Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2018 17:42 - Израел, Джаред Кушнер, Джамал Хъшгоги
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1805 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Израел, Джаред Кушнер, Джамал Хъшгоги https://www.veteranstoday.com/2018/10/22/israel-jared-kushner-jamal-khashoggi/

Както Тръмп, така и Кушнер не са показали признаци на морална отговорност в Близкия изток от началото на управлението на Тръмп. Тероризмът е тероризъм, ако и само ако одобрят Кушнер, Тръмп, Израел и саудитците.

от  Джонас Е. Алексис  - 22 октомври 2018 г. 4 1340 image ... от Йонас Е. Алексис

ВТ съобщи, че има кръвосмесителна връзка между Тръмп, Израел и Саудитска Арабия, а теорията се оказва права. Всъщност дори еврейското ежедневие наскоро обяви, че "готовността на Тръмп и Кушнер да позволи на саудитите да разследват собствените си подозрения за изтезания, клане и разрушаване на журналист от" Уошингтън пост "е в съответствие с правителството без морал, което двамата донесоха Белият дом. " [1]

The New York Times, цитиран Кушнер по-рано каза, че убийството на Джамал Khashoggi "ще мине, точно както го е направил, след като други саудитски грешки като отвличането на министър-председателя на Ливан и убийството на масово го на децата в Йемен." The Times по-късно оттегли изявлението, но отново изглежда доста ясно, че администрацията на Тръмп е съучастник в смъртта на журналиста. В еврейската Daily напред се премества с думите:

"Кушнер показа същия мрачен, тъп нихилизъм в отношението си към палестинците. При отстраняването на единствената предпазна мрежа на палестинците, UNRWA, Кушнер твърдо заяви, че "понякога трябва стратегически да рискувате да разрушавате нещата" и насочва "честните и искрени усилия да разрушат UNRWA" [2].

Душевната работа на Кушнер и Тръмп със саудитците и Израел неизбежно ги поставя в положение, където моралният и политическият закон вече не е валиден. Всъщност както Тръмп, така и Кушнер не са показали признаци на морална отговорност в Близкия изток от началото на администрацията на Тръмп. Тероризмът е тероризъм, ако и само ако одобрят Кушнер, Тръмп, Израел и саудитците. Всъщност, Е. Дж. Кимбал, адвокат на Израел в Близкия изток, дори предполага, че Кшашоги трябва да умре.

" Връзките на журналиста с Ал Кайда и мюсюлманското братство" повдигат"редица други въпроси" за саудитската традиция на износ на терор, каза Кимбъл. По-голямата картина, каза той, е новата Саудитска Арабия поемаща Иран. Джош Блок на Израелския проект направи подобно твърдение за Хашхоги две нощи назад.

"Про-Ал Кайда медиите бута историята на Хашхоги, казва Блок," защото Хашхоги е радикален съюзник на ислямистки терористи, който е близо до Осама Бин Ладин, ИСИС, Хамас и иска да събори саудитските управляващи рояли, които се противопоставят и на сунитите терористи, спонсорирани от Турция и Катар, както и от терористичните армии и съюзници на иранските шиити ".

Междувременно израелските лидери стоят спокойно за убийството на "Хашхоги", тъй като "Джеймс Север многократно е посочил на нашия сайт. Това е така, защото Израел и Саудитска Арабия сега са съюзници срещу Иран, очевидно търсейки война, водена от американците, срещу страната, и цялото внимание към раздяла на журналист хвърля гаечен ключ в работата.

image  
  • Там го имате. Човекът, който лъга за източването на блатото, продължава да поддържа тероризма в Близкия изток.
  • [1] Петер Фелд, "отхвърли убийството на Хашхоги. Не трябва да ви изненадва, " Напред , 19 октомври 2018 г.
  • [2] Пак там.



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39751855
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031