Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2021 16:27 - 14 военнослужещи подробно описват задълженията за ваксини, които се налагат на военнослужещите, в изменено предложение за съдебно дело за CHD срещу FDA
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 911 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

14 военнослужещи подробно описват задълженията за ваксини, които се налагат на военнослужещите, в изменено предложение за съдебно дело за CHD срещу FDA

Публикувано на 20/09/2021

 

На 17 септември организацията Children"s Health Defense (CHD) подаде изменена молба за спиране, вследствие на делото, което заведе на 31 август (https://childrenshealthdefense.org/…/CHD-v.-FDA-Submitted…), срещу Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) за това, че едновременно е одобрила и разрешила ваксината за COVID-19 на Pfizer, което е класическа „примамка и подмяна“.

Действията на FDA доведоха до масово объркване, безпорядък и измама по отношение на разликите между двете ваксини на Pfizer.

Одобрението на FDA предполага, че е позволило на американската армия, администрацията на Байдън и други американски компании да увещават хората да приемат „лицензирани“ ваксини, когато всъщност ваксините, които се предлагат рутинно и се прилагат в САЩ, продължават да бъдат разрешените за използване при спешни случаи ваксини на Pfizer-BioNTech (https://www.fda.gov/…/coronavirus-covid-19-update-fda…).

„Измамната схема на FDA подвежда нищо неподозиращите военни членове, както и голяма част от Америка да вярват, че получават ваксина с определени правни защити, които не са достъпни за ваксините с разрешение за употреба при спешни случаи“, казва Мери Холанд, президент на CHD и генерален съветник.

Холанд добави:

„Незаконното одобрение на FDA за ваксината за COVID-19 на Пфайзер помогна на Министерството на отбраната на САЩ да оправдае строгите мандати за ваксини за COVID-19, които доведоха до това, че американските военни са заплашени от тежки последици, ако откажат да получат ваксината с разрешение за спешна употреба на Пфайзер.“

Холанд каза, че в меморандума, подаден на 18 септември, придружаващ измененото предложение за спиране, „Ищците подробно описват с поразителна яснота въздействието на схемата на FDA върху нашите мъже и жени в униформа. Това нямаше да съществува без незаконните действия на FDA.“

16-те веществени доказателства (https://childrenshealthdefense.org/…/CHD-v.-FDA-Exhibits.pdf) към меморандума (https://childrenshealthdefense.org/…/CHD-v.-FDA-Amended…) включват декларации от 14 военнослужещи, които също са членове на CHD. Според Холанд декларациите илюстрират принудата, пред която са изправени мъжете и жените от различни клонове.

„Тези 14 мъже и жени, вариращи по ранг от наети мъже и жени до висши офицери, излагат на риск кариерата си, за да подадат своите декларации“, каза Холанд.

Декларациите са избрани от повече от 100 заявления, получени от CHD за двудневен период. Декларациите подробно описват документираните опасения на всеки военнослужещ относно безопасността и ефикасността на нелицензираните ваксини.

„Кариерата им не трябва да се прекратява, просто защото упражняват правата си по федералния закон“, казва Рей Флорес, един от адвокатите по делото. „Въпреки че тези военнослужещи имат законно право да откажат наличните ваксини, които са предимно с разрешение за спешна употреба, те рискуват непоправима вреда за кариерата, образованието, собствеността и гражданските си свободи, включително нечестно уволнение, понижаване, прекратяване на техните обезщетения, пенсии и медицинска застраховка. Тъй като много от тях са единствените издържащи семейството, техните семейства също страдат“, каза Флорес.

Военнослужещите мъже и жени, които са потърсили религиозни, медицински и серологични изключения, съобщават, че техните командири вече са им казали, че всички изключения ще бъдат отказани.

Съществуващ военен регламент (https://armypubs.army.mil/…/DR_pubs/DR_a/pdf/web/r40_562.pdf) включва следното като основа за освобождаване поради естествен, придобит имунитет: „Доказателство за имунитет въз основа на серологични тестове, документирана инфекция или подобни обстоятелства“. [AR 40-562 гл. 2-6а. (1) (б).]

Повече от половината от декларациите показват, че служителят вече е придобил естествен имунитет срещу COVID. Както при останалата част от населението, изправено пред задължителна ваксинация, естественият имунитет не се взема предвид.

„Въпреки че Министерството на отбраната знае, че е незаконосъобразно да се налагат експериментални ваксини на нашите мъже и жени в униформа, то безмилостно ги подвежда, дискриминира и принуждава да участват в незаконен експеримент“, каза Флорес.

Той добави:

„В делото Doe # 1 v. Rumsfeld, 297 F. Supp. 2d 119, 135 (2003) (https://scholar.google.com/scholar_case?case=8724655194004177157&hl=en&as_sdt=6&as_vis=1&oi=scholarr%5d%20Judge%20Sullivan%20concluded), съдия Съливан заключава: „Жените и мъжете от нашите въоръжени сили всеки ден поставят живота си на опасност, за да запазят и защитят свободите, които всички американци ценят и се ползват. При липса на информирано съгласие или отказ от президента Съединените щати не могат да изискват членовете на въоръжените сили да служат и като морски свинчета за експериментални лекарства.“ Този път отчайващото беззаконие на FDA проправи пътя на американските военни да третират нашите герои в униформа като морски свинчета за експериментални препарати и наложиха прекратяване на кариерата на всички служители, които се осмелят да отстояват правата си.“

 

Превод на български - Страничката "Монтагю Кийн"

 

Източник: https://childrenshealthdefense.org/defender/14-military-members-vaccine-mandates-chd-lawsuit-fda/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=b2ca23f2-4384-4ca8-bcd8-3c1596bc38c9&fbclid=IwAR23l0gm4N-oPb1JmdsvPk6bQ_tDLmPovrimkpb1_nALSXOoGUKn8X5sfws

 image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 443105
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031