Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2020 09:44 - Как „БЕЛ АМИ„ стана ,,belle amie,, и как там се запъна като костилка на задник и доведе нЕкои до запек ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2628 Коментари: 20 Гласове:
8

Последна промяна: 01.02.2020 22:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            ... ТЕ ТАКА СЕ ПРАВИ ОБОБЩЕНИЕ, МАДАМ - истината е в датите

                                  / А сега за кого ще има „ГЪДИ-ГЪДИ, а ... /

11. vencivaleri1951 - А ти си говорител и бел Ами то на Жоро
29.01 21:26


cortana написа: vencivaleri1951 написа: Жив да си Жоре, та покрай теб да видим как изглеждат книгите и понаучим някой и друг автор. Другарю Венци, ако това е поредният опит за ирония, то не Ви се получава.
Жоро просто се фука! :):):)))
Фука се, че вчера от нехаресващ го съблогер бяха цитирани автори и той показва, че когато говори, не..... приказва! :):):) Искам да кажа, че когато казва, че библиотеката му е с над 4 хил. книги, то това е истина и го доказва, че за който и автор или книга да заговорите, той може да ги извади. :) цитирай
 
12. cortana - Точно така, аз съм "говорител и бел Ами то на Жоро"! :):):)
29.01 21:28

Къде е проблемът в това? цитирай  

13. starforlife - Добро утро на Читателите ми (които като доказани пред мен реални личности са точно 11 на брой за този постинг).
30.01 10:52

...
~ 7. vencivaleri1951 и 11. vencivaleri1951
Благодаря, Венци.

...
А, ако пък ги познаваше - нямаше да напишеш глупостта за " говорителя и Бел Ами", защото щеше да знаеш какъв персонаж е Бел Ами в едноименния роман на Мопасан и щеше да знаеш, че сравнението ти е неуместно.
...
Уви.
...


31. vencivaleri1951 - ,,belle amie,, ,
30.01 19:24

/ тук сложих само заглавието на коментара, щото само то е по темата/
....

18. getmans1 - АМАН ОТ ВРЪТКИ И ... ФАЛШИМЕНТО ИНТЕЛЕГЕНЦИИ включая ... vencivaleri1951 и ТРОЛЕСА 1997 ...
31.01 23:11


vencivaleri1951 написа:

какво ако не съм чел тази блудкава и слъзлива книга? Какво бих загубил? Пък и не ми допада Мопасан с дребно и средноборжуазните вълнения на персонажите му.
Нали не си Жоро. Нали си според него хубава . Нали си му приятелка. Е защо да не се обърна към теб с "хубава приятелка" Истина е , че изложените книги на Мопасан ми подсказаха обращението


... А, ЩЕ ПОТВЪРДИШ ЛИ, ЧЕ НЕ СИ Я НАРИЧАЛ „БЕЛ АМИ„ и заради което съвсем основателно СТАР те заподозря, че не си чел книгата ... ...


http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/01/29/ot-vagona-na-bylgarskiia-bila-ohranitel.1694122

http://getmans1.blog.bg/politika/2020/01/30/prezident-andreshko-i-parcalesa-desa-i-za-400-kinti-princesa.1694172

 http://getmans1.blog.bg/politika/2020/01/31/shpionite-ruskite-shpioni-i-krasivite-blogovi-umove.1694313  



Гласувай:
8



1. fun1001 - ?
01.02.2020 09:51
???
цитирай
2. getmans1 - СЕГА ВЕЧЕ Е ПО-РАЗБИРАЕМО ... че напъни се молко, де ....
01.02.2020 09:53
fun1001 написа:
???


НАРОЧНО НЕ ГО АДРЕСИРАМ ЗА КОГО СЕ ОТНАСЯ ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО ДРЕБНО КЛЮКАРСТВАНЕ ... не сме от тях КАК СИЙКЕ

САМО ЗА ПОСВЕТЕНИ И ПРОСВЕТЕНИ, Е ... ХАХАХА

цитирай
3. milady - ще добавя и..пресен пример/за зомбация..
01.02.2020 10:40



баба Во,си мисли, че и ние битуваме във Виртуална..Любооов,и любофф и либофф...
и всички обичамее.. пърдятора стоенчо, некво нервозно старче,набор 45, като нея..
което друса бира в некой гараж в Черна вода,Русенско..Типичен гладен троль..

бих казала : око, да види,и ръка да пипне
/ АЗ )))))))
цитирай
4. vencivaleri1951 - Гетьо, похвални са напъните, но са излишни.
01.02.2020 11:33
Няма кой да ти вземе Палмата за подържаща роля.
Та за костилката и констипацията:
Знайно е, че не ми е силата в правопис и граматика, но тройчиците ми мисля , че са заслужени. Твоята шестица/нали ,,бандата ви е от отличници/ обаче не. В българския език можеш да кажеш че Кортина ти е добър, хубав, чаровен, образован приятел. За предпочитане е приятел да кажеш за дама с която сте в дружески отношения, защото приятелка може да доведе до заблуждение за характера на връзката ви. Не е грешно и приятелка, но за предпочитане е приятел. Във френския няма как да напишеш приятел ,/амi/ за дама. Задължително е /amie/
Чуват се обаче и belle, и amie, точно както bel и амi. Звучи бел ами и в двата случая.
Тоест ,,бел амитото,, с което се закачах си е съвсем на място. Като възпитан човек завърших с жантий. В случая мила, но и мил също звучи така. Ако го бях написал с латиница, за дама отново трябваше да сложа ,, е,, в края. Не защото ти се е...., а защото граматиката им го изисква.
цитирай
5. getmans1 - НЕ КОМЕНТИРАЙ ЗАГЛАВИЕТО то е такова кавото е ... смисъла на спора е друг
01.02.2020 12:30
vencivaleri1951 написа:
Няма кой да ти вземе Палмата за подържаща роля.

... Аами бе, ти не получаваш ли подкрепа, а ... ето и сега вън от този постинг аверчето ти ЧП яко те подкрепя ТОВА УКОРИМО ЛИ Е, а ... АЗ ВЕЧЕ ИМ ОБЪРКАХ БРОЙКИТЕ НА ТИЯ ПОДКРЕПЯЩИ ПОСТИНГИ И ЗАБЕЛЕЖИ, че никога не съм го правил на въпрос А И НЕ СЪМ ТЕ УКОРЯВАЛ ЗАРАДИ ТЯХ .... СЕГА СХВАЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА.


vencivaleri1951 написа:
Та за костилката и констипацията:

... ЗАПЕК не мръсна дума ... ти си този тука който интелегентничи ... сигурно да направиш пак впечатление на дамите.


vencivaleri1951 написа:
Знайно е, че не ми е силата в правопис и граматика, но тройчиците ми мисля , че са заслужени. Твоята шестица/нали ,,бандата ви е от отличници/ обаче не.

... А, ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ПОСОЧИШ къде съм се фукал с шестици ... и понеже няма да можеш, би ли така добър да кажеш как, в случая могат да се ТЪЛКУВАТ тези твои думи

vencivaleri1951 написа:
В българския език можеш да кажеш че Кортина ти е добър, хубав, чаровен, образован приятел. За предпочитане е приятел да кажеш за дама с която сте в дружески отношения, защото приятелка може да доведе до заблуждение за характера на връзката ви. Не е грешно и приятелка, но за предпочитане е приятел. Във френския няма как да напишеш приятел ,/амi/ за дама. Задължително е /amie/
Чуват се обаче и belle, и amie, точно както bel и амi. Звучи бел ами и в двата случая.
Тоест ,,бел амитото,, с което се закачах си е съвсем на място. Като възпитан човек завърших с жантий. В случая мила, но и мил също звучи така. Ако го бях написал с латиница, за дама отново трябваше да сложа ,, е,, в края. Не защото ти се е...., а защото граматиката им го изисква.

... ЗА ПРЕД ДАМИТЕ МОЖЕ ДА СИ БЛЕСТИШ С ФРЕНСКИЯТ СИ ЕЗИК ... мога само да ти пожелая успех ... НО ЗАЩО ТИ БЯХА НУЖНИ ТРИ ДНИ ДА СИ КАЖЕШ, ЧЕ твоето belle amie не е като това в книгата.
Сигурно те е било срам да признаеш че не си чел книгата ... СПОКО БЕ, и аз нея дочетох.

В СЪЩНОСТ ТИ СИ ГО ПРИЗНАВАШ;
„ Истина е , че изложените книги на Мопасан ми подсказаха обращението „

Дори и подсъзнателно си сбъркал думата, твоето ЧЕСТНО АЗ е искало да те издаде но в края на краищата МЕНТЕТО АЗ е наделяло.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Не Гет, чел съм я. Нали в годините в които ние с теб подраствахме това си беше еротика
01.02.2020 15:32
Вероятно съм и препрочитал някои пасажи . Скача обаче хубавата приятелка засегната в нещо и смята, че много неудобна топка ми е подала , след като ме е уличила че не съм прочел слабоватата книга за един жиголо..

цитирай
7. cortana - Гети, привети! :)
01.02.2020 16:30
Ще взема отношение по постинга и коментарите, особено по това, което касае мен и излиза от устата на другаря Венци, защото то продължава да е грозно, но ще изчакам най-напред евентуално да получа отговор от Валеска на поставените 'и два въпроса под предходния постинг тук.

А като 'говорител' на Жоро, предавам поздравите му от преди 15тина минути когато се чухме по телефона. :)
цитирай
8. cortana - Хайде вече да се включа с някоя и друга реплика по темата и аз.
01.02.2020 20:47
vencivaleri1951 написа:
Не Гет, чел съм я. Нали в годините в които ние с теб подраствахме това си беше еротика
Вероятно съм и препрочитал някои пасажи . Скача обаче хубавата приятелка засегната в нещо и смята, че много неудобна топка ми е подала , след като ме е уличила че не съм прочел слабоватата книга за един жиголо..
'Хубавата приятелка' ни най-малко не 'скача'! Тя, тоест аз, просто обърна внимание, че Жоро Ви казва в прав текст, че сравняването на Бел Ами с мен не се припокрива като уместност и оттам прави заключението, че явно не сте чел книгата, а някой и друг материал за нея в Интернет.
Тоест, не бъдете както винаги императивен и не изкривявайте нещата така, както на Вас Ви изнася, защото, повтарям, АЗ ИЗОБЩО ЗА НИЩО НЕ 'СКАЧАМ'!
НЕ СКАЧАМ ДОРИ СЕГА, КОГАТО ПО ВАШИЯ КРАЙНО ИНТЕЛИГЕНТЕТ, ПРИЯТНОИРОНИЧЕН И ПРАВДИВ, ДА НЕ ГОВОРИМ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО,НАЧИН, ВИЕ МЕ НАРИЧАТЕ ВЕЧЕ И ПРОСТИТУТКА!
От което следва да повторя въпроса който Ви зададох под предния постинг на Гети (това 'Гет' също като неможенето да цитирате коментари, но да продължавате, въпреки, че е некоректно от Ваша страна, също може да бъде проблем, тъй като има блогер с ник 'get' и някой може да се обърка):
ДРУГАРЮ ВЕНЦИ, ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ГЛЕДАТЕ НА МЕН КАТО НА ПРОСТИТУТКА, ТАКА ЛИ?
И ако е така, то още ли питате какви лъжи и/или непристойно сътворявате тук??!


След това: Ако Гети играеше 'подържаща роля' спрямо Жоро, което е друг пример за косвена лъжа от Ваша страна или по-точно, императивно заключение, което с повтарянето му постоянно какво, искате да го втълпите на съблогерите ли? То Гети щеше да прави подобни постинги в случаите, когато през годините Жоро е допринасял много за техническото можене в тази платформа. Можене както от съблогерите, така и от подръжката. Такива изяви от страна на Гети обаче НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!
Настоящият постинг е наскочен към Вашето НЕКОРЕКТНО поведение спрямо мен с припознаването ми като 'Бел Амито на Жоро', цитирам Ви, и опита на блогера 1997 да определи това като фина ирония.
1997, вече по думите на самия Венци, Бел Ами е жиголо! Дали това е смисълът на романа е друг въпрос! Да разбирам ли, че Вие определяте като човечност, защото казахте, че вашата 'прослойка' я притежава, такова поведение, някой да определя друг като жиголо??! И каква е разликата от вярно доста по-крайно нелицеприятния език на Жоро и този в случая на Венци??! За мен единствено психологическата бариера, която при Жоро просто е премахната В МОМЕНТА СПРЯМО ВАС, 'ПРОСЛОЙКАТА' ВИ!

РАЗЛИКАТА ОБАЧЕ Е, ЧЕ КАКТО САМИЯТ ЖОРО Е КАЗВАЛ ДОСТА ПЪТИ НАПОСЛЕДЪК, ТОЙ Е ТУК ОТ НАЧАЛОТО НА 2006ТА КОГАТО Е БИЛ НА 34 ГОДИНИ, ТОЕСТ ВЕЧЕ ОФОРМЕН КАТО ХАРАКТЕР И ЛИЧНОСТ И ДО ПРЕДИ ДА РЕШИ ДА СЕ ОТНАСЯ ТАКА С 'ПРОСЛОЙКАТА' ВИ, НИКОГА НЕ Е ИМАЛ НЕ ДОРИ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ, А ЕДИНСТВЕНО ЕЗИК!
ФАКТ!
ФАКТ, ЧЕ ТОВА Е НАРОЧНА СТРАТЕГИЯ КЪМ 'ПРОСЛОЙКАТА' ВИ, А НЕ ТОВА, КОЕТО ПОСТОЯННО СЕ ОПИТВА ДА ВМЕНИ ВЕНЦИ, ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ДА ПИТА КАКВИ ЛЪЖИ И КАКВО Е НЕПРИСТОЙНОТО В НЕГО ТУК!
цитирай
9. getmans1 - 6. vencivaleri1951 - ХА-ХА-ХААААА ...
01.02.2020 20:52
vencivaleri1951 написа:
Вероятно съм и препрочитал някои пасажи .

... Абе-е, май щеше да е по-добре да си кажеш за Уикипедията ... ма като гледам и там не си се постарал достатъчно.
Пък и нямаше да е зле да си поприпомниш що е жиголо


vencivaleri1951 написа:
Скача обаче хубавата приятелка засегната в нещо и смята, че много неудобна топка ми е подала , след като ме е уличила че не съм прочел слабоватата книга за един жиголо..


... „ Който не уважава себе си е нещастен, а този, който е прекалено самодоволен — глупав. „ ... Ги дьо Мопасан
...
ГЕТМАНС цитира Мопасан на vencivaleri1951 ...и написа:
Не ми е ясно от къкъв зор се правиш и, на самодоволен, прекалено самодоволен
цитирай
10. vmir - Бел Ами и Корти - нерде Ямбол, нерде Стамбул, както НЕ би казала буля Пена,
02.02.2020 07:41
по много простата причина, че под Ги дьо Мопасан разбира "гиди(м) опасан", т.е., нещо за опасване, демек сложна ситуация защото не се знае за пасене на нещо като трева ли става дума, или за запасването на някой важен господин, вероятно ВВ1951, щом той толкова много държи на това действие. Ако обаче буля Пена знаеше, че ВВ1951 се е ограмотявал в Париж, като още тагава за целта е ползвал дипломатическите грами на посолството там, няма как да не прецени, че точно ВВ1951 е най-сведущия по въпроса и следователно упорството му няма как да е резултат от неуместно внушение или грешна преценка, недай Боже, незнание, о, не, не, не и НЕ!!! И следователно оцевидно, даже очевадно и очеизвадно, любезните му весели несъгласия и поучения няма как да са друго, освен единствено възможната хумористична оценка на незнанието на несъгласните с него. Което някои хора, държащи по определена причина да излеждат знаещи колкото ВВ1951 наричат ФИНА ИРОНИЯ.

Моето убеждение е, че прибягването до Мопасан от Венци е извършено по асоциативния образователен подход за ограмотяване на мужици след 1917 в СССР, според който не е необходимо да се знае нещо за обсъждания предмет, а да се направи асоциация с нещо друго, където за превръщане на асоциативността в непоколечима увереност, въпроси за удачността на асоциацията са най-строго забранени.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Интересен блогър си Кортина
02.02.2020 09:10
Когато се обръщах към теб с ,,Жорко,, се сърдеше. Когато се обърнах с ,, бел ами,, на Жоро пак се сърдиш.
Заради усещането ми към теб, като говорител на Георги пък оставаш с впечатлението и внушаваш , че не съм чел дадена книга , защото видите ли ,, ,,bel ami,, не бил говорител, не бил типичното жиголо, а само с ,,мъжкото си достойнство,, си проправял път в обществото.
Как да ти обясня драга Кортина, че никаква връзка не съм търсил между теб и романа, освен откраднатото заглавие като обращение.
Колкото за говорителя. Ами как да разбирам, е , че при всяко твое включване с коментар, ти или ни говориш за Жоро, или от името на Жоро, или ни обясняваш какъв е Жоро и Какъв не. Погледнах преди време в архива и видях един ,два постинга преди години и толкова. В коментарите ти в 90% присъства Жоро и нито един в който поне мъничко да имаш различно усещане от него. Извинявам се предварително за това което ще напиша, но имам чувството, че покрай Георги и пишкаш права....

cortana написа:
vencivaleri1951 написа:
Не Гет, чел съм я. Нали в годините в които ние с теб подраствахме това си беше еротика
Вероятно съм и препрочитал някои пасажи . Скача обаче хубавата приятелка засегната в нещо и смята, че много неудобна топка ми е подала , след като ме е уличила че не съм прочел слабоватата книга за един жиголо..
'Хубавата приятелка' ни най-малко не 'скача'! Тя, тоест аз, просто обърна внимание, че Жоро Ви казва в прав текст, че сравняването на Бел Ами с мен не се припокрива като уместност и оттам прави заключението, че явно не сте чел книгата, а някой и друг материал за нея в Интернет.
Тоест, не бъдете както винаги императивен и не изкривявайте нещата така, както на Вас Ви изнася, защото, повтарям, АЗ ИЗОБЩО ЗА НИЩО НЕ 'СКАЧАМ'!
НЕ СКАЧАМ ДОРИ СЕГА, КОГАТО ПО ВАШИЯ КРАЙНО ИНТЕЛИГЕНТЕТ, ПРИЯТНОИРОНИЧЕН И ПРАВДИВ, ДА НЕ ГОВОРИМ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО,НАЧИН, ВИЕ МЕ НАРИЧАТЕ ВЕЧЕ И ПРОСТИТУТКА!
От което следва да повторя въпроса който Ви зададох под предния постинг на Гети (това 'Гет' също като неможенето да цитирате коментари, но да продължавате, въпреки, че е некоректно от Ваша страна, също може да бъде проблем, тъй като има блогер с ник 'get' и някой може да се обърка):
ДРУГАРЮ ВЕНЦИ, ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ГЛЕДАТЕ НА МЕН КАТО НА ПРОСТИТУТКА, ТАКА ЛИ?
И ако е така, то още ли питате какви лъжи и/или непристойно сътворявате тук??!


След това: Ако Гети играеше 'подържаща роля' спрямо Жоро, което е друг пример за косвена лъжа от Ваша страна или по-точно, императивно заключение, което с повтарянето му постоянно какво, искате да го втълпите на съблогерите ли? То Гети щеше да прави подобни постинги в случаите, когато през годините Жоро е допринасял много за техническото можене в тази платформа. Можене както от съблогерите, така и от подръжката. Такива изяви от страна на Гети обаче НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!
Настоящият постинг е наскочен към Вашето НЕКОРЕКТНО поведение спрямо мен с припознаването ми като 'Бел Амито на Жоро', цитирам Ви, и опита на блогера 1997 да определи това като фина ирония.
1997, вече по думите на самия Венци, Бел Ами е жиголо! Дали това е смисълът на романа е друг въпрос! Да разбирам ли, че Вие определяте като човечност, защото казахте, че вашата 'прослойка' я притежава, такова поведение, някой да определя друг като жиголо??! И каква е разликата от вярно доста по-крайно нелицеприятния език на Жоро и този в случая на Венци??! За мен единствено психологическата бариера, която при Жоро просто е премахната В МОМЕНТА СПРЯМО ВАС, 'ПРОСЛОЙКАТА' ВИ!

РАЗЛИКАТА ОБАЧЕ Е, ЧЕ КАКТО САМИЯТ ЖОРО Е КАЗВАЛ ДОСТА ПЪТИ НАПОСЛЕДЪК, ТОЙ Е ТУК ОТ НАЧАЛОТО НА 2006ТА КОГАТО Е БИЛ НА 34 ГОДИНИ, ТОЕСТ ВЕЧЕ ОФОРМЕН КАТО ХАРАКТЕР И ЛИЧНОСТ И ДО ПРЕДИ ДА РЕШИ ДА СЕ ОТНАСЯ ТАКА С 'ПРОСЛОЙКАТА' ВИ, НИКОГА НЕ Е ИМАЛ НЕ ДОРИ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ, А ЕДИНСТВЕНО ЕЗИК!
ФАКТ!
ФАКТ, ЧЕ ТОВА Е НАРОЧНА СТРАТЕГИЯ КЪМ 'ПРОСЛОЙКАТА' ВИ, А НЕ ТОВА, КОЕТО ПОСТОЯННО СЕ ОПИТВА ДА ВМЕНИ ВЕНЦИ, ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ДА ПИТА КАКВИ ЛЪЖИ И КАКВО Е НЕПРИСТОЙНОТО В НЕГО ТУК!

цитирай
12. cortana - ..... 11. vencivaleri1951
02.02.2020 12:13
Крайно лицемерен блогер сте, vencivaleri1951!

Другарю Венци, ще си позволя да рекоментирам по два начина, като естествено и двата ще са далеч от Вашите нива, но все пак ще го направя. Нали може? :):):)
Питам, защото Вие сте от тези, които по времето на социалъзма сте били от локомотивите, които са били водещи не само в нещата, които са от компетенците им, тоест Вашите, а и при чуждите. Тоест, свикнал сте хората да са по-долу от Вас, със сведени глави, и Вие да решавате и това изключително силно личи колко Ви липсва.
цитирай
13. cortana - Рекоментар първи:
02.02.2020 12:14
vencivaleri1951 написа:
Когато се обръщах към теб с ,,Жорко,, се сърдеше.
Когато Жоро го нямаше в полезрението ви (говоря за всички от компанийката Ви, не е сгрешена малката буква), тоест блогуваше далеч от опитите ви (отново за компанийката говоря) за хегемония в блога, вие вкупом нападахте други блогери, които чувствахте като заплаха за въпросната ви мисъл за хегемония тук. Блогерката Пискова например. Дадох само пример, не казвам, че е най-показателният. Защо? Защото не споделя ВАШИТЕ идеи, които времето изхвърли на бунището??!
ТОВА Е ПЕРИОДЪТ ОТ НАЧАЛОТО НА 2006та ДО СРЕДАТА НА 2013та. ЦЕЛИ 7 ГОДИНИ!

vencivaleri1951 написа:
Когато се обърнах с ,, бел ами,, на Жоро пак се сърдиш.
Когато Жоро го имаше, но не се занимаваше с вас (отново визирам компанийката ви) вие отново не плюехте по него, но продължавахте да унизявате ЛИЧНОСТИ като Пискова! Този път обаче не подминахте и Жоро, при все, че не го чувствахте като заплаха, а само ви дразнеше, че умее да събира хората около себе си и прави забавни неща.
ТОВА Е ПЕРИОДЪТ ОТ СРЕДАТА НА 2013та ДО НАЧАЛОТО НА 2018та (изрично се върнах в блога на Жоро назад, за да уточня кога той реши да се отнася ВЕРБАЛНО дори по-зле с вас, отколкото вие с всичките тези блогери, които изгонитте през годинити, откогато сте тук) . НОВИ ЦЕЛИ 5 ГОДИНИ!
ТОЕСТ, ДРУГАРЮ ВЕНЦИ, ЦЕЛИ 13 ГОДИНИ ЖОРО НЕ САМО НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ ТАКЪВ ЕЗИК, КОЙТО ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВМЕНИТЕ, ЧЕ ЦЕЛЯЛ ДА ОТКАЗВА БЛОГЕРИТЕ, А НАПРОТИВ, Е БИЛ ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ДВИЖЕЩИ СИЛИ ТУК. ЗВУЧИ КАТО РЕКЛАМА, ДА, НО Е ФАКТ И НА ДЕСЕТКИ МЕСТА ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ.

vencivaleri1951 написа:
Заради усещането ми към теб, като говорител на Георги пък оставаш с впечатлението и внушаваш , че не съм чел дадена книга , защото видите ли ,, ,,bel ami,, не бил говорител, не бил типичното жиголо, а само с ,,мъжкото си достойнство,, си проправял път в обществото.
Как да ти обясня драга Кортина, че никаква връзка не съм търсил между теб и романа, освен откраднатото заглавие като обращение.
Колкото за говорителя. Ами как да разбирам, е , че при всяко твое включване с коментар, ти или ни говориш за Жоро, или от името на Жоро, или ни обясняваш какъв е Жоро и Какъв не. Погледнах преди време в архива и видях един ,два постинга преди години и толкова. В коментарите ти в 90% присъства Жоро и нито един в който поне мъничко да имаш различно усещане от него. Извинявам се предварително за това което ще напиша, но имам чувството, че покрай Георги и пишкаш права....
Заради постоянните Ви опити да величаете всичко руско, ние пък оставаме с впечатлението, че не сте българин, а руснак, но въпреки това не си служим с непочтени похвати и лъжи когато Ви 'подиграваме' за това!
А Вие, тройкарът от училище, как стигнахте по времето на социализма до високи постове? И почтено ли ще бъде да кажа, че може би подобно на Бел Ами, но с дупето си?
ЗАЩОТО ТОВА, КОЕТО ПРАВИТЕ, ДРУГАРЮ ВЕНЦИ, Е ГНУСНО!!
С част от тази си реплика Вие косвено ВСЕ ЕДНО казвате, че аз успявам в живота и кариерата с помощта на детеродните си органи. Защото: преди ме сравнихте с Бел Ами, а сега просвещавате читателите как той си пробивал път в обществото.
ДА ПОВТАРЯМ ЛИ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО НЯКОИ ОПРЕДЕЛЯТА КАТО ФИНА ИРОНИЯ, НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН СЕЛЯНДУРСКА ГНУС??!
Или само да кажа, че е естествено да говоря често за Жоро, защото:
1во, той е човек, когото изключително много харесвам! Забележете, че написах ЧОВЕК, като какъвто ВИЕ изобщо НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ!
2ро, тук постоянно пряко или косвено се говори за него!
Защо след като Жоро присъства в минимум 90% от коментарите на ЧерноПръцко, независимо, че темата изобщо не касае Жоро, не отидете него да иронизирате 'фино', че явно е обърнал резбата, влечението му по Жоро е крайно силно та чак сугирно вече пишка клекнал?? :):):)))
цитирай
14. cortana - Рекоментар втори, който ще е по-сериозен, но ще напиша по-късно през деня!
02.02.2020 12:18
Засега само искам да Ви припомня (сега вече към Вас персонално се обръщам), другарю Венци, че Ви зададох въпрос, но Вие естествено го подминавате все едно не съществува както правите винаги, когато не Ви изнася. Аз обаче ще ПОТРЕТЯ въпроса, касаещ опита Ви да вмените на валеска, че цветущите епитети на Жоро целели, цитирам Ви: 'да откажат блогъри които не правят поклон пред ,,бисерите,, му в блога'.
И сега ПОТРЕТВАМ въпроса: 'ДА ОТКАЖАТ БЛОГЪРИ КОИТО НЕ ПРАВЯТ ПОКЛОН ПРЕД ,,БИСЕРИТЕ,, МУ В БЛОГА' ОТ КАКВО, ДРУГАРЮ ВЕНЦИ??!


19:30 часа е и пиша втория вид на коментара си.

vencivaleri1951 написа:
Когато се обръщах към теб с ,,Жорко,, се сърдеше.
Другарю Венци, аз съм на 36 години и не мисля, че би ми отивало да се сърдя. Дори се удивлявам, че пишете подобно нещо!
Тук не става въпрос за сърдене, а за ИСТИНАТА! А тя е, че когато не сте сигурен в нещо, в случая, че аз съм самият Жоро, то е редно да не отправяте такива твърдения, защото в реалния живот това се нарича КЛЕВЕТА, а тук ИНТРИГА! Още ли питате за какво лъжете? Ето Ви друг пример: правили сте много опити да втълпите на околните, че аз съм самият Жоро, а това е ЛЪЖА!


vencivaleri1951 написа:
Когато се обърнах с ,, бел ами,, на Жоро пак се сърдиш.
Разбира се, че ще подкрепям всячески с каквото мога Жоро! Когато 99% от хората тук не вземат отношение, а само искат средата да е различна и такава, каквато беше преди да се появите вие, компанийката ви, трябва да има и такива, които да вземат страната на правдата. Защото валеска постипи крайно лицемерно да се възмущава от Жоро, когато отлично знае, че той не е от вчера тук и поне мисля, че знае поведението му и речника му преди да започне това отношение само и единствено спрямо вас, компанийката.
Тук мога да кажа и нещо друго: Валеска се възмущава и принципно има право, но това не означава, че правдата е на нейна страна. Но да сте я видели да прави някакъв постинг против Жоро?? Да сте я видели да изкривява какво ли не КАКТО ВИЕ, ДРУГАРЮ ВЕНЦИ, ПРАВИТЕ?? Как тогава вие от компанийката ви да не сте комплексирани от Жоро, след като вие правите такива неща, а десетки други съблогире не?? Защо те не го правят, а вие да?? Изтъкнете логична причина, която да не е поредните празни думи!


vencivaleri1951 написа:
Заради усещането ми към теб, като говорител на Георги пък оставаш с впечатлението и внушаваш , че не съм чел дадена книга , защото видите ли ,, ,,bel ami,, не бил говорител, не бил типичното жиголо, а само с ,,мъжкото си достойнство,, си проправял път в обществото.
Как да ти обясня драга Кортина, че никаква връзка не съм търсил между теб и романа, освен откраднатото заглавие като обращение.
Колкото за говорителя. Ами как да разбирам, е , че при всяко твое включване с коментар, ти или ни говориш за Жоро, или от името на Жоро, или ни обясняваш какъв е Жоро и Какъв не. Погледнах преди време в архива и видях един ,два постинга преди години и толкова. В коментарите ти в 90% присъства Жоро и нито един в който поне мъничко да имаш различно усещане от него. Извинявам се предварително за това което ще напиша, но имам чувството, че покрай Георги и пишкаш права....
Била съм говорила или постоянно за Жоро, или от негово име или….. Дори и така да е, какво от това? Вас това какво Ви пречи? Някой насила ли ви кара да посещавате блоговете, където го правя и да четете коментарите ми? Аз съм свободна жена и мога да говоря каквото си искам и колкото си искам! Разбирате ли? Онова време, когато такива като Вас определяха за какво може да говори човек и за какво не, отдавна свършиха и никога няма да се върнат! Вече всеки е в правото си да говори каквото иска, а ако това Ви дразни, просто можете да не ни посещавате както вече казах, но не и да сеопитвате да бъдете някакъв коректив. Особено когато нямате себерефлексията да сте най-напред коректив за приятелите си тук и лично вас си!
цитирай
15. anngry - Браво, Кортни! Ти си истински боец! :D:D
02.02.2020 12:50
С такъв умничък защитник, боравещ отлично с фактите и при това умеещ не само да ги свързва, а и отлично да ги презентира пред околните, се гордея като жена! :D:D
цитирай
16. anngry - "Другарю Венци", не Ви познавам дори като блогов образ, но смея да кажа, че опознах Жоро-Стар като такъв!
02.02.2020 12:53
И мога да Ви кажа, че харесвам Стар заради много неща, но в момента по отношение на "темата" ще цитирам само това, че дори в неприятния си език спрямо Вас, той не борави с нищо друго, освен с истини или логично да се допуснат неща. Говоря за сериозните неща, а не когато Ви обижда крайно с цел да Ви засегне, знаейки поне според мен кога говори хиперболично.
С две думи, "другарю Ванци", не мисля, че сте прав. Особено по отношение на това да сравнявате Кортни с Бел Ами и според мен иронията Ви е грозна, а не фина като каквато и за съм срещала да я определят приятелите Ви.
цитирай
17. vmir - Как да не го намрази човек тоя Жоро,
02.02.2020 15:08
достатъчно е само да види с каква самоотвержена говорителка се е обзавел, и не го е срам... Като се добавят и останалите мадами около него, направо жив да го одереш такъв, че обсебва вниманието на нежната половина от човечеството и чак забравят за всезнаещите мъже, вместо да им се възхищават неуморно... Ето затова трябва да дойдат тук танковете на Путин немедленно - това безобразие не може да продължава повече.
цитирай
18. анонимен - Когато се обръщах към теб с, , Жорко, ...
02.02.2020 17:21
vencivaleri1951 написа:
Когато се обръщах към теб с ,,Жорко,, се сърдеше. Когато се обърнах с ,, бел ами,, на Жоро пак се сърдиш.
...имам чувството, че покрай Георги и пишкаш права....

На там върви,другарю.
цитирай
19. cortana - :):):)))
02.02.2020 19:33
vmir написа:
Как да не го намрази човек тоя Жоро, достатъчно е само да види с каква самоотвержена говорителка се е обзавел, и не го е срам... Като се добавят и останалите мадами около него, направо жив да го одереш такъв, че обсебва вниманието на нежната половина от човечеството и чак забравят за всезнаещите мъже, вместо да им се възхищават неуморно... Ето затова трябва да дойдат тук танковете на Путин немедленно - това безобразие не може да продължава повече.
Вмир, привет! :)
Така е, 'говорителката' на Жоро е страхотна! :):):)
:):):)))
Тук обаче искам друго да кажа и то ще е показателно за разликата м/у двата 'лагера': нашият и техният.
При тях е налице следното: Когато нещо относително заслужаващо ирония попадне в полезрението им, те имат детинското поведение да го повтарят до втръсване като развален грамофон. Същото правят и с неща, които изобщо не са истина, но те са измислили, за да се опитват да уязвяват и унизяват.
При нас: Наскоро другарят Венци сам каза, че е чел някои автори/класици и/или произведения, за да заучава някои думи и изрази, ВНИМАНИЕ, ЗА ДА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ПО-НЕЖНАТА ПОЛОВИНА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Уникално!
Браво на тези ценители на литературата, изкуството въобще, които имат това отношение към нея/него!
И същите тези хора нямат срам да говорят за липса на възпитание и какво ли друго не при такива като нас, които не възприемат литературата и въобще изкуствето като средство за заучаване на изпразнени откъм съдържание думи с единствената цал да впечатляваме!
Ето затова те не харесват Жоро: Защото Жоро умее да говори и то повече от захласващо..... Умее да пише поезия и то повече от добра..... Умее много неща, които жените харесват, а това тях ги комплексира.
И когато пък показа и предпочитането на запада пред глупостта на социализма..... И когато показа, че не харесва Русия и близачи като тях..... Ах само колко много ги раздразни това отвътре! Нетърпимо!
И Жоро стана техният най-пречещ кошмар тук! Десетки постинги почти всички му посветиха! Венци, Мерлин, Какинаят и прочие, всички те десетки постинги и стотици коментари започнаха да роят по негов адрес!
Е КАК ПОНЕ АЗ ДА НЕ ЗАСТАНА ПРЕД АМБРАЦЗУРАТА ИМ, КОГАТО ТЕ ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАТ ПРИЯТЕЛЯ МИ, А АЗ ЗНАЯ КАКВО ТОЙ Е ПРАВИЛ ЗА МЕН И НЯКОИ МОИ НАЙ-БЛИЗКИ ХОРА ОТ СЕМЕЙСТВОТО МИ?!
цитирай
20. getmans1 - ВЕНЦИВАЛЕРИ1951, ДОСТАТЪЧНО СЕ ...
02.02.2020 22:02
ВЕНЦИВАЛЕРИ1951, ДОСТАТЪЧНО СЕ ИЗЛОЖИ С „ФИНАТА СИ ИРОНИЯ„ ЗА БЕЛ АМИ, МОПАСАН И „ЖИГОЛОТО„ ... ХА, ДА СЕ РАЗБЕРЕМП ТАКА, ТОЗИ ВЪПРОС ДА СИ ГО ОБСЪЖДАТЕ С ДРУГАРКИТЕ СИ ОТ ТРОЛ-БРИГАДАТА НА В-К „ДУМА„ НА ДРУГО МЯСТО ...

Другарю ВЕНЦИВАЛЕРИ1951, нали знаеш, че историята ви писана от вашите победили вече не важи, престани да ни заливаш с нея и ДА СЕ КРИЕШ ЗАД СЪЮЗНИЦИТЕ. ... Един академик и една-две професорки подържат версията ви но само в предаванията на ВОЛГИН ... и когато няма никой срещу тях ... но в други предавания с повече „колеги„ НЕ СА ТОЛКОВА КАТЕГОРИЧНИ И ГРЪМОГЛАСНИ ... А И АРХИВИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ГОВОРЯТ.

За паметника и Радой Ралин, самият факт, че в един момент сте на срещуположни позиции казва всичко ... защо си мислиш, че ти си правият.

ЗАБ; А, бе, толкова хубав контра постинг е пуснал аверчето ЧП пък ти тука ... Що бе човек не идеш там да му придадеш малко АКАДЕЧИНОСТ,
е гледам ОКейчо нещо обЪрка тотално ваксата ... в резултат пак аз съм виновен, че телепатично съм го объркал

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070157
Постинги: 2741
Коментари: 26486
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031