Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 08:32 - Ето с какви Опорни Точки захранват русофилските тролове ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 5281 Коментари: 22 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ....  КУХНЯТА ЗА РАЗНИ „ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ“ И ДРУГИ БАБИНИ ДЕВЕТИНИ, ЧЕ ДАЖЕ И ВЕЧНИТЕ ИСТИНИ НА „ЕДНА ЖЕНА КАЗА“ !

КЪЛВЕТЕ ЗДРАВО ДРУГАРИ И НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ, ОТ ТАКАВА ХРАНА ГАРАНТИРАНО ЩЕ ВИ УТЕСНЕЯТ ДОРИ ... И ШАПКИТЕ !







image   Телепатите от Кремъл
Или как чекистите сканираха мозъка на Мадлин Олбрайт
19:11 | 26.06.2015 | 834 прочитания


image

Руските власти често използват за политическите си цели съчинени цитати, които уж били направени от чуждестранните политици, пише германския вестник "Зюдойче цайтунг".

Секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев изобщо не е разговорлив човек. Неговата отговорност е защитата на държавата. Затова той рядко дава интервюта и предпочита да общува зад затворени врати с армейските генерали, служителите на спецслужбите и с президента. Но откакто този понеделник той направи изключение и разказа в интервю за вестник "Комерсант" за заплахите, надвиснали над Русия, във въздуха веднага увиснаха два въпроса: кой е измислил тези заплахи и той самият вярва ли в тях.

В интервюто Парушев заяви, че американците "много биха искали Русия да я няма изобщо. Като страна". Американците, по думите на бившия служител на КГБ, смятат, че Русия притежава огромните богатства "незаконно и незаслужено, защото тя, според тях, не ги ползва както трябва". В подкрепа на думите си Парушев цитира бившия държавен секретар на САЩ Мадлин Олбрайт, че "Русия не трябва да принадлежи нито на Далечния Изток, нито на Сибир".

Всъщност, подчертава "Зюдойче цайтунг", доказателства, че Олбрайт е направила подобно изказване, не съществуват. Бившият държавен секретар сама многократно е опровергавала това. Въпреки това, този мит упорито се тиражира. Нещо повече: на 22 декември 2006 г. в "Росийская газета" беше публикувана статия "Чекистите сканираха мислите на Олбрайт". В нея човек, представящ се за генерал-майор от Федералната служба за охрана (ФСБ), управляващ специално подразделение, което се занимавало с тайните на подсъзнанието, разказва, че веднъж спецподразделението осъществило "сеанс на включване към мислите на държавния секретар Олбрайт" и открило в мислите й патологична ненавист към славяните.

Съществуват и други примери за това, че руските спецслужби използват измислени цитати за манипулация на общественото мнение, продължава изданието. Така, в самото начало на конфликта в Украйна, в интернет циркулираше цитат, приписван на германския канцлер Ото фон Бисмарк. "Могъществото на Русия може да бъде подкопано само с отделянето на Украйна от нея... необходимо е не само да се откъсне, но и да се противопостави Украйна на Русия, да се насъскат двете части на единния народ и да се наблюдава, как брат ще убива брата", бил казал Бисмарк.

В действителност, както отбелязват германските експерти, изучаващи наследството на Бисмарк, "канцлерът никога не е правил подобни изказвания". Още повече, подобни заявления изобщо не отговарят на възгледите на канцлера, казват служителите на Фонда Ото фон Бисмарк.

Ген.-майор Борис Ратников от ФСО, който е отговарял за специалното подразделение, занимаващо се с тайните на подсъзнанието, коментира тази седмица пред Би Би Си, че не е приписвал на Олбрайт конкретно намерение за завземане на Сибир.

"Това не е станало при мен, тя някъде другаде е говорила, а преди нея още Тачър е говорила за това. Просто смисълът е такъв - да, тя така и се отнасяше", заяви той.

В интервю за "Росийская газета", публикувано в сряда, Ратников заявява, че няма нищо парадоксално в това органите по сигурността да се занимават с окултизъм.
Това е източника:

http://www.mediapool.bg/telepatite-ot-kremal-news235911.html

А ето и един от коментарите: 

 Entdecken20:54 | 26.06.2015

image

Преди няколко седмици екипът Волгин използва в своя седмичен псевдоанализ именно фалшивия цитат на КГБ за Олбрайт за да демонстрира колко агресивни са американците спрямо миротвореца Путлер и ето защо той се въоръжава срещу целия свят.




Гласувай:
4



1. bgman13 - цитат:" КУХНЯТА ЗА РАЗНИ „...
27.06.2015 09:13
цитат:" КУХНЯТА ЗА РАЗНИ „ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ“ И ДРУГИ БАБИНИ ДЕВЕТИНИ, ЧЕ ДАЖЕ И ВЕЧНИТЕ ИСТИНИ НА „ЕДНА ЖЕНА КАЗА“ !"

Според тебе коя информационна агенция е по-достоверна: информационната агенция "Една жена каза" или информационната агенция "Един педерас каза"? Ако е втората, да не пропусна да ти честитя педерасопарада в София.
Останал съм с впечатления, че тия педераски манифестации, не ни ги е наложила Русия и Путин. А така също съм останал със спомени, че комунистическите манифестации бяха много по-хубави от педераските. Кажи, може ли да има съмнение, че педераските манифестации са наложени от САЩ и Брюксел? И дали в началото на деветдесетте тези центрове на педераската демокрация ни казваха открито, че ще ни правят педераси? Според мене, не ни казваха. И даже комунизмът беше дискредитиран чрез филма "Маргарит и Маргарита", че е лош, защото принуждава хората да станат педераси. Та по тоя случай сега демокрацията си е поставила за цел всички ни да направи педераси. Това е очевидно за всеки. Може ли да се има доверие, на такива долни демократопедераски същества, че не се готвят да нападнат и Русия, след като това което систематически правят говори обратното?

Казваш, че аргументите срещу запада, базирали на сканировката на мозъка на Олбрайт. Кои бяха аргументите за бойкота на запада на Олимпиадата в Москва 80та г.? - Това, че СССР е във Афганистан. Сега една жена ли каза, че в Афганистан са американците и развиват производството на опиум до нечувани размери? И въпреки това, същите тия безочливи евроатлантикопедераси атакуваха и олимпиадата в Сочи, защото Путин бил забранил на педерасите да правят педерасопаради.
Моля да си кажеш мнението по въпросите, които ти поставям. И да видим по отговора ти, дали си педерас или не си педерас.
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Споделям напълно мнението на Оги Дъскарев по този въпрос.
27.06.2015 12:16
Най-добрият подарък
26 юни 2015 г. в 21:39

Преди няколко часа Върховният съд на САЩ узакони сред всенародно гейско ликуване гейските бракове във всичките 50 щати на Америка. Решението беше взето с мнозинство само от един глас, 5:4, на съдията Антъни Кенеди, който гласува наляво и надясно, в случая наляво. Председателят на Върх. съд Джон Робъртс гласува против гей браковете. Той заяви: " Решението няма нищо общо с Конституцията”.

Президентът Обама, ляв радикал, светкавично се зарадва на решението и заяви скучно: „Това е победа за Америка!”. Така ли? За коя Америка е победа това позорно решение на Върх.съд? Отговор: за лявата Америка, за левицата, която ненавижда традициите, срамува се от тях и иска решително да ги промени.

Решението на Върх. съд на САЩ разбира се е победа и за световната левица, която тази вечер ще тържествува и ликува.

Но цялата огромна отговорност падна върху съдията Антъни Кенеди – именно той разруши вековната библейска традиция в най-християнската страна на света. Именно този човек /не искам да съм негово място, на мястото на семейството му и приятелите му/, разруши хилядолетната връзка между мъжа и жената, най-красивото родство между двата пола. /След като в най-силната страна в света еднополовите вече могат законно да се свързват, очаквайте този срам да се случи навсякъде, като лавина/.

И все пак: как точно в еднополов брак, осиновените деца ще разпознаят бащата и майката? Как точно децата ще се обръщат към двамата си еднакви по пол родители? Това ще бъде ли травма за тях в класа, колежа, офиса, сред съучениците/колегите им от обикновени семейства? Отговорът на обратните: няма баща и майка, има само майка и майка, баща и баща/.

Но това нормално ли е?

/Разбира се, в нито една американска църква няма да бъде извършен еднополов брак, защото държавата и църквата са разделени.
цитирай
3. ssvetozar - Така е.
27.06.2015 12:16
Русофилите не се интересуват от истината, повтарят многократно разобличени лъжи. За съжаление малко хора могат да мислят самостоятелно и приемат за вярно това, което се повтаря най-много.
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Гейските бракове ще бъдат валидни само в граждански съюзи/.
27.06.2015 12:17


Следващото безумие, което е РЕДНО да бъде узаконено от Върховния съд на САЩ – содомията, кръвосмешението, педофилията. Тъй като вече съдиите узакониха еднополовите бракове, които с НИЩО не са различни от тези извращения, сега е редно и тях да направят нормални, за радост на световните левичари.

Утре, в София ще се проведе още един гей парад, горд и грозен. Но този парад ще бъде различен – досадните гейове ще се кълчат дори още по-тъпо и просташки, по-отвратително и отегчително. Защото, сигурен съм, обратните утре ще размахват яростно плакати: Америка е зад нас.

И това е най-добрият американски подарък за утрешните обратни софиянци и провинциалисти.

Не се съмнявам, че бг „десните”, с гооолеми кавички, със сигурност ще подкрепят гейската /американска/ радост и еднополовия съюз.

Но не забравяйте: дясната Америка вече мощно, дори за няколко часа, се противопостави на противоестественото решение на Върх. съд.

И в това е утешението и надеждата.
цитирай
5. getmans1 - Опа-а-а, сменили значи и рефрена, вече не е „Защо биете негрите“ с „Не мислиш като нас, значи си педерасТ“!...
27.06.2015 14:43
bgman13 написа:
цитат:" КУХНЯТА ЗА РАЗНИ „ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ“ И ДРУГИ БАБИНИ ДЕВЕТИНИ, ЧЕ ДАЖЕ И ВЕЧНИТЕ ИСТИНИ НА „ЕДНА ЖЕНА КАЗА“ !"

Според тебе коя информационна агенция е по-достоверна: информационната агенция "Една жена каза" или информационната агенция "Един педерас каза"? Ако е втората, да не пропусна да ти честитя педерасопарада в София.
Останал съм с впечатления, че тия педераски манифестации, не ни ги е наложила Русия и Путин. А така също съм останал със спомени, че комунистическите манифестации бяха много по-хубави от педераските. Кажи, може ли да има съмнение, че педераските манифестации са наложени от САЩ и Брюксел? И дали в началото на деветдесетте тези центрове на педераската демокрация ни казваха открито, че ще ни правят педераси? Според мене, не ни казваха. И даже комунизмът беше дискредитиран чрез филма "Маргарит и Маргарита", че е лош, защото принуждава хората да станат педераси. Та по тоя случай сега демокрацията си е поставила за цел всички ни да направи педераси. Това е очевидно за всеки. Може ли да се има доверие, на такива долни демократопедераски същества, че не се готвят да нападнат и Русия, след като това което систематически правят говори обратното?

Казваш, че аргументите срещу запада, базирали на сканировката на мозъка на Олбрайт. Кои бяха аргументите за бойкота на запада на Олимпиадата в Москва 80та г.? - Това, че СССР е във Афганистан. Сега една жена ли каза, че в Афганистан са американците и развиват производството на опиум до нечувани размери? И въпреки това, същите тия безочливи евроатлантикопедераси атакуваха и олимпиадата в Сочи, защото Путин бил забранил на педерасите да правят педерасопаради.
Моля да си кажеш мнението по въпросите, които ти поставям. И да видим по отговора ти, дали си педерас или не си педерас.


... Абе, Таранкоолу не се ли усещаш бе, то Путин не можеш да го упрекнеш, че бие негрите но колкото и да бие педерасТите, проститутките и алкохолиците то последните три категории ще си останат №1 в света!
цитирай
6. getmans1 - 1. bgman13 - цитат:" КУХНЯТА ЗА РАЗНИ „...
27.06.2015 15:07
... Ето защо съм писал „една жена каза“:
„Ген.-майор Борис Ратников от ФСО, който е отговарял за специалното подразделение, занимаващо се с тайните на подсъзнанието, коментира тази седмица пред Би Би Си, че не е приписвал на Олбрайт конкретно намерение за завземане на Сибир.

"Това не е станало при мен, тя някъде другаде е говорила, а преди нея още Тачър е говорила за това. Просто смисълът е такъв - да, тя така и се отнасяше", заяви той.“

Колкото до това кой е педерасТ ти заявявам, че ако се срещнем то трътката ти ще остане цяла но мордата ти, едва ли!
Ако ще коментираш или спориш поне мисли, тогава си добре дошъл с аргументи а нямаш ли ги бягай при Кушеля и останалата сволач!
цитирай
7. getmans1 - Виждаш какво правят „мозъчно прелъстените“ и с разпраните мозъци, даже не проумяват написаното.
27.06.2015 15:12
ssvetozar написа:
Русофилите не се интересуват от истината, повтарят многократно разобличени лъжи. За съжаление малко хора могат да мислят самостоятелно и приемат за вярно това, което се повтаря най-много.

цитирай
8. getmans1 - 2. slavimirgenchev1953 - Споделям напълно мнението на Оги Дъскарев по този въпрос. 12:16
27.06.2015 15:18
Приятелю Слави, сериозно ли мислиш, че човек с чужда сперма вместо мозък в главата си щете разбере?
цитирай
9. bgman13 - Колкото до това кой е педерасТ ти ...
27.06.2015 19:08
getmans1 написа:

Колкото до това кой е педерасТ ти заявявам, че ако се срещнем то трътката ти ще остане цяла но мордата ти, едва ли!
Ако ще коментираш или спориш поне мисли, тогава си добре дошъл с аргументи а нямаш ли ги бягай при Кушеля и останалата сволач!


Твое право е в твоя блог да привеждаш аргументи, че си див педерас (въпреки че наскоро получих от блог.бг едни нови правила, които не споделям съвсем). Поради тая причина нямам особено желание да се срещам с тебе и да ти променям конструкцията на мордата. Понеже обаче ми се стори, че държиш прекалено на официалната граматика,
първо ще ти обърна внимание, че на мене ми е по-благозвучно да казвам "педерас", а не "педераст".
Второ, ще ти обърна внимание, че се пише "сволоч", а не "сволач".
Трето ще ти обърна внимние, че поангличанчването на българския език от твоите приятелчета - педераси, дето управляват България, при положение, че държиш именно ти на правописа и правоговора, вероятно ще те вкара в раздвоениет на личността и трябва да избереш - дали да си останеш педерас, или да се отречеш от английската педераска инвазия в България, която съсипва и българската граматика, на която именно ти си тоя дето държиш.

Можеш пак да пробваш да ми отговориш. Ако изобщо си разбрал, какво ти казах.

цитирай
10. bgman13 - Тука има и един друг гей, дето се д...
27.06.2015 19:12
Тука има и един друг гей, дето се държи досущ като тебе - josarian. Абсолютно същия стил като твоя. Човек няма как да сбърка, че си се раздвоил вече най-малко еднократно. Ти си нали - признай си, ще ти олекне.
цитирай
11. getmans1 - Прочети коментар №8, за теб се отнася ....
27.06.2015 22:05
bgman13 написа:
Тука има и един друг гей, дето се държи досущ като тебе - josarian. Абсолютно същия стил като твоя. Човек няма как да сбърка, че си се раздвоил вече най-малко еднократно. Ти си нали - признай си, ще ти олекне.


... още повече, че не можеш да направиш разлика между мен и Йосарян.

А пък никой „........фил“ не може да ме накара да изписвам според предпочитаната му граматика, Дядо Вазов съвсем спокойно си е пиел „виски“ така както и го изписвал.
В България „педераС“ казват и изписват обикновено мангасарите иначе аз съм толерантен към допускането на правописни грешки просто защото и аз ги допускам.

Ипрочети пак ком.№6, особено последното изречение, твое е правото да си сволАч или, не!
цитирай
12. bgman13 - В България „педераС“ казват и ...
28.06.2015 07:34
getmans1 написа:

В България „педераС“ казват и изписват обикновено мангасарите


Иии - ама ти си се объркал тотално, бе човек. Мангасарите казват "асмукар". Но не изписват, поради простата причина, че не могат да пишат. Аз тебе не те обърках с мангасарите, защото можеш да пишеш.
цитирай
13. vencivaleri1951 - Сега защитник на Олбрайт и Бисмарк ли стана?
28.06.2015 11:57
Русия/СССР/ е водил над 100 войни-в повечето случаи съседски. Тоест правила е всичко това което са правили всички Велики сили ...и не само Велики
Със Западна Европа обаче е водила единствено отбранителни войни. Винаги е побеждавала и общо взето територия като репарации с малки изключения не е взимала.
Тоест територия не и е била необходима. Питам те теб защитнико, чий хрен са търсили шведи, французи, немци в Русия? Круиз ли са организирали и от едното любопитство ли костите са си оставяли?
В оръжейната зала на Ермитажа има освен оръжия и знамена/трофейни и руски/ има и пленени карти на различни кандидат завоеватели. Например има карти на французи и англичани/а и чехи/ чиито войски през 20те години са около Русия и в нея. Там Кавказ и Закавказието въобще не фигурира към Русия а е зона под контрола на тези страни. Кавказ е и във Вариант и с завладян Иран. Сибир още не е бил интересен, но Кавказ е давал и дава доста петрол и газ.
Кога днес се изостриха отношенията на Запада с Русия. Ами англетата и янките побесняха когато в последния момент им издърпаха от ръчичките петрола и газта. Беше минал дори в комисиите проектозакон който даваше възможност чужденци да притежават находища и тръби в Русия. И започна шлагерът" А Вие защо нарушавате правата на човека в Русия" Няколко години преди това Елцин стреляше с такове по Думата и нищо. Вкараха абсолютно справедливо Ходорковски в затвора и Западът направи от последния " Мандела"

И една поправка. "Защо биете негрите" е много ретро вече. Актуалното е " Защо убивате негрите"

И по гейския въпрос

Моше на стари години почнал да се събира да напуска София и да се преслва в Израел. Съседът му Абрам го пита:
-Абе Моше, минаваш 80те , къде си тръгнал?
-Зарад педераслъкът ще бягам-му отвръща Моше
-Какво зарад педераслъкът!?
-Ами при Сталин ги разстрелваха, при Брежнев ги затваряха, а сега си правят каквото искат. Имат си клубове, лобита...
-И какво ти дреме, ти не си педал
-Там е въпросът-казал Моше-Страх ме е да не стане задължително
цитирай
14. getmans1 - Венци, Венци за 24 часа не разбрали, че в статията няма нищо за педераслък и агресивни войни? Жалко за труда ти!
28.06.2015 13:27
vencivaleri1951 написа:
Русия/СССР/ е водил над 100 войни-в повечето случаи съседски. Тоест правила е всичко това което са правили всички Велики сили ...и не само Велики
Със Западна Европа обаче е водила единствено отбранителни войни. Винаги е побеждавала и общо взето територия като репарации с малки изключения не е взимала.
Тоест територия не и е била необходима. Питам те теб защитнико, чий хрен са търсили шведи, французи, немци в Русия? Круиз ли са организирали и от едното любопитство ли костите са си оставяли?
В оръжейната зала на Ермитажа има освен оръжия и знамена/трофейни и руски/ има и пленени карти на различни кандидат завоеватели. Например има карти на французи и англичани/а и чехи/ чиито войски през 20те години са около Русия и в нея. Там Кавказ и Закавказието въобще не фигурира към Русия а е зона под контрола на тези страни. Кавказ е и във Вариант и с завладян Иран. Сибир още не е бил интересен, но Кавказ е давал и дава доста петрол и газ.
Кога днес се изостриха отношенията на Запада с Русия. Ами англетата и янките побесняха когато в последния момент им издърпаха от ръчичките петрола и газта. Беше минал дори в комисиите проектозакон който даваше възможност чужденци да притежават находища и тръби в Русия. И започна шлагерът" А Вие защо нарушавате правата на човека в Русия" Няколко години преди това Елцин стреляше с такове по Думата и нищо. Вкараха абсолютно справедливо Ходорковски в затвора и Западът направи от последния " Мандела"

И една поправка. "Защо биете негрите" е много ретро вече. Актуалното е " Защо убивате негрите"

И по гейския въпрос

Моше на стари години почнал да се събира да напуска София и да се преслва в Израел. Съседът му Абрам го пита:
-Абе Моше, минаваш 80те , къде си тръгнал?
-Зарад педераслъкът ще бягам-му отвръща Моше
-Какво зарад педераслъкът!?
-Ами при Сталин ги разстрелваха, при Брежнев ги затваряха, а сега си правят каквото искат. Имат си клубове, лобита...
-И какво ти дреме, ти не си педал
-Там е въпросът-казал Моше-Страх ме е да не стане задължително

цитирай
15. getmans1 - Венци да ти поясня, ...
28.06.2015 13:35
... в статията има признания с какво ви захранват а с оня bgman13 не ме занимавай, вече го казах, какво има в черепната му кутия в тази ли редичка искаш да се наредиш!?
цитирай
16. vencivaleri1951 - Какви признания бе Гети?
28.06.2015 16:02
getmans1 написа:
... в статията има признания с какво ви захранват а с оня bgman13 не ме занимавай, вече го казах, какво има в черепната му кутия в тази ли редичка искаш да се наредиш!?


Купи си мемоарите на Тачър/ако ти е скъпа и в библиотеката/поне в Софийската/ я има/ Там черно на бяло в разговори с Рейгън говори за "голямата" несправедливост 200млнен народ да владее такава територия. Имо наглостта в по мека форма да го каже и на Горбачов. Олбрайт никога не е отричала , че е говорила по този въпрос. Тя казва , че цитатът и/цитира Тачър/ е изваден от контекста. Тя е искала да каже, че Русия след като не е в състояние да усвои Сибир без западни технологии е честно да сподели тази територия с държави които могат.
Бисмарк ми е по интересен като държавник атакувал профсъюзите "отляво":), но Наполеон прави точно това за което говорим. Нахъсва поляци и малоруси срещу рашките след което поляците губят съвсем самостоятелност, а малорусите тотално са погълнати от Русия.
За педераслъка разказах само виц, и то зарад коментарите ви със Слави. Яко съм те засегнал извинявай. Не ме интересува кой с кого си ляга, само да не проства чаршафите си пред прозорците на внуците...Тоест около НДК
цитирай
17. vencivaleri1951 - Какви признания бе Гети?
28.06.2015 16:02
getmans1 написа:
... в статията има признания с какво ви захранват а с оня bgman13 не ме занимавай, вече го казах, какво има в черепната му кутия в тази ли редичка искаш да се наредиш!?


Купи си мемоарите на Тачър/ако ти е скъпа и в библиотеката/поне в Софийската/ я има/ Там черно на бяло в разговори с Рейгън говори за "голямата" несправедливост 200млнен народ да владее такава територия. Имо наглостта в по мека форма да го каже и на Горбачов. Олбрайт никога не е отричала , че е говорила по този въпрос. Тя казва , че цитатът и/цитира Тачър/ е изваден от контекста. Тя е искала да каже, че Русия след като не е в състояние да усвои Сибир без западни технологии е честно да сподели тази територия с държави които могат.
Бисмарк ми е по интересен като държавник атакувал профсъюзите "отляво":), но Наполеон прави точно това за което говорим. Нахъсва поляци и малоруси срещу рашките след което поляците губят съвсем самостоятелност, а малорусите тотално са погълнати от Русия.
За педераслъка разказах само виц, и то зарад коментарите ви със Слави. Яко съм те засегнал извинявай. Не ме интересува кой с кого си ляга, само да не проства чаршафите си пред прозорците на внуците...Тоест около НДК
цитирай
18. blackpredator - Венци, чеки и аз да кажа
28.06.2015 17:04
Говорят си кратунковците:
- сред нас пидали няма
славуте:
- гетю, за $10000 няма ли да дадеш, щото аз...?
гетю: май да
славуте:
- видиш ли, няма инвеститори на парада...
цитирай
19. getmans1 - Бравос, успя да се направиш за присмех ама то ...
28.06.2015 18:53
blackpredator написа:
Говорят си кратунковците:
- сред нас пидали няма
славуте:
- гетю, за $10000 няма ли да дадеш, щото аз...?
гетю: май да
славуте:
- видиш ли, няма инвеститори на парада...


... винаги така става, когато зрял мъж започне да говори като пубер-чекиджия!
цитирай
20. getmans1 - Венци дори и с извинението си правиш намек,че аз и Слави сме насочили коментарите в педераската посока, жалко! :( ....
28.06.2015 19:20
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
... в статията има признания с какво ви захранват а с оня bgman13 не ме занимавай, вече го казах, какво има в черепната му кутия в тази ли редичка искаш да се наредиш!?


Купи си мемоарите на Тачър/ако ти е скъпа и в библиотеката/поне в Софийската/ я има/ Там черно на бяло в разговори с Рейгън говори за "голямата" несправедливост 200млнен народ да владее такава територия. Имо наглостта в по мека форма да го каже и на Горбачов. Олбрайт никога не е отричала , че е говорила по този въпрос. Тя казва , че цитатът и/цитира Тачър/ е изваден от контекста. Тя е искала да каже, че Русия след като не е в състояние да усвои Сибир без западни технологии е честно да сподели тази територия с държави които могат.
Бисмарк ми е по интересен като държавник атакувал профсъюзите "отляво":), но Наполеон прави точно това за което говорим. Нахъсва поляци и малоруси срещу рашките след което поляците губят съвсем самостоятелност, а малорусите тотално са погълнати от Русия.
За педераслъка разказах само виц, и то зарад коментарите ви със Слави. Яко съм те засегнал извинявай. Не ме интересува кой с кого си ляга, само да не проства чаршафите си пред прозорците на внуците...Тоест около НДК


... Вече и темата не ми е интересна!
цитирай
21. slavimirgenchev1953 - А, газ се пикае тука,
28.06.2015 19:47
прах се диша ли, диша. )))
цитирай
22. getmans1 - ЧеПърдалото даже зафунтя традиционно, дет се вика! :)
29.06.2015 00:54
slavimirgenchev1953 написа:
прах се диша ли, диша. )))

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6075324
Постинги: 2742
Коментари: 26501
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031