Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2011 08:16 - Катастрофата със совалката Колумбия не е била случайна, а удар срещу Израел
Автор: ussrfenix Категория: Политика   
Прочетен: 5627 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2011 08:25


На 1.2.2003г  при приземяване совалката Колумбия катастрофира - разпада се във въздуха. Това не е случаен инцидент.
На борда й е първият израелски космонавт Алън Рамон. А за цялата над 30 годишна история на совалките това е едва втора кастрофа.Първата е на Чаланджър.
Явно някои не е искал да Израел да имат космонавт и успява да го постигне.
Макар американците да не признават възможността за атентант или саботаж и се опитват дадат друго обяснение, очевидно е че това не е случайно. Въпросът е защо точно на тази совалка с този астронавт се случва инцидент, а не някоя друга за цялата дългогодишна история на полетите на совалките. Някой се е намесил и предизвикал инцидента.
Кой и как би могъл да го постигне.
От една страна мерките за сигурност и проверките на совалките преди излитане са строги след първата катастрофа със совалка  през 1986. Така възможността за саботаж направен преди полета е малка. А  след 11. септември мерките срещу евентулни атентати са затегнати. Ако арабите биха могли да ударят совалка при кацането и със зенитна ракета, биха свалили и самолети около американските летища.Правеха го в Афганистан, но не и в Америка. Това показва ефективността на мерите за сигурност в това отношение.
Израелския космонавт и неговото присъствие на борда на "Колумбия" стана повод за увеличаване на сигурността не само при излитането на 16 януари, но и при планираното приземяване. Според официални източници, неговото присъствие може би е превърнало совалката в терористична мишена. По ирония на съдбата бабата и майката на Рамон са оцелели след интерниране в лагера на смъртта Аушвиц.
Междувременно представители на NASA напълно изключват възможността тази катастрофа да е станала в следствие на терористичен акт. Те отбелязват, че подготовкта, изстрелването и полета на кораба са били при такива мерки за сигурност, които не допускат никъкви терористични актове.

Освен това да свалиш совалка със Стрингър е по-трудно от това да свалиш самолет. Обсегът на Стрингъра не надхвърля 5км. Аналогичните съветски ракети са със същия обсег.
Совалката е на 62 км височина и лети с 29 000км/ч, когато връзката прекъсва.
В този миг совалката е летяла към Земята със скорост, 18-пъти по голяма от скоростта на звука.Тогава е получена сериозна повреда, окончателното разпадане на совалката става по-късно. Да се удари на такава височина совалка и с такава скорост е възможно само със специално оръжие. Но едва ли една зенитна установка С400 например би останала незабелязана.
Остава една възможност. Да  е използвано оръжие с космическо базиране(така наречените спътници-убийци), но това предполага участие на някоя развита страна. На страна с космичека програма и военни спътници. Едва ли някоя от тези страни би направила такова нещо. Никоя не е в толкова лоши отношения с Израел, а и не би рискувала международен конфликт и то като удари американска совалка. Това е удар срещу САЩ.

Остава една възможност, която се потвърждава от очевидци и която се разпространява апокрифно. НЛО!
Очевидци твърдят, че видели НЛО да летят със совалката. Ако са били горящи парчета би следвало да не следват полета на совалката, да изостанат от нея или да падат надолу.
НЛО е свалило совалката. Не е нанесло удара при излитане или в космоса за не е очевидно. Избрали за кацането, когато може ударът да остане незабелязан.
Но какво НЛО и защо. Очевидно НЛО не искат евреи в космоса. Оказва се вярно че има нацисти в космоса летящи на НЛО. http://ussrfenix.blog.bg/politika/2011/02/17/zashto-sssr-ne-kacnaha-na-lunata.688116

Така нацистките НЛО дават послание: "Не допускаме евреи в космоса"

А как е въпросът с българите. Правени са опити за саботиране на полета на първия български космонавт. Но най-вероятно саботажът е от КГБ за да натрият носа на непокорния Живков. Георги Иванов обаче се приземява успешно.
С втория български космонавт проблеми няма. КГБ се отказват от саботажи.
А българите имат място в космоса.
Старите народни предания потвърждават, че змейовете или "драконите" НЛО са покровители на българите и България.
След кацането на Г.Иванов Иван Славков произнася знаменита и малко загадъчна фраза: "Ние сме нация космическа."
Вероятно на Живков и семейството му , а Славков му е зет, е известно, какви са НЛО.  СССР ръководителите са знаели и вероятно НРБ е знаела. Може БКП да са се боели от различната комунистическа система на "драконите" по китайски модел от бъдещето, но все пак са виждали сред тях свои сънародници. Вероятно има българи идващи от бъдещето сред тези НЛО. Българи следващи китайски модел.
Лошото е, че управниците ни предпочитат да продат и ограбят страната, да я унищожат, а не да водят градивна политика. Само комунизмът може да спаси България.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ussrfenix
Категория: Политика
Прочетен: 263414
Постинги: 84
Коментари: 34
Гласове: 152
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031