Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2019 11:52 - Невидимата Атака – (книга) - 1 част
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1356 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 18.11.2019 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Невидимата Атака – (книга) - 1 част

Публикувано на 20.10.2015  в Любопитно

https://bultimes.com/nevidimata-ataka-kniga/?fbclid=IwAR1E624wtZTZjPBwqRHBCZR6yMSBRPCoPPBrvOL6G1tk-4qGSr-COgx-FOQ
       

(Вultimes.com публикува в памет на Ангел Грънчаров – Елтимир, 1:1, неговата книга ”Невидимата Атака”. ЗАБЕЛЕЖКА: От 25-и ноември 2013, Елтимир не е в нашето измерение – Бърза помощ отказала да дойде. . .смъртта му е следствие на глад и демократична мизерия)


Книгата:

Ангел Грънчаров – Елтимир

ПСИ-ОРЪЖИЕТО

Тази книга не е за всички. Тя не е за начинаещи. Книгата е предназначена за хора, които вече знаят нещо и искат да научат повече. Книгата е предназначена за малцината, които са задали въпросите и са почнали да търсят отговорите. Книгата е за неповярвалите в безнадеждността. Книгата е за повярвалите в надеждата и спасението на българската нация. Защото докато сме живи, докато в нас е останала макар частица решимост за съпротива срещу Злото, надежда има. Защото ние не сме нито толкова слаби, нито толкова беззащитни. Нужна ни е малко повече вяра в самите нас, малко повече знания, нужни са ни някои основни ориентири и тогава ще тръгнем към Деня, слънцето ще изгрее и тъмнината ще се разпръсне, сякаш никога не я е имало.

Все повече разумни хора осъзнават, че срещу българите се осъществява геноцид. ”Господарите на света”, както ги наричат, са планирали пълното унищожение на българския етнос. Тази истина не може повече да остане скрита, все повече подробности стават известни. Когато през 1998 година писах за геноцида, ме арестуваха и ми заведоха следствено дело с обвинение в проповядване на “антидемократична идеология”. Тогава адвокат ми беше професорът по право Янко Янков. Ето какво казва Янков днес, девет години по-късно:

“От 16 март до 18 май 2007 година съм регистрирал в канцеларията на Главния прокурор на България девет прецизно обосновани искания за разследване на престъплението геноцид, извършвано от българските посткомунистически правителства против българските граждани. В рамките на сравнително обширни писмени текстове и позовавайки се върху конкретно посочени факти и мнения на видни български експерти съм обосновал тезата, че всички български посткомунистически правителства са извършвали организирано и системно провеждане на практика на държавен тероризъм, евгеника, социално-икономически и пенсионен геноцид, социално-медицински и медикаментозен геноцид, образователен геноцид, извънсъдебни убийства и други форми на геноцидно насилие и изтребление на гражданите на България.”

image
Още ли не вярвате в плановете за обезбългаряване?

Да, срещу нас, българите се осъществява геноцид и наш дълг е да се опълчим срещу геноцида. Да съхраним народа си, за да премине той през вековете. Сега обаче искам да говоря не за икономиката, не за беззаконието, не за золумите на управниците, а за невидимите измерения на страшната война. За използването на свръхтайните модерни технологии. За психотронната атака срещу България. Имайте предвид, че колкото сме по-невежи, толкова по-лесно ни управляват. Толкова по-лесно ни мачкат. И колкото повече знаем, толкова по-трудно им е да си играят с нас и със съдбите ни. През 2004 година получих писмо, съдържащо следните думи: “Какви са войните, които се водят? И с какви оръжия? Попадам на множество едни и същи симптоми в много хора, като повечето от тях нямат нищо общо един с друг.“
Веднага ще изпреваря търсещите доказателства скептици като им отговоря с думите на Юрий Воробьовский: “Вие ми докажете, че при състоянието на сегашните технологии такова оръжие не съществува”. За реалността на психотронното оръжие говорят и приетите в САЩ и Канада закони. В случай, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до милион и половина долара компенсации, а канадското – до 700 хиляди. Подобни закони, за които ще говорим по- долу, бяха гласувани и в Русия. Ние обаче си живеем в блажено невежество, затова над нас могат да извършват всякакви безплатни експерименти.

Какво е психотронно оръжие? На първо място нека не бъркаме психотрониката с психотропните средства. Психотропните средства са химия; психотронните – техника. Психотронното оръжие не е монопол на торсиониката и микролептониката. Психотронно оръжие е всяка система за негативно въздействие върху организма, посредством електрически и електронни устройства… Някои автори, предимно от средите на руските военни специалисти използват също израза “енергийни удари”. Психотронните атаки често биват съчетавани с класическа психология и по-рядко с древни окултни техники. Към окултните техники следва да прибавим познатата ни хипноза. Нерядко в действие влизат и психотропните вещества. Сега вече недоразумения не би трябвало да има.

През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. При мен има едно такова негово интервю в оригинал. Човекът го бе донесъл в редакцията на в- к “Християндемокрация”, обаче дежурният цензор го хвърли в коша веднага след като Дичев си тръгна. Хубаво, ама аз го взех от коша веднага след като дежурният излезе за малко и си го прибрах. Макар в доста осакатен вариант интервюто бе пуснато в други вестници. Основните твърдения се повтаряха. Война в България не се предвижда. Срещу нас главното оръжие ще бъде психотронното. Убийствата ще бъдат поединични, а не масови. Всичко трябва да се извършва незабелязано, докато не остане никаква възможност за съпротива Ние, българите ще измираме, а небългарите ще се множат за наша сметка. И така – докато цялата българска земя премине в чужди ръце. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява предимно чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Е, новото американско посолство е вече факт. Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Стационарна и подвижна. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. И все по-нарастващи агресивност, отчуждение, взаимно недоверие. Усилено се работи за разединението на българите и за обединението на небългарските, даже на антибългарските елементи в обществото. Малко уточнение. Онова, за което не говори Дичев, е че същите техники се използват даже в по-голяма степен не само от американските, но и от руските служби. И отново срещу България. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.

image

Някъде протестират срещу психотрониката и контрола над мислите. Тук цари тишина. Гробна, мъртвешка тишина.

Сега да видим дали твърденията за съществуването на психотронни системи имат научна основа. Из статия на Владимир Сажин, гр. Ижевск, Руска Федерация: “Технологиите позволяват (с помощта на различно информационно въздействие, или чрез храната и лекарствата) неконтролируемо да се внедряват в организма и психиката на хората дистанционно управляеми системи, програмирани да бъдат задействани в нужното време, или сработващи при подаването на управляващ сигнал. По последни данни, от компетентните служби са разработени методи за пряко предаване на управляващи човешката психика сигнали чрез предаването на пари, чрез телевизията и даже по телефона. Какво пък? Човекът е не само “частица”, но и “вълна”. /…/ В днешно време се разработват и се възстановяват много нетрадиционни методики за управление не само на масите, но и на управляващия елит.” Човекът не е мъртва материя. Човекът освен физическа материя, е и енергия. Енергийно машинно въздействие върху живата човешка енергия. Очевидно е, логично е. Също както близнакът на психотрониката – психотропните вещества въздействат върху химическите процеси в организма. Онова, което никой не ви казва, е че и обратното е в сила. Също както срещу отровите има противоотрови, така и срещу пси-енергиите могат да бъдат приложени с пълен успех други енергии. И тези защитни енергии се съдържат в самите нас.
Нека ви кажа кое според мен е най-могъщото оръжие, на което противодействие още не е измислено. На какво се крепи цивилизацията? Коя е нейната първична основа? Коя е онази съставка, без която даден животински вид не може да се развие до ниво на цивилизованост? Разумната мисъл, идеята. Способността на човека да ражда творчески мисли. Именно тя е невидимата сила, чрез която разумният вид налага себе си над останалите видове, населяващи планетата.
Веднъж разговаряхме с Инжинера на тази тема и той изобщо не беше съгласен с мен. Икономика, военна сила, финанси и какво ли не, само да не е идеята. Идеята е нещо безплътно, неосезаемо, почти мистично, а Инжинера е реален човек. Земен. Прагматик до мозъка на костите си. Той иска да усети реални неща. Които окото да види и ръката да пипне. Можеш милион идеи да имаш, щом нямаш пет пари в джоба си, значи нищо не струваш. Мина време. Инжинера ме срещна и замислено каза:
– Знаеш ли, ти се оказа прав. Идеята е най-могъщото и най-основно нещо на този свят. Само че помислил ли си как идеята навлиза в света ни? Как тя се превръща в реалност, как се облича в плът? Аз ще ти кажа – с помощта на думите. Значи най- могъщото реално нещо на този свят е човешкият език. Думите не са желязо, но именно те карат хората да посягат към желязото и да настискат копчетата.
– Нещо повече, езикът е онова оръжие, на което враговете ни най-много разчитат. И най-много се дразнят, ако някой неупълномощен започне да разсъждава над тази тема – допълних.

image
Думите имат свойството да създават информационна среда, която да заменя реалността с подобие на реалност. Пример: годишно при автомобилни катастрофи загиват много повече хора, отколкото умират от СПИН. Обаче някой си решил, че именно СПИН-ът е бич за човечеството и мнозина си мислят, че е именно така. Защо никой не казва, че автомобилът е бич за човечеството? Често хората живеят в състояние на изменено съзнание и не го забелязват. Какво се случи? Запълниха умовете ни с лъжливи имена, с лъжливи думи, смисълът на които е изопачен до неузнаваемост. Ние заживяхме с лъжата и измамата, изгубихме контрола над реалността. Ние допуснахме в земята ни да бъде сътворена такава реалност, в която няма място за нас. И в тази война, в която бяхме победени, главно оръжие се оказаха думите. Не СПИН-ът е чумата на века, а психотрониката. Въздействието върху човешкия разум и възприемане на света.
Всъщност в една или друга форма тези въздействия са съпътствали човека през цялата му история. В своите митове маите разказват за дребни на ръст човекоподобни. Те имали на ръцете си по четири пръста и физически били по-слаби от хората, но при появата им хората се разбягвали панически, обхващал ги непреодолим ужас и те даже изоставяли великолепните си градове. Нещо подобно могли да вършат африканските шамани. Уменията са пренесени в Хаити например, където е особено популярна станалата известна по цял свят религия Вуду. Българските колобъри също можели да внушават страх и ужас сред вражеските войски. Излишно е да изброявам. В историята на който и народ да се заровите, навсякъде ще срещнете повече или по- малко сполучливи опити за влияние върху човешката психика. Само че никога досега пси въздействието не е било така масово и с изпозването на такива съвършени технологии.

Как действа пси-оръжието? То изгражда в нашето съзнание една реалност, удобна за тях, за враговете ни. Явлението е много добре описано във филма “Матрицата”: “
– И това не е реално?
– Какво е “реално”? Как определяш “реалното”? Ако то е онова, което може да се усети, помирише, вкуси и види, тогава “реалното” е серия електро- импулси, познати на мозъка ти. Това е светът, който познаваш. Днес той съществува само като част от нервно-интерактивна симулация, която наричаме Матрицата. Ти живееше в един сън, Нео. Ето го светът, какъвто е той днес. Добре дошъл в “пустинята… на реалността”. Какво е Матрицата? Контрол. Матрицата е компютърно генериран свят-мечта, създаден, за да ни държи под контрол…” Да, пси-оръжието е контрол, под който сме държани докато ни унищожават. Хората могат да виждат едно и също, но да го тълкуват по различни начини. Представете си някой средновековен селянин да наблюдава излитането на космическа ракета. Той ще ви каже, че е видял към небето да се възнася Бог. Или Арахангел Михаил. Средновековният селянин приема за реални, даже за физически същности Бог и Арахангел Михаил, докато космическата ракета е нещо нереално, измислено. В най-добрия случай е дело на Сатаната. Айнщайн казва, че хората на практика виждат онова, за което са подготвени от теорията. Реалността не е онова, което виждате и чувствате, а онова, което мислите, че виждате и чувствате. Разликата е огромна. Нещо подобно е описано в романа на Джордж Оруел “1984”. Там правителството намалява седмичната дажба шоколад от 30 на 20 грама и ето как продължава книгата: “Оказа се, че даже имало манифестации в израз на благодарност към Големия брат, задето повишил дажбите шоколад на двайсет грама седмично, А едва вчера, помисли си той, беше съобщено, че дажбата ще бъде намалена на двайсет грама седмично. Възможно ли бе да преглътнат такова нещо само за двайсет и четири часа? Да, бяха го преглътнали.” Та новите неща под слънцето са твърде малко, само където ние невинаги го забелязваме. Истинската, реалната, съществуващата Матрица е мисловната рамка, в която ни натикват, за да не осъзнаваме какво се върши около нас. Да не разберем кой и защо го върши. И по този начин още в зародиш да задушат всеки опит за съпротива.

image
Я се огледайте и помислете. Всички официални лица, всички средства за масово отравяне на съзнанието, наречени “медии” се надпреварват да възхваляват така наречената “демокрация” и никой не забелязва, че у нас вместо демокрация, бе създадена политическа система, чието предназначение е да ликвидира българите като нация и да освободи територията за някой друг. У нас се провежда истински, неприкрит геноцид, никой не го забелязва, а за оглупялото от пси въздействие население няма нищо нередно, нищо смущаващо. Но също като във филма, човек къде с чужда помощ, къде с помощта на собствената си воля е в състояние да се освободи от контрола, да излезе извън обсега на пси въздействието. Е, отначало ще се ужаси от видяното, но пък после ще потърси път за своето освобождение. И твърде възможно е да го намери и да тръгне по него.

В началото на 2005 година публикувах статия, в която засегнах неудобната тема. Малко по-късно получих писмо: “Прочетох вашата статия “Псиоръжието”. Аз съм една майка, чийто син, 26 годишен се хвърли от шестия етаж. Неговото поведение се промени, в последствие на което стигнахме до психиатър, но не бях се сетила, че може да му въздействат с някакво оръжие и да е обект на експеримент. Синът ми беше много умен и интелигентен, затова не проумявах какво се случи с него. В началото – към края на 2002 година започна да става отнесен и да има един втренчен поглед. Започна да не се сеща да се храни, да не иска да продължи учението си (оставаше му последен семестър от магистратура – МИО) Каза че нямало смисъл да учи. Започна да се държи на моменти странно и през 2003 година положението му вече много рязко се влоши – беше много отслабнал и стана напълно неконтактен. Принудихме се да го заведем на психиатър. Започнаха лечение с “Респолепт”. От лекарството като че ли му се подобри състоянието, но имаше и странични ефекти – например ходеше като вдървен. Пи лекарството 6 месеца (в съвсем минимална доза). Пооправи се и като че ли му дойде и сила. Лекарката прецени, пък и той и аз искахме да се спре лекарството, при което той се съживи и пак си стана подвижен и с някакъв импулс за работа. Минаха два месеца и той се е хвърлил от 6-ти етаж – през нощта на 19 юли 2004 година. Бил е сам в апартамента. (поне до тоя извод стигна следствието). Такааа – изкараха го луд и всичко щеше да свърши, но аз не повярвах, защото съм майка и си познавам детето. Започнах да следя за подобни случаи. /Тук ще направя малко отклонение. Натъкнах се на следното вестникарско съобщение: “…Случай, разказан ми от близки на човека – мъжът живеел в голям и висок 17-етажен блок. Имал постоянно главоболие – всяка вечер по едно и също време и по един и същи начин. Пиел много и различни болкоуспокояващи медикаменти, правили му най- различни изследвания. Не се установила никаква причина за главоболието. Мнението на медиците било, че то вероятно се дължи на професионално пренатоварване.
След 3-4 месеца главоболието изведнъж спряло, така както се било появило. Всички били доволни, и никой не свързвал внезапното спиране на главоболието със смъртта на 13-годишно момче, което се хвърлило от 6 етаж на блока” Наистина, тук се говори за момче, два пъти по-младо от сина на тази жена, и все пак…/ След един месец – пак в Пловдив и пак момче на 26 години – интелигентно и добро, се хвърлило от пак такава височина – и това се е случило през деня и майка му си е била в къщи. Той се е прибрал в стаята си и след малко са и звъннали да и кажат, че сина й се е хвърлил от терасата. Започнаха да се пораждат у мен съмнения , че нещо не е наред.
/Да, не е наред, изобщо не е наред. “Монитор”, сряда, 06 Октомври 2004 г: “Добре известен е фактът, че България е на първо място в света по самоубийства на тийнейджъри.”, бел. а./
На 18 юни същата година случайно се запознах с една майка, чийто син се е хвърлил от покрива на жилищният им блок (на 27 декември 2004 г). Пак е било много умно и интелигентно момче на 28 години. Поговорих си с майката на момчето и установих много съвпадения в поведението на нейния и моя син. Имам приятелка, която има син –  умен и интелигентен. Напоследък тя ми сподели, че синът й не е добре и ще го водят на психиатър.
Можете ли да ми обясните дали знаете за такова психотронно оръжие което да кара младежи да се хвърлят от високо (сега се сетих, че миналото лято, по много странен начин един младеж беше нагълтал сода каустик и така е починал по много болезнен начин – пак в Пловдив) или да се самоубиват. И ако знаете за такова, как мога да помогна на сина на моята приятелка за да не стига до тоя край. Как можем да спасим децата си?” По-нататъшните ми контакти с тази жена бяха блокирани от НСС. Някой ужасно се бои истината за нечовешките експерименти да не излезе наяве. Само че едно по едно, камъчетата на мозайката почнаха да се наместват.

image
И отново нещо от Пловдив. Непубликувано засега. Налага се да скрия самоличността на автора, както и да съкратя голяма част от текста: “Като лекар се интересувам от паранормални явления от дълго време. Аз съм и член на Асоциация Феномени. Така се свързах с една жена от Пловдив. Тя имаше необикновени преживявания – не можеше да спи вечер, пише постоянно в дневниците си, карат я да пише за това, което й диктуват. “Говорят” й за секретни институти за биоенергийно облъчване и контрол на поведението на населението. Тя е проверявала истинността на адресите, някои от които се оказват военни поделения или бази. Хубавото е, че има и снимков материал. Трябваше ми доста време докато разбера дали тази жена е наред с психиката… Но снимките и адресите, ме накараха да повярвам. Става въпрос за немалка група от лекари, професори и какви ли не, имащи досег с тази технология, която засега е умишлено прикривана. Задачата е разработване на програми за въздействие върху мисленето. И контрол върху него. Използва се и за елиминиране на неудобни хора.” По-нататък авторът на горните редове разказва, че досега се е добрал до над 30 смъртни случаи вследствие употребата на психотроника. Информацията почва да пристига от различни места и вече трудно може да бъде скривана.

През 1999 г. А. Е. Акимов публикува в кн. 3 на списание „Свет” статия, в която между другото се говори за руски учен, решил да се противопостави на нечовешките психотронни опити: „Съдбата на известния изобретател, кандидата на техническите науки Василий Василиевич Ленски, президент на Международната асоциация на учените „Съзидание” едва ли ще остави някого равнодушен. Ленски открил принципа на многополярността, което позволило да бъдат създадени прибори на многополярната енергетика и психотронни генератори. Неговият многополярен генератор ускорявал жизнената дейност на биологични организми 5-6 пъти. От изобретенията се заинтересували военните ведомства и КГБ. Ленски скоро разбрал, че с помощта на неговите генератори може да се управлява физиологията на човека, да се програмира развитието и поведението му. Той искал работикте да бъдат открити. Обаче зам. Председателят на военно-промишлената комисия Ю. В. Мацак /Името не звучи много по руски, не мислите ли?/ настоявал за секретност. Ленски не се съгласявал, при експерименти загинали негови ученици. Станало ясно, че генераторите не се подчиняват на операторите напълно, държали се непредсказуемо, излъчвали неизвестни видове енергии. Ленски едно нощ проникнал тайно в лабораторията, унищожил всички чертежи и разрушил апаратурата така, че нищо да не бъде възстановено. По телевизията били показани кадри от разрушената лаборатория. Ученият съобщил, че неговата асоциация води борба с психическото зомбиране, и че трябва хората да се научат как да се защитават от подобни прибори. Ленски твърдял, че полето на група хора като цяло е по-силно от апарата. Важно е да се разбира целта на защитата и от нищо да не се боиш.” Ще ми се когато четете тази книга, пред очите ви непрекъснато да бъде примера с Ленски и неговите думи.

Когато тактиката на премълчаването не дава резултат, се прибягва до обратния метод. Появяват се всякакви небивалици по темата, почва безкрайно коментиране на несъществени подробности, докато сериозното обсъждане се превърне във фарс. Или пък почват да ни внушават, че пси операторите са всесилни. Ще цитирам текст, взет някъде из Интернет. Съжалявам, че не е посочен автор. Ето три откъса от текста:
“Чрез СНЧ /свръх ниско честотни/ аудиограми носени от един импулсно модулиран мазер, негласни мисли може да се поставят в мозъка на жертвата. Това позволява на операторите по синтетична телепатия да влизат в разговор с подривния елемент за да го подлудят или за да внесат ключови думи, с които да го накарат да мисли за информацията, която желаят да намерят. Възбудителни потенциали към зрителният кортекс могат да се изпратят в мозъка на жертвата, така че да се проектират илюзорни изображения, които да го побъркат или да го програмират за самоубийство.”
“След като процедурата приключи, може да се използва хипноза за засаждане на погрешни спомени на извънземно отвличане. По този начин истинските извънземни отвличания могат да се използват от властите за получаване на неизчерпаем източник на гвинейски прасета за мозъчно контролни експерименти.”
“Поведенческото подсилване се използва по синергетичен начин с мозъчния контрол. Открито е, че ефекта на микровълновите лъчи може значително да се увеличи чрез външно подсилване. Служещите в разузнавателната общност разрушават собствеността на жертвата, провалят неговите финансови дела, разпространяват злостни слухове, правят сексуалните peccadilloes обществено достояние… Външното подсилване чрез импулсно модулирано лъчение се е оказало изключително ефективно. Разузнавателните шефове са на седмото небе; ако някой стане проблем, те паркират екипа по самоубийствата пред дома му. Така за няколко седмици, жертвата се самоубива. Това е много приятно за разузнавателните бюрократи, понеже самоубийствата са лесни за обяснение. Дори и жертвата да е високопоставен политик или военен.”
Ако забелязвате, горните три пасажа са писани от човек, който не владее български език като българин. Има нещо объркано в словореда, нещо изкуствено. Което идва да ни каже, че текстове като горния се съчиняват и разпространяват от чужди сили. И тези чужди сили едва ли са особено добронамерени към нас, българите. Макар че примерът с “гвинейските прасета” показва един от способите им за действие. Създават ви мит, илюзия, лъжат ви, например, че отсреща в магазина продават негодна и вредна храна, а в същото време сипват в чашата ви бавнодействаща отрова. Затова ви казвам: не им вярвайте., Не вярвайте на пропагандата, на медиите, не вярвайте на нищо официално. Не вярвайте и на мен, проверявайте какво ви казвам. Сами, със собствените си очи, със собствените си мозъци се убедете дали е така. Вярвайте на себе си, на своите близки, на своето семейство, на приятелите си от детинство. Създавайте си ваши кръгове и се опирайте на тях, вместо на институциите. Така ще бъдете най-защитени. Пазете се от сливане с техния свят, където те са господари. Създавайте си ваши малки затворени светове, ваши затворени общества, където господарите сте вие. И нека тези ваши общества, а не измисленото глобално общество осигурят физическото ви оцеляване. Поне като начало. А после, когато усетите достатъчно увереност в себе си, ще видите, че нататък не е толкова трудно. Ето нещо, което може да ви послужи като отправна точка. Из книгата “Кръгове”:

ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА
Твоите мисли определят твоята съдба.
Ако ти мислиш, че си победен – то ти си победен.
Ако мислиш, че не напредваш – то ти не напредваш.
Ако искаш да победиш, но мислиш, че не можеш – то ти няма да постигнеш победата.
Ако мислиш, че ще загубиш – то ти вече си загубен.
В този свят успехът започва с човешката воля, а човешката воля се кове с твърда и непоколебима мисъл.
Ако ти мислиш, че другите те превъзхождат – то те неминуемо ще започнат да те превъзхождат.
Твоята мисъл трябва да лети към висините на успеха, а твоето твърдо и непоколебимо самочувствие е предпоставка за наградата на успеха.
Битките, пред които животът те изправя не винаги се печелят от по-силния и от по- устремения; тъй като рано или късно победителят се оказва този, когото мисълта му вече го е подготвила за победата.
Тези са думите от Онгона на Тангра, приведени към правилата на съвременния ни език. Тези са думите, даряващи с победи и щастие. Тези са Нашите думи! И ти, който сега ги четеш знай, че можеш да бъдеш един от нас, ако мислиш, че можеш! – /по Димитър Табаков, Португалия/

Съществуването на пси-оръжието вече не е тайна, обаче фактите са изопачени до неузнаваемост. Смея да ви препоръчам по-малко по обем приемане на информация. Но по-критично, по-внимателно, по-задълбочено и с максимално осмисляне на фактите. В противен случай рискувате да попаднете в лабиринт от разнопосочни факти. Обърквате се в този лабиринт и измъкване няма. Или както се казва, най-добре е да бързате бавно.
Ще дам доказателства за съществуване на психотронни оръжия. Сега само ще напомня, че първият психотронен опит е извършен през 1929 година в лондонския театър “Лирик”. Скок в изследванията предизвикали така наречените Таблички на Один, които правителството на Третия Райх получило от Карл Вилигут, техен наследствен притежател. За института /или по-точно веригата институти/ “Аненербе”, занимаващ се с тези изследвания били отпуснати повече средства, отколкото американците похарчили за разработването на атомното оръжие. След Втората световна война разработките се оказали в ръцете на съюзниците – СССР и САЩ. Кратко описание от 80-те години на ХХ век: “Само по себе си, без участието на човека, това изделие практически с нищо не се отличава от всяко друго електронно устройство. Първите психотронни генератори работеха само съвместно с оператора или с групата оператори /ето откъде се вземат “петорките” на Боря Золотов!/. За да започне работата си, операторът трябва да вземе излъчвателя с ръка. Дланта се явява изход на основния меридиан; пак принципа на биолазера, и да го насочи към обекта. Резултатите се оказаха поразителни.” Сами можете да си представите колко е усъвършенствана тази техника оттогава насам. Излъчвателят вече може да представлява обикновен наглед пръстен и да не буди ничие подозрение. По въпроса съществува огромна литература, но кой знае защо тази литература не се превежда и издава у нас.
Още през 1977 г. “Дифенс интелиджънс ейджънси” (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен МК /технология за контрол над човешкия ум, бел. а./ върху големи групи от хора за да имплантира идеи и мисли в нищо неподозиращите индивиди. В “Дифенс нюз” от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на руска МК /за контрол над ума/ технология. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализиране или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части. В броя на “Тайм” от 03.01.1993 г. пише: “Американците и руснаците откриват общи интереси…

ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА

image

Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на ‘акустичната психо-корекция’. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум…” При това не се нарушават другите функции на интелекта. Според “Сайънтифик америкън” (бр. 4 от 1994 г.) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на връзката между американските и руските служби и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на “тихото” оръжие. Това вече са официални съобщения и те не са опровергани. Затова не пренебрегвайте предупрежденията. Те може да ви бъдат от полза един ден.

В своята статия “Психоекологическата заплаха” А. П. Добичин, физик, специалист по автоматизация на информационните системи и банкови технологии, Съпредседател на Центъра “Русичи” (гр. Севастопол, Русия) пише:
“Основни направления в психологията с използване на компютърни технологии са психосондирането и психокорекцията. Психосондирането позволява да се определи истинското отношение на субекта към едни или други сфери на живота.
Психосондирането е най-точният инструмент за изследване на човешката психична дейност. С помощта на психосондирането се заобикаля най-главния “цензор” – човешкото съзнание.
Психокорекцията позволява да бъдат управлявани състоянието и поведението на човека. Разработени са следните методи на психокорекция:
Акустична или аудиопсихокорекция – закодирани думи, цели фрази, съставяни в определена последователност;
Видеопсихокорекция – закодирани образи, сюжетни картини и думи;
По компютърен път е разработен алгоритъм, позволяващ с максимална ефективност да се въвежда пряко в подсъзнанието акустична информация. Бе разработена технология за кодиране и декодиране на речевите съобщения. По такъв начин бе получено средство за кодиране на речевия сигнал, което с помощта на редица математически операции изходният сигнал се превръща в подобие на шум, при прослушването на който е невъзможно не само да се разпознае смисъла на съобщението, но и да се установи самият факт на неговото наличие. Декодирането става възможно едва след използването на специално разработени програми. Експериментите обаче показали, че главният мозък на човека може да декодира информацията, без това да се осъзнава. По такъв начин съобщението попада пряко в човешкото подсъзнание. Внушението достига своята цел в най-кратък срок. Човекът, над когото се експериментира почва да строи своето поведение, изхождайки от въведената в неговото подсъзнание формула, мислейки, че взема самостоятелни решения.
Видеопсихокорекцията е вариант на психокорекцията с използване на визуално представяне на смисловите внушения. Разработва се паралелно с методите на аудиопсихокорекция.
Неотдавна бе разработен принципно нов метод на кодиране на изображения, нямащ аналог в света. Алгоритъмът позволява да се вгради всяка картинка в повече или по- малко продължителна видеоредица. Методиката на въвеждане на маскираното изображение се реализира чрез компютър. Това изображение не може да се прояви чрез никакви други средства, освен чрез специално разработен за целта декодер. След като изгледа съответния видеоматериал, човек реагира на заложеното в скритата картинка без да го осъзнава. Хората, използващи подобни методи не могат да бъдат открити и разобличени.
Академик И. В. Смирнов от Руската академия на науките твърди: “Съвременното състояние на науката и техниката позволява незабелязано за човешкото съзнание и без знанието на човека да се въведе в човешката памет всякаква информация. Същата информация е в състояние да определя неговите потребности, желания, вкусове, политически и религиозни пристрастия…” По този начин човек губи своята свободна воля и се превръща в послушно оръдие на чужди сили.”

Знам много повече, отколкото пиша. Само че няма никакъв смисъл да казвам всичко, което знам. Макар да казвам много, ще спестя повечето имена и част от фактите. Виждал съм психотронна апаратура. Виждал съм хора, подложени на нейното въздействие. Самият аз изпитах ударите на това оръжие. Така че съзнавам какво пиша. Разбира се, рискът е голям, след като написаното види бял свят, едва ли ще ме оставят дълго да се наслаждавам на тоя бял свят. Само че по-страшно е, ако не го напиша. Вчера аз бях ударен, утре ще ударят вас, ще ударят трети и четвърти… Не е ли по-страшно? Или не вярвате?
Водиха се нещо като съдебни дела за убийствата в дискотека “Индиго” и за издавените деца в река Лим. В първия случай отложиха делото, а във втория осъдиха невинен човек – шофьора. Съдиите явно разчитат, че необяснимите факти около “Индиго” ще бъдат забравени. И че с осъждането на невинния шофьор ще отпаднат въпросите около един предварително спукан болт, довел до трагедията. Истината е, че и в двата случая става въпрос за предварително замислени и перфектно изпълнени хладнокръвни убийства на български деца. След трагедията в “Индиго” някои деца не си спомняха, че изобщо са ходили на дискотека. Същите пропадания в паметта имаше и след трагедията в Лим. Съвпадения – казвате. Аз знам, че не са съвпадения, тъй като същите пропадания в паметта са ми познати до болка от разказите на не един и двама потърпевши. След като първото издание на тази книга бе вече излязло от печат, случаят „Индиго” бе продължен. Цитат от БГНЕС, 30 януари 2008 година: „Софийският апелативен съд отмени оправдателната присъда на Анри Силаки и Георги Василев, като ги призна за виновни по делото “Индиго”. Всеки един от тях ще трябва да плати глоба от по 800 лв.” Само дребна глоба за убийството на българските деца Виктория Миркова, Димитър Андреев, Елена Спандониева, Кристина Кабакчиева, Любомира Захариева, Мадлен Николова и Цветелина Ралчовска! Вижте името на първия подсъдим и ще разберете защо. Но де да бяха само те! Не забравяйте, че войната е срещу генофонда на българската нация.
Помните ли колко невинни хорица бяха обвинени, че са убили своите деца? Случаят с Даниела Терзийска би трябвало да отвори очите на мнозина. Целта беше да привикнем към мисълта, че е напълно нормално, в реда на нещата родител да убие детето си. Когато обвиниха невинната Даниела, те ни подготвяха към хладнокръвно приемане на подобни събития, когато те станат реалност. Е, вече са реалност. В началото на март 2005 година 48 годишният Марин Димитров убил своята дъщеря и внучето си. Вече задържан, той по някое време казал на полицаите, че трябва да се прибира вкъщи, за да убие дъщеря си и внук си. Каква подсъзнателна заповед трябва да е получил този нещастник, за да извърши нещо, което никой нормален мозък не е в състояние да приеме? В същия ден 55 годишната Йорданка Гуйкова удушила внучето си, тъй като “видяла как то изчезва и тя го стиснала здраво, за да не изчезне”. През април 2004 година 31 годишната Валентина Ковачева е скочила от шестия етаж /Някой много е привързан към тази проклета шестица, май!/ заедно с двете си деца, на 3 и 4 годинки. Това са известни, официално обявени, неподлежащи на опровержение факти а колко такива се крият и потулват?

image

Не, “куфарчетата” съвсем не са фантастика. Текстът, взет от руски сайт гласи: “И ние видяхме ТОВА. Не на кино, не на картинка, а в нашия град Владивосток, в обикновено черно куфарче. /…/ Представяме ви апарат за зомбиране.” Едва ли толкова хора от толкова различни страни ще твърдят, че са видели едно и също нещо, ако то не съществува.

В архива си намерих вестникарска изрезка на статия от декември 1993 година. Не съм отбелязал от кой вестник е, но е подписана с името Ана Маркова. Статията се нарича “Психотронните фашисти са тук”, и в нея се говори за трагичната участ на д-р Пламен Кирчев, жертва на такова оръжие. Малка извадка от статията: “Десетина руски генерали и ръководители на лаборатории признават в предаването “Черна кутия” /свалено от ефир след първото излъчване, въпреки обещаната поредица/, че психотронната война има вече своето оръжие. То е генератор от типа СВЧ /свръх висока честота, бел. а./, размерите му са като на малка кутия, лесно преносима в чанта или дипломатическо куфарче. Психогенераторът може да бъде настроен на индивидуална мозъчна вълна, да предизвика депресия, агресивност, самоубийство без мотивация. Може да предизвика силно свиване на кръвоносните съдове и да последва инсулт или инфаркт, които с нищо не могат да бъдат отличени от получените по физиологичен път. /…/ Смъртта на д-р Пламен Кирчев, открит обесен на Витоша, съвсем не поставя точка на тази мрачна история. Свидетелствата на родителите говорят, че до самия си край той се е борил с натрапчивостите: плувал е, тичал е, не е употребявал алкохол или наркотици.” Убийството на д-р Кирчев бива потулено, но не така стои въпросът с хората, успели да се отскубнат от клещите на психотрониката. Нещо, което доскоро се смяташе за напълно невъзможно. Самият аз съм един от тях, а познавам още няколко, които също успяха. Колкото и могъща да е, психотрониката не е всесилна. Човешкият дух се оказва по-силен от машините. Стига да вярваме в себе си достатъчно силно, а в силата на тях, нашите врагове изобщо да не вярваме. Ще кажете, че не е възможно? Ами някои казваха, че не е възможно чужденец да избяга от база на ГРУ в сърцето на Русия, а през август 2003 година аз успях да избягам от една такава база край гр. Балашиха, Подмосковието. Животът е по- странен, отколкото предполагаме и често невъзможното става не само възможно, но и лесно. Да, аз твърдя, че ние можем да направим смешни всичките специалисти по психотроника с техните свърсложни и свръхскъпи машинерии. Разполагам с достатъчен брой документирани техни провали, с конкретни имена, това вече не може да бъде случайност. Ние можем да ги победим. И трябва да ги победим, ако мислим за следващите поколения българи. Ако искаме изобщо да има следващи поколения българи.
Ще ви съобщя нещо, което в никакъв случай не мога да докажа поне на този етап. Но твърдо знам, че то е истина. В момента десетки, а може би стотици емисари на ЦРУ, въоръжени с психотронна апаратура издирват представителите на българския интелектуален елит и ги ликвидират. Един по един. Отначало ги сриват психически, превръщат ги в отрепки, в социални аутсайдери, а накрая ги умъртвяват. Същата дейност се дублира от емисари на руското ГРУ. От групите на проф. Борис Золотов и на “месията” Виссарион. Групите специално издирват потенциалните огнища на бъдещи националистически организации и ги неутрализират. Притежавам документация, от която се вижда как една такава група се е интересувала от всяка подобна организация и е предприемала действия срещу нейните членове. Извадка от писмо: “Днес още един Българин ме потърси. Предстои ми много работа. С всеки поотделно.” Получиха се сведения, че на подобни удари са подложени и личностите, притежаващи реални свръхсензорни способности. На тяхно място по телевизиите и вестниците се рекламират разни комерсиални лъжеврачки и селски баячки. Заговорът се оказа много по-всеобхватен, отколкото предполагах в началото. Вече ми е трудно дори да гадая докъде се простират неговите граници. И все по-високопоставени личности се оказаха замесени в него. Октопод, прострял пипалата си във всички посоки. По времето на Иван Костов ген. Атанас Атанасов излиза с предложение да бъде забранено на проф. Борис Золотов да посещава България. По-късно ген. Иван Чобанов отменя заповедта. Същият Чобанов през 2004 година отказа да разследва служители на българското посолство в Москва, уличени, че подпомагат дейността на “месията” Виссарион. Разполагам с конкретни улики и с конкретни имена, но на кого ли са нужни те? Излиза, че нашето Контраразузнаване все още е пряко подчинено на руските служби. Съществуват данни и за прякото участие на руския генерал-майор Г. Рогозин, наричан още „маг под пагон”. След като бил понижен в длъжност, този сатанист поел „българското” направление в ГРУ. Групите, ползващи се със закрилата на НСС и на нейния /вече бивш/ директор ген. Иван Чобанов изпълняват съвсем спокойно своите убийствени задачи. Когато свалиха Чобанов от поста му, си отдъхнахме с облекчение. Проблемът е, че и неговият наследник ген. Иван Драшков продължава да служи със същото усърдие на същите българоубийци. Нека поясня: става дума за елиминиране не на набедените интелектуалци като Михаил Неделчев и Георги Коритаров, а за личностите, способни да мислят критично и със своя собствен мозък. За хората, които притежават достатъчно умствена твърдост и не се поддават на чужди въздействия. За унищожение бяха набелязани и хората, доказали, че не могат и не искат да се примирят с убийствената за нашата нация система. Хората, доказали, че са решени да противостоят на Злото. През последните 15 години тези хора постепенно бяха изтиквани от обществения живот, над имената им тегнеше забрана. Те не биваше да стават известни, за да не се вдига прекалено голям шум, когато бъдат премахнати през следващите пет години.
Ставащото обаче не е конкуренция от типа на “Стани Да Седна”. Ставащото е много по-страшно, то се извършва от сили и личности, нямащи нищо общо с нас и с нашия свят, с нашия начин на мислене. Нямащи нищо общо с нашето възприемане на живота. Затова, ако забелязвате, нашият живот, нашият привичен живот, онова, с което сме свикнали, и което е било наша опора – то изчезва. На негово място идва друго, с което ни е трудно, а понякога и невъзможно да свикнем. Съдете сами.
Няколко цитата от секретната кореспонденция на част от агентите. Копирам ги без каквито и да било промени, макар и в твърде съкратен вид. Оригиналите са размножени, пазят се на различни места и трудно могат да бъдат унищожени. Четете и се наслаждавайте на диалозите, излезли сякаш от филма “Матрицата”:
“Бях на Рила.., Sep 6 2004, 11:23 PM Достигнах много високи нива на зареждане.Това ми помогна много, злото не можа да ме сграбчи там, то е навсякъде. Но заложеното в нас от Свещения ни пази.”
“Изпратено: Re:Коя СИ!!!???, Sep 6 2004, 10:14 PM
Здравей, не знам, но до два дни ще отскоча да го видя. От къде си, разкажи ми нещо за теб. Трябва да знам!!!”
“Опасно е да ти пиша тук. Сам виждаш, че стават странни неща. Трудно ги контролирам. Скрил си e-maila си и няма как да ти пусна нещо много лично. В него става ясно коя съм.”
“Ето, че се получава. Изморена съм до … 98%. Отивам да се заредя – утре съм в Сакар, после – Малко Търново, Пловдив и, ако има нужда Мелник.”
“Здравей! Познавал си лично “”бай Ставри”. (той ми го каза) В ЛС /Лично Съобщение в Интернет форум, бел. а./, които ми праща е съвсем друг – различен от тона в съобщенията си. Изпусна една фраза “НЛП” .. нещо ми понамирисва … Разлаяхме с теб кучетата… И сега ?”

image

Пояснение към снимката горе. Не съм съгласен с част от изводите, само че куфарчето ужасно прилича на онова, което съм виждал с очите си. Пък и описанията твърде подозрително се повтарят с установеното от мен и от хора, на които вярвам. Едва ли съвпаденията са случайни. Целта ми е да покажа, че не само у нас стават тези неща. Че както личи, така е по цял свят.

ПСИХОТРОНИКАТА В ЕВРОПА

Взето от: //www.mindcontrolforums.com/hobson.htm
Снимки от Джим Хобсън Получено на 13 ноември 2002 г.

Заснех реални снимки на двама от техните с тяхното оборудване. Ето тези тук работят за Финландската тайна полиция. Хелзинки, Финландия. Този тип с бялото яке отдясно беше човека, който “натиска копчето”, другия отляво беше неговия партньор. Електромагнитната екипировка се вижда, но не съвсем. Това, което е важно в случая е, че те са поставили всичко в един лаптоп компютър – устройството за гледане през стена, за насочване и микровълновата пушка. По такъв начин пренасят устройството през охранителните постове на обществените терминали, когато преследват даден човек от място на място. Звучи невероятно, но аз в действителност ги видях да използват устройството и бях достатъчно близо за да видя програмата, която излезе на екрана, когато те включиха компютъра на няколко метра от мен. Програмата беше MOM PLANA TECHNOLOGY. Нямах идея какво значи това, но когато потърсих, открих, че MOM означава Microwave Measurement (Микровълново Замерване). Изобретено от мистър Плана, Боулдър, Колорадо. Страхотни методи за политически убийства са си изобретили, разнасят си го по света, а охраната дори няма и представа за това.” Е, аз пък разговарях с човек, обучаван лично от Тамара Тютченко в Кипър и той ми даде малко по-различни обяснения. Познавам човека от много години и разговаряхме няколко пъти с часове по тези въпроси. Именно неговите технически обяснения ми помогнаха да разбера по-добре действията на групата ЛЕМС, за която многократно ще стане дума в тази книга. Човекът ми разказа коя част от техниката за какво служи, и неговите думи напълно се потвърдиха от моите лични наблюдения. Може би е съвпадение, но ми се видя странен фактът, че в деня, когато Тютченко се отказва от него, когато се отказва от вербовката му, тук, в България хората на Золотов подхванаха мен. Макар да не съм напълно сигурен, че се е отказала. По-скоро временно са го оставили на спокойствие, дали са му малка почивка. Но да не избързваме.

image

Още една форма на психовъздействие. За наша радост тази форма май се поизчерпа и спря да въздейства така ефикасно, както въздействаше в началото на 90-те години.

Да, нещата са прекалено сериозни. И не се случват само в България. Извадка от “Свободная Грузия”, Тбилиси 24 октомври 2003 г.: “Творец на митове, хипнотизатор, специалист по зомбиране…” Следват извадки от статията:
“Още преди две години нашумя името на руския политически технолог Алексей Ситников. Говореше се за неговите връзки със специалните служби. /По-нататък следват данни за участието на Ситников в грузинските предизборни програми, бел. а./ Кой е все пак Ситников и какви са неговите технологии? Алексей Петрович Ситников, е роден в Новосибирск през 1962 година. От 1986-а до 1988-а е секретар на Комсомола в Новосибирското Академично градче. Да уточним. Това Академично градче влизало в състава на Сибирското отделение на Академията на науките на СССР. А самото отделение на Академията обединявало десетки такива институти и представлявало основна научна база към военно-промишления комплекс. Често подобни “академични градчета” не фигурирали даже на географските карти. В тях не само комсомолските секретари, но даже чистачките носели пагони на служители от КГБ или ГРУ.

image

Ние работим с човешката душа”

Вече през 1989 година Ситников работи като научен сътрудник в Новосибирския институт по социално управление и политология и разработва “принципно нов комплексен вид на активно обучение – акмеологически тренинг с програмно-целево направление.”. Заедно с това взема участие в тренировки по НЛП. В своя персонален сайт Ситников твърди: “Ние сме все още един от инструментите за запазване на известно влияние зад граница. /Подчертаното мое, бел. а./ По времето на Горбачов се занимавах с анализ на текстове на писма, които получаваха лидерите на СССР, за да разбера не съдържат ли тези текстове психолингвистични трикове, чрез които можеше да се въздейства на тяхното подсъзнание.” Още една връзка на Ситников с КГБ – бившият заместник на Службата за безопасност на президента Елцин, Георгий Рогозин. Самият Ситников описва своето запознанство с него през 1996 година, през време на предизборната кампания на Борис Елцин: “Имаше един интересен човек в КГБ, Георгий Рогозин, първи заместник на Коржаков. За него се носеха слухове, че едва ли не с един поглед е способен да вдигне цял креват във въздуха. Когато щабът на Елцин едва се създаваше, мен ме извикаха, за да ме представят на генерал Рогозин. Влизам в приемната, а там седят генерали и министри, и всички треперят, страхуват се от него.”

image
/Тази подробност е важна. Нас ни учат, че приказките за пси оръжието са несериозни, а генералите и министрите на руския президент са треперели от страх пред него. Същият страх, стигащ до треперене на гласа усетих у С. М., когато й споменах името на генерала. Пътувахме заедно до Варна и аз й споменах, че по данни на френските служби, някой си, когото наричали “Магът” е идвал специално заради мен в България.тя отговори малко несвързано и за пръв път, откакто я познавах загуби самообладание и контрол над себе си , бел. а./
Работата е там, че кадровият офицер от КГБ Рогозин от 1978 е работил във военното контраразузнаване, в оперативно-аналитичната служба на Трето управление на КГБ, където се занимавал със защитата на висшето ръководство на СССР. Именно с идването на Рогозин, в централния апарат на КГБ е свързано внедряването на различни методи на психологична защита, а също привличането към сътрудничество на широк спектър от психолози, физиолози и даже познавачи на окултни тайни. /Запомнете – познавачи на окултни тайни. През късната есен на 2004 година ми се наложи да се убедя, че окултните тайни наистина работят, а не са нечия измислица. На всичко отгоре прилагането на окултните методи отново бе свързано с името на същия Рогозин, бел. а. По-нататък Ситников се спира на НЛП./
“Това е набор от психологически методики, които позволяват да се влияе на човека, незабележимо за самия него. С обикновени, но специално подбрани думи, не носещи на пръв поглед никакъв скрит смисъл, аз мога да въздействам на своя събеседник или на тълпата по такъв начин, че те без да го осъзнават ще започнат да изпълняват моите инструкции.” Ето, по такъв начин могат да бъдат заставени цели маси от хора да повярват в несъществуващото, в мита. /Всъщност това е истинската Матрица, едноименният филм е нейното фантастично представяне. Тя обаче съществува, макар и малко по-различен вид, бел. а./
Ситников има твърде строги изисквания към своите клиенти: “Те след като ме поканят като психоаналитик и специалист по имидж, са принудени да се съветват с мен за всичко – от сексуалните си отношения до умението да се държат пред камера”. /Спирам се на тази подробност, тъй като сексуалността играе твърде важна роля в работата на групите, пращани от проф. Борис Золотов да работят в България. Такава една група беше ЛЕМС, от която доста пострадахме както аз, така и мои приятели, бел. а./
Ситников продължава: “И освен това, за да бъде работата ни ефективна, като психоаналитик аз съм длъжен да знам най-дребните подробности от биографията на моя клиент, чак до детските лудории.” /Вече трябва да е ясно по каква методика работят пси операторите и за какъв дявол са им нужни досиетата на лицата, срещу които са пратени. Във всеки случай аз имам доказателства, че С. М. от групата ЛЕМС е чела моето досие, което навремето адвокатът ми проф. Янко Янков не успя да получи, тъй като било секретно. А С. М. спокойно го е получила, даже разполагам с нейното признание. Това досие е било нужно, за да се напипат слабите места в моята психика, да се докоснат до мечтите ми. И за да напише тя: “Искаш … Достатъчно! Ще получиш … повече, отколкото си Мечтал!“ Да, получих… Получих такива удари, след които едва успях да се привдигна. бел. а../

image
Завършекът на интервюто също е интересен. “С какво все пак се обяснява вашата популярност във високите сфери? С изкуството да хипнотизирате тълпите?
– Не, с изкуството да създавам лидери – отговаря Ситников. – А за тази цел се ползваме от методите на експертни системи. Създаваме определен идол, който може да започне своето движение към властта.”
Да, това е тяхната задача там, у тях. Да създават лидери от средите на своите доверени хора. Като сегашния руски президент, онзи с нежното име. А тук, у нас тя е точно обратната. Българският народ не бива да има истински лидери. Не бива да се появят личности, които да поведат нацията към спасение. От 1990 година насам всички потенциални лидери на българската нация бяха унищожени по един или друг начин. Нашите естествени водачи бяха премахнати. Един по един. Появи се политически вакуум, появи се празнина, която изискваше да бъде запълнена с нещо. И те, нашите врагове се заеха да изграждат политическа класа, съставена от деграданти и човешки подобия. От някакви морални изроди, за които ние, българите сме “фураж”, “тор”, средство за постигането на техните егоистични цели. Управници и законодатели станаха такива типове, на които в нормални обстоятелство никой не би поверил и стадо свине. Не хора, а зомбирани мутанти с опустошени души. Безсърдечни и безсъвестни. Затова днешната ни участ е така незавидна, затова животът ни от ден на ден става все по-труден и по-труден.
Още един пример от Грузия, този път практически. Препечатвам с незначителни съкращения дискусия от Интернет форума на Движение „Воини на Тангра”:
„Публикувано от: Astronomer Jan 18 2008, 11:58 AM
Грузинският народ за Саакашвеили е като «опитни зайчета»: САЩ действително са изпитали върху демонстрантите в Тбилиси ново психотронно оръжие! В Грузия набира обороти скандал, свързан с подробностите по разгонване на митинга на опозицията в Тбилиси на 7 ноември 2007 г. Несъгласните с политиката на Михаил Саакашвили в този ден грузинските специални подразделения разгонили с водомети, бухалки, сълзотворен газ и гумени куршуми. В болницата в Тбилиси попаднали повече от 600 демонстранти. Особено възмущение на гражданите предизвикала информацията за използване срещу манифестиращите на специално акустично оръжие Medium Range Acoustic Device (MRAD), предоставено на «младата грузинска демокрация» от техните партньори от САЩ. Според данните на някои издания, това оръжие е ново, неговото изпитание още не е завършено. До Тбилиси акустичното оръжие американците са изпробвали срещу бойците на Ирак. Официалните лица на Грузия не бързат с коментарите по повод използването на това оръжие.” И сведения от първа ръка, от очевидци и потърпевши: „Ние наблюдавахме четири случая на своеобразни психически разстройства, причината за които, според нашето мнение, може да бъде свързана с целенасоченото въздействие върху съзнанието на тези хора с помощта на особени методи. Освен това, за аналогични разстройства в психическата сфера ни съобщиха по телефона още 37 човека.
Ще опишем накратко картината на станалите събития. Газовата атака е предизвикала силни болки в очите, сълзи, чувство за задушаване, обилно слюнкоотделяне, парене в устата и носоглътката, кашлица, задух, главоболие, зачервяване и сърбеж на главата и шията, повдигане и в някои случаи повръщане, рязко влошаване на способността за координация на движенията.
Голяма част от тези симптоми изчезвала примерно след 10-15 минути след като на потърпевшите се е удало да се измъкнат от зоната на въздействие на газа, обаче още в течение на 4-6 часа се запазвала повишената чувствителност на кожата, болезнените реакции на студена вода, главоболието.
Всички, обърнали се към нас разказваха за това, че възникналото под въздействие на газа чувство за задушаване и страх за своя живот инстиктивно ги подтиквало да се свържат чрез мобилните телефони със своите близки. Във всички известни ни случаи разговорът практически веднага се прекъсвал.
Веднага след това рязко се променяло тяхното психическо състояние: «през цялото ми тяло преминаваше вълна на свръхестествен страх», обкръжаващите ставаха «неестествено безжизнени», «мъртви», възниквало непреодолимото желание някъде да избягат, да движат ръцете и краката си, да скачат или да крещят.
Според съобщението на един от обследваните, състоянието му било такова, като че ли през него са «пропускали електрически ток и го пекат отвътре». Практически всички попаднали в полезрението ни хора говореха за възникването на усещане за това, че те полудяват или умират. Обикновено това е бил техния последен отчетлив спомен.
След това настъпвал период на пълна загуба на паметта за всички последващи събития, което е продължавало от 1,5 до 4-5 часа. На някои от обърналите се към нас се удаваше частично да възстановят картината на станалото с тях през този период, Те извършвали външно целесъобразни действия, помагали на пострадалите, понякога можели кратко да отговарят на прости въпроси, били в състояние да ползват обществения транспорт, активно да се предвижват пеша, обаче всичко това правели абсолютно несъзнателно, вън от всякаква логика.
След преминаване на периода на разстройство на съзнанието пострадалите намирали себе си в най-неочаквани места на града. Съзнанието се връщало към тях неочаквано, «като тласък», едновременно с усещането за нарастващо главоболие или «празнота в главата». Тези усещания се запазвали още два-три часа. ” Като чета тези редове почвам да се сещам за дискотека „Индиго”, съвпаденията едва ли са случайни.

image
Горе виждате снимка на самата апаратура, а ето още как действа „несъществуващото” оръжие, наричано кой знае защо „нелетално”, тоест несмъртоносно. Уж не съществува, обаче не е смъртоносно. „В последните три денонощия всички, обърнали се към нас като цяло се чувстваха удовлетворително, обаче всички те започнали да изпитват неоснователен страх пред голямото струпване на народ, с мъка можели да заставят себе си сами да излязат от дома си, не можели да посещават магазини и други обществени места. При попадане в тълпа се изпотявали, възниквало усещане за дискомфорт в стомаха, чувство за задушаване, горещина или студенина, сухост в устата.
Въпреки всякаква логика,те изпитвали необоснована тревога и отвращение към обкръжаващите ги хора, тези чувства се засилвали, ако някой от обкръжаващите го даже малко повишавал глас. Най-неприятното и плашещото при това, според думите на нашите пациенти, било това, че те съвършено отчетливо осъзнавали нелепостта на подобни преживявания и практическата невъзможност да се бориш с тях. Към четвъртия ден всичката описана симптоматика изчезвала съвършено безследно.
Трима от позвънилите ни по телефона ни съобщиха, че са попаднали по действието на сълзотворния газ, обаче по необясними причини неочаквано са започнали да изпитват «страшно налягане в ушите и главата» си, съвършено спонтанно възниквал неконтролируем страх и паника, «главата се разпръсквала на части», искало им се да избягат някъде, да се скрият на всяка цена. В течение примерно на половин час те абсолютно преставали да се контролират и също, като други обърнали се към нас, след известно време също са откривали себе си в най-различни места.
Имало още едно необичайно обстоятелство, за което разказваха нашите пациенти. Когато на следващия ден се обръщали за медицинска помощ в обикновена поликлиника, им била оказвана помощ, но без всякаква молба от тяхна страна им било правено електро-енцефалографско изследване, при това изследването провеждали чуждестранни специалисти.
Това било толкова повече удивително поради това, че пострадалите се жалвали предимно от симптоми, свързани с дразнещото действие на сълзотворния газ (дразнене в гърлото, повишена кожна чувствителност, болки в очите. Като завършек на общата картина, енцефалограмите под благовидни предлози не им давали на ръка.” Хайде после кажете не ни ли използват като опитни зайчета?

Не забелязвате ли как от българските, с извинение информационни средства изчезва всяка информация, увеличаваща познанието ни за света и подтикваща към критично мислене? Какво друго, освен чалга, тъпи сапунени сериали и още по-тъпи шоута и игри можем да гледаме по десетките телевизионни канали? Един Волен Сидеров беше останал, но и него поставиха под контрол. А може би винаги си е бил под техен контрол, може би е бил една от последните им резерви. Сега, когато Волен Сидеров показа своя истински лик, когато той и помощниците му опорочиха свещената Идея, мнозина българи престанаха да вярват и в национализма. Идилията на идиотите вече може да бъде пълна.

image
Веднъж се удря по генофонда на българите. Или ще кажете, че демографската катастрофа е мит, че аз си я измислям? Ние, българите биваме целенасочено и умишле




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Още през 1988 година, един арабин в ...
18.11.2019 13:00
Още през 1988 година, един арабин в Алжир ми каза - ние ще ви превземем. Вие имате по едно-две деца, а ние по 10! Вече виждаме какво става. Разликата е само в това, че той предвиждаше, че те ще работят за нас като дойдат в Европа, но стана обратното!
цитирай
2. zahariada - Да
18.11.2019 13:14
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738334
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031