Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2019 07:07 - Бас хващам, баналностите ще са в ... коментарите
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 3122 Коментари: 32 Гласове:
9

Последна промяна: 06.12.2019 07:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                      ....
                              Цветята на Херо Мустафа срещу призрака на Сталин
                                          и българските му последователи

                              А нашият "баща на нацията" Румен Радев никога не е
                    изпращал цветя на мемориала, за да не го обвинят в предателство

    image

                                                   посланик Херо Мустафа

 

Светослав Пинтев

Американският посланик в България Н.Пр. Херо Мустафа поднесе наскоро цветя пред Мемориала на жертвите на комунизма в София, което беше символен жест, с много измерения. 

„Спазването на човешките права в настоящето е начин да се почете паметта на жертвите на комунизма и да се покаже, че уроците на тоталитарния режим не са забравени“, написаха от американското посолството София в коментар към снимките, които бяха пуснати във „Фейсбук“. 

Дали сме научили  уроците….Не съм много сигурен. Но с този жест посланик Херо Мустафа ни напомни, че призракът на Сталин, както го дефинира Жан-Пол Сартр,  и до днес витае над България, като приема различни форми опитващи се да прикрие чудовищната си същност. Той е заплаха за нас и сега, заплаха е и за утрешния ден на децата ни.

Напомни дори за това, че САЩ имат дял от вината за загробването на Източна Европа за половин век, но това е друга тема, която се нуждае от специално внимание.

                                Херо Мустафа направи към страната ни наистина 

                                       символен жест, който говори много

Този акт на преклонение към трагедията на България към болката й, към първопричината за днешните ни беди, не беше направен от нито един от предшествениците й, които предпочитаха да не си усложняват живота с подобни импровизации. 

Но ние не можем да ги упрекнем, та нали имаме президент, „баща на нацията“, който също не го е правил. Не е изпращал цветя на мемориала, камо ли да ги постави лично, нито е почел честванията на жертвите в лагерите на смъртта у нас, не е изразил по никакъв начин позиция, че осъжда сталинисткия  терор, раздрал жестоко България чрез българските си маши.  Няма и как. 

Румен Радев добре разбира, че ще смачка така имиджа си на путинофил, ако се сбърка да изпрати и едно цветенце, че истеричните наши обожатели на „славния СССР“ , които са и  неуморни ратници за СССР -2,  ще го  обявят за предател на „светлия“ идеал, ще го подложат на сталинистка анатема.

              Да не говорим за опасенията, например какво ще каже Решетников?

                                 Няма ли да го клъвне лошо „Двуглав орел“. 


Какво ще каже сам Самодържеца, за когото днес се изясни, че е изпратил поне 15 души от ГРУ да създадат терористичен лагер във Френските Алпи, откъдето са организирали и изпълнявали мокри поръчки из цяла Европа, както писа в. „Монд“.  Включително и в България....

...https://faktor.bg/bg/articles/tsvetyata-na-hero-mustafa-sreshtu-prizraka-na-stalin



... 

 







Гласувай:
10



1. getmans1 - Другарю ТърчиЛъжи, дано днес си ...
06.12.2019 07:36
Другарю ТърчиЛъжи, дано днес си поне малко по-коректен ... тук вечИ си мечтаем за подобен момент.
цитирай
2. eva666 - д,утро, гет! мн умна статия, бравоо../ кой ме изпревари..Говедар Ушанков ,ли?
06.12.2019 08:10
...ще се върна пак, да пусна и аз..ТЕЖКАТА артилерия ))

, и ти си полезен..още Водача Ленин го е казал..
и ще ти го доказвам..всеки ден..
ей, ся идва още една ТУХЛА- 1000 стр, по дебелите Ушанки.
и нищо не чух, вчера да споменеш, за предход. материал-- ВСВ,
и ролята на Полската операция - "баба почина"...
благодаря за Високата трибуна, тук ще коментирам.
юлия
Постинг: © Полезният глупак
Автор на постинга: vaquero
цитирай
3. getmans1 - . . . ОКейчо нощем сънува кошмари и ...
06.12.2019 08:26
... ОКейчо нощем сънува кошмари и сутрин си го връща на мен ... хахаха ... Ми аз, онзи ден ти делегирах права да модерираш туканка, че аз съм един много зает дом. майстор ...

eva666 написа:
...ще се върна пак, да пусна и аз..ТЕЖКАТА артилерия ))

, и ти си полезен..още Водача Ленин го е казал..
и ще ти го доказвам..всеки ден..
ей, ся идва още една ТУХЛА- 1000 стр, по дебелите Ушанки.
и нищо не чух, вчера да споменеш, за предход. материал-- ВСВ,
и ролята на Полската операция - "баба почина"...
благодаря за Високата трибуна, тук ще коментирам.
юлия
Постинг: © Полезният глупак
Автор на постинга: vaquero

цитирай
4. milady - дообре, щом ми отстъпваш Барманското почетно място..
06.12.2019 09:02
ще се заема, по насериозно, аз работя до 13 00, и имам винаги комп на коленете си
щот, нали съм Любимката на Босса...
а,от ВВ1951, не мога взема думата..сладкодумник е безспорно..
да му поразкажа и аз, за моите Сервизи, които са Уникати, по 1 000€
ще намина, да го проверя, по късно....
цитирай
5. getmans1 - . . . За него, само жълта лимоната, че ...
06.12.2019 09:26
... За него, само жълта лимоната, че дори червената му идва силна ...

milady написа:
ще се заема, по насериозно, аз работя до 13 00, и имам винаги комп на коленете си
щот, нали съм Любимката на Босса...
а,от ВВ1951, не мога взема думата..сладкодумник е безспорно..
да му поразкажа и аз, за моите Сервизи, които са Уникати, по 1 000€
ще намина, да го проверя, по късно....

цитирай
6. starforlife - Хайде още веднъж преди лягане.
06.12.2019 10:00
Да поставиш цветя на нечия паметна плоча, та била тя дори на твой враг, който в машината на войната се е явявал просто малкото колелце, изпълняващо заповеди, не е нищо друго освен отдаване почит към Живота. На мъртвия му е все тая дали ще има цветя или не. Това е акт на самоуважение, който е насочен навътре, към душевния мир на поставящия ги, а не навън, към обществото, а още по-малко парчето мрамор или гранит.
За съжаление много политици предпочитат да скланят глава пред който и да е свой господар, наместо да проявяват този най-обикновен израз най-малкото на емпатия, спрямо не дори погубените в мирно време и то от 'свои' наши сънародници, а техните наследници.
Какво излиза? Че една жена в голямата политика от отвъд океана има повече кураж и достойнство да прояви въпросното уважение към себе си и по този начин към страдалците на една чужда нация, отколкото уж елитът на същата тази нация?
Ето затова има Нации и нации.
цитирай
7. starforlife - ПС за онези върли защитници на един идиотски строй и режим, които отдавна са ме набедили за ляв, че и психо поставят отпред:
06.12.2019 10:01
Как беше някога, по времето на нормалния според тях строй: Още от най-ранна възраст децата се приучваха да отдават почит на едни съмнителни герои със съмнителен и недоказан героизъм. И не само се приучваха, а го отдаваха по куп идиотски начини - караулите да речем. Нормално е военен да носи почетен караул, но да обличаш дете на 14 години във военна униформа и с автомат да го караш да марширува и стои мирно пред подобни късове гранит или мрамор, лично за мен е не просто идиотщина, а психопатия. Естествено 'умна' психопатия, целяща и постигаща постепенното промиване на мозъка на подрастващия към готовност да отдаде живота си дори, ако го призоват, за същата тази психопатия. Същият този подрастващ, който пък от друга страна беше облъчван с обратното - омраза - Западът е враг и борбата трябва да е не на живот, а на смърт. Ето затова и сега никой от тези осакатени психически така наречени русофили, няма да проумее някои житейски ценности и да се съгласи с тези, които не приемат техните идеали. Защото от люлката са кърмени с идеи за партийно подчинение и омраза към 'враговете'. Защото прекалено много са марширували по манифестации и караули. Защото дори насън са си тананикали задължителните песни, в които се говори за смърт на врагове. Защото сенките на тези натрапени им врагове продължават да ги дебнат от ъгълчетата на болното им съзнание.
Чудя се като гледат днес Северна Корея и определено трябва да им са смешни купища трагични неща, не се ли замислят, че до вчера така смешни сме били и ние самите?
И се чудя къде е себерефлексията им?
Всъщност, не се чудя - стъпкана под маршовете е.
цитирай
8. getmans1 - 7. starforlife - ПС за онези върли защитници на един идиотски строй и режим, които отдавна са ме набедили за ляв, че и психо поставят отпред:
06.12.2019 12:07
... СТАР, те винаги търсят причината другаде ... не в насилственото натрапване на едната им идеология и сега берем точно „плодовете„ на това насилие ... първият милион забягнали след 90-та едва ли ще се завърнат някога ... а останалите ни мигранти показват, че „ценностите„ вкоито са възпитавани са тотално провалени ... такъв е живота1 човек да се стреми към по-доброто.

starforlife написа:
Как беше някога, по времето на нормалния според тях строй: Още от най-ранна възраст децата се приучваха да отдават почит на едни герои със съмнителен и недоказан героизъм. И не само се приучваха, а го отдаваха по куп идиотски начини - караулите да речем. Нормално е военен да носи почетен караул, но да обличаш дете на 14 години във военна униформа и с автомат да го караш да марширува и стои мирно пред подобни късове гранит или мрамор, лично за мен е не просто идиотщина, а психопатия. Естествено 'умна' психопатия, целяща и постигаща постепенното промиване на мозъка на подрастващия към готовност да отдаде живота си дори, ако го призоват, за същата тази психопатия. Същият този подрастващ, който пък от друга страна беше облъчван с обратното - омраза - Западът е враг и борбата трябва да е не на живот, а на смърт. Ето затова и сега никой от тези осакатени психически така наречени русофили, няма да проумее някои житейски ценности и да се съгласи с тези, които не приемат техните идеали. Защото от люлката са кърмени с идеи за партийно подчинение и омраза към 'враговете'. Защото прекалено много са марширували по манифестации и караули. Защото дори насън са си тананикали задължителните песни, в които се говори за смърт на врагове. Защото сенките на тези натрапени им врагове продължават да ги дебнат от ъгълчетата на болното им съзнание.
Чудя се като гледат днес Северна Корея и определено трябва да им са смешни купища трагични неща, не се ли замислят, че до вчера така смешни сме били и ние самите?
И се чудя къде е себерефлексията им?
Всъщност, не се чудя - стъпкана под маршовете е.
цитирай
9. batogo - !!!:))) Поздравления за този постинг, приятелю!
06.12.2019 12:42
Чест и почитания за етичната, гражданска позиция на посланика на Съединените Щати у нас, свела глава пред жертвите на комунистическия режим, режисиран в Родината ни от "братския" Кремъл и сатрапа Сталин!!!
Един достоен жест на уважение към народа ни, а не позорно поведение като това на изгонения за шпионаж руски посланик, вербувал висши офицери от българските служби за сигурност да доносничат срещу държавата си и да подкопават националната ни сигурност...
Всеки не-промит мозък лесно ще направи разликата между действията на двамата посланици и ще осъзнае кой какво ни мисли :)
цитирай
10. cortana - :)
06.12.2019 14:31
Милата тя! :) Сигурно много дразни русофилите дори с името си и понеже страдат от хронично безсилие, та се подиграват с него, името 'и. :):):)
Да де, но Херо Мустафа е олицетворение на всичко онова в САЩ, което прави страната и нацията така велика: кюрдската емигрантка от Ирак в САЩ, завършила Джорджтаунския университет във Вашингтон, а след това и Принстънския и издигнала се благодарение на качества, а не партийна принадлежност и разни други комунистически протекции. :)
Омраза или харесване, всеки сам избира виталния си свят и аурата, която му отива! :):)
цитирай
11. 1997 - Бас хващам, баналностите ще са в ... коментарите
06.12.2019 14:41
Наистина, банални сте.
цитирай
12. cortana - :):):)
06.12.2019 16:18
1997 написа:
Наистина, банални сте.
А Вие сте тривиална! :):):)
Разликата между нас и Вас обаче е, че всичко казано от нас е истина и не можете да го оспорите по никакъв начин!
Или можете?
Кое точно от моя 10ти коментар ще оспорите?
А от 9ти на batogo?
А от 7ми на Жоро?
Не можете! Но пък да пишете тривиални коментари, не казващи обсолютно нищо по темата и реално явяващи се най-обикновен спам, можете, нали?
цитирай
13. get - дО 11. 1997 - Бас хващам, баналностите ще са в ... коментарите :))))
06.12.2019 19:58
1997 написа:
Наистина, банални сте.


Кат ГОВОРИТЕЛИ НА ВЕСТНИК "ДУМА" ?
Лъжещ, че съветския разведчик-диверсант Н. Вапцаров БИЛ ЧЛЕН НА БКП :))) !
цитирай
14. getmans1 - . . . Бат Ого, твоето мнение е, чест за ...
06.12.2019 21:24
... Бат Ого, твоето мнение е, чест за мен ... БЛАГОДАРЯ ТИ.

batogo написа:
Чест и почитания за етичната, гражданска позиция на посланика на Съединените Щати у нас, свела глава пред жертвите на комунистическия режим, режисиран в Родината ни от "братския" Кремъл и сатрапа Сталин!!!
Един достоен жест на уважение към народа ни, а не позорно поведение като това на изгонения за шпионаж руски посланик, вербувал висши офицери от българските служби за сигурност да доносничат срещу държавата си и да подкопават националната ни сигурност...
Всеки не-промит мозък лесно ще направи разликата между действията на двамата посланици и ще осъзнае кой какво ни мисли :)

цитирай
15. getmans1 - . . . Кортни, ако на тази жена баща и ...
06.12.2019 21:51
... Кортни, ако на тази жена баща и беше член на ПКК и беше мигрирал в СССР СЕГА НЕКОИ ЩЯХА ДРУГА ПЕСЕН ДА ПЕЯТ ... НО ТОВА ЩЕШЕ ДА Е ПРИ НАЙ-ОПТИМИСТИЧНИЯ ВАРИАТ защото там много АКО щеше да има ...


cortana написа:
Милата тя! :) Сигурно много дразни русофилите дори с името си и понеже страдат от хронично безсилие, та се подиграват с него, името 'и. :):):)
Да де, но Херо Мустафа е олицетворение на всичко онова в САЩ, което прави страната и нацията така велика: кюрдската емигрантка от Ирак в САЩ, завършила Джорджтаунския университет във Вашингтон, а след това и Принстънския и издигнала се благодарение на качества, а не партийна принадлежност и разни други комунистически протекции. :)
Омраза или харесване, всеки сам избира виталния си свят и аурата, която му отива! :):)

цитирай
16. getmans1 - . . . ГЕТ, обзаложих се сам със себе ...
06.12.2019 21:58
... ГЕТ, обзаложих се сам със себе си ... и разбира си, че се радвам, че загубих ... хахаха

get написа:
1997 написа:
Наистина, банални сте.


Кат ГОВОРИТЕЛИ НА ВЕСТНИК "ДУМА" ?
Лъжещ, че съветския разведчик-диверсант Н. Вапцаров БИЛ ЧЛЕН НА БКП :))) !

цитирай
17. getmans1 - . . . КОРТНИ, на туй НЕЩО само Гове...
06.12.2019 22:18
... КОРТНИ, на туй НЕЩО само Говедаров може да му е конкурент

cortana написа:
1997 написа:
Наистина, банални сте.
А Вие сте тривиална! :):):)
Разликата между нас и Вас обаче е, че всичко казано от нас е истина и не можете да го оспорите по никакъв начин!
Или можете?
Кое точно от моя 10ти коментар ще оспорите?
А от 9ти на batogo?
А от 7ми на Жоро?
Не можете! Но пък да пишете тривиални коментари, не казващи обсолютно нищо по темата и реално явяващи се най-обикновен спам, можете, нали?

цитирай
18. 1997 - Извърташ.
07.12.2019 03:02
getmans1 написа:
... обзаложих се сам със себе си ... и разбира си, че се радвам, че загубих ... хахаха

А иначе, тепърва ще губиш като всички, подвластни на Империята.
цитирай
19. getmans1 - . . . обзаложих се сам със себе си. . . и ...
07.12.2019 08:10
1997 написа:
getmans1 написа:
... обзаложих се сам със себе си ... и разбира си, че се радвам, че загубих ... хахаха

А иначе, тепърва ще губиш като всички, подвластни на Империята.


... НЕЩОТО явно е изтрещяло тотално, ... ИМПЕРИЯТА ... хахахаха ... забравило да напише НА ЗЛОТО .
цитирай
20. peperutka - ха ха ха хаха хаа...остъй го..краваров на менЯ, да му изпия акъло, дет е под 80 IQ
07.12.2019 09:48

... КОРТНИ, на туй НЕЩО, само Говедаров може да му е конкурент....

cortana написа:

1997 написа:
цитирай
21. cortana - Гети, чак сега разбирам! :):):)
07.12.2019 11:35
Въпросната се смята за принцеса Лея, а теб те е била объркала в началото с Люк Скайлокър и затова сега ти е ядосана! :):):)))
Ах ти, рицарю на тъмната страна на СИЛАТА такъв! Така да объркваш горките джедайски принцеси, значи! :):):)
цитирай
22. get - . . . обзаложих се сам със себе си. . . и ...
07.12.2019 12:20
getmans1 написа:
1997 написа:
getmans1 написа:
... обзаложих се сам със себе си ... и разбира си, че се радвам, че загубих ... хахаха

А иначе, тепърва ще губиш като всички, подвластни на Империята.


... НЕЩОТО явно е изтрещяло тотално, ... ИМПЕРИЯТА ... хахахаха ... забравило да напише НА ЗЛОТО .

- Двама БЪЛГАРИ и СОЦИАЛИСТИ СА ПРЕДУПРЕЖДАВАЛИ - ПРЕДЦИТЕ НА ЕДНИ ТАКИВА ИДИОТЧЕТА, като "модерно лявото" недоразумение, рупор на комунистическия парцал в-к "Дума" - подписващо се "1997" ?
1.
"Аз имам кураж да заявя пред Народното събрание, че установяването на съветска власт в България, ако това стане един ден, не ще доведе до мир, а война, не ще установи национална независимост и народен суверенитет, а потисничество… България ще бъде превърната в съветска провинция и ако някога станете комисари, не вие а Москва ще определя външната политика на България“.
Казано в народното събрание на 22 юли 1921 г.
2.
"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо ЗНАМЕ, вървенето и воюването под КОЕТО НЕИЗБЕЖНО ВОДИ КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.
Защото РУСОФИЛИТЕ, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално ПРАВЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЕДНО СЛЯПО И ПОСЛУШНО ОРЪДИЕ В РЪЦЕТЕ НА РУСКАТА ЗАВОЕВАТЕЛНА ПОЛИТИКА на Балканите".
- написано през 1906 г. в научното изследване "Принос към историята на социализма".

Това НЕРЕФОРМИРАЛИТЕ СЕ БЕТОННИ КОМУНИСТИ, на практика НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ БАНАЛНИ "РУСОФИЛИ" - Да си го закачат, като МЕНГИШ НА НОСА?
Защо менгиша, следва да е на носа ли?
Ами защото същите "комунисти" не са, с нищо по-горни от една панаирджийска мечка - която руската дипломация използвайки я за свои цели, разиграва в смешния до плач - политически панаир у българско?!

П.П.
Мисля, че е удачно ЗА ОНАГЛЕДЯВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА ДОСЕЖНО РОЛЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ "СОЦИАЛИСТИ" ... Добре е да ползваш "илюстрацията" - Ето тази от Адрес:
https://grimnir74.livejournal.com/10128170.html

- Където един свестен човек - представи си - РУСНАК?
Много точно описва СИТУАЦИЯТА ПРИ ТЯХ - копие на същата у нас, със стихотворението:

Круговорот

Страна кровавых злых кухарок,
Крик вертухаев, лай овчарок.
Мир волкодавов и волков,
Где каждый был всегда готов.

Где только строем и в колоннах,
И чтоб вожди на всех иконах
А для вампира зиккурат,
У самых главных адских врат.

Что изменилось? Что пропало?
Похабно было – мерзко стало.
И вновь вождя целует сброд,
Рабы, взалкавшие господ.
Круговорот.
цитирай
23. 1997 - Авторът на темата може да настоява за коментари по темата
07.12.2019 18:37
но сам знае, че неговите банални коментатори само едно знаят, не може да ги накара да мислят за друго.
....съдържа 99% вода- колкото и мътна локва.
цитирай
24. getmans1 - . . . Автора се кефи, че в неговата ...
07.12.2019 18:55
... Автора се кефи, че в неговата локва балканска пъстърва плава ...

1997 написа:
но сам знае, че неговите банални коментатори само едно знаят, не може да ги накара да мислят за друго.
....съдържа 99% вода- колкото и мътна локва.

цитирай
25. getmans1 - 21. cortana - Гети, чак сега разбирам! :):):)
07.12.2019 18:57
cortana написа:
Въпросната се смята за принцеса Лея, а теб те е била объркала в началото с Люк Скайлокър и затова сега ти е ядосана! :):):)))
Ах ти, рицарю на тъмната страна на СИЛАТА такъв! Така да объркваш горките джедайски принцеси, значи! :):):)


... оказа се палава балканска пъстърва
цитирай
26. getmans1 - 22. get - . . . обзаложих се сам със себе си. . . и ... 12:20
07.12.2019 19:04
... ГЕТ, тези не случайно се нарекли „тесни„ ... широтата им е непонятна ...
цитирай
27. get - До 26. getmans1 - Какво да кажа? Та това марксистко-недоразумение ЕДВА ЛИ ПРАВИ РАЗЛИКА ... ?
07.12.2019 19:30
getmans1 написа:
... ГЕТ, тези не случайно се нарекли „тесни„ ... широтата им е непонятна ...


... между сектантите "ТЕСНЯЦИ" и ШИРОКИТЕ МАРКСИСТИ?
Както СЪЩО, са му СМЪТНО ОТЛИЧИМИ СЪДЪРЖАТЕЛНАТА ЧАСТ в понятията: ЛЕВИ и ДЕСНИ :)) ?

Защото "тесните" марксисти-социалисти, до кооптерането им в Коминтерна са били АНТИ-ЛЕНИНЦИ - а когато стават ортодоксални ЛЕНИНЦИ - стават ШИРОКИ?

Това, както теоритично, така и идеологическо безплодие у тях - мен републиканеца и по силата на това "левичар" - ме прави да им бъда съзнателен, не само опонент, но и противник?

По същността си, САМООБЯВЯВАЩАТА СЕ в момента ЗА ЛЯВА ПАРТИЯ, БСП - е ДЯСНА по същност ... с ляво-популистки претенции!?

Но това добитъче "1997" - ДОТОЛКОЗ МУ Е МАРКСИСТКИЯ КАПАЦИТЕТ, та едва ли ще осмисли - Какво му казвам :))) !?

Защото БСП докарва в момента повече до путлерската "Единна Русия" отколкото зюгановата КПРФ?
С което - нещата добиват вид на това написано от руския поет Пьотр Вяземски - преди близо двеста години?

"Бог голодных, Бог холодных,
Нищих вдоль и поперек,
Бог имений недоходных
Вот он, вот он, русский бог.
Бог грудей и ж... отвислых
Бог лаптей и пухлых ног,
Горьких лиц и сливок кислых,
Вот он, вот он, русский бог."

Което потвърждава направената НЕ ОТ МЕН КОНСТАТАЦИЯ, ЧЕ? Колкото една страна и народ е по-идиотска, толково повече се раждат Гении от калибъра на Вяземски, Тургенев, Пушкин ... и обратното :))) !
цитирай
28. cortana - Хайде отново лицемерие! :):):)))
07.12.2019 20:38
1997 написа:
Авторът на темата може да настоява за коментари по темата но сам знае, че неговите банални коментатори само едно знаят, не може да ги накара да мислят за друго.
....съдържа 99% вода- колкото и мътна локва.
Фактите показват, че преди Вашия коментар, който точно изобщо не е по темата, нашите бяха стриктно по нея. Препрочетете отново основно от 6ти до 10ти и кажете кое не е по темата в тях??!
Но в 11тата минута, да се чете коментар, се появява на манежа шутът. :):):) И насмешката е релевантна :):):))) и ноторна, и ноторна!! :):):)
цитирай
29. getmans1 - 22. getmans1 - „ Ако повторим една ...
07.12.2019 21:39
22. getmans1 - „ Ако повторим една лъжа три пъти, ...
21:20
„ Ако повторим една лъжа три пъти, народът ще повярва.„ /БИСМАРК/

А, ти 1000 пъти да повториш, че ЮЛКА била тъпа най-много най-много ВАСИЛИС И ГОВЕДАРОВ да ти повярват ... Юлка нагледно ти показва, колко е неудачно да ползваш цитати от политици, особено да се правиш на ТРИВАГОННИК ...

Абе Ю. директно ти го „начука през гащите„
цитирай
цитирай
30. getmans1 - . . . Туй НЕЩО колчем го мярна се сещам ...
07.12.2019 21:45
... Туй НЕЩО колчем го мярна се сещам за онова „О, свещенна простота!„

cortana написа:
1997 написа:
Авторът на темата може да настоява за коментари по темата но сам знае, че неговите банални коментатори само едно знаят, не може да ги накара да мислят за друго.
....съдържа 99% вода- колкото и мътна локва.
Фактите показват, че преди Вашия коментар, който точно изобщо не е по темата, нашите бяха стриктно по нея. Препрочетете отново основно от 6ти до 10ти и кажете кое не е по темата в тях??!
Но в 11тата минута, да се чете коментар, се появява на манежа шутът. :):):) И насмешката е релевантна :):):))) и ноторна, и ноторна!! :):):)

цитирай
31. getmans1 - 27. get - До 26. getmans1 - Какво да кажа? Та това марксистко-недоразумение ЕДВА ЛИ ПРАВИ РАЗЛИКА ... ?
07.12.2019 21:57
... Аратлик ГЕТ, бих казал, че се хабиш ... но в края на краищата тук влизат и хора които са способни да те разбират.
цитирай
32. getmans1 - Коментар - бисер. . . хахаха 24. ...
08.12.2019 08:25
Коментар - бисер ...хахаха

24. cortana - !!!!!!!!
07.12 22:29
blackpredator написа:
дубре,че има хора като Блеки, Икономиста, Венци, Василиса, Мар..
на тях се крепи България!
:):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):))) :):):) :):):)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070896
Постинги: 2741
Коментари: 26489
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031