Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 22:26 - Верните АФЕРАДЖИИ това няма да го копи-пейстнат ... и много просто е, защо няма да го направят ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1445 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 09.10.2018 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
...  защото ще противоречи на тролската им природа и лузерската им същност
.
.
.

Много пъти съм съм се присмивал на писаниците в нейния сайт и съм се забавлявал с нейния трик с който изгражда хипотезите и теориите на разследванията си, но ... Но в случая е убийствено права .
Това убийство е крайно отвратително и грозно но не по-малко отвратителен и грозен е начина по който някои насочват и формират общественото негодувание.

Казвам го с чиста съвест защото ... не съм трол и лузер който се кефи, че цял свят говори с лошо за България.


ЗАЩО НЕПРЕМЕННО ИСКАМЕ ВЛАСТТА ДА Е УБИЛА РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ

Иди, че убеди вече някого, че убийството на журналистката Виктория Маринова не е свързано с работата и на „разследваща журналистка“. Още от първия момент на закъснялото огласяване на убийството, масово огромната част от българите, пребиваващи в социалните мрежи, възмутено и погнусено ревнаха, че властта, по-точно МАФИОТСКАТА ВЛАСТ е убила Виктория Маринова.

Традиционно малоумното поведение на МВР, в случая МВР – Мето, както и на прокуратурата, безобразното пропагандно „спешно“ заминаване в Русе на главния прокурор и на министъра на МВР, /за какъв такъв не е ясно, и за какъв такъв и що дирят там главен прокурор и министър, след като има достатъчно разследващи, занимаващи се със случая/, дежурните „включвания“ на Борисов, който априори дразни с евтините си баналности всеки нормално мислещ в България, допълнително нажежи масовото възприятие – „журналистката е убита, защото е разследваща“.

Обаче.

Виктория Маринова НЕ Е разследващ журналист. Тя е водеща на тв предаване, която е дала гласност на интервю с журналисти от Биволь, интервюто даже не е правено от нея, но и дори да е – по каква логика ще убиват човек, който държи микрофона, вместо истински разследвалите аферата.

Масовата психоза обаче е категорична – Виктория е убита заради работата и и зад убийството стои диктаторската управляваща власт.

Всъщност, така е. Без значение Виктория журналистка ли е, или е обикновена домакиня. Мафиотската власт, която управлява крадливо България, е докарала дотам държавата, че посред бял ден могат да те изнасилят, душат, пребият и убият, докато правиш джогинг.

Но.

Реакцията на обществото показва единствено и само, че НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА МВР, ДАНС, ПРОКУРАТУРА, БОЙКО БОРИСОВ, ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ, МЕТО ВЪТРЕШНИЯ И КОЙТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВИЖДАТ, ВЯРВАТ И ЗНАЯТ, ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СА НЕФЕЛНИ, ОБВЪРЗАНИ В СИМБИОЗА.

Не вярва българското общество, защото ежедневно е лъгано, пред очите му се покриват Големите Крадци, а се играят циркаджийски акции с посочени неудобни мишени, мачка се всеки, който е против тая Власт, а от телевизорите се леят отвратителните дитирамби на ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЖУРНАЛИСТИКА, КОЯТО БЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

Обществото е зажадняло за ИСТИНСКА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА, която у нас се прави от ЕДИНИЦИ, тотално мачкани и пресирани от Властта! И когато се разбра, че убитата е журналистка, колкото и да звучи цинично, подсъзнателно на това общество му се прииска убийството на всяка цена да е заради работата и като „разследваща журналистка“.

Но, пак но.

Защото това е нож с две остриета – хем му се иска на обществото да си произведе „герои“, които са готови на всичко, дори да умрат, защото разкриват потресаващите мафиотски зулуми на Властта, че и убити от Властта да бъдат, хем същото това общество седи отстрани, гледа сеир и според положението – или плаче на бдение, или пляска с ръце, когато малцината наистина разследващи журналисти му поднесат на тепсия разкритията си за мафията. Но НИКОГА НЕ УЧАСТВА, НЕ Е СЪПРИЧАСТНО.

Същото това общество си кюта в сеирджилъка. И не е направило и една стъпка, за да ЗАСТАНЕ до онези, които иначе умре да оплаква.

Някак си му се иска да е убит разследващ журналист. Дори и като подсъзнателен копнеж – у нас да има истинска журналистика, а не курви, подлоги, безпросветни малоумници, страхливи мишки и слуги на управляващите, които гледа всеки ден по телевизиите и чете по провластовите 99,9% от медиите.

И? И да бъде убит истински разследващ журналист?

Вие какво ще направите е въпроса, но не СЛЕД ТОВА, А ПРЕДИ ТОВА?

И колко убити още трябва да има, за се изправите като народ и да хванете камъне и дърве!

Веселина Томова

... ТОВА НЕ Е ПАРКА А ...ПОД ПАРКА.
НЯКОГА КОГАТО УПРАВЛЯВАХА КАДЪРНИТЕ ВЕНЦИТА И ЧЕПЪРДЧЕТА ВСЕ БИР ПАРЧЕ „ ЕМПАТИСТИ „ ТУК ИМАШЕ РИБАРСКИ БАРАЧКИ.
... ПОСЛЕ БЕШЕ ГЮРЛЮК ПРЕЗ КОЙТО НЕ СЕ ВЪРВЕШЕ ДОРИ .

... ПОСЛЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА НЕФЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ... И СЕГА ПОД ТОЗИ ПЪТ МИНАВАТ ТРЪБИТЕ С ОТПАДНИ ВОДИ, КОИТО С ПОМОЩА НА ДВЕ ПОМПЕНИ СТАНЦИИ СЕ ОТВЕЖДАТ НА ПЕТ КИЛОМЕТРА В ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ.


image

image




Гласувай:
4



1. vencivaleri1951 - Гетьо, ти ме изненадваш
09.10.2018 11:02
Кой разумен, съчустващ/емпатичен/ и честен човек не би се подписал под тази статия.
Ти за първи път ли разбираш, че Борисов и Ко са нефелни, крадливи, безпардонни.
За първи път ли разбираш че медиите у нас са проснати по гръб на "тепиха" и само отделни представители на журналистическата гилдия се осмеляват да повдигнат въпрос
за безобразията на властта-обикновено на същите колегите им се смеят и продължават да опипват бицепсите на властник номер едно у нас
Не съм съгласен с автора обаче, че убийството не е властово. Безвластието е форма също на властта. Тези убийство и гавра се се различават от десетките подобни из страната , само по това , че жертвата е симпатична, млада и известна, а не немощна старица или хлапе на неизвестни родители. Абсолютно по нищо друго. Тук проявяваме що годе малко емпатия само защото нямаше как това убияство да бъде съобщено като десетките други в страната-еднократно, между другото, и в не до там гледано време
или четена страница. Как да не са властови тези убийства? На практика полиция извън областните градове , особено в селата отсъства. Хората там са оставени на произвола на съдбата и на никой не му пука, че тези хора са грабени, малтретирани, изнасилвани, убивани. Родителите на снаха ни работят и живеят Лондон. Бащата е от едно ямболско село. През лятото той купи керемиди да препокрие дома им там, където живеят майка му и болен негов брат. През нощта му крадът керемидите, но съседи виждат кой извършва това-цигани от близко село. Отива в полицията и от там го съветват да си купи нови керемиди. И хората го съветват съвсем доброжелателно. Казват му, че не им е проблем да ги задържат, да открият поне част от керемидите, но после какво се прави след като той си замине. Кой и как ще защити майка му и брата...Пък и никой от съседите видяли и казали му за крадците, няма да свидетелства против тях поради същата причина-липса на защитеност. Как да се вярва на тази власт, като оперативните и представители на терен признават безпомощността си? Ти Гетьо, ме
апострофира, когато написах за безхаберието на
" Граф Игнатиев", като каза че е раздувка на блогъри. Вероятно не мислиш вече така, но продължаваш да мислиш, че софиянци си го заслужават и че теб това не те касае. Ти си в голяма заблуда-касае те от всякъде.Безхаберието и безвластието е по страшно и от организираната престъпност-в последното има логика и някакви правила-в първото не. Тази млада жена можеше да бъде и твоя близка. Как се намери батальон полиция да направи кордон пред общината, а не се намери един полицай който да показва присъствие в крайбрежния парк на Русе-жената щеше да бъде жива. В борисовата градина станаха няколко жестоки убийства също. Не помня обаче да са ставали , когато патрулираха из парка две двойки конна милиция? Почвам да си мисля, че без полиция щяхме да се пазим по добре-а и властта щеше да е по внимателна и продуктивна

цитирай
2. getmans1 - 1. vencivaleri1951 - Гетьо, ти ме изненадваш 11:02
09.10.2018 12:29
ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО, МРЪСНИКО ДОЛЕН ... И СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ КАК ДА РАЗГОВАРЯШ С ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАШ... „ Тази млада жена можеше да бъде и твоя близка. „
... ДОРИ СИ НЯМАШ НА ИДЕЯ КОЛКО ТАЗИ ТРАГЕДИЯ Е БЛИЗО ДО МЕН ... и не по роднинска линия а по професионална ... И КАКВИ СПОМЕНИ СЪБУЖДА В МЕН.
ЗНАМ ТИ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖУРНАЛИСТИКАТА, КЪМ УДОБНАТА ТИ И КАК НА ДРУГИТЕ ИМ ТЪРСИТЕ ... G-ТОЧКАТА.

ПИКАЯ АЗ, НА ЕМПАТИЯ КАТО ТВОЯТА.

ИНАЧЕ, АЗ СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА КОМЕНТИРАМ ТЕБ ... САМО НА ОСНОВАНИЕ КОЕТО ТИ САМ СИ ПИСАЛ И ЗАТОВА ПРЕСТАНИ ДА МИ КАЗВАШ КАК АЗ МИСЛЯ...

цитирай
3. vencivaleri1951 - Хайде санчо Панса се ежи...
09.10.2018 17:17
Ти пишеш против лузърите Гетьо с белези от повои по краката си?

Ти написа, че в този случай авторът е "убийствено прав" , което разбирам като съгласие с написаното в статията.
Аз по надолу само повтарям думите и предимно и то без имена. За мен Борисов и КО е той заедно с цялото парламентарно представителство и централите около него. Защото тези брутални престъпления ставаха и преди Борисов.
Нито за един момент не съм и помислял, че това убийство е заради някакъв репортаж-това е убийство на маргинализиран човек, с първична същност. Точно такъв е и профилът на задържания за "справка и беседа"-румънец с украински паспорт. Тоест от Молдовската част в Украйна-циганин Човекът може да даде и несъвпадащо ДНК, но насоката е правилна-типично циганско престъпление и за това го сравних с десетките
в провинцията. Тоест и тук съм съгласен сд теб, че дори не може да се говори за поръчково убийство, още повече поръчано от властта. За какво се пенявиш само. За журналистите ли? Тази провесия, от доста време е прислужница. Колкото и парадоксално да звучи, но силни и сериозни журналисти изглежда се отглеждат в тоталитарни системи. Почне ли някой да обяснява , че политиката на вестника, телевизията, радиото , списанието е....знай че журналистиката отсъства. Казвал си ми , че дъщеря ти е журналист-това че дъщеря ми е финансит мислиш ли че ме прави подръжник на системата в която работи .
А иначе за езикът ти...
Санчо почва да имитира барина си. Остава да почнеш да "шибаш", да извиваш вратове и да купуваш птицеферми...Дерзай, но общовзето ако не наминавам си си сам с постинга
цитирай
4. getmans1 - . . . ВЪРВИ НА ПИЧКА СИ МАЙНА. . . КО...
09.10.2018 17:49
... ВЪРВИ НА ПИЧКА СИ МАЙНА ... КОМУНИКАЦИЯ КАКВАТО ТИ ПРЕДЛАГАШ ХИЧ НЕ МИ Е НЕОБХОДИМА ... И ДРЕГ ПЪТ СЪМ ТИ КАЗВАЛ, ДИСЛЕКСИЯТА Е НАЙ-МАЛКИЯ ТИ УМСТВЕН ПРОБЛЕМ.

vencivaleri1951 написа:
Ти пишеш против лузърите Гетьо с белези от повои по краката си?

Ти написа, че в този случай авторът е "убийствено прав" , което разбирам като съгласие с написаното в статията.
Аз по надолу само повтарям думите и предимно и то без имена. За мен Борисов и КО е той заедно с цялото парламентарно представителство и централите около него. Защото тези брутални престъпления ставаха и преди Борисов.
Нито за един момент не съм и помислял, че това убийство е заради някакъв репортаж-това е убийство на маргинализиран човек, с първична същност. Точно такъв е и профилът на задържания за "справка и беседа"-румънец с украински паспорт. Тоест от Молдовската част в Украйна-циганин Човекът може да даде и несъвпадащо ДНК, но насоката е правилна-типично циганско престъпление и за това го сравних с десетките
в провинцията. Тоест и тук съм съгласен сд теб, че дори не може да се говори за поръчково убийство, още повече поръчано от властта. За какво се пенявиш само. За журналистите ли? Тази провесия, от доста време е прислужница. Колкото и парадоксално да звучи, но силни и сериозни журналисти изглежда се отглеждат в тоталитарни системи. Почне ли някой да обяснява , че политиката на вестника, телевизията, радиото , списанието е....знай че журналистиката отсъства. Казвал си ми , че дъщеря ти е журналист-това че дъщеря ми е финансит мислиш ли че ме прави подръжник на системата в която работи .
А иначе за езикът ти...
Санчо почва да имитира барина си. Остава да почнеш да "шибаш", да извиваш вратове и да купуваш птицеферми...Дерзай, но общовзето ако не наминавам си си сам с постинга

цитирай
5. batogo - !!!:))) Приятелю Гетманс1,
09.10.2018 18:43
когато престанем да бъдем сеирджии и келепирджии и придобием манталитет на съпричастни към живота и случващото се в него, тогава ще променим и България.
Бъди жив и здрав и заедно да работим върху това, защото си струва!
цитирай
6. getmans1 - . . . ЗДРАВЕЙ БАТ ОГО. ПРАВ СИ. . . С...
09.10.2018 22:43
... ЗДРАВЕЙ БАТ ОГО. ПРАВ СИ ... СТАНА ПО-СЛОЖНО ОТ КОЛКОТО СИ ГО МИСЛЕХМЕ ... ОТЪРВАХА ЛУСТРАЦИЯТА НО СЕГА НЕ МОГАТ ДА ПОНЕСАТ НАРОДНОТО ПРЕЗРЕНИЕ И ИСКАТ ... ЕДИНЕНИЕ ДА АМА, НЕ.


batogo написа:
когато престанем да бъдем сеирджии и келепирджии и придобием манталитет на съпричастни към живота и случващото се в него, тогава ще променим и България.
Бъди жив и здрав и заедно да работим върху това, защото си струва!

цитирай
7. vencivaleri1951 - Ти ли ще лустрираш свирчо
10.10.2018 00:13
Ти си лустриран генетично и пожизнено. Както си тръгнал под жорко, виждам , че и като него си почнал да "програмираш". Написах , че това убийство е циганско-така се и оказа. Цигането от Украйна наклепа цигането в България.
Колкото до майките-моята при всички случаи е написала повече книги отколкото майка ти е прочела. И това се предава драги-там ти е болката
цитирай
8. getmans1 - Ти си лустриран ге...
10.10.2018 09:07
vencivaleri1951 написа:
Ти си лустриран генетично и пожизнено. Както си тръгнал под жорко, виждам , че и като него си почнал да "програмираш". Написах , че това убийство е циганско-така се и оказа. Цигането от Украйна наклепа цигането в България.
Колкото до майките-моята при всички случаи е написала повече книги отколкото майка ти е прочела. И това се предава драги-там ти е болката



Е, а ходи тогава чети майка си, аз ще си го преместя в другия крачол на опърдяните си гащи.

И, дедо Мунчо /вашите нали така те наричат зад гърба ти/ тук си нежелан, няма какво ново да предложиш.
Лустрирам те, окончателно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6148529
Постинги: 2779
Коментари: 26684
Гласове: 9698
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930