Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2020 19:17 - Задължителното носене на маски, прилагането на PCR тестовете, принудителното администриране на експериментални отровни медикаменти и ваксинирането са МЕДИЦИНСКИ
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 1209 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 24.11.2020 13:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

 Задължителното носене на маски, прилагането на PCR тестовете, принудителното администриране на експериментални отровни медикаменти и ваксинирането са МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ! Още на 5-ти Май 2020 година в Главата "Логическо предисловие за Световното положение" от Книга Трета аз показах противоконституциалността на наредбите на Масонското Правителство, ограбващо Свободите ни, под предлог, че се "бори" срещу НЕСЪЩЕСТВУВАЩ ВИРУС:

"Както вече доказахме във Втора Зететична Книга и както постепенно ще продължаваме да доказваме в хода на Книга Трета, настоящата цел на Илюминатската върхушка е установяването на легитимно, посредством създаващата се в момента законова база, видимо Единно Световно Правителство, което ще затвърди фундамента на Новия Световен Ред – Тиранията на Постхуманизма. Трябва да ни бъде съвсем ясно, че само след броени месеци Обществените и Държавните структури ще бъдат съвсем-съвсем различни от познатите ни днес, благодарение на новите Закони на Цивилизацията.
Но, все пак, докато Единното Световно Правителство не е заповядало на Правителствата на всички Държави да суспендират Конституциите си и да приемат Единната Световна Конституция, нека здравомислещите Българи знаят, че в действащата Конституция на Република България има текстове, които ни защитават от насилствени Медицински експерименти, каквито, както ще разберем в следващите изследвания, в действителност представляват ВАКСИНАЦИИТЕ. В Член 29-ти се казва:

„Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.“

Законното наше право да се противопоставим на Медицинските експерименти, които разрушават ЗДРАВЕТО ни, не може да бъде отнето дори по време на ВОЙНА, НА ВОЕННО ИЛИ ДРУГО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, както е постановено в Член 57-ми, в който се казва:

„Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими. (2) Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други. (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.“

В Член 57-ми, ал (3) пределно ясно се казва, че „обявяването на война, на военно или друго извънредно положение със закон“ не може да стане предпоставка за погазване на правото, утвърдено в Член 29-ти, ал. (2), Българинът да се противопостави да бъде подлаган на Медицински, научни или други опити, каквито в най-близко бъдеще ще се осъществят посредством ВАКСИНАЦИИТЕ срещу несъществуващия болестотворен „Коронавирус“.

Текстът в Член 57-ми, ал. (3) изрично посочва членовете в Конституцията, носители на най-съкровените и неотменими права, без които Човеците не биха могли да съществуват, и той в никакъв случай не може да бъде противопоставен или анулиран с Член 61-ви, тъй като в последния се вменява задължението да се оказва съдействие на Държавата и Обществото, а не се отменят законните права на гражданите, определени в членове 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.

„Чл. 61. Гражданите са длъжни да оказват съдействие на държавата и обществото в случай на природни и други бедствия при условия и по ред, определени със закон.“











Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bojinkata - Няма по-бърз и по-ефективен начин ...
31.10.2020 09:22
Няма по-бърз и по-ефективен начин за МАНИПУЛИРАНЕ на индивида от прилагането на СТРАХОВАТА ПСИХОЗА. Резултатът е постигане на ПЪЛЕН КОНТРОЛ и УПРАВЛЕНИЕ на мисленето и действията му. Сегашното й приложение в глобален мащаб под формата на „коронавирус“ цели единствено и само постигане на ТОТАЛНО ПОДЧИНЕНИЕ на 99,9% от населението от 0,1 %, съставляващ световната олигархия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 392565
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168