юли 2016 г. в зала, намираща се на столичния булевард “Витоша” 164, когато компанията, начело с Иво Прокопиев, Радан Кънев, Антоанета Цонева, Трайчо Трайков, Стоянка Георгиева и още политически проксита, поръчкови журналисти и професионални протестъри обсъждат кой да е кандидатът им за президентските избори през есента на същата година. Когато в началото на април 2017 г. излязоха стенограмите от две сбирки на кръга “Арго”, освен че очевидната обвързаност на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов с противоречиви персони от кръга на Прокопиев (понастоящем подсъдим) да бе вече окончателно потвърдена, се появиха и твърдения за криминално минало на съпругата на “съдия № 1”. Информация, която е станала причина както за поставянето в зависимост на Панов от притежаващите я, така и за отхвърляне на името му като възможен кандидат за държавен глава. Ето частта от Стенограмата от сбирката на “Арго” от лятото на 2016 г., посветена на Панов и “Черният лебед”: Радан Кънев (тогава председател на ДСБ): “…Лозан Панов трябва да напусне…” (визира поста на председател на ВКС – бел.ред.). Антоанета Цонева (сега член на ръководството на “Да, България”): “Лозан Панов не може да е кандидат на партия.” (по закон, магистратите са деполитизирани – бел.ред.). Христо Иванов (бивш правосъден министър, понастоящем лидер на “Да, България”): “Ако има “Черен лебед”, това е жена му на Лозан”. Очевидно съзнаващи, че разкритията могат да доведат до предсрочно прекратяване на мандата на “съдия № 1”, в опит да разсеят съмненията и да прикрият фактите, в периода 10 април - 20 май 2017 г. Лозан Панов и Христо Иванов дадоха около две дузини интервюта, повечето пред удобни за тях медии, като бТВ, Нова телевизия, БНТ, БНР, БиТ и сайтове на подсъдими олигарси.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/politika/lsna-dlgo-kritata-istina-za-kriminalnoto-minalo-na-zhenata-na-lozan-panov-i-zashcho-tya-e-cherniyat-lebed_news585337.html



Гласувай:
5



1. planinitenabulgaria - Още един факт:
12.11.2019 20:42
Не е възможно незадкулисник да иска да вкара в затвора полицаите, убили или довели до смъртта на дупнишкия гангстер. Срещу такива гангстери на високи нива показа, че ще се бори Гешев, включително и руски шпиони и съвсем не е нормално президентът ни, Манолова, Лозан Панов и други като тях да се съгласят с назначаването му на този пост. Тая игра се дирижиира обаче от президентството, не всички обаче членове на ВСС кандисват на президента.
Имаше едно преброяване в София преди дни, когато софиянци си избираха кмет освен по програми, но и за това, интелигентна жена ли да ги управлява или простакеса. Анализът на тези резултати е обезпокояващ. Подобен избор ще има и във ВСС в четвъртък.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156625
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031