Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2020 10:48 - Въз основа на най-новите CDC данни, коронавирусът на Ухан практически не представлява риск от смърт за хора на възраст под 50 години
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1171 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 04.10.2020 10:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Въз основа на най-новите CDC данни, коронавирусът на Ухан практически не представлява риск от смърт за хора на възраст под 50 години

28.09.2020 г. / От Майк Адамс / Коментари

image

Новите CDC данни потвърждават, че коронавирусът от Ухан представлява почти нулев риск от смърт при хора на възраст под 50 години (вижте подробности по-долу). В същото време тези данни също потвърждават, че вирусът остава изключително опасен за хората на възраст над 70 години, а CDC изчислява, че 1 на 18 възрастни хора, които се заразяват с вируса (т.е. са „заразени“), в крайна сметка биват убивани от него.

Междувременно коефициентът на фатална смъртност (IFR) за хората на възраст 50 - 69 години е 1 на 200, което го прави далеч по-смъртоносен от сезонния грип за индивидите от тази група.

Но за хората на възраст от 20 до 49 години, IFR пада до едва 1 на 5000. Това означава, че на всеки 5000 души, които са заразени в тази възрастова група, се очаква един летален изход.

Тези под 20-годишна възраст имат дори по-нисък процент на смъртност: около 1 на 33 000.

В обобщение, рискът от смърт от коронавирус при хора на възраст под 50 години е изключително малък и се доближава до нула.

Тези цифри се основават на новите данни на CDC, публикувани на следната връзка, като се използва „Сценарий 5“, който е обозначен като „Текуща най-добра оценка“.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

Данните от CDC потвърждават опасността за възрастните хора, като същевременно показват колко малък е рискът за по-младите американци

Особено забележимо в тези CDC данни е как те едновременно потвърждават три много важни неща:

1) Да, коронавирусът убиваше много висок процент от заразените хора, докато преминаваше през домове за възрастни хора, където присъстваха предимно възрастни хора. По време на своя пик в началото до средата на април тази година, изчислихме, че вирусът убива 1 от 10 души, които показват симптоми. Това е много подобно на текущите данни на CDC за възрастовата група 70+, където в момента вирусът убива 1 от 18 заразени, докато 40% от инфекциите са асимптоматични. Това означава, че 10,8 души от 18-те са симптоматични, което е почти идентично с изчисления брой 1 на 10. По-специално, ранните смъртни случаи в Америка се случват почти изключително сред възрастните хора, което е една от причините смъртността първоначално да е била толкова Високо.

2) Сега, след като разполагаме с по-подробни демографски данни, знаем, че коронавирусът на Ухан е почти безвреден за млади хора в колеж, което означава, че провеждането на строги блокировки covid-19 и социални дистанционни мандати в кампусите на колежа е ненаучно и пълно загуба на време и енергия. Всички блокировки в колежа трябва да бъдат незабавно прекратени .

3) Също така знаем, че сред типичните американци в трудоспособна възраст в групата 20 - 49 години има толкова нисък риск от смърт, че заключването на работните места и изпращането на всички вкъщи е друго безполезно начинание. Това означава, че корпоративните блокировки се коренят в науката за боклука, а не в реалните рискове.

Въз основа на тези данни е безопасно и за повечето хора да гласуват лично

Тези данни показват, че също така е напълно безопасно за повечето хора да гласуват лично. Само онези, които са на възраст над 60 години, вероятно ще бъдат изправени пред значителен риск от смърт от заразяване с инфекция covid-19. И все пак демократите твърдят, че „случаите“ на коронавирус (т.е. инфекции) изискват всички да гласуват по пощата, отваряйки всякакви възможности на демократите да мамят и фалшифицират избори в цялата страна чрез пълнене на бюлетини, селективно унищожаване на бюлетини, събиране на бюлетини и други нечестиви методи .

Най-важното е, че тези данни показват, че „случаите“ на коронавирус са безсмислени, ако бъдат открити при някой, който не е болен. Левите медии продължават да се опитват да тероризират нацията, като твърдят десетки хиляди нови „случаи“ всеки ден, но тези случаи са почти универсално незначителни, тъй като пациентите нямат симптоми и не боледуват. Освен това тестовете, използвани за диагностициране на такива „случаи“, са изключително ненадеждни и вероятно се коренят в предимно фалшиви положителни резултати.

Всъщност, в наистина шокиращо развитие, което не е съобщено от фалшивите новинарски медии, бившият главен научен директор на Pfizer сега твърди, че цялата „втора вълна“ на пандемията е фалшифицирана чрез използването на ненадеждни масови тестове, които произвеждат предимно фалшиви положителни резултати.

Можете да го гледате да казва тези неща в това необикновено интервю:

 

 

Долния ред? Освен ако не сте над 60-годишна възраст, коронавирусът представлява много малък риск за вас. Реакциите на блокиране спрямо вируса са диво преувеличени и медицински ненужни. Докато трябва да се вземат предпазни мерки за тези, които са в напреднала възраст и следователно са по-уязвими към рискове от смърт, по-младите американци не се нуждаят от ваксини, маски, социално дистанциране или заключване. Това, от което се нуждаят, е да си върнат живота .

Отворете училищата, градовете, църквите, ресторантите и киносалоните. Завършете мандатите на маската и препоръчайте витамин D, цинк, кверцетин и билки от корен от женско биле. Легализирайте хидроксихлорохина в цялата страна и ние можем да прекратим цялата тази пандемия за по-голямата част от населението.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. shannonlisa - hallo
05.10.2020 23:36
поздравления.
Харесва ми информацията за вашия профил
телефонният ми номер не е наличен сега. имам нещо много важно да обсъдя с вас.
Ето адреса ми. Моля, свържете се с мен. Тогава ще разкажа повече за себе си на адресната страница.
(shannonclets@gmail
чакам те
Благодаря
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39934646
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930