Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2021 08:49 - „Случаите“, за които не чуваме. . .
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.05.2021 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  „Случаите“, за които не чуваме. . .

От  eric  - 30 април 2021 г.  

https://www.youtube.com/watch?v=_cpX3qrzRfk&t=1s

image

Чували сме безкрайно, практически на всеки 15 минути - за „случаите!“ „Делата!“ - на положителни тестове. Но почти нищо за случаите на хора, които се разболяват много, а някои от тях са много мъртви след инжектиране с „ваксините“.

Множествено число; има поне три . Което е странно нещо само по себе си, когато се замислите.

Защо три?

Това не утроява ли поне три пъти вероятността те да са проблем? И да разберем какво е, ако изглежда има такова?

И има поне един признат проблем - този за образуването на кръвни съсиреци при някои от жертвите-получатели на тези смеси. Кой (за да бъдем справедливи към фармацевтичния картел) не е успял да упражни надлежната грижа, която обикновено се очаква от всеки, който купува употребявана кола; те дори не провериха за „Бондо“. Вместо това те просто запретнаха ръкав и си позволиха да им се инжектира непознато вещество с неизвестни рискове.

image

Което е Джим Джонезиан, почти.

Безсмислената, дори истерична Вяра със сигурност е същата.

Единствената истинска разлика - по ирония на съдбата - е, че инжектираните в последния ден искат (вероятно) да живеят. И все пак те са шокиращо безразсъдни с живота си.

Те нямат представа какво се стреля в тях - защото никой не го прави . Освен може би онези, които са направили това, в което се стреля. И все пак те се нареждат като черен петък и най-новата GameBoy е на рафтовете.

Това е интересен симптом на заболяването - психичното заболяване - около него. От една страна, буквално истеричен страх от физическа болест, за която е известно, че има изключително нисък риск от смърт за повечето хора; от друга страна, еднакво истеричното желание на същите тези хора да поемат неизвестен риск, който им е казано - курсив, за да се каже , е „безопасно и ефективно“, две неща, които все още не могат да бъдат известни предвид факта, че тези „ ваксини “са твърде нови, за да има някакъв утвърден опит, за да се правят такива твърдения, нито предишни човешки пътеки в подкрепа на такива твърдения.

Предполага се, че просто се доверяваме на фармацевтичния картел - който се е имунизирал от каквато и да е отговорност за вредите, които ваксините му могат да причинят в бъдеще и който има доказани резултати в миналото.

Факт е - неоспорим - че тези „ваксини“ не са безопасни, поне за някои от хилядите хора, които CDC признава, са претърпели смърт, съвпадаща с инжектирането, и десетките хиляди „неблагоприятни“ ефекти CDC също признава - но обществеността чува много малко за това от Органа на страха, който излъчваше истерия за „случаите! делата! “   . . . на положителни тестове.

Това несъответствие трябва да повдигне някои вежди, да постави под въпрос мотивите на мелниците на Органа на страха. Цялата тази загриженост относно  хипотетичната „баба“ умира, защото някой, който не е болен, не носи „маска“, за да купува хранителни стоки. Почти изобщо не се тревожи за действителните хора, които действително са умрели - или са се разболели много - след контакта с Игла.

Родителите, които никога не биха позволили на детето си да кара триколка без каска или да ходят на училище, не се притесняват да им се инжектира бог-знае-какво заради риска, който е толкова отслабен, че не съществува.

Всичко е много. . . интересно.


Може би дори повече, отколкото си представяме - все още.

Това, което следва, несъмнено е анекдотично, но аз лично го гарантирам, тъй като лично познавам замесените хора.

Сестра ми съобщава за случая с майката на нейната стара приятелка от гимназията - нито възрастна, нито по-рано болна - получила инсулт малко след като й е инжектирана една от „ваксините“.

Касиерът в моята банка - когото познавам от години - неволно ми даде голяма сума допълнителни пари, когато на другия ден отидох да осребря чек; когато отидох да върна парите, тя ми каза, че се е „чувствала мъгла“ и е имала „проблеми с концентрацията“. . . след инжектиране.

image

Един мой добър приятел е медицинска сестра в болница във Вирджиния. Той съобщава, че няколко от хората, с които работи - не пациенти, персонал - са имали „лоши“ реакции на Светото помазание, включително един, който се е разболял изключително много и е трябвало да отиде в болницата за лечение.

Това са много хора в моята малка орбита.

За мен е много по-загрижен от „вирус“, който не е убил никого, когото познавам, или дори е разболял някой, когото познавам, сериозно болен. Включително себе си, независимо от пълния ми провал да „практикувам“ каквато и да било болест кабуки.

Познавам няколко, които през последната година се почувстваха не толкова страхотно в продължение на няколко дни. Което е - което беше - съвсем нормално нещо в „Преди време“, когато улов на бъг и кашлица и болки в тялото за няколко дни не беш причина за истерия.

image

Но защо няма истерия, излъчвана от Органа на страха относно факта, че преди това здравите хора стават не-здрави (и по-лоши) след инжектиране?

Тази истерия също би била легитимна - защото за разлика от „Рона“, която е почти изключително заплаха за много възрастните и вече болните, ваксините представляват заплаха за здравите и не-възрастните.

И все пак - странно, ако се приеме, че „безопасността“ и „здравето“ наистина са мотивиращите фактори зад всичко това - инжекциите продължават да се налагат върху здравото население.

От корпорациите и правителството се изпращат ясни сигнали (те са все едно и също нещо, в различна форма), че тези, които не се подчинят на Помазаните, ще бъдат лишени от въздушен транспорт - което мнозина трябва да използват за своята работа и което е единственото практичен начин за мнозина да видят членовете на семейството да живеят далеч - отказан им е достъп до „обществени” зони и т.н.

image

Това е явна заплаха от последици - натрупана върху произведената заплаха от „вирус“, който е умишлено взривен от всички пропорции. Което служи за ужасяване на милиони здрави хора с готовност да се подредят, за да бъдат инжектирани.

Някой може да попита - защо? 

Защо истеричната спешност да се ваксинират масово здрави хора, които буквално почти нямат шанс да умрат от „Рона“ с ваксини, които може да имат по-голям шанс да им причинят трайна вреда?

Като се имат предвид проникващите факти за проблемите с тези ваксини, защо да не ги наберете малко назад?

Може би е разумно за относително малкия брой хора, които имат повече от 0,0-шанс да умрат от „Рона“, да поемат риска от инжектиране. Може би накрая си заслужава - за тях.

Като химиотерапия, за тези с рак. В краен случай - да се избегне смъртта. След като опитах всичко останало.

Но няма смисъл здравото население - особено децата - да се инжектира. . . освен ако няма друга цел.

Предвид фактите за ваксините - и потискането на фактите за „Рона“ - това е нещо, което си струва да се обмисли.

Има цитат, който прави кръговете онлайн, приписван на Жак Атали, който е бил съветник на френския президент Франсоа Митеран през 80-те. Произходът му може да е съмнителен, но чувствата, които изразява, са верни:

„Бъдещето ще бъде за намирането на начин за намаляване на населението ... Разбира се, няма да можем да екзекутираме хора или да изграждаме лагери. Отърваваме се от тях, като ги караме да вярват, че това е за тяхно добро ... Ще открием или причиним нещо, пандемия, насочена към определени хора, истинска икономическа криза или не, вирус, засягащ възрастни или възрастни хора, няма значение , слабите и страшните ще му се поддадат. Глупавият ще повярва в това и ще поиска да се лекува. Ще се погрижим да планираме лечението, лечение, което ще бъде решението. “

Бог да ни е на помощ, ако е така.






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39759827
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031