Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2017 01:17 - ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята. Трета част
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 9133 Коментари: 3 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
САЩ е бомбардирала 50 държави след края на Втората световна война!“
  • Антъни Джей Хилдър: „Не трябва да допускаме синовете и дъщерите ни да гинат във войните на банкерите, за нефт, хероин, кокаин, злато или власт. Великият военен стратег Сaн Су е казал: Всички конфликти се свеждат до един, преди да започне битката. Досега не е имало битка, която да е спечелена дефанзивно. Но ние трябва да се подготвим като станем независими. Трябва да сме готови да направим това, което не е правено досега.
    Веднъж установен, врагът трябва да бъде унищожен!“
Масонски умствен контрол. Опетнената корона на Илюминати. image

Кралица Елизабет – висш патрон на световните масони.

Истинското име на херцога на Единбург е Шлесвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург. Херцогът на Кент – един от най-висшите британски масони. Дядото на Джордж Буш-младши е спонсорирал Хитлер. Кралска немска диктатура. Американският елит е отпускал заеми на Хитлер. Той е имал подкрепата и на британското кралско семейство. Херцогът на Кент е начело на масонски парад.

image

Принц Филип

Кралското семейство изпадна наскоро в много неловко положение, след като стана ясно, че бащата на херцогинята на Кент е бил член на СС. Членове на СС са можели да бъдат само чисти арийски семейства чийто предшественици са произхождали от средновековните тевтонски рицари. Както повечето от кралското семейство, херцогинята на Кент е с немско потекло. Нейните немски прародители са били членове на тайната мрежа на Илюминати. Името на британското кралско семейство не е Уиндзор. Тяхното истинско име е Сакс-Кобург-Гота.

В книгата си „Забравената шотландска монархия“, негово височество принцът на Олбъни публикува древни хералдски документи, които разкриват истинското родословие на британското кралско семейство. Според тези древни документи, кралското семейство произлиза от древни еврейски племена от времето на Стария завет.

Кралица Елизабет I наричала Англия „Израел“ или „Йерусалим“.

„Според някои книги за масонството, които все още се намират в библиотеките, европейските масонски ордени твърдят, че има духовно същество, което е давало знания на „нашите тайни господари“. Така масоните наричат своите лидери. Те не знаят кои са. Никой масон не знае кои са истинските лидери на световната организация, затова ги наричат „нашите тайни господари“. Според написаното в тези книги, съществува едно малко духовно същество, което направлява масонството. Наричат го Йода. Изобразяват го като малко същество със заострени уши и го наричат още Йота. „Йота“ произлиза от „Юда“, което име се свързва с британско-израелското масонство от времето на основаването на Англия и затова днес англичаните се наричат още „британци“. Но има голяма разлика между британец и англичанин. „Brit“ на иврит означава „договор“, а „ish“ означава „мъж“.

Кралски немски евреи

По времето на кралица Елизабет I, нейният личен шпионин Джон Дий основал британската тайна служба. Джон Дий бил черен магьосник и член на таен алхимичен орден. Предполага се, че той е автор на древния ръкопис „Войнич“, който сега е собственост на университета в Йеил и се държи под ключ само на няколко метра разстояние от централата на тайното общество „Череп и кости“. Централа на тайното масонско общество „Череп и кости“ в университета Йеил. Херцогинята на Кент може да се срамува, че баща й е бил член на „СС“, но също така може и да е горда от факта, че съпругът й, херцогът на Кент, е един от най-висшите британски масони. Херцогът и херцогинята живеят в двореца Кенсингтън, който е и място за срещи на Кралската Алфа масонска ложа. Тази ложа е основана от херцога на Съсекс, след като станал висш майстор на Обединената висша ложа през 1813 г. Един от най-изтъкнатите й членове бил личният лекар на кралица Виктория, сър Уилиам Гал, който, според Стивън Найт, бил отговорен заедно с някои други известни масони, за убийствата на Джак Изкормвача в Лондон.Съответно, членовете на Кралската Алфа ложа в двореца Кенсингтън са наричани „принцове на кралската кръв“.

Тайни общества по целия свят с гордост заявяват, че техни членове са били гении като Моцарт, както и кралски особи. Но никое от тези общества не позволява на членовете си да говорят за ритуалите, които се
извършват при затворени врати в дворци и държавни сгради по целия свят. Няколко английски крале са практикували масонски сатанински ритуали, но всички тези черни сатанински тайни са добре маскирани „под плюшен килим“.

Орденът „Златна зора“ на Илюминати

Едно от най-влиятелните тайни общества, произлязло от баварските Илюминати, е орденът „Златна зора“. Основан е през 1887 г. от масона Уилям Уин Уесткот, който твърдял, че е разшифровал кодиран алхимичен ръкопис, съдържащ ритуали на посвещение на таен немски окултен орден. Уесткот вече имал солиден опит в практикуването на окултни ритуали. През 1865 г. той помогнал да се основе орденът „Societas Rosicruciana“, вдъхновен от еврейската магия на древната Кабала. Тези ритуали все още се изпълняват на събрания в Обединената висша ложа в Лондон.

Години наред, събранията на „Златна зора“ се провеждали в централата на белязаните масони в Лондон. Орденът „Златна зора“ бил изпълнен със скандали, тъй като висши масони се борели за контрол върху това влиятелно и тайно викторианско общество. През 1891 г. Уесткот губи контрол над „Златна зора“, а начело застава друг високопоставен масон-магьосник – Макгрегър Мейтърс. Заедно с поета У. Б. Йейтс, те създали нови магически ритуали, в които посветили най-старите британски аристократи.

През 1903 г. начело на обществото застава друг масон – А. И. Уейт. Ритуалите на „Златна зора“ били сходни с тези на древното магьосничество. В Олд Бейли, през 1901 г., двама членове на „Златна зора“, г-н и г-жа Хорас, били съдени за изнасилване. Те използвали техния ритуал на посвещение, за да омаят своите непълнолетни жертви.

Орденът „Златна зора“ бил типичен представител на масонството с добавени сатанински и сексуални мистериозни ритуали.

„Златна зора“ съществува и до днес.

През 1987 г. в Лондон бе проведена конференция в чест на 100-годишната история на обществото. Конференцията беше организирана от Изследователския тръст на херметиците, в чиято управа е маркизът на Нортхемтън. Той е изтъкнат високопоставен масон.

  • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Не случайно сатанистите извършват строго определени ритуали, включващи определени звуци, места, цветове и определени устни изказвания. Те не мислят: „Би било хубаво да кажем това“ или „Имате ли го в червено?“. Не, не! Това се прави, защото всичко в нашата реалност е вибрация. Съзнанието е вибрация, всичко е вибрация. По този начин функционира и астрологията.
    Когато се родим, позицията на планетите е определяща, те изпращат вибрации, които влияят на полето на трептене, в което се раждаме и затова сме повлияни по различен начин в различните периоди на годината.
    Те разбират това и постоянно манипулират тези полета на трептение, за да манипулират и нас.
image

Знакът на ордена „Златна зора”

Тези ритуали не са само традиция. Нека вземем за пример масоните. Ако попитате повечето масони, ще ви отвърнат, че те никого не манипулират. А ако ги попитате за техните ритуали, ще ви кажат: „О, не знаем. Правим разни глупости, носим странни дрехи заради някаква традиция. Понякога има хубава вечеря“. Те не осъзнават, че тези ритуали на посвещение се изпълняват, за да повлияят на участниците по строго определен начин, който позволява на съществата от другото измерение, които са част от фолклора на народите по Земята вече хиляди години, да извършат това т.нар.“обладаване от демони“. Това са духовни същества, които съществуват отвъд възприятието на петте сетива. Порадипотискането на знанието за нашия произход, нашето манипулиране се превръща в детска игра.

Например, хората гледат и си мислят, че виждат всичко. Не, не, виждат само една малка част от реалността! Виждат малък честотен диапазон, който е достъпен за петте сетива. Например, ако пуснете „радио 1“, слушате него, а не „радио 2“.

Ако имаше котка тук, тя можеше да реагира на уж празното пространство. Но за нея това не е така, защото тя има по-голям диапазон на усет.

Точно отвъд диапазона на петте сетива има същества, които манипулират тази реалност на петте сетива именно чрез тези тайни общества. И един от ключовите моменти на общуване с тези същества е по време на сатанинските ритуали и срещи, когато чрез ритуала се създава такова вибрационно поле, позволяващо психическото и мисловно обсебване на тези хора. Затова се срещат много хора, които са познавали известни политици в началото на кариерата им и биха казали: „Този човек не е същият, когото познавах“! Духовно и емоционално е така заради това обсебване.

Много хора твърдят, че това е измишльотина и че може да е ставало във Вавилон, но не и днес. Моля ви се! Тази мисъл е най-добрият защитен механизъм на тази конспирация! Обсебванията на души са реалност!

Съществува невидимо царство на истински, но невидими безплътни същества! Елитът търси мощта именно на това царство. Те общуват със зли духове, които са отговорни за замърсяването, войните и унищожението на планетата Земя. Може би най-голямото предизвикателство пред хората е да разберат истината за тези духове, описани в Библията. Всички имаме дял в разобличаването на сатанинския елит! В просвещаването на онези масони, които не знаят, че истинското естество на тяхната мистична религия е всъщност поклонение пред Сатана и че всички масонски ритуали и символи имат една-единствена цел – да отворят вратата (кралската арка) за общение със злите духове-демони и истинският бог на масоните – Луцифер, който е самият дявол и Сатана!

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29/%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD/




Гласувай:
22



1. planinitenabulgaria - Държавите, бомбардирани от американците са точно 50,
29.06.2017 20:44
защото толкова са щатовете им. Тръмп се опита да бомбардира 51-та държава, пускайки й 10 тонна бомба майка. Поради повреда обаче в програмата за насочване на бомбата тя е ударила по фалоса американски войник. Цяла седмица момчето е ходило с превързано естество, ще му остане и белег..
Всичко си има мярка, която не трябва да се прекрачва...
цитирай
2. krumbelosvet - За света не знам,
30.06.2017 08:28
Но Европа планомерно се унищожава в момента. За наша гордост, България и избрана да бъде унищожена първа. Едва ли е една причината. Но най-гадно е, че унищожават ЧОВЕШКОТО НИ ДАСТАИНСТВО. Ежедневно и ежечасно, главно с ТВ, а веч(е и в нета. Снощи един холандец, въдворен в България от 20 години, женен тук и с дъщеричка която не знае холандски, каза главно две неща. Че обича България заради изключителните природни дадености. И че българите са ЗАВИСТНИЦИ. А това звачи, че са говна. Щото какво е завистникът, освен говно? Като изключим, че "всеки си има завист" според Библията, където думата българин не се споменава. И че няма на света сравнителна статистика на завистта у народите. Но Господарите са му намерили колая. Мерят с анкети на "общественото мнение", което се диктува от ТВ и нета, т.е. от същите гокподари...
цитирай
3. anonymous3 - krumbelosvet
30.06.2017 10:35
Така е за съжаление. И тука в блога има, много миризливи и завистливи лайна, които са потдадени на тъмнината и се кланят, на тъмните си господари. един от тях е този, олигофрен, който редовно, на всеки мой пост слага минус. Ако го питаш, защо го прави то е ясно. Злоба, завист, гняв сив и скучен му е живота.
06:47 - loop1
06:46 - loop1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684587
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031