Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2016 18:53 - Мнението на един човек свикнал да мисли много ходове напред ....
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 5704 Коментари: 22 Гласове:
4

Последна промяна: 23.02.2016 19:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.... А пък и чудесна възможност и аз да разбера какво мисля по въпроса :)))




Иначе по мое скромно мнение,  светът в стремежа да помогне на Русия създаде „чудовището“ Путин.
Той от своя страна пък създаде Рамзан Кадиров и неговите ескадрони на смъртта, от там насетне .... вината вече „остава“ за САЩ и ЕС.



Това вече съм го казвал, сега го виждам и тук по-долу, за съжаление!
 
Каспаров: Путин не може да си отиде по мирен път, по-опасен е от Ал Кайда и ИДИЛ Последна редакция на 17/02/16 11:54     image    

Гари Каспаров

image    Америка и Европа не разбират, че не може да има никакъв стратегически съюз с руския президент

Путиновата пропаганда е култ на смъртта

 

На десетки хиляди въоръжени бандити, които живеят от плячка им е нужен конфликт, нужна им е война и конфронтация, казва известният критик на режима в Кремъл

 

Повече от десет години Гари Каспаров предупреждава света, че руският президент Владимир Путин е готов на всичко, за да запази властта си. Според него, Западът е направил огромна грешка, смятайки, че е възможно Путин да бъде негов партьор. В новата си книга: „Зимата идва“ Каспаров обяснява защо е необходимо Путин да бъде спрян. Опозиционерът е убеден, че руският президент е по-опасен от Ал Кайда и Ислямска държава.

- През 1992 година американският политолог Франсис Фукуяма написа книгата „Краят на историята“. Моята книга е малко закъснял отговор на Фукуяма. „Краят на историята“ е хубава книга, но авторът и се е заблудил, както и много други по онова време. Световното зло тогава изглеждаше погребано под отломките на Берлинската стена, но то не е изчезнало. Тогава всички мислеха, че занапред всичко ще бъде наред. Но историята не се движи линейно, а циклично.

Името на книгата е препратка към пополурния сериал „Игра на тронове“. „Зимата идва“ е девизът на дома Старк, и това не е климатична промяна, а заплаха.

Колко дълго ще продължи тази геополитическа зима ще зависи от това, готови ли сме, забравяйки за относително малките проблеми, да посрещнем тази заплаха. Затова и подзаглавието на книгата ми е: „Путин и враговете на свободния свят“.

За съжаление, в Америка и Европа не разбират, че не може да има никакъв стратегически съюз с Путин. Препратките към антихитлеристката коалиция не са подходящи, защото тогава става дума за заплаха от съвсем друг мащаб. От 1941 до 1945 година Сталин не е имал друга задача освен победата над Хитлер. Имало е общ враг, който е трябвало да бъде победен.

Сега Путин трябва да запази своята власт и затова са му нужни повече конфликти. Неговите задачи са „перпендикулярни“ на интересите на нормалните хора. Според неговия алгоритъм на действие и възглед за света той е по-близък до Иран, Ал Кайда и ИД.

Властта е неефективна, икономиката е свършена. Ако гледате руските телевизии, там няма нищо за Русия, всички репортажи са за Украйна, Сирия, Америка...И там всичко е от зле, по-зле.

Това, по същество, е пропаганда на ненавист. Моята майка е на 78 години, тя е родена по времето на Сталин и Хрушчов. И дори тя смята, че днешната путинова пропаганда е квинтесенция на ненавистта. Съветската пропаганда все пак запазваше някакъв образ на позитивното бъдеще: сега живеем зле, но после всичко ще е добре. Светлият мит съществуваше.

Путиновата пропаганда е култ на смъртта. Конфронтация – ние сме обкръжени от врагове. СССР имаше приятели, вярно те бяха „приятели по неволя“, приятелството им беше купено, но въпреки това имаше „съветски блок“. Сега ние сме напълно изолирани. Тази убийствена политика изисква постоянно повишаване на залозите, постоянно повишаване на градуса на ненавистта.

- Мнозина искат да живеят в „Русия без Путин“. Но всики са уморени от политически крамоли, икономическите кризи и се боят от нов преврат. И главното-те не виждат заместник на Путин. Вие кого виждате на мястото на руския президент?

- Не кого, а какво? Не трябва да заместваме един диктатор с друг. Ние сме достигнали момента, когато трябва обективно да оценим ситуацията, за да избегнем най-страшните последствия. Ситуацията е много лоша и от нея няма да има мирен изход. Този режим не може да си отиде по мирен път. Той се роди от кръвта на чеченските войни и взривените жилищни домове. Кръв и насилие на всяка нова извивка на спиралата-това беше начинът да запазят властта. Освен това режимът е толкова дълбоко корумпиран... Ние с Борис Немцов повтаряхме постоянно: корупцията в Русия не е проблем, а система.

Режимът не се реформира. Четох интервю с Михаил Ходорковски, който казва: „Нямам съвети към тази власт“. Заащото с нея нищо повече не може да се направи, необходима е кардинална промяна. Някои казват: „Каспаров не казва какво трябва да се направи с Чечня?“ А вие знаете ли какво да правите с Чечня? Ако знете, моля, кажете. Напълно очевидно е, че в този транзитен период Русия не може да бъде удържана в тези граници и трябва да се мисли за относително „мек развод“. Ние имаме десетки хиляди въоръжени бандити, които живеят от плячка. На тях им е нужен конфликт, нужна им е война и конфронтация. Какво могат да произвеждат те? Какво може да произвежда Рамзан Кадиров? Той може да произвежда само ненавист и да убива хора.

Ние сме длъжни да мислим за концепция за бъдещето на страната. И тук е много важен урокът на историята. Колкото и тежки да бъдат последствията, ако Путин сега се оттегли от властта, утре ще бъде още по-зле. Проблемът е там, че колкото по-дълго той остане на власт, толкова повече вреди и разрушения ще се случат в страната ни. Режимът разрушава хоризонталните връзки, самата структура на руското общество се разрушават.

- Макар че през 1991 и 1993 година имаше усещане за свобода.

- Ситуацията тогава беше перспективна, но трябваше да се определи бъдещето на страната. Тогава Русия стана приемник на СССР и сега разбираме, че това беше груба грешка, защото получихме приемственост с КГБ, с криминалната история. Русия така и не стана нова държава, която е оставила в миналото имперските си комплекси. При Елцин това беше подтиснато, но след чеченската война започна да се разпалва отново. Путин разви тези тенденции: за съжаление, основите на путиновата диктатура бяха заложени при Елцин.

- Това ли наричате „десъветизация и декагебеизация на обществото“ Смятате, че трябва да се започне с това?

- Хората винаги търсят прости решения, но главното в Русия е да започне диалог. Чета, че хората изгубили парите си в банките излизат на демонстрации облечени в затворнически дрехи и лозунги: „Върнете обратно Крим, няма с какво да живеем“. Постепенно хората започват да разбират, че рязкото повишаване на цените и влошаването на начина им на живот някак си са свързани с путиновите авантюри.

Да бъде „надживяван“ путинизма ще е много трудно. Изходните данни на новия кръг на спиралата ще бъдат много по-лоши отколкото през 1917 или 1991 година, защото сега няма нищо: нито демографски ресурс, нито икономически, нито научно-технически потенциал. Ние влизаме в 21 век с изтощени ресурси. Нужни са кардинални мерки, които да дадат нов тласък на развитието на Русия.

Kasparov.ru

В галерия: Корицата от новата книга на Каспаров „Зимата идва“

Превод: Faktor.bg



Тагове:   Кадиров,   Немцов,   Путин,   каспаров,


Гласувай:
6



1. getmans1 - ЧЕЧЕНСКИЯТ СИЛОВАК НА ПУТИН ...
23.02.2016 19:48
ЧЕЧЕНСКИЯТ СИЛОВАК НА ПУТИН

"Иска ли Кадиров да продължава? Не иска. Сега са други времена от икономическа, социална и политическа гледна точка. В отбора имаме по професионални хора. Считам, че изпълних своя дълг", обяви Кадиров. И допълни: "Има отбор, има президент на страната. По волята на Аллах. Аз съм пехотинец. Ако кажат - продължавам да служа. Иначе до свидание - ще се простим".

"Горд съм, че мога да се назова пехотинец на Путин. Горд, че мога да бъда полезен за нашите хора, хората на Русия. Много съм горд от това", заяви прочувствено Кадиров.

После той нападна противниците на Кремъл, този път без да назовава конкретно име.

КАДИРОВ ЗА ОПОЗИЦИЯТА - ЧАКАЛИ И МАЛОУМНИЦИ

"Говорят разни глупости, задават глупави въпроси за бъдещето на Чечня. Трябвало да бъде отделена. От кого да бъде отделена. Тия дето искат да я отделят, утре ще заграбят Москва. Умните хора това го разбират. А за продажниците, глупаците, измамниците - това е неразбираемо", гневно каза чеченският вожд.

На 9 февруари т.г. в московски ресторант хора на Кадиров хвърлиха торта в лицето на опозиционния лидер Михаил Касянов, бивш премиер на Русия.

КАСЯНОВ НАПАДНАТ В РЕСТОРАНТ

Кадиров не се стърпя и коментира:

"Аз не бих я метнал по Касянов, за да я изхабя. Аз бих изял тортата. Всъщност те не са го ударили. Те са искали да му поднесат тортата. А той се изправил и си ударил главата в нея. Е, той като не може да се защити, как ще защитава цялата държава? Те го замерят и с яйца, а той се крие в гардероба. Не го ли е срам да погледне жена си в очите. Как не го е срам да продава държавата ни на враговете. Жена му трябва всяка секунде да го заплюва в очите с думите: черен дявол".

Първите коментари за интервюто на Кадиров са, че вероятно Путин е решил да го махне, защото вече не му е потребен в този вид. Както е известно чеченският президент няколко пъти с груби думи напада руската опозиция, смята се, че е съпричастен и към убийството на опозиционния лидер Борис Немцов, но винаги се е ползвал с подкрепата на господаря на Кремъл. Твърде е възможно Путин вече да желае да сложи нов свой човек начело на Чечня, но много по-умерен в приказките и действията си.
цитирай
2. getmans1 - А ти, въобще нужен ли си за някого? Понеже не си чел постига си изтрит и така ще бъде вече.
23.02.2016 20:22
rustam написа:
нужен ли си на жена си? Така и не разбрах.

цитирай
3. rustam - Идея си нямаш
23.02.2016 20:43
getmans1 написа:
rustam написа:
нужен ли си на жена си? Така и не разбрах.



на колко хора съм нужен. Освен това аз не съм нещастник като теб, че да изливам личните си душевни терзания в постинги, понеже съм зрял и интелигентен човек.

Публикуваното в твоя блог въобще не е постинг. Постинг е личен материал. Твоето е копиран чужд текст.

Но твоята тъпа глава не може да роди собствена мисъл дори и в рамките на 10 реда.Ти си просто един неграмотник.
цитирай
4. getmans1 - Вярно, че си идиот, това признание с какво се различава от онова, а?
23.02.2016 21:05
rustam написа:
getmans1 написа:
rustam написа:
нужен ли си на жена си? Така и не разбрах.



на колко хора съм нужен. Освен това аз не съм нещастник като теб, че да изливам личните си душевни терзания в постинги, понеже съм зрял и интелигентен човек.

Публикуваното в твоя блог въобще не е постинг. Постинг е личен материал. Твоето е копиран чужд текст.

Но твоята тъпа глава не може да роди собствена мисъл дори и в рамките на 10 реда.Ти си просто един неграмотник.


... И то беше предизвикано от лични нападки.

И още нещо ще ти кажа но с големи букви;
ТОЗИ КОЙТО ТОГАВА МЕ ПРЕДИЗВИКА САМО ПРЕДИ МЕСЕЦ - ДВА НАПРАВИ ПУБЛИЧНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ И ТОЙ ПОЛЕЗЕН, ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЛАДА БОЛНА ЖЕНА И ДЕТЕНЦЕ, Е, АЗ ГО ПОЗДРАВИХ И ТОЛКОВА, ХИЧ ДАЖЕ НЕ ПОМИСЛИХ ДА СЕ ГАВРЯ, ЧЕ Е ПРОЯВИЛ СЛАБОСТ!

Гад си ти, свиньо смрадлива, вече ще те трия даже без да те чета!

ГНУС, ЗРЯЛА И ИНТЕЛИГЕНТНА!

Пази Господи, да не ти е в къщата такава, твар!
цитирай
5. getmans1 - То в този свят на какво ли да вярва човек, но аз просто видях аналогия с неща които ги повтарям вече две години в спорове с путиноидите! Иначе си (+) :)))
23.02.2016 21:14
brancaleon написа:
То аз на такива, дето мислят с твърде много ходове напред, не вярвам.

цитирай
6. sestra - По правило не вярват на мислещите напред,
23.02.2016 22:13
но затова пък силно се доверяват на мислещите постфактум. Масовчица.
цитирай
7. getmans1 - Бе то не е въпрос само на вярата Сестра, ...
23.02.2016 22:27
sestra написа:
но затова пък силно се доверяват на мислещите постфактум. Масовчица.


... колкото в „отсяването“ ... на истината от „хибрида“. Нали виждаш на какви елементарни информации се връзват та чак на вулкани и земетръса се връзват та се молят!:)))

Ето при теб пишеш, че Путин е във вихрова спирала, ами така го вижда и Каспаров.
цитирай
8. slavimirgenchev1953 - Масовият руснак
24.02.2016 07:28
е пияница и гнусляк. Затова са путинисти и затова каспаровци са малцинство. Българите ги превъзхождаме, след като тук мужиците са малцинството.
цитирай
9. getmans1 - Малко но активни, че и подмолни, „В горския шубрак се родиха и докато не ги натирим обратно там няма да мирясат.“
24.02.2016 08:40
slavimirgenchev1953 написа:
е пияница и гнусляк. Затова са путинисти и затова каспаровци са малцинство. Българите ги превъзхождаме, след като тук мужиците са малцинството.

цитирай
10. slavimirgenchev1953 - Изглеждат много. Виж че тук един от тях има десет ника. Това е фалшива многобройност.
24.02.2016 09:59
getmans1 написа:
slavimirgenchev1953 написа:
е пияница и гнусляк. Затова са путинисти и затова каспаровци са малцинство. Българите ги превъзхождаме, след като тук мужиците са малцинството.


цитирай
11. alibaba5 - Бе ти
24.02.2016 18:25
щто пускаш милюту да та цапа? Ай дел на тоа!
цитирай
12. vencivaleri1951 - Хайде сега Славчо
24.02.2016 18:45
slavimirgenchev1953 написа:
е пияница и гнусляк. Затова са путинисти и затова каспаровци са малцинство. Българите ги превъзхождаме, след като тук мужиците са малцинството.

бил малцинство:)
цитирай
13. getmans1 - Тоя мре да си ГО получава на порции, ма мен ми писна :)))
24.02.2016 19:56
alibaba5 написа:
щто пускаш милюту да та цапа? Ай дел на тоа!

цитирай
14. vencivaleri1951 - Гети,че голямите шахматисти мислят много ходове напред
24.02.2016 20:31
и това е залогът за успехите им е мит. Не защото не го могат, а защото е излишно.
Всеки може да запомни дадена партия, но победата идва от изненадата в тази партия който/обикновено този с белите/ е подготвил. И не я е подготвил само той , а цял екип от бивши величия. Печели този който успее в "маратона" да направи пробив/най вече с черните/-общо взето като при тениса. Ще се учудиш колко световни шампиони са станали благодарение на неадекватен ход на опонента-например фигура на бито поле. Каспаров/ и Фишер също, а и Алехин/ са итрачи с огромни фантазия и агресивност. Те обикновено играеха срещу "изненадата " на опонента си. Тоест никакви такива мислени дълго ходове. В бойните изкуства се казва да използваш удара, теглото, силата на противника. Гари е един от най-великите шахматисти и един от най слабите политици. Четох книгата му-подарък за имения ми ден бе от съпругата -с лукавото пожелание да си я подредя в лавицата Каспаров. Аз я и прочетох отгоре на това-чел съм почти всичко за него и всичко от него. Като всеки гений , той е и прям и откровен. Ако се потрудиш да прочетеш и ти книгата ще видиш, как той чистосърдечно признава как с помоща на западни експерти подменят вота Елцин Зюганов. Тоест олигархията плюс някои известни имена/като Каспаров/ се постарават силно та хората да не възстанат за поменения избор. Ако изборите бяха честни, днес Путин нямаше да го има. Шиканираха Зюганов с помоща на западни експерти и си доведоха Путин/избор на десните/ За какво се жалва днес Каспаров , като той е в основата Путин да е на власт. При Зюганов , не би имал никакъв шанс като човек на Собчак. Тоест Путин е избор на дясното в Русия и Запада. Сасво се жалват сега-беше ясно че Боря няма да изкара мандата?
Каспаров е голям шампион поради дарованието си, но и поради екипа който му наложиха от федерацията. В политиката Гари избра свой екип самостоятелно. Избра ектремист като Лимонов /национал комунист/заради" пълнеж"- 10-20 хиляди души последният винаги може да извади на улицата-това добре. Другите в екипа му/или той в техния екип/ бяха хора които руснаците мразеха до дъното на душата си...Касянов, Навални, Немцов.... Касянов за руснаците е това което за нас е Костов например. В тази компания Каспаров изгуби много от ореола си
на велик шахматист, още повече когато срещу него в политиката застана не по малко известен шахматист-Карпов.
Шаха е честна и умна игра и там Гари постигна всичко възможно. В политиката обаче е нискоразрядник и не е напрвил нищо смислено
цитирай
15. get - - Това е превъзходно, като мисъл ... и ...
24.02.2016 20:57
- Не кого, а какво? Не трябва да заместваме един диктатор с друг. Ние сме достигнали момента, когато трябва обективно да оценим ситуацията, за да избегнем най-страшните последствия.
....................

... актуално и за нас! Като казвам "нас" - вероятно ще трябва да допълня: с някои изключения, които няма да посочвам поименно - вероятно сами ще се познаят?

- Поздрави!
цитирай
16. ok3223 - Може ли да си толкова наивен ...
24.02.2016 21:02
Хората не са мъртви пешки, а мислещи същества, често със собствени разбирания и воля,за да ги води и насочва един добър шахматист, като горната АМБИЦИОЗНА ПРЕТЕНЦИЯ, г-н Каспаров.
ГИГАНТ И ГЕНИИ С БОРАВЕНЕТО с мъртви пешки, и некадърник и смешник при опита му, да води и насочва живи хора по избран от него път.
СЛОНА, ПУТИН, ДА СЕ СРАВНЯВА С МУХИЧКАТА ... КАСПАРОВ!

цитирай
17. getmans1 - Преди интервюто в двете сини изречения за мен е интересното и виждам че и при Каспаров това се вижда и разбира, как помоща за русия направи силен един ... Путин
24.02.2016 21:35
[quote=vencivaleri1951]и това е залогът за успехите им е мит. Не защото не го могат, а защото е излишно.
Всеки може да запомни дадена партия, но победата идва от изненадата в тази партия който/обикновено този с белите/ е подготвил. И не я е подготвил само той , а цял екип от бивши величия. Печели този който успее в "маратона" да направи пробив/най вече с черните/-общо взето като при тениса. Ще се учудиш колко световни шампиони са станали благодарение на неадекватен ход на опонента-например фигура на бито поле. Каспаров/ и Фишер също, а и Алехин/ са итрачи с огромни фантазия и агресивност. Те обикновено играеха срещу "изненадата " на опонента си. Тоест никакви такива мислени дълго ходове. В бойните изкуства се казва да използваш удара, теглото, силата на противника. Гари е един от най-великите шахматисти и един от най слабите политици. Четох книгата му-подарък за имения ми ден бе от съпругата -с лукавото пожелание да си я подредя в лавицата Каспаров. Аз я и прочетох отгоре на това-чел съм почти всичко за него и всичко от него. Като всеки гений , той е и прям и откровен. Ако се потрудиш да прочетеш и ти книгата ще видиш, как той чистосърдечно признава как с помоща на западни експерти подменят вота Елцин Зюганов. Тоест олигархията плюс някои известни имена/като Каспаров/ се постарават силно та хората да не възстанат за поменения избор. Ако изборите бяха честни, днес Путин нямаше да го има. Шиканираха Зюганов с помоща на западни експерти и си доведоха Путин/избор на десните/ За какво се жалва днес Каспаров , като той е в основата Путин да е на власт. При Зюганов , не би имал никакъв шанс като човек на Собчак. Тоест Путин е избор на дясното в Русия и Запада

... Всичко друго са диктаторофилски дрънканици.
Изразявам се по този начин защото вие превърнахте „русофил“ в мръсна дума.

Впрочем подзаглавието съм го написал така точно заради теб и конечно, аз не се излъгах в предположението си а и ти не излезе от „обувките си“.
цитирай
18. getmans1 - Моето мнение е ясно изразено и ми става приятно ....
24.02.2016 21:55
get написа:
- Не кого, а какво? Не трябва да заместваме един диктатор с друг. Ние сме достигнали момента, когато трябва обективно да оценим ситуацията, за да избегнем най-страшните последствия.
....................

... актуално и за нас! Като казвам "нас" - вероятно ще трябва да допълня: с някои изключения, които няма да посочвам поименно - вероятно сами ще се познаят?

- Поздрави!


... когато в Русия има хора които виждат нещата от към правилната им страна.
Години наред по -голямата част от света плащаше нереално високи цени за петрола, за да си стъпят на краката именно тази 1/8 част от Земята, е не само те.

Путин беше човека на Запада, но петродоларите го превърнаха в диктатор на диктаторите. В този смисъл „арабските пролети“ бяха неизбежни, и пак в този смисъл и сега е това което е, и не дай Боже да да се реши на следващата крачка.
Много се надявам, че Китай, Индия и Бразилия са разбрали за какво става въпрос, а другото сега е, и Иран да разбере жеста.
цитирай
19. ok3223 - ГОРКИТЕ КРЪЧМАРСКИ СТРАТЕГЧЕТА ...
25.02.2016 11:04
Путин рожба на западо.Смях.Петроло с високи цени за да се стабилизира 1/8 от Свето. А свободният пазар? Смях.Онзи, Каспаро, разбирал от политика.Смях, защото у шахмато мислил с много ходове напред. Пешките сами не мърдат, а хората и мърдат и шават натам и насам, а някои и мислят. Та едно е да се оправяш с пешки и съвсем друго с живи хора. За шахо Каспаров е гений, а за народо руски ... фукня. Докато Путин е вождо, който стабилизира Русия и предотврати разпадо по нататашен, за голяма омраза на Западо. ОН СЕ ВЪРВЕШЕ ЗАД ОВЕНО И ЧЕКАШЕ ДА МУ ПАДНЕ ОНАЗ РАБОТА. ООЩЕ ЧЕКАТ ...
Путин бил по-опасен от АЛКАЙДА И ИДИЛ -о за кого, да не е за САЩ и новата империя ЕС, които искат да ликвидират РУСКАТА ИМПЕРИЯ, И ТЯ ДА СЕ НАСТАНИ НА НЕЙНОТО МЯСТО. яДЕЦ!
Та за това хленчат някои, КОИТО ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСКИЯТ НАРОД, КОЙТО ПОДКРЕПЯ ЯКО ПУТИН, искат да го премахнат някак си, и както стана със ССС-ро, да организират и предизвикат С ПОМОЩТА ВЪНШНИ И ВЪТРЕШНИ СИЛИ разпад и ликвидация на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.

цитирай
20. get - @ 16. 19. ok3223 - ГОРКИТЕ КРЪЧМАРСКИ СТРАТЕГЧЕТА ...
25.02.2016 21:37
- Уважаеми господине, аз или някой друг от пишещите под поста, не само не смята да изрече, а дори и да си мисли че сте идиот - моля с поведение и приказки да не опровергавате нашето мнение за Вас!

- Путин ИМЕННО ПОРАДИ ТОВА БЕ НАЗНАЧЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ(!) - ДА ВЪВЕДЕ РЕД пост-държавният, силно милитаризиран бардак, наречен след Белоруското споразумение ОНД! Защо наричам наследника на СССР военен бардак ли - Защото се крадеше до там, че имаше опасност обект на престъпления да станат АТОМНИ оръжия, част от военният стратегически комплекс на Съветската, както вие вероятно справедливо наричате ИМПЕРИЯ!
- Това не ви говоря само от представи получени от средствата за масова информация а и от лични впечатления - Как се крадеше! Още са ми пред очите ТРИТЕ откраднати ХЕЛИКОПТЕРА на Одеският военен окръг - стоящи в очакване на продажба на българско летище!

- Следва да отбележа във връзка с репликата (ви):СЛОНА, ПУТИН, ДА СЕ СРАВНЯВА С МУХИЧКАТА ... КАСПАРОВ!
- Слон, като фигура от шахмата на руски означава: Офицер - не се уточнява, армейски или от КГБ :)))!

- В заключение - Моля, не се излагайте с Цитати (от 1946 г.) по комуниста станал ЕТАЛОН ЗА ТЪПОТА(дори сред съпартийците си):
"ОН СЕ ВЪРВЕШЕ ЗАД ОВЕНО И ЧЕКАШЕ ДА МУ ПАДНЕ ОНАЗ РАБОТА. ООЩЕ ЧЕКАТ ..." - Това е казано от Добри Терпешев на предизборен митинг във Варна, по повод, че някои хора "виждайки, че ОФ се клати - ще падне ..." - Което той свързва с мъжките атрибути на "коч(а)"! Вижда се, че се е оказал ЛОШ пророк?
- Обекта на неговата защита ОФ-ето, вече го няма!

- В заключение, отново ви моля - с поведението си, не опровергавайте нашите положителни очаквания за висотата, на Вашият ... интелект?!
цитирай
21. getmans1 - На този отдавна не му отговарям, моля, не си губете времето с него ... Иначе аз се радвам, че срещам разбиране по темата, приятна вечер:)
25.02.2016 23:49
get написа:
- Уважаеми господине, аз или някой друг от пишещите под поста, не само не смята да изрече, а дори и да си мисли че сте идиот - моля с поведение и приказки да не опровергавате нашето мнение за Вас!

- Путин ИМЕННО ПОРАДИ ТОВА БЕ НАЗНАЧЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ(!) - ДА ВЪВЕДЕ РЕД пост-държавният, силно милитаризиран бардак, наречен след Белоруското споразумение ОНД! Защо наричам наследника на СССР военен бардак ли - Защото се крадеше до там, че имаше опасност обект на престъпления да станат АТОМНИ оръжия, част от военният стратегически комплекс на Съветската, както вие вероятно справедливо наричате ИМПЕРИЯ!
- Това не ви говоря само от представи получени от средствата за масова информация а и от лични впечатления - Как се крадеше! Още са ми пред очите ТРИТЕ откраднати ХЕЛИКОПТЕРА на Одеският военен окръг - стоящи в очакване на продажба на българско летище!

- Следва да отбележа във връзка с репликата (ви):СЛОНА, ПУТИН, ДА СЕ СРАВНЯВА С МУХИЧКАТА ... КАСПАРОВ!
- Слон, като фигура от шахмата на руски означава: Офицер - не се уточнява, армейски или от КГБ :)))!

- В заключение - Моля, не се излагайте с Цитати (от 1946 г.) по комуниста станал ЕТАЛОН ЗА ТЪПОТА(дори сред съпартийците си):
"ОН СЕ ВЪРВЕШЕ ЗАД ОВЕНО И ЧЕКАШЕ ДА МУ ПАДНЕ ОНАЗ РАБОТА. ООЩЕ ЧЕКАТ ..." - Това е казано от Добри Терпешев на предизборен митинг във Варна, по повод, че някои хора "виждайки, че ОФ се клати - ще падне ..." - Което той свързва с мъжките атрибути на "коч(а)"! Вижда се, че се е оказал ЛОШ пророк?
- Обекта на неговата защита ОФ-ето, вече го няма!

- В заключение, отново ви моля - с поведението си, не опровергавайте нашите положителни очаквания за висотата, на Вашият ... интелект?!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6052042
Постинги: 2726
Коментари: 26374
Гласове: 9598
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031