Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 23:00 - След VIP Brother, ето нещо за размисъл за нашия си Биг брадър който определено ни шиба ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 7410 Коментари: 21 Гласове:
5

Последна промяна: 29.09.2015 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НЯМА УПРАВИЯ В ТОЯ БЛОГ.БГ- ЦАРСТВО НА ПОМПАДУРИТЕ, Е !!!
21:00 / 29.09.2015 год. 

... с неокастрена шибалка, за сега през гащите!

И докато ни плашат с  митичната ИДИЛ може да се окажем ... с гащи долу, за съжаление такива са реалностите на т.н. „Хибридна война“.

Страхуват ни с няколко хиляди бежанци и няколко НАТО-вски танка а, не забелязваме какво ни
мислят тези които тихомълком са
заели позиция зад грба ни.


Ето какво съм писал преди година, от къде се тръгна и до къде се стига. Това са само няколко аспекта от многообразието наречено, хибридна война.



16. tutankhamon661 - getmans1 26.09.2014 15:47
Bенци каза, че руснаците не напускат Pусия, бягайки от Путин, диктатурата и мизерията, а "завладяват света". По този въпрос ще трябва да се разберат с Подводни, който напълно отрича някой да е излизал от Pусия. Освен един-двама олигарси.   цитирай
  17. getmans1 - Абе то не е за майтап, училища искат и детски градини .... 26.09.2014 16:20 tutankhamon661 написа:
Bенци каза, че руснаците не напускат Pусия, бягайки от Путин, диктатурата и мизерията, а "завладяват света". По този въпрос ще трябва да се разберат с Подводни, който напълно отрича някой да е излизал от Pусия. Освен един-двама олигарси.       ... и от държавата България го искат, уж богати били, понимаеш!? Нашенци по света си праят училища и медии със собствени пари, ама тия са ИНВЕСТИТОРИ а ние будали, да вземе да им по един език, а ко ще кажеш?

цитирай


Руското поругаване на националната ни памет продължава с паметник на маршал Толбухин Последна редакция на 24/09/15 09:59     image

Откриването на паметника на 22 септември

Още по темата image Паметникът на окупатора Толбухин нарушава нагло българските закони 2015-09-26 11:34:11 image Скандал! Руски историк оплю проф. Шишманов - "недоучил мошеник и нагъл лъжец" 2015-09-25 12:54:18 image Руснаците са обзети от ненавист към целия свят 2015-09-25 1 Български лакеи и бивши комунистически величия провеждат хибридната война на Кремъл

Георги Боздуганов, специално за Faktor.bg

Навръх 22 септември - празникът на българската независимост, комунистическите слуги на Кремъл извършиха поредната кощунствена подигравка с националната памет и отечеството ни. В комплекс “Камчия” край Варна бе открит огромен паметник на окупатора на България маршал Фьодор Толбухин, за който в нашите медии се мълчи престъпно. Научаваме за събитието от руско издание (виж ТУК, б.р.), което представя манипулативно маршала като освободителя на България от фашизма.

През 1944 г. сталиновата върхушка умишлено проваля преговорите на българското правителство за присъединяване към антихитлеристката коалиция, с цел да нападне страната ни и да я превърне в част от съветската империя. На 5 септември 1944 г. СССР обявява война на България и на 8 септември нахлува Червената армия.

От тази дата нашата държава фактически губи своята национална независимост. Според сключеното на 28 октомври 1944 г. Московско примирие върховната власт официално се поема от Главното командване на Червената армия, а съставените в Кремъл кабинети на Кимон Гееоргиев и Георги Димитров са само негови помощни органи чак до края на 1947 г. 

Наложеният окупационен диктат 

ни струва непосилните 133 милиарда лева, разграбване на националната собственост, 40 000 жертви във войната, без да ни се признае статут на съвоюваща страна срещу

Третия райх и последваща пълна съветизация. Близо 30 000 души са избити от новия болшевишки режим, а броят на преминалите през лагери и затвори по политически причини е в пъти по-голям.

Толбухин, който днес величаем с паметник, командва Трети украински фронт и е първият, който оглавява окупационното съветско управление. Той е провъзгласен от Сталин за маршал заради “военната победа” над страната ни, макар че срещу съветските войски не е произведен нито един изстрел.

Въпросът обаче не е в личността на маршала, той е далеч повече военен началник, отколкото политическо лице, изпълнявало сталиновите поръчки. Важни са символите, които настоящата политика на Путин се опитва да възражда и да набива в главите на българите, извращавайки историческата истина. Първата копка на унизителния паметник тази година е направена специално на 9 май - денят на съветската победа във Втората световна война. И никой да не се заблуждава с възникнали спонтанно случайни съвпадения. В имперската столица работи отлично подготвен апарат от политически служители и офицери на КГБ, които точно са определили и датата на официалното му откриване - 22 септември. На празника на нашата национална независимост трябва да се демонстрира, че тя е временно състояние, докато наложеното с оръжие съветско господство е продължило 45 години, оставило е трайни следи и трябва да се посреща с обречеността на слугинската любов, вместо с ненавист. 

След паметника на маршал Жуков в град Стрелча и паметника на червеноармейците в село Копринка, торсът на Толбухин е третият монументален израз на презрителното отношение към отечеството ни само през последните 5 месеца. Иначе казано - това е част от 

 

новата хибридна война,

която се води с дипломатически, пропагандни, икономически и корупционни средства. Вербуваните местни наемни работници са отдадени на подложен русизъм и изпълняват безпрекословно всяка поставена задача, без значение колко е антипатриотична. Упорито се премълчава, че през 1997 г. в Русия е приет федерален закон, според който България е определяна за вражеска държава, воювала срещу СССР. Това се прави напълно умишлено, защото иначе няма как да се обясни величаенето на тези, които са ни обявили и продължават да ни считат за врагове.

В България вече са приети два закона с предвидени наказания за извършените комунистически престъпления и никой не бива да забравя, че терорът и безчинствата станаха държавна политика под дулата на сталиновите танкове. В европейските страни комунизмът бе осъден и приравнен с нацизма. Полският сейм официално окачестви инвазията на “освободителната” Червена армия като “втора окупация” и изготви закон за премахване на паметниците от комунистическия период. Започват по списък. В градовете Нова сол и Пененжно събориха първите. Литва и Естония се готвят да направят същото. България обаче не е Полша, нито някоя от преживялите съветска тирания прибалтийски републики. Тук 

ваксаджийството на руските чизми

е белязано с особен ентусиазъм и очевидно е добре заплатено. В центъра на последното събитие главна роля заема бившият първи секретар на ЦК на ДКМС Станка Шопова, някога издигната на този пост лично от Тодор Живков. Ръководеният от нея фонд “Устойчиво развитие за България” съвсем официално е в тесни връзки с редица руски организации. Паметникът е обявен за издигнат в съучастие.

Днес докато хиляди хора се борят за премахването на монументите на Червената армия в София, Пловдив и другите паметохранилници на съветската агресия, областното  ръководство на град Варна и Министерството на културата не искат да си дадат сметка, че “Камчия” е туристически комплекс на българска територия, а не анклав, ексклав или окупационна зона на Руската федерация. И никое късче българска земя не може да се превръща в център за водене на пропагандна война и поругаване на националната памет.


Нормално е, да ни плаши непознатия за нашите разбирания фундаментален Ислям, но нормално ли е, да не си даваме сметка за „КамчияНаша!“ и по-лошото „БългарияНаша!“

Някои ще кажат, че пресолявам манджата но нима са забравили подигравателното „Курица не птица, България не заграница.“!? 

п.п. За тези които се интерисуват от съдбата на държавата си бих препоръчал и другите три статии /от малките карета/ 





Гласувай:
5



1. getmans1 - Бях споделил, че ...
28.09.2015 23:19
... две седмици бях на място където нямах електричество но в малкото време когато бях в цивилизовани условия научих една интересна новина, която много добре се връзва с онзи, оцветен в червено пасаж от статията.

Та на тържествата във Велико Търново, русенският Руски консул си бил поставил венеца върху този на Българския Президент, на пук и в разрез с Държавния протокол.

Ха, и какво се получи, Честита ви Независимост ние първи ви признахме и ПОДИГРАХМЕ?!

цитирай
2. podvodni - Гете, трогателен пост, но за съж...
29.09.2015 01:04
Гете, трогателен пост, но за съжаление такива въздушни писания все повече предизвикват смях и съжаление.
Явно яко ви (те) тресе синдрома Хитлер.
Ще поясня !
Докато Берлин вече се енамирал под пълното обкръжение на Червената армия, англо-саксонското отроче Шикългрубер е бълнувал пред своите генерали за оръжието-чудо което е щяло да донесе победата на Третият Райх.
Та и вие(ти) така - докато в главите ви се разхождат КГБ-йци, пети, шести и Н-ти колони и се водят някакви хибридни войни, на реал Ню Йорк, Лондон и Брюксел надяват на ЕС бурката и приготвят инструментите са сюнета.
И вместо да се занимаваш с глупости, вземи та научи некоя и друга сура от Корана, та да влезеш в крак с новите евро-ценности!
цитирай
3. getmans1 - Подводния, давай по същество или ... при сероводорода!
29.09.2015 01:36
podvodni написа:
Гете, трогателен пост, но за съжаление такива въздушни писания все повече предизвикват смях и съжаление.
Явно яко ви (те) тресе синдрома Хитлер.
Ще поясня !
Докато Берлин вече се енамирал под пълното обкръжение на Червената армия, англо-саксонското отроче Шикългрубер е бълнувал пред своите генерали за оръжието-чудо което е щяло да донесе победата на Третият Райх.
Та и вие(ти) така - докато в главите ви се разхождат КГБ-йци, пети, шести и Н-ти колони и се водят някакви хибридни войни, на реал Ню Йорк, Лондон и Брюксел надяват на ЕС бурката и приготвят инструментите са сюнета.
И вместо да се занимаваш с глупости, вземи та научи некоя и друга сура от Корана, та да влезеш в крак с новите евро-ценности!

цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Съветофилите,
29.09.2015 05:56
които се преструват на русофили, защото така им изнася (нищо руско не обичат, лъжат като дърти завалии), трябва да бъдат набучвани на кол по площадите.
цитирай
5. getmans1 - Ми, тя става доста трудна работата класифицирането на тези индивиди, пример е Подводни на когото отказвам дебат ...
29.09.2015 08:27
slavimirgenchev1953 написа:
които се преструват на русофили, защото така им изнася (нищо руско не обичат, лъжат като дърти завалии), трябва да бъдат набучвани на кол по площадите.


... именно защото ми е трудно да го идентифицирам.
Само гледай какъв тюрлюгювеч, малко „четка“ и малко присмех а след това манджа от грозде и кви ли не още мерудии но нищо по темата как да започнеш тогава някакъв дори елементар дебат.
То няма за какво да се хванеш, всъщност има но само за нещо от рода на дрън-дрън!
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Никакъв диалог с тях не трябва да се води, защото това ги легитимира като фактори. Те са марионетки.
29.09.2015 08:45
getmans1 написа:
slavimirgenchev1953 написа:
които се преструват на русофили, защото така им изнася (нищо руско не обичат, лъжат като дърти завалии), трябва да бъдат набучвани на кол по площадите.


... именно защото ми е трудно да го идентифицирам.
Само гледай какъв тюрлюгювеч, малко „четка“ и малко присмех а след това манджа от грозде и кви ли не още мерудии но нищо по темата как да започнеш тогава някакъв дори елементар дебат.
То няма за какво да се хванеш, всъщност има но само за нещо от рода на дрън-дрън!

цитирай
7. getmans1 - Тук не съм съгласен с тебе, Слави! Те от къш и от една майна не отбират, вредни са а Руския Раундъп нас ще умори а тях ще натори!
29.09.2015 09:22
slavimirgenchev1953 написа:
getmans1 написа:
slavimirgenchev1953 написа:
които се преструват на русофили, защото така им изнася (нищо руско не обичат, лъжат като дърти завалии), трябва да бъдат набучвани на кол по площадите.


... именно защото ми е трудно да го идентифицирам.
Само гледай какъв тюрлюгювеч, малко „четка“ и малко присмех а след това манджа от грозде и кви ли не още мерудии но нищо по темата как да започнеш тогава някакъв дори елементар дебат.
То няма за какво да се хванеш, всъщност има но само за нещо от рода на дрън-дрън!


цитирай
8. slavimirgenchev1953 - Заеби ги, Гети. Не им обръщай внимание. Те нямат аргументи, а само клеветят и злословят. Нека си пикят газ.
29.09.2015 09:52
getmans1 написа:
slavimirgenchev1953 написа:
getmans1 написа:
slavimirgenchev1953 написа:
които се преструват на русофили, защото така им изнася (нищо руско не обичат, лъжат като дърти завалии), трябва да бъдат набучвани на кол по площадите.


... именно защото ми е трудно да го идентифицирам.
Само гледай какъв тюрлюгювеч, малко „четка“ и малко присмех а след това манджа от грозде и кви ли не още мерудии но нищо по темата как да започнеш тогава някакъв дори елементар дебат.
То няма за какво да се хванеш, всъщност има но само за нещо от рода на дрън-дрън!



цитирай
9. vencivaleri1951 - Жалко,
29.09.2015 12:12
почти не се виждам на снимката, но не аз съм Важният там, нито принципалът на Генчевата редакцийка) Вгледай се в една от дамите и ще видиш депутат от ГЕРБ.
На снимката на яз Копринка пък имало двама, един от които шеф на комисия в НС
Комплексът се казва" Радуга" и макар на българска територия е собственост на Московското кметство. Наистина не знам какво търси там иначе уважавания и изучаван в повечето военни академии маршал Толбухин, но така са си решили и направили организаторите. Не са затрити с него, а и с комплекса дюни. В активния сезон там спортуват и се възстановяват млади хора за сметка на Московския бюджет , а не се въргалят пияни и дрогирани индивиди сплели тела в диви оргии , както е по Слънчев бряг и околните градчета и селца например. Плува се а не се сере и пикае в басейните-последен писък от Острова... А и няма как да е иначе след като прочетохме от съвипусник на Камерън в Оксфорд как днешния премиер на Кралството е бил посвещаван в някакво си братство там-пъхнал пишлето си в мъртва свинска зурла!? Впрочем взимам си думите на зад защото може би бъдещ премиер на Англия днес си пуска струята или ла-ното от балкона на хотела или в басейна пред него. Просто завиждам на автора и Слави с колко много достойнство
минавате "под балкона"
Иначе по темата:

Минах от там защото не бях виждал комплекса завършен и ми бе интересно какво е станало. Мислех , че откриват паметник на подводничарите/ не знаех , че и това е сторено вече, / към които имам личен сантимент и наистина не получих смислен отговор защо е изграден този знак там. В Добрич например би стоял съвсем на място според ме. Според мен, но не според теб Гети....Ти си за струята и го-ното от балкона:)
цитирай
10. blackpredator - направо гетьо като ви чета със славун
29.09.2015 18:29
се едно чета дайджест „Вагинална археология“
в часта проблематични клитори
цитирай
11. getmans1 - Грешиш Венци, не аз, ти си на балкона и твоя си работа кво ще правиш, той Подводния вече скочи дано е уцелил мекото и ароматното :))) ....
29.09.2015 18:46
vencivaleri1951 написа:
почти не се виждам на снимката, но не аз съм Важният там, нито принципалът )


... Ясно съм показал какво ме интересува в тази статия, маркирал съм в синьо, червено и даже съм подчертавал, и даже съм леко коментирал.

Та Подводни, че и ти пускате си речитатива и през глава към балкона, ваша си работа но защо се стараете да повлечете и мене, пикали сме, срали сме разбира се да, нали трябва да ви е меко кацането.

Кво ма интересува какви ги е вършил на младини Камерън макар, че по-хубаво е човек да си извърши глупостите на подходящата възраст. Кво ме вълнува какви ги е бълнувал Шикългрубер, даже и личността на Маршала не съм обсъждал.

Друг е въпроса и ти много добре го знаеш, че е друг!
цитирай
12. getmans1 - Ами, близ и беж!
29.09.2015 18:48
blackpredator написа:
се едно чета дайджест „Вагинална археология“
в часта проблематични клитори

цитирай
13. podvodni - Искаш по темата? Добре, няма п...
29.09.2015 19:31
Искаш по темата?
Добре, няма проблем !
Та казваш начи :
"През 1944 г. сталиновата върхушка умишлено проваля преговорите на българското правителство за присъединяване към антихитлеристката коалиция,......"

А бе, ти да не си израстнал на Марс та да не знаеш, че него време България е била в хитлеристката коалиция и на всичко отгоре е била в състояние на война със САЩ и Великобритания.
А това че СССР предотвратил присъединяването ни към антихитлеристката коалиция, сигурно си го чул в някое интервю на Яценюк или си го прочел в Бъзика от дето идва и "Писмото на Левски" дето го дъвчехте в продължение на години без да се усетите.

"Първата копка на унизителния паметник тази година е направена специално на 9 май - денят на съветската победа във Втората световна война. "

Ами на 9-ти май ще я направят копката ! Символика се търси всякаква.
Или си мислиш, че е трябвало да я направят на твоят рожден ден ?

"След паметника на маршал Жуков в град Стрелча и паметника на червеноармейците в село Копринка, торсът на Толбухин е третият монументален израз на презрителното отношение към отечеството ни само през последните 5 месеца."

Аууу какво откритие.
Ами драги, след като нашите пишман политици - Пожарникаря и Шотландската овчарка се гавриха по всякакъв начин с русия просто не би следвало да се очаква друго.
Еле пък след като банкянският идиот предостави правото Брюксел да преговаря вместо нас за газопровода "Южен поток" за часта му на наша територия.
Е такова роболопничене и доброволен отказ от държавен суверинитет може да буди само презрение. А да не говорим че САЩ просто информират министъра ни на отбраната за това че ще доставят въоръжение и тежка техника в базите които ползват. Безплатно ! Без да искат разрешение !

"Упорито се премълчава, че през 1997 г. в Русия е приет федерален закон, според който България е определяна за вражеска държава, воювала срещу СССР."

А това реално не съществува, защото е абсолютен идиотизъм.
цитирай
14. getmans1 - За твое голямо съжаление Подводни примера с моята рождена дата е крайно неудачен защото като цифра ...
29.09.2015 20:02
podvodni написа:
Искаш по темата?
Добре, няма проблем !
Та казваш начи :


... е свещена за вас Путиноидите! :)))
Съвсем разбираема е, че аз нямам вина за това а по него време сме се раждали натурално така, че и родителите ми не носят вина, просто Божа работа!

Аз съм известен преследвач на Бъзик-манипулаторите, и си спечелих доста врагове в блога, но!
Но, винаги давам линк за да няма тън-пън, съветвам те и ти да правиш така.

Много неща тепърва ще научаваме за историята на България, повтарям на България не на победителите.
Следва продължение.
цитирай
15. slavimirgenchev1953 - Гети,
29.09.2015 20:02
виждаш ли, че са пръцльовци? )))
цитирай
16. getmans1 - Продължението, Подводни ...
29.09.2015 20:50
... Любимят ви ЮП, така както го бяха замислили комунето Стойнев и аркашките и дори да минеше през ЕС първите прецакани щяхме пак да сме ние.
Защото, ако си откриеме / Дай Боже! / газ в Черно море нямаше да можем да го транспортираме по ЮП и най малкото щяхме да ИМ плащаме за това по техните цени. ЕС иска по тази тръба да може да се транспортира и от друг доставчик.

Другия вариант е да си строим собствен, а знаеш ли колко земя е необходима от хубава плодородна Дунавска равнина?
Както виждаш и Турецкия пАток запецна казват, че агите си търсели интереса ама май ще излезе, че и там има заровено друго куче аз се досещам какво е.

Теб ако те интересува търси по руските сайтове за кво става въпрос, ма ще го намериш ама друг път.
Най-вероятно пак Банкяския и Президента ще са виновните, казвам го съвсем сериозно, защото се връщаме пак на първия вариант и хич няма да се сетите за правилата на ЕС. Вече го казах, че тези правила защитават най-добре интереса ни в случая.
цитирай
17. getmans1 - Знам бе Слави, ма тя пустата му краста ... тя виновна!
29.09.2015 20:52
slavimirgenchev1953 написа:
виждаш ли, че са пръцльовци? )))

цитирай
18. getmans1 - Кой пак бе майка му стара си играе с помпата ...
29.09.2015 20:57
... Гаден, мръсен и долен помпадур!
цитирай
19. podvodni - Баш така Гете, баш така !Та дорде ...
29.09.2015 22:21
Баш така Гете, баш така !
Та дорде ти коментирам по темата ( както же-лаеше) изведнъж сви платната и почна да говориш за бленуваният газ в Черно море.
Обаче, както казваш ЕС най-яко защитава нашият интерес. А от ЕС най-дейна бе Меркелица. И дордето ЕС(Меркелица) защитаваше със зъби и нокти нашият интерес, бабата взе че си усигури Северен поток 2.
И стана така както казваше помака-президент Може газът който получаваме да бъде Руски, но важното е, доставчиците ( посредниците - моя заб.) да бъдат различни.
Ще припомня какво каза и олигофрена пред Меркелица - "Не зная как да убедя народа, че ЮП е зло, а Турски поток - добро!"

И за кучето зарито под ТП въобще си нямаш на идея какво е, просто защото си нива под Путин и Ердоган.
А да не говорим за техните екипи.
цитирай
20. getmans1 - Eдно си Подводни знае и тва си бае, Меркелица та Меркелица та да беше се правил на гларус преди половин век бе,...
29.09.2015 23:56
podvodni написа:
Баш така Гете, баш така !
Та дорде ти коментирам по темата ( както же-лаеше) изведнъж сви платната и почна да говориш за бленуваният газ в Черно море.
Обаче, както казваш ЕС най-яко защитава нашият интерес. А от ЕС най-дейна бе Меркелица. И дордето ЕС(Меркелица) защитаваше със зъби и нокти нашият интерес, бабата взе че си усигури Северен поток 2.
И стана така както казваше помака-президент Може газът който получаваме да бъде Руски, но важното е, доставчиците ( посредниците - моя заб.) да бъдат различни.
Ще припомня какво каза и олигофрена пред Меркелица - "Не зная как да убедя народа, че ЮП е зло, а Турски поток - добро!"

И за кучето зарито под ТП въобще си нямаш на идея какво е, просто защото си нива под Путин и Ердоган.
А да не говорим за техните екипи.


... сега вече е късно чадо!

Чи да ти рекна нещо под сикрет, верно не мога да се меря с експертите на, не само на Путин и Ердоган а дори и тези на Боко но, поне като говорят разбирам за кво става дума. Когато 40 г. и кусур си се занимавал с нещо не ти трябва много, не ти трябват аФторитетни експертни мнения като тия от телевизора, сайта или пък в стил м-р Стойнев /него не случайно го направих герой в моя „Лъжиметър“/

Колкото до „блянувания“ нефт и газ под Черно море то там доста закъсняхме, гледай Румъния, щото докато вашите Путинолизачи си правиха дУховни шлемове те, румъняските им махнаха за сбогом и си оплетоха кошницата и вече я пълнят, даже за наша сметка. Даже маргарина Калиакра бега при тях /това вече съм го писал и аз кат Венци взех да се повтарям/.

И още нещо под секрет, все си мисля, че ЮП ще има и съм сигурен щото всичко което сте отписвали все си ставало и то така както си трябва да бъде!
цитирай
21. getmans1 - Брей, този път оцелях читав бе!
29.09.2015 23:59
А помпадура да го .... такозвакана, той си знае!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071248
Постинги: 2741
Коментари: 26491
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031