Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2019 01:31 - Голямата русофилска Злагация ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1858 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 06.01.2019 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                         ... баш за Освобождението на София,
                                       ония дето вапцаха МОЧА ряпа да ядат.

                     
         То бива ирония бива, ама и от бивол курбан не бива.
                                                       

                                                  Само им глейте сеиря;


На днешният ден, воините на Лейбгвардейския Индиански полк и
Йелоустонската казашка бригада, водени от генерал Джордж Къстър,
освобождават София.

          Вечна Слава на Големият Бял Брат!

     image


... Пък като стигнете до коментарите там, черешка до черешка на русофилската литератна мисъл, че то в таз дружинка са се литерати от сой. АФторчето хитро дава наклон на коментарите и сеиря е гарантиран, и дружките дружно се юрват по ... пързалката.

Отделно простотиите и меренето на разни дребни мъжки атрибути има обаче няколко бисера които блестят ослепително.

Само глейте;

Един литерат а"ла Ики Маус от пет години ми цитира надписа на Руски паметник ....
гетьо, гетьо, на Руският паметник е написано "Не намъ, не намъ, не намъ а имени Товоему! 

А бе таранкоолу, знаем бе, знаем и какъв е смисълът му, знаем и какъв смисъл влагате вие и Дъревицата ВИ, примерно казано, че тя, байряктарка ви е.


Другият бисер обаче направо  кърти миФки всякакви, че как иначе, то и авторът му е супер майстор на случки за всеки случай. Само глейте как за случая се измисля и аФторитетна българска история се цитира;

............... - 
Финландци са участвали, 

а и са проявили героизъм и саможертва. Впрочем първия министър председател на България е генерал от руската армия-финландец, Казимир Енрорт
Друг е въпросът, под чий пряпорец са служили-от Блеки разбирам , че ги е водил генерал Карстър         цитирай



Чи, такива ми ти работи драги зрители и това е достатъчно, и не ме питайте що пиша така ... много е просто ... щот съм илитерат /цитирам/ и русофоб /пак цитирам/.

Сега виждам, че на т.н. ПЪРВА се е самонапомпил един православен атеист и най-важното ПРЕРОДЕНБОТЕВ и си рекох че няма да е лошо да ви припомня едни негови слова ... на ПРЕРОДЕНИЯТ ;

Азсъмпрероденботев - Не ви ли е гнус, бе? Пффффф. . . Новото ...  
16.04 20:57 
Новото ми пушкало прави дупки като малък топ. Писна ми да троша бутилки из горите. Дощяло ми се е да пръсна някоя сополива кратуна вече. :) Бам и на всички посоки. Аре бе, кога ще стане нещо като в Македония, та в суматохата да пооправим някои неотложни проблеми.                                         
                                                                                                                                                                                                                                                       цитирай  

Чи пак, такива ми ти работи драги злители ... тъпа работа, както обичат да казват от ТО на в. ДУМА а те там са най-разбирачите.


 



Гласувай:
5



1. vmir - Объркването на Кофичко и подвеждането на компания има своите две основания:
06.01.2019 04:03
1. Вездзесъщият социалистически реализъм е създал във въпросната компания впечатлението, че ген. Къстър е бил омразния душманин на аборигените. Истината е, че ген. Къстър е признал бащинство на две аборигенчета от дъщерята на аборигенския Вожд и е бил негов близък. Освен това е бил уволнен от щатската армия с обвинение, че умишлено е подпомагал аборигените във войната им срещу щатската армия. Убит е от индианците погрешка, но впоследствие са го разпознали като свой и са пощадили трупа му от оскверняването, на каквото са подложени войниците му. Но соцреализмът е измислен, за да изопачава фактите до пълна дезориентация и оглупяване на феновете му, видно от януарската вентилаторна духовитост на Кофичко и компания.

2. Кофичко е преселник от селата оглупял от соц. реализъма и няма как да знае, че "То бива, бива, ама бивол на курбан не бива" не е констатация за земеделския му произход, а типичен русчуклийски фолклор по отношение на онези, които не се спират пред никакви дивотии, за да се домогнат до набелязаното.
цитирай
2. getmans1 - . . . Вмире, този аФтор е много тъп...
06.01.2019 09:42
... Вмире, този аФтор е много тъпигьоз да знаеш, че то три вагона соцреализъм е сериозно количество дори всичките слонове на Африка биха останали без памет и би ги избило на фантастамагории, бе човек.
Аз многократно съм казвал, че се гордея с факта, че няма обругани руски паметници което значи, благодарност има ама тия Путинолизачи с повод и без повод ми дъвчат мъдята.
И да знаеш Вмир, че ако чуеш за обруган руски паметник не си мисли за турчин или циганин а директно за русофил, тия от майка ще се откажат но от заблудите си, не и ще посегнат дори на най-милото си да се докажат.


vmir написа:
1. Вездзесъщият социалистически реализъм е създал във въпросната компания впечатлението, че ген. Къстър е бил омразния душманин на аборигените. Истината е, че ген. Къстър е признал бащинство на две аборигенчета от дъщерята на аборигенския Вожд и е бил негов близък. Освен това е бил уволнен от щатската армия с обвинение, че умишлено е подпомагал аборигените във войната им срещу щатската армия. Убит е от индианците погрешка, но впоследствие са го разпознали като свой и са пощадили трупа му от оскверняването, на каквото са подложени войниците му. Но соцреализмът е измислен, за да изопачава фактите .....

2. Кофичко е преселник от селата оглупял от соц. реализъма и няма как да знае, че "То бива, бива, ама бивол на курбан не бива" ....

цитирай
3. 1997 - Просто тъпо.
06.01.2019 13:52
(-)
цитирай
4. getmans1 - 3. 1997 - Просто тъпо. 13:52
06.01.2019 14:51
... Нали си знаеш, че такава оценка от ТО (тролският отдел) на в. Дума е чест за мен


1997 написа:
(-)

цитирай
5. starforlife - Хайде и аз да се изкажа, дееба…
06.01.2019 15:53
И ще разпъна чаршаф (дееба), защото видиш ли това дразнело някои (да ги еба).


Значи:
Всяка Велика сила (а смешна и жалка Русия все още се има за такава, при все, че няма Велика сила, която да е губела от територията си, а Русия се топи постоянно и необратимо)… Та, всяка Велика сила има своите интереси като приоритет и те са в основата на каквито и да са действия при външната й политика.
Това е естествено, закономерно, логично и бих казал релевантно (и ноторно – и ноторно).
Русия ни била освободила… Глупости!
Имам предвид глупости като опит за твърдене, че го е направила от братска обич и/или въобще нравствени да ги нарека най-общо подбуди.
Русия е почти изцяло обградена от суша и държави (вече на Алианса). Почти единствения й лесен и икономически изгоден достъп до сериозни водни излази е Черно море, но пък там Турция ги държи в шах чрез Босфора.
Тоест, Русия винаги е имала апетити към това да превърне България (за какво й е зора сега да "приобщи" Украйна?) в своя територия, защото така би могла да противодейства на военната мощ на Турция, която към настоящия момент е способна да я прегази като наръч съчки, ама не като онези от легендата, защото в Русия няма единство на съчките.

Но да се върна по-конкретно към твърдението, че Русия ни е освободила.
Да, факт. И поклон пред руския героичен Войн. Но не и пред ботуша на руския лицемер-политик. Особено в лицето в момента на смешника-аниматор и лъжец Джуджи.
И колкото и да не им се нрави на русофилите, победа над Германия нямаше да има, ако не бяха онези стотици милиарди долара, които именно САЩ им предоставят като финансова помощ, а нейде ли като техническа и особено технологична.
("Додж" са танковете, които влизат в България, нали така? Руснакът-танкист е "притурка" към танка.)
Как иначе изоставащата на светлинни години пред Германия Русия щеше да победи? Просто питам.
И защо аджеба "победена" Германия е отново на светлинни години пред Русия?
Просто питам.
Но нееее – според русофил-глупаците – ние трябва да сме форевър… упс – навсегда – благодарни на Русия и да скланяме глава.
ОК, благодарни да, но да потъпкваме форевър… упс – навсегда – националните си интереси заради това, че освобождаването ни е било просто политически ход за последващо асимилиране – е как да стане?
Просто питам.
Коя държава позволява на чужда такава да държи над 80% от енергетиката й например, правейки я зависима? И то чрез компании, които имат дебелоочието да обявяват облагаема печалба нула?
Просто питам.
Русия?
Няма лошо, ако ще е за доброто на България.
Но "доброто" го видяхме и изпитахме.
Па хайде сега 45 години да видим и изпитаме друго и после да правим съпоставки.
Засега криво-ляво... При все, че в България НЯМА капитализъм, а посткомунизъм все още... Вървим баааааааавно напред и нагоре.
Жалкото в случая е прилагателното "бавно", но пътят е правилен.
цитирай
6. starforlife - Гети, върнах се, защото забравих да кажа нещо:
06.01.2019 16:10
Утре вечер се прибирам. Обещал съм два постинга на две Дами от... клонингите ми - ха ха ха
Като ги мина тях (постингите, не Дамите - хаааа ха ха) - ще пусна снимков постинг на цялото съдържание на една от най-ценните български книги.
Книга, издадена през 1892-ра от неперубедени родолюбци, а не като настоящите лайнар-комуняги.
Вътре си го пише по въпроса.
цитирай
7. getmans1 - . . . Здравей Стар, че кой не го знае ...
06.01.2019 19:10
... Здравей Стар, че кой не го знае това де си го проснал на чаршафа ... много добре си го знаят.
Мен, цял ден един въпрос ме дърпа за езика и да ги питам тия патриотари дето днеска дращят клише след клише на тема БОТЕВ.


starforlife написа:
Утре вечер се прибирам. Обещал съм два постинга на две Дами от... клонингите ми - ха ха ха
Като ги мина тях (постингите, не Дамите - хаааа ха ха) - ще пусна снимков постинг на цялото съдържание на една от най-ценните български книги.
Книга, издадена през 1892-ра от неперубедени родолюбци, а не като настоящите лайнар-комуняги.
Вътре си го пише по въпроса.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070568
Постинги: 2741
Коментари: 26487
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031