Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2016 05:05 - Уникално четиво и бързам да го копна, че да не мА изпревари някой ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 7346 Коментари: 20 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... Предупреждавам ви, че четивото е толкова завлекателно, че като нищо може да забравите за кафето и закуската си! Съдя по себе си като се зачетох, че като се завлякох и га погледнах виненките ми изпили винцето;

Ба" ма"а му, цяла каничка,
че и крещят,
„ Viva la „VIA EVRASIA“ !

 
ПИСМО ДО ТРЪМП ОТ ПРОФ. ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ: В БЪЛГАРИЯ ТЕЧЕ ОТВРАТИТЕЛНА АНТИ-АМЕРИКАНСКА КАМПАНИЯ, В ОСНОВАТА И – БЪЛГАРСКИТЕ ПРОТЕЖЕТА НА СОРИС И КЛАНА „КЛИНТЪН“

imageОтворено писмо до:

г-н Доналд Тръмп, 45-тия Президент на САЩ,

Копие:

ул. „Козяк“, Посолството на САЩ в България

от проф. Людмил Георгиев

Уважаеми г-н Тръмп,уважаеми г-н Президент,

Към Вас си позволява да се обърне директно, а в случая и чрез посолството на САЩ в България, един редови български професор от най-стария Университет в България – Софийския университет „Свети Климент Охридски“, професор по социална, етническа и политическа психология, доктор по социология и доктор на психологическите науки – моя милост, Людмил Георгиев. Позволявам си да се обърна към Вас директно, но и в този случай открито, имайки предвид силата на социалните мрежи, защото имам интуицията, че Вие, г-н Президент, наистина ще направите света по-добро място за живеене. Веднага искам да разсея всякакво съмнение, г-н Президент, че за разлика от много хора по света, а и в България, аз нямам никакво намерение да бъда част от евентуално бъдещите местни аборигени, които ще са готови да Ви служат или да обслужват американските интереси по света, пренебрегвайки националните интереси на собствената си Родина, в моя случай – на България! Защото, г-н Президент, ако е обяснимо, че за Вас най-важни са американските интереси, то със сигурност ще разберете, че за мен най-важни са българските интереси. Прекрасна ще бъде ситуацията, ако Вашите и моите интереси съвпадат, но откровено искам да Ви кажа, че до този момент те са твърде различни – за това разминаване е виновна както администрацията на клана Клинтън и тяхното доскорошно оръжие Президента Барак Обама, така и склонността на българския политически елит да предава собствените интереси на народа ми за сметка на личните си интереси. Нали знаете, г-н Президент, че такава е практиката на американския естаблишмънт досега – да купува аборигенските елити, за да гарантира собствените си, дори не интересите на американския народ?!…

Г-н Тръмп, уважаеми г-н Президент, повече от убеден съм, че Вие не познавате имената на българските лакеи на Джордж Сорос и на клана Клинтън, на този американски елит, срещу когото Вие справедливо въстанахте, а е прекрасно, че гордият американски народ Ви повярва. Г-н Президент, искам да Ви кажа, че американският народ страда твърде жестоко, тъй като споменатият клан Клинтън, а и кланът Буш, направиха всичко възможно, за да се обвързва омразата към американския „елит“ с омразата към „обикновените“ американци. Г-н Президент, ако си спомняте за това предупреждаваха и Самюъл Хънтигтън, и Збигнев Бжежински – че омразата към САЩ, омразата към американците ще се превърне в обединителна психична нагласа на всички хора по света. Надявам се, г-н Президент, че Вие вече си отговаряте защо това е така, но нека и един български професор със самочувствието на представител на общност с 1350 годишна история, на общност, която е субект на писмеността кирилица и православие, да Ви каже може би същото, което и Вие усещате.

Г-н Тръмп, уважаеми г-н Президент, понеже Вие говорите и сте абсолютно прав относно необходимостта за гарантирано възпроизводство на американската идентичност и на американското достойнство, искам да Ви кажа, че същото това възпроизводство на моята българска общност може да се случи единствено чрез съвместните ни преживявания с православната общност и с Русия. Защото, г-н Президент, тъкмо моята, скромна като количество, но изключителна като качество българска общност, като историческият субект на кирилицата и православието прави възможна и Русия, и руския народ. С други думи, г-н Президент, моята българска общност има своята историческа отговорност към Русия и руския народ като своя рожба, а тази връзка не може да бъде разрушена от никакъв временен български „политически елит“. Г-н Президент, този „елит“ се кълнеше във вярност на клановете „Клинтън“ и „Буш“, но това само задълбочава омразата към великия американски народ, който най-после се осъзна и избра Вас за Президент.

Най-после, г-н Тръмп, г-н Президент, искам да Ви кажа, че в момента в България тече може би най-отвратителната анти-американска кампания, в чиято основа стоят българските протежета на Сорос и клана „Клинтън“. Тези платени глашатаи ругаят по най-отвратителен начин изборът на американския народ – Вашият, г-н Президент. Надявам се, че като стъпите в длъжност, г-н Тръмп, Вие и Вашата нова администрация ще вземете спешни мерки, за да изчистите цялата подобна глупава и користна шайка както в България, така и по света. Защото, г-н Президент, те пречат на всякакви перспективи за преодоляване на омразата към американския народ, към Вас и към САЩ.

В заключение, г-н Президент, искам да Ви кажа, че е крайно необходимо новата Ви администрация да разхлаби примката към моята Родина, защото българската общност е опознала в историята си седем империи, които просто са загинали, а тя е продължила съществуването си, защото има твърде непонятни за западната цивилизация устои. Фундаменталното измерение на тези устои е необяснимата и може би ирационална на пръв поглед, но твърде устойчива връзка с Русия и руския народ. Но, пак да Ви кажа, г-н Президент, дълбокият смисъл на тази връзка е тъкмо неподлежащият на съмнение факт, че тази моя българска общност като историческият субект на кирилицата и православието прави възможна Русия и руския народ, а това носи понякога реално, понякога тлеещо българско самочувствие, което обаче винаги гарантира нашето собствено българско оцеляване!

Г-н Тръмп, уважаеми г-н Президент, за мен беше удоволствие да се обърна към Вас с достойнството, което носи в себе си един български професор!

imageС уважение:

проф. Людмил Георгиев 



 



Гласувай:
11



1. apostapostoloff - Фридрих Велики:
29.11.2016 06:05
"Когато една моя провинция се разбунтува, аз, за да ги накажа, изпращам професор да гу управлява."

Този нашенски "професор" е един уникален тъпак. Всъщност, русофилистиците в България са такива, защото са неспасяеми кретени.
цитирай
2. sestra - Ще се смея три дена, Тръмп,
29.11.2016 06:39
господин президент. На четвъртия ако си го припомня, ще се смея още толкова.
цитирай
3. olivie - ха-ха-ха
29.11.2016 07:51
явно те е вързал и тебе. Удари Соросоидите, пък другото ще се нареди - това е смисълът. Поздрави.
цитирай
4. getmans1 - явно те е вързал и тебе. Удари Сор...
29.11.2016 09:39
olivie написа:
явно те е вързал и тебе. Удари Соросоидите, пък другото ще се нареди - това е смисълът. Поздрави.


...
Щом като има РИСИ с руски пари /нормално/
Ами тия, какви са?
„Руский мир“ - България и Ст.Шопова с руски пари /???/
„Устойчиво развитие за България“ и Св. Шаренкова с руски пари /???/
Стотиците сайтове с антибългарска, антиевропейска и антинатовска насоченост,а?

Щях да забравя и „VIA EVRASIA“ която излезе от нелегалност заедно с ген. Радев.
цитирай
5. getmans1 - господин президент. На четвъртия ...
29.11.2016 09:47
sestra написа:
господин президент. На четвъртия ако си го припомня, ще се смея още толкова.


... Споко Сесттра, до тогава може пък да прочетем отговора на президента в типичния за него стил.
Хубав ден ти пожелавам!
цитирай
6. getmans1 - И лъжци Постоле, „ Viva la „VIA EVRASIA“ ! ...
29.11.2016 09:52
apostapostoloff написа:
"Когато една моя провинция се разбунтува, аз, за да ги накажа, изпращам професор да гу управлява."

Този нашенски "професор" е един уникален тъпак. Всъщност, русофилистиците в България са такива, защото са неспасяеми кретени.


... Е открили са си пътя остава да се решат и да тръгнат, буквално!
цитирай
7. getmans1 - http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/87952-vkarvat-balkanite-nasila-v-ruskiya-svyat.html
29.11.2016 12:55
Ако някой по-свободен човек замени сръбско-черногорски имена на героите и на тамошните „родолюбиви“ организации се получава точно нашата „мила родна картинка“.

А, все соросоиди са им в устата!

цитирай
8. getmans1 - Достойният президент дето от две ...
29.11.2016 13:12
Достойният президент дето от две години ни предупреждаваше, нарекохте „Чехлю“ а новият е достоен по лъжи да стои редом до К. Нинова,
достоен е, за трите чехъла и да ви е честит достойният безгръбначник и лъжеприказчик!

„Главком ВВС: Болгария к маю может остаться с двумя исправными МиГ-29

14:3608.02.2015 (обновлено: 14:41 08.02.2015)
© РИА Новости. Антон Денисов
Перейти в фотобанк
Командующий ВВС Болгарии генерал-майор Румен Радев заявил, что ремонт и профилактика двигателей истребителей МиГ-29 не проводились многие годы. По данным открытых источников, на вооружении ВВС Болгарии, помимо иных боевых машин, стоят 12 МиГ-29 и два МиГ-29УБ (учебно-боевые).

МОСКВА, 8 фев — РИА Новости. Командующий ВВС Болгарии генерал-майор Румен Радев заявил, что страна находится перед реальной перспективой к началу мая 2015 года остаться лишь с двумя пригодными для эксплуатации истребителями МиГ-29.

По словам Радева, ремонт и профилактика двигателей самолетов не проводились многие годы. "Из-за введенных санкций против России закупать запчасти и производить ремонт самолетов российского производства негде", — говорится в сообщении информационного портала Новости Болгарии.

По данным открытых источников, на вооружении ВВС Болгарии, помимо иных боевых машин, стоят 12 МиГ-29 и два МиГ-29УБ (учебно-боевые).

В создавшейся ситуации Болгария будет вынуждена обращаться за помощью по охране своего воздушного пространства к Греции и Турции, как наиболее близко расположенным партнерам по НАТО, сказал генерал. "Совместная оборона была бы наилучшим шагом", — отметил Радев.

Однако, по его словам, попросив соседей о такой помощи, Болгария должна будет за нее платить, что страна в ее нынешнем положении вряд ли сможет себе позволить, отмечает издание.

По мнению командующего ВВС страны, другим вариантом может стать охрана воздушного пространства Болгарии в рамках программы НАТО по аналогии с прибалтийскими странами.“
цитирай
9. vencivaleri1951 - "После драки кулаками не машут"
29.11.2016 16:16
getmans1 написа:
Достойният президент дето от две години ни предупреждаваше, нарекохте „Чехлю“ а новият е достоен по лъжи да стои редом до К. Нинова,
достоен е, за трите чехъла и да ви е честит достойният безгръбначник и лъжеприказчик!

„Главком ВВС: Болгария к маю может остаться с двумя исправными МиГ-29

14:3608.02.2015 (обновлено: 14:41 08.02.2015)
© РИА Новости. Антон Денисов
Перейти в фотобанк
Командующий ВВС Болгарии генерал-майор Румен Радев заявил, что ремонт и профилактика двигателей истребителей МиГ-29 не проводились многие годы. По данным открытых источников, на вооружении ВВС Болгарии, помимо иных боевых машин, стоят 12 МиГ-29 и два МиГ-29УБ (учебно-боевые).

МОСКВА, 8 фев — РИА Новости. Командующий ВВС Болгарии генерал-майор Румен Радев заявил, что страна находится перед реальной перспективой к началу мая 2015 года остаться лишь с двумя пригодными для эксплуатации истребителями МиГ-29.

По словам Радева, ремонт и профилактика двигателей самолетов не проводились многие годы. "Из-за введенных санкций против России закупать запчасти и производить ремонт самолетов российского производства негде", — говорится в сообщении информационного портала Новости Болгарии.

По данным открытых источников, на вооружении ВВС Болгарии, помимо иных боевых машин, стоят 12 МиГ-29 и два МиГ-29УБ (учебно-боевые).

В создавшейся ситуации Болгария будет вынуждена обращаться за помощью по


Генералът си се яви на избори и оборвайки прогнозите на теб и Апостолов
съдра от бой един друг генерал-паркетен и с прикрепен култов прякор от коалиционен партньор Бай Х-Й.
А иначе "Чехльо" спрямо Цецка Цачева е титан на мисълта. Защо сега когато всичко свърши роните сълзи за него. Не можахте ли да подскажете на БХ,
че Цецето не става, че си искате Росен. Или откъде толкоз кураж-Начальник больше знает, больше денги получает . Да Ви беше предложил някое куче от кучкарника си и него щяхте да подкрепяте
цитирай
10. getmans1 - Достойният президент дето от две ...
29.11.2016 17:03
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Достойният президент дето от две години ни предупреждаваше, нарекохте „Чехлю“ а новият е достоен по лъжи да стои редом до К


Генералът си се яви на избори и оборвайки прогнозите на теб и Апостолов
съдра от бой един друг генерал-паркетен и с прикрепен култов прякор от коалиционен партньор Бай Х-Й.
А иначе "Чехльо" спрямо Цецка Цачева е титан на мисълта. Защо сега когато всичко свърши роните сълзи за него. Не можахте ли да подскажете на БХ,
че Цецето не става, че си искате Росен. Или откъде толкоз кураж-Начальник больше знает, больше денги получает . Да Ви беше предложил някое куче от кучкарника си и него щяхте да подкрепяте


... Венци, толкова години след избори ревахте и за тези бяхте готови да ревете, дори и „громящите статии бяха приготвили“ вашите хора за уж нечестните избори.
Даже ей тоя професор беше започнал да ги публикува.

За тия две седмици таман заглъхне една лъжа бесепаро-путинофилска друга изплува.
Гледам, че не само в блога и нета но, и из медиите ги няма онези поборници за правдата които громиха Цецка.
Хайде да гледаме, то времето ще покаже колко самостоятелен ще е Радев макар, че се вижда и от сега.
Чучело с лампази и фуражка и дано такова си остане, че бели големи ще стори!


цитирай
11. blackpredator - Венци,
29.11.2016 17:14
тука марката е да си начетен
у генерала само Устав
друго си е като Бай Хъб да имаш у долапа Карл Май или като Гетю,
социална книжка "Мъжът и "Пасата" интимно"
цитирай
12. getmans1 - Спамиш, това е иди-дойди ...
29.11.2016 17:57
blackpredator написа:
тука марката е да си начетен
у генерала само Устав
друго си е като Бай Хъб да имаш у долапа Карл Май или като Гетю,
социална книжка "Мъжът и "Пасата" интимно"


... ма клюкариш и по женски правиш интриги което не е пичовско.
Какво сме ти виновни аз и Боко, че чак не можеш да скриеш комплексите си, а?

Теми бол, бе ма неудобни,а!?
цитирай
13. vencivaleri1951 - Като говориш за комплекси
29.11.2016 18:33
getmans1 написа:
blackpredator написа:
тука марката е да си начетен
у генерала само Устав
друго си е като Бай Хъб да имаш у долапа Карл Май или като Гетю,
социална книжка "Мъжът и "Пасата" интимно"


... ма клюкариш и по женски правиш интриги което не е пичовско.
Какво сме ти виновни аз и Боко, че чак не можеш да скриеш комплексите си, а?

Теми бол, бе ма неудобни,а!?


не ти ли прави впечатление как Б Х не може още да проумее как неговата "терца не би квинтата на Нинова." Как София до него била село и как сега да си трошат главата тези които го биха или по точно не му помогнаха на изборите. До там му е засегнато егото, че вкара страната в политическа криза без да има такава. Ако успее да повтори номера си и влезе на бял кон във властта значи като народ нищо не сме научили. Не мога да разбера какво Вие и сестрите ви преживявате и плюете по Радев. Образованието му ли имате, по висока научна степен ли притежавате, по куражлии ли сте от него? Яви се човекът на избори и спечели повече от 2 млн гласа-това е рекорд в последните 10-15 години.
Бай ху-вщината до такава степен е повредила мозъците ни , че не се усещаме къде се намираме в кординатната система. Един говореше с пренебрежение за "академичните старчета", пляскаше руснаците и отиде да се цани в Москва на работа след първото бягство на Б Х. Ето сестра ти се смее на професор...Ти наричаш чучело с лампази един блестящ офицер и ас в професията си до днес. От каква позиция? Кой си ти в края на краищата-какво и къде си учил? Каква позиция си заемал, какво военно или научно звание имаш?
Спомням си преди време един друг "Гети" развиваше тема, че видите ли Гяуров постигнал всичките си сценични успехи защото бил член на ЦК и главно заради това , че брат му бил секретар на пловдивския ОК. Вярното беше обратното-стана член на ЦК заради сцената , а и много вероятно беше , че заради него брат му се издигна толкова нависоко в партийната иерархия
цитирай
14. merlin68 - Гети, уникално заглавие, поздр...
29.11.2016 19:22
Гети, уникално заглавие, поздравявам те!
Винаги ми е било смешно, чудно и тъжно едновременно когато един човек се хвали с папагалски способности:)
цитирай
15. getmans1 - тука марката е да си начетен у г...
29.11.2016 19:46
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
blackpredator написа:
тука марката е да си начетен
у генерала само Устав
друго си е като Бай Хъб да имаш у долапа Карл Май или като Гетю,
социална книжка "Мъжът и "Пасата" интимно"


... ма клюкариш и по женски правиш интриги което не е пичовско.
Какво сме ти виновни аз и Боко, че чак не можеш да скриеш комплексите си, а?

Теми бол, бе ма неудобни,а!?


не ти ли прави впечатление как Б Х не може още да проумее как неговата "терца не би квинтата на Нинова." Как София до него била село и как сега да си трошат главата тези които го биха или по точно не му помогнаха на изборите. До там му е засегнато егото, че вкара страната в политическа криза без да има такава. Ако успее да повтори номера си и влезе на бял кон във властта значи като народ нищо не сме научили. Не мога да разбера какво Вие и сестрите ви преживявате и плюете по Радев. Образованието му ли имате, по висока научна степен ли притежавате, по куражлии ли сте от него? Яви се човекът на избори и спечели повече от 2 млн гласа-това е рекорд в последните 10-15 години.
......


... Венци ти като умен, образован и начетен, и всичко разбиращ много се надявам да успееш да намериш от къде съм взел ето това;

„Москва заинтересована иметь своего человека в кресле президента Болгарии, чтобы лоббировать свои энергетические интересы в причерноморской стране.“

Та белким ти светне защо мисля, че имам право да мисля така за новият ни президент „Чучело тук, чучело там“.
цитирай
16. getmans1 - Гети, уникално заглавие, поздр...
29.11.2016 20:02
merlin68 написа:
Гети, уникално заглавие, поздравявам те!
Винаги ми е било смешно, чудно и тъжно едновременно когато един човек се хвали с папагалски способности:)


... И аз се учудвам, че образован и начетен човек като теб не схваща елементарната ирония в заглавието и направо скокна с двата крака при обикновените блогови тролчета.

Като гледам също така елементарно си отбягнал и неудобното за теб в коментара ми в твоя блог.
Та затова и тебе ще те питам същото което питам и Венци, знаешли от къде е този израз;

„Москва заинтересована иметь своего человека в кресле президента Болгарии, чтобы лоббировать свои энергетические интересы в причерноморской стране.“

Необятен е руския медиен пазар но това нещо съвсем по-така.
Не се съмнявам,че ще го откриеш и ще разбереш защо е несъстоятелен въпроса който си използвал за заглавие. Също така ще разбереш и несъстоятелността на нещата които ми вменяваш.
цитирай
17. brancaleon - Леле
29.11.2016 21:29
ИБАСИ - Това е първото нещо, което ми дойде на ум след като прочетох писмото на професора.
След което си зададох въпроса : - Тръмп, които е бизнесмен с два преживени развода по американски (което значи желязно коп..е), с преживени финансови спадове и възходи на бизнеса си, успял да спечели избори за президент на САЩ и други работи ..... абе има ли представа и въобщи дали го интересува за какво говори уважаемият професор т.е. дали му дреме на фенера?
цитирай
18. getmans1 - Дреме му на перчема:)))
29.11.2016 21:48
brancaleon написа:
ИБАСИ - Това е първото нещо, което ми дойде на ум след като прочетох писмото на професора.
След което си зададох въпроса : - Тръмп, които е бизнесмен с два преживени развода по американски (което значи желязно коп..е), с преживени финансови спадове и възходи на бизнеса си, успял да спечели избори за президент на САЩ и други работи ..... абе има ли представа и въобщи дали го интересува за какво говори уважаемият професор т.е. дали му дреме на фенера?

цитирай
19. vencivaleri1951 - Проблемът на повечето Бай хуевци
29.11.2016 23:48
getmans1 написа:
merlin68 написа:
Гети, уникално заглавие, поздравявам те!
Винаги ми е било смешно, чудно и тъжно едновременно когато един човек се хвали с папагалски способности:)


... И аз се учудвам, че образован и начетен човек като теб не схваща елементарната ирония в заглавието и направо скокна с двата крака при обикновените блогови тролчета.

Като гледам също така елементарно си отбягнал и неудобното за теб в коментара ми в твоя блог.
Та затова и тебе ще те питам същото което питам и Венци, знаешли от къде е този израз;

„Москва заинтересована иметь своего человека в кресле президента Болгарии, чтобы лоббировать свои энергетические интересы в причерноморской стране.“

Необятен е руския медиен пазар но това нещо съвсем по-така.
Не се съмнявам,че ще го откриеш и ще разбереш защо е несъстоятелен въпроса който си използвал за заглавие. Също така ще разбереш и несъстоятелността на нещата които ми вменяваш.


Ви е, че разбирате само руски. Иначе щеше да си наясно колко добре стои генерала
на Запад за разлика от паркетния генерал. Щеше да прочетеш какво са написали американски посланици и за единия и за другия. Това което си копнал от руски е пълна глупост. Русия е приключила с България в областта на енергетиката-"риен не ва плю" Загубиха пари и време с нас-ние ще губим тепърва. Бай х.й го разбра и бяга , ти не можеш да вденеш. Понеже социолозите отново му предричат бой , ще видиш как ще подържа със зъби и нокти някоя от дребните партии да направи кабинет. Ще угажда на Слави, на Марешки, ще клекне пред патриотите само и само да мине време, да замете следи и нещо да се случи. Ти и сестра ти които до скоро плюехте по Слави, по патриотите сега ще ги хвалите понеже това ще прави и галения от "три папи по главата" Хистерията на Борисов е, че Радев получи резултат който Б Х никога не е имал. Твоята хистерия срещу Радев е че не можеш по понятни причини да понасяш истинските мъжкари за които нещата имат и други измерения освен ракийката , винцето, мезето...
цитирай
20. getmans1 - „Москва заинтересована иметь ...
30.11.2016 00:25
vencivaleri1951 написа:
[quote=getmans1][quote=merlin68]
„Москва заинтересована иметь своего человека в кресле президента Болгарии, чтобы лоббировать свои энергетические интересы в причерноморской стране.“




Ви е, че разбирате само руски. Иначе щеше да си наясно колко добре стои генерала
на Запад за разлика от паркетния генерал. Щеше да прочетеш какво са написали американски посланици и за единия и за другия. Това което си копнал от руски е пълна глупост. Русия е приключила с България в областта на енергетиката-"риен не ва плю" Загубиха пари и време с нас-ние ще губим тепърва. Бай х.й го разбра и бяга , ти не можеш да вденеш. Понеже социолозите отново му предричат бой , ще видиш как ще подържа със зъби и нокти някоя от дребните партии да направи кабинет. Ще угажда на Слави, на Марешки, ще клекне пред патриотите само и само да мине време, да замете следи и нещо да се случи. Ти и сестра ти които до скоро плюехте по Слави, по патриотите сега ще ги хвалите понеже това ще прави и галения от "три папи по главата" Хистерията на Борисов е, че Радев получи резултат който Б Х никога не е имал. Твоята хистерия срещу Радев е че не можеш по понятни причини да понасяш истинските мъжкари за които нещата имат и други измерения освен ракийк

... Венци обвиняваш, лъжеш и мажиш!!!

Това е от „Русский мир“ фондацията дето ви спуска ОТ на другарката ти Станка Шопова.

Фондацията на която ти си главен счетоводител и заради която не спиш по цели нощи!

Прогнили решетки сте вие и сега не ви остава нищо друго освен да се молите нещата да се затлачат.
Защото утре ако не, то поне скоро ще се намерят хора да се запитат как аджеба натовският достоен генерал е позволил Путин да го държи за топките.

За сега така се очертава картинката.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070157
Постинги: 2741
Коментари: 26486
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031