Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2020 21:16 - КЪЩАТА НА ЕКСМИНИСТЪР В ХАЛКИДИКИ, ЗАСЕЧЕНА ПОКРАЙ КАНАЛА ЗА МИГРАНТИ, ЛЪСНА И В КАНАЛ ЗА ЦИГАРИ
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 357 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.01.2020 21:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  КЪЩАТА НА ЕКСМИНИСТЪР В ХАЛКИДИКИ, ЗАСЕЧЕНА ПОКРАЙ КАНАЛА ЗА МИГРАНТИ, ЛЪСНА И В КАНАЛ ЗА ЦИГАРИ

https://afera.bg/%d0%ba%d1%8a%d1%89%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-

След поредица разкрития за АФЕРА за канал за нелегален трафик на мигранти с участващи в него служители на МВР и покровителстван от МВР, на 19.12.2019 година АФЕРА публикува разследването си:

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Тогава написахме, че:

„...През август – септември 2019 година се провежда среща на Халкидики в Гърция, полуостров Касандрия, близо до гр. Ханиотис, между служител на МВР на ръководна позиция в една от изброените в разследването на АФЕРА 3 дирекции на МВР и криминално проявени лица за уточняване на канала за трафик на мигранти.
На провелата се среща групата е предупредена от ръководния кадър в МВР, че спец. служби от България и Европа са започнали работа по канала.
Срещата е проведена в къща на бивш български политик, бивш министър, като присъстващите са били от близкото обкръжение, включително и ръководният МВР служител, на небезизвестния български трафикант, известен като Паскал.
Срещата е контролирана от гръцките служби.“

Източници на АФЕРА от чужди спец.служби информираха, че въпросната къща в Халкидики на „бивш политик, бивш министър“ лъсва и в канал за цигари.

Канала за цигари е свързан отново с хора на Паскала.

imageСпоред източниците на АФЕРА от чужди спец.служби канала за цигари от Гърция се движи от дясната ръка на Паскала – Жоро Р., като цигарите се вкарват в България заедно със Станислав Кр., който притежава транспортна фирма и камиони.

Чрез Светослав Ст. – Гембъла пък се оформят документите, че у нас се вкарват … колела.

Снимки на участниците в канала са направени в къщата на въпросния бивш министър в Халкидики, която е засечена от гръцките служби и по канала за нелагален трафик на мигранти. Тя се намира в Халкидики, Касандра, в близост до село Певтохори. Всъщност, къщите са общо три и според чуждите спец. източници са със съмнителна законност.

imageСветослав Ст., известен като Гембъла, нашумя с това, че през 2016 година при спецакция на ГДБОП беше задържан, като в него бяха открити оръжие и голяма сума пари. По-рано пък при акция на спец.прокуратурата и ДАНС Гембъла също бе вкаран в престъпна група занимаваща се с данъчни измами, далавери със захар, сухо мляко и петролни продукти.

Покрай неприятностите си с органите на закона, Гембъла е прехвърлил жилищна сграда на бул. Черни връх в кв. Лозенец в столицата на брата на Наско Купъра, но според спец.източниците на АФЕРА Купъра прецакал Гембъла и разпродава сградата. Това наложило Светльо Ст. да влезе отново в схемата с цигари.

Всички са хора на Паскала.

Afera.bg

След публикуване на материала в редакцията на АФЕРА се обади Светослав – Гембъла и отрече да е бил в Гърция от две години насам: „НЕ ПОЗНАВАМ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО СА ОПИСАНИ! В Гърция не съм ходил от две години! А снимката е от кръщенето на детето ми. Уважавам АФЕРА и благодаря за възможността да мога да направя това уточнение към материала!“

Бележка на АФЕРА: АФЕРА ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВА, че истинския интерес, който ни води до „разплитането на много чорапи“ е къщата в Халкидики. Това би трябвало и да е интереса на службите в случая с нелегалния канал за трафик на мигранти за който АФЕРА пише от месец и за който цари гробовно мълчание!
 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39902169
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930