Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2020 07:07 - Президент Андрешко и парцалеса Деса, и за 400 кинти - Принцеса ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 5068 Коментари: 51 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                               ... ЧЕ И ЧАК ОРУЕЛ, И „1984„

    Били ГО слушали, ми ще ГО слушат като с далавера тръгнал да става „АК ГЕНЕРАЛ„.
               Сега изгледите да стане „АКу ГЕНЕРАЛ„ с подобни съветници и все 
                „другари„ изглеждат съвсем реални, в същност то си е вече факт. 

А, истината е само една и то много проста, всичко по този не особено морален случай до сега щеше да е забравено ако ... бяха изпили малката горчивва чаша навреме. Сега вече им се полага много по-голяма чаша пълна с по-яка горчилка.

Сега е момента на този ген. Дребен Шмекер да му се припомни и как подличко покри съветника си, онзи с хитлеровите мустачки. Изявени блогови антихитлеристи квичаха от кеф когато Тиквата Борисов уволни трима за подобни прояви но твърдо подкрепиха Радев в случая.
Така ще постъпят и сега, верни на другарчето в безпринципноста му, ще ГО подкрепят, че дал 400 лв. месечно народна пара на „другарката„ за това,че му топли леглото. Даже ще изтъкнат, че по този начин е спестил 800 лв. на държавата за някой си или някоя си дето на всичкото отгоре ще топли чуждо легло ... а-а-ама, ха.


            Генерал Андрешко, или лъжата като ценност в армията (а и след това)

                                    За престъпване на моралните граници офицерът си е
                                    правел сепуко – в България и оставката е достатъчна

   image

Румен Радев

 

Владимир Миленски*

Щом е мокро, значи е чисто;
Щом е боядисано, значи е ново;
Щом е в плана, значи е реално;
Щом не ти казват, че лъжеш, значи е истина.
Четири постулата
на армейския живот в БНА**

... Който иска цялата статия описваща основополагащи армейски принципи намира се на първия линк . Във втория линк ще прочете за вярното президентсо другарче ... пак там във ФАКТОР разбира се, не ставай смешен.

https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-general-andreshko-ili-lazhata-kato-tsennost-v-armiyata-a-i-sled-tova

https://faktor.bg/bg/articles/politika-hlyab-i-pasti-generalat-predlozhil-na-radev-da-ukriyat-dokumenti-poklonnik-na-chervenata-armiya-no-v-mo-si-zatvaryat-ochite-pred-ruskiya-poslanik

                                        ЕТО ГО И СУПЕР „СЕКРЕТНИЯТ„  ДОГОВОР НА ДЕСА, 
                                                        ... МНОГОПРОФИЛНИЯТ ЕКСПЕРТ

image
...



Гласувай:
8



1. apostapostoloff - Гешев много лошо му го
30.01.2020 07:39
тури.
цитирай
2. staler - Гешев се изфърли връз мокрия пес...
30.01.2020 08:24
Гешев се изфърли връз мокрия песък---промотираните престъпления/по точно адм нарушения/по никой начин не дават законосъобразни основания на който и да е от правоприл органи да използва,огласява публично и т.н. срс-та или каквито и да са методи за разследване......явно некои указания гешев ги е приел твърде буквално,.
цитирай
3. getmans1 - Гешев се изфърли връз мокрия пес...
30.01.2020 08:38
staler написа:
Гешев се изфърли връз мокрия песък---промотираните престъпления/по точно адм нарушения/по никой начин не дават законосъобразни основания на който и да е от правоприл органи да използва,огласява публично и т.н. срс-та или каквито и да са методи за разследване......явно некои указания гешев ги е приел твърде буквално,.


... Сталер, част от забележката ти съм коментирал по-горе и специално това назначение ... беше много просто но се виждя и че нещата безпринципни се натрупват и това е факт.
Основният въпрос за мен е защо е на слушка шефа на ВВС и влизали в задължението му да докладва директно на президента.
цитирай
4. marian33 - Това е доказателство, че мъжете ...
30.01.2020 09:02
Това е доказателство, че мъжете мислят с долната си глава и президентът не прави изключение.;)) Целта е злепоставяне на президента, много ясно, че не е държавна измяна или нарушение на конституцията.
цитирай
5. 1997 - Чак замириса на стари одеала от времето на Тодор Живков
30.01.2020 09:09
marian33 написа:
Целта е злепоставяне на президента, много ясно, че не е държавна измяна или нарушение на конституцията.

Прокурорът не разбира не само от Конституция, но и изобщо от право. Искат му окепазяване на главнокомандващия и понеже никой правист не се наема, сам той мята кал. ПОЗОР!
цитирай
6. getmans1 - Това е доказателство, че мъжете ...
30.01.2020 09:16
marian33 написа:
Това е доказателство, че мъжете мислят с долната си глава и президентът не прави изключение.;)) Целта е злепоставяне на президента, много ясно, че не е държавна измяна или нарушение на конституцията.


... Че, той сам се злепостави и за голямо съжаление заради горната си глава тъй де ...
президента не може да прави като попа „Слушай ме какво ти пея а не гледай какво правя„ ... не ли така ...
цитирай
7. vencivaleri1951 - Ами договорът си е перфектен Гетьо както го представяш.
30.01.2020 09:19
Проблемът е друг и той е, че генералът е спестил кратък курс на госпожата за да получи воинско звание . Могъл е и по лесно - с промяна на щатното разписание и
длъжностната характеристика, която изисква пиарът да е под пагон. Естествено Радев едва ли е познавал трудовото законодателство, но личен състав и юристът трябва да знаят. Проблемът у нас е, че ги е страх да ,,развалят хатъра,, на началниците си. Иначе говорителят, пиарът си е длъжност която е пряко подчинена на ръководителя. А след като Радев е президент, то пиарът му си е свършил работата отлично- забелязан е. Дали има конфликт на интереси? Не, няма! Любовник, ца не попада в кръга на лицата попадащи под ударите на закона, несправедливо, на факт!
За сепукото!? Поведението и то не е авторство на Радев е укоримо , когато подобно административно нарушение се прави за интимно близък човек, ако са били близки в този смисъл по това време. След това тази история се знаеше, беше проверена по време на предизборния период. Заключението беше, че конфликт на интереси няма и наистина според закона няма. Комисията на Цацаров проверява едни 400 лв месечно взимани добросъвестно от дамата - казвам добросъвестно, защото тя е вършила работата си и има заповед за това. Пък и преразход да е, темата ,,достойна,, ли е за толкова скъпо платени експерти, да се занимават с дребни пари и дребен служител. Видно е, че правят производство срещу президента, което ще струва скъпо и като финанси и като отзвук. Очевидно е и, че нямат право на това. Гешев спря производството, но не пропусна да разлае кучетата. Резултатът ще е - отскок на одобрението на Радев и още сриване това на обвинението



цитирай
8. getmans1 - 5. 1997 - Чак замириса на стари одеала от времето на Тодор Живков 09:09
30.01.2020 09:21
1997 написа:
.....
Искат му окепазяване на главнокомандващия и понеже никой правист не се наема, сам той мята кал. ПОЗОР!


... Те това изречение, изтрепА рибата ... хахаха
цитирай
9. getmans1 - Ей, това с пИрфектния договор на...
30.01.2020 09:33
Ей, това с пИрфектния договор направо ме попиля ... ама задачите ме чакат, ще го проуча това мнение по-късно ... хахахаха
цитирай
10. 1997 - Че то маришката риба е по- голяма щета
30.01.2020 10:20
getmans1 написа:

... Те това изречение, изтрепА рибата ... хахаха

1997 ли е виновна?
цитирай
11. vmir - Мила родна картинка!
30.01.2020 10:49
Как хубаво си личи кой е свикнал да замазва и даже вярва, че лавирането между законите със съдействието на подчинените да пращат за зелен хайвер проверяващите, е атестат за властова пригодност... И тази Андрешковщина не за спасяването на бедния Станоя, а заради любовчийски таланти по върховете. А разправят, че сме нямали национален идеал, сякаш андрешковщината не е долазила до върховете по-непреодолима и непобедима от всеки обичаен идеал! Долазила не тайно от когото и да било, а с гласовете на всички онези, за които да преметнеш държавата и после да лицемериш от нейно име е необходимото върховното умение, за да те признаят.
цитирай
12. starforlife - Наминавам набързо да демонстрирам неизоставяне като ще репликирам част от глупостите, които Венци е написал в коментар и това ще бъде и по нишката на постинга.
30.01.2020 12:09
Венци, както обикновено (почти винаги) ти не се свениш да се правиш на експерт по въпроси, по които си бос, а това е най-малкото непочтено и се явява продължение на непочтеността на Радев като представител на тези, които нямате място в какъвто и да е важен "отрасъл" на политиката и икономиката ни като по-високо длъжностно ниво.
Основно визирам глупостта, която изказваш, а именно:
vencivaleri1951 написа:
Проблемът е друг и той е, че генералът е спестил кратък курс на госпожата за да получи воинско звание . Могъл е и по лесно - с промяна на щатното разписание и длъжностната характеристика, която изисква пиарът да е под пагон.

Тоест, Венци, с тези две опитал се да хващат дикиш сред незапознатите с "кухнята" в силовите министерства и структури въобще изречения, ти се опитваш да минимизираш абсолютно неприемливата за един играч в Политиката постъпка на Радев и то с НЕВЯРНИ ТВЪРДЕНИЯ.
ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ВЪПРОСНАТА ДЛЪЖНАСТ БИ СЛЕДВАЛО ДА Е ПОД ПАГОН и хайде да не започваш спор с мен - човек, който владее материята поне 20 пъти по-добре от теб.
Говоря за точно тази материя - правовата да я нарека - в областта на силовите структири, а не Кодекс на труда (при все, че и по него бих те опонирал, позовавайки се на чл. 68, ал. 1, т. 3) и икономически взаимоотношения.

Но нека не оставам празнословен, а да те поизпитам чрез няколко въпроса, на които те приканвам да дадеш сериозни и максимално кратки отговори, Венци. Защото чрез тях, по-скоро отговорите ти, ще покажа на Читателите непочтеността ти да се изказваш с опит за императивност по въпроси, по които си мислиш, че логиката (където извини ме, но не блестиш с ниво) ти корелира със Закона дори.
Защото, Венци, ако назначаването на любовница (Да разбирам ли от думите ти дотук, че ти смяташ наличието на такава за... хайде да не казвам достойно, а само нормално и, ако е така - с кои очи се опитваш мен толкова пъти да ме изкарваш изпразнен откъм съдържание по нишката на етика и прочие?)... Та, ако наличието на любовница и назначаването й на куха длъжност или най-малкото непочтено, влиза в противоречие само с моралните норми, то укриването на документи вече е престъпление, Венци, а подтикващия към това и то от позицията на силата - е просто престъпник.
Но да оставим това ЗАСЕГА настрана и да се съсредоточим в/у следните въпроси:

- Венци,
може ли ЦИВИЛЕН кадър да изпълнява длъжността юрисконсулт към МО?


- Венци,
може ли ЦИВИЛЕН кадър към МО (а тук дори може да говорим и за цивилен кадър, който дори не е към министерството) да изпълнява задачи по планирането и отчета на дейността по ръководство на полетите?


- Венци,
може ли ЦИВИЛЕН кадър към МО да работи с картографски документи на цяло НАТО дори въобще?


- Венци,
може ли ЦИВИЛЕН кадър към МО да притежава достъп до класифицирана информация, което е много по-сериозно като ниво на достъп до един най-обикновен секретар или пиар на министър дори?


- Венци,
ВЪОБЩЕ МОЖЕ ЛИ ЦИВИЛЕН КАДЪР КЪМ МО ДА ИМА ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ С НИВО "СЕКРЕТНО"?


Да "потанцуваме", м? Ама не с патетизъм и празнословие, м?
цитирай
13. planinitenabulgaria - Искам да Ви кажа, че Деса Меерцедеса е страгег с поглед отвъд планините.
30.01.2020 12:13
В Архива на Центъра се намира делого й за развода с бивщия й съпруг, понастоящем депутиран към БСП за България, забравих името му. Той не се съгласява на развод, бившата му съпруга обаче изтъква мотиви:

Не хочу я пыть
из такова чайника,
я хочу меня ебать
ГПУ начальника!

Съдийката остава като ударена от гръм пред този просветлен разум и веднага подписва Решението за развод.
Има и още един момент - в залата присъства един виден блогър, Морски песни, като мотивите му да следи развитието на това дело остават неясни. На всяко заседание на Съда той е постоянното присъствие.
На специалистите обаче предстоящата промяна в животана Деса Мерцедеса бе отколе ясна.
цитирай
14. fun1001 - :-))))))))))..костааа, добре, че си ти в тоз сайт..
30.01.2020 13:54


13. planinitenabulgaria - Искам да Ви кажа, че Деса Меерцедеса е страгег с поглед отвъд планините.

В Архива на Центъра се намира делого й за развода с бивщия й съпруг, понастоящем депутиран към БСП за България, забравих името му. Той не се съгласява на развод, бившата му съпруга обаче изтъква мотиви:

Не хочу я пыть
из такова чайника,
я хочу меня ебать
ГПУ начальника!
цитирай
15. fun1001 - ВВ19151, мисля, че Георги,има право..с тези въпроси, в Ефира..
30.01.2020 14:06
просто, вие/върлите путинисти/ за пореден път неглижирате
наглостта, корупцията, и в крайна сметка - непочтеността,предателството
към Род и Родина, а в този случай и към пагона!!
как имате..такива дебели очи, изумена съм,честно!

а, Панчо вчера ме разкара..най културно с репликата: "да се връщам в България
за да поправям" катастрофалната, и безкрайна Епика на Прехода..
защото, виж му логиката и синтеза - "аз не мога да се меря с тяхното ниво!!!!
това е блогова разправия, и все пак,защо,не бъдете достойни мъже..
а, реагирате като.. едни 'организирани чехълчета"...

това е мое лично мнение, аз партийно, нямам, и никога, не съм имала.
заклех се, юлия

цитирай
16. 1997 - Бъркаш идола, не се кланяй,
30.01.2020 14:09
fun1001 написа:

:-))))))))))..костааа, добре, че си ти в тоз сайт..

това е писоар.
(трябва да допускат дами в мъжката тоалетна за да се запознаят с вещите там)
цитирай
17. getmans1 - 12. starforlife - Наминавам набързо да демонстрирам неизоставяне като ще репликирам част от глупостите, които Венци е написал в коментар и това ще бъде и по ниш
30.01.2020 14:15
БРАТКО, ....
ТИ ОТВОРИ КУТИЯТА НА ПАНДОРА ...
НЕ МИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ... ОСВЕН ДА ПИЯ ЧАША ВИНО задължително кисело, ЦИГАРА ТУТУН качак разбира се, И ДА БЕГАМ В СКИРИВАЛИЩЕТО ... ПОД ЮРГАНЯ при дундата разбира се, не ставай смешен ...хахахаха
цитирай
18. getmans1 - ЮРГАНА ЩЕ ПОЧАКА; ... СЕГА ЩЕ СПАСЯВАМЕ ГЕНЕРАЛ ГУМЕН И ГЕНЕРАЛ ДЕСИ ...
30.01.2020 14:33
ЮРГАНА ЩЕ ПОЧАКА;

След като вчера Румен Радев публично отрече, днес от президентството признаха, че са пращали sms до Гешев
Опитът на главния секретар на президента Димитър Стоянов да се свърже с главния прокурор Иван Гешев няма отношение към внесеното от прокуратурата искане в Конституционния съд за тълкуване на разпоредбите на чл. 103 от Конституцията. За действията на прокуратурата президентската институция научи впоследствие от медиите". С тази позиция президентството е отговорило на главния прокурор Иван Гешев, предаде бТВ.

На практика това е признание, че Димитър Стоянов е правил опити да се свърже с Гешев, за да уреди среща с президента. Тогава обаче самият Румен Радев отрече да е имало подобни действия от неговата администрация.

"Не може главният прокурор да бъде привикван с есемеси от едно лице, вероятно същият Митко, на който вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му", каза днес пред журналисти Иван Гешев преди заседанието на ВСС.

Митко е главният секретар на президента Димитър Стоянов. Той е наречен Митко от Радев в запис, публикван от прокуратурата, в които се говори как да не бъдат давани на КПКОНПИ документи по повод назначаването на Десислава Радева на два трудови договора.

В началото на седмицата Иван Гешев отправи искане до Конституционния съд за тълкуване на чл. 103 от Конституцията, разпоредбата, която засяга имунитета на президента, а във вторник от ВКП съобщиха, че прокуратурата преустановява всякакви контакти с президентството, освен официалната писмена комуникация.

...Валентин Златев звънял в кабинета на главния прокурор
цитирай
19. starforlife - ~ 18. getmans1
30.01.2020 15:26
Ами именно това е същността на моя коментар, направен като реплика към Венци.
Не може един висш държавник да участва в такива неща. Това просто показва що за същност е отвътре - нещо, което онези гласували за него 2 млн. българи, Венци, не знаят до такъв момент и понеже им е писнало от пионки - наивно си мислят, че един реален генерал може би нещо ще промени в тази наша изстрадала България.
Е... Уви: Човек, който е податлив на корупция дори и само с това, че самият той участва в такива долни афери - няма как да не се третира като опасен за демократичните процеси в държавата и да не се третира кота неин враг, защото той е точно това - враг на Родината си, след като не уважава държавността и най-вече Законите й.
Такъв човек, казах го вече, няма място в политическия ни живот, а Родината ни се лута в един вече няколко десетилетен Преход именно заради такива като Радев и аз съм го казвал не веднъж под формата на това, че ключовите позиции в политическия и икономически живот на България все още е в ръцете, ако не на бивши комуняги (с идиотските им разбирания за света въобще), то най-малкото на такива, живяли по едно време, което е превърнало от тях понятия като Чест, Достойнство, Справедливост, Безпристрастност и прочие в изпразнени откъм съдържание думи, с които не им пречи да се пудрят, но не и да покриват като критерии.
И именно затова Родината ни ще ЗАПОЧНЕ да се оправя ПО-ОСЕЗАЕМО след още поне 20 години - тогава, когато и последният живял по онова идиотско социалистическо време е, ако не вече Оттатък, то най-малкото на възраст, която да не му позволява да участва във въпросните съществени политически и икономически процеси в страната.
Въпросът е и техни издънки, възпитани по същия този неописуемо лицемерен начин, да не продължат да въртят колелото на омагьосания кръг от нищоправене, защото тогава 20-те години ще станат половин век.
цитирай
20. starforlife - ПС:
30.01.2020 15:30
Да каниш дори по телефона такива ключови фигури като Главният Прокурар на официални срещи с други ключови фигури като Президента, е почти неприемливо, а какво остана за покана със СМС.
Ако ли пък срещата не е трябвало да бъде официална, то тя е още по-крайно неприемлива с факта, че такива не би следвало да съществуват м/у подобни... институции.
Другото, за любовници и съпруги, назначавани по типично комуняшки шуробаджанашки начин - дори не коментирам поради факта, че не е дори смешно и жалко.
Генерал?
НЕ!
ШУТ!
Ето това е вече, Венци, човекът, когото 2-та млн. не са познавали и наивно са се надявали.

За пореден път някакъв идиот се изгаври с Надеждата на Народа.
цитирай
21. vencivaleri1951 - Георги:),
30.01.2020 15:32
Ще се опитам да задоволят логореята ти. Аз повторих само това
което каза професорът по конституционно право Георги Близнашки относно предварителното производство срещу госпожата. А то обхващало правомерността един път относно назначаването и на половин щат , дали не е в конфликт на интереси и дали е правомерно при положение, че бройката е по военния щат.
Това бе коментирани в Он Ер тв. Нали разбираш, че не мога да знам какво е записано в щатните разписания на родовете войски. Нямам неограничените ти възможности.
По първата проверка:
Укоримо или не любовник, ца не фигурира в кръга на лицата за които се произнасят в Закона за конфликт на интереси. По златна или сребърна линия Десислава не е родствена с Радев до никакво коляно. За да ти стане по ясно...В конфликт на интереси можеш да бъдеш само с лица за които не можеш да сключиш брак . Такъв е законът и за това казвам, че трудовия и договор е перфектен в тази си част.
За волнонаемните
Всяка длъжност за която не отговаряш по военното законодателство , може да се заема от волнонаемен . Или по лесно...степента на допуск в повечето случаи определят изискванията в длъжностната характеристика. Според мен предишния пост е бил със звание и по инерция е останало така.
Дали юрист може...
Може и не може.
Ако ще парафира договори за доставка на гащи може, ако ще парафира доставка на боеприпаси не може. Не може и юрист без пагон да обвинява или разследва военен.

И един въпрос към теб. Има ли област в която да не си професионалист или да не си заемал висока позиция?
цитирай
22. starforlife - ~ 21. vencivaleri1951
30.01.2020 15:45
Венци, отново говориш празнословно и продължаваш да си позволяваш поне според мен неуместна ирония.

ПЪРВО:
Да наричаш "логорея" стройно и фактологическо изказване, което може и да съдържа повече думи, но си остава стройно и конкретно, е меко казано лицемерие.
Твоите изказвания са не по-малко "логорейни", разликата е, че обикновено са нищоконкретнонеказващи, но аз не си позволявам да говоря за логорея, защото един диалог, особено по сериозни теми, не се води както го прави Идиот-ЧерноПръцко примерно. Или шибаният ти кореш примерно. С "У"-кания и "МУ"-кания.
Или говоря нещо невярно?

ВТОРО:
Чак сега ти казваш, че предаваш думи на друг, това не беше ясно в коментара ти, но аз излизам с ново твърдение и то е, че не е възможно такъв кадър да каже глупост като тази, която явно ти си предал погрешно.
Защото аз продължавам да твърдя, че твърдението ти как еди каква си позиция в МО била задължителна да е под пагон, е просто невярно и чисто пудрене от твоя страна.
Откъдето идва и

ТРЕТО:
Опитът ти за ирония за "неограничените ми възможности" е меко казано глупав, защото аз говоря от нивото на определени свои компетенции като запознат с някои неща в силовите структури на България и прямо казах, че мога да докажа правотата си и твоето празнодумие. Говоря за това докъде се простират правомощията на цивилния персонал във въпросните силови структури и твоето невярно инфо, което не вярвам да е произлязло от компетентен по въпросите, а мисля, че е плод на твоето говорене когато както ти падне.

Нататък "логорейната" (ха ха ха) ти реплика ще я съкратя само до посока, в която да се замислят четящите твоята и моята "логорея" с

ЧЕТВЪРТО:
Венци, ти смяташ това, че понеже едно обстоятелство е издържано правово, при все, че е неправилно и неморално, за достойно, така ли?
И смяташ, че хора, които си позволяват да използват такива похвати, са правилните за във Властта, така ли?
И смяташ, че не точно заради такива сме на това дередже все още, така ли?
Спомняш ли си как веднъж те попитах какво работи синът на Бил Гейтс? Ти не отдаваш значение на такива въпроси - въпрос на посредственост да не прозираш какво ти подсказва опонентът ти. Е... Сега отново ти задавам този въпрос, но отново не очаквам отговор, още по-малко очаквам той да е с промисъл.
Просто ще ти задам следния многостранен въпрос: СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕНКА НА НАТО, ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ПРОЧИЕ НОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ В СЪВРЕМЕННИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ КЛИМАТ В СВЕТА, И ВСИЧКИ НЕЙНИ ВЪТРЕШНИ И/ИЛИ ВЪНШНИ ДЕЙСТВИЯ СА ПРОДИКТУВАНИ ОТ ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ НОВА ОБЩНОСТ, КЪМ КОЯТО СЕ ЧИСЛИМ, ЗАЩО ТОГАВА ВИЕ, ИДИОТ-КОМУНЯГИТЕ, ВИЖДАТЕ ТОЛКОВА ПРОБЛЕМИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТАЗИ НАШИ ЗАКОННИ НОРМАТИВИ?
НАЛИ СА ЗАКОННИ! НАЛИ КАЗВАШ, ЧЕ НЯМА НИЩО НЕЗАКОННО В ТОВА, ЗА КОЕТО Е "ДРЕБНИЯТ" СПОР ТУК!
Ееее, не сте ли лицемери тогава, да въртите и сучете все обстоятелствата така, както на вас ви изнася?
Един път законното е законно, защото е във ваш интерес...
Втори път обаче законното НЕ Е законно, защото не е във ваш интерес или не е съвместимо с вашите представи...
"Интересна" позиция, м?
цитирай
23. blackpredator - той
30.01.2020 15:53
vencivaleri1951 написа:
И един въпрос към теб. Има ли област в която да не си професионалист или да не си заемал висока позиция?

Гочо заема висока позиция у зоопарка
дум-дум шебека в горната част на торса
не си му изследвал акото, да фанеш
ДНК на еволюцията..
цитирай
24. starforlife - Ето, Венци, погледни над този ми коментар харесвания от теб ИДИОТ ЧерноПръцко
30.01.2020 16:03
С такива ли хора те кефи да се обграждаш?
Които не се явяват на срещи, провокирани и определени като място, дата и час от самите тях? На която среща можеха да видят с очите си отразени записи в трудовата ми книжка, даващи косвен отговор на поредните ти нерелевантни като ирония въпроси.
Но все пак ще ти отговоря, Венци.
В 22-ри коментар, за мен крайно неуместно и безчестно, vencivaleri1951 написа:
И един въпрос към теб. Има ли област в която да не си професионалист или да не си заемал висока позиция?

Венци, не само никъде не съм твърдял да съм заемал висока позиция в случая в някоя силова структура на страната ни, а и не е нужно да е така, за да зная доста над средно ниво по някои въпроси, касаещи обстоятелствата за които говоря.
Ако ти, който също поне 5-6 пъти си ме приканвал на какви бли не срещи, се беше наистина срещнал с мен, то можеше на базата на споменатите към ЧерноПръцко записи в трудовата ми книжка да видиш с очите си за какъв период и на каква длъжност съм работил за една от най-оправомощените силови структури на страната ни и сега да не ми задаваш излишни въпроси и то с неуместна ирония.
Можеше също да видиш военните ми легитимиращи документи, оттам чинът ми, званието ми и някои специфични обстоятелства като придобити допуски например.
Уви, това никога няма да се случи с такива празноперковци като вас, защото казали сме, опорните ви точки...

С две думи на въпросът ти, Венци: Работил съм за една силова структура на България, но достатъчно и като продължителност, и като ниво на достъп и контингент, с който съм контактувал, за да знам по дискутираните въпроси повече от достатъчно.
И, ако ти ми беше отговорил така, както исках от теб - прямо, конкретно и ясно, то аз щях дори с неопровержими примери от "документи" на въпросните силови структури (със свободен достъп към тях в Интернет) да ти покажа, че каквото аз говоря е просто Истина, а ти празнодумиш.
Повтарям: В СЪСТОЯНИЕ СЪМ ДА ТИ ПОКАЖА ЧЕРНО НА БЯЛО В ИНТЕРНЕТ, ЧЕ ГОВОРЕНОТО ОТ МЕН Е ИСТИНА, А ОТ ТЕБ НЕ!


ПС към едно празно дърдорене на ИдиотЧерноПръцко:
ПЪРДЯТОРЧО, ПОНЕЖЕ СЪМ ОСТАВИЛ БЕЗ РЕПЛИКА ГЛУПОСТТА ТИ ОТ ОНЗИ ДЕН ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ТУК ИМАЛО ПУБЛИКУВАНИ САМО 2 МОИ СНИМКИ, НЕ МИСЛИ, ЧЕ СИ ПРАВИЯТ.

Тук и сега аз казвам това като контра на твоята лицемерна лъжа, че точно Венци и Идиотът Панчо Тантуров имали повече публикувани снимки от мен в блога:
ПРИКАНВАМ ВЕНЦИ, ИКОНОМЧО И ВСЪЩНОСТ ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ОТ АГИТКАТА ВИ ДА ДАДАТ ЛИНКОВЕ КЪМ ЛИЧНИТЕ СВОИ СНИМКИ, КОИТО СА ПУБЛИКУВАЛИ В БЛОГА И ТВЪРДЯ, ЧЕ МОИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НА ВСИЧКИ ВИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!

Казвам го по-горното напълно сериозно и съм готов да се обзаложим на каквото кажете, че моите ЛИЧНИ снимки тук, в блог.бг, са повече на брой от всички ви взети заедно.
ХАЙДЕ, ПРЪДЛИВ ПЪРДЯТОРЕ, НАЛИ СИ МНОГО НАХАКАН - ДА ВИДИМ КОЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА.
ЧАКАМ ВАШИТЕ СНИМКИ, НА ВСИЧКИ ВИ, И ДА ГИ СЪПОСТАВИМ КАТО БРОЙ СПРЯМО МОИТЕ, М?
цитирай
25. vencivaleri1951 - Георги,
30.01.2020 16:07
От проф Близнашки ползвам единствено информацията за какво е производството.
Аз казвам на Гетьо единствено че в договорът по съвместителство няма нищо нередно. Работил съм по съвместителство, назначавал съм по съвместителство. Ако прочетеш по внимателно ще прочетеш и друго което пиша-че се стига до административни нарушения защото причинените не смеят да развалят хатъра на началника. Тоест по втората проверка мисля ,че има административно нарушение и то е от нехайство, страх или некомпетентност. Това са трите варианта, може и в комбинация. В кое точно не съм прав?

цитирай
26. blackpredator - и да добавя много професионално Венци
30.01.2020 16:09
конструкцията на Гоги офиса у ниската земя,
е аналогичен 1:1 на моя офис на островите Фиджи
дума срещу дума
цитирай
27. blackpredator - и да добавя
30.01.2020 16:19
за автора на постинга и Гочо Тъпото
абе дебили, ако имаше нещо българско у вас,
вместо да ДЕСА, щяхте да пишете за СЕТА
цитирай
28. starforlife - ДА ПОВТОРЯ ЗА ПРАЗНОЛЕЙКАНИЯТА ОТ 25-ТИ И 26-ТИ КОМЕНТАР:
30.01.2020 16:23
Спрямо 25-ти коментар:
В 22-ри коментар, в аванс, моя милост написа:
СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕНКА НА НАТО, ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ПРОЧИЕ НОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ В СЪВРЕМЕННИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ КЛИМАТ В СВЕТА, И ВСИЧКИ НЕЙНИ ВЪТРЕШНИ И/ИЛИ ВЪНШНИ ДЕЙСТВИЯ СА ПРОДИКТУВАНИ ОТ ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ НОВА ОБЩНОСТ, КЪМ КОЯТО СЕ ЧИСЛИМ, ЗАЩО ТОГАВА ВИЕ, ИДИОТ-КОМУНЯГИТЕ, ВИЖДАТЕ ТОЛКОВА ПРОБЛЕМИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТАЗИ НАШИ ЗАКОННИ НОРМАТИВИ?
НАЛИ СА ЗАКОННИ! НАЛИ КАЗВАШ, ЧЕ НЯМА НИЩО НЕЗАКОННО В ТОВА, ЗА КОЕТО Е "ДРЕБНИЯТ" СПОР ТУК!
Ееее, не сте ли лицемери тогава, да въртите и сучете все обстоятелствата така, както на вас ви изнася?
Един път законното е законно, защото е във ваш интерес...
Втори път обаче законното НЕ Е законно, защото не е във ваш интерес или не е съвместимо с вашите представи...
"Интересна" позиция, м?



Спрямо 26-ти коментар:
В 24-ти коментар, отново в аванс, моя милост написа:
ПЪРДЯТОРЧО, ПОНЕЖЕ СЪМ ОСТАВИЛ БЕЗ РЕПЛИКА ГЛУПОСТТА ТИ ОТ ОНЗИ ДЕН ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ ТУК ИМАЛО ПУБЛИКУВАНИ САМО 2 МОИ СНИМКИ, НЕ МИСЛИ, ЧЕ СИ ПРАВИЯТ.

Тук и сега аз казвам това като контра на твоята лицемерна лъжа, че точно Венци и Идиотът Панчо Тантуров имали повече публикувани снимки от мен в блога:
ПРИКАНВАМ ВЕНЦИ, ИКОНОМЧО И ВСЪЩНОСТ ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ОТ АГИТКАТА ВИ ДА ДАДАТ ЛИНКОВЕ КЪМ ЛИЧНИТЕ СВОИ СНИМКИ, КОИТО СА ПУБЛИКУВАЛИ В БЛОГА И ТВЪРДЯ, ЧЕ МОИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НА ВСИЧКИ ВИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!

Казвам го по-горното напълно сериозно и съм готов да се обзаложим на каквото кажете, че моите ЛИЧНИ снимки тук, в блог.бг, са повече на брой от всички ви взети заедно.
ХАЙДЕ, ПРЪДЛИВ ПЪРДЯТОРЕ, НАЛИ СИ МНОГО НАХАКАН - ДА ВИДИМ КОЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА.
ЧАКАМ ВАШИТЕ СНИМКИ, НА ВСИЧКИ ВИ, И ДА ГИ СЪПОСТАВИМ КАТО БРОЙ СПРЯМО МОИТЕ, М?

Това отгоре за празнодумието на ЧерноПръцко по принцип.
А иначе по конкретния му опит да вмени, че аз имам офис в Амстердам колкото той на Фиджи:
ПЪРДЯТОРЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ, КОЙТО НЕ МОЖЕШ ДА ДАДЕШ АДРЕС НА ТВОЙ ОФИС НА ФИДЖИ, АЗ ТАКЪВ НА ДВА ОФИСА В АМСТЕРДАМ СЪМ ДАЛ ОТДАВНА. ФАКТ!
КАКТО СЪМ ДАЛ АДРЕС И НА ЖИЛИЩЕТО СИ. ОТНОВО ФАКТ!
(На който адррес още, вече 4 месеца, чакам Венци да ми изпрати копие на църковното си кръщелно.)
ЗАПОВЯДАЙ ДА СЕ УБЕДИШ С ОЧИТЕ СИ, ЧЕ ТЕ СА МЕСТА, НА КОИТО ЖИВЕЯ И РАБОТЯ - ЩЕ ТИ ПОЕМА ПЪТНИТЕ РАЗХОДИ.

ТИ МОЖЕШ ЛИ СЪЩОТО ДА КАЖЕШ И НАПРАВИШ ЗА ОФИСА "ТИ" НА ФИДЖИ? М?

СХВАЩАШ КАКВА Е ОГРОМНАТА РАЗЛИКА, НАЛИ?
Говоря за разлика м/у Моята Реалност и Твоето Дюдюкане.
цитирай
29. getmans1 - ДОГОВОРЪТ НА ДЕСА СИ Е ПЕРФЕКТЕН. . . ...
30.01.2020 18:54
ДОГОВОРЪТ НА ДЕСА СИ Е ПЕРФЕКТЕН ... същият като моите договори, е ... само дето аз не съм гузен за разлика от РУМЕН

ГУЗЕН РАДЕВ, ... он си знае що го бият ... Това си е простата истина, мноооого простата истина която задоволява единствено ЧеПета,разни шопи и друг редкаШ
цитирай
30. cortana - Ето ме и мен! :) Гети, привети! :)
30.01.2020 19:04
getmans1 написа:
ДОГОВОРЪТ НА ДЕСА СИ Е ПЕРФЕКТЕН ... същият като моите договори, е ... само дето аз не съм гузен за разлика от РУМЕН

ГУЗЕН РАДЕВ, ... он си знае що го бият ... Това си е простата истина, мноооого простата истина която задоволява единствено ЧеПета,разни шопи и други редки комекземпляри
Гети, това 'ком' в 'комекземпляри' от компир ли идва?? :):):)))
А иначе сериозно по постинга: Жалко е начело на държава да стоят замесени в такива дребнави порочни практики хора. Постъпките им, включително и тези за наличието на любовници, показателно говорят за неблагонадеждност. Как да вярваме, че Радев ще изпълнява съвестно клетвата си във вярност към интересите на страната ни и няма да ги предаде на чужди такива, след като е престъпил брачната си клетва за вярност? Още повече, че е предал съпругата си за неща, четете физически дадености :):):), които при другата едва ли са много различни. :) Как ще устои на едни твърде различни финикийски провокации например отвън? :)
цитирай
31. vencivaleri1951 - ,,belle amie,, ,
30.01.2020 19:24
Първо клеветиш Радев. И той и дамата му са свободни/разведени/ в периода за който е данданията. След това световната история е пълна с успешни крале и държавни мъже и жени които са пример за успешни държавници и неверни съпрузи.
Нещо повече, историята познава много повече провалили се ,,домашари,,
Кенеди, Рейгън, Клинтън са ,,лоши момчета,, но велики президенти. Екатерина Велика, Тачър, Перон са палави момичета , но успешни държавници.
Какво да кажем за десените на Иван Асен или похожденията на Стамболов.
Не аз имам приятел фройдист , а ти. Ти би трябвало да ми разказваш тези неща

cortana написа:
getmans1 написа:
ДОГОВОРЪТ НА ДЕСА СИ Е ПЕРФЕКТЕН ... същият като моите договори, е ... само дето аз не съм гузен за разлика от РУМЕН

ГУЗЕН РАДЕВ, ... он си знае що го бият ... Това си е простата истина, мноооого простата истина която задоволява единствено ЧеПета,разни шопи и други редки комекземпляри
Гети, това 'ком' в 'комекземпляри' от компир ли идва?? :):):)))
А иначе сериозно по постинга: Жалко е начело на държава да стоят замесени в такива дребнави порочни практики хора. Постъпките им, включително и тези за наличието на любовници, показателно говори за неблагонадеждност. Как да вярваме, че Радев ще изпълнява съвестно клетвата си във вярност към страната ни и няма да предаде интересите 'и на чужда сила, след като е престъпил брачната си клетва за вярност? Още повече, че е предал съпругата си за неща, четете физически дадености :):):), които при другата едва ли са много различни. :) Как ще устои на едни твърде различни финикийски провокации например отвън? :)

цитирай
32. 1997 - гешев е наистина позор
30.01.2020 19:36
"Обвинител №1 заяви, че е получил смс с покана за среща с държавния глава от главния секретар на президентството.
"Не може главният прокурор да бъде привикван с смс-и от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му",

Прочети още на: https://www.dnes/obshtestvo/2020/01/30/geshev-ne-moje-glavniiat-prokuror-da-byde-privikvan-sys-sms-i.437609?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

Прочетете внимателно ПОЛУЧИЛ ПОКАНА, а после казва, че е ПРИВИКАН. Този е безотговорен мръсник
цитирай
33. getmans1 - 30. cortana - Ето ме и мен! :) Гети, привети! :) 19:04
30.01.2020 19:45
Здравей КОРТНИ, гледам, че др. vencivaleri1951 - те предпочита но аз не ревнувам ... не, не ревнувам ... явно нещата за които пиша са грозни и несексапилни ...ама аз не ревнувам, кзаах ли го
цитирай
34. getmans1 - То, хубаво се вижда кой колко пари струва ... и кой гузен
30.01.2020 19:49
1997 написа:
"Обвинител №1 заяви, че е получил смс с покана за среща с държавния глава от главния секретар на президентството.
"Не може главният прокурор да бъде привикван с смс-и от едно лице, вероятно същия Митко, на когото вероятно президентът Радев, вероятно казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му",

Прочети още на: https://www/obshtestvo/2020/01/30/geshev-ne-moje-glavniiat-prokuror-da-byde-privikvan-sys-sms-i.437609?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

Прочетете внимателно ПОЛУЧИЛ ПОКАНА, а после казва, че е ПРИВИКАН. Този е безотговорен мръсник

цитирай
35. cortana - ..... 31. vencivaleri1951 :):):))) :):):)
30.01.2020 20:30
Рекоментирам отзад напред, за да покажем колко е забавно забавлението с тези, които уж тук се забавлявали.
Другарю Венци, намеквате за приятелят ми Жоро и аз не само мога да Ви ги разказвам тези неща, а сега ще ви покажа нещо друго.
Ще Ви покажа какво е ЧЕСТНОСТ и дори МЪЖЕСТВЕНОСТ при една жена, качества, които на много мъже, при Вашата агитка ВСИЧКИ, липсват.
Другарю Венци, КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ АЗ НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ РАДЕВ Е БИЛ ВЕЧЕ РАЗВЕДЕН ПО ВРЕМЕТО, ПО КОЕТО СЕ Е РАЗВИВАЛА ИНТРИГАТА, но това ни най-малко не променя другата част от липсата на качества при него, а именно: използването на служебно положение за облагодетелстване и то с цел извличане на сексуални облаги.
А сега по-същественото: Другарю Венци, АЗ МОЖЕХ ДА СЕ НАПРАВЯ, ЧЕ КОМЕНТАРЪТ МИ Е БИЛ ТАКЪВ, ЗА ДА ВИ ПРОВОКИРАМ ДА ПОКАЖА С ПРИМЕР ЛИЦЕМЕРИЕТО ВИ, нали така? Искам да кажа, че можех да излъжа, че нарочно съм написала така коментара си, за да ви (не Вас персонално, а когото и да е от агитката ви и затова е малка буквата) провокирам да стигнете до тук, до където стигнахте, а именно: Радев е бил разведен.
И сега следва въпросът: Я КАЖЕТЕ ЗАЩО ГО Е ЗАРЯЗАЛА БИВШАТА МУ?
Какво визирам ли? Визирам това, че ВИЕ, ВАШАТА АГИТКА, ИЗПОЛЗВАТЕ КРАЙНО НЕПОЧТЕНИ ОПИТИ ДА ВМЕНЯВАТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕБИВАЛИЦИ. Визирам това, че наскоро валдор, за която вече силно се съмнявам, че е профил, стопанисван от жена, а не от 'мъж', се опита да вмени, че след като Жоро е разведен, то е едва ли не боклук и бившата му го е зарязала. Без да знае кой какво причинил, защо, как и въобще каквито и да са подробности.
Тоест, не стигаме ли отново до пълното ви лицемерие?? Когато някой ваш противник е разведен, то е заради негативни негови качества, а когато такъв като Радев, кожото пристрастно харесвате, е нормално? ПРОСТО ВИ ПИТАМ, КЪДЕ Е БЕЗПРИСТРАСТНОСТТА ВИ? КЪДЕ Е ДОСТОЙНСТВОТО ВИ ДА ГОВОРИТЕ ФАКТОЛОГИЧЕСКИ, А НЕ ДА ИЗКРИВЯВАТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА КАКТО НА ВАС ВИ ИЗНАСЯ?
цитирай
36. cortana - Да рекоментирам ли останалата част от коментара Ви, другарю Венци, или да изчакам умната Ви реплика спрямо казаното от мен дотук?
30.01.2020 20:31
Нека засега да Ви приканя да прочетете репликата на Жоро към Вас в 13ти коментар тук: http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/01/29/ot-vagona-na-bylgarskiia-bila-ohranitel.1694122 , най-същественото от която е:
Във въпросната реплика Жоро написа:
нямаше да напишеш глупостта за " говорителя и Бел Ами", защото щеше да знаеш какъв персонаж е Бел Ами в едноименния роман на Мопасан и щеше да знаеш, че сравнението ти е неуместно.
Но тук вече сме казали, че вашата идея, на някои плондери тук, е да използвате разни "учени" думички и/или цитати и прочие, разчитайки на посредствеността и/или незапознатостта на четящите и по този начин в техните очи да изглеждате начетени и ерудирани.
Уви.
Имайки предвид, че Вие, другарю Венци, явно не сте чел 'Бел Ами', след като използвате героя като неподходящо сравняване с моето присъствие около Жоро.
цитирай
37. cortana - ..... 32. 1997
30.01.2020 20:36
За Вас също се съмнявам, че сте профил на жена. По-скоро си мисля, че сте профил на зав12929, но това няма никакво значение специално във Вашия случай, защото спазвате определено поведение на приличие и с това не се превръщате в негатив за блога.
За Вас това ли е важното и за това ли се хващате, конкретния израз? За това, че веднъж казал 'ПОЛУЧИЛ ПОКАНА', а втори път 'ПРИВИКАН'?
Та нали дори само превходният Ваш израз обезсмисля приканването Ви!!
Не разбирате за какво говоря ли?? Ами помислете малко де!! :)
цитирай
38. 1997 - Да мирясаме!
30.01.2020 20:59
Като следя ТV акцентите Гешев- този позор за институциите мина на втори план след Божков. Някои смятат, че пушилката Радев- Деси е за да може на тъмно да мине приемането на самоотравянето СЕТА.
Така че не заставайте с голи гърди в защита на ПОЗОРЪТ ГЕШЕВ и си гледайте рахатя.
цитирай
39. getmans1 - Нека засега да Ви приканя да проч...
30.01.2020 21:09
cortana написа:
Нека засега да Ви приканя да прочетете репликата на Жоро към Вас в 13ти коментар тук: http://starforlife.blog/lichni-dnevnici/2020/01/29/ot-vagona-na-bylgarskiia-bila-ohranitel.1694122 , най-същественото от която е:
Във въпросната реплика Жоро написа:
нямаше да напишеш глупостта за " говорителя и Бел Ами", защото щеше да знаеш какъв персонаж е Бел Ами в едноименния роман на Мопасан и щеше да знаеш, че сравнението ти е неуместно.
Но тук вече сме казали, че вашата идея, на някои плондери тук, е да използвате разни "учени" думички и/или цитати и прочие, разчитайки на посредствеността и/или незапознатостта на четящите и по този начин в техните очи да изглеждате начетени и ерудирани.
Уви.
Имайки предвид, че Вие, другарю Венци, явно не сте чел 'Бел Ами', след като използвате героя като неподходящо сравняване с моето присъствие около Жоро.


... НЕ С ЛОШО КОРТНИ, ... ТИ, ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПЪТИ „ДРУГАРЯТ„ МЕ Е ... ПРОИЗВЕЖДАЛ ... В КНЯЗ МИШКИН ... хахахахаха
цитирай
40. getmans1 - Като следя ТV акцентите Гешев- този ...
30.01.2020 21:19
1997 написа:
Като следя ТV акцентите Гешев- този позор за институциите мина на втори план след Божков. Някои смятат, че пушилката Радев- Деси е за да може на тъмно да мине приемането на самоотравянето СЕТА.
Така че не заставайте с голи гърди в защита на ПОЗОРЪТ ГЕШЕВ и си гледайте рахатя.


... Я, дай малко информация какво става в ония 14 „държавици„ работещи с това споразумение СЕТА ... Всички те живи ли са, мърдат ли още ... населението им умира ли от глад по улиците ... молят ли Путин за инвестици ... още много такива въпроси ми се въртят в главата ама не съм талант, че да ги формулирам като Дъревица.
цитирай
41. milady - малелелеле...какваа кашааа...
30.01.2020 21:40


Бедна бедна, страдална Родино..
.....казах го и преди мн време...
за г.съжаление, в България, битуват хора, бедни и мъдри..
богати и крадливи - това са Предатели..т.н политици..депутати..

ВКЛ и тоз Двоен Агент - Гумен Крадев...
ТОЙ, и затова е..СЛОЖЕН там/ чрез т.н."свободни избори"...

ако, Изборите, променяха нещо..щяха да ги забранят'
Венцоо, ти го каза скоро, не че АЗ, не го зная)))
цитирай
42. milady - за СЕТА, си говорихмее, още пр.3 или 4г...а, БСП прави поредните Циркове @@@
30.01.2020 21:45
Вчера при дебатите от левицата се противопоставиха на гласуването на ратификацията на СЕТА на две четения в едно заседание, затова днес не се пристъпи към тази процедура. За да влезе в сила споразумението, е необходимо законопроектът за ратификацията му да бъде гласуван и на второ четене. /

нали, знаеш, откъде и идват дебелите Амер.заплати у дома на КУрнела ХиНинова
ЛукОйл НЕФтоХим_РоТЕ и Шилде...))
цитирай
43. starforlife - Умницата на Батко. Как на място ги затапваш само. (На Корти говоря - някой да не се обърка.)
30.01.2020 21:45
Венци, ти си уникално непоправим. Въртиш-сучеш - все симпатизиращите на идиотията, наречена социализъм (и комунизъм - и комунизъм) да са оневинени и оправдани. И мерзкото е, че за теб няма значение с какви средства и на каква цена.
Кой ти говори за Конституция и прочие Закони бре, Венци? Кой?!
Аз говорех основно по две направления:
Първо - липсата на морално право на така дискредитиран кадър, какъвто се оказа Радев да заема висши държавни постове, камо ли да го определим на най-висшия.
Второ - непочтеността от твоя/ваша страна да говориш в негова полза, използвайки неща, които не разбираш или не знаеш. Случая с това кое било предмет на задължителност да е под пагон и кое не.
И естествено както винаги когато усетиш, че ще станеш смешен - ти завоалираш и започваш да отклоняваш разговора в друга посока.
Той (визирам теб, Венци) само бил казал... Ми нали и аз само някои неща казвам, а не вземам цялостно отношение по всичко, което касае едното или другто нарушаване на Закона от страна на Радев!
Но ти не поддържаш дискусията И в тона на опонентите ти, а искаш само те да се вписват в тоите нишки на дискусия.
Опитах се да ти кажа (казах, че мога и да го покажа черно на бяло на самите сайтове на силовите структури), че да се изказваш по някои въпроси само на базата на твоя някаква си често крайно удивляваща с посредствеността си логика, е меко казано грубо за дискусията и това каква информация свеждаш до вниманието на четящите. Но теб и да те вари човек, и да те пече - явно ти няма да изоставиш тази твоя крайно непочтена техника да говориш императивно за неща които не разбираш и не знаеш.

Такъв е примерът и с героят Бел Ами от едноименния роман на Мопасан.
(който хей сега ще ти покажа като доказателство, че аз не целя тук да се фукеря като изклецания ти хореш, кореш или както е там да го ебЪ У гъзЪ и затова вчера не всички свои книги от споменатите от ОК автори снимах и показах)
ТИ НЕ СИ ЧЕЛ РОМАНЪТ, ВЕНЦИ! ЗАЯВЯВАМ ГО НАЙ-ОТГОВОРНО!
НЕЩО ПОВЕЧЕ: СМЕЯ ДА ТВЪРДЯ, ЧЕ ТИ НЕ СИ ЧЕЛ МОПАСАН ВЪОБЩЕ!

Дали ще имаш Доблестта да кажеш (ако съм прав, разбира се): "Да, Жоро, така е! Прав си! Не съм го чел! Извини ме! ТИ, КОРТИ, СЪЩО!"
Мъжко е, Венци.
Достойно и доблестно е!
цитирай
44. starforlife - ~
30.01.2020 21:48
cortana написа:
За Вас също се съмнявам, че сте профил на жена. По-скоро си мисля, че сте профил на зав12929, но това няма никакво значение специално във Вашия случай, защото спазвате определено поведение на приличие и с това не се превръщате в негатив за блога.
За Вас това ли е важното и за това ли се хващате, конкретния израз? За това, че веднъж казал 'ПОЛУЧИЛ ПОКАНА', а втори път 'ПРИВИКАН'?
Та нали дори само превходният Ваш израз обезсмисля приканването Ви!!
Не разбирате за какво говоря ли?? Ами помислете малко де!! :)

Отличен коментар, Миличка.
Особено с последните две изречения към 1997.

Драги 1997, осъзнаваш ли, че "четете" и другите две фрази не корелират логически и това ти говори Корти? М?
Разбирам да слушаш НА ЖИВО реч на някого и да говориш така - тогава да, МОЖЕ И да си прав. Но да ЧЕТЕШ нещо, което НЯКОЙ е написал и може да го е видоизменил по каквато и да е причина, та дори и да е само неволно - е меко казано несериозно.
Ако аз ти кажа, че съм чувал Радев да влиза в противоречие с приказките си да речем 3 пъти само за половин час, как точно ти ще ми повярваш, м? А искаш да повярваме на НЕЩО НАПИСАНО от НЯКОГО (без да застане с ИМЕ дори зад написаното).
Удивителна глупост!
Ама удивителна!
Но на теб ти изнася, защото е в подкрепа на ТВОЯТА, а не ЧУЖДА теза.
Да здравствует "правда" всегда правая партия.
цитирай
45. starforlife - Ето, Венци, заповядай поредното поднасящо те намигване= (Спрямо ОК3,223 гънки в мозъка и 1997 също)
30.01.2020 22:10
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/01/30/oshte-ot-vagona-na-bylgarskiia-bila-ohranitel-tezi-ok-li-sa-.1694285


…………………………………………………………………………………………………………………………… StarForLife™


цитирай
46. planinitenabulgaria - Гледайки коментариите, констатирах следните два факта:
30.01.2020 23:29
1. Колкото по-надарен е един човек като мъж, толкова повече коментарии пише. Добре е, че прф Пимпирев и Джизъса не участват в този блог, страшно щеше да стане..
2. Колкото по-наситено черно изпръцква един Чернопръцко, толкова повече се пали и следва серия изпръцквания, все по-наситени в черно...
За всички - един поздрав от мен:
http://planinitenabulgaria/politika/2020/01/30/vyvedenata-v-eksploataciia-nova-infrastruktura.1694279
Давайте го с по-висок дух, големи джумбуши стават, вършат се и велики дела, давам за пример въжения мост от България до Калуга.
цитирай
47. vencivaleri1951 - Винаги съм се възхищавал на прозрението ти.
31.01.2020 00:06
Откъде да съм чел Мопасан, като Георги изкупил всичките книги. Още повече да знам
за толкова малко известен персонаж като ,,bel ami,, тиражът за отбрани хора, филмът и пиесата в камерни салони за отбрана публика. Аз не съм сред посветените та да имам честта да се докосна до толкова рядка книга. Аз написах ,за , belle amie,, , a Мопасан казват написал ,,bel ami,, . Тоест аз чета книгата на Георги за ,,хубавата приятелка,,
Кортина.
quote=cortana]Нека засега да Ви приканя да прочетете репликата на Жоро към Вас в 13ти коментар тук: http://starforlife.blog/lichni-dnevnici/2020/01/29/ot-vagona-na-bylgarskiia-bila-ohranitel.1694122 , най-същественото от която е:
Във въпросната реплика Жоро написа:
нямаше да напишеш глупостта за " говорителя и Бел Ами", защото щеше да знаеш какъв персонаж е Бел Ами в едноименния роман на Мопасан и щеше да знаеш, че сравнението ти е неуместно.
Но тук вече сме казали, че вашата идея, на някои плондери тук, е да използвате разни "учени" думички и/или цитати и прочие, разчитайки на посредствеността и/или незапознатостта на четящите и по този начин в техните очи да изглеждате начетени и ерудирани.
Уви.
Имайки предвид, че Вие, другарю Венци, явно не сте чел 'Бел Ами', след като използвате героя като неподходящо сравняване с моето присъствие около Жоро.[/quote]
цитирай
48. vmir - 44. starforlife - ~
31.01.2020 04:15
starforlife написа:
,
Удивителна глупост!
Ама удивителна!
Но на теб ти изнася, защото е в подкрепа на ТВОЯТА, а не ЧУЖДА теза.
Да здравствует "правда" всегда правая партия.


Не глупост, а безскрупулност. Негодяят Рустам, който пред очите ми уби човек в блога с фалшификация и садистична злоупотреба със самоличността му, за свое оправдание превел англоезичен текст в който се казва да се помни, но да се противостои на омразата, превел го като "да се помни с омраза". Написах му верния превод, но великия филолог ми го изтри. Оставил обаче идиотията на икономист0, че омразата трябвало да се засмуква още с майчиното мляко. Ако беше възможно разбирателство с такива, те нямаше да се държат като повратливи гювендии, които нямат скрупули да фалшифицират и мамят с претенции за професионални позиции. От всички тях единствено бат Венцо си вярва на дивотиите, останалите са безскрупулни фалшификатори и измамници, които знаят какво правят и защо го правят.
цитирай
49. blackbradator - Гочо заема висока позиция у зооп...
31.01.2020 07:45
blackpredator написа:
Гочо заема висока позиция у зоопарка
дум-дум шебека в горната част на торса
не си му изследвал акото, да фанеш
ДНК на еволюцията..

Ти още ли мърдаш бе, русофилски калъф?
цитирай
50. 1997 - Поздравления за веселата закачка!!!
31.01.2020 09:54
vencivaleri1951 написа:
Аз написах ,за , belle amie,, , a Мопасан казват написал ,,bel ami,, . Тоест аз чета книгата на Георги за ,,хубавата приятелка,,
Кортина.

Направо е гъди- гъди.
цитирай
51. vmir - Хохохо - хибридникът икономист0 си е променил коментарите при Рустам за да им придаде благовиден изглед
31.01.2020 22:37
Фенът на убийства с лопата и внедряването им в нетен еквивалент Рустам е изтрил не само поредния ми коментар, но и част от глупостите си, свидетелстващи не само за садистичните му наклонности, но и за филологическата му неграмотност. Какво ли не правят негодниците, за да прикриват следите на престъпната си природа...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071231
Постинги: 2741
Коментари: 26490
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031