Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2020 01:10 - Руски депутати неколко години се опитвали да узаконят човешките жертвоприношения
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Депутати искали да узаконят религиозните обряди, свързани с насилия /т.е. зверски измъчвания и умъртвявания на хора, - предимно деца/. По телевизора това няма да ви покажат, а в интернет, само тук ще го намерите.   
В ръцете си държа два законопроекта, а по късно ще ви кажа и имената на вносителите, които искат законно и безнаказано да издевателстват над хората. Ако не ми вярвате, проверете сами.  
Пред вас е първият законопроект, за узаконяване извършването на обряди, съпровождани с насилия над човек или животно. Законопроектът е внесен в Държавната Дума на 24 октомври 2011 г. С него се предлагат изменения в чл. 16 от закона за свобода на човешката съвест и религиозните организации, който да се допълни със следното: "Молитвени и религиозни обряди, съпровождани с насилствени действия над хора или животни, могат безпрепятствено да се извършват в култови сгради или съоръжения, специално предназначени за богослужения, в молитвени или религиозни събрания, в учереждения или предприятия на религиозни организации, а също и в жилищни помещения...   
Депутатите предлагат, при обряди свързани с насилия над хора, да се предвиди специален ред на провеждането им...   
Законопроектът бил разгледан от съвета на Държавната Дума, и 2011 - 2012-та година била назначена отговорна комисия, която започнала да подготвя законопроекта, за разглеждане на първо четене. Трябвало да се представят и отзиви, предложения и забележки към законопроекта. А думите за "безпрепятствено извършване на насилствени действия над хора", изобщо не смутили съвета на Държавната Дума. Трябвали им само отзиви и забележки.   
Ето и имената на авторите на законопроекта. Те са Игор Лебедев и Сергей Иванов, и двамата от ЛДПР на Жириновски, чийто син Игор Лебедев, е единият от тях - ... Той вече има неколко (държавани) награди, а децата му учат в Швейцария.   
След предложението им за узаконяване насилията над хора, Лебедев бил повишен  в длъжност. Законоприектът бил внесен в Думата, октомври 2011 г., и само два месеца след това, Лебедев станал заместник-председатал на Държавната Дума!   
Приятели, разпространете това видео, или този текст. Нека покажем истинските лица на законотворците. 2021 година пак ще има избори, и те пак ще заемат креслата си. А сега да видим как е реагирало правителството на този законопроект. Ето я официалната им реакция:   
"Предлаганият вариант за регулиране на посочените въпроси е неудачен, понеже нормите, предложени в законопроекта допускат възможности за извършване на обряди, съпроводени с насилствени действия, както над животни, така и над хора, което е недопустимо.   
Чл. 21 от конституцията на Руската Федерация казва, че никой не може да бъде подлаган на мъчения, насилия и други жестоки или унижаващи човешкото достоинство, действия или наказания.   
На основание гореизложеното, правителството на Руската Федерация не подкрепя предложения законопроект"...  
И така, правителството не подкрепило законопроекта, и 25 октомври 2012 година той бил снет от дневния ред. Но още на следващия ден, 26 октомври в   
Държавната Дума бил внесен нов законопроект, който пак предлагал насилия над хора, и автори на новия законопроект пак били Лебедев и Иванов. Под документа стоят техните подписи, а текстът на законопроекта е същия, както и в първия, който не бил подкрепен от правителството. Нищо че пак нарушава конституцията, в която са забранени мъченията и насилията над хора...   
Пред вас (във видеоклипа) е второто решение на съвета на Думата, с което той допуска отново да се внесе в есенната сесия на Думата, същия законопроект. Знаейки прекрасно за какво става дума в него, те пак се подготвяли да го рзглеждат на "първо" четене. А ето и решението на Комитета, който също не бил против поредното обсъждането на законопроекта, защото в него не става дума за увеличаване на пенсиите или заплатите, когато комитетът винаги е бил против. А става дума само за насилия над хора, и затова те са - за.  
Но по-нататък законопроектът така и не можал да се придвижи. Пред вас е заключението на Правния Отдел, че законопроектът не отговаря на 21 член от конституцията...   
А ето и заключението на комитета на Държавната Дума, по конституционното законодателство, и те също не подкрепили законопроекта. И на 20 юни законопроектът бил оттеглен от авторите му. Но за тях всичко тепърва предстои. Те пак могат да внесат нещо подобно.   
Въпросът е, може ли депутатите от ЛДПР да внасят подобни законопроекти, и то - два пъти поред, без знанието и разрешението на Жириновски?  
А вие споделете видяното с приятели и в социалните мрежи. Хората трябва да видят лицата им. (и да се замислят за нравите, религията и масонските зависимости на огромното мнозинство депутати, - не само в Русия, а и навсякъде по света.  Г.С.)   

https://3rm.info/main/79095-deputaty-gosdumy-reshili-uzakonit-zhertvoprinoshenija-i-nasilie-nad-chelovekom-video.html  
Превод, Григор Симов  
Забрани им, Господи, и ги изобличи, напълно!  Но да бъде Твоята Свята Воля, а не моята. 
  Амин  



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313123
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031