Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2015 21:38 - ВИЖТЕ КЪНЕВ, СЕГА – МОСКОВ. КОЙ Е НА КОН? ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 901 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.12.2015 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
.... Аз бих допълнил въпроса „ А, кой има зареден Наган в джоба си?“



 

 

Вижте Кънев, сега – Москов. Кой е на кон? Първи коментари от фейсбук за решенията на ДСБ и на Петър Москов image

Петър Москов и Радан Кънев преди да се разделят пътищата им. Снимка БГНЕС

  • КЛУБ Z

Реформаторският блок е на път да осъществи мечтата на шизофреника: Да извика сам себе си на дуел, да се яви, да стреля, да уцели, да умре отмъстен.

РАДАН КЪНЕВ: ПЕТЪР МОСКОВ ВЕЧЕ Е МИНИСТЪР НА БОЙКО БОРИСОВ

ПЕТЪР МОСКОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРИЕМА ЗА МИНИСТЪР НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И ДСБ

Горе положението е безспорно шизофренично, но и ние долу му подхождаме – щом нещата са плачевни, ние най-много се смеем. Когато сме безпомощни от поредната бъркотия, която допълнително ще обърка живота ни, това е нашият начин да се разграничим, да се утешим, да се извисим над бъркотията – като я иронизираме. Подигравката е нашата медитация, вицът е нашата съпротива. Доказват го множащите се с минути горчиво-тъжно-смешни постове в социалната мрежа „Фейсбук“.

Иглика Горанова: Здравната реформа пипна налудно разстройство...

Ralitza Kovacheva: Ако някой се държи като скот, той получава и правото да бъде третиран като такъв". Това се оказа самосбъдващо се пророчество на чичо доктор москоф. Сега, ако съм на ББ, ще поискам оставката на чичо доктор, щото е от опозиционна партия. Вижте Радан Кънев, сега - Петър Москов. Кой е на кон?

Любомир Кольовски: Подлостта и предателството подлежат ли на анестезия?", питаше се д-р Москов, анестезиолог.

Petko Konov: При него желателно е да не излиза от упойката. За него ще е най-добре, да си е в неговия свят. По-хуманно е.

Явор Дачков: Оставкаме, оставкаме...

Виктор Лилов: Чудна работа - на еволюцията са нужни милиони години за да ги направи хора, на властта - няколко месеца, за да станат отново маймуни!

Мануела Малеева: Франк Синатра с приятелите му семейство Гамбино (снимка) - поздрав за Петър Москов.

Диян Божидаров: А областните управители на ДСБ излизат ли опозиция, другите им хора из властта?

Полина Паунова: Аз пък предлагам РБ да си се влее в ГЕРБ, ама да са крайно несъгласни с политиката на Баце. Защо да се ограничават само до "коалиционен партньор".

Алдин Алдинов: Кое наричат реформа? Данък вафли ли? Щото аз не се сещам нещо смислено да е направил. Докато има монопол на здравната каса, не признавам нищо за реформа.

Цвета Тановска: Да си посипеш с поморийска сол главата или да сложиш поморийска сол в раната, изберете сами!

Йорданка Василева: Що ми се завъртя в главата рефрен от една стара, стара песен: "...Поморие е наша клетва, почти изречена на глас"?:)))

Георги Петров:  Важното е Шиши да остане, другото са детайли...

Анна Ангелова: Москов остава министър. А аз съм на кон!

Мартин Карбовски: Как изглежда доктор Москов от нашата си камбанария. Съгласни сме, в България отдавна вече "ролята на правосъдието се изпълнява от здравеопазването". Това го казваше мафиотът Милото в "Седем часа разлика".

Боряна Делчева: Шизофренично решение на Пепи. Явно в здравеопазването има все още какво да се доразсипва. Много еФтино!

Николай Милев: Според Москва, пардон, според Москов излизането на ДСБ от властта било политическа грешка. Според настоящия здрав министър не било достойно излизането от властта. По-достойно било лизането на властта.

Веселина Седларска: Очаквах РБ да се разпори вертикално, а той се цепна хоризонтално.


 

 

 

Чий е Москов? ДСБ не го признава за свой, той се приема за такъв   "Промяната в системата на правосъдието е нещо основно. И наистина считам, че то не се постига, като подаваме оставки, а като се борим за това - да го направим. Разбирате ли какво ви казвам?! Ако имаш фрустрация от нещо и заради това, че имаш фрустрация, си отиваш вкъщи и не продължиш да се биеш, ти не си на висотата на позицията, на която си. Продължаваш! Ако те разстрелят, разстрелят - точка! Толкова е просто."

- Мисля че решения на ДСБ, на Блока, които биха могли да дестабилизират управлението и да спрат реформите, не са добро решение в момента - каза министърът.

- Говорите като премиера в момента - отбелязва интервюиращата.

- Не, аз говоря като Петър Стефанов Москов.

"Вие може да смятате, моите колеги, аз може да смятаме много неща. Ако искаме ДПС да няма отношение към управлението, то ние трябва да имаме отношение в него – толква е просто. Животът не е справедлив докрай".

"То е свързано с това ДСБ наистина да бъде сигналът, корективът, звънецът за това, че има възможност начините на действие на мнозинството да бъдат изкривени от сили, които не е задължително да са се разписали в управленската програма.".

"Аз понеже съм лекар, ако искате да кажа собствена диагноза. Първо, съм дълбоко убеден, вярвам в това, мисля, че и вашите зрители го знаят – за реализацията на каквито и да било идеи най-вече е нужно да имаш влияние върху лостовете, върху инстурментите, с които можеш да реализираш тези си идеи. Т.е. - върху инструментите на властта.

Второ: Ако първата цел беше изваждането на РБ от управлението, от структурата, на която има лостовете да управлява - а това беше първата цел на БСП и ДПС, не трябва да им се поднася на тепсия.

Трето: Не считам, че ДСБ трябва да се превръща в капсулирана организация с прекрасни идеи, с чудесна риторика, от която обаче нищо не зависи за управлението на държавата. Това достатъчно ли е като диагностициране, или искате да говорим още", попита докторът. 

Москов отбеляза още, че ГЕРБ с всичките му лоши страни е прогнозируем партньор, точно какъвто е бил и преди една година. Непрогнозируемите били от РБ и в тази посока трябва да се работи. Той каза, че в блока 5 партии просто си съобщават решенията и така трудно се стига до обща позиция.

 

"Аз няма да дам тази победа на ДПС"
/ П. Москов два дни преди да го „отцепят“ в интервю за НТВ/


Властта е сладка но и страшна, сладка като я държиш в ръцете си, страшна е когато виси като меч над теб.
Вече е ясно защо Радан не пожела да влезе във властта, време е Иван Костов за втори път да „събори“ Борисов.
Само едно не ми е ясно, защо ни е тази игричка, да ни управлява Руското посолство в САЩ а Путин за парлама да награждава посланника си в София?

Друго обаче е интересното, никой от националистите не успя да накара ДПС да гласува „проправителствено“ освен РБ под давлението на ДСБ и последните думи на Москов го доказват.

Ще поживеем, ще видим и дано да разберем,
време е!




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6162544
Постинги: 2784
Коментари: 26719
Гласове: 9708
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930