Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2015 20:13 - Това са само „30-те сребърника“ ....
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 8928 Коментари: 30 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... а масрафа, то е друга работа 

Вярно, че е друга работа, но 20 милиона $ годишно Руското правителство излива в България а къде и у кого отиват?

Иначе до цент знаем у „кого“ и за „какво“ отиват грантовете на „Америка за България“!


/ От коментарите в предният ми постинг останах с впечатление, че някои на разбраха вица за Едноръкия готвач и сега няма да обяснявам, защо две думи съм ги сложил в „ “ /



В БЕСЕДКАТА / с малки съкращения / САЩ дадоха заявка за включване в българската отбрана срещу хидрата на хибридната руска пропаганда в България BY ИВО ИНДЖЕВ ⋅ ДЕКЕМВРИ 4, 2015 ⋅ POST A COMMENT  

„В България се дават пари за проруска пропаганда, каза номинираният за посланик на САЩ”, гласи днес заглавие в сайта „Дневник”, което със сигурност ще вбеси русофилите, готови, както винаги, да отрекат очевидното.

НА СНИМКАТА: Ерик Сет Рубин

image

 

Това заявява обаче публично Ерик Рубин, номиниран за нов посланик на САЩ в София в изказването си пред Сенатската комисия по външна политика, която трябва да одобри кандидатурата му.

Не вярвам дипломатът да има нужда от скромната ми подкрепа, но за онези, които веднага ще го охулят още преди да е стъпил тук като посланик, припомням само един публичен факт ( сред известните, но държани в тайна многобройни руски подкупи за медиите под масата), който дава пълно основание на всеки да твърди, че Русия се радва тук на платената любов на своите емисари.

Една изпреварваща реплика към дежурните козируващи на руската пропагандна, които папагалски повтарят указанията за нападението като най-добрата отбрана ( любима философия на съветската военна школа):

Не, не е едно и също да те награждава руският премиер за заслуги към една отделно взета държава и за налагането на нейното влияние и да получиш финансиране от западна фондация.
 Западните фондации отпускат средства за свободно слово, за медийно качество и т.н. Не ми е известен нито един случай западна фондация да е отпускала грантове за пропагандиране на някаква американска правда, освен ако рубладжиите не искат да заявят по този начин, че защитата на свободата и демокрацията са чисто американски ценности, които те не споделят от името на Русия като символ на обратното- на несвободата.

 

Ето както пише прокремълският български вестник „Стандарт” на 13 януари 2015 г.:

 

„Москва. Премиерът на Русия Дмитрий Медведев награди издателите на в. “Русия днес-Россия сегодня” д-р Светлана Шаренкова и проф. Димитър Иванов. Той им връчи държавна премия на правителството на Руската федерация. Церемонията бе в Дома на правителството в Москва. На нея бяха връчени годишните награди в областта на медиите. В присъствието на министри и главни редактори на обществени и частни медии Медведев обяви десетте издания, които са отличени за 2014 година. Годишните премии са равностойни и са придружени с грамота и почетен плакет.

 

За първи път в историята сред отличените е и чуждестранно издание – в. “Русия днес-Россия сегодня”. “Първият победител в новата номинация е българският вестник “Росия днес-Россия сегодня”. Изданието получава отличието за разпространението на руския език и култура зад граница”, каза в приветствието си Медведев.
Шаренкова благодари на президента на Русия Владимир Путин, на премиера Дмитрий Медведев, както и на Комисията по селекцията, за голямото признание. Тя подчерта, че вестникът 17 години работи в една противоречива и сложна среда, но успява да поднася точна, обективна и своевременна информация за това, което се случва в Русия. ( standartnews.com)

НА СНИМКАТА: Усмивки за милиони ( рубли) в Кремъл при награждаването на Светлана Шаренкова и Димитър Иванов лично от руския премиер Медведев за заслуги към руската пропаганда

  image

 

Известният със сервилността си към Москва „Стандарт” „спестява” обаче една „малка подробност”- размера на „премията” от 1 милион рубли, с които се легитимират русофилските пропагандни харчове в България в далеч, далеч по-големи размери- нещо като пране на пари в интерес на една чужда държава в местната й перачница тук.

 

„Дневник” цитира на следващия ден съобщението на „Стандарт”, но го доразвива, разкривайки истината:

 

 

„Премиерът на Русия Дмитрий Медведев награди издателите на вестник “Русия днес-Россия сегодня” Светлана Шаренкова и Димитър Иванов с държавна премия на правителството на Руската федерация, съобщава в днешния си брой “Стандарт”.

Двамата са били отличени по време на церемония за връчване на годишните награди в областта на медиите в страната, състояла се в Дома на правителството в Москва.

Според официалния сайт на руския премиер наградата, в която е отличено изданието на Шаренкова и Иванов, е първа за новосъздадената категория – за най-добро чуждестранно рускоезично издание. Целта на този приз е да насърчава употребата на добър руски език и извън границите на страната, е обяснил в речта си премиерът Медведев в словото си  при обявяването на наградите.

Годишните награди на правителството в областта на медиите се връчват от 2005г., като целта им е да стимулират развитието на средствата за масова информация и насърчаването на професионализма в тях, се казва в сайта на руския премиер. Всяка година се присъждат 10 премии, всяка от които на стойност 1 млн. рубли, което, според актуалния валутен курс, се равнява на 12 835 евро”.

 

Подкупването на лакоми български слуги е стара руска практика. Сред най-известните случай, разкрити в „Авантюрите на руския царизъм в България” ( , книга, която има стойността на документ, цитирам обилно в моята поредица „Течна дружба”), е лакомията на Драган Цанков, на когото русофилите тук поставиха паметна плоча наскоро в началото на едноименния булевард, водещ към руското посолство в София.

 

За опресняване на паметта прилагам подробен цитат.

 

Този път обаче преднамерено се позовавам на автор, който трудно може да заподозрян в пристрастие поради това, че се е постарал да вплете в разсъжденията си „за баланс” някои стандартни упреци към американците по почина „ и американците са маскари”.

 

 

В книгата си „ДУМИ НА КРЪСТ”( 2002 г.) писателят Петър Доков между другото твърди например, че американците не ни разрешават(!) да издигнем в България паметник на пилота Димитър Списаревски, макар да знайно, че на този летец в България има наречени улици, поставени поне десет паметни плочи и паметници в София, Пловдив, Шумен и т.н. ( най-новият паметник на Списаревски беше открит в Пасарел край София на 20 декември миналата година).

НА СНИМКАТА: Паметникът на Димитър Списаревски в Пловдив, един от многото в страната.

image

 

Авторът твърди следното:

 

„Дали не е време да си пожелаем и ние, българите: пред нашето посолство във Вашингтон да бъде вдигнат паметник на военния летец Списаревски, врязал се в американска летяща  крепост ( за сведение, Списаревски е получил посмъртно знаци на уважение от американски пилоти, участници във фаталната за българина въздушна битка, като един от оцелелите американски свидетели е предложил на майката на Списаревски ордените си- бел. ivo.bg)? Това би било проява на добра воля от американска страна и в съзвучие с прилаганата в такива случаи реципрочност. Е, ако не във Вашингтон, то поне в София? Ресто, не струва, и тук няма да ни позволят”, твърди авторът.

Същевременно той се спира на истината, премълчавана и дори отричана от русофилите, за категоричната съпротива на Левски срещу руската намеса в България и на подкупността на Драган Цанков.

Ето цитат от книгата му , поместен в сайта obshtestvo.net http://obshtestvo.net/%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82/

 

 

 

„Левски открито изразява недоверие към руската намеса в българските работи, споменава дори, че е изгонил дошли при него шарлатани от Одеса. В писмо до Филип Тотю той пише: „Българите, ако бяха се повлекли след четите, щяха да принесат полза на руския цар, пък за тях си щяха да загубят най-добрите си юнаци“.

Книгата с автентични документи  „Авантюрите на руския царизъм в България“ е издадена по идея на Георги Димитров и Васил Коларов с величавото одобрение на Сталин. Внимателно подбрани документи на  Азиатския департамент имат една цел: да покажат на българите с какви средства е действала царска Русия и колко продажни са били българските буржоазни политици. Потокът от документи секва с приемането на Борис Трети в лоното на православието  и последвалото императорско признаване на Фердинанд. Няма как в сборника да има документи и данни за политиката на съветска Русия към България, не ни казват на каква издръжка са били българските служители в Коминтерна и наследилите го организации.
/както и днес не казват/

Годината е 1885-а, част от България е донякъде свободна, а Драган Цанков е забравил войнствената си омраза към Русия, вече е зрял политик и знае къде зимуват раците. Руският дипломатически агент в София пише на началника си в Азиатския департамент в Одеса:
„Имайки предвид ползата, която можем да извлечем за собствените си интереси, като обвързваме към себе си Цанков с материални изгоди, аз си позволявам да подкрепя неговото ходатайство за оказването му на парична помощ от сумите на окупационния фонд. Като начало, като лично подпомагане би следвало да му отпуснем от 10 до 12 хиляди франка. Впоследствие също би могло да го снабдяваме със средства, необходими за борбата с неговите политически противници, които сега са и наши най-опасни врагове“.
Забелязахте, нали? Годината е вече 1885-а, по незнайни причини днес считаме, че по онова време България е била свободна страна. Извадка от инструкцията на руския министър на външните работи Лобанов до дипломатическия агент в София Чариков обаче ни кара да се замислим: „…да настоявате пред българското правителство за изплащане на руското правителство на окупационния дълг, чиято капитална сума бе установена с конвенцията от 28 юни 1883 г. на 10 618 250 рубли и 43 копейки, от които към 13 юли 1886 г. остава недобор от 5 018 250 рубли и 43 копейки.“
Доста точно, до копейка, са изчислени освобождението и следосвобожденската братска помощ. По незнайни за българските русофили причини Русия счита тези разходи за окупационен дълг.
Освен окупационен дълг Русия създава и окупационен фонд, той е финансовият инструмент за установяване на руска Дунавска област – потайно име на бленуваната от руските царе Задунайска губерния. Естествено в тази схема българските земи отиват под върховенството на сръбския крал.
От този фонд идват средствата за издръжка на панславистката Пета колона у нас и в съседните държави. През 1887 г. щедра Русия задълбочава сътрудничество, в знак на коленопреклонна благодарност Драган Цанков подписва обръщение до Александър III. Документът показва добре платената лоялност на група български политици към Господаря, уверете се сами:
„Ваше високопревъзходителство, окупацията на България от руснаците е необходима и неизбежна. Тя е така неизбежна, както и последната освободителна война. Ако на славянството и на православието им е необходимо да разчитат на съществуването на България, то трябва да побърза и възможно най-скоро да изтръгне страната от това гибелно и убийствено положение“.
Русия, естествено, не може да остане безучастна на горепосочените молби на българските патриоти. Край нашите брегове се появяват братски канонерки, но до схватки не се стига, международното положение не е подходящо за военна интервенция в България.


Няма какво да се добавя в полза на патриотизма на Цанков и неговите другари, но след този прочит подвизите на Стефан Стамболов след Освобождението будят по-малко недоумение и негодуване.
И днес в българската столица един булевард носи името на известния българин на руска издръжка Драган Цанков.”

 


image

Факт, както и нахалството на русофилските организации, които маркираха предателството към България на един от най-известните политици в прохождаща по онова време по пътя на свободата България с паметна плоча на бул. „Драган Цанков”, на която изрично подчертават, че Цанков бил „виден русофил”- за поощрение на днешните му последователи.




Гласувай:
13



1. getmans1 - А, арреп13 е. . . . . шампион!...
06.12.2015 20:28
А, арреп13 е ..... шампион!

Жалко, че не излезе цялата снимка на Шаренкова, Медведев и Д Иванов /и той, от кухнята на „Едноръкия готвач“/

цитирай
2. alibaba4 - Апенчо
06.12.2015 22:05
е комуноидитизиран малоумник.
цитирай
3. slavimirgenchev1953 - Продажници -
06.12.2015 23:26
нямат грам достойнство, чест и съвест. Но са аут.
цитирай
4. blackpredator - Гетьооо, Гетьо
06.12.2015 23:47
ако новината е готина за мозъчетата на някои, те й вярват

за разлика от Русия с 20-те милиона у зелено, "Америка за България", "Отворено общество", "Конрад Аденауер", "Ханс Зейдел", "Фридрих Еберт" и още, са ни пробутали 177 червонца и 92 копеики. 17 от последните за Иво Инджев.

вместо да одиш на джамия и да кесиш в блога като IT пльондер, иди на един час път да видиш цветната нощна предколедна феерия на великолепен Букурещ!
нямащ нищичко общо с клоаката на Боко...
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
07.12.2015 06:35
А червените путиноподлоги по глупостите се познават, дори и да не си пишат имената...
цитирай
6. getmans1 - ЧеПъ, писал съм по въпроса и по-точна сметка и разликата е повтарям, че онези от Америката ги знайм и Путин ги бий с пари иначе „обичаТЕ безплатно“ ....
07.12.2015 06:47
blackpredator написа:
ако новината е готина за мозъчетата на някои, те й вярват

за разлика от Русия с 20-те милиона у зелено, "Америка за България", "Отворено общество", "Конрад Аденауер", "Ханс Зейдел", "Фридрих Еберт" и още, са ни пробутали 177 червонца и 92 копеики. 17 от последните за Иво Инджев.

вместо да одиш на джамия и да кесиш в блога като IT пльондер, иди на един час път да видиш цветната нощна предколедна феерия на великолепен Букурещ!
нямащ нищичко общо с клоаката на Боко...


... и с голяма благодарско
цитирай
7. vencivaleri1951 - Теб няма да коментирам Гети
07.12.2015 10:43
И за теб се отнася репликата" Прости му Господи, той не знае какво поства"

Ще споделя нещо за автора на постинга което е малко известно за разлика от
фамилната му биография.

Времето в което авторът на статията следваше в Москва бе наистина интересно. Сказки правеха Солженицин, Сахаров, Буковски ...Висоцки пълнеше стадиони с концертите си.
Та става въпрос за концерт на последния. Хвълрят колегите му чоп кой да стои по нощите на опашка за билети и събират след това пари. Инджев формулирал отказа си да отиде на концерта с думите:
-Нали знаете че съм сгоден. Не мога да разочаровам тъст си да отида да слушам Висоцки. А той ще разбере ./ Тъстът му тогава беше на висока позиция в ЩАЗИ/
И пак авторът е парадирал не един път че неговото семейство се явява производно
на ДС/по мама / и ЩАЗИ.
Това е Инджев преди 90те. Днес от автора разбираме, че се родее и с генерал Луков/преди месец се похвали в блога си/
След това признание разбираме защо е паднал соца. След като службите на ДС и ЩАЗИ не са се усетили и са позволили внучка на отявлен български Фашист да стане офицер от ДС, правнукът му агент на ДС и зет на ЩАЗИ то чудно ли е как се разпадна системата.
Пак от постингите на Инджев разбираме в каква вредна среда от съседи е живял малкият Иво- Йордан Радичков пишещ едва ли не соц лозунги по стените на жилищната кооперация. Представяте ли си дисидент по убеждение и родство, от малък да живее с "врабчетата " Радичкови. Не стига това , ама да вземат тези врабци да накацат и в" Дума" в колонката на Продев /Ние пак сме тук/ - още един "душманин" на Луковия правнук
цитирай
8. vencivaleri1951 - Ти този погаления от трима папи не закачай
07.12.2015 11:08
blackpredator написа:
ако новината е готина за мозъчетата на някои, те й вярват

за разлика от Русия с 20-те милиона у зелено, "Америка за България", "Отворено общество", "Конрад Аденауер", "Ханс Зейдел", "Фридрих Еберт" и още, са ни пробутали 177 червонца и 92 копеики. 17 от последните за Иво Инджев.

вместо да одиш на джамия и да кесиш в блога като IT пльондер, иди на един час път да видиш цветната нощна предколедна феерия на великолепен Букурещ!
нямащ нищичко общо с клоаката на Боко...



Както казва Хегел" Никой не му е равен"

Виж заради Путин икономиката на Русия се" срива". Ръстът на брутния продукт падна на 4% близо. Безработицата се качи до 9%. На нашето момиче Дилма Русев за почти същите показатели и искат импийчмънт

Боко при 3% дефицит, 20% безработица, рекордна за страната задлъжнялост папи го галят по главата, премиери му мерят с педи гърбината или се возят в Жипката му.
Който иронизира или оспорва подобни успехи е "рубладжия", а който ръкопляска е честен грантополучател.
Още повече ти "блеки" днес трябва да мълчиш за премиера "Слънце"
Днес бяха ощастливени над 1 300 000 пенсионери с по 40 лева "коледни"
Това са хора получаващи под 300 лева пенсии. Тоест повече от половината пенсионери са далеч под минимума на оцеляване. При това НОИ е всяка година с 4млрд на "червено". Не е необходимо кой знае колко да си умен за да предвидиш какво още ще им се случи на пенсионерите при "задължителен" и в бъдеще подобен дефицит в НОИ/а и в бюджета/ при растяща задлъжнялост, при тоталната деиндустриализация на страната.

Гето обаче е над тези неща. Ще "купува" съчки с пенЦийката си и ще ги " Фърля
в кладата" без да се усеща , че огИнят му е подхванал потурите
цитирай
9. blackpredator - Венци,
07.12.2015 16:12
Гетю цитира оня-тоя или Инджев, та и аз да цитирам Ботйова:
"Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото."

далече съм от мисълта, да ми е кумир Ботйов точно с горното
по-скоро с "лошият с ножа по глава"...

тая доктрина я изповядат тайно сменилите комунизЪма с кравошериата
от "Турция ке бие" до "Путин шейтан"
питам се обаче, де са рязани тия
топки нямат, значи някъде над раменете...
няма Sancta, само Simplicitas!

опсс, погалили папите трите глави на Ламята от Банки
тъпанари като батого и славун, Й дариха българската златна ябълка
Гетю от менталното гето е само е глас...

На память БГ...
цитирай
10. krumbelosvet - Как някои още не разбират,
07.12.2015 17:27
Само Русия има собствени интереси. САЩ се харчат и трепят за защита правата на човека. За доказателство, има едно право, което защитниците никога не са нарушавали - да отвори човекът частна банка и да признае долара за равен на златото.
цитирай
11. getmans1 - Виждаш ли се бе1 Венци колко си подъл, нали нямаше да ме коментираш!? Та ще те помоля и да не коментираш тия които представям, вий червеноглавите да нямате спец
07.12.2015 19:26
vencivaleri1951 написа:
[quote=blackpredator]ако новината е готина за мозъчетата на някои, те й вярват

за разлика от Русия с 20-те милиона у зелено, "Америка за България", "Отворено общество", "Конрад Аденауер", "Ханс Зейдел", "Фридрих Еберт" и още, са ни пробутали 177 червонца и 92 копеики. 17 от последните за Иво Инджев.

вместо да одиш на джамия и да кесиш в блога като IT пльондер, иди на един час път да видиш цветната нощна предколедна феерия на великолепен Букурещ!
нямащ нищичко общо с клоаката на Боко... [/quote
.......................................................
Гето обаче е над тези неща. Ще "купува" съчки с пенЦийката си и ще ги " Фърля
в кладата" без да се усеща , че огИнят му е подхванал потурите


... специален „Жълт бюлетин“ с омаскаряващи ОТ ?
Обсъждай написаното ма не ти стиска, а що не ти стиска ти си знаеш, даже много добре знаеш.
Светът оревахте когато Чара написа поименно кой какви пари получава от Америка за България даже пресметна, че се падали по 18 милиона годишно. И така го представи, че едва ли не това са джобни денги, честно и почтено наалиии!?

На всичко отгоре се правиш и на „късопаметен“, за няколко месеца време забравяш кво си ми писал за Инджев, аман бе.
Възможно е да дойде време когато и него може би ще обсъждаме, сега е важно кво ще кажеш за написаното, нали по пленуми ходиш?
Много добре знаеш ти, много добре!
цитирай
12. getmans1 - Като гледам си готов да ставаш „байряктар в четата КушЧе“ а сега се чудя кво ти е Боко нататрузил та вийш на умряло и се фащаш за върбовото клонче
07.12.2015 19:35
blackpredator написа:
Гетю цитира оня-тоя или Инджев, та и аз да цитирам Ботйова:
"Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото."

далече съм от мисълта, да ми е кумир Ботйов точно с горното
по-скоро с "лошият с ножа по глава"...

тая доктрина я изповядат тайно сменилите комунизЪма с кравошериата
от "Турция ке бие" до "Путин шейтан"
питам се обаче, де са рязани тия
топки нямат, значи някъде над раменете...
няма Sancta, само Simplicitas!

опсс, погалили папите трите глави на Ламята от Банки
тъпанари като батого и славун, Й дариха българската златна ябълка
Гетю от менталното гето е само е глас...

На память БГ...

цитирай
13. getmans1 - Тези интереси и „наши“ са, газа с пари гъза не!
07.12.2015 19:38
krumbelosvet написа:
Само Русия има собствени интереси. САЩ се харчат и трепят за защита правата на човека. За доказателство, има едно право, което защитниците никога не са нарушавали - да отвори човекът частна банка и да признае долара за равен на златото.

цитирай
14. alexs - от един безпартиен и преди и сега
07.12.2015 19:40
Истинските дисиденти които се бориха преди 1989г срещу комунизма бяха натикани в миша дупка а най-долната измет на БКП алчни и подли кариеристи станаха най-големите демократи първи приятели на АМерика. Е това е гадното ...Хора които са се клели във вярност на БКП и СССР сега ще ни учат на демокрация
цитирай
15. getmans1 - По повторенията БатОго, по повторенията и така докато станат сто ... тогаз си отдъхват. Приятна вечер!
07.12.2015 19:42
batogo написа:
А червените путиноподлоги по глупостите се познават, дори и да не си пишат имената...

цитирай
16. getmans1 - Всеки има право на развитие, само до преименуването на БКП в БСП е напусната от около 1/2 от членовете си ...
07.12.2015 20:12
alexs написа:
Истинските дисиденти които се бориха преди 1989г срещу комунизма бяха натикани в миша дупка а най-долната измет на БКП алчни и подли кариеристи станаха най-големите демократи първи приятели на АМерика. Е това е гадното ...Хора които са се клели във вярност на БКП и СССР сега ще ни учат на демокрация


... голяма част преминаха в БСДП, там си останаха само „костилките“.

Проблема е, че възстановените т.н. стари и традиционни партии всички до една са дело на ДС.

През целият си живот човек има правото на избор дадено му свише и нито Венци, ЧепЪ или Дъревица може да го лиши от това му право!

Замисли защо народа е пял песни за Индже войвода, нали бил еничерин?!

Не се подхлъзвай приятелю на пропагндната им пързалка, приятна вечер!
цитирай
17. planinitenabulgaria - Освен като стойностен, този постинг се явява от типа радомирски куркапан.
07.12.2015 20:24
По същество всичко е ясно, говори се за един лидер на партия в парламента, който е към фонда "30-те сребърника". Става ясно от част от коментариите и твърдението в постинга, че хибридните войници на Путин са навсякъде.
Постингът обаче има допълнителен ефект, странично явление, и това е попадането в куркапана му на няколко хибридни войнчета на Путин със заповед за назначение "Тролом социальных связей". Това са дребни нещастничета, борещи се за хляба си, но на подметнатия пенис се е ловнал един висш офицер, разрабвотван в Центъра. Нормално. Казва той нещо, но като оперативен работник наактивирва още няколко гибридыми сольдатами да подсилят това, което той ще каже, а после други, които да заглъхнат премъдростта му. При разработката си в Центъра тези офицери достигат някакав Ф, който е важен после за поста, където ги тургат на длъжност оперативни работници, отговорни за гибритните сольдати. Най- ниско звание имат тези, достигнали при разработката им Ф 7,62, други достигат стъпало от цялата гама, а именно Ф 11, 16, 25, 36, 76, 100 и 122, като най-талантливите свършват на Ф152.
Този оперативен работник е някъде между 76 и 100, което разрешава да заеме много висш пост на оперативна работа. По ника му тези, които имат опит в разработческите процедури ще го познаят.
Психологическият похват на разработчика срещу постинга е ясна. Няколко дребака накоментирват постинга, той ги ппрекъсва за момент и също, се изкоментирва яко върху постинга, с мощ.
Як бъзик сте им скроили...
цитирай
18. blackpredator - айдееее
07.12.2015 20:32
и оселанабългария се изакал, се едно е осела на Исус от Банки
цитирай
19. getmans1 - Як бъзик сте им скроили...[/quote] - Е, за сега „скромно“ но за 30 сребърника толкова :)))
07.12.2015 20:35
planinitenabulgaria написа:
По същество всичко е ясно, говори се за един лидер на партия в парламента, който е към фонда "30-те сребърника". Става ясно от част от коментариите и твърдението в постинга, че хибридните войници на Путин са навсякъде.
Постингът обаче има допълнителен ефект, странично явление, и това е попадането в куркапана му на няколко хибридни войнчета на Путин със заповед за назначение "Тролом социальных связей". Това са дребни нещастничета, борещи се за хляба си, но на подметнатия пенис се е ловнал един висш офицер, разрабвотван в Центъра. Нормално. Казва той нещо, но като оперативен работник наактивирва още няколко гибридыми сольдатами да подсилят това, което той ще каже, а после други, които да заглъхнат премъдростта му. При разработката си в Центъра тези офицери достигат някакав Ф, който е важен после за поста, където ги тургат на длъжност оперативни работници, отговорни за гибритните сольдати. Най- ниско звание имат тези, достигнали при разработката им Ф 7,62, други достигат стъпало от цялата гама, а именно Ф 11, 16, 25, 36, 76, 100 и 122, като най-талантливите свършват на Ф152.
Този оперативен работник е някъде между 76 и 100, което разрешава да заеме много висш пост на оперативна работа. По ника му тези, които имат опит в разработческите процедури ще го познаят.
Психологическият похват на разработчика срещу постинга е ясна. Няколко дребака накоментирват постинга, той ги ппрекъсва за момент и също, се изкоментирва яко върху постинга, с мощ.
Як бъзик сте им скроили...

цитирай
20. vencivaleri1951 - Виж Гети,
07.12.2015 21:03
Какво да коментирам написаното. Награждават с 1млн рубли /около 15 хиляди долара/ Шаренкова за вестника и. Наградата е дадена публично и ще бъде обложена в НАП.
За сведение вестникът тръгна горе долу с "Демокрация" -флагманът на дясното у нас и на който флагман и Инджев е бил редактор. Къде е днес този вестник Гети въпреки, че едва ли има издание в периодиката с подобни субсидии-родни и "братски". Ще припомня само, че предприятията не плашаха с месеци заплати на персонала си, но рекламираха под главата на вестника. Също правеха "доброволни" дарения на едноименната фондация и другата на жената на Командира.
За двадесете милиона питаш за коментар?
Също бяха обявени публично и не от Чара или Инджев, а официално от руснаците. Двадесет милиона за двадесет години близо. Предполагам че по друга линия има и още, но 20млн годишно извини ме, но не познаваш руснаците. След това когато сравняваш парите от Запад и Изток все пак е коректно да споменем и какво стои зад тези пари. Факт е че руснаците пропагандират страната си, лобират за политиката си и това е дейност каквато върши всяка една страна според възможностите си.
В руския дом например всеки божи ден можеш да присъстваш на някакво мероприятие-филм, представяне на книга, среща с творец ...Организират се концерти и други представления. Хайде кажи кога "Отворено Общество" ще организира представления с трупи от Метрополитен, Ковън гардън или Парижката опера. "Рубладжиите" обаче го правят с равностойни трупи на изброените от Изток.
Да организираш трупа на Большой , Маринка или МХАТ на които календарът е "забит" години напред и които на практика гастролират за "без пари" у нас се иска много труд, а и средства. Отворено общество, ако слушаме най много "Кончита" след време да доведат и то при условие че почнем да и подражаваме. Само преди две седмици жените в къщи гледаха " Лешникотрошачката" представена от Московския театър за опера и балет. Ти си гледал и слушал Огнян Минчев. Да ти имам вкуса:)
цитирай
21. sartorium - 20. vencivaleri1951 - Да организираш трупа на Большой , Маринка или МХАТ на които календарът е "забит" години напред и които на практика гастролират з
07.12.2015 21:52
Сега разбрах за какво е бил тоя окупационен дълг.
Те парите били да си резервираме представления на Болшой театър.
цитирай
22. blackpredator - хехе,
07.12.2015 22:37
зехтинения чичо с мазен коментар :))
цитирай
23. sartorium - Блеки, вярно ли, че другите блогъри много ти завиждали на интелигентността?
07.12.2015 23:11
Икономиста разправял, че си най-умният в блог.бг, 4-ти по умност в Русе и 6-ти в страната. Бил много въодушевен, че те познавал.
цитирай
24. blackpredator - не Икономиста
07.12.2015 23:35
sartorium написа:
Икономиста разправял, че си най-умният в блог.бг, 4-ти по умност в Русе и 6-ти в страната. Бил много въодушевен, че те познавал.

Нобеловия комитет
цитирай
25. slavimirgenchev1953 - Бре, тия луди русофайли
08.12.2015 08:24
умора немат, ката ден и нощ пишуват коминтерни из блого. Колкото повеке затъва Раша, токова повеке фалби по неин адреЗ.
цитирай
26. getmans1 - 20 мил./ГОДИШНО !!! А, какво съм гледал, слушал ял или пил си е моя работа да го Е, а вашата изглежда е да си мерите пишките виртуално и кат последни пубери да
08.12.2015 18:43
vencivaleri1951 написа:
Какво да коментирам написаното. Награждават с 1млн рубли /около 15 хиляди долара/ Шаренкова за вестника и. Наградата е дадена публично и ще бъде обложена в НАП.
За сведение вестникът тръгна горе долу с "Демокрация" -флагманът на дясното у нас и на който флагман и Инджев е бил редактор. Къде е днес този вестник Гети въпреки, че едва ли има издание в периодиката с подобни субсидии-родни и "братски". Ще припомня само, че предприятията не плашаха с месеци заплати на персонала си, но рекламираха под главата на вестника. Също правеха "доброволни" дарения на едноименната фондация и другата на жената на Командира.
За двадесете милиона питаш за коментар?
Също бяха обявени публично и не от Чара или Инджев, а официално от руснаците. Двадесет милиона за двадесет години близо. Предполагам че по друга линия има и още, но 20млн годишно извини ме, но не познаваш руснаците. След това когато сравняваш парите от Запад и Изток все пак е коректно да споменем и какво стои зад тези пари. Факт е че руснаците пропагандират страната си, лобират за политиката си и това е дейност каквато върши всяка една страна според възможностите си.
В руския дом например всеки божи ден можеш да присъстваш на някакво мероприятие-филм, представяне на книга, среща с творец ...Организират се концерти и други представления. Хайде кажи кога "Отворено Общество" ще организира представления с трупи от Метрополитен, Ковън гардън или Парижката опера. "Рубладжиите" обаче го правят с равностойни трупи на изброените от Изток.
Да организираш трупа на Большой , Маринка или МХАТ на които календарът е "забит" години напред и които на практика гастролират за "без пари" у нас се иска много труд, а и средства. Отворено общество, ако слушаме най много "Кончита" след време да доведат и то при условие че почнем да и подражаваме. Само преди две седмици жените в къщи гледаха " Лешникотрошачката" представена от Московския театър за опера и балет. Ти си гледал и слушал Огнян Минчев. Да ти имам вкуса:)


... да се фукате.

Жалко че нямам ток и не мога да пиша!
цитирай
27. dimat - А сега напиши,колко стотици милиони "гущера",
08.12.2015 19:41
се изливат от Фащландия,в стотиците НПО-та,чрез фъшкията Шорос,с единствената цел да се руши из основи собствената ти държава,ако въобще безродник като теб може да има такава.

Пиши и колко милиарди се крадат от народа ти от всевъзможните западни банки,корпорации,търговски вериги,концесионери,срещу които стои единствено руско предприятие,"Нефтохим".

Зная,че няма да пишеш.
цитирай
28. slavimirgenchev1953 - Ако не беше Западът,
09.12.2015 15:44
щяхте да дживеете като скотове, каквито сте по душа.
цитирай
29. getmans1 - Хайде къш от тука, стотици милиони!? ... Не даваш нишан за разговор и за това ще те къшкам!
09.12.2015 17:27
dimat написа:
се изливат от Фащландия,в стотиците НПО-та,чрез фъшкията Шорос,с единствената цел да се руши из основи собствената ти държава,ако въобще безродник като теб може да има такава.

Пиши и колко милиарди се крадат от народа ти от всевъзможните западни банки,корпорации,търговски вериги,концесионери,срещу които стои единствено руско предприятие,"Нефтохим".

Зная,че няма да пишеш.

цитирай
30. getmans1 - Те и сега си скотуват!
09.12.2015 17:29
slavimirgenchev1953 написа:
щяхте да дживеете като скотове, каквито сте по душа.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070896
Постинги: 2741
Коментари: 26489
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031