Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2017 09:40 - Ген. Румен Радев - „Достойният“ ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1369 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
... Разбира се, че е достоен но единствено и само за
Президент на „Женския пазар“!

Някой си е казал: „ Зад всеки успял мъж стои една силна жена.“.
 Голям праз,пък зад нашичкият стоят цели три и кво, взе, че на бързо КОРНИляса!?
 Радев доказа, че по нашите географски дължини и ширини си важи нашенската поговорка „Много баби, келяво бебе!“.

А-а, и да не забравяме че тез баби се водят от наставленията на д-р Спот Дед Решетников.



Гласувай:
6



1. getmans1 - Поправка, доктора е Бенджамин Спок ...
05.07.2017 10:01
Поправка, доктора е Бенджамин Спок дед Решетников.
Грешка и се чувствам длъжен да се поправя тъй де, да не съм от ония дето един лъже а другите край него мажат:)))
цитирай
2. sestra - Не мисля, че
05.07.2017 10:29
ще се справи точно на женския пазар. И по същите причини.
цитирай
3. getmans1 - Бе то ...
05.07.2017 14:03
sestra написа:
ще се справи точно на женския пазар. И по същите причини.


... и аз си мисля, че точно там ТОЙ "достойния" ще си намери майстора ама нали знаеш, фолклора за пазаря му лепне като "гербова марка".
цитирай
4. getmans1 - Горд генерал на къса верижка и ... още нещо
05.07.2017 23:08
На страницата си във Фейсбук Василев написа:

„Когато Румен Радев и тогава приятелката му Деси ме пресрещнаха в Докторската градина за да изразят възмущението си, че съм се съмнявал, че е натовски лоялен генерал (вече бях започнал да разплитам чорапа на Решетниковия план) си казах, че е нормално жената до него да го защитава. Никога не ме е интересувала интимната част в едни отношения. Разводите са тежки и нанасят травми на деца и хора - и не мисля, че е нечия работа да се бъркаме в тези отношения.

Но публикуваният вчера договор в който Радев, като командир увеличава заплатата на бъдещата си съпруга – тогава негова подчинена - е връх на лицемерие и отсъствие на морал. Да не говорим на конфликт на интереси, защото този човек, поне в моите очи, няма право на две неща - да говори за почтеност, и второ да говори срещу корупцията, срещу злоупотребата със служебно положение, след като е използвал по този начин пари на българските данъкоплатци.

Няма как по друг начин да се погледне на грозния факт, че докато е бил женен, е използвал публични пари за да "стимулира" връзка с колега, към която не е бил безразличен. Когато става реч за публични пари, вече няма "лични" работи.

Само това е достатъчно за да стане огромен скандал, ако бяхме нормална европейска държава.

Мога да си представя, как тази и подобни слабости са били използвани за да го превърнат от горд генерал в прокси на чужда сила.

Чудя се само защо Ненчев и Борисов не показаха този договор тогава, а чек сега - в деня на неговите показания в съда“, пита Василев.
цитирай
5. getmans1 - Бодуарния генерал
07.07.2017 00:30
КОМЕНТАРИ

Иво Ганев's pictureИво Ганев
plebs
Хм...

"Румен Радев по нещо прилича на Иван Костов и то е в неизтребимата му мизантропия и коварство. Няма да забравя как Костов преди 6-7 години обясняваше на Цветанов, че ДСБ го атакува, защото е един от най-важните стълбове на ГЕРБ. Бутнат ли го, отива си и партията. Беше му го казал в личен разговор. Представяте ли си що за безсрамие трябва да имаш, за да изтърсиш това в очите на този, чиято глава си решил да вземеш. Не му се получи на Костича, няма да му се получи и на Радев. Видно е, че Румен Радев няма дори и минимално политическо познание, истинско дете на природата е в този смисъл. Това обаче не го прави невинен. Напротив, виновен е, защото като селска клюкарка заговори за апартаментите на Цветанов. Дори не си е направил труда да проучи казуса в дълбочина. Ако го беше направил, щеше да знае, че Цветанов никога не е притежавал 6 апартамента, а три. Другите му ги приписаха на принципа на най-влиятелната сред българчетата информационна агенция „ЕЖК“ (една жена каза). Това падение на нивото, което Радев демонстрира, не му е за пръв път. По-паметливите си спомняме как по време на кандидатпрезидентската кампания миналата година Радев заговори за книгата „Винету“ и кмета на Симитли. Когато го чух да изпростява дотам, реших, че този човек няма как да стане президент. Нередно е, от хората е срамота и от Бог – грехота. Стана! Напук на здравия смисъл и онова, което моралът диктува."
http://www.faktor/bg/articles/mneniya/intervyu/anton-todorov-rumen-radev-e-nay-golyam-sluchaynik-na-prehoda-slamen-chovek
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6078443
Постинги: 2743
Коментари: 26505
Гласове: 9636
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031