Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2016 00:34 - Шапки долу за Русе !!! ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2376 Коментари: 14 Гласове:
2

Последна промяна: 12.09.2016 01:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дунав-Русе удави ментето

ЦСКА-София !

2:0 / 31 и 34 мин. /




Да се готви „Позорът- български“

Ле
вСки-София !


Срам, никъде по белият свят
спортни и футболни отбори
не носят имената
на национални герои и на
армията си и др. национални
светини и институции !!!



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vencivaleri1951 - Не си съвсем прав
12.09.2016 07:12
На много места клубовете носят името на принципала.
Армейски крубове колко щеш.

Централен спортен клуб \на\ армията. Впрочем и когато България е била "бяла " държава според теб имаме АС23\армейски спортист\ който е и съучередител на ЦСКА или по точно ЦДВ. Централен дом на военните. После ЦДНА централен дом на народната армия. Къде е проблемът ?

Иначе Дунав е един много симпатичен отбор. И вгледай се в състава колко юноши на ЦСКА играят там. Най добрия ви играч е наше момче, баща му също.
Европейския спорт по принцип тръгва от армейските поделения

А иначе ЦСКА играха трагично. Все пак да им дадем шанс. Имат не лоши футболисти, но са нов състав и не са се напаснали. Според мен и Левски и ЦСКА догодина ще са конкуренти на Лудогорец. Този сезон по принцип е отписан и това е правилно
цитирай
2. getmans1 - Др. Венци БеСеПеев БеКаПеев, ти баща, майка, и собствен разум нямаш ли бе, и докога ще робувате на едни букви, бе? ...
12.09.2016 09:13
vencivaleri1951 написа:


... До кога ще робуваш на едни букви бе Фарисеино, а онова нещо в А-областната какво е бе ? Нали точно техните букви, тризвездна емблема и история на възход, падения и слава носи духа на идеята на БА, че на АС-23 което доскоро отричахте.

Помня един наш спор тука как яростно отричаше, че АС23 да има нещо с създаването на ЦСКА забележи, дори и като продължение на една славна традиция, това първо.

Второ, и какъв принципал е армията бе, до толкова, че „точни наши “ хора да контролират имоти които могат да се откраднат от държавата. И същите тези хора игнорираха разумното предложение на В Михов, буквата „А“ да значи „Атлетик“.

Да, има армейски отбори по света както и полицейски, колежански но те си играят в съответните първенства а не в националното.

Ще ми говориш тука за принципали, къде беше този принципал когато изчезнаха идни 30 милиона, къде бяха и тези „спасители“ преди две години?
Обикновени крадци са видяха, че идеята е жива видяха, че покрай верните луди има и публика в някои мачове по-голяма от на цялата „А“ и давай, гепи далаверата!

И друго не мие ясно защо омаловажавош труда на ужким вашите момчета, ЦСКА играли трагично, ами играли колкото са им позволили и това си е самата истина.

Най-добре за Бгфутбола е цитираните от тебе „грандове“ барабар с Лудогорец да са конкуренти на Дунав.
цитирай
3. varg1 - Аз
12.09.2016 15:28
шапка нямам ве,а Левски ще видиш как ще стане тази година шампион.
цитирай
4. getmans1 - шапка нямам ве, а Левски ще видиш как ...
12.09.2016 15:36
varg1 написа:
шапка нямам ве,а Левски ще видиш как ще стане тази година шампион.



... Не това е въпроса, така както гледам и шапка не ти трябва.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Ето сега ще кажа, че лъжеш
12.09.2016 15:39
Никога не съм казвал, а и е невъзможно да се каже, че АС23 не е съучередител, тъй като това е документален факт. Аз съм "израснал на стадиона, дори съм участвал/колкото са ми били възможностите -детските/ в разширяването. Познавал съм
голяма част от играчите от обединените клубове/Чавдар, Септември, АС23/ Ходил съм всяка седмица в Доброславци било на развод, било на ПУГ за да ги видя, да ги пипна както се казва -не бяха освободени от тези мероприятия. Бяха към ВВС защото порционът там отговаряше на нуждите им, а и заплатите бяха по високи.
Прехвърлили са ги там веднага след като изпаднаха през 48ма та да не се мислят за
"голямата работа" както когато бяха към Централния дом сред танцьорки, сервитьорки и прохождащи актриси в театъра на армията.
Гневен съм бил на баща си когато след гаф/житейски, не загуба/ лично им правеше марш на скок-те в пълна бойна готовност , той на кон. Другия вариант бе да провеждат занятия с десанта. И за да приключа с историята ще разкажа случай.
На Дружба във военната станция на плажа. Играят карти Божков , Орманджиев, баща ми и генерал Величко Георгиев който беше запалянко. Баща ми не обичашетази игра, макар, че играеше не лошо. Та по едно време баща ми се обръща къмОрманджиев и го пита дали "метачът" не е слаба фигура в състава. Погледнаха го снизходително и Божков и Орманджиев и само защото им беше шеф не му се изсмяха. Аз вече поназнайващ се засрамих от него. Той обаче продължи, че и военните тактики се е разчитало отначало с рубежи зад основния фронт и това често е водело до загуби на сражения и хора. Разчерта на пясъка, защо и метачът е "слаб" ...Днес всички играят в линия!?!

За Дунав.
Казах, че Дунав е симпатичен отбор, но ти ако залагаш надежди за призово място не си наясно с тази игра. ЦСКА би Интер/ама другото ЦСКА , на Янев/ И то беше защото Интер влезе с току що окомплектуван отбор които не можеха да си подадът топката, а ЦСКА бе със семпъл отбор който игра цяла година заедно
продълж
цитирай
6. vencivaleri1951 - продълж
12.09.2016 16:05
В мача с ЦСКА Дунав игра на върха на възможностите си, а ЦСКА с 40 % от сила. И не защото не са искали, а защото не са сработени, а и половината почти от отбора на практика са без лятна подготовка-свободни агенти. Но понеже това са празни приказки
предлагам да се обзаложим, че следващия мач ЦСКА ще победи Дунав с разлика.
Готов съм на облог 3 към 1 в твоя полза
ЦСКА до три мача ще е друг отбор. Дори и в този мач ако не си видял, че има класни футболисти не знаеш нищо за тази игра.
цитирай
7. getmans1 - Царят умря! Да живее Царя нищо че е гол и чист бандит !!!
12.09.2016 16:07
Решение от 9.9.2016

ОБЯВЯВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.

ПОСТАНОВЯВА прекратяване на дейността на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.

ПРЕКРАТЯВА правомощията на органите на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.

ПОСТАНОВЯВА обща възбрана и запор върху имуществото на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.

ПОСТАНОВЯВА започване на осребряване на имуществото, включено в масата на несъстоятелността на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК ***** и разпределение на осребреното имущество.

Решението подлежи на незабавно изпълнение.

Решението подлежи на обжалване пред САС в 7-дневен срок от вписването му в търговския регистър.

Решението да се изпрати за вписване в търговския регистър и да се впише в нарочната книга по чл. 634в, ал.1 от ТЗ при СГС, и съобщения за същото да се изпратят на длъжника и синдика."

"Да, знам за това съдебно решение. То е на Софийски градски съд, където делото за несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД се разглеждаше от съдия Мария Райкинска, коментира пред Спортал Дора Милева, предишният синдик по делото за несъстоятелност на клуба. - Трябва да се назначи оценител, който да състави списък с всички активи на ЦСКА. Ще се назначи и постоянен синдик на фалиралото дружество. В списъка с активите ще влизат емблемата на ЦСКА, различни имоти и т.н. Когато това се направи, се пристъпва към разпродажбата на тези активи. Прави се чрез търг. И това е."
На въпрос има как някой от новите клубове с име ЦСКА - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, да наследи успехите и историята на най-големия в миналото български клуб, Милева отвръща следното:

"Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавния архив. Документацията на ЦСКА отива там. Тук не говорим за фалит на някакъв обикновен едноличен търговец. Някои от нещата ще отидат в НОИ. Тези два клуба, за които говорите - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, са нови дружества, които имат своя собствена история, макар тя да е нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи на тези клубове."
Тя съжалява, че не е стартирал оздравителен план.

"Знаете, че по право, спечелено на футболния терен, отборът на ЦСКА трябваше да се състезава в "Б" група и да играе в мача за Суперкупата на България. С прекратяването на концесията за стадион "Българска армия" обаче всичко приключи. Смятам, че ако това не бе станало, можеше да се започне оздравителна програма. Взимането на базите обаче предреши нещата", завършва Дора Милева.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Гетмане, абсолютно не си прав и напразно се радваш
12.09.2016 16:20
Отвори търговския закон и прочети

Милева е озлобена адвокатка Гети.

При фалит активите/материални и други/ отиват на търг


Който купи марката и дълговете той ще купи и историята.

Стигна се до фалит защото длъжниците не искаха да редуцират чувствително вземанията си. Сега когато на практика нямат нищо, ще се съгласят на всякаква цена

Един отбор е там където му е публиката и" дома" Ето Вие колко години бяхте в зоната на здрача, но сега сте тук. И вие сте минали през фалит, но не сте ЦСКА и няма как да станете.
цитирай
9. getmans1 - Венци да е жив и здрав баща ти, че е променил световния футбол ...
12.09.2016 16:26
vencivaleri1951 написа:
В мача с ЦСКА Дунав игра на върха на възможностите си, а ЦСКА с 40 % от сила. И не защото не са искали, а защото не са сработени, а и половината почти от отбора на практика са без лятна подготовка-свободни агенти. Но понеже това са празни приказки
предлагам да се обзаложим, че следващия мач ЦСКА ще победи Дунав с разлика.
Готов съм на облог 3 към 1 в твоя полза
ЦСКА до три мача ще е друг отбор. Дори и в този мач ако не си видял, че има класни футболисти не знаеш нищо за тази игра.


... Колкото до „лъжеца“, бъди спокоен нямам намерение да ти отнемам титлата.
А, с това „Ти не разбираш“ направо ставаш неприятен събеседник и губи време!
цитирай
10. vencivaleri1951 - Прав си за губи времето
12.09.2016 19:02
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
В мача с ЦСКА Дунав игра на върха на възможностите си, а ЦСКА с 40 % от сила. И не защото не са искали, а защото не са сработени, а и половината почти от отбора на практика са без лятна подготовка-свободни агенти. Но понеже това са празни приказки
предлагам да се обзаложим, че следващия мач ЦСКА ще победи Дунав с разлика.
Готов съм на облог 3 към 1 в твоя полза
ЦСКА до три мача ще е друг отбор. Дори и в този мач ако не си видял, че има класни футболисти не знаеш нищо за тази игра.


... Колкото до „лъжеца“, бъди спокоен нямам намерение да ти отнемам титлата.
А, с това „Ти не разбираш“ направо ставаш неприятен събеседник и губи време!


какво да говоря за футбол с човек който от време на време гледа нещо по телевизията, а и съм сигурен че ще изредя повече имена от състава на любимия му отбор. Не , баща ми не е променил световния футбол, но формално е бил ръководител на от на най-големия наш клуб от 50та , до момента в който ЦСКА стана
армейско поделение. А иначе военни отбори в миналото в първа лига Стяуа, Цървена звезда, Арсенал, Тотмън....Носят имената на принципала си в миналото- Барса, Пари сен Жермен, Рома... Това са градове по голями от България и на никого не му е минало през ум да ги прекръщава. Ти се извъди един малък Милко Балев, който като изключим това , че като теб не разбираше от футбол иначе беше свестен човек.
цитирай
11. vencivaleri1951 - В мача с ЦСКА Дунав игра на върха на ...
12.09.2016 19:13
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
В мача с ЦСКА Дунав игра на върха на възможностите си, а ЦСКА с 40 % от сила. И не защото не са искали, а защото не са сработени, а и половината почти от отбора на практика са без лятна подготовка-свободни агенти. Но понеже това са празни приказки
предлагам да се обзаложим, че следващия мач ЦСКА ще победи Дунав с разлика.
Готов съм на облог 3 към 1 в твоя полза
ЦСКА до три мача ще е друг отбор. Дори и в този мач ако не си видял, че има класни футболисти не знаеш нищо за тази игра.


... Колкото до „лъжеца“, бъди спокоен нямам намерение да ти отнемам титлата.
А, с това „Ти не разбираш“ направо ставаш неприятен събеседник и губи време!


какво да говоря за футбол с човек който от време на време гледа нещо по телевизията, а и съм сигурен че ще изредя повече имена от състава на любимия му отбор. Не , баща ми не е променил световния футбол, но формално е бил ръководител на от на най-големия наш клуб от 50та , до момента в който ЦСКА стана
армейско поделение. А иначе военни отбори в миналото в първа лига Стяуа, Цървена звезда, Арсенал, Тотмън....Носят имената на принципала си в миналото- Барса, Пари сен Жермен, Рома... Това са градове по голями от България и на никого не му е минало през ум да ги прекръщава. Ти се извъди един малък Милко Балев, който като изключим това , че като теб не разбираше от футбол иначе беше свестен човек.


А това , че фалират отбори, че от марка в спорта се превърнахме в посмешище, че люксембург вкарва три голау но отбор в който са играли Гунди, Соколето, Бонев, Котето,Колев, Якимов, Жеков , поколението на Стоичков е резултат от безвремието на
последния четвърт век. Върнахте и там времето от преди 9ти септември когато се играело на пресноокосени ливади, и са ни били като маче от дирек кой ни хване.
Аз не зная каквъв "дунавец" си след като злорадстваш за нещастието на отбор от когото "Дунав" редовно черпеше кадри които бяха гръбнака на отбора. Дори и днес
цитирай
12. getmans1 - Венци , че ...
12.09.2016 21:03
vencivaleri1951 написа:
vencivaleri1951 написа:
[quote=getmans1][quote=vencivaleri1951]В мача с ЦСКА Дунав игра на върха на възможностите си, а ЦСКА с 40 % от сила. И не защото не са искали, а защото не са сработени, а и половината почти от отбора на практика са без лятна подготовка-свободни агенти. Но понеже това са празни приказки
предлагам да се обзаложим, че следващия мач ЦСКА ще победи Дунав с разлика.
Готов съм на облог 3 към 1 в твоя полза
ЦСКА до три мача ще е друг отбор. Дори и в този мач ако не си видял, че има класни футболисти не знаеш нищо за тази игра.


... Колкото до „лъжеца“, бъди спокоен нямам намерение да ти отнемам титлата.
А, с това „Ти не разбираш“ направо ставаш неприятен събеседник и губи време!


... Че кой ти говори за градове и извращенията през любимият ви комунизъм, примерно „КСА“ когото пращахме да играе в евротурнири.

Става въпрос за национални герои и институции които са на всички ни.
Какво тука нещо сложно за разбиране.
Какви национални светини и герои и армия, и ЦСКА и Левски са играли с па 3-4 българи, миналата седмица Лудогорец пък изтрепа рибата с един българин и следващия мач вече ще сме абонати на всяко географско и футболно джудже.

Много добре знаеш кои са утрепачите сигуно и ще намериш и някое фарисейско оправдание затова че ЦСКА-София кани и награждава т.е. подкупва си биография нататък пътя не ми се обяснява.

Менте дънки нося но менте чест не ми трябва!!!


Забележка;
Извън темата, разбрали сега кой се опита да сготви Меркел и Борисов?
Вчера и онзи ден БНР показа класа, и въпреки излъчените изказвания на Песков и готвачката Маша Захааровна (:) Патинските мекерета не спряха да ровят.
Оставам с впечатление, че се самозготвиха без сол сол и подправки, те ОТ от Русия не са нито Маги нито Д-р Йоткер.

Че и ти разбирачо дойде да ми се изфукаш с експертизата си, мани ,мани!
Опс, помниш ли отговора ми, има го черно на бяло, може да си го припомниш?!
цитирай
13. vencivaleri1951 - Като ти кажа нещо и ти неприятен си...
12.09.2016 22:43
Ами ти въобще не следиш какво става. ЦСКА има сериозно количество млади и надежни играчи. Видяха се миналата година. Спечелиха купата със средна възраст която е прецедент. В А група обаче този отбор не можеше да продължи в същия вид
. Отбор от юноши и младежи щеше да е уязвим психически и физически. Огборът ги пусна да се обиграват в дубъла , а и в други отбори под наем. Просто не си в София, а и не те интересува , иначе щеше да видиш че в школата се инвестира много. Както и да е...дунав е новия Лестър и Лудогорец на куп...

Колкото до "Бон апети"

Германците казаха, че не е " приятелско да се говорят обективно неверни неща" Защо им е на рашките да "клепат" фрау Меркел като последното нещо което искат те е да осакатят още повече отношенията си с Германия. Пък и смяташ ли , че толкова им пука за Бокова.
Отговорът на германците направо потвърждава , че е имало разговор по темата, но становището на руснаците видите ли е субективно и обективно невярно . Тоест фрау Меркел не е разбрана. Логичния въпрос е като каква канцлерът води този разговор? И какво и влиза в работата Ирина или Кристалина ще ни бъде кандидат?
И каква е ролята на Борисов в случая. Той има цялата власт в страната и вожеше да предложи и тимаджийката която бе кандидат за комисар ако поиска. Сто на сто отговорът на Путин в Китай едва ли е бил , че България е суверенна страна и ние с теб нямаме работа там, но след като медиите дори Ройтерс дебатират евентуалната промяна нямаше как руснаците да не отговорят. И приказката сега е:- Меркел оправи ЕС, сега наред е светът. А Бойко млъкна!?
цитирай
14. getmans1 - Да почнем пак от начало предлагаш!...
12.09.2016 23:59
[quote=vencivaleri1951

Колкото до "Бон апети"

Германците казаха, че не е " приятелско да се говорят обективно неверни неща" Защо им е на рашките да "клепат" фрау Меркел като последното нещо което искат те е да осакатят още повече отношенията си с Германия. Пък и смяташ ли , че толкова им пука за Бокова.
Отговорът на германците направо потвърждава , че е имало разговор по темата, но становището на руснаците видите ли е субективно и обективно невярно . Тоест фрау Меркел не е разбрана. Логичния въпрос е като каква канцлерът води този разговор? И какво и влиза в работата Ирина или Кристалина ще ни бъде кандидат?
И каква е ролята на Борисов в случая. Той има цялата власт в страната и вожеше да предложи и тимаджийката която бе кандидат за комисар ако поиска. Сто на сто отговорът на Путин в Китай едва ли е бил , че България е суверенна страна и ние с теб нямаме работа там, но след като медиите дори Ройтерс дебатират евентуалната промяна нямаше как руснаците да не отговорят. И приказката сега е:- Меркел оправи ЕС, сега наред е светът. А Бойко млъкна!?[/quote]

... Нама как да стане, и без това измести темата достатъчно.

Изглежда Венци ти не разбираш какво ти се говори, къде е Янев, къде са носителите на купата и помни ми думата вие ментетата ще се питате „къде е публиката!?!

По другият въпрос, в 21ч. много ясно и категорично говорителя на германското Вн.М. заяви, че такива разговори не са водени.
Самият факт, че тази информация от страна на Русия излиза в навечерието на почивните дни е много показателен, събота и неделя лахте по месечината но забравихте че идва понеделника!

и, моля те вместо „рашки“ употребявай „наште“, това ще е по-обективно и аз като проЗ по ще те разбирам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6074438
Постинги: 2742
Коментари: 26500
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031