Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2017 01:23 - Едно време имаше по ТиВи-то "Приказки из под шипковия храст" ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1814 Коментари: 9 Гласове:
6

Последна промяна: 09.08.2017 01:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ... СегиЧка си имаме "Лакърдии из под Помпадурската blog bg. трънка



Глейте Ги и познайте где е мистерията? /в момента часът е 01.25/


Прочетен: 3309 Коментари: 2 Гласове: 14

image Америка е зачената с кръв.

от: kuschel

Възпитавайте децата си в омраза към Америка, защото тя е нашата прокоба. Тя опустшоава децата ни с перверзните си анимационни филми, опростачва тинейджърите ни с просташките диалози на филмите си, развращава политиците и мед

Прочетен: 2876 Коментари: 8 Гласове: 3

image Ванката като модернист

от: rustam

...ЗаВанката става въпрос, Великия Алхимик, Ванката Симеонов. Има едно есе на Оскар Уайлд-"Критикът като художник", в което, в типичен свой провокативен стил Кралят на парадокса казва, че "лондонските мъгли н

Прочетен: 2943 Коментари: 5 Гласове: 5

image Човекът на своето време

от: gindev

Когато говорим за човешката история, за историята на човешката цивилизация, обикновено ползваме различни схеми, които улесняват нашето изследване. Най – популярната и използвана схема е подразделянето на историческия материал на н...

Прочетен: 2680 Коментари: 0 Гласове: 2




Гласувай:
6



1. getmans1 - Едни си "забравят" с...
09.08.2017 02:11
Едни си "забравят" собствените си правила други НИК-овети си сменят и кво прайм ся!?
ГлейтИ ся ..... постинг за чудо и приказка .... кОмунистическа или кУмонистическа" :)))


Постинг
Обратно към блога | Предишен постинг
08.08 23:22 - ЕТО КАК ЩЕ ОТСТРАНИМ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДАТЕЛИ , ПОЕМАЙКИ КОНТРОЛА НАД РОДИНАТА !.. Но СПАСЕНИЕТО на ДАВЕЩИЯ се е в РЪЦЕТЕ на ДАВЕЩИЯ се.

Автор: frontzemlqnka1878 Категория: Политика
Прочетен: 29 Коментари: 0 Гласове: 0


Много от вас БУДНИ БЪЛГАРИ както тук така и в реалността ЖАДУВАТЕ да видите всички овластени предатели ЛИКВИДИРАНИ а Родината ни ВОДЕНА от чисти и горди БЪЛГАРИ !!!
Това ни желание за някой от вас е блян , но за по ЛОГИЧНО МИСЛЕЩИТЕ е напълно възможно за реализиране.
По долу приятели ще ви преведа през бъдещите и неизбежни събития водещи до така жадуваната свобода и възможност за бъдеще за нас самите , нашите дечица и Майчица БЪЛГАРИЯ
_______________________________________________________

София - 06;40h.

Около 600 Българи тежко въоръжени (АК-12 , Гюрза , РПГ-28 , Драгунов , ПКм , РЕБ и др.) разсредоточени по групи от по 5 - 10 - 20 и 40 човека овладяват и блокират следните обекти !

1 - Базата на 'СОБТ' на изхода от София за Пловдив срещу входа на двореца 'ВРАНЯ' , блокиране чрез РПГ-КАРТЕЧНИ ГНЕЗДА давайки ясен сигнал на Българите вътре че ако излязат ще бъдат спрени.

2 - БЛОКИРАНЕ на ДЕВЕТТЕ 'РПУ'та в София чрез МИНИРАНЕ на ИЗХОДИТЕ и ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за ФИЗИЧЕСКО ОТСТРАНЯВАНЕ на всеки дръзнал да излезе извън пределите на РПУтата.

3 - БЛОКИРАНЕ на БАЗАТА на 'НСО' и предупреждение за НЕнамеса на всички намиращи се вътре.

4 - МИНИРАНЕ на ВСИЧКИ ИЗХОДИ от ПОДЕЛЕНИЕ 34340 - Горна Баня и разполагане на РПГ гнезда в удобни стрелкови точки.
Предупреждаване на командирите да не предприемат никакви ответни действия.

5 - Разполагане на РПГ-КАРТЕЧНИ постове край всички ПЪТИЩА , ЖП ВХОДОВЕ и АЙРО-ГАРИ в София , ПРЕДУПРЕЖДАВАЙКИ ръководствата на всички областни ОДПта и ВЪТРЕШНИ ВОЙСКИ ,че изпратят ли ВЪОРЪЖЕНИ и ВОЕНИЗИРАНИ ПОДКРЕПЛЕНИЯ към София СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ФИЗИЧЕСКИ ЗАЛИЧЕНИ.

6 - ПОДАВЯНЕ-ЗАГЛУШАВАНЕ на ВСИЧКИ ВРЪЗКИ на 'МВР'- ОДП София и РЕСТАРТИРАНЕ на "сърцата-връзките" на всички големи безжични оператори в Софийска област.

7 - БЛОКИРАНЕ чрез РПГ гнезда и МИНИРАНЕ на ВСИЧКИ ИЗХОДИ от ПЕТТЕ USA-БАЗИ в България ПРЕДУПРЕЖДАВАЙКИ щатските войничета да не излизат извън базите си.

8 - ОВЛАДЯВАНЕ-ПОЕМАНЕ КОНТРОЛА над Народното Събрание - Министерски Съвет , БНБ и Президентство , ПОЕМАНЕ КОНТРОЛА или РЕСТАРТИРАНЕ НА ВСИЧКИ ВОДЕЩИ 'НПО'та и МЕДИИ (ТВ , РАДИО , ИНТЕРНЕТ) в София (БТВ - НОВАтв - КАНАЛ.1 - твЕВРОПА - ДАРИК.радио - нетДНЕВНИК и др.)

9 - АРЕСТ и ДОСТАВЯНЕ на ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ПОЛИТИЦИ намиращи се в Софийска област (премиер - шеф на народното събрание - МВР шеф - -Глав. Прокурор - шефове на Съдебната власт - военен министър - глав. Секретар на МВР - началник на БА - ШЕФОВЕ на водещи Политически Партии - водещи Банкери , журналисти и проЗападноТурски общественици) в предварително зададено място - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

10 - ИЗЯВЛЕНИЕ до ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , ПОСЛАННИЦИ и ДЪРЖАВИ ,че в този момент БЪЛГАРСКИЯ НАРОД е ПРЕУСТАНОВИЛ УПРАВЛЕНИЕТО на досегашното АНТИдържавно ръководство и строй.

11 - МОМЕНТАЛНО СТАРТИРАНЕ на НОВ НАРОДЕН СЪД в ЕФИРА на ВСИЧКИ МЕДИИ под контрола на ВОДАЧИТЕ на НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ , ИЗЛЪЧВАН на живо от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
(Това има за цел да покаже на ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД че НАРОДНАТА ВЛАСТ е НАРОДНА и няма НИЩО ОБЩО с досегашните ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДАТЕЛИ)

12 - НОТА до "ЕС" - САЩ - ТУРЦИЯ - NATO и СВЕТА ,че в ТОЗИ МОМЕНТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ПОЕЛ КОНТРОЛА НАД БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА , ПРЕДУПРЕЖДАВАЙКИ ПОСЛАННИЦИТЕ на САЩ - ИЗРАЕЛ - ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - ТУРЦИЯ - ЕС и NATO ,че НАМЕСЯТ ли се отново във вътрешните работи МОМЕНТАЛНО ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ от БЪЛГАРИЯ.
Даване на ЕДНОМЕСЕЧЕН СРОК на всички ЩАТСКО-NATOвски войници да напуснат незабавно БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ като на същите им е забранено каквото и да е напускане на пределите на US- базите им.

13 - ОБЯВЯВАНЕ НА ПОДРОБНА ПЛАН-ПРОГРАМА ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЕДИНЕНИЕТО И СИЛАТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА " АРМИЯ - ИКОНОМИКА - ОБРАЗОВАНИЕ - ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и ДУХ " КАКТО И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БРАТСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ И КИТАЙ.
НОТА ДО САЩ-ЕС-NATO ЗА НЕЗАБАВНО ОБЕЩЕТЕНИЕ НА СТОЙНОСТ 1 ТРИЛИОН ЛЕВА (ТОЛКОВА СА ЩЕТИТЕ ОТ 27г. ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД ПРЕДВОЖДАН ОТ САЩ) УСПОРЕДНО СЪС ЗАЯВКА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС- NATO.

14 - МОЛБА ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДА ЗАСТАНАТ ЗАД НАРОДНАТА ВЛАСТ КОЯТО Е ОТ НАРОДА В ИМЕТО НА НАРОДА И ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА.
______________________________________________________

В ТОЗИ МОМЕНТ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ АКО НЕ ВСИЧКИ ТО НАД 90% ОТ ВАС СИ КАЗВАТЕ ..... НЯМА КАК ДА СТАНЕ !

Е АКО ТОВА Е МИСЛЕНЕТО И НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ТО РЕАЛНО БЪДЕЩЕТО ЗА ВАС И ДЕЦАТА ВИ Е НЕИЗБЕЖНА СМЪРТ.
СМЪРТ ГАРАНТИРАНА И ПРОКАРВАНА ОТ САЩ-ЕС-NATO И ТЕХНИТЕ ТУКАШНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЛЯЧОВЦИ (ГЕРБ-БСП-ДПС-ПФ-ВОЛЯ) и НПОта , СТИМУЛИРАЩИ ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЗАСЕЛВАЩИ ИСЛЯМСКИ ИЗРОДИ С ЦЕЛ СЪЩИТЕ УТРЕ ДА ЗАЛИЧАТ ВСИЧКИ БЕЛИ ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ...
ДА ЗАЛИЧАТ ВСИЧКИ НАС НАШИТЕ ДЕЦА и НАШАТА РОДИНА.

ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЧЕ КРАЯ НА ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА Е ЗАД ЪГАЛА И ДНЕС АКО НЕ ВЪЗСТАНЕМ ФИЗИЧЕСКИ , ЛИКВИДИРАЙКИ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ВОДЕЩИ НИ КЪМ СМЪРТТА , УТРЕ ЩЕ ПОГРЕБВАМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЧИЦА АКО ОЖИВЕЕМ ДО ТОГАВА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДНЕШНОТО ВИ ОВЧЕДУШИЕ , ПАСИВНОСТ И СТРАХ.


ПРИЯТЕЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ (18.7.2017г.) РОЖДЕНИЕТО НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ВОДАЧ ДЯКОНА на СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ НИЕ ВЕЧЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО . . .
ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МИЛИОНА ДУШИ ОТ КОИТО ЕДВА ТРИ МИЛИОНА СМЕ НИЕ БЕЛИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ , ОСТАНАЛИТЕ 3 МИЛИОНА СА ЦИГАНИ (2 МИЛИОНА) И ТУРСКО ГОВОРЯЩИ (1 МИЛИОН)
ДРУГИ НАД 2 МИЛИОНА БЯХА ФИНАНСОВО ПРОГОНЕНИ ИЗВЪН РОДИНАТА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

НИЕ ПРИЯТЕЛИ СИ ОТИВАМЕ А ВИЕ МИ КАЗВАТЕ "СТОЙ МИРЕН , НЯМА СТРАШНО" ВМЕСТО ДА ПОМИСЛИТЕ НАД ДУМИТЕ МИ И РЕШИТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ И УТРЕ ДА ИМА БЪДЕЩЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И НАШАТА РОДИНА.
И АКО ВИЕ ПРИЯТЕЛИ ПРИТЕЖАВАТЕ СМЕЛО БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ ЖАДУВАЩО ДА НАКАЖЕ ВСЕКИ ВРАГ НА РОД И РОДИНА ТО ВАШЕТО МЕСТО Е ТУК - (Вижте тази публикация в БЛОГА - "ВРЕМЕТО на ДУМИТЕ ПРЕМИНА... ДНЕС Е ВРЕМЕТО НА КУРШУМИТЕ")

НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ... НЯМА.

ДНЕС ДЯКОНА НИ ЗАВЕЩА НАЙ-ВЕЛИКАТА И НАЙ-КРАТКА ФРАЗА КАЗВАЩА ВСИЧКО В ТОЗИ СВЯТ ДЕН.

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.
Нагоре



Гласувай: 0 0



Предишен постинг
АКО вие ПРИТЕЖАВАТА БЪЛГАРСКО СЪРЦЕ и ви е ПИСНАЛО да наблюдавате УБИЙСТВОТО на РОДИНАТА жадувайки да НАКАЖЕТЕ всеки ПРЕДАТЕЛ то ВАШЕТО МЯСТО е ТУК.
Коментари
цитирай
2. getmans1 - Работата става напечена, Иванчо ...
09.08.2017 03:09
Работата става напечена, Иванчо КъвбешИтам от Търново явно е минал в нелегалност и кат блесне над "чертата" на "първа" на всички ще им стане ясно за кво си хортувамИ !
цитирай
3. getmans1 - Пък да ви рекна, оня дет е най-отгоре ...
09.08.2017 03:36
Пък да ви рекна, оня дет е най-отгоре и дет прилича на "кравар" кът си ляга да спи си " заключва" коментарите. Пръц, демек първопъцлююююювчето го е шубе от .... познайте от какво!?
цитирай
4. sestra - Туй ли е наклонът на сайта?
09.08.2017 10:17
Противодържавна дейност? Не съм изненадана с тези комунистически миражи. И недоизживян соцкелепирджилък. Реват, че щели да мрат без да ударват кьоравото. Аман от некадърници.
цитирай
5. getmans1 - Явно!
09.08.2017 21:09
sestra написа:
Противодържавна дейност? Не съм изненадана с тези комунистически миражи. И недоизживян соцкелепирджилък. Реват, че щели да мрат без да ударват кьоравото. Аман от некадърници.

цитирай
6. brancaleon - здрасти
09.08.2017 23:17
Две зайчета, Ушко с разпрано ухо и Зъбчо със счупено зъбче.
Това са ми спомените за серията детски филмчета "Приказки под шипковия храст". Не свързвам героите от филмчето с профилите на хора в постинга ти, но благодаря че ме подсети за позабравени нещо от детството ми.
Лека!
цитирай
7. getmans1 - ти пък, направо ме уби :))) ...
09.08.2017 23:39
brancaleon написа:
Две зайчета, Ушко с разпрано ухо и Зъбчо със счупено зъбче.
Това са ми спомените за серията детски филмчета "Приказки под шипковия храст". Не свързвам героите от филмчето с профилите на хора в постинга ти, но благодаря че ме подсети за позабравени нещо от детството ми.
Лека!


... Под трънката героите са други ... гротескни!
цитирай
8. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, приятелю!
23.08.2017 16:32
По комунистическо Радой Ралин беше написал в " Люти чушки" епиграма, която с две думи ясно очертаваше конюнктурата на червените. Епиграмата гласеше: " И този ръб има гръб." По всичко личи, че тя е валидна и за първа страница на Блогбегето. Всички, дето си ги изтипосал са от категорията "ръб с гръб".
цитирай
9. getmans1 - „ръб с гръб и гьонсурат“
24.08.2017 01:01
batogo написа:
По комунистическо Радой Ралин беше написал в " Люти чушки" епиграма, която с две думи ясно очертаваше конюнктурата на червените. Епиграмата гласеше: " И този ръб има гръб." По всичко личи, че тя е валидна и за първа страница на Блогбегето. Всички, дето си ги изтипосал са от категорията "ръб с гръб".

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6077098
Постинги: 2742
Коментари: 26502
Гласове: 9635
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031