Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2018 23:52 - Не бива заради поп Иван да намразваме и Св. Иван ... Но! ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 6018 Коментари: 33 Гласове:
7

Последна промяна: 29.01.2018 00:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... „Светия Синод“ а същност VII отдел на ДС съвсем се самоосветли.

„Троянския кон“ се раздвижи и вече не е просто няк"ва си алегория. За сега само фъшкии отделя но тръпне и очаква государя да забие шрорите и да рече„чуш“. Синода призова в черквите свещениците да се молят да не бъде ратифицирана ИК, не е известно колко са се молили, показваха по TV-то нещо от далаче.
Но по телевизия  България Он Еър показаха с името му един обикновен български свещеник който призова НС да ратифицира ИК незабавно.


България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена.

За доказателство, за дълбокото разцепление и за размисъл среднощните философи ето още едно мнение от ... друг бивш агент на ДС:



В БЕСЕДКАТА Православие със социалистическо лице : евалла! BY ИВО ИНДЖЕВ  ЯНУАРИ 28, 2018  POST A COMMENT  

Неделя е. Време за черкуване. Но поради дългогодишното прекъсване на тази традиция по с(ъ)ветски причини, българският народ е загърбил хилядолетния си навик. Отказаха го от него слугите на култа към с(ъ)ветското превъзпитание на нацията. Постигнаха за десетилетия това, което османските завоеватели не са успели за половин хилядолетие. Как не им благодариш от левичарски, споделящи позиции!

И ето че в днешния неделен ден един такъв, който има слабост към всякакви мегаконсервативни теории и практики, но от крайно ляв пиедестал, се провикна гороломно от екрна на една от най-гледаните местни телевизии с благодарност към църквата, че е анатемосала дяволската Истанбулската конвенция, която по втория начин ни посяга чрез третия пол на пола, честта, достойнството и най-вече на българщинАта:

“Искам да благодаря на православната църква. Евала! Някой се опитва да обърква децата ни, а те заеха много ясно, хубава и точна позиция”, каза в “Събуди се” будителят Андрей Слабаков.

По-точно не може да се каже: евалла и машаалла!

Който не вярва в основателността на така формулираната позиция, да изгледа кадрите с оня поп, който друса кючек, които обиколиха мрежата тези дни.

image

https://www.youtube.com/watch?v=UFipHKCvqPA

Ако ли пък някой възрази, че соловата акция на пияния поп не е представителна за правоверните другари с чернита раса, може да се наслади и на друго видео с колективно изпълнение на пияни попове, мятащи гюбеци- то е от 2010-та година.
 https://www.vbox7.com/play:1083ada6

 

image

 

Много правилно е да се прави връзка с източния произход на явлението чрез това “евалла”, но и да сме попски правоверни и заклеймяващи покварата на пустия му джендър.

 

image

Думата идвала от думата “джендем”, т.е. ад , както най-сериозно заяви ловчанският митрополит Гавраиил НА СНИМКАТА – с най голямата бяла брада,  сред делегацията на БПЦ по време на дискусията за Истанбулската конвенция в Софийския университет миналата седмица https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/mitropolit-gavriil-korenyt-na-dumata-dzhendyr-oznachava-ad-2074709).

Ето защо на ултралевия Слабаков му иде отвътре да стори поклон на тези защитници на българщинАта със сочното турско евалла – хем е обратно на българщинАта, хем отразява истината.

Можем да си говорим много за произхода на “обратността” и да стигнем чак до Спарта, където тогавашните командоси, най-ефективните войни на античността, не само са били “обратни”, но и са били длъжни да бъдат такива. Групирали са ги по двойки по любов, за да си пазят гърба – така да се каже- в боя. Водели са го с ярост и с лична мотивация, несравнима с нищо друго. Няма в историята по-мъжествен от техния подвиг на Термопилите, когато само 300 спартанци спират пълчищата на азиатския деспот Ксеркс , забавят похода му и в крайна сметка спасяват корените на западната цивилизация от тяхното ранно изкореняване и така предопределят хода на историята по начина, по който я познаваме.

Но да оставим далечното минало и дългата традиция по отношение на “обратността” в Изтока, Ориента и Балканите – все люлки на цивилизацията ( и разврата от всичките му мислими и немислими разновидности). Да се обърнем с дължимото умиление на застаряващите към времето на собствената ни памет към годините на нашата младост. Какво се случваше тогава в привидно пуританската среда на т.н. соц?

Бил съм малък, за да знам, но по – късно се разчу, че “обратните” ги съдят. Имало процес срещу доста известни интелектуалци, но го пазели в дълбока тайна – вероятно защото са се опасявали, че не само социализмът се предава по полов път ( според откритието на др. Антон Кутев). Всъщност истинската причина за маниакалната тайнственост при борбата с “недъзите на обществото” беше да се прикрие срамотията на простотията, според която да си “обратен” е болест. Чак в днешно време обаче се присетиха да я припишат на Запада, защото такава е московската мода в лицемерниченето.

Едва като гимназист научих от свои съученици, които се хвалеха с личен принос в борбата срещу “обратните”, че на този фронт се води истинска ръкопашна битка с предизвестен победен край за “добрите”. “Обратните” ги хващали в тоалетната на Докторската градинка в София, биели ги и ги хвърляли в езерото Ариана. Героите от този сюжет се наричаха “отрядници”, т.е. не са били просто хетеродоброволци, а верни синове на партията, изпълняващи своя идеологически дълг да вкарат чрез едно социалистическо кръщене в правия път безпътните. Замествали са днешната църква, демек.

Да се чуди човек, след толкова концентрационни чистилища- от Белене до Ловеч и т.н., как изобщо е оцеляла “обратността” в битността на пречистения с огъня и меча на Партията чисто нов социолистически човек. За да достигне до наши дни, прероден вече като истински поборник на българщинАта, до правоверността на соцпартията и рамо до рамо с църквата да клейми явлението като западна заплаха за хетеросексуалното ни добруване ( нищо, че то е ялово също, след като не дава плодовете чрез които да  преборим демографската криза).

 

В Чехия, където се е родил митрополит Гавраил, ( но специализирал за поп в Москва и това явно му се е отразило по неотразим начин) , се бореха за “социализъм с човешко лице”. У нас, следвайки указанията на Кремъл и примера на руската мащеха ( защото тъкмо Руската православна църква беше стълб, основна тояга на десетилетното наказване на българската със схизма ), поповете се пребориха за православие със социалистическо лице. Понеже социалистите не успяха да убедят никого в своята православност, поповете им дойдоха на помощ чрез соцправославния си “симбиоз” с тях.







Гласувай:
9



1. getmans1 - Е-хаа, след маркиране на линковете ...
29.01.2018 00:13
Е-хаа, след маркиране на линковете и клиповете се отварят та, сеира да е пълен ... „Агентите на агент Симеонов в атака против ИК“ :)))))
цитирай
2. vencivaleri1951 - Ех Гетьо...
29.01.2018 01:02
Инджев парички взима , ти за едната чест на Цачева си контра на повечето българи.
Абе гетьо с голямата пенсия...Хайде Синода отдел в ДС, ами ходжите/ половината учили в арабско/ и те ли агенти. И католиците и те агенти...Да речеш да ходиш да се оплачеш на арменския поп ...и пак не става-арменците и те си искат Пижо и Пенда без Дженда...

цитирай
3. 1997 - Чак пък толкова ...
29.01.2018 01:40
"България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена."

Един парад хора вдигат патардия, че им отнемали правата. П..си, сър.
цитирай
4. getmans1 - . . . Ех, смешни ми, смешнико Венци, ...
29.01.2018 09:29
... Ех, смешни ми, смешнико Венци, забрави да споменеш и заплатката ми и тя колкото пенцията. Те пък какво ти бъркат в трала-лато съвсем не става ясно.

Вземал Инджев пари аз пък мога да кажа, че Ст. Шопова раздава едни пари а преводите прави счетоводител Венци Валериев, ха-ха-ха. И какво общо има това с написаното, голям праз?!

Гледай сега как се правят нещата:
Когато ви е удобно винаги казвате, религията е опиум за народа нали, казвате и, че църквата е закостеняла институция, че се е откъснала от народа / ха-ха „от народните маси“, в оригинал/ и още дрън-дрън казвате, нъл тъй!?
Но е факт, че за две хиляди години се променя и обяснението е много просто, църквата са вярващите хора а не Синода и не Ватикана. Тук няма да ти цитирам Библията защото признавам, не мога да го направя от раз.

Промените в църквата стават бавно за разлика от левичерите дето си сменявате етикетите според „зависи“, гаче живота е в постоянна инфлация.



vencivaleri1951 написа:
Инджев парички взима , ти за едната чест на Цачева си контра на повечето българи.
Абе гетьо с голямата пенсия...Хайде Синода отдел в ДС, ами ходжите/ половината учили в арабско/ и те ли агенти. И католиците и те агенти...Да речеш да ходиш да се оплачеш на арменския поп ...и пак не става-арменците и те си искат Пижо и Пенда без Дженда...


цитирай
5. getmans1 - . . . Брей Троле, да ни искаш да кажеш, ...
29.01.2018 09:37
... Брей Троле, да ни искаш да кажеш, че съм разминал Дъревица и другите от БСП, и журналистите в „Дума“-та.
Пък и се огледай, ще видиш кой вдига патардията, а от там на сетне може да си вземеш вица ресто, че не уместен.


1997 написа:
"България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена."

Един парад хора вдигат патардия, че им отнемали правата. П..си, сър.

цитирай
6. krumbelosvet - Не е
29.01.2018 09:41
Не е оригинално да се плюе православието. Нали сините разцепиха БПЦ. И нек,ъв европейски съд се опита да осъди България за това, че Симеон изгони хората на синия Фори от храмовете. Но тогава лошият Първанов заплаши, че ще потърси закрила от... Руския патриарх. Това се забрави. Същият лош Първанов обърна внимание на САЩ, че не е добре да сформират коалиции и да бомбандират суверенни страни (Ирак и Либия, после и Сирия) БЕЗ РЕШЕНИЕ на ООН и на Н А Т О, щото тия коалиции и бомбандировки НАРУШАВАТ УСТАВИТЕ и на ООН и на НАТО. И това "забравихме", а е УНИКАЛНО. Един бевш комунист брани уставите на ООН и НАТО от Защитниците на Човешките Права! И ето, Първанов изчезна от хоризонта, и Симеон преди него. Не ги е срам, да нямат доверие в Защитницити на Човешките Права! А гетманс1 им има пърно доверие. И от пола си е готов да се откаже.
цитирай
7. getmans1 - . . . Круме, тия твои „Ургинални“ ...
29.01.2018 10:05
... Круме, тия твои „Ургинални“ умозаключения си ги запази за себе си, че одма ще ти препоръчам инцеста.


krumbelosvet написа:
Не е оригинално да се плюе православието. Нали сините разцепиха БПЦ. И нек,ъв европейски съд се опита да осъди България за това, че Симеон изгони хората на синия Фори от храмовете. Но тогава лошият Първанов заплаши, че ще потърси закрила от... Руския патриарх. Това се забрави. Същият лош Първанов обърна внимание на САЩ, че не е добре да сформират коалиции и да бомбандират суверенни страни (Ирак и Либия, после и Сирия) БЕЗ РЕШЕНИЕ на ООН и на Н А Т О, щото тия коалиции и бомбандировки НАРУШАВАТ УСТАВИТЕ и на ООН и на НАТО. И това "забравихме", а е УНИКАЛНО. Един бевш комунист брани уставите на ООН и НАТО от Защитниците на Човешките Права! И ето, Първанов изчезна от хоризонта, и Симеон преди него. Не ги е срам, да нямат доверие в Защитницити на Човешките Права! А гетманс1 им има пърно доверие. И от пола си е готов да се откаже.

цитирай
8. vencivaleri1951 - Ще ти го обясня Гетьо.
29.01.2018 11:35
[quote=getmans1]...

В коментарите ти чувствам от теб доволство от социума ти. Написа и , че взимаш голяма пенсия. Колко голяма бе приятелю? Баща ми мзимаше малко над 1000 и това беще таванът. Да взимаш и 1000заплата. Да, можеш да ядеш, да си купуваш тоалетна хартия и да с-реш. Повече нищо не можеш да направиш. Разбери, живееш мизерен живот, аз също не живея различен/след като си давам фамилния дом под наем и живея в жилището на дядо си/ макар, че доходът ми е в пъти по голям от твоя. На Нова година направих подаръци семейството си и месечният ми доход свърши-ски , сноуборд, дестинация на жена ми и днес харчих " готови пари" да купя храна. Не се оплаквам Приятел/казвам го искрено/, при соца съм живял от аванс до заплата и все парите не стигаха. Гетьо аз съм израснал във вярващо семейство и може да ти се струва чудно, но баща ми на църковни празници кадеше, а по време на пости летеше на "боб и коприва" Аз съм " тука има, тука нЕма". Винаги мога да цитирам обаче Библията." А и брадвата лежи вече при корена на дърветата, и тъй, всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и в огън се хвърля." Матея(3:10)
И брадвата е опряла!!! Това е едно към едно към Истамбулската конвенция. Намери коректен превод и ще се убедиш. Не напразно Борисов се скри и остави "пуделите "
си на рубежя




цитирай
9. getmans1 - . . . Венци, че то много красиво е да се ...
29.01.2018 12:48
... Венци, че то много красиво е да се занимаваш с парите и живота на другите като извадиш нещо от контекста.
Ей, сега аз пък ще ти река, че Венци ти трябва се радваш на ИК щото си жертва на тормоз подаръци, дестинации, нови цици, че иначе как се поддържа най-красавицата плюс всичко за внучето и още,и още ама не си знаеш интереса. Красиво нали, ти Венци от намеци не разбираш и трябва ли и аз като тебе?!?
А, иначе ти пръв защитник на бедните и когато не ти се „целува“ ръката, която нищо не им дала друго освен съчувствие вече са мизерници, камериерки и жалки фризьорки. Де пъргел не окастрен, де!

От това за религията разбра само че в момента не мога коректно да цитирам Библията, жалко Венци, можех най-спокойно да забавя коментара си 5-10 мин. и да ти напиша точен цитат и какво от това, аз не съм „тартюфел“, Венци!?!

Вашия лозунг е ясен, „А, кой ще даде парите? Питаааам? Кой ще даде парииите?“ иначе когато се отпускат пари от държавата целуват „ръката МУ“ и това „МУ“ вашите хора го измислиха и няма начин да го препишеш на мен!

И да, доволен съм от живота си и виждам, че други с по-малки от мен финанси също са доволни но и се стараят да постигнат повече а не да крещят „Кой ще даде парииите?“ по площадите!





[quote=vencivaleri1951][quote=getmans1]...

В коментарите ти чувствам от теб доволство от социума ти. Написа и , че взимаш голяма пенсия. Колко голяма бе приятелю? Баща ми мзимаше малко над 1000 и това беще таванът. Да взимаш и 1000заплата. Да, можеш да ядеш, да си купуваш тоалетна хартия и да с-реш. Повече нищо не можеш да направиш. Разбери, живееш мизерен живот, аз също не живея различен/след като си давам фамилния дом под наем и живея в жилището на дядо си/ макар, че доходът ми е в пъти по голям от твоя. На Нова година направих подаръци семейството си и месечният ми доход свърши-ски , сноуборд, дестинация на жена ми и днес харчих " готови пари" да купя храна. Не се оплаквам Приятел/казвам го искрено/




[/quote
цитирай
10. krumbelosvet - Записвам си
29.01.2018 13:02
Нова псувня в съседство със Сърбия, това си е събитие! И интелектуална псувнята. Инцест. Признавам си, че не се сетих веднага, че ОТНОВО накой "десен" попържа. Нова псувня. Дотам ви стига новаторството. Пръщите от такива аргументи.
цитирай
11. getmans1 - . . . Круме не прави грешката на нЕкои ...
29.01.2018 14:35
... Круме не прави грешката на нЕкои дето помачкали жълтите павета и станали ного умни, и не се дръж като сърдит селски интелегентин. Прочети си пак първия коментар и ще разбереш защо ти оказвам тази чест.
Де гиди дърт тартюфел, текста ИК повратно разбираш ама и от„джендърси псувни отбираш. Де пъргел неокастрен, де!


krumbelosvet написа:
Нова псувня в съседство със Сърбия, това си е събитие! И интелектуална псувнята. Инцест. Признавам си, че не се сетих веднага, че ОТНОВО накой "десен" попържа. Нова псувня. Дотам ви стига новаторството. Пръщите от такива аргументи.

цитирай
12. kolevn38 - Крумчервеносвет, пише се "пращите", оправи си грешката.
29.01.2018 14:59
krumbelosvet написа:
Нова псувня в съседство със Сърбия, това си е събитие! И интелектуална псувнята. Инцест. Признавам си, че не се сетих веднага, че ОТНОВО накой "десен" попържа. Нова псувня. Дотам ви стига новаторството. Пръщите от такива аргументи.

цитирай
13. getmans1 - . . . Крумчервеносвет, пише се &q...
29.01.2018 15:25
... Крумчервеносвет, пише се "пращите", оправи си грешката.
Е-е, Дедо Колев прав е, Крум праска глупости без край и заради туй е сгрешил.



kolevn38 написа:
krumbelosvet написа:
Нова псувня в съседство със Сърбия, това си е събитие! И интелектуална псувнята. Инцест. Признавам си, че не се сетих веднага, че ОТНОВО накой "десен" попържа. Нова псувня. Дотам ви стига новаторството. Пръщите от такива аргументи.


цитирай
14. blackpredator - хаха Венци
29.01.2018 15:51
много ме забавляват Гетю и жалейката на Русия Колюнамколко
преди десети копали лозето на Габровски, сеги копаят лозето на Иво Инджев
и се сещам за онова "Ахмак лозе копае, Юнак вино пие"
Наздраве Венци!
цитирай
15. merlin68 - "България е не просто разд...
29.01.2018 17:56
"България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена."
Гетьо, това е един чудесен джендър израз, на кого би му хрумнало да замени "разделена" с "брутално разцепена", освен на някой хомодеец с изявени мазохистични или садистични наклонности, или иначе казано - на един истински европеец.
Но аз съм съгласен с теб - България е разделена, ако щеш и "брутално разцепена", но не по равно. От едната страна са нормалните хора, от другата са гейците, които си мислят, че са много "евро".
цитирай
16. getmans1 - . . . Едно си знае кратунката и това си ...
29.01.2018 20:18
... Едно си знае кратунката и това си дрънка ... от вятъра, ще да е!


blackpredator написа:
много ме забавляват Гетю и жалейката на Русия Колюнамколко
преди десети копали лозето на Габровски, сеги копаят лозето на Иво Инджев
и се сещам за онова "Ахмак лозе копае, Юнак вино пие"
Наздраве Венци!

цитирай
17. getmans1 - . . . Ъ-ъ, не е джендър, а в стил „Дума“ ...
29.01.2018 20:23
... Ъ-ъ, не е джендър, а в стил „Дума“ и специално по Дрън-Дъревски :)))


merlin68 написа:
"България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена."
Гетьо, това е един чудесен джендър израз, на кого би му хрумнало да замени "разделена" с "брутално разцепена", освен на някой хомодеец с изявени мазохистични или садистични наклонности, или иначе казано - на един истински европеец.
Но аз съм съгласен с теб - България е разделена, ако щеш и "брутално разцепена", но не по равно. От едната страна са нормалните хора, от другата са гейците, които си мислят, че са много "евро".

цитирай
18. sestra - Вдигат врява внезапно разбудилите в себе си
29.01.2018 21:04
сексуалноотклонителни фантазии. Бая народ, внушително и отвтатително доста. А църквата ако беше работила по примера на отец Иван да подпомага жени и деца с тежки семейни казуси, днес можеше да каже: Ние работим по въпроса, вижте!
Но не.
И на първо място: развихрените фантазии обиждат живи хора, българи, млади и интелигентни, хора с таланти, които до вчера лицемерното множество приема, усмихва им се, говори си с тях в общата им среда, а днес крещи в лицата им, че са ненормални, че и опасни. За обратните говоря, във всяко поколение има процент такива хора, редом с които близките и приятелите им се борят за право на съществуване. Що? Щото разни лелки и дядковци се сетили за пола си. По-точно едни тарикати ревнали, та ги подсетили. Ама, че тъпо.
цитирай
19. getmans1 - . . . Здравей Сестра и добре дошла, ...
29.01.2018 21:25
... Здравей Сестра и добре дошла, отново!
Слуги Сестра, а всички си знаем на кого и от къде. Изглежда ще станем свидетели на парадокса и станаха фашисти, антифашистите.


sestra написа:
сексуалноотклонителни фантазии. Бая народ, внушително и отвтатително доста. А църквата ако беше работила по примера на отец Иван да подпомага жени и деца с тежки семейни казуси, днес можеше да каже: Ние работим по въпроса, вижте!
Но не.
И на първо място: развихрените фантазии обиждат живи хора, българи, млади и интелигентни, хора с таланти, които до вчера лицемерното множество приема, усмихва им се, говори си с тях в общата им среда, а днес крещи в лицата им, че са ненормални, че и опасни. За обратните говоря, във всяко поколение има процент такива хора, редом с които близките и приятелите им се борят за право на съществуване. Що? Щото разни лелки и дядковци се сетили за пола си. По-точно едни тарикати ревнали, та ги подсетили. Ама, че тъпо.

цитирай
20. blackpredator - съоПщение за радостната дейност на джендър НПО-то
29.01.2018 21:46
"Това се случи на 24 февруари 2016г., когато за пета поредна година в България, беше отбелязан Денят на розовата фланелка*. По този повод шест момчета гимназисти от столичното 35 СОУ „Добри Войников” проведоха обучение на 50 ученици от 4 до 7-ми клас в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” , град Ботевград."
комунисти!
то розовото си е червено
а чели ли сте какво пише в обяснителния доклад към ИК точно зо тия НПО
и поп Андрей би се изчервил..
цитирай
21. getmans1 - . . . Като казваш „А“ е редно и да кажеш ...
29.01.2018 22:14
... Като казваш „А“ е редно и да кажеш „Б“.
Е, добре аз ще го кажа т.е. ще довърша:
„ ... Момчетата-обучители от 35 СОУ представиха скечове, показващи различни форми на тормоз, които след това бяха обсъдени в малки групи.поредна година в България, беше отбелязан Денят на розовата фланелка*. По този повод шест момчета гимназисти от столичното 35 СОУ „Добри Войников” проведоха обучение на 50 ученици от 4 до 7-ми клас в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” , град Ботевград.


Обучителните сесии насърчиха учениците от Ботевград да мислят и говорят за трудните ситуации в училище. Те споделиха свои преживявания с батковците от София, които, от своя страна, им дадоха съвети как да се справят с агресията около себе си и в себе си. В разгара на дискусиите, обучението мина неусетно, като накрая всички участници в него изразиха желание и готовност за нови подобни срещи.

*За пръв път "Денят на розовата фланелка" е проведен в Канада през 2007 година. Поводът е инцидент в едно от училищата на провинция Нова Скотия. При откриването на учебната година група по-големи ученици се подиграват и тормозят деветокласник, че е дошъл в училище, облечен с розово поло, докарвайки го до плач. На следващия ден двама негови съученици купуват и разпространяват сред връстниците си 50 розови тениски в подкрепа на тормозения техен съученик. Тази инициатива бързо става популярна сред учениците от други училища и държави. Днес хиляди училища в цял свят отбелязват Деня на розовата фланелка като израз на неприемане на тормоза, но и на стереотипите, свързани с пола.“


blackpredator написа:
"Това се случи на 24 февруари 2016г., когато за пета поредна година в България, беше отбелязан Денят на розовата фланелка*. По този повод шест момчета гимназисти от столичното 35 СОУ „Добри Войников” проведоха обучение на 50 ученици от 4 до 7-ми клас в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” , град Ботевград."
комунисти!
то розовото си е червено
а чели ли сте какво пише в обяснителния доклад към ИК точно зо тия НПО
и поп Андрей би се изчервил..

цитирай
22. blackpredator - Гетьоо, Гетьо, азбуката
29.01.2018 22:26
най-важното е срамежливото Я в края:

"но и на стереотипите, свързани с пола"

розовото ти съзнание, нивга няма да стопли, колко е черно това Я
илекторат...
цитирай
23. sestra - Здрасти,
29.01.2018 22:37
При комунист парадокси няма. Всичко е прогресивност на възгледите. Всичко според случая. Който им се връзва не е добре с ума. То се вижда на длан.
цитирай
24. getmans1 - . . . С тия приказки плаши бабите. ...
29.01.2018 22:51
... С тия приказки плаши бабите.
Истерията с Украйна се спихна, после с бежанците се спихна, сега си правите нова и накрая и кратуните ви ще се спихнат.
Вас, комунделите простотията ви храни и в буквалния, и в преносния смисъл.

А, на теб най ти приляга интрижки с пуетеси да си правиш. Успех!

blackpredator написа:
най-важното е срамежливото Я в края:

"но и на стереотипите, свързани с пола"

розовото ти съзнание, нивга няма да стопли, колко е черно това Я
илекторат...

цитирай
25. getmans1 - Е, сега вече отиваш в канала като ...
29.01.2018 22:54
Е, сега вече отиваш в канала като брилянтен пример за непочтеност. Много поздрави на „дамата от Лондон“, кавалере!

blackpredator написа:
sestra написа:
При комунист парадокси няма. Всичко е прогресивност на възгледите. Всичко според случая. Който им се връзва не е добре с ума. То се вижда на длан.

ти някога получавала ли си оргазъм?
съмнявам се

цитирай
26. getmans1 - . . . Те друго са свикнали, сред пр...
29.01.2018 23:05
... Те друго са свикнали, сред простите маси умни да блестят, че вагони книги били прочели:)))


sestra написа:
При комунист парадокси няма. Всичко е прогресивност на възгледите. Всичко според случая. Който им се връзва не е добре с ума. То се вижда на длан.

цитирай
27. sestra - Чак сега чета, отец Гавраил
29.01.2018 23:07
разбрал, че джендър няма нищо общо с джендем :)
цитирай
28. getmans1 - . . . Пък него го смятахме за „свес...
29.01.2018 23:10
... Пък него го смятахме за „свестният“ в ДС- руското котило.

sestra написа:
разбрал, че джендър няма нищо общо с джендем :)

цитирай
29. vencivaleri1951 - Виж, "сестро"
30.01.2018 02:07
sestra написа:
сексуалноотклонителни фантазии. Бая народ, внушително и отвтатително доста. А църквата ако беше работила по примера на отец Иван да подпомага жени и деца с тежки семейни казуси, днес можеше да каже: Ние работим по въпроса, вижте!
Но не.
И на първо място: развихрените фантазии обиждат живи хора, българи, млади и интелигентни, хора с таланти, които до вчера лицемерното множество приема, усмихва им се, говори си с тях в общата им среда, а днес крещи в лицата им, че са ненормални, че и опасни. За обратните говоря, във всяко поколение има процент такива хора, редом с които близките и приятелите им се борят за право на съществуване. Що? Щото разни лелки и дядковци се сетили за пола си. По-точно едни тарикати ревнали, та ги подсетили. Ама, че тъпо.


Тук не става въпрос за моя и твоя пол...те са вече по скоро по...легнали. Не става въпрос и за тези на децата ни, те са се определили, а и ние сме им помогнали. Става въпрос за внуци и дай Боже да имаме правнуци. Това, че семейството вече ще има далеч по малко право да се вмества във възпитанието им отколкото активисти на различни НПО. Преди два дена опердаших един от внуците-играл в казино, заложил айфона си и ме будалка... В Скандинавието ще получа веднага ограничителна заповед и ще бъда подведен за насилие над малолетен. Ако съм родител ще ми отнемат децата... Не могат да унифицират възпитанието. Реактивността на южняците е една , на северните народи друга. Те правят опити да узаконят инцеста , ние пък се случва да шамаросаме дете, внуче. Не знам кое действие е с по пагубно отражение върху менталността на подрастващия
цитирай
30. 1997 - От коя страна на разцепеното си getmans1? Искаш ли трансформър (джендър) наследник?
30.01.2018 02:51
getmans1 написа:
България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена.


Е, може и ти като България- брутално разцепен от лошите ... (място за термин по желание)
цитирай
31. getmans1 - 5. getmans1 -. . . Брей Троле, да ни ...
30.01.2018 09:11
5. getmans1 - . . . Брей Троле, да ни искаш да кажеш, ...
29.01 09:37
... Брей Троле, да ни искаш да кажеш, че съм разминал Дъревица и другите от БСП, и журналистите в „Дума“-та.
Пък и се огледай, ще видиш кой вдига патардията, а от там на сетне може да си вземеш вица ресто, че не уместен.


1997 написа:
"България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена."

Един парад хора вдигат патардия, че им отнемали правата. П..си, сър.

цитирай


1997 написа:
getmans1 написа:
България е не просто разделена, тя е просто брутално разцепена.


Е, може и ти като България- брутално разцепен от лошите ... (място за термин по желание)

цитирай
32. 1997 - За бруталното разцепване
31.01.2018 09:33
getmans1 написа:
Брей Троле, да ни искаш да кажеш, ...

Да, искам да кажа, че ако си точно на разлома, може да бъдеш брутално разцепен.
цитирай
33. getmans1 - Явно правилно съм разбран, но аз съм недоволен от себе си ... къде моа се меря с генийтИ ... :)))
31.01.2018 21:19
Трудно се става гений:
„Те прииждат към площадите: отчаяни, гневни, яростни, бесни, зли, гладни, бедни, навъсени, изоставени, грабени, унижавани, мачкани, смачкани, безгласни, безвластни, мизерни, без капка надежда, без утре и днес, потресени, погнусени, презрени.
Те извират из февруарския студ, от своите ледени обиталища - "без рози/ и песни/ без музика и барабани/ без кларинети, тимпани, латерни, /флигорни, тромбони, тръби".
Безпиарни и безпарични, безработни и безпрограмни, непрограмирани и негримирани. "Не гении/ таланти/ протестанти/ оратори/ агитатори/ фабриканти/ въздухоплаватели/ педанти/ писатели/ генерали/ съдържатели на локали/ музиканти/ и черносотници".
А отчаянието на един народ, "затъпен/ унижен/ по-нищ и от просяк,/ останал/ без мозък/ без нерви".
Прииждат.
"Не за поредната променада по заледените улици, а да вдигат грамади от гняв, и да превръщат себе си в клади.
Купчина камъни и пепел остана след тях."

1997 написа:
getmans1 написа:
Брей Троле, да ни искаш да кажеш, ...

Да, искам да кажа, че ако си точно на разлома, може да бъдеш брутално разцепен.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070671
Постинги: 2741
Коментари: 26487
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031