Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2021 23:36 - ЗА ВАКСИНА ЛИ СТАВА ДУМА ?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 517 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Подкрепящи доказателства: противно на това, което INSERM съобщава, иРНК на Pfizer и Moderna достигат до репродуктивните органи През  Джонатан ЕкзоПортейл  - 18 април 2021 г. 0 imageИлюстративно изображение INSERM успокоява възможността за интегриране на иРНК на ваксината в човешкия геном, като се има предвид, че ваксината РНК не може да достигне до репродуктивните органи (тестисите и яйчниците). Условните разрешения за пускане на пазара на ваксината Pfizer / BioNtech и Moderna обаче показват обратното.

 

Ваксиналните иРНК достигат до репродуктивните органи (тестисите и яйчниците):

В статия, озаглавена: "Могат ли иРНК ваксините да променят нашия геном, наистина?" ”( Https: /presse.inserm.fr/les-vaccins-a-arnm-susceptibles-de-modifier-notre-genome-vraiment/41781/ ), INSERM, иска да успокои възможността за интегриране на„ Ваксината иРНК в човешкия геном, като се има предвид, че ваксината РНК не може да достигне до репродуктивните органи или половите жлези, както той твърди в екстракта, транскрибиран по-долу:

 

 

За съжаление условните разрешения за пускане на пазара на ваксината Pfizer / BioNtech и Moderna са в пълно противопоставяне на тази позиция на INSERM.

Ваксиналните иРНК се разпространяват в голямо разнообразие от органи, включително репродуктивни органи или полови жлези

В разрешението за пускане на пазара на ваксини Pfizer / BioNtech и Moderna има параграф, посветен на изследването на биоразпределението на ваксината. Тези документи са публични и достъпни на уебсайта на Европейската агенция по лекарствата (EMA) на следните адреси:

    • Условно разрешение за пускане на пазара на Pfizer: https: /www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf
    • Модерно разрешително за пускане на пазара: https: /www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/covid-19-vaccine-moderna-epar-public-assessment-report_en.pdf

 

На страница 54 от условното разрешение за употреба за ваксина Pfizer / BioNtech е ясно отбелязано, че:

    • МРНК, капсулирани в липидни наночастици, достигат до много органи: далак, сърце, бъбреци, бели дробове, мозък
    • MRNAs бяха открити в яйчниците и тестисите в ниски количества по време на проучванията за биоразпределение на тази ваксина (екстракт по-долу)

 

 

Параграфът за биоразпределението на условния MA (p47 и 52) на  ваксината Moderna  ни казва, че:

    • ваксиналните иРНК се откриват в голямо разнообразие от органи: мозък, сърце, бял дроб, очи, тестиси.
    • Невъзможно е да се знае бионаличността в яйчниците, тъй като нито едно женско плъх не е включено в проучването за биоразпределение на ваксината Moderna.
    • Концентрациите на иРНК са по-високи в далака и очите в сравнение с плазмата
    • ваксиналните иРНК преминават през кръвно-мозъчната бариера и достигат до мозъка

 

Извлечете p52 от условното разрешение за употреба за ваксина Moderna :

 

Извлечете р47 от условното разрешение за употреба за  ваксина Moderna  :

На френски език : 

 

Заключение:

Следователно ваксиналните иРНК се разпространяват в голямо разнообразие от органи, включително репродуктивни органи или полови жлези.

Прочете ли INSERM условното разрешение за пускане на пазара на ваксините Pfizer / BioNtech и Moderna, за да пропусне тази важна информация?

Или INSERM не е наясно с тези научни елементи и е сериозно!

Или INSERM го знае, но го прави доброволен пропуск в своите публикации и е още по-сериозен!

Иска ли това тяло да успокои лекарите и пациентите?

Каквато и да е причината, можем ли все пак да имаме доверие в INSERM?

На кого е дадена мисията да „ подобрява здравето на всички чрез напредъка на знанията за живите същества и болести, иновациите в лечението и научните изследвания в областта на общественото здраве “? Това му налага строгост и обективност в публикациите или позициите му.

 

Източник:  https://reinfocovid.fr/science/les-arnm-vaccinaux-atteignant-les-organes-reproducteurs/ /  https://presse.inserm.fr/les-vaccins-a-arnm-susceptibles-de-modifier -our-genome-really / 41781 / /  https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assession-report_en.pdf и  https: //www.ema. europa.eu/en/documents/assessment-report/covid-19-vaccine-moderna-epar-public-assession-report_en.pdf

Все пак това е сериозен въпрос .Но кой го задава и колко сериозно звучи ? Вие сте на ход!



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. rebu - Ето
19.04.2021 08:47
Това обяснява безпрецедентната и масирана атака срещу ваксините базирани на адено-вируса. Защото, това е ваксина в класичестия смисъл, подсеща имунната система да си произведе антитела, чрез умаломощено заразяване. А генномодификаторите са биологично оръжие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658056
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031