Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2018 18:32 - Майната им на тия и на империята им ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 9732 Коментари: 53 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... Недипломатично за старите им дрешки и новите им мераци на най-правоправославните ... треторимци и нашенските им подлоги

Преди дни тия неоимпериалисти отбелязали в Москва 141 г. от Плеввенската епопея. Не знам дали в Москва са направили някакави внушения по въпроса но нашенските Кирякиванушки не пропуснаха момента да направят съответните намеци удобно забравяйки, че до преди тридесетсет години дори ТРЕТИ МАРТ си беше просто ... паднал лист от календара.

С копи-пейст постинг им давам възможност да се нахрачат срещу род и Родина.


Данайските дарове на Русия или недипломатичната подигравка на Макаров с българските традиции

Със "свиден дар" Кремъл арогантно ни налага своите традиции в центъра на европейска София

image   Биляна Амбарева

Нагледах се на постове и коментари относно елхата подарък от руското правителство. Не пиша този пост, за да се включа със закъснение във всеобщото възмущение от петолъчките. Пиша го, защото във всички коментари освен петолъчките и мястото но елхата (пред църквата Света Неделя), никой не вижда 

очевадната провокация на Русия

Новогодишната елха, която ни беше натрапена от СССР в комплект с Дядо Мраз и Снежанка и петолъчката на върха, вместо звездата на Витлеем не съществува в България вече 3 десетилетия. В България се върнахме към традициите си да украсяваме Коледни дървета и дядо Коледа, да раздава подаръци на Бъдни вечер или на Коледната сутрин. Прочетох коментар, че е неучтиво и недипломатично да откажем подарък от държава, с която сме в дипломатически отношения. Нима? Този "данайски дар" е показателен, че или в Русия са скарани с дипломацията или умишлено 

буквално ни унижават с този подарък

 Първо, руският посланик, като дипломат, би трябвало да е запознат с традициите и начина по който в България се празнува Коледа. Би трябвало да знае, че ние украсяваме коледни дървета, а не новогодишни елхи и че децата чакат подаръци от Дядо Коледа, а не от Дядо Мраз. Също така Снегурочка е тъмна Индия за български деца вече 2 поколения. Явното незачитане на българската Коледа от нашите "православни братя", които са старокалендарци и празнуват Коледа на 7 Януари е повече от обидно. Няма пожелания за "Весела Коледа", вместо това ни се честити Нова Година с коледно дърво?! Това данайско "честитене" в руски стил е явна демонстрация на неуважение и подигравка с българските традици и вяра, които не съвпадат с руските! Това е демонстрация, че Русия дори и в името на дипломацията не е склонна да ни поздрави с празника! 

Такова поведение е скандално!

 В Русия празнуват Нова Година на 31 декември, но поздравяват китайския народ и им честитят Нова година на 5 Февруари. С този "свиден дар" Русия арогантно ни налага своите традиции в центъра на столицата! От гледна точка на дипломацията, това е все едно да честитите Курбан Байрям на мюсюлманин като го поканите на вечеря и "дипломатично" го почерпите с печено прасе. Е това е руския поздрав! Не са само петолъчките! И ако не се сещате какво ни очаква, ще си позволя да надникна в бъдещето. Българската православна църква няма да признае Украинската. Ще се отделим от Вселенската патриаршия и ще се прегърнем с Гундяев. И след това ще станем старокалендарци като тях. Вече ни подготвят....



Гласувай:
11



1. getmans1 - . . . Такъв самолет СУ-57 бръмчи само ...
22.12.2018 19:14
... Такъв самолет СУ-57 бръмчи само в твоята глава ... е, и на още няколко небългари.

radostinalassa написа:
Говоря за милиони, а не за една елха и играчки. Германия, Турция, Индия , Китай купуват от Русия, а ние нямаме право. Това ли е свобода според тебе.

цитирай
2. getmans1 - . . . Грабвай си простотиите, глу...
22.12.2018 20:30
... Грабвай си простотиите, глупостите и идиотите си и друм от блога ми вече си аут ... окончателно.


radostinalassa написа:
Храниш, храниш, но като пораснат ще те зарежат заради простотията ти.

цитирай
3. starforlife - Докато да прочета и Френд Лавал, и да се изгаргаркам с Тинчето - и ти вече си я делнал.
22.12.2018 20:38
Тинче, рашките самолети са абсолютен боклук пред тези на САЩ, моето момиче.
Абсолютен боклук.
Да не говорим, че без западни, отново основно американски, технологии, материали, компоненти - просто не биха съществували въобще.
Факт! Релевантен (и натарен - и ноторен)
цитирай
4. starforlife - Гети,
22.12.2018 20:52
щеше ми се по предходния ти постинг да пусна втори от една серия при мен.
Щеше ми са да го направя още вчера, но имах служебни ангажименти: Имахме служебно парти в мерзък американски стил и се прибрахме със сина ме за половин час привечер, колкото да оставим колите и вземем... друга. Ха ха ха После взехме "малкия" и отидохме да продължим купона вече с Приятели.
Но одеве направих няколко снимки и по-късно ще пусна постинга.
цитирай
5. getmans1 - 3. starforlife - Докато да прочета и Френд Лавал, и да се изгаргаркам с Тинчето - и ти вече си я делнал. 20:38
22.12.2018 21:33
... Рашките самолети няма ка да станат без индийски парети ... хахаха
Китайците разчитат на своето си, индийците на сигурното ... сега Путягата протяга пишок към Бразилия ама там нюнюто хептен не върви.

Колкото до Радостина НЕКА СЪДИ КОЛКО СЪМ СЕРИОЗЕН ПО ОБРЪЩЕНИЕТО МИ КЪМ НЕЯ.


starforlife написа:
Тинче, рашките самолети са абсолютен боклук пред тези на САЩ, моето момиче.
Абсолютен боклук.
Да не говорим, че без западни, отново основно американски, технологии, материали, компоненти - просто не биха съществували въобще.
Факт! Релевантен (и натарен - и ноторен)

цитирай
6. getmans1 - . . . Майната му Стар, в такива дни ...
22.12.2018 21:40
... Майната му Стар, в такива дни майната му на блога нека си бъде царство на ... некои.


starforlife написа:
щеше ми се по предходния ти постинг да пусна втори от една серия при мен.
Щеше ми са да го направя още вчера, но имах служебни ангажименти: Имахме служебно парти в мерзък американски стил и се прибрахме със сина ме за половин час привечер, колкото да оставим колите и вземем... друга. Ха ха ха После взехме "малкия" и отидохме да продължим купона вече с Приятели.
Но одеве направих няколко снимки и по-късно ще пусна постинга.

цитирай
7. starforlife - Гети,
22.12.2018 21:53
getmans1 написа:
Колкото до Радостина НЕКА СЪДИ КОЛКО СЪМ СЕРИОЗЕН ПО ОБРЪЩЕНИЕТО МИ КЪМ НЕЯ.

"Колкото да Радостина", тя май не следи новините и не знае, че:
~ Турция се отказа от закупуването на рашкия полубоклук С-400 (доказал се като полубоклук в Сирия, където израелците го направиша смешен, включително и с централно ракетно попадение от ЕДИНИЧНО ИЗТРЕЛЯНА ракета в самия него като комплекс)
~ Индия пък въобще спря да купува руска техника, а тя в момента е най-сериозния Купувач на световната сцена, защото реално има една от най-добрите (превъзхождаща многократно руската) армии в света.
Нещо повече: Без участието на Индия като интелектуален потенциал (в основната компания, в която съм технически мениджър тук, в България - имаме 3-ма индийци отново тук, в България. В световен мащаб са сигурно над 500. Моят пряк шеф (защото тук, в България, нямам) е индийка, работеша в офиса ни в Силициевата долина и в класацията на "Форбс" е една от 50-те най-влиятелни жени в сферата на технологиите. Казвам тези неща, за да стане ясно, че говоря от първо лице, а не от името на патетизма както е при русофил-загубеняците.
В смисъл: Контаткувам ежедневно с индийци, които са навътре в тези неща, защото съвременния оръжеен сегмент е 90 на 100 технологии, а не блек0визми, градсковизми, икономисч0визми, радостинч0визми и т.н.
Та: без участието на Индия - специално разработките на руските бойни самолети става история, защото 90 на 100 се правят именно в Индия.

Е... С анимация ще продължават де.
Хааааа ха ха ха
цитирай
8. starforlife - Гети,
22.12.2018 21:55
getmans1 написа:
... Майната му Стар, в такива дни майната му на блога нека си бъде царство на ... некои.

Аз постинга ще го пусна до към час да речем.
Нека само да вдигна един сървър и със снимките, които още одеве сдялках - ще поздравя теб и осмея празнодумци като Венц0 и Икономист0 в случая например.

А по отношение на дните...
Одеве вторият ми коментар го опеших.
В смисъл: Съдържаще още, но го премахнах, за да го кажа евентуално при мен.
Но сега ще го цитирам отново тук:

Одеве в 4-ти коментар, starforlife написа:
Използвам възможността да отговоря тук на ЗвънциВалери на един тъп въпрос при Кофичко аз счетоводител ли съм, че да раздавам премии:
Другарю Звънци, когато се прави мерзко капиталистическо парти ръководния състав присъства задължително, защото се изнасят "речи".
Нещо подобно на "партитата" от обичното ти соц време. С тази разлика, че яденето и пиенето при капиталистическите свине е на ниво (в "Спутник", където беше купона една рИкия например (говорим за чашка, а не бутилка) е 15 лева, но такава рИкия може да се опита само и единствено там, защото от едната, която се разливаше примерно, са произведени 860 бутилки. Наша, българска. "Президентска" се казва. Но не я търси другаде, освен във въпросния "Спутник".)
Та: Освен яденето и пиенето... И "партийните" речи... (Разните викторини и състезания ги оставям настрана)... На всеки един от Програмистите ни не беше връчена тенекиена значка както при обичния ти соц, а смарт-часовник за близо 1000 лева и сега става интересното - акции на Компанията.
Преди 5 години, бяха подарени такива акции на някои от същото празненство. След Нова година дивидентите от тези акции при мен ще са 200 хил. лева.
Ето така се купува "Порше", Другарю Звънци - с едни дивиденти от акции, дадени ти като Коледен бонус преди 5 години.
Пък ти си вей лъжите, че в „Лукойл“ шофьорите вземали по 10 бона заплати.

М, Гети? Коя Коледна "елха" я по-бива?
Тази от снимката, която харесват едва 10% от хората въобще и нито един мой подчинен, защото са все млади хора в сегмента 22-30 години? Или „тази“, за която разказах и която превръща за въпросните МОИ 100 човека Коледата в Празник на Празниците, защото младежи по на 20-25 години осъзнават, че на 35 могат да се пенсионират и да си живеят живота из „дивия запад“.

цитирай
9. blackpredator - нас,
22.12.2018 22:56
дедо Коледа ще ни зарадва за милиард и шестотин лева с осем F-16, поколение на моята възраст
дед Мороз освен елха, щял да занесе на Египет бъкани основно с американски технологии, материали и компоненти МИГ-35, поколение 4+++, 46 броя за 2,2 милиарда долара
това според FlightGlobal:
Egypt's interest in acquiring the RAC MiG-35 has developed into negotiations with Russia to purchase 46 fighters in a deal which could be worth up to $2.2 billion.
цитирай
10. getmans1 - . . . Като споменах индийските пари ...
22.12.2018 23:02
... Като споменах индийските пари имах предвид само и единствено руското оправдание на ситуацията, Индия едва ли някога ще напусне Британска общност ... 53 държави в света ... почти два пъти колкото ЕС и стратегически разпръснати по целия свят а тъй мечтания от Путин БРИКС в края на краищата ще се окаже един голям ДРИСК ...хахаха


starforlife написа:
getmans1 написа:
.



Е... С анимация ще продължават де.
Хааааа ха ха ха

цитирай
11. getmans1 - . . . ЩЕ, ЩЕ. . . дедо Коледа ще ни за...
22.12.2018 23:07
... ЩЕ, ЩЕ ...

blackpredator написа:
дедо Коледа ще ни зарадва за милиард и шестотин лева с осем F-16, поколение на моята възраст
дед Мороз освен елха, щял да занесе на Египет бъкани основно с американски технологии, материали и компоненти МИГ-35, поколение 4+++, 46 броя за 2,2 милиарда долара
това според FlightGlobal:
Egypt's interest in acquiring the RAC MiG-35 has developed into negotiations with Russia to purchase 46 fighters in a deal which could be worth up to $2.2 billion.

цитирай
12. starforlife - Реплика към Кофичк0:
23.12.2018 02:08
Хайде сега при същия източник намери статията защо Индия се отказва изцяло да купува руско въоръжение?
Защото тя ще направи на пух и прах опита ти да изкривиш нещата.

Пояснявам го за тези, които не могат добре да Гугълват:
Преди... около 3 месеца, ако не се лъжа Русия започна да не изпълнява задълженията си спрямо Индия по отношение на закупени руски бойни самолети.
Основно, отказа да сервизира технически дефекти, при все, че самолетите са в гаранция.
Това стана лицето на обстоятелството Индия не само да преустанови закупуването на руско въоръжение, но и да прекрати съвместни проекти по отношение създаването на технологии за руските бойни самолети.

Друго пояснение: При покупката на американска военна техника, почти половината от цената е за неща като:
- поддръжка като логистика за партньорите
- подсигурено въоръжение (което също е огромна сума при един боен самолет, а не да е гол като пиле) Да не говорим за съвместимост.
- подсигурено безплатно ПРОФИЛАКТИЧНО сервизно обслужване два пъти за срока на експлоатация
- подсигурено обучение на екипажите и обслужващия персонал (което също е доста солидна сума, а не да ти дадат самолета и - оправяй се - научи се сам да летиш на него и, ако разбиеш някой и друг - ми то това не се покрива от гаранцията. Което ме навежда на мисълта, че не само никоя западна компания не иска да застрахова руска военна техника, а и руските застрахователи се дърпат. Което също трябва да се има предвид при съпоставката, а не както Кофичко ви изблейква поредната си идиотска полу"истина".)
- тренажор-симулатори (винаги се включват от САЩ при такива сделки и влизат в цената. Тоест: "Летиш" на земята, зад компютърния симулатор. Което е 100 пъти по-евтино и същевременно достатъчно добро като практика. Пък Египет нека си сипват пясък в резервоара на рашките 'фърчила и летят - техен проблем.)


Само не мога да разбера едно:
В блог.бг са се сбрали все най-най-спецовете по всичкология ли, че са наясно кое е ефективна сделка за нас, България, и кое не повече от експертите на ниво Правителство примерно?

1.
Лети самолет...
Български...
Произведен в Русия...
Няма никаква автоматизирна връзка с държавата-производител, която не е наш съюзник и слава Богу.

2.
Лети самолет...
Български...
Произведен в САЩ...
Има пълна съвместимост и възможност да поллучава всякаква автоматизирна от цяла една огромна мрежа от изкуствен интелект по цял свят кореспонденция на данни със съюзниците си. Това са хиляди самолети, самолетоносачи, бази и т.н. по цял свят.

Кое избираш, драги читателю?

Тоест, кой ГПС да изберем? Онзи, който няма карти и при все, че е евтин, ще ни постави в условието даден адрес и най-ефективния път към него да го открием сами и просто ще е една джаджа в колата ни...
Или онзи, който не само ще ни заведе до адреса по-най краткия път, а ще го направи и по по-заобиколен, но по-бърз (ефективен) за момента, защото поучава данни от хиляди трансмитери, следящи трафика и натовареността на пътната обстановка.
Е... Блеки избира да ходи пеш. (Или с "Лада" за 20 хил. примерно)
Аз поне лично избирам да пътувам комфортно и сигурно в "Ауди" (примерно) пък било и то втора ръка за същите тези 20 хил.
И със сигурност "Ауди"то ще надживее "Москвич"а и поддръжката му вземайки предвид разхода на гориво ще е по-евтина.

ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ НЕ СЕ ИЗМЕРВА В МИЛИОНИ, БЛЕКИ.
За колко милиона ти би се съгласил да има по-голяма вероятност Съпругата ти да отлети към оня свят?
М?
цитирай
13. planinitenabulgaria - И този постинг, част от изкоментиралите се под него или накоментиралите го отгоре
23.12.2018 03:13
превърнаха в един Биг брадър. Да се намеси с коментар нетов агент-провокатор №1 на блога, разрабатен в Центъра за клас 76/100 - ниво оттоварящо да подмята пениси към интелигентните блогъри, означава много. Друга една блотърка, дето не й се случи с Венци и е узряла яйцеклетки за Рустама, също е много активна в коментаторно отношение. Рустамът обаче хабер от понятие си няма какво ще стане ако й кандише - тя ще го запралиича на географска карта.
На тия триматаа препоръчвам да отидат на 23. 0.2 2019 на академията на Миро /Мирослав Илич/ в Зала 1 на НДК, който ще пее за такива сато тях. На академията ще присъстват президентската ни двойка, но и най-първите изязязачи на Балканската култура Цеца и Ибряма.
Във връзка с елхата и Дед Мороз, един куплет от съветса народна песен. Тя се изпълнява от една узряла яйцеклетки и в двата си яйчника, на която късметът проработил:
Я на крыше поебнулось,
сорок градусоов мороз,
пизда вся обледенилось,
гуй похож на Дед Мороз.

Гранскпиция на тази песен ще чуем на академията на Миро, заповядайте!
И още нещо, което неп знаят мнозина, но аз, в момента впАмерика го узнах:
Вчера е минал теста на новата ракета на Путин, която има силата да превърне в кометен прах Земята и така да унищожи всичките му врагове по света. Няма друг начин да се защити народа на дъравата, с най-щадстливите хора на Земята...
цитирай
14. getmans1 - . . . Бай Коста, ти си като. . . ренген ...
23.12.2018 08:49
... Бай Коста, ти си като ... ренген хахахаха


planinitenabulgaria написа:
превърнаха в един Биг брадър. Да се намеси с коментар нетов агент-провокатор №1 на блога, разрабатен в Центъра за клас 76/100 - ниво оттоварящо да подмята пениси към интелигентните блогъри, означава много. Друга една блотърка, дето не й се случи с Венци и е узряла яйцеклетки за Рустама, също е много активна в коментаторно отношение. Рустамът обаче хабер от понятие си няма какво ще стане ако й кандише - тя ще го запралиича на географска карта.
На тия триматаа препоръчвам да отидат на 23. 0.2 2019 на академията на Миро /Мирослав Илич/ в Зала 1 на НДК, който ще пее за такива сато тях. На академията ще присъстват президентската ни двойка, но и най-първите изязязачи на Балканската култура Цеца и Ибряма.
Във връзка с елхата и Дед Мороз, един куплет от съветса народна песен. Тя се изпълнява от една узряла яйцеклетки и в двата си яйчника, на която късметът проработил:
Я на крыше поебнулось,
сорок градусоов мороз,
пизда вся обледенилось,
гуй похож на Дед Мороз.


цитирай
15. blackpredator - реплика към ГочоТъ
23.12.2018 09:31
виж ко пише Military Watch Magazine преди няколко месеца:

"Дългият гръбнак на бойните способности на индийските военновъздушни сили, Су-30МКИ остава една от най-способните платформи за превъзходство във въздуха в света днес и страната запазва почти 300 в експлоатация.
Това е от ключово значение за запазването на индийското качествено предимство срещу собствения въздушен флот на Пакистан - състоящ се изцяло от самолети с един двигател. Машини като F-16 и JF-17, които са бледи в сравнение с възможностите на Су-30 във въздуха.
Hindustan Aeronautics Ltd (HAL), водеща военна авиокосмическа компания в Индия, отговаряща за редица оръжейни проекти, наскоро предложи на индийските военновъздушни сили 40 допълнителни самолети Су-30. Договорът ще бъде изпълнен както от HAL, така и от Sukhoi, и ще позволи на индийските военновъздушни сили да разширят своя флот."
цитирай
16. germantiger - ...
23.12.2018 09:56
9. blackpredator - нас,
22.12 22:56
дедо Коледа ще ни зарадва за милиард и шестотин лева с осем F-16, поколение на моята възраст
дед Мороз освен елха, щял да занесе на Египет бъкани основно с американски технологии, материали и компоненти МИГ-35, поколение 4+++, 46 броя за 2,2 милиарда долара

...

РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА МНОГО ДА ВНИМАВАТЕ

обикновено над египет и в близост до израел и турция мрат руснаци още във въздуха

без значение дали са в миг, су, му, хуйович, путин или шушумигович
цитирай
17. germantiger - ...
23.12.2018 10:01
блеки не дошъл на срещата в русе, щото му се развалила руската запорожка

УТРЕ РУСНАЦИТЕ КАТО ИЗМИСЛЯТ РУСКИ ИНТЕРНЕТ

РУСКИ КОМПЮТЪР

РУСКИ СМАРТФОН

тогава блеки щял да напусне блог.бг

ама няма, няма да стане :D
цитирай
18. germantiger - финално
23.12.2018 10:02
Русия да праща оркестър и ХОР - от тия които падат в средиземно море до египет

тъкмо във варна и море имаме и летище
цитирай
19. milady - и, двамата, Бляко и Гого..дрънкате..
23.12.2018 10:11
глупотевини..т.е..факти.. изрушкани от Интернет..
а, никой не чух..да отговори..

защо е нужно да заплащаме по 200 млн на Ф16,
след като на пазара ,те вървят по около 20 млн..
ето, по това дебатират.. интелегентните люде..
баасси, тъпата агитка...за кой ли път..
Хахо, Махо и.. брат им ..Бляхо..
цитирай
20. getmans1 - 15. blackpredator - реплика към ГочоТъ 09:31
23.12.2018 10:15
... Аз знам, че това „едно мнение" от едно специализирано списание си е просто „едно ... мнение" сред многото мнения изпълващи такива издания.
Друг е въпроса, че от бая време се подвизава не само в НЕТА но и в блог.бегето ... Важното е, че 2018-та завършва с спряна работа по СУ-57 и развалена калимера между Русия и Индия и фактически „Великият" БРИКС се оказва голям ДРИСК.


blackpredator написа:
виж ко пише Military Watch Magazine преди няколко месеца:

"Дългият гръбнак на бойните способности на индийските военновъздушни сили, Су-30МКИ остава една от най-способните платформи за превъзходство във въздуха в света днес и страната запазва почти 300 в експлоатация.
Това е от ключово значение за запазването на индийското качествено предимство срещу собствения въздушен флот на Пакистан - състоящ се изцяло от самолети с един двигател. Машини като F-16 и JF-17, които са бледи в сравнение с възможностите на Су-30 във въздуха.
Hindustan Aeronautics Ltd (HAL), водеща военна авиокосмическа компания в Индия, отговаряща за редица оръжейни проекти, наскоро предложи на индийските военновъздушни сили 40 допълнителни самолети Су-30. Договорът ще бъде изпълнен както от HAL, така и от Sukhoi, и ще позволи на индийските военновъздушни сили да разширят своя флот."

цитирай
21. getmans1 - . . . Тигре, неговият Ветерок уж бил ...
23.12.2018 10:22
... Тигре, неговият Ветерок уж бил ЯМАХА но му се счупила лопатата и не могъл да дойде...

germantiger написа:
блеки не дошъл на срещата в русе, щото му се развалила руската запорожка

УТРЕ РУСНАЦИТЕ КАТО ИЗМИСЛЯТ РУСКИ ИНТЕРНЕТ

РУСКИ КОМПЮТЪР

РУСКИ СМАРТФОН

тогава блеки щял да напусне блог.бг

ама няма, няма да стане :D

цитирай
22. getmans1 - . . . И, умната ей, . . . че бая ти се н...
23.12.2018 10:28
... И, умната ей, ... че бая ти се насъбра


milady написа:
глупотевини..т.е..факти.. изрушкани от Интернет..
а, никой не чух..да отговори..

защо е нужно да заплащаме по 200 млн на Ф16,
след като на пазара ,те вървят по около 20 млн..
ето, по това дебатират.. интелегентните люде..
баасси, тъпата агитка...за кой ли път..
Хахо, Махо и.. брат им ..Бляхо..

цитирай
23. codetroina - 22. getmans1 - . . . И, умната ей, . . . че бая ти се н...
23.12.2018 10:44

за кое, бе..гейтски? ти, пишеш глупости при мен,
аз веднъж на годината те посещавам
пишеш едни и същи идиотизми..всеки Божи ден..
даже, оня ден си писал НАЙ-голямта..
че ,аз съм..alibaba1, 2 3, 5..
ейй..ти не знаеш, къде се намираш..
тук сме онлайн.. а не..в твоето село..гетьо..
същият глупак и бай ти..добронамерен..
нали го прочете...какви майна е струпал пак...
тъпа селска седянка, туй то...и все по тъпа става
.......
цитирай
24. starforlife - Хайде преди да отлетя с американски Ф16 за Индия да ги проверя нещата на място - да репликирам набързо тези, които взети заедно са с две и то успоредни гънки:
23.12.2018 10:47
~ 15. blackpredator
След като не можеш или лицемерно отбягваш да си дефинираш понятието "хронология на събитията" не мисля, че си способен да водиш спор.
Но един от коментарите на ДжермъниТайгър ме провокира и друго ме напира да те попитам: Под "Ямаха" по отношение на прословутата "Тетевен" ти имаше предвид моторна лодка, нали така?
Хайде сега ми цитирай коя е моторната лодка, която е произвеждала Русия още от времето на СССР? А сега?
Схващаш ли?
Лайняна държава, която няма едно нещо, което да е извоювало сериозно и тенденциозно присъствие на световния пазар. Освен петолъчки в главите на лицемерните вас, русофилистиците.


~ 19. milady
На въпроса ти съм отговорил в аванс в 12-ти коментар още, но ти понеже не се славиш с четене, а само с дърдорене на глупости...
Прочети си го сама отново отговора, а ако не можеш да го вденеш - не търси вината в околните.

Хайде весели празници от мен.
Ще наминавам от време на време да се разсмивам от някоя блейковска глупост.
цитирай
25. milady - Стар4о без Лайф..
23.12.2018 10:58
ти, изобщо не осъзнаваш, колко си ми смешен и жалък..
от пост на Прост...
че и по-висок..
...нали съм и аз Психолог.с 45г стаж, и една библиотека..специални книжки
които НЕ са за твоята мека глава..
барон Мю'нхаузен, може вода да ти носи..
ама, що ли те отразявам изобщо....
цитирай
26. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю Гетманс1!
23.12.2018 11:19
Руската наглост и русофилската продажност, глупост безличност и простащина не познават граници!
Майната им и на едните, и на другите.
Светли и весели Рождественски празници!
цитирай
27. getmans1 - 23. codetroina - 22. getmans1 - . . . И, умната ей, . . . че бая ти се н... 10:44
23.12.2018 13:12
... С тия не уважителни и обидни обръщения пътеката на РАДОСТИНА те очаква ...
Колкото до алибаба ти сама си го призна ... при толкова развоявания и разклонения едва ли помниш какво си била ... грабвай си откачените профили и друм.

ЕДИНСТВЕНО КОЕТО ТИ ОСТАВА ДА СИ ВОДИШ ПАТЕШКАТА ДРУЖИНКА И ДА МЕ МИНУСВАШ ... КОЕТО ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ Е ЧЕСТ ЗА МЕН.


codetroina написа:

за кое, бе..гейтски? ти, пишеш глупости при мен,
аз веднъж на годината те посещавам
пишеш едни и същи идиотизми..всеки Божи ден..
даже, оня ден си писал НАЙ-голямта..
че ,аз съм..alibaba1, 2 3, 5..
ейй..ти не знаеш, къде се намираш..
тук сме онлайн.. а не..в твоето село..гетьо..
същият глупак и бай ти..добронамерен..
нали го прочете...какви майна е струпал пак...
тъпа селска седянка, туй то...и все по тъпа става
.......

цитирай
28. getmans1 - . . . Светли и весели, и на тебе Бат ...
23.12.2018 13:42
... Светли и весели, и на тебе Бат Ого ...


batogo написа:
Руската наглост и русофилската продажност, глупост безличност и простащина не познават граници!
Майната им и на едните, и на другите.
Светли и весели Рождественски празници!

цитирай
29. getmans1 - 25. milady - Стар4о без Лайф.. 10:58
23.12.2018 13:49
... 60-45 =15
Хайде друм да си плещиш лъжите и глупостите на друго място...


milady написа:

цитирай
30. missana - Тази елха можеха да си я заврат в президентството.
23.12.2018 15:19
Наистина не й е мястото на публичен показ.
цитирай
31. blackpredator - е сега
23.12.2018 15:42
starforlife написа:
Хайде сега ми цитирай коя е моторната лодка, която е произвеждала Русия още от времето на СССР? А сега?

Гоче, твоите разбирания за лодка са като разбиранията ти за леген, или за програмиране
още в края на миналия век, като постъпих в едно речно предприятие, имаше
на "въоръжение" две руски дуралуминиеви моторници на подводни криле
умален модел на "Ракета" и "Метеора"
праеха 85-90 срещу течението
нещо, което тъпата ти кратуна не мое да осмисли
аз самият, като зам.директор на едно от поделенията имах катер, от 1,5 см шперплат
на корпуса с двигател на ГАЗ 53, праещ 70 срещу течението
и със каюта почти "Дормео"
спешъл за съдове стъклоимпрегниран шперплат, не като ПДЧ у вас
по-по от 6 те яхти от стъклопласти, което фабриката беше купила за Русенския яхтклуб
айде Спиро Киров, малко по-скромно у левитацията
нещата у живота са у 8001 том..
цитирай
32. blackpredator - и къде й е мястото на една елха бе Мисана ?!
23.12.2018 15:48
missana написа:
Тази елха можеха да си я заврат в президентството. Наистина не й е мястото на публичен показ.

на площада извън семплите кратуни...
тя там по презумпция нема да се събере
там само бонзай-атлантическите плевнели реликти...
цитирай
33. getmans1 - . . . Или на ПОСРАНО 20, там е пълно с ...
23.12.2018 16:14
... Или на ПОСРАНО 20, там е пълно с антураж от руското народно творчество....


missana написа:
Наистина не й е мястото на публичен показ.

цитирай
34. getmans1 - . . . брей, че ти с тия километри си бил ...
23.12.2018 16:20
... брей, че ти с тия километри си бил истински змс Васил Маринов ...вечна му памет...


blackpredator написа:
starforlife написа:
Хайде сега ми цитирай коя е моторната лодка, която е произвеждала Русия още от времето на СССР? А сега?

Гоче, твоите разбирания за лодка са като разбиранията ти за леген, или за програмиране
още в края на миналия век, като постъпих в едно речно предприятие, имаше
на "въоръжение" две руски дуралуминиеви моторници на подводни криле
умален модел на "Ракета" и "Метеора"
праеха 85-90 срещу течението
нещо, което тъпата ти кратуна не мое да осмисли
аз самият, като зам.директор на едно от поделенията имах катер, от 1,5 см шперплат
на корпуса с двигател на ГАЗ 53, праещ 70 срещу течението
и със каюта почти "Дормео"
спешъл за съдове стъклоимпрегниран шперплат, не като ПДЧ у вас
по-по от 6 те яхти от стъклопласти, което фабриката беше купила за Русенския яхтклуб
айде Спиро Киров, малко по-скромно у левитацията
нещата у живота са у 8001 том..

цитирай
35. getmans1 - 32. blackpredator - и къде й е мястото на една елха бе Мисана ?! 15:48
23.12.2018 16:27
... По твоите критерии това е СПАМ но понеже на мен ми харесва предложението заедно с моето, остава...
Макар, че ти си виден спамер... и докато не посереш сичко няма се спреш ... днес си на промоция

blackpredator написа:
missana написа:
Тази елха можеха да си я заврат в президентството. Наистина не й е мястото на публичен показ.

на площада извън семплите кратуни...
тя там по презумпция нема да се събере
там само бонзай-атлантическите плевнели реликти...

цитирай
36. blackpredator - явно Гетьо
23.12.2018 16:32
и твоята хххкратуна не мое да осмисли..
Ракетата и Метеора стигаха от Русе до Видин за 5 часа с приставанията на керемидки ала Вардим и Байкал
малките, абе малките са фор-фоф-лайФ
абе Гетьо, де вика Юлка, коригирай си остротата с нетя
тъпотата...
цитирай
37. starforlife - Хайде да се включа за малко в забавлението с глупавите русофилистици и аз. Ха ха ха
23.12.2018 16:39
~ 31. blackpredator
Абе, глупако, ти осъзнаваш ли как винаги когато реша - те водя за носа и те отвеждам до там, докъдето съм искал, за да покажа колко си глупав.
И сега ми се ще да видя как ти и "Градският", който има простотията да ми дава оценки какви борби водя и дали съм силен или не - ще оборите абсолютната логика на по-долното.
Такааа...
Цитираш лодки, както и очаквах. ОК.
Да оставим настрана, че аз говорех за персонални такива (фамилни, ако щеш ги наречи), а не за конюшни, където идеята на соца беше да се показва (доказва) спрямо запада, че и той нещо прави.
Да оставим настрана, че въпросните лодки не могат да стъпят на малкото пръстче на великаните в сегмента.
Така релевантно и ноторно ме напира да те попитам: КЪДЕ СА ТЕЗИ ЛОДКИ В МОМЕНТА?
Покажи ми една работеща и един... индиец, който си е купил не само руска мототра лодка, а каквото и да е руско въобще (автомобил, телевизор, музикална система, дреха или обувка, ако щеш дори). Защото когато ти се случи с руски ролери да посетиш София - обади ми се (0885 844 955) и аз ще те запозная с въпросните трима мои подчинени индийци тук, в офиса ни в България, и ти хей така, в разговор, ще прецениш колко им е умствения багаж (аз и те теб също) и какво смятат за изпърдяната ви Русия.
Та: КЪДЕ СА СЕГА ТЕЗИ ЛОДКИ, КОФИЧКО, И СЛЕД КАТО ГИ НЯМА НИКАКВИ - ЗАЩО ИСКАШ ДА КУПУВАМЕ РУСКИ САМОЛЕТНИ КОРИТА, КОИТО УТРЕ ДА СА ТАМ, КЪДЕТО СА СЪЩИТЕ ЛОДКИ, А НИЕ ДА ПИЕМ ВОДИЦА И СЛУШАМЕ ПРАЗНОЛЕЙКОВЦИ КАТО ТЕБ, ЧЕ НЕ Е ВИНОВЕН СОЦА И РУСИЯ, ЧЕ САМАЛЬОТИТЕ СА ИЗПАДНАЛИ ОТ СВЕТОВНИТЕ КЛАСАЦИИ И НЕ СЕ ПОДДЪРЖАТ ОТ КАКВОТО И ДА Е СЪСТОЯНИЕТО НА РУСИЯ ТОГАВА, А ВИНОВЕН Е МЕРЗКИЯ ЗАПАД?
Било то заради санкции... Било то заради това, че прави конкурентни неща, които не просто изместват, а не дават дори възможност на руски боклуци да достигнат до нормалните потребители по цял свят.
Та? Кофичко...
Ти май си призна защо те е толкова яд на запада и ти е мила Раша и соца, м?
Защото си бил дирееектооор, а сега си аутсайдер.
Е... Честито! Така е при пазарната икономика дори и на пазара на труда.


~ 32. blackpredator
Мястото й е в тъпите кратуни на кратунковци като теб, Кофичко.
Защото Легендата за Дядо Коледа е от... Сам гугълни и кажи от кога, но са векове и е вплетена във бита на всички народи по цял свят.
А легендата за лайняния ти Дед Мороз е от лелеяния от теб СССР на... Сам гугълни и кажи колко години. И си отиде с лайняния ти СССР.
Само в главите на кратунковци като теб им се ще на върха на Коледното дръвче да не блести Витлеемската Звезда, а да свети петолъчка!
И Добрия Старец да е облечен проруско. Особено пък Снегурочка до него.
Ние сме БЪЛГАРИ и ВЕЧЕ ЧАСТ ОТ СВЕТА.
И не искаме руските дрисливи фетиши, а световните митове и легенди. Не искаме вече да бъдем делени, отлъчвани. А това се опитваше и правеше смотания ти соц и наакания ти СССР - отделяше цели народи от братството с цял свят и искаше да се кланят само нему.

Е СВЪРШИ, ПИКЛЬО!
И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!


И понеже си тъп комплексар, който виждам, че си наблейкал постинги, за да избуташ постинга на Гети и моя от тъпата ви лелеяна "първа"... Където ти е полето за изява от доста години, защото си тъп не само в главата...
Аз, глупавият кОдкодякащ и неразбиращ от кодене - ще пусна МсВ да помпа двата постинга с... 200 да речем прочита в минута.
Хей така - за кудош с теб, Глупако.

А ти, Гети, като падне този ти от "първа" - излъчи нов. Ако щеш на основата на коментарите тук.
Ще намина и него ще сменя да се помпа от кОдкодякащия ми алгоритъм.
Защото е факт, че моите Приятели тук не са помпани и не висят на "първа" постоянно както на Кофичко идиотските приятели с идиотските им постинги.
А много лесно ситуацията може да се промени и да не видят "първа" никога повече.

АЗ КАЗАХ!
Георги Стоименов
(А не някакъв пръдльо, самоопределил се за прееедааатооор, а в действителност... Блогов Смешник!)
цитирай
38. starforlife - ДРАГИ, СЪБЛОГЪРИ...
23.12.2018 16:58
22.12 23:42 - About GetMamns (Цикъл "Приятелите ми в блог.бг")
Автор: starforlife Категория: Лични дневници
Прочетен: 349 Коментари: 25 Гласове: 16


22.12 18:32 - Майната им на тия и на империята им ...
Автор: getmans1 Категория: Политика
Прочетен: 272 Коментари: 37 Гласове: 7

ТОВА СА КЪМ МОМЕНТА РЕАЛНИТЕ ПРОЧИТИ НА ДВА ПОСТИНГА, КОИТО БЛЕЙКО ИЗБУТА, ЗАЩОТО Е ЕДИН ОБИКНОВЕН КОМПЛЕКСАР БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО И КОИТО АЗ СЕГА ЩЕ ЗАДАМ ДА БЪДАТ ПОМПАНИ С 200 ПРОЧИТА В МИНУТА, НЕ, ЗАЩОТО НИ Е ТРЪПКА С ГЕТИ, А ЗАЩОТО НЯМА ДА ОСТАВЯ НЯКАКЪВ БЛОГОВ ШУТ ДА СЕ ПРАВИ НА ПРЕДАТОР, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е БЛОГОВО ГУЩЕРЧЕ.

ж
цитирай
39. blackpredator - еми така е Гоче
23.12.2018 17:01
водиш ме за носа, щото има какво да водиш
а питаш ли ме мен
да водиш панагюрски дирижабъл, където нещото е нищо...
и фърчи..
цитирай
40. getmans1 - . . . А, бе верно ли, че Дунава минава ...
23.12.2018 17:10
... А, бе верно ли, че Дунава минава покрай Руси-то ... пък то почти 4 часа до Байкал май си беше ... нещо по средата се явява и като километри и време май ... а туй за нета си го заври отзади.


blackpredator написа:
и твоята хххкратуна не мое да осмисли..
Ракетата и Метеора стигаха от Русе до Видин за 5 часа с приставанията на керемидки ала Вардим и Байкал
малките, абе малките са фор-фоф-лайФ
абе Гетьо, де вика Юлка, коригирай си остротата с нетя
тъпотата...

цитирай
41. getmans1 - . . . ТОЯ, ЩЕ ДА Е МНОГО НЕЩАСТЕН, ТЪЙ ...
23.12.2018 17:13
... ТОЯ, ЩЕ ДА Е МНОГО НЕЩАСТЕН, ТЪЙ ДА ЗНАЕШ ... АЗ ОТИВАМ ДА СИ ПОСРЕЩАМ МОМИЧЕТО И МАЙ ЩЕ ОТЪРВА ...СЕИРЯ,
ХАХАХАХА


starforlife написа:
22.12 23:42 - About GetMamns (Цикъл "Приятелите ми в блог.бг")
Автор: starforlife Категория: Лични дневници
Прочетен: 349 Коментари: 25 Гласове: 16


22.12 18:32 - Майната им на тия и на империята им ...
Автор: getmans1 Категория: Политика
Прочетен: 272 Коментари: 37 Гласове: 7

ТОВА СА КЪМ МОМЕНТА РЕАЛНИТЕ ПРОЧИТИ НА ДВА ПОСТИНГА, КОИТО БЛЕЙКО ИЗБУТА, ЗАЩОТО Е ЕДИН ОБИКНОВЕН КОМПЛЕКСАР БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО И КОИТО АЗ СЕГА ЩЕ ЗАДАМ ДА БЪДАТ ПОМПАНИ С 200 ПРОЧИТА В МИНУТА, НЕ, ЗАЩОТО НИ Е ТРЪПКА С ГЕТИ, А ЗАЩОТО НЯМА ДА ОСТАВЯ НЯКАКЪВ БЛОГОВ ШУТ ДА СЕ ПРАВИ НА ПРЕДАТОР, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е БЛОГОВО ГУЩЕРЧЕ.

ж

цитирай
42. blackpredator - мнооо, ама мноооо
23.12.2018 17:15
starforlife написа:
22.12 23:42 - About GetMamns (Цикъл "Приятелите ми в блог.бг")
Автор: starforlife Категория: Лични дневници
Прочетен: 349 Коментари: 25 Гласове: 16
22.12 18:32 - Майната им на тия и на империята им ...
Автор: getmans1 Категория: Политика
Прочетен: 272 Коментари: 37 Гласове: 7
ТОВА СА КЪМ МОМЕНТА РЕАЛНИТЕ ПРОЧИТИ НА ДВА ПОСТИНГА, КОИТО БЛЕЙКО ИЗБУТА, ЗАЩОТО Е ЕДИН ОБИКНОВЕН КОМПЛЕКСАР БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО И КОИТО АЗ СЕГА ЩЕ ЗАДАМ ДА БЪДАТ ПОМПАНИ С 200 ПРОЧИТА В МИНУТА, НЕ, ЗАЩОТО НИ Е ТРЪПКА С ГЕТИ, А ЗАЩОТО НЯМА ДА ОСТАВЯ НЯКАКЪВ БЛОГОВ ШУТ ДА СЕ ПРАВИ НА ПРЕДАТОР, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е БЛОГОВО ГУЩЕРЧЕ.
ж

мноо си тъп бе Гоче
че кой те брои за слива, че да те сваля от корицата с помпане
деба тъпунгера, дето сам се брои да слива
форца Гоче!
давай, 30 хилки по седем..
аре аз отивам да пием по едно с гадните помпиери..
цитирай
43. blackpredator - еми верно, виж ко излиза още като напишеш в нета и си го завреш..
23.12.2018 17:27
getmans1 написа:
... А, бе верно ли, че Дунава минава покрай Руси-то ... пък то почти 4 часа до Байкал май си беше ... нещо по средата се явява и като километри и време май ... а туй за нета си го заври отзади.

"Бързите корабчета от 70-те години, познати като "Метеор" и "Ракета", отново ще порят Дунав. Това съобщи зам. транспортният министър Иво Маринов. По думите му, ведомството разработва проект за развитие на туризма по реката, като част от него е възстановяване на корабоплаването.
С метеорите от Видин до Силистра ще се пътува за 4 часа.


"Те бяха бързи. За 5 часа се стигаше до Русе. С влак до София се стигаше по- бавно, отколкото с ракетата до Русе. Те пердашеха с 60-70 километра и се вдигаха просто над водата, с такава сила вървяха. Много приятно за пътуване беше. Аз съм пътувал няколко пъти с ракетата и кометата. И те се редуваха- един ден ракетата, един ден кометата."

ама ти нали си умен, само фактор фор лайф..
цитирай
44. getmans1 - . . . СПОРЕД НЕТА ЛИ КАЙШ, ЧИ ПИТАЙ ГО ...
23.12.2018 17:46
... СПОРЕД НЕТА ЛИ КАЙШ, ЧИ ПИТАЙ ГО ТОЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ, ЧЕ ГЕТМАНС ЗА ВЛАХИНКЯ Е ЖЕНЕН И СЪЩО НА ДЕДО СИ ХОДИЛ НА ГОСКИ ... ДАГОЙВА МНОГО ИЗПРОСТЯСТЯВАШ ... НЕТА, ЧЕ НЕТА ... ДА, АМА НиЕ.

blackpredator написа:
getmans1 написа:
... А, бе верно ли, че Дунава минава покрай Руси-то ... пък то почти 4 часа до Байкал май си беше ... нещо по средата се явява и като километри и време май ... а туй за нета си го заври отзади.

"Бързите корабчета от 70-те години, познати като "Метеор" и "Ракета", отново ще порят Дунав. Това съобщи зам. транспортният министър Иво Маринов. По думите му, ведомството разработва проект за развитие на туризма по реката, като част от него е възстановяване на корабоплаването.
С метеорите от Видин до Силистра ще се пътува за 4 часа.


"Те бяха бързи. За 5 часа се стигаше до Русе. С влак до София се стигаше по- бавно, отколкото с ракетата до Русе. Те пердашеха с 60-70 километра и се вдигаха просто над водата, с такава сила вървяха. Много приятно за пътуване беше. Аз съм пътувал няколко пъти с ракетата и кометата. И те се редуваха- един ден ракетата, един ден кометата."

ама ти нали си умен, само фактор фор лайф..

цитирай
45. krumbelosvet - Драги гетманс,
23.12.2018 18:10
Що не помня да си се възмутил на се. Трифон Валентин, или на Заговезни Хелоуин?
цитирай
46. troina - !!??
23.12.2018 18:11
Гетьооо, шо ме изтриваш..
щот си...Голем Пенкилер?!!
..лика прилика с гоговата Клонинг-клика..
за друго и НЕ ставаш, байно...
цитирай
47. germantiger - "разговор" в лс между блеки и мен
23.12.2018 18:45
БЛЕК

колкото и да си праиш чикии на предатора,
не фаща дикиш
хетеро е
виж гочето, мое да те огрее със лопатката..
Изпратено: 15:22 От: blackpredator

АЗ

направил си ми кефа и чикията - отговорол си ми на лс

не бери грижа - аз на теб не ти се кефя

кефя се на руските трупове във въздуха
(по повод коментарите ми за сваления руски хор над египет)
Изпратено: 15:26 От: germantiger

след това мълчание от мъжкото момиченце
цитирай
48. starforlife - ~
23.12.2018 19:05
~ 43. blackpredator
Нека сега да те светна каква е огромната разлика м/у нас, Кофи. Имам предвид м/у мен и теб.
Ако цитираното от теб се осъществи - аз ще се радвам и ще бъда доволен, защото ще е нещо положително за Родината ми и мен не ме интересува дали то идва от Запада или от Русия.
Докато ти, като изявлен русофилистик, душа и свят даваш Западът и в частен случай САЩ в нещо да се провали.
Спомняш ли си как се кефеше, че американски самолет паднал?
Това може да го прави само кух както в кратуната, така и в сърцето нечовеколюбивец.
Такива бяхте и при соца: Западът тотално превъзхождаше във всяко едно отношение (като спортист от ранга на ЗМС съм се находил още тогава, когато ти носа не си си показвал от Русе, камо ли от България), на на комунягите им дай лъжливата пропаганда колко е гнило там.
Гнило-гнило, но никой руснак не се е върнал от която и да е западна държава, а емигрират милиони. Докато обратното не е факт.
Или отново говоря неистини както ти? М?


~ 45. krumbelosvet
Драги КрумСветлоградний,
не ни бъркат въпросните празници, защото никой не ни ги натрапва.
Който реши и ги приеме - празнува ги. Който не му идват присърце - не ги празнува.
Не съм видял по Св. Валентин или Хелуин (първият празнувам - вторият ми идва кичозен, но пък малчуганите ги кефи и ти, ако искаш да им го забраниш - си просто... това, което си - комунистически клепар) да се развяват знамена и правят манифестации примерно.
А по бившите СОЦ-"празници" - предимно това се правеше.
Насила хубост не става, пич.
Соцът беше строй на "меката" сила (защото се градеше от меки китки - ха ха ха).
Аз предпочитам да гладувам, но за съм СВОБОДЕН!
И днес СЪМ.
А по времето на соца НЕ БЯХ!
Та те така, Крумч0Светлоградний.
Хочешь Деда Мороза - спевай "Пуст всегда будет сонце" и поехать в Россию.
А кто те хочет... Do not challenge his right to celebrate what he has on his heart


~ 47. germantiger
Митак, здраво!
Като оставим настрана, че вече поне 20 пъти забелязвам "интелигент"-Кофичк0 да пише "със" тогава, когато не му е мястото, стигаме до това, че лопатката му се е явно доста вклинила в пилешкия мозък.
Гети много се смя когато разбра защо го оставих в "Хепи" до "Тетевен" и отскочих до един детски магазин край районното управление да я купя.
А толкова ми се искаше да му я подаря та Кофичк0... Толкова ми се искаше...
Или пък, ако имаше неблагоразумието да доведе биячи или той, пилчо, да посегне - да им/му я завра в Дъ-то.
И после - супер женчовското "Изтролих те".
Изтролил си си мекия дядов, Кофичк0.
Цял блог ти се смя.
И понеже "Градския" ще го жиля всеки път заради празнодумието и лицемерието му... Започващо още с това, че ме "изтроли", че ми е градски...
Та: Това ли да ви харесвам на вас, русофилистиците бе, "Градски"?
Че ви бива само да тролите?
Е... Тролихте цял един народ. МОЯТ, Българският.
Няма да я бъде никога вече.
Защото поколението под 35 дори не иска да чуе за изпърдяната ви Русия и соц.
А вие лека-полека си "отивате".
Ялови в идеите и без последоветели.
цитирай
49. missana - Ами можеха да си я сложат /руснаците/
23.12.2018 21:11
blackpredator написа:
и къде й е мястото на една елха бе Мисана ?!
missana написа:
Тази елха можеха да си я заврат в президентството. Наистина не й е мястото на публичен показ.

на площада извън семплите кратуни...
тя там по презумпция нема да се събере
там само бонзай-атлантическите плевнели реликти...


пред своя център на ул.Шипка. Там има пространство за парад на елхи!
цитирай
50. papurov - Русия ни е подарила елха, чудесн...
23.12.2018 21:53
Русия ни е подарила елха, чудесно!
Кое тук е притеснителното та някой е оревал Фейсбук, а друг е транслирал воплите му и в блога.
Какво странно има, че в Русия са отбелязали годишнината от боевете за Плевен? Странно би било да не ги отбележат, все пак за освобождението на Плевен са загинали около 30 000 руски войници.
Руснаците, арогантно с елхата си ни натрапвали традициите си, на нас - европейците. На безмозъчното същество писало това, както и на ретранслатора му в блога ще напомня, че българските традиции свързани с Рождество бяха идентични с руските, сръбските, украинските, докато продажниците не ги поватиканчиха.
И да, би било добре да зарежем "вселенската патриаршия", по добре с Гундяев, отколкото с бившия капитан от турската армия, нарекъл се Вартоломей.
цитирай
51. getmans1 - . . . Просто е Белосветлий, щото я ...
23.12.2018 23:10
... Просто е Белосветлий, щото я нямаш вече тази способност ... и още някои други способности нямаш ... и аз кво съм виновен заради този факт.


krumbelosvet написа:
Що не помня да си се възмутил на се. Трифон Валентин, или на Заговезни Хелоуин?

цитирай
52. getmans1 - . . . Теб директно те отмятам с. . . ...
23.12.2018 23:16
... Теб директно те отмятам с ... нефелен ... и въпроса е решен
А, С ГУНДЯЕВ - ПРИ ГУНДЯЕВ ...ясно тук ще си остане българско.

papurov написа:
Русия ни е подарила елха, чудесно!
Кое тук е притеснителното та някой е оревал Фейсбук, а друг е транслирал воплите му и в блога.
Какво странно има, че в Русия са отбелязали годишнината от боевете за Плевен? Странно би било да не ги отбележат, все пак за освобождението на Плевен са загинали около 30 000 руски войници.
Руснаците, арогантно с елхата си ни натрапвали традициите си, на нас - европейците. На безмозъчното същество писало това, както и на ретранслатора му в блога ще напомня, че българските традиции свързани с Рождество бяха идентични с руските, сръбските, украинските, докато продажниците не ги поватиканчиха.
И да, би било добре да зарежем "вселенската патриаршия", по добре с Гундяев, отколкото с бившия капитан от турската армия, нарекъл се Вартоломей.

цитирай
53. getmans1 - 11. getmans1 - Явно баба Виелица яко ...
29.12.2018 14:58
11. getmans1 - Явно баба Виелица яко е вилняла в кратуните ви...нерде Ямбол, нерде Снегуроката бе, серсемино...чи данказвам, руска бляд ...хахаха
14:55
ДЯДО МРАЗ И ВНУЦИТЕ МУ

Далече, далече- там, дето половин година непрекъснато виси над земята тъмна нощ, дето Ледовитият океан мие ледени планини, там живее дядо Мраз и проклетата баба Виелица.
Баба Виелица дълго дреме в своята ледена пещера, а дядо Мраз обикаля Ледовития океан, опитва с тоягата си здравината на леда, прави ледени мостове и се любува на северното сияние. Там го срещат с радостни ревове белите мечки и китовете.
Диво, студено и пусто е това елмазено царство на дядо Мраз, но той си живее в тия места хиляди години весело и безгрижно.
Но ето че веднъж му стана тъжно. Опротивя му Ледовитият океан, не го радва полунощният блясък на северното сияние. Затъжи той и с мъка на душата си събуди баба Виелица. Заплака старата, зарида бурно, размете пътищата, през гори и планини - и тръгнаха двамата да се скитат по белия свят, да търсят внучките си: тъжната Есен, хубавото Лято и веселата Пролет.
По нисьото небе бавно плуваха бели облаци. С тях идеха дядо Мраз и баба Виелица. Като видя старецът от високите планини новите земи и по тях тихи села и шумни градове, той се усмихна. Разгледа той със студените си очи всички места наблизо и далече и видя в оголените гори и мътните потоци своята внучка Есента. Той духна към облаците и сняг като бяла пелена покри земята, духна на водите и ги окава в ледове. Мина се ден-два, земята заспа. Есента се скри под снежния покрив на Зимата.
Тръгна дядо Мраз по градове и села и почна с чудни шарки да изписва прозорците по къщите. Върви той в тия нови места и среща по пътищата шейни, влачени от силни коне, звънчета весело звънят. Върви по горите, чука по дърветата, кичи ги със скреж и пее песен със своята стара Виелица - такава песен, че който я чуе, тръпки го побиват.

Цели три месеца той се разхожда по земята. От трудове, от път и от старост най-после се умори. Дядо Мраз задряма в гората под къдравата ела и засънува сън: вижда той, че иде към него внучката му Пролетта, цяла в зелено, цяла в цветя, на главата й корона от слънчеви лъчи. Тя се смее високо, весело и весело й отговарят шумливите ручеи из горите и радостните песни на прелетните птици. Дядо Мраз се усмихва в съня си на своята внучка, усмихва се и тя. Старият се просълзи, а тя тихо-тихо му пошепна през вейките на елата:
- Е, мой мили дядо, нали ме видя - стига толкова. Сега си иди сбогом в твоето ледено царство. Ти и аз, и Лятото, и Есента тук гостуваме поред. Сега е моят ред! Добър път, мили дядо!
И Пролетта с китка от нова трева, кокиче и пъпки тръгна тихо по гори и долини, облече дърветата с младите листа. Невидими чучулижки, изгубени в небето, заедно с топлите слънчеви лъчи пращаха на земята чудни песни.
само звездите и луната виждаха нощем от високото небе как дядо Мраз тихо пътуваше към своето студено царство, изпращан от боязливите кокичета. Дядо Мраз се прощаваше с тях, като ги обливаше с ледените си сълзи, и заминаваше там, дето му се радваха всякога белите мечки и големите китове.
Старецът не можа да види топлото Лято. Той никога не го е виждал. Само е слушал за него от Есента и малко нещо за него бе му споменала Пролетта. Есента му бе разправяла за златните житни класове, за червените ябълки, за сладките круши, за сочното грозде, а Пролетта - за ясните светкавици, за гърма, за горещото слънце, за тежките марани. Но от тия разкази дядо Мраз нищо не разбираше.
- Това са детски приказки и младежки мечти - казваше той.
цитирай
Редактирай | Изтрий
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6073691
Постинги: 2742
Коментари: 26496
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031