Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2019 13:47 - Лудостта на Ангела Меркел: Отворено писмо до психопат
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 570 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 17.11.2019 13:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Лудостта на Ангела Меркел: Отворено писмо до психопат

 Admin 14 ноември 2019 г.  Други писатели

, , , от Силвана Хайсенберг

Свободно е преведен от оригиналния немски език с „Q“.

По-мека версия на тази статия може да се прочете на The Ethnic European

ВНИМАНИЕ!
Искрени извинения на нашите читатели
за запалителния език, използван в тази статия.
Не четете, ако сте лесно шокирани!

https://www.darkmoon.me/2019/the-madness-of-angela-merkel-open-letter-to-a-psychopath/?

image

Уважаема фрау Меркел,

Вие сте крайно презрени! - най-престъпният канцлер, който германският народ някога е трябвало да издържи! Вие не сте донесли на германския народ нищо освен ужас и скръб, военни рани и смърт! Това сте направили, като нарочно внасяте в страната ни нелегални имигранти от варварски земи. Стотици хиляди наемници, терористи и други твърди престъпници са нахлули в някогашната ни мирна Германия.

Според член 16 от нашата Конституция, никой от тези, които пристигат в Германия през безопасни страни, няма право на убежище тук. Ето защо всичките ви „гости“ са нелегални имигранти, престъпници от самото си присъствие в Германия. Споразуменията от Шенген и Дъблин също бяха умишлено незаконни. В обета, който постъпихте на поста, се заклехте освен всичко друго да не навредите на германския народ по никакъв начин. Ти наруши този обет, защото не мина ден, но си навредил на германския народ. Направихте обратното на това, което обещахте, и потъпкахте своя свещен обет.

 Нямате мандат да се справяте с нуждите на всички хора в Германия, както легални граждани, така и незаконни нашественици. Вашият мандат е просто да обслужвате интересите на собствения си народ, родените немци, които са гласували за вас. Само това беше вашият мандат. Вие не сте нищо друго освен служител на германския народ; защото властта принадлежи на хората, тя не принадлежи на вас. Ти си тук, за да ни служиш, а не да насилваш волята си върху нас като безмилостен тиранин.

Съзнателно подбуждате целия народ един срещу друг. Разделихте обществото на фракции и разрушихте цели семейства. И за да ограничите всичко, вие нагло папагалте лъжата, която ние, немците, правим по-добре от всякога.

Ти злото б *** з, имаш КРЪВ НА ВРАТИТЕ СИ !

Поради вашите незаконни „гости”, всички публични събития трябва да имат масивна сигурност. Ние сме заобиколени от огради и охрана, въоръжени с автоматично оръжие. Сега има защитни зони за жени, които естествено желаят да избегнат опасни срещи с изнасилвачите и секс маниаците, които безразсъдно сте посрещнали в страната ни като ваши гости. Всеки ден вашите гости извършват престъпления на ужасно насилие.

Бедността сред нашите по-възрастни хора и деца вече е по-висока от всякога. Почти милион германци живеят на улиците като бездомници. Да помогнете да дадете достойнство на такива хора, това беше вашият мандат - да не залеете цяла Европа с нашественици от други култури и да ги нахраните с милиарди евро, извадени от данъците ни, разпилявайки трудно спечелените си ресурси върху фалшификатите и измамите на други народи! И вие имате наглостта да поискате нашето уважение!

Престъпните орди, които сте поканили в страната ни, ни изнасилват и убиват родените ни немци и какво правите с това? Импортирайте още убийци! Взимате тези престъпни чужденци под своя защита. Лъжливите мейнстрийм медии и полицията представят тези престъпници като жертви на „десничари“. Успяхте да превърнете нас, германския народ, в потисниците и сте превърнали нашите потисници в жертви на „белия надмощие”. Трябва да се срамуваш от себе си, ти анти-бели предател !

image

Фрау Меркел, чуй ме! - Ако наистина сте искали нашето уважение и сте притежавали дори миризма на съвест, бихте отговорили за своите гнусни престъпления в съда!

Ако успеете да избягате от справедливостта за известно време, няма да мине дълго, преди да ви настигне! Това е така, защото върховната власт е на хората. Немският народ е вашите работодатели. Ние плащаме вашата заплата. Вие сте ничие. Никой. И все пак, фрау Меркел, честно мога да кажа, че никой политик в Германия от незапомнени времена не е нанасял толкова ужасяващи рани на немския народ, колкото вие.

По отношение на бъдещето искам само едно: вие и целият ви антураж да бъдете изправени пред съд, за да се изправите пред справедливостта. Най-малкото, вие и вашите криминални колеги трябва да бъдете плеснати в ютии и да се поставите в клетка за цял живот! Предали сте Германия и сте плюли в лицата на собствения си народ! Платените хакове и фалшиви лицемери, които пеят вашите похвали, неспособни да мислят за себе си, са добре дошли да ви оближат **. Не ме бройте.

Като патриотичен германец, те презирам с всяка фибра на тялото си. И искам да видя как получавате наказанието, което заслужавате.

image

Както сте посели, така може и да пожънете,
предател на Германия!

Твоя, с пълно презрение

(Подпис)
Пенсионирана актриса, Силвана Хайсенберг.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. 1997 - Писмото оставя неясноти
17.11.2019 19:43
Дали авторката пише на английски от родолюбие и дали тя ратува канцлерът да не бъде избиран, а назначаван от англоговорящи с бази в страната?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39936136
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930