Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2017 05:05 - На съда е ясно ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2171 Коментари: 9 Гласове:
6

Последна промяна: 01.02.2017 12:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... Да влезе,
Г - жа Лъжа !


  ​Пред Путин Решетников предаде символично властта в РИСИ: Работихме за линията на нашия президент Последна редакция на 31/01/17 21:02     image

Путин, Решетников и Фрадков в Кремъл

Разговорът в Кремъл показва, че генералът от КГБ съвсем не е безобиден пенсионер, а стратег на руската външна политика

Официалният сайт на Кремъл пусна днес информация за предаването на властта в Руския Института за стратегически изследвания, оглавяван от бившия генерал от КГБ Леонид Решетников. Неговото място сега заема Михаил Фрадков. Символичният акт е станал в присъствието на президента на Руската федерация Владимир Путин. 

Ето и диалогът проведен между тримата:

„Владимир Путин: Добър ден!

Леонид Петрович, преди всичко искам да ви благодаря за работата, която сте свършил като ръководител на Руския институт за стратегически изследвания. В продължение на вашите седем години е направено много. Много се надявам, че делото ви ще продължи Фрадков, който не само ще ръководи групата, която бе създадена от вас и работеше ефективно, но и ще направи, всичко, което е по силите му. (обръща се към Фрадков)

- Аз съм сигурен, че ще успеете, предвид предишния си професионален опит, да организирате работата по такъв начин, че да бъде в интерес и помощ и за администрацията на президента, и на правителството, и на съответните служби, които безспорно имат интерес да получават своевременна, обективна, прецизна информация и анализи.

Аз наистина бих искал институтът да създаде добри, надеждни и стабилни отношения с медиите, така че те могат да разчитат на обективна, пълна, навременна, висококачествена информацията и аналитични материали от института, който сега вие оглавявате, добавя Путин.

Фрадков: Благодаря ви, Владимир Владимирович, за съветите и доверието, което отново ми оказвате лично, както и на екипа, който аз ръководя.

Леонид Петрович ми завеща добър отбор, с добро име, репутация и професионален опит. Ние сме готови да работим и да откликваме на проблемите, които ни поставяте за решаване. Задачата е трудна, честно казано, но постижима с подкрепата, която ни оказвате и аз се надявам, че и в бъдеще ще продължим да получаваме тази подкрепа - и в материално, и във финансово, и в морално отношение. Ние сме готови да работим.

В лично качество се присъединявам към благодарствените слова по адрес на Леонид Решетников. Работихме заедно дълго време, като взаимно се допълвахме. Сега, като се взема предвид възможностите, които има Леонид Петрович, мисля че ще бъде полезен за Института, който ще бъде и мястото, където той да продължи да работи.

Леонид Решетников: Владимир Владимирович, много ви благодаря за вниманието, което оказвате на Института. Искам да подчертая, че през тези почти осем години сме работили, за да можете да осъществявате и реализирате вашата линия във външната политика. Това беше нашият крайъгълен камък – линията на Русия, линията на нашия президент. Убеден съм, че екипът, с който работих през всичките тези години, заедно с Михаил Ефимович, със своите аналитични разработки, ще продължат успешно да реализира вашата политика на международната арена“.

Проведеният в Кремъл разговор е изключително важен от гледна точка на българските политически реалности и съмненията, които се наслоиха в обществото, че РИСИ, оглавяван от Решетников, е изиграл важна роля при избора на новия български президент Румен Радев, както и при налагането му като кандидатура на БСП. Опитите на Корнелия Нинова да отрече тези зависимости останаха без политическо покритие. Именно на Радев и социалистите Решетников и Кремъл възлагат да прочистят прозападния елит в България и да преориентират страната от ЕС и НАТО към Евразия. От гледна точка на днешния разговор в Кремъл напълно несъстоятелни остават твърденията на някои български политици, държавници и анализатори, че генералът от КГБ е безобидно старче, пенсионер, а изявленията му нямат нищо общо с официалната политика на Путин.

Решетникъв е категоричен пред руския президент: „През тези почти осем години сме работили, за да можете да осъществявате и реализирате вашата линия във външната политика. Това беше нашият крайъгълен камък – линията на Русия, линията на нашия президент“.

За сега президентът Радев мълчи упорито по горещата тема, но тепърва и той, и лидерите на БСП ще трябва да дадат ясни отговори пред обществото - в какви схеми са ни договорили.

Превод: Faktor.bg

Та, какво казвахте, „Решенията за България ще се вземат в София!“ пояснете моля, в кое кафене ще получавате инструкциите!?

То е ясно,че няма да е в Руското посолство, защото сте патриоти !




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Червени гьотверени,
01.02.2017 07:06
дупедавци и курветини. Измет бе, измет! Воглаве с Каиш Ботушев.
цитирай
2. apostapostoloff - Руснаците да се погрижат за тяхната мизерия!
01.02.2017 07:26
"ВЕЛИЧИЕТО" НА РУСИЯ:

http://apostapostoloff.blog/…/da-se-smeesh-li-da-plaches…
цитирай
3. litatru - Здравейте!
01.02.2017 07:41
Поздравления!
Хубав ден!
Литатру
цитирай
4. getmans1 - Благодаряя, хубав ден и от мен!
01.02.2017 09:21
litatru написа:
Поздравления!
Хубав ден!
Литатру

цитирай
5. getmans1 - Статистиката им засекретена от три години ...
01.02.2017 09:24
apostapostoloff написа:
"ВЕЛИЧИЕТО" НА РУСИЯ:

http://apostapostoloff/…/da-se-smeesh-li-da-plaches…


... за да не им завижда другия свят на благоденствието!
цитирай
6. sestra - Те винаги ще обричат знаещите защо са родени на тоя свят
01.02.2017 18:25
на мизерия и физическо оцеляване по ръба. От злобица.
цитирай
7. pvdaskalov - * ! *
01.02.2017 18:40
Поздравления, Радо, за литературно издържания постинг!
П и е р
цитирай
8. getmans1 - Поздравления, Радо, за литерат...
01.02.2017 19:43
pvdaskalov написа:
Поздравления, Радо, за литературно издържания постинг!
П и е р


... Майтап си правиш, аз само боядисвах :)))
цитирай
9. getmans1 - на мизерия и физическо оцеляване по ...
01.02.2017 19:49
sestra написа:
на мизерия и физическо оцеляване по ръба. От злобица.


... Битие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6080619
Постинги: 2743
Коментари: 26513
Гласове: 9638
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031