Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2016 05:05 - Кво пък, ще си направят собствена Евроазийскавизия ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1222 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 18.05.2016 06:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... Кеф!
И никакви нерви, от първото до последно място гарантирани, хапваш си сибирски банани и си пиеш водката, ей тъй напук на Шорош.
/ и на Обама, и на Обама! /

Кво му трябва на един Путиноид,бутилка водка и /с/два сибирски банана, един конкурс през зимата в Питер и един през лятото в Сочи, един парад през пролетта и един през есента. Ех живот, жиивоот! Да здраствоет животь!
Марка „К“ помни ли я някой още?

image
Ето, че си зделали и в Сибир банана, да се пука от яд, Обама! / И Шорош викам аз, да не забравите и Шорош! /

ШОК! Банани в Сибир. Гениално изобретение на руските учени. Обама се пръска от яд.

image

Сензационна новина съобщи нашият кореспондент в Москва.

Оново сме първи преди Пик и Блиц!

Учени от Руската академия на науките са съобщили, че вече е узряла първата реколта от специален сорт банани, пазен до днес в тайна, който може да вирее в Сибир. Сортът е разработен ог група учени под ръководството на академик Гавноедов от института по молекулярна космическа биология.
Ето какво заяви за нас по телефона знаменитият академик:
– Здравейте, академик Гавноедов! До нас достигна чудесната новина, че руски учени са разработили уникален сорт банани, способен да оцелее и дори да дава добра реколта в суровите условия на Сибир. Как постигнахте този уникален резултат?
– В резултат на дългогодишни кръстоски и генетични изпитания между отделни сибирски растения и различни видове банани най-сетне успяхме да получим устойчив хибрид. В чест на президента Путин новият сорт е наречен „Банпут“. В момента разработваме и нов сорт зеле „Капут“. Изпитанията вървят успешно.
– Възнамерявате ли скоро да пуснете на пазара новите сортове?
– Ооооо, вече го сторихме. По пазарите в Москва вече може да се закупят банани от новия сорт. Планираме и износ в големи количества. Мога да ви свържа директно с производител.
(Заб. ред. Телефоните на производителя се пазят в редакцията и всеки дистрибутор, който желае, може да се свърже с нас.)

image

Новият сорт „Банпут“










Според академик Гавноедов новите сортове ще вдигнат курса на рублата и ще направят Русия абсолютно независима от вноса на плодове и зеленчуци, тъй като на този етап тя внася над 50% от потребните храни. Нещо повече – очаква се до две -три години да се превърне в крупен износител.

 

 

Нашият репортер успя да заснеме на място плантация с банани в Сибир, като любезните домакини дори му предоставиха възможност да снима и от въздуха огромните плантации:

image

Бананова плантация в Сибир

Президентъ Путин  е посетил плантациите и е опитал от новия уникален сорт лично. Той искрено е изразил възхитата си от постиженията на руските учени и е предложил целият научен колектив за държавна награда. Източници, близки до Белия дом заявиха пред нашия кореспондент във Вашингтон, че президентът Обама бил бесен от безсилието си.

image

Днес нашият репортер се завърна в столицата Москва и лично посети няколко магазина, където новият сорт масово се предлагаше на московчани, като любезо ни предостави и актуален снимков материал:

image

Новият сорт „Банпут“ вече може да се закупи на пазарите в Москва.

От Кремъл официално заявиха, че сериозно трябва да се замислят онези, които твърдят, че да търсиш почтеност в руската политика е все едно да търсиш банани в Сибир.

От блога на
Георги Георгиев

http://istinata.bg/




Гласувай:
10



1. apostapostoloff - Забравили сте, ама преди промените
18.05.2016 05:47
комунягите си имаха собствена Евровизия, наречена Интервизия. Да си я възродят и да си пеят на нея частушките и казачоците, които имат днес претенцията да са "шлагери". А са само едно рускогейско хълцукане.
цитирай
2. getmans1 - Знам, знам, че са правени опити „уж“ от самосебе си да се възроди ... След Сочи 2008 г дори Путягата се ангажира ..
18.05.2016 07:06
apostapostoloff написа:
комунягите си имаха собствена Евровизия, наречена Интервизия. Да си я възродят и да си пеят на нея частушките и казачоците, които имат днес претенцията да са "шлагери". А са само едно рускогейско хълцукане.


... „Предложението на Путин да се възобнови конкурса беше анонсирано още през 2009 г. Той със сигурност е развълнуван от идеята страната му сама да подбира конкуренцията си. Какво ще се случи с Интервизия предстои да разберем.“

Като не се водят да си правят каквото си искат .... Даже и мандарини да си гледат в Сибир, то и без това вече се чува, че мандарините са започнали вече да се саморазвъждат по тях ширини и дължини.
цитирай
3. getmans1 - За сведение на навлека в 06. 55 си ...
18.05.2016 07:12
За сведение на навлека в 06.55 си поправих техническа грешка ... по даскалски и да ходи да се шляка другаде, тука само по темата.

Предупреден си, КЪШ навлек недоквакан!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6079478
Постинги: 2743
Коментари: 26510
Гласове: 9637
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031