Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2015 11:34 - Една лелка го каза по телевизора ... и ГОЛЯМОТО ЧУДО със затворените прозорци ами ....
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 895 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.01.2015 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ... АМИ И ЗАТВОРЕНИТЕ WC-та !?
Тази сутрин една жена на достолепна възраст, Домоуправителка на кооперация по трасето на кортежа каза че това не е новина а си е обикновена за такива случаи практика.
И понеже го каза по Българка телевизия а те са все БОКОВИ и не са от ОРТ1 или някоя друга обективна Руска медия, реших и проверих какво е било преди БОКОВАТА ЕРА.

И ето какво открих:

„ Две зони за сигурност с ограничителен режим на преминаване са оформени в столицата във връзка с посещението на  .................. .................................  Престоят, паркирането и влизането в двете посоки на пътни превозни средства са забранени по всички улици, булеварди и площади, попадащи в зоните. Ограниченията влязоха в сила от 6 ч тази сутрин и ще важат до 18 ч утре.

 Първата зона на сигурност със засилено полицейско присъствие и отцепване с метални заграждения обхваща района около НДК: бул. "Патриарх Евтимий"- бул."Витоша"-бул."Пенчо Славейков"-бул. "България"- бул."Фритьоф Нансен". Там ограниченията са до 20.30 ч тази вечер. В подлеза на НДК през деня повечето магазини не работеха, запечатана е дори обществената тоалетна. Втората зона на сигурност е в периметъра, заключващ се между бул."Васил Левски", ул."Гурко", ул."Алабин", бул."Витоша", бул."Княгиня Мария Луиза", бул."Княз Дондуков". Ограничителните мерки там са от 6 до 18.30 ч на 18 януари. И в двете зони гражданите ще се пропускат срещу документи за самоличност, за да удостоверят местоживеенето си на тези улици. За работещите там - и със служебна бележка от работодателя, че работят в района - с вписани точен адрес на офиса, подпис, печат и необходимостта в този ден да са на работа.
Градският транспорт ще се движи без прекъсване по време на посещението на ....................................... . Промяна в организацията на обществения превоз има само за тролей №9, касаеща закриване на спирката на улиците „Раковски" и „Московска" от 7 до 12 ч на .. ......, а от 20 ч тази вечер до отпадане на необходимостта се променят маршрутите на автобуси по линии 102 и 284. Трафикът на автомобили ще бъде спиран само за броени минути, докато преминава кортежът на делегацията и то в платното на движението й. Ще има обаче ограничения за паркиране , като вече са закрити много паркинги – пред х-л Шератон, пред входове А 3, А 5 и А 6 на НДК, резиденция Бояна и др. Екипи на общинската фирма „Паркинги и гаражи" вече транспортират автомобили, оставени паркирани от собствениците им в ограничените зони. “


Мои вмешателства в тази информация са:

- Скрих годината когато се е случило това, значи и кой е бил на власт.
- Скрих кой е „ Високият ни гост“.
- Ей така оцветих някои неща с мисълта, че порнографията която ни прави на маймуни трябва да се вижда. 
    Но се питам, какво се промени от тогава до сега и защо е тази истерия и този „Смешен плач“ породен от индентични ситуации. Спомням си че и тогава пак имаше истерия, рев и възмущение, и какво последва от това, нищо!
Тохава виеха и реваха едни хора, сега реват и вият други а случката е една и съща.

МАЙТАП, БЕ, РЕВЕТЕ И СЕ ДЕРЕТЕ ЩОМ ВИ Е ТОЛКОВА АКЪЛА !

п.п. Знам че ще има доста хора притеснени /то и моите хора са в периметъра/,
но знам, че потърпевшите не са от най-големите ревльовци !



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6148968
Постинги: 2779
Коментари: 26685
Гласове: 9698
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930