Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 05:05 - Беше 1:1 стана 2 в 1 и ... хоп ... отиде на 3 в 1 ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 825 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 17.10.2016 08:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
... Само трябва да се следи тънката, че и дебелата „червена нишка“.

Героичното внуче на „баба Столетница“ м-р Деянов пак постъпи като истинско внуче, върза им се! То, че не може да вдига вече самолета е ясно но тия неговите другарчета го прецакаха да „вдига ПИЛОТА“.

Но иначе си е научил репликите ашколсун и машлла!  
Зъбят се Карадайъ и Корнелия, защото нямаше съд за грабежа от Сарая и червената му прислуга Последна редакция на 16/10/16 16:19     image

Огнян Минчев

Коя държавна институция си свърши работата за да се изкарат кирливите ризи на тези, които отново пищят за власт

Огнян Минчев*

Има една македонска реклама за избори: "После ебенье, нема каенье!" Наглеците са наглеци, защото ги галят с перце от толкова години, при толкова свинщини, натворени от тях и от управниците им. Колко време говорим за КОЙ, за "кражбата на века" - поредната банка на властта, рухнала след пладнешки грабеж пред очите на всички? Коя държавна институция си свърши работата за да се изкарат кирливите ризи на тези, които отново пищят за власт - зер две години вече не могат да крадат всеки ден като за последно? 

Кой друг прецедент на брутален грабеж, извършен от Сарая и червената му прислуга е разследван докрай от прокуратурата и наказан от съда? Как искате същите тези да си затворят устата и да си седнат на задника - ами те от както се помнят правят всичко това безнаказано! Настоящето управление дойде на власт в резултат на гражданския бунт срещу Станишев-КОЙ-Орешарски. Хората гласуваха за тези, които са сега на власт за да направят необходимото за да не се повтарят управленията на КОЙ. 

Е, какъв е резултатът? Затова се дърви по червените събрания генералът, снесен като заврян зет от Първанов на Позитано. Затова се зъби Карадайъ. Затова се пени Корнелия - защото е сигурна, че никой не помни, че е била в Булгартабак... Защото знаят - днешната власт се води по логиката на най-малкото съпротивление. И може лесно да бъде насочена в удобната за тях посока. Така мислят - кой ги опровергава?

*Коментарът е публикуван на фейсбук страницата на автора.


  Майор Деянов плаши с "външна намеса" на президентските избори Последна редакция на 16/10/16 18:17
Стафан Данаилов Никога избирателите на БСП не са били толкова въодушевени, казва още професорът imageТова, което се случва в страната, от срещите, които правим, сме свидетели на такова въодушевление на избирателите на БСП, което не съм срещал досега. Това разкри по Би Ти Ви проф. Стефан Данаилов, , който оглави комитетът, издигнал Румен Радев за президент на БСП.
Професорът направи манипулативния коментар, че вярва в гражданското самосъзнание, но има притеснения за външна намеса в изборния процес. Той обаче не можа да се аргументира с факти, въпреки опита на водещия да посочи конкретни доказателства в тази посока.

Единственото нещо, което ме тревожи, е голямата покупка, която може да се случи, както по време на предишната президентска кампания, когато се явихме с Калфин в тандем. Но се надявам, че хората вече са узрели за едно такова несъгласие – да съсипваш своето самочувствие, каза Данаилов.

На въпрос на водещия дали ако ген.Радев стане президент, България ще бъде откъсната от ЕС и НАТО, ще ни води в друга посока, Данаилов отговори напълно убеден в правотата си, без да крие своите пристрастия към Русия:
 Защо да не ни води извън ЕС и НАТО,например към Китай и Русия.
Ние сме членове на ЕС и НАТО, макар да не зная колко сме уважавани там. Ние сме заявили своята позиция ясно, в това число и левите сили. А кой изпати тежко от тази политика към Русия – ето, Потокът отиде към Турция, направиха се много грешки. Що се отнася до всичките тези заплахи на Борисов за напускането на власт, ако не спечелят на първия тур президентските избори, не ми се виждат реални, защото едва ли ГЕРБ ще може да ги спечели, коментира Стефан Данаилов.

Черногорци предотвратили терористични нападения в деня на изборите Последна редакция  на 16/10/16 18:43     image

снимка: ЕПА

Задържани са били сръбски граждани, внесла голямо количество оръжие и експлозии

Директорът на черногорската полиция Славко Стоянович потвърди днес, че през нощта са били задържани 20 сръбски граждани и се издирва още един по подозрение в тероризъм, предаде “Танюг”, цитирана от БТА. Сред белградската телевизия Б92 и черногорската ПинкМ, предводител на групата е бил бившият началник на жандармерията в западната ни съседка Бата Дикич.

Полицията подозира, че сърбите са влезли в Черна гора с намерението да извършат въоръжени нападения срещу черногорски институции и представители на полицията и държавните органи, без да се изключва и възможността за нападение над държавни лидери.

Смята се, че групата е внесла голямо количество оръжие и експлозиви.

Подгорица излезе с официална позиция за случая, след като по-рано през деня информация за арестите изтече в медиите.

Вотът в бившата югорепублика се очертава изключително оспорван, като опозицията обвинява премиера Мило Джуканович в корупция и лошо управление. Самият той обяви, че очаква след изборите Черна гора „стабилно и динамично да се отправи към ЕС и НАТО”.

Министър-председателят на Сърбия Александър Вучич съобщи, че няма информация да е арестувана парламентарна група, оглавявана от бившия командир на сръбската жандармерия Братислав Дикич, която се е опитала да влезе в Черна гора с оръжия и амуниции, предаде "Фокус".

„Няма информация за това, информира ме министърът на вътрешните работи на Сърбия. Този човек (Дикич – б.пр.) е пенсионер“, заяви сръбският премиер.

Само още нещо да добавя накрая, когато България влезе в ЕС и НАТО др. Ахмет Доган каза нещо подобно „ Народа не е дорасъл да взема такива решения сам “  / за референдум ставаше думата, де/.

Сега някои хора си мислят същото само забравят, че образовани и необразовани българите си търсят късмета там, в натовските държави САЩ, Канада, Австралия и най-вече ЕС.

На това му се казва „Референдум в действие ежедневен и ежечасов ТОЧКА !!!

/ тук мислех да сложа едно „Збогом“ ама като се сетих и аз къв съм „правописен речник“ се отказах, важното е мисълта да се разбира /



Гласувай:
1



1. rustam - "...важното е мисълта да се разбира"
17.10.2016 20:58
Каква мисъл, бе, охлюв?
тук твоя мисъл няма. Има копиран текст, който все може сам да прочете в интернет.
Ти много умен ли се имаш от това, че можеш да копираш текст?
цитирай
2. getmans1 - Каква мисъл, бе, охлюв? тук твоя ...
17.10.2016 21:34
rustam написа:
Каква мисъл, бе, охлюв?
тук твоя мисъл няма. Има копиран текст, който все може сам да прочете в интернет.
Ти много умен ли се имаш от това, че можеш да копираш текст?


... Даскале, първо виж какво си написАл после, ние ще съдим тия дето са ти дали правото да учиш децата им!

Аз се кефя, че не си учил моите деца а, те с това което са постигнали доказват, че са имали късмет, че не са попаднали в „ръчичките ти“.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6167894
Постинги: 2785
Коментари: 26721
Гласове: 9710
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930