Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2019 08:19 - Мистър ПИШ ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2090 Коментари: 18 Гласове:
4

Последна промяна: 29.09.2019 08:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                         ... МИСТЪР ПИШ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ
                                         ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА
                                                  И ТОЧНИЯТ МЕРНИК.


       ЗАСЛЕПЕНИТЕ СЕ РАЗПЕНЯВИХА НО САМО НИЕ С ТЕБ СИ ЗНАЕМ ПРОИЗХОДА НА
      ТАЗИ ПЯНА, КОЯТО ИЗПЛЮВАТ НАД ТРОЯН, ЛУДОГОРИЕТО, ДОБРИЧ И ПАНАГЮРИЩЕ.

                     ТОВА ЗНАНИЕ ПОРАЖДА НАШИЯТ ИСКРЕН СМеХ ... ХАХАХАХА.

                ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО НО НАБЛЕГНЕТЕ НА ТОВА СЛЕД 2-ТА МИНУТА




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - :-)) хей Get, mister Пиш, стана наш..фетиш @ тва е цунка ,с език..
29.09.2019 11:00
нямам време, да чета ВВ51 ,локумите, само 2 важни Въпроса му зададох..
пyк и гледам..Расса пак се разпенила tam
...оффф,мъкаа блоГейска оффф


Тагове: Добрич, Панагюрище, мерник, лудогорие, Троян, поздравления, смех, мистър пиш,
цитирай
2. vencivaleri1951 - Ще се опитам да преведа постинга си
29.09.2019 11:44
Не съм казал нищо лошо за хората и селищата в споменатите райони. Напротив, изказах се ласкаво за троянчани, ще кажа същото и за Лудогорието ни. Ходил съм да набирам работна ръка от там и се обиждаха, когато си резервирах хотел. Свестни, точни и без показност гостоприемни. Добрич не познавам-един път съм ходил преди промените, а след това по рядко...
Това което казах в блога си беше, че е смешно и жалко човек от тези райони в които един пирон не е забито след 90та, да се подиграва на инфраструктурата на Русия. Не че си няма "кривиците" , но да не виждаме гредите и мертеците в очите си, а да сочим сламките на другите е жалко. Щото за времето в което ние окепазихме "Дондуков" и Графа, те построиха Кримския мост. За две седмици преасвалтираха
Тверская, а тя е около 20 км и с 6ленти. Ние 30 години не можахме зала и стадион да направим като хората, те на "гола поляна" изградиха олимпийско селище с прилежащата му спортна инфраструктура, направиха световно първенство по футбол, предстои им още един голям форум. Гетьо от всичко това видя тоалетните и КППто в Иванград. Ами защо не изтегли снимки от този наистина интересен град, с много култура и история и да сравнява със селището в което живее. Ти драга, защо ебанджийски хляб ядеш? Защо се топят хората в района Ви, в страната-няколко града правят изключение. В половината областни градове няма кино, Гетьо за преразхода на тоалетните чинии се загрижил. А ако се даде команда против Япония да се пише, щеше да е угрижен как в една и съща вода във ваната минават първо децата, следд това гостите, и накрая домакините. И как щеше да реагира ако седне на маса с любимите си чукчи и в знак на уважение почнат да му дъвчата вместо него храната? Русия е милиони кв км площ. Клип за всичко може да се направи-и на идиотии , и на шедьоври.
Защо окото ни трябва да е все в лошото?
И ако се опрем на прогнозата на световни експерти и институти Русия нямя никак лоша перспектива, а нас не ни броят за живи.

Бих разбрал ако някой германец, швейцарец коментира изтърбушен път, олющена сграда, разкован тротоар/в провинцията на Север са дървени/, западнала комуналка, но ние които сме "олющени" от всякъде и от всекиго да се ежим из под ямурлуците си не приемам


milady написа:
нямам време, да чета ВВ51 ,локумите, само 2 важни Въпроса му зададох..
пyк и гледам..Расса пак се разпенила tam
...оффф,мъкаа блоГейска оффф


Тагове: Добрич, Панагюрище, мерник, лудогорие, Троян, поздравления, смех, мистър пиш,

цитирай
3. getmans1 - 2. vencivaleri1951 - Ще се опитам да преведа постинга си 11:44
29.09.2019 14:01
Крайно време е да ги го кажа в прав текст, с тези постинги, тези коментари и след като коментираш без да прочетеш постингите и коментарите ми направо си заслужаваш една тънка но сочна КУШЕЛОВСКА.

Там за където тръгвам довечера ако има интернет ще ти обясня малко по ... то и иначе едва ли ще оставя тоя ти коментар без реплика.
цитирай
4. starforlife - ~ 2. vencivaleri1951
29.09.2019 16:45
Венци, ти правиш ли се, че не схващаш промисъла в драсканиците на Радо или наистина не го схващаш?
Защото според мен той в основата си е, че ние НЕ трябва да вървим редом с една некадърна нация, която наместо да е най-привлекателната дестинация за живот в света, не само защото е най-богатата откъм природни ресурси, а и чисто технически територията й и огромното й население го позволява и е предпоставка - тя просто е гола вода и без същите тези ресурси е загубена.
Дори да приемем, че до преди Промените и идването на Демокрацията, от Русия (в лицето и на СССР) ние като нация сме получавали само хубави неща... Което естествено НЕ е вярно и триж сме платили за всяко "добро"... Не мислиш ли, че е крайно инфантилно от тяхна (и особено пък ВАША - русофилска - страна) да иска/те тази наша признателност до гроб?
Примерът е неуместен и несъизмерим, но технически погледнато е релевантен (и ноторен - и ноторен): Ти срещаш на улицата човек в беда. По-слаб от теб. Дете да речем. То е паднало и само не може да се изправи - счупило си е да кажем крака.
Помагаш му. Естествено е.
Помагаш му да се изправи и след това понеже имаш да речем познанията, му шинираш крака.
Трябва ли обаче цял живот след това не само да му натякваш за това и ИЗИСКВАШ не само неговата признателност, а дори да искаш от него какво ли не: да ти копае градината примерно и ти, ОК, да му плащаш, но по нормирани от теб цени, с грижи за определени от теб разтителни видове в нея и прочие?
КЪДЕ ОТИДЕ НЕГОВАТА СВОБОДНА ВОЛЯ, ако иска не да е градинарче, а... програмистче (ха ха ха) да речем?
И след като ти не можеш да му предоставиш това ноу хау да стане такова (миличкото дАтенце) и още повече да му дадеш достойно заплащане при работа за теб по ЛИЧЕН ИЗБОР, ти трябва ли да го съдиш за това и да го изкарваш неблагодарно и прочие?
Особено когато повтарям, то (миличкото) за "добрината" ти е платило и надплатило.
Вие с това дете братя ли сте?
Ти братята да не приповдигам с въпрос експлоатираш ли ги, а просто да попитам вреш ли им се в личните, семейните и прочие съкровени дела и искаш ли не те да решават дали да отидат в зоологическата градина, защото видиш ли е долнопробно, а с теб на театър (обезателно след 15-ти септември, защото преди това има само някакви си 16 постановки почти всеки ден)?
Караш ли ги да сърбат борш, защото пицата е нещо пошло, либерастко, нездравословно?
Караш ли ги да се возят на каруца, защото самолетът е нещо лошо?
Караш ли ги да скандират "КПСС-БКП", защото другото е либерастия?
Да тропат казачок, защото рапът (примерно) е бездуховност?
Да ти лъскат ботуша, защото той е газил още Наполеон и всьо бе, а-уу и да не поглеждат към маратонката, защото тя се е появила едва преди 30 години и е западно средство за умствен контрол?
И прочие, и прочие, и прочие.


Но да оставя това настрана - постингът на Радо ама изобщо не е важен, защото кой е Радо, че да е?
Та той не е от агитката ви изклецана и когато смотаният ти кореш пусне подобен постинг - ауууу - манна небесна, но когато Радо пусне - та това е пълна тъпня в 2 изречения.
Все едно постингите на споменатия твой авер не са от 2 изречения и са с по-малко правописни грешки от тези на Радо...
Все едно не са нищоговорене и повтаряни дори през годините, а са нещо полезно...
...
Та да оставя това и да се върна на въпросите си, защото те са важни дотолкова, доколкото не целят получаване на конкретни отговори, а показват вашата лъжовна същност, а то и нов се появява и, ако ти не схванеш зрънцето промисъл и релевантност (ноторност също - ноторност също) в тях (въпросите ми), то ти си просто плява:

Въпрос първи: ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ТИ НАИСТИНА СИ КРЪСТЕН В ЦЪРКВА, А НЕ БЕШЕ ТОВА ТВОЕТО ТОГАВА ПОРЕДНОТО ТИ ЛЪЖЛИВО И АБСОЛЮТНО ЛИЦЕМЕРНО, БЕЗСРАМНО ОБВИНЕНИЕ?

Въпрос втори: ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ ЗАДГРАНИЧНИЯ ТИ ПАСПОРТ, ЧЕ ТИ ЕДВА ЛИ НЕ СИ ОБИКОЛИЛ НАДЛЪЖ И НАШИР РУСИЯ И НЯМА ГРАД И СЕЛЦЕ, В КОЙТО ДА НЕ СИ СТЪПВАЛ?
(уточнявам за Читателите, че това е ирония, защото когато и да се е заговорило за даден район/град/ селище в Русия - ти все в първо лице говориш и все знаеш от лични впечатления, изисквайки да ти се вярва, защото си го изпитал лично)
Защото ето и сега: В ДОБРИЧ СИ СТЪПВАЛ ВЕДНЪЖ... В ЗЛАТОГРАД (примерно) НИТО ВЕДНЪЖ... ТОЕСТ, ТИ МАЛКА БЪЛГАРИЯ НЕ СИ ПОСЕТИЛ В ЕДНО ДА РЕЧЕМ 70% ОТ СЕЛИЩАТА Й (което е напълно естествено и няма нищо лошо), НО ВИДИТЕ ЛИ РУСИЯ СИ ОБИКОЛИЛ НАДЛЪЖ И НАШИР.
Ето затова наскоро в според вас както трябвало да бъде - коментарите да са кратки - ти казах, че България явно е огромна в сравнение с Русия, но ти/вие едва ли разбра/хте иронията ми.

Та те така мислят и разсъждават (според мен) нормалните хора, Венци.
Не се хващат на патетичните ти празнодумия, а просто ти се смеят.
На останалите идиоти от изклецаната ви компанийка също.
цитирай
5. milady - ВВ1951..с теб, потретвам, само в цифри, мога да говоря..
29.09.2019 17:09
Ти драга, защо ебанджийски хляб ядеш? Защо се топят хората в района Ви, в страната-няколко града правят изключение. В половината областни градове няма кино/

...имаш сладък лаф, но аз не съм поради това в този Форум/и го доказвам
даже и със..майтапите и шегите, и шареният си..език.Дарба!!
Венци, ти мен ли питаш,как е БГ, ,добрич, троян, П ще
тази, от която забегнаха 2 към 3 млн...?

писах, ей сега, при онзи дрънкалник Касапина:
говорете в цифри, деБа...мъже сте, уж....
Парите/и Златото/ в Китай и Русия, ги държи ..една и съща РЪКА!

жалко,явно си слаб в професията, или..лиССемериш/ не те обиждам, това чета...
..инак, сладки Локуми, тук има...колкото сакаш..от пенсионерското Войнство..
та така...дебата отиде отново в поза цунг - цванг..
хубава неделя, и добро настроение!

цитирай
6. vencivaleri1951 - Чуй ме и ти Жоро
29.09.2019 18:25
Ще ти кажа какво знам и какво мисля
Първо за "кореша"
Той е това, което ти си избрал за личен персонаж във филмите които катадневно ни прожектираш.
Блестящо образован, със солидна езикова култура, директор на завод преди промените/ Завод на Металхим, ако знаеш за какво иде реч/ орденоносец, а след промените успешен финансист и ордероносец.
Женен за красива съпруга, кандидат на науките, двама сина. Подържа семейството и на балдъзата си , защото е с множествена склероза.
Той ме "домъкна" в блога заедно с един от опонентите си-онзи до който беше изровения постинг с фелациото. Когато се срещнахме на живо се оказа че се познаваме и , че сме съседи. Поне няколко човека знаят и канцелариите му , и дома му.
Толкова за него

Руснаците некадърна нация!? И като са некадърна защо са толкова милиона кв км? Ние кадърните пък се свихме, а може и още да се свиваме-като шагренова кожа. И кое им е некадърното -нямат наука, нямат култура, нямат спорт? Живеят по бедно от Запада, но защо? Колко световни войни водят през последните три века? С шведи, с французи, с турци/Кримската война е Световна" и последните две. Преди това и кръстоносен поход разбиват, подобно на нас. Тоест всеки век те въстановяват население , разрушения-Сами срещу всички. Казвам срещу всички защото дали ще е Карл 12ти, дали ще еНаполеон, дали ще е Хитлер-конфигурацията общо взето е същата. Ако имаха каубойския манталитет Европа щеше да е в руини, а не само солдатите да си напоят конете, да облагородят "фауната" и да се върнат. Няма друга държава, да се е вдигала от пепелта толкова пъти и да е ставала незаобиколим
фактор в световната политика. Нация, която е в световните библиотеки и галерии, на световните сцени като автори и изпълнители, на която редовно многократно и свирят химна на световните спортни форуми, която е опазила огромната си територия от многобройните врази няма как да е некадърна. Тя на нас не ни е гирсирала крака, нас ни слага наново на картата, както впрочем и целите Балкани. Както и Грузия, както и Украйна. Споменавам ги поседните две защото имат нашата неблагодарност и заедно с нас са най-бедните страни в Европа. Те са още по жалки в оплювките си, защото СССР на практика се управлява първо от грузинец, след това почти до края от украинци. И когато преди време изръси тъпотия от сорта, че щели да ги смачкат няколко армии то погледни на опашката за руско оръжие как стоят членки на алианса и партньори на САЩ, плюс Китай.
Какво искаш за кръщелното. Поиска адрес, пратих ти.
Не се ли отваря?
За паспорта?
Хей, ти от агенцията за Национална сигурност. Ти оператор на лични данни ли си? Нали разбираш, че това е забранено. И кога съм ти обещавал паспорт.
Ще задоволя любопитството ти, но ще платиш. Ще получиш ксерокопие от паспорта ми, с многокротно виза в ОНД от 95та, но само срещу акредитив от 1000лв или ако е възможно с куриерските фирми
Не знам как там стоят нещата -пари срещу ксерокопие
По банков път е най чисто. Правим договор, давам ти сметка, ти откриваш акредитив и взимаш ксерокопието от паспорта ми, на който изрично има многосратна виза от 95та година за територията на практика на бившия СССР
ПП Не е необходимо да знам защото съм кръстосвал СССР В Прибалтика съм ходил многократно защото е на час и половина път с електричката от Петербург.
Икономическа география се изучава 5 семестъра-два изпита и 3 зачота. Това е "Анатомията" на икономистите в СССР, респективно Русия. Ходил съм на много места, но организирано от Университета. В Хелзинги съм ходил да си купувам дрехи, но в Кронщад което е на хвърлей място не можех.


vencivaleri1951 написа:
Не съм казал нищо лошо за хората и селищата в споменатите райони. Напротив, изказах се ласкаво за троянчани, ще кажа същото и за Лудогорието ни. Ходил съм да набирам работна ръка от там и се обиждаха, когато си резервирах хотел. Свестни, точни и без показност гостоприемни. Добрич не познавам-един път съм ходил преди промените, а след това по рядко...
Това което казах в блога си беше, че е смешно и жалко човек от тези райони в които един пирон не е забито след 90та, да се подиграва на инфраструктурата на Русия. Не че си няма "кривиците" , но да не виждаме гредите и мертеците в очите си, а да сочим сламките на другите е жалко. Щото за времето в което ние окепазихме "Дондуков" и Графа, те построиха Кримския мост. За две седмици преасвалтираха
Тверская, а тя е около 20 км и с 6ленти. Ние 30 години не можахме зала и стадион да направим като хората, те на "гола поляна" изградиха олимпийско селище с прилежащата му спортна инфраструктура, направиха световно първенство по футбол, предстои им още един голям форум. Гетьо от всичко това видя тоалетните и КППто в Иванград. Ами защо не изтегли снимки от този наистина интересен град, с много култура и история и да сравнява със селището в което живее. Ти драга, защо ебанджийски хляб ядеш? Защо се топят хората в района Ви, в страната-няколко града правят изключение. В половината областни градове няма кино, Гетьо за преразхода на тоалетните чинии се загрижил. А ако се даде команда против Япония да се пише, щеше да е угрижен как в една и съща вода във ваната минават първо децата, следд това гостите, и накрая домакините. И как щеше да реагира ако седне на маса с любимите си чукчи и в знак на уважение почнат да му дъвчата вместо него храната? Русия е милиони кв км площ. Клип за всичко може да се направи-и на идиотии , и на шедьоври.
Защо окото ни трябва да е все в лошото?
И ако се опрем на прогнозата на световни експерти и институти Русия нямя никак лоша перспектива, а нас не ни броят за живи.

Бих разбрал ако някой германец, швейцарец коментира изтърбушен път, олющена сграда, разкован тротоар/в провинцията на Север са дървени/, западнала комуналка, но ние които сме "олющени" от всякъде и от всекиго да се ежим из под ямурлуците си не приемам


milady написа:
нямам време, да чета ВВ51 ,локумите, само 2 важни Въпроса му зададох..
пyк и гледам..Расса пак се разпенила tam
...оффф,мъкаа блоГейска оффф


Тагове: Добрич, Панагюрище, мерник, лудогорие, Троян, поздравления, смех, мистър пиш,


цитирай
7. novitejivotni - https://newsland.com/user/4297710442/content/gorkaia-pravda-rossiiane-zhivut-v-razy-khuzhe-chem-ikh-pribaltiiskie-sosedi-i-poliaki/6886427
29.09.2019 19:31
ДругарЕ, я вижте тукинка. Понеже бяхте започнали да се плюнчите колко бил зле живота в Балтийските страни, как там едва ли не мизерствали.
Разбира се целувачът на момченца е голям пич а Америка е заникъде, ама вий все пак прочетете. Не че няма да ни "обясните" ПАК, защо тази статия "не е вярна".
Айде сладури, пък ако не знаете руски, обадете се, ще я преведем :-)))
цитирай
8. starforlife - ~
29.09.2019 21:20
Венци, махни ги сега лалосванията за "блестящия" ти хореш ли, кореш ли, да го ебеш (у пухкавия гъС)...
На нас, необременените с партийни пристрастия хорица, ни е през кура как ще го възхваляваш, след като друго виждаме тук. Особено за бестящата му езикова образованост (няма случай в кратите му, сведени до по 2-3 изречения, коментари и постинги-глупости, да няма поне по 2-3 правописни грешки и то не от бързопис или нещо от сорта).

Дай за снимката на кръщелното, м?

СНИМКАТА, ВЕНЦИ.
СНИМКАТА, ЛЪЖЛИВ КОПЕЛДАКО.
цитирай
9. vencivaleri1951 - Първо за "копелдака"
29.09.2019 22:46
Чул съм , че трима милиционери завъртвали една крушка. Четвърти охранявал специалистите. Питам се ,колко милиционери са давали акъл да се зачене един Жоро? Може и да се разшири въпроса...

Под езикова култура Жоро се разбира владеенето на чужд език. Иначе всеки може да пише почти без грешка с редактор-когато пиша от канцеларията съм си на 6 с правописа. Тук нарочно нямам редактор и съм обяснил защо. Ти пишеш с редактор и някои изменения в правописа от по миналата година не са обхванати и си личи
Аз не правя филми шишко. Същият Катана с получения пост с фелациото също е металхимец-техник е бил . Можеш да го питаш за " Икономист"

Ще те потърся на скайпа и щети покажа свидетелството. Какво се разбираме за паспорта ?

starforlife написа:
Венци, махни ги сега лалосванията за "блестящия" ти хореш ли, кореш ли, да го ебеш (у пухкавия гъС)...
На нас, необременените с партийни пристрастия хорица, ни е през кура как ще го възхваляваш, след като друго виждаме тук. Особено за бестящата му езикова образованост (няма случай в кратите му, сведени до по 2-3 изречения, коментари и постинги-глупости, да няма поне по 2-3 правописни грешки и то не от бързопис или нещо от сорта).

Дай за снимката на кръщелното, м?

СНИМКАТА, ВЕНЦИ.
СНИМКАТА, ЛЪЖЛИВ КОПЕЛДАКО.

цитирай
10. vencivaleri1951 - Вишеградската четворка и най вече Полша и Чехия са напред с материала и няма никакъв
29.09.2019 23:13
спор, че имат много добър жизнен стандарт. Чехите дори по добър от французи, италианци , испанци...

За прибалтийските държави нещата са съвсем различни. Въобще този който се е упражнявал в анализ е много далеч от истината. Например да вземем разходната част от бюджета, която деле произволно на глава от население е толкова погрешно, че няма къде. В разходната част влиза обслужването на кредити. Русия няма на практика дълг, в Прибалтика се доближават до сто процента от БВП.
Русия няма дефицит в търговския си баланс, прибалтийските страни имат сериозен дефицит. Този дефицит се покрива със задължителен резерв-тоест не влиза в потребелението.
След това районите с обявена ниска работна заплата/това са селскостопанските/ не винаги имат и нисък доход. След санкциите селското стопанство в Русия се дотира сериозно.Не напразно станаха лидери в износа на зърно и свинско. Напред са с млечните продукти, рибата и рибните изделия. За всичко това се получават субсидии и допълнително материално стимулиране, което статистически не се очита като заплата-подобно на парите по проекти у нас. Общо взето рускоговорящите прибалтийци голяма част от тях работят в Русия и това заедно с тези на Запад е най-значимото перо в икономиката на прибалтика

novitejivotni написа:
ДругарЕ, я вижте тукинка. Понеже бяхте започнали да се плюнчите колко бил зле живота в Балтийските страни, как там едва ли не мизерствали.
Разбира се целувачът на момченца е голям пич а Америка е заникъде, ама вий все пак прочетете. Не че няма да ни "обясните" ПАК, защо тази статия "не е вярна".
Айде сладури, пък ако не знаете руски, обадете се, ще я преведем :-)))

цитирай
11. starforlife - ~ 9. vencivaleri1951
29.09.2019 23:25
Хааааааа ха ха ха
Владеенето на чужди езици било езикова култура. Ама ти сериозно ли, култур-трегере?
Остава както уж щеше да ме надстрелва въпросният, сега да се препитаме на тема чужди езици.
Ама то колкото с теб се надготвяхме, надпроходимствахме "Москвич"а ти с "RAW"а ми, надигравахме на шах, сравнявахме библиотеки и какво ли още не. И то все от теб провокирано и после смълчавал се като празен генералски сол-ташак.
...
Шишко?
Не ми влияеш, фифи. Защото и това предлагах: Да се изправим голи до кръста с "великия" ти хореш, кореш или както е там да го ебеш, че да сравним физика. Ама не би - вие все снажни, ама освен виртуално, уви.

Но да оставим другите ти/ви празнодумия и се съсредоточим в/у снимката.
Колко години ще ти са нужни, човеко в готовност, но видиш ли проблем при мен?
Не за друго, а защото нагло лъжеше първоначално, че си в готовност, но вината е в мен, след това стана, че чакаме жена ти, а сега може би тази на кореша ти?
Да не разказвам за жалките ти опити за увъртане на ЛС, които не аз започнах - да не помисли някой, че ЛС-та ти пиша.
...
Какво да се разбирам с теб бе, троле?
Когато и да съм се разбирал с ВАС нещо, ВИЕ все сте оставали празнодумен въздух под налягане. Типични комунистически нищонеправци.

Ама иначе един другиго си облизвате ташаците.
Е, да ви е сладко.
цитирай
12. starforlife - Чакай, че одеве забравих да кажа нещо...
30.09.2019 00:15
Не, че е съществено...
Аз НЕ използвам редактори при правописа, Венци.
Нещо повече, понеже съм тъпо копеле, от което никаква полза за разлика от дъвкания ти хореш, кореш или както е там да го ебеш:
- Не венъж съм списвал някои "компютърни" правила при правописа, но точно вие, "всезнаещите" не сте си вземали поука. Давам пример с кореш или хореш, да го ебеш, който така и не възприе: При превъзховните форми (по- и най-) преди и след тирето няма шпация. Пише се плътно след формата, и също плътно след това се пише прилагателното.
- На пънещия се да е по- по- и най-... абе да не споменавам кой, веднъж пояснявах как да изключи редактора на телефона си, за да не се получават комики.
- Пояснявал съм и как се обогатява речникът на редакторите за правопис или как се коригират техни пропуски.
- Пояснявал съм и режимите им не само за правописна, а и за граматическа проверка.

Тоест, Венци, от мен "незнаещия охранител"... Правен от не 4, а 5 милиционера... Все е имало нЕк'ва полза за четящите ме околни.
От вас - само празнодумно плюнчене.
Неграмотно при това.


ПС: И, Венци, от момента, в който извадих пошлия език, за да ви онождам както вие от години кого ли не инакомислещ от вас тук, аз никога не съм влагал злост.
В случая например "копелдак" не носи смисъла, че си копеле (каквото се покрива от това), а е просто... "сленг" - епитет, писан през смях, незлобливо, а ебаващо-"заядливо".
Понимаеш, товариш? Ха ха ха
цитирай
13. vencivaleri1951 - Жоро, трол си ти драги.
30.09.2019 00:20
Освен тази " баница" на фото ти , друго е измислено. Аз съм в мрежата с профила си, с университета си, с работата си. Когато поствам снимки, те са реални-семейно тържество, почивка с внуците на Златните, с кучетата на Слънчев Бряг, с деца и внуци на семейно тържество. Това тролене ли е. Ти си зомби бе пич Ходиш по света непрекъснато, пускаш някакви снимки но ти си големият отсъстващ в тях. Бъзикаш ме с борша и пицата. Едното няма нищо общо с другото. Можеш и борш да вземеш , а като второ пица. Боршът е отлична храна/витаминозна и минерална бомба/ и не е руски, а украински специалитет.

starforlife написа:
Хааааааа ха ха ха
Владеенето на чужди езици било езикова култура. Ама ти сериозно ли, култур-трегере?
Остава както уж щеше да ме надстрелва въпросният, сега да се препитаме на тема чужди езици.
Ама то колкото с теб се надготвяхме, надпроходимствахме "Москвич"а ти с "RAW"а ми, надигравахме на шах, сравнявахме библиотеки и какво ли още не. И то все от теб провокирано и после смълчавал се като празен генералски сол-ташак.
...
Шишко?
Не ми влияеш, фифи. Защото и това предлагах: Да се изправим голи до кръста с "великия" ти хореш, кореш или както е там да го ебеш, че да сравним физика. Ама не би - вие все снажни, ама освен виртуално, уви.

Но да оставим другите ти/ви празнодумия и се съсредоточим в/у снимката.
Колко години ще ти са нужни, човеко в готовност, но видиш ли проблем при мен?
Не за друго, а защото нагло лъжеше първоначално, че си в готовност, но вината е в мен, след това стана, че чакаме жена ти, а сега може би тази на кореша ти?
Да не разказвам за жалките ти опити за увъртане на ЛС, които не аз започнах - да не помисли някой, че ЛС-та ти пиша.
...
Какво да се разбирам с теб бе, троле?
Когато и да съм се разбирал с ВАС нещо, ВИЕ все сте оставали празнодумен въздух под налягане. Типични комунистически нищонеправци.

Ама иначе един другиго си облизвате ташаците.
Е, да ви е сладко.

цитирай
14. starforlife - А трябва ли да се показвам присъстващ на снимките, които пускам?
30.09.2019 00:40
М?
цитирай
15. starforlife - За да падат по чара ми блогърките като круши?
30.09.2019 00:40
Ха ха ха
цитирай
16. starforlife - И в този ред на мисли да те попитам:
30.09.2019 00:44
ЧерноПръцко да не би да е манометър, който при бръсненето да си е порязал стрелката и затова й сложил лепенка? М?

Схващаш, надявам се.


Иначе : И въпросният, и ти, сте имали шанса да видите не само лойта по мен, а и всичко за което говорим.
Уви.
Еее... Точно тогава когато не сте го направили - се изчерпва възможността ви да ме описвате както физически, така и всякак друго яче както ви падне.

Аз с вас се забавлявам... Ебавам... Вие риете от жлъч.
Разликата е, че вие сте виртуалковци, а мен дори тук ме познават реално десетки. И те могат да казват какъв съм РЕАЛНО, не вие - комплексарите. И не веднъж са го правили, но естествено според вас не те са прави, а вие със злобните комплексирани измислици.

Василиса (дето като няколко снимки може да е просто ученичка, правеща "услуга" на "даскала" си, а като изяви да е самият той) ли е по-нормален персонаж тук? М?
Или "оная" ... Елинора май беше... М?
Що не държиш сметка на Валдор що е просто виртуален образ, претендиращ да е Личност, а на мен дето куп неща ме валидират като такава? М?
Или всичко на ВАС е позволено и е нормално, а на ДРУГИТЕ - е проблем?
М?
...

Ех, чикиджии-чикиджиии...
цитирай
17. starforlife - И, Венци,
30.09.2019 00:56
с това:
vencivaleri1951 написа:
Боршът е отлична храна/витаминозна и минерална бомба/ и не е руски, а украински специалитет.
не идваме ли на въпроса: Що ще Русия в Укайна тогава и не оставя хората да вървят по ИЗБРАНИЯ ОТ САМИТЕ ТЯХ Път, та дори и да си счупят главата?

И как да не си трол, след като ти с нокти и зъби (чети: преиначаване и чисти лъжи) браниш ИДИОТА, опитващ се да отнеме правото на Избор и собствена воля на куп човешки същества, включително Родината МИ?
цитирай
18. novitejivotni - Както и се очакваше,
30.09.2019 03:46
другарЕте се появиха да обяснят ПАК, защо статията която им предлагам "не е вярна".
Ами, защото не им харесва, затова. Нищо, че е написана в руски сайт, който явно се занимава с проблемите на Русия, написана е от руснак и на руски. Това не е достатъчно, трябва да се лендзят на оня с токчетата, тогава е добре, иначе е "грешна".
Та, накратко, в статията която предложих, се говори за сравнение на среднитe работни заплати в Балтийските страни и Русия.
И картинката изглежда така:
Эстония Средняя: €1 445 Минимальная: €540
Литва Средняя: €1 289 Минимальная: €555
Латвия Средняя: €1 089 Минимальная: €430
Россия Средняя: €603 Минимальная: €161

Обаче в "бла-бла" коментарите на другарЕте, ОТНОВО четем ПРОПАГАНДНИ МАНИПУЛАЦИИ и ЛЪЖИ, че: "рускоговорящите прибалтийци голяма част от тях работят в Русия", което освен че не е вярно и ОТНОВО МАНИПУЛАТИВНО ВМЕНЯВА, че Русия е "голямата работа" и че "горките" балтийци "говорят" руски и че Русия е толкова "на шест", че дава работа и на тях "горките", ами и няма нищо общо с темата.
За да е по-просто и по-смилаемо, като за "другарЕте" :
Най-ниската средна работна заплата в БАЛТИЙСКТЕ републики ( другарЕ, оправете си речника ) е в Латвия - 1089 евро. В Русия е 603 евро.
ВЪПРОС - Кой носи повече пари в къщи, руснакът или латвиецът ?
Ще се почнат едни плюнчения за покупателната способност, знам.
Още по-просто, кое е ПО-голямо, 603 или 1089.
Знам, че в Русия има гениални балерини и писатели :-))), но тук говорим за друго.
Понеже, като се размислювам се случва да ме заболи главата, много се размислих над сления полет на мисълта:
"Добрич не познавам-един път съм ходил преди промените, а след това по рядко..."

Направо ми се зави свят и понеже, хич не ме бива в сметките, искам помощ !
Ако другарЪт е бил в Добрич един път преди промените, а след това "по рядко", то как мислите, той колко пъти е бил в Добрич ? Помагайте, моля !




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6069830
Постинги: 2741
Коментари: 26485
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031