Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2019 01:03 - ПИРАМИДАТА НА ВЛАСТТА НА САТАНА или Игото на вечния дълг. Откровение на банкера Роналд
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1669 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 15.12.2019 01:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Рони, вие казахте, че на върха на пирамидта има 8 хиляди и петстотин човека. Кажете как действат те? 

- Да, тези 8,5 хиляди човека са на върха на световната финансова (банкова) система, с която ние се сблъскваме ежедневно в живота си. Механизмът на тази система е като пирамида, на чийто връх са тези 8,5 хиляди. Под тях е Банката за международни разплащаня, основана в Холандия, 1930 г. Щабът и е в Базел, Швейцария.  И именно там, елитът то 8 хиляди и петстотинте човека, изпраща инструкциите си. Знаем и за т.н. Базелско Съглашение... То е и същността на Банката за международни рзплащания. И почти всички страни в свет веднага го признали, за цнтър на световнта финансова система.    

Централната банка на всяка страна е член на тази базелска група. Централните банки са грждански неправителствени организации, и всички те са подписли съглашенията щаб-за квартирата на базелската банка за международни разплащания. В съглашението се описва, какви пълнмощия има банката и кой е органът който я представлява в дейността й. На сайта на тази банка можете да намерите документите й, и д разберете, как им се е удало да наложат своите неограничени правомощия, и да принудят всички, да ги признаят, без уговорки, вкл. и независимостта им, от Швейцарската държава, понеже щаб-квартирата на тази банка, не се подчиняв на законите на никоя държава. Там пише и за имунитета на представителите на банката, и че пълномощията им с над всички норми на международното право и на законите действащи в света. Никой в света не може да се меси в дейсността им. Те имат абсолютен имунитет, от всико и от всички, на земята. Освен това, те имат собствена полиция, така че, вие не можете да излезетеи да им извикате: - "Ей, негодници...", или нещо подобно, понеже няма да ви позволят. Или накратко казано, те имат статут на държава, с пълен държавен суверенитет, който не се подчинява на никакви (външни) правила, и са неприкосновени.    

Банката за международни рзплащания, според съглашението, е неприкосновена и има пълен имунитет. Тя има абсолютна финснсов власт, и дейността й не е подчинена на никакви межународни закони. Никой не може да контролоира дейността й. Тя е отделна държава, която има своя държавна полиция.    

До Втората световна война, а и по време на нея, банката е била мястно на срещи на противостоящите страни. Нацистите се срещали там, със съюзниците си. Именно там те се договаряли за златото на различните държави и народи. 

Банката за международни разплащания е вид клуб, където не всички са приятели. И ето тази щаб-квартира, ръководи световната финансва система и осигурява валутата за по-долната част на пирамидта.    

Природните и другите богатства на държавите и народите, се изнасят, чрез изнудвния, от стрна на тази шантажираща света, система.    По-долe от Банката за междунродни разплщния, в пирамидата, са Международниат валутен фонд и Световната банка. Тези две банки осигуряват финансова "помощ" на нуждаещите се страни. Но всъщност, те съдават в държавите ситуация на задължнялост, която те никога няма да имат възможност да изплатят, понеже лихвите по заемитеса такива, та те никога да не могат да бъдат изплатени. (А държавните ръководители, и самите държави, които с цената на всичко, се опитат нбързо да изплатят задълженията си, за да се измъкнат от кабалната зависимост, - биват унищожавани, както беше направено в Румъния, президента й, Чаушеско, 1989-90 г.)    

Така не само държавите, но и цели континенти, като Африка, биват принуждавни да изплащат, неизплатимите си, на практика, дългове, като разрешат на транснационалните (еврейски, юдомасонски) корпорации, да извличат и изнасят, безплатно, националните си, природни залежи. Всичко това се постига чрез подкупи и шантаж на местните държавни ръководители, чрез децата им...   

Следващото по-долно ниво в пирамидата, след МВФ и СБ, са Централните (уж държавни) банки. Всички те са "граждански" НПО, независими от държавните власти, вкл. Европейската банка и ФЕД (ФРС)на САЩ...   

Лондонското Сити е също държава в държавата, - независима структура, като Ватикана. Същият е и Окръг Колумбия във Вашингтон. В света има много подобни свободни независими (псевдо) държави.    

Лондонското сити е един от най-крупните финансови центрове, където ежедневно се определя цената на залтото за целия свят. Те ежедневно манипулирт златния еквивалент, с което могат да обогатят хората или напълно да изпразнят портфейлите им. А това прави Лондонското Сити, ключов играч в света.То е вжен механизъм в цялата схема на световната финансова пирамида на задкулисната (юдомасонска- сатанинска) власт.     

Под тях, в пирмидата, са обикновените банки и междунродните корпорации, а под тях, првителствата на различните страни. А най-долу сме ние, обикновените хора.   Един от механизмите, който те използват е лихвата.

... .................................................       


Горното е превод на първите 9 минути, от 30-минутния клип  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=594&v=REqCOhPLMpk&feature=emb_logo     

Превод, Григор Симов, от:  

https://3rm.info/main/78204-piramida-vlasti-satany-igo-vechnogo-dolga-otkrovenie-bankira-video.html    



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28347001
Постинги: 4297
Коментари: 7556
Гласове: 8246
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930