Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2016 23:23 - Малей ако това е вярно ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 3987 Коментари: 17 Гласове:
1

Последна промяна: 03.09.2016 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще излезе, че е вярно и онова от вица;

„Щом трябва и деца ще ви направим!“


Плевню бил „чехльо“ на жена си пък тоз ще е на една камара партии и един „велик диктатор“ на XXI век.


Пита се в задачката кой ще е бащата на природеното дето ще скрепи брака?
image
 
ЕТО ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА РАЗВОДА И БРАКА НА РАДЕВ. Сапунен сериал за "Генерал Деси", един унизен баща, едно употребено дете, един мъж, който се жени под натиск и един генерал, който нарушава устава! Това не е ровене в мръсното бельо. Важно е какъв е моралът на онзи, който ще става "баща на нацията" Автор: Недялко Недялков image 12:04 | 01.09.2016 image 195670 image Розовият сериал около кандидат-президента на БСП Румен Радев е на път да го дискредитира сериозноimage

 

Радев и жената, с която живее в момента - Десислава, сключват брак на 12 август 2016 в район "Студентски", показа проверка на ПИК. Тоест преди по-малко от 20 дни. Папараците на ПИК дебнат Радев от 10 август, първите снимки са от тази дата. Така че, технически погледнато, към момента на кадрите Десислава все още не е била законна съпруга. Това го пиша в името на историческата справедливост, няма голямо значение. 

 

 

 

По-важното е, че Радев сключва брак очевидно под напора на обстоятелствата, заради политическата кариера, обществения шум и медиите, сякаш да препотвърди старата максима, че българинът се жени само под натиск.

 

Прави го чак през август 2016 г., а разводът му е от 20 януари 2014-а. Защо е чакал повече от две години, ако е толкова влюбен в Десислава?

 

И друго важно. Вече е официално признато: генералът е поддържал интимни отношения с пиарката си във ВВС. Това е конфликт на интереси, недопустим според армейския устав, както коментираха пред ПИК военни и юристи. 

 

В периода на отношенията им "командир-подчинен" те са битували като любовници. 

 

Розово, розово, но картинката съвсем не изглежда розова: главнокомандващият на Военно-въздушните ни сили зарязва съпругата и двете си деца заради своя любовница, която после назначава за пресаташе на ВВС.

 

Как ви изглежда това? Като пошло и жълто ровене в бельото на един достоен мъж, или като анамнеза на морално-волевата му устойчивост в контекста на факта, че претендира за "баща на нацията" и "обединител на всички българи"?

 

Тук няма значение, че е издигнат от червените. Обвиненията на тролската маса от форумите, че ПИК съсипва реномето му в услуга на ГЕРБ, са нелепи. Пет години досегашният ни държавен глава поддържаше лъжата, че е семеен, че до него има съпруга, която така и никой не видя. Така ли смята да я кара и следващият? Не е ли добре нещата да се изяснят в аванс?

 

На Плевнелиев му викаха "Чехлю", от "мъж под чехъл", смятаха, че козирува на жена си. Всъщност не бе справедливо, защото жена на практика нямаше. На Радев май "Чехлю" повече ще му прилича - на "съпругата-любовница" във ВВС й казват "Генерал Деси". Това говори ли ви нещо?

 

В паниката си да "измият лицето на позора" Радев и булята му стигнаха дотам да активират децата си в умилително-асамблейско упражнение: дадоха симултантни интервюта пред проверен журналистически слугинаж, придружени с обща снимка на "трите им деца". Двете на генерала и едното на булята. 

 

Тук драмата се изостри, защото реагира първият съпруг на генералшата, който пък се оказа...депутат от БСП. Партията, която издигна Радев за президент!

 

Пред ПИК Георги Свиленски заяви следното:

 

"Не знаех, че имат отношения на висшестоящ и подчинен и че това е в разрез с устава в армията. Ето това ме изненада, но пък не мога да коментирам личния живот на други хора, защото само те си знаят причините и мотивите за действията си. Аз съм твърдо против децата да бъдат намесвани, това не е редно.

 

Аз дори съм изненадан от тази снимка, която ако се вгледате малко повече, може да забележите, че е колаж. Това вероятно е някакъв монтаж и трябва по-внимателно да се вгледате в нея..." 

 

И това ако не е скандал: биологичният родител на сина на Деси Генчева обвинява генерал Радев, че ползва сина му за рекламната си кампания, като е сглобил колаж на снимка с неговия образ. В същото време въпросният родител е важен фактор в партията, която стои зад Радев на изборите. Турски, бразилски и индийски сериал на куб! Или по-скоро "Откраднат живот" по Нова телевизия.

 

С цялото ни уважение към генерала, очертава се тежка перверзия, която ще рефлектира върху кампанията и върху авторитета на левицата. Съмненията са по-силни от аргументите на разума и това вече бие на сюрреализъм.  

 

Какво мислят по въпроса консервативно настроените избиратели на левицата? Ще проличи на вота. 




Гласувай:
3



1. getmans1 - Извинявам се за лошия изглед на п...
03.09.2016 07:36
Извинявам се за лошия изглед на постинга, за първи път „копвам“ нещо от ПИК а заради славата която им се носи даже и не ги чета.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Хайде обясни къде е проблемът?
03.09.2016 13:47
Това , че някакви специални правила забраняват обвързване между офицер и волнонаемен са глупости. Примери колкото щеш-вкл и между офицери. Метереоложка в Командния пункт на 10САК бе омъжена за зам командира на авиополка там. Сред сержантския състав имаше няколко брака-пак в командния пункт-телефонисти, планшетисти, радисти, укавейци...

Но понеже става въпрос за кандидат президент ще изброя наколко президенти

-Айзенхауер-летец и оженен за адютанта си
-Митеран-на погребението му присъстват и съпругата и приятелката-от последната има и дъщеря, която също присъства
-Саркози-развежда се по време на мандата си и се жени отново като става дори "баджанак" на Мик Джагър, Армани и още куп знаменитости:)
-Наследникът му Оланд най вече стана известен с приятелките си защото към едната пътуваше до дома и нощем, дегизиран и с педалетка. Пасле драми, опити за самоубийство и днес потърпевшата пише книга и сценарий.
-За семейство Клинтън всичко е казано. Ще цитирам само Бил който казва за знешния кандидат:
-Тя \съпругата му\ е "изяла" повече "катерички" от мен. Йоко Йоно посипа в раните "сол като жар" като от първо лице сподели авантюра с Хилари.
-нашият го прескачаме
-Путин се разведе и живее с депутат от партията си
-И накрая за Каро зи Тути на България.
Живя публично през първия си мандат с любовница. Говорят че през втория го прави тайно. Не това обаче е пикантерията в случая. Оказа се че съпругата му живее с бившия на изгората му. Тоест менкали са съпругите си. И понеже при Баце всичко е от сой то интересно е къде е омъжил жена си-за сина на чл на Политбюро и втори човек в партията Иван Абаджиев. За себе си е прибрал по скромен с миналото си партньор-щерка на генерал от службите. Понеже обаче Мето Андреев му отворил очите, че не може да се сродява с ДС, то Борисов сменява изгората. Не можейки обаче да съжителства с обикновена дама , злите езици говорят че прескача при министъра си на строежите-внучка на министър на бай Тошо и чл на ЦК. Правел го много тайно заради Андреев:)

ПС

Щях да забравя за Тони Блеър който в паузите между бомбардировките над Ирак, "лющи" съпругата на добрия си приятел Рупър Мърдок

цитирай
3. анонимен - Личният
03.09.2016 17:49
му живот си е негов проблем.
Има обаче друг, далеч по-смущаващ факт - че БСП залага на военен, школуван в онази епоха в кампанията си /смятай за какъв електорат се сведоха и на каква възраст е този електорат/, както и че този военен определено не постъпва коректно към задълженията си на такъв.
Между другото, днес си преглеждах блога и видях някои от отправяните към мен заплахи, някои от които точно от бивши военни. Точно с такива са и първите срещи на генерала - нереализирани, а някои може би и реализирани убийци.
цитирай
4. blackpredator - Пискова, ти си от онази комсомолска епоха
03.09.2016 22:40
"школуван в онази епоха" - пак селска Z манипулацийка

Ген. Радев е роден на 18 юни 1963 г. в гр. Димитровград.
Образование:
1982 г. – Математическа гимназия – гр. Хасково;
1982 – 1987 г. – Висше военновъздушно училище – Долна Митрополия;
1992 г. – Ескадрилен офицерски курс, „Максуел”, САЩ;
1994 – 1996 г. – Командно-щабна академия – ВА – „Г. С. Раковски”;
2000 г. – Доктор на военните науки, област – усъвършенстване на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой;
2002 – 2003 г. – Военновъздушен колеж „Максуел”, САЩ.
Военна кариера:
1987 – 1988 г. – младши пилот в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец;
1989 – 1990 г. – заместник-командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец;
1990 – 1994 г. – командир на звено в 15 изтребителен авиационен полк – Равнец;
1994 – 1996 г. – слушател във ВА „Г.С. Раковски”;
1996 – 1998 г. – командир на ескадрила МиГ-29 в 5 иаб – Равнец;
1998 – 1999 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 5 иаб – Равнец;
1999 – 2000 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2000 – 2002 г. – началник щаб на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2002 – 2003 г. – слушател във Военновъздушен колеж „Максуел”, Алабама, САЩ;
2003 – 2005 г. – началник щаб на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2005 – 2009 г. – командир на 3 иаб – Граф Игнатиево;
2009 – 2011 г. – заместник-началник на ВВС.
2011 – 2014 г. – заместник-командир на ВВС
2014 г. – командир на ВВС

офицер от кариерата, не пожарникар с шменти-капели дзвЕзди
цитирай
5. анонимен - Е и
03.09.2016 22:45
кое не е истина от казаното от мен? Основната му школовка е от онази епоха и ти го потвърждаваш.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Бульо Ангелинке,
03.09.2016 22:49
angpiskova написа:
му живот си е негов проблем.
Има обаче друг, далеч по-смущаващ факт - че БСП залага на военен, школуван в онази епоха в кампанията си /смятай за какъв електорат се сведоха и на каква възраст е този електорат/, както и че този военен определено не постъпва коректно към задълженията си на такъв.
Между другото, днес си преглеждах блога и видях някои от отправяните към мен заплахи, някои от които точно от бивши военни. Точно с такива са и първите срещи на генерала - нереализирани, а някои може би и реализирани убийци.


а в коя епоха е формиран генерал Борисов, а генерал Събев? По конституция минималната възраст е 40 години. Тоест който и да се яви ще се е формирал малко или много при социализъма. И какво е толкова страшно и неприемливо да се яви един генерал в състезание за президент. Да не би бракоразводен адвокат да е по добра опция или "астролог" битуващ на Запад по паркингите?
За генерал Радев много добре говорят клиповете на които той е по време на полет. Лично аз се чудя на този човек защо си губи времето , а и пари влизайки в политиката където обезателно ще се допре до такива като теб и ще се изцапа. Той би получавал космическа заплата за нашите стандарти в коя и да е авиокомпания по света, докато ти драга Ангелина ще загинеш от глад 5 метра на запад от Калотина
цитирай
7. анонимен - Виж, булиното,
03.09.2016 22:57
за този генерал най-добрият речитатив е съгласието му да се кандидатира за президент от името на такива като теб. По-голямо омърсяване от това здраве му кажи - това означава изцяло да захвърлиш всичките си качества и заслуги, както и да се обречеш не само на политическа, а и на професионална гибел. Направи го повече от успешно.
Иначе, мен не ме мисли - работя не само за български издания и съм го доказвала, в т.ч. и с линкове тук. По-добре погледни себе си.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Внимателно се вгледай в кадровата справка
03.09.2016 23:38
angpiskova написа:
за този генерал най-добрият речитатив е съгласието му да се кандидатира за президент от името на такива като теб. По-голямо омърсяване от това здраве му кажи - това означава изцяло да захвърлиш всичките си качества и заслуги, както и да се обречеш не само на политическа, а и на професионална гибел. Направи го повече от успешно.
Иначе, мен не ме мисли - работя не само за български издания и съм го доказвала, в т.ч. и с линкове тук. По-добре погледни себе си.


която ти е постнал "Блеки". Сравни го всичко това с твоето образование, квалификация, кадрови позиции и ако сметнеш че "сте си равни" давай му съвети.
Той своят " Пулицър" в професията отдавна е взел. Ти някога ще го вземеш ли?
За това ми бе репликата-"Не си му равна"\перифразирам Хегел в случая\

Иначе чета "отбора" ви в блога по темата и как веднага се включихте в омаскаряването вкупом. Та трябвало да бъде разжалван, съден...Че бил многоженец, че бил дебил, че бил послушко..."Сестрата " пък се притеснила за истинността на снимката... И защо е тази суматоха дами и господа? Нали не струва генералът, пък и не дава да му пипате журналята бицепсите:)

Пищите щото го бива . Мъжкар е от всякъде, а и може да направи и изненада.

На миналите и по миналите избори за президент не гласувах. На тези вероятно ще го направя. И всеки според предпочитанията си-аз за Радев, ти за новия Роско на "Баце"

ПС
Много ми е интересно , ако Борисов предложи Павлова за кадидат ти като каква ще определиш средата формирала я като светоглед, личност...
цитирай
9. vencivaleri1951 - И ще допълня още нещо
03.09.2016 23:48
Радев е мъжкар и най вече защото се явява на състезание което трудно ще спечели.
Защото макар и генерал от кариерата, той се явява избраник на демократична партия, в която се дискутира, в която се понякога се казват тежки думи.
Той ще се яви срещу кандидат на партия от казармен тип, партия в която има думата главно един човек. Преди време гледах Борисов редом с настоящия президент и си спомних за Тарас Булба
-Я тебя родил, я тебя убию...
цитирай
10. getmans1 - Уф, много съм на шлльокан, че чак не ...
04.09.2016 00:27
Уф,много съм на шлльокан, че чак не можах да ви прочета простотиите:)
Вече всички знаем от къде е избран „достойният“ генерал, ама много достоен... , че и пич .
Ние българите много си обичаме пичовете, само не виждаме как са оплетени „червата“, съвсем случайно се оказват ............... ха-аха-ха, какви неща.
цитирай
11. getmans1 - Радев е мъжкар и най вече защото се ...
04.09.2016 00:33
vencivaleri1951 написа:
Радев е мъжкар и най вече защото се явява на състезание което трудно ще спечели.
Защото макар и генерал от кариерата, той се явява избраник на демократична партия, в която се дискутира, в която се понякога се казват тежки думи.
Той ще се яви срещу кандидат на партия от казармен тип, партия в която има думата главно един човек. Преди време гледах Борисов редом с настоящия президент и си спомних за Тарас Булба
-Я тебя родил, я тебя убию...


... Абе, я не говори глупости!
Нали правихте вътрешни избори или нещо подобно, кажи тогова колко организации го издигнаха, Венци, ... мамата ли или какво друго сръбско да е!?
цитирай
12. getmans1 - Поздрави Анджи, що си губиш времето с тия те, не за магаре а на магарето за пишката ще гласуват щом Путлер им каже ...
04.09.2016 00:38
angpiskova написа:
за този генерал най-добрият речитатив е съгласието му да се кандидатира за президент от името на такива като теб. По-голямо омърсяване от това здраве му кажи - това означава изцяло да захвърлиш всичките си качества и заслуги, както и да се обречеш не само на политическа, а и на професионална гибел. Направи го повече от успешно.
Иначе, мен не ме мисли - работя не само за български издания и съм го доказвала, в т.ч. и с линкове тук. По-добре погледни себе си.

цитирай
13. getmans1 - А бе, демократи я кажете кво ще прайм ...
04.09.2016 00:42
А бе, демократи я кажете кво ще прайм с Подводни ... Сириус или Сибир?!?
цитирай
14. vencivaleri1951 - Точно така
04.09.2016 01:07
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Радев е мъжкар и най вече защото се явява на състезание което трудно ще спечели.
Защото макар и генерал от кариерата, той се явява избраник на демократична партия, в която се дискутира, в която се понякога се казват тежки думи.
Той ще се яви срещу кандидат на партия от казармен тип, партия в която има думата главно един човек. Преди време гледах Борисов редом с настоящия президент и си спомних за Тарас Булба
-Я тебя родил, я тебя убию...


... Абе, я не говори глупости!
Нали правихте вътрешни избори или нещо подобно, кажи тогова колко организации го издигнаха, Венци, ... мамата ли или какво друго сръбско да е!?



имаше спорове, караници, сръдни...Нали за това говоря
Хайде сега с ръка на сърцето кажи колко против гласно ще изразят несъгласие за номинацията която ще направи Борисов
И Гетьо да знаеш, че много вероятно е да гласуваш за партизанска унука и чийто дядо бе много близък\ и министър\ на бай Тодор. В интерес на истината стабилен министър
цитирай
15. ramone - ...
05.09.2016 16:17
аз викам да си стиснеме ръцете около кандидатурата на Стоичков!
Има си стабилно семейство човека, в кариерата си е успял повече от генерал Радев (сметам сички сме съгласни по въпроса, нале?).
Консенсусна фигура е (сички сме му фенове)... и т.н.

П.С. Венци, тук вече зех да хълцам от изненада - "Путин се разведе и живее с депутат(!?) от партията си" Ма и той ли :)
цитирай
16. getmans1 - аз викам да си стиснеме ръцете около ...
06.09.2016 14:20
ramone написа:
аз викам да си стиснеме ръцете около кандидатурата на Стоичков!
Има си стабилно семейство човека, в кариерата си е успял повече от генерал Радев (сметам сички сме съгласни по въпроса, нале?).
Консенсусна фигура е (сички сме му фенове)... и т.н.

П.С. Венци, тук вече зех да хълцам от изненада - "Путин се разведе и живее с депутат(!?) от партията си" Ма и той ли :)


... Той, Венци едни такива ги пише, че не ще хълцаш ама и ще се задавиш задавиш.
цитирай
17. getmans1 - Както винаги пак избяга от същността на статията направи го и твоя/та секретар/ка .... абе датите говорят иначе „щом се обичат да се вземат младите“. Бах ви в у
06.09.2016 14:27
vencivaleri1951 написа:
Това , че някакви специални правила забраняват обвързване между офицер и волнонаемен са глупости. Примери колкото щеш-вкл и между офицери. Метереоложка в Командния пункт на 10САК бе омъжена за зам командира на авиополка там. Сред сержантския състав имаше няколко брака-пак в командния пункт-телефонисти, планшетисти, радисти, укавейци...

Но понеже става въпрос за кандидат президент ще изброя наколко президенти

-Айзенхауер-летец и оженен за адютанта си
-Митеран-на погребението му присъстват и съпругата и приятелката-от последната има и дъщеря, която също присъства
-Саркози-развежда се по време на мандата си и се жени отново като става дори "баджанак" на Мик Джагър, Армани и още куп знаменитости:)
-Наследникът му Оланд най вече стана известен с приятелките си защото към едната пътуваше до дома и нощем, дегизиран и с педалетка. Пасле драми, опити за самоубийство и днес потърпевшата пише книга и сценарий.
-За семейство Клинтън всичко е казано. Ще цитирам само Бил който казва за знешния кандидат:
-Тя \съпругата му\ е "изяла" повече "катерички" от мен. Йоко Йоно посипа в раните "сол като жар" като от първо лице сподели авантюра с Хилари.
-нашият го прескачаме
-Путин се разведе и живее с депутат от партията си
-И накрая за Каро зи Тути на България.
Живя публично през първия си мандат с любовница. Говорят че през втория го прави тайно. Не това обаче е пикантерията в случая. Оказа се че съпругата му живее с бившия на изгората му. Тоест менкали са съпругите си. И понеже при Баце всичко е от сой то интересно е къде е омъжил жена си-за сина на чл на Политбюро и втори човек в партията Иван Абаджиев. За себе си е прибрал по скромен с миналото си партньор-щерка на генерал от службите. Понеже обаче Мето Андреев му отворил очите, че не може да се сродява с ДС, то Борисов сменява изгората. Не можейки обаче да съжителства с обикновена дама , злите езици говорят че прескача при министъра си на строежите-внучка на министър на бай Тошо и чл на ЦК. Правел го много тайно заради Андреев:)

ПС

Щях да забравя за Тони Блеър който в паузите между бомбардировките над Ирак, "лющи" съпругата на добрия си приятел Рупър Мърдок


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6073337
Постинги: 2742
Коментари: 26495
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031