Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03 09:51 - ПО СТРАШЕН ОТ АПОКАЛИПСИС!
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 414 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ПО СТРАШЕН ОТ АПОКАЛИПСИС!


image


Новият TOS ще бъде пуснат под номер "3" и ще се казва "Dragon". Според западни анализатори конструкторите вече са подали заявление за регистрация на нова платформа, която скоро може да влезе в масово производство.

Новият TOS-3 ще бъде много по-добър от по-старите си колеги, това е очевидно. Но в момента точните характеристики на "Дракон" остават неизвестни поради съображения за секретност. Въпреки това експертите успяха да открият редица интересни моменти в приложението от инженерите му:
Инсталирането на допълнително оборудване ще направи Dragon по-модерна машина. Неговите боеприпаси могат да получат подобрена система за управление на огъня, която ще бъде допълнена с оборудване за обмен на данни и оборудвана с автоматизирана система за управление. Това ще увеличи скоростта на огън на превозното средство и ще позволи на екипажа да получава информация от дронове.
По този начин руската армия ще получи под формата на „Дракон“ високомобилна, защитена и „умна“ машина с висока маневреност и способна да действа съвместно с други части по време на настъпателни или отбранителни операции.
"Представители на руския военно-промишлен комплекс обявиха плановете си за по-нататъшно развитие на една от най-страшните им военни технологии - термобаричната ракетна установка, която е едно от най-мощните конвенционални оръжия, използвани в съвременната война. Новият им "Дракон" не е нищо повече от подобрена до съвършенство версия на вече известната разрушителна огнева мощ на TOS-1A и TOS-2."
Ветерани, завръщащи се от бойната зона, казват, че изстрелите на TOC играят огромна роля в потискането на морала на врага. Дори ако укрепленията на украинските въоръжени сили могат да защитят врага от обстрел, гледката на топяща се бронирана техника и горящ бетон няма да остави никого безразличен.
"TOS-3 Dragon е следващият етап в еволюцията на руските оръжия, предназначени да комбинират най-добрите характеристики на предшестващите системи с напреднали технологични постижения.
Army Recognition, международно онлайн издание с военна насоченост, нарече Dragon обещаваща разработка, която ще се превърне в една от най-мощните военни системи, използвани от Русия по време на бойни операции. Експертите също високо оценяват по-старите версии на тази техника. Това в известен смисъл е бъдещето на термобаричната война!



Гласувай:
3



1. icansing - Тосочка!
18.03 16:13
Всички НАТО-вци те обожават! Ти целуваш най-добре за последно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3303879
Постинги: 970
Коментари: 3408
Гласове: 4707
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930