Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2020 07:07 - Виртуален разговор с една виртуална комунистическа свиня ... никога повече не си го позволявай ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2140 Коментари: 26 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                        ... СВИНЬО КОМУНИСТИЧЕСКА,
ОТКАКТО СЪМ В ТОЗИ БЛОГ НЯКОЛКО ПЪТИ СТЕ МЕ ПИТАЛИ,
                  КАКВО АЗ СЪМ НАПРАВИЛ ЗА ГРАДА СИ ...

                          Отговарял съм ви едно и също,
                                                ЧЕ
     „МОИТЕ ДВЕ ПРАСКОВИ И ДВЕ ЧЕРЕШИ СЪМ ГИ ПОСЯЛ„

                     ... а вие сте се смяли така и не разбрали.

Метафора или ефемизъм е това не ме интересува, важното е, че бях сам ... сам,
     А ОТ КОЧИНИТЕ САМО ... ЛОЧЕНЕ СЕ ЧУВАШЕ.И СЕГА СЕ ТОВА СЕ ЧУВА.

      Само ти се намери на уми разум да ме учиш, че и съвети да ми даваш;

                            ОСВЕСТИ СЕ КОМУНИСТИЧЕСКА СВИНЬО.

12. ............... - Гетьо,
20:50 А кога е построен Пантеонът? И защо бе загасен ,,вечния огън,, Толкова ли пречеше ъова, че човекът който предложи този паметник-костница запали и огъня?
Ами хвани се и окоси бурените човече. Какво ти пречи, за бензина ли ти се свиди. Ето в Лозенец демократите имаха навика да цапат костницата. Като не ги хванем, чистим ние. Хванем ли ги чистят те. Вече няколко години не го правят. Освен че чистили и пердах яли



 
  image

Помните ли, че България осъди комунизма? На 18.09.през 2008 г. с решение на XL Народно събрание е одобрена Пражката декларация за европейската съвест и комунизма, която осъжда фашизма и комунизма, както и тоталитарните режими, които разкъсват Европа през XX в.

“Общества, които забравят миналото, нямат бъдеще”, пише в декларацията.

Депутатите от БСП са единствените, които през 2008 г. не гласуват в подкрепа на Пражката декларация. Именно тя обявява 23 август за Европейски ден за почитане на жертвите на нацизма и комунизма – ден, в който България беше тиха и тази година.



...  



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - Втрещен съм от насаждането на омраза
03.02.2020 08:04
и от дехуманизиращото отношение към привърженици на една идея, каквито има по цял свят, в узаконени партии, а управляват и втората по сила икономика в света.

Когато започнат да преследват комунистите, не бива да мълча! Ще последват и други.
цитирай
2. krumbelosvet - Гетманс,
03.02.2020 09:29
Ти си готов УБИЕЦ, каквито МНОГО е дала твоята анти-идеология.
Подлец. Ако ме срещнеш насаме, ще ме наречеш ли комунистическа свиня?
Пикасо плаща членски внос на Френската компартия до края на живота си. А той живя дълго. Вапцаров, без да е член, участва в антифашистката съпротива. Той свиня ли е, че не е разбрал какво фаш=ком?
Свинята си ти.
цитирай
3. krumbelosvet - .
03.02.2020 09:31
.
цитирай
4. krumbelosvet - .
03.02.2020 09:32
.
цитирай
5. cortana - Гети, привети! :)
03.02.2020 10:34
Прочетох постинга преди 20тина минути. Сега се върнах и го прочетох отново. И може на четящите да им изглежда, че все едно защитавам приятел, но аз казвам, че не е така и дано това проличи и в думите ми към него, които ще отправя в края на коментара си.

А сега реплики първо към коментиралите до настоящия момент.
1997, не се опитвайте да моделирате читателското мнение, моля! Написаното от Гети в началото на постинга, преди да цитира част от коментар на другаря Венци, е грубо и грозно, но в никакъв случай не е насаждане на омраза и още по-малко Гети е 'готов УБИЕЦ' както лицемерно заключава в следващия коментар krumbelosvet!

А сега ще се опитам да поясня защо мисля така:
Другарят Венци толкова често, да не кажа постоянно, не води дискусия и то с факти, а не патетизъм, а императивничи и то с менторски тон, че е напълно нормално на човек в един момент да не му писне и да го нарече с нещо обидно, както в случая Гети 'СВИНЬО КОМУНИСТИЧЕСКА'!
НЯКОИ (визирам 1997 и krumbelosvet) ПРАВИТЕ ЛИ ВЗАИМОВРЪЗКИ ПРИ ЧЕТЕНЕ НА ДАДЕНИ ТЕКСТОВЕ??!
Защото по-долу Гети пише, цитирам:
ОТКАКТО СЪМ В ТОЗИ БЛОГ НЯКОЛКО ПЪТИ СТЕ МЕ ПИТАЛИ,
КАКВО АЗ СЪМ НАПРАВИЛ ЗА ГРАДА СИ ...
Отговарял съм ви едно и също,
ЧЕ
„МОИТЕ ДВЕ ПРАСКОВИ И ДВЕ ЧЕРЕШИ СЪМ ГИ ПОСЯЛ„
... а вие сте се смяли така и не разбрали.
(Хайде сега ме определете като Жоро, понеже използвах такова цитиране и пиша 'океанословно'. И го смятайте за доказателство, а не, че човек може да иска да изрази мислите си и мнението си с достатъчно на брой думички, а на другото да го научи знаещ и можещ Билла охранителт.:):)

Тоест, един и същи въпрос! Отново и отново! Получавал отговор! Отново и отново! Но както обикновено е факт при тези, които визира Гети, получавал присмех и подигравки! И това за нещо, което питаният казва, ВИЕ не го познавате РЕАЛНО, но не виждате за крайно нагло да отричате неговия отговор, който при такова положение е най-меродавен и естественото е да бъде приеман, така е дори в съда (това понеже от известно време другарят Венци по смешен начин вплита правни, според него, термини в коментарите си).
Уви, това не се случва при блоговите 'интелигенти', защото те са свикнали всички да са ПОД тях!
И ето, че идва момент, в който на човек му писва и отправя обида, за да уязви насрещен незачитащ го опонент!
НАПЪЛНО НОРМАЛНО ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ПСИХОЛОГИЯТА ДЕЙСТВИЕ, КОЕТО ВЪВ ФИЗИКАТА СИ ИМА И ЗАКОН, КОЙТО ПЪК СМЕХОТВОРНО НАПОСЛЕДЪК ИЗПОЛЗВАШЕ ЕДИН БЛОГОВ ПСЕВДО ИКОНОМИСТ!

Сега малко 'релевантно (и ноторно, и ноторно)' припомняне на една политическа картинка, която се опитват не само да рутушират блогерите 1997 и krumbelosvet, а дори да я въздигнат до по-хуманната и по-правилната.
Капитализмът е зло, а комунизмът добро!
При капитализма имало експлоатация на човек от човека, а при комунизма..... обратното! :):):)
Е ДА ДЕ, НО НЕ КАПИТАЛИЗМЪТ ЗАДЪРЖАШЕ НАСИЛА СВОИТЕ 'ПОРОБЕНИ' ГРАЖДАНИ ЗАД ТЕЛЕНИ ОГРАДИ, А ТОЧНО ОБРАТНОТО!
АКО КАПИТАЛИЗМЪТ Е ЗЛЕ, ЗАЩО ТОГАВА ХОРАТА НЕ БЯГАХА ОТ НЕГО КЪМ БИВШИЯ ВЕЧЕ СОЦИАЛИЗЪМ, А ТОЧНО ОБРАТНОТО??!
Някак си да ми го обясните този феномен, другари 1997 и krumbelosvet??!
Да ми обясните защо 'страхотният' социализъм/комунизъм СЕ НАЛАГАШЕ НАСИЛА и ДЪРЖЕШЕ ГРАЖДАНИТЕ СИ КАТО ЗАТВОРНИЦИ, ОНТЕМАЙКИ ИМ ЧИСТО ЧОВЕШКОТО ПРАВО ДА ТЪРСЯТ ЩАСТИЕТО СИ ТАМ, КЪДЕТО Е ТЯХНОТО ЛИЧНО, ПОДЧЕРТАВАМ, Л И Ч Н О, ЖЕЛАНИЕ?!

И накрая искам да попитам същите 1997 и krumbelosvet КОЛКО КОМУНИСТИ СА БИЛИ МАЛТРЕТИРАНИ ИЛИ ДОРИ УБИТИ СЛЕД, ПОДЧЕРТАВАМ, С Л Е Д КАТО БЕШЕ ПРИЕТ ТОЗИ ЗАКОН, ОСЪЖДАЩ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ КАТО ПРЕСТЪПНИ??!
К О Л К О ?
Колко бяха хвърлени в затвори или поправителни лагери??!
Колко?
На колко бяха отнети мечтите да се развиват както те намерят за добре, включително дори да организират протести, регистрират партии и прочие?!
На колко?

ЗАЩОТО ОБРАТНОТО ОТЛИЧНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ БЕШЕ ФАКТ!
НЕСЪГЛАСНИТЕ С ИДЕИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА БЯХА ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ ЗАКОНА И БЯХА ХВЪРЛЯНИ В ЗАТВОРИТЕ И ПОПРАВИТЕЛНИТЕ ЛАГЕРИ!
ТЕ НЯМАХА НЕ САМО ПРАВО ДА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ И ЗАЖИВЕЯТ НА ЗАПАД, А ДОРИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ИМ СЕ ДАВАШЕ ШАНС ДА СЕ РАЗВИВАТ ТАКА, КАКТО ТЕ ИСКАТ! ДА СИ НАПРАВЯТ ДА РЕЧЕМ МАЛКА СОБСТВЕНА ПЕКАРНА И РАБОТЯТ В НЕЯ, ПОНЕЖЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ В МАГАЗИНА ДА ИМА 2, 3 ВИДА ХЛЯБ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТЕ МОГАТ ДА МЕСЯТ 12,13. ДА УЧАТ ДЕЦАТА СИ КАКВО Е ТРУД И КАК ТОЙ СЕ ОТПЛАЩА КОГАТО ГО ПРАВИШ ПРОФЕСИОНАЛНО, А НЕ КАКВО Е ЛИЗАЧЕСТВО, ЧЕ ДА СЕ ИЗДИГНЕШ В КАРИЕРАТА ЕДИНСТВЕНО НА БАЗАТА НА ПАРТИЙНО БЛАГОВОЛЕНИЕ И ТО ОТ НЕКАДЪРНИ В ПОВЕЧЕТО ОТ СЛУЧАИТЕ, НЕОБРАЗОВАНИ ПАРТИЙНИ ГЛУПАЦИ!

НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ, ВОДА ОТ ДЕРЕТА НЕ ИСКАМ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ ОТЛИЧНО ОТГОВОРИТЕ И ФАКТИТЕ!
ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВИЕ!
цитирай
6. milady - ЗАЩО тогава имаме..офиц .регистрирана Комунист Партия...не разбирам??
03.02.2020 10:51
Помните ли, че България осъди комунизма?
На 18.09.през 2008 г. с решение на XL Народно събрание е одобрена Пражката декларация за европейската съвест и комунизма, която осъжда фашизма и комунизма, както и тоталитарните режими, които разкъсват Европа през XX в.
цитирай
7. cortana - Всъщност, Гети, върнах се да кажа нещо, което одеве забравих.
03.02.2020 10:56
Гети, не давай поводи на лицемерите да 'имат' козове спрямо теб! Имам предвид, не използвай по-крайни обиди към тях. Разбирам те и те оправдавам, с което не сказвам, че съм съгласна и те оневинявам, но остави това на други, а ти ги разнищвай просто с факти.
ФАКТИ КАТО ТЕЗИ, КОИТО НАПИСАХ ПО-ГОРЕ И АЗ ВЕЧЕ КРАЙНО РАЗДРАЗНЕНА ОТ АБСОЛЮТНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА БЛОГОВИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ... КОШОНЧЕТА! :):):))))
Венци да преведе какво означава последната дума, нали сега френският е в устата му, без да подозира колко смешен е очите на хора тук, които владеят езика в настоящето, а не са го учили преди повече от 20, 30 години.
:):):)
цитирай
8. vmir - 6. milady - ЗАЩО тогава имаме..офиц .регистрирана Комунист Партия...не разбирам??
03.02.2020 11:24
milady написа:
Помните ли, че България осъди комунизма?
На 18.09.през 2008 г. с решение на XL Народно събрание е одобрена Пражката декларация за европейската съвест и комунизма, която осъжда фашизма и комунизма, както и тоталитарните режими, които разкъсват Европа през XX в.


Какви мили родни катили!
За хуманност се закахърили!

Не било хуманно комунисти да бъдат наричани свини. Добре, не сте свини, защото свинете никога не са били катили. А разстоянието от клеветата до убийството е само един лицемерен комунист, който да нарочи мързеливия простак за герой.
цитирай
9. codetroina - :-)))))))))) вмире.....
03.02.2020 11:40


Добре, не сте свини, защото свинете никога не са били катили/ убийци...
цитирай
10. anngry - Хайде поздрави и от мене на Гети! :D
03.02.2020 12:06
Вече казах, че Кортни е достатъчна, за да прави на пух и прах говоренето на глупости на блоговите комунисти, но понеже тя не дава отговор на въпроса от шести коментар "ЗАЩО тогава имаме..офиц .регистрирана Комунист Партия...не разбирам??", ще го направя аз:
ЗАЩОТО НЕ СМЕ МРАКОБЕСНИЦИ, Г-ЖО ЮЛИЯ!
Оставяме Историята да изхвърли на бунището си този вид хора, а не НИЕ да падаме до ТЯХНОТО ниво като незачитаме правото им ня убеждения и им забраняваме неща, които не водят до нещо конкретно като престъпление с/у държавата и личността.
Когато някои от тях, като равни с всички всъщност, извърши постъпка, която е в разрез с даден закон, то ще си получи заслуженето.
Законът, осъждащ комунистическия режим като престъпен не е закон за преследване, а само за заклеймяване. Тоест, той цели да даде правова рамка никога повече подобно нещо да не се случва, а не да бъдат преследвани и особено пък убивани бивши или настоящи комунисти. Защото, ако това стане, то както вече казах бихме паднали до тяхното ниво и не бихме се различавали от тях.
Ето затова този закон е все едно нещо, което го няма. Въпрос на СЪВРЕМЕННА ДЕМОКРАЦИЯ, а не НЯКОГАШЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ!
цитирай
11. anngry - Ако и тук някой брои гласовете, то нека да знае, че след по 4 положителни и още толкова отрицателни, правещия положителен вот към момента е мой! :D
03.02.2020 12:07
Не заради крайния епитет, с който Гети се обръща към конкретен комунист, а заради идеята на поста.
цитирай
12. get - - Аратлик, Радо-Гетманс ... В СПОРА ТИ С МОРАЛНО-ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ти ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ТРОГЛОДИТИ-"КОМУНИСТИ" става, нещо подобно като при вазовото ...?
03.02.2020 12:42
"Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне!"?

Тъй като СПЕТЕПЕНТА НА ОСЪЗНАТОСТ(!) при ОПОНИРАЩИТЕ ТИ интелектуални троглодитчета? СЛЕДВА МАРКСИСТКАТА "ТЕОРИЯ ЗА "историческите етапи" при РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО" - Едва ли Те? Ще да са способни, ДА ТЕ РАЗБЕРАТ !?

Накратко и следвайки от времето на СОЦИАЛИЗМА - ОНАГЛЕДЯВАЩ съветски виц - ПРОБЛЕМА СЕ СЪСТОИ В СЛЕДНОТО?

- Троглодите(пещерни хора) издигат лозунга:
Да живее робовладелския строй - светлото бъдеще за всички родове и племена, на нас троглодитите!
- Робите прокламират:
Да живее феодализма светлото бъдеще на всички роби!
- Крепостните:
Долу тиранията! Всеобщо равенство! За свободното предприемачество - като лост към прогреса, на капитализма!
- Работниците-пролетарии при капитализма:
Да живей социализма с "диктутарата на пролетариата" - светлото бъдеще на трудещите се от целия свят!

... вече при ПОБЕДИЛИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ и идвайки на власт от "диктатора-пролетарий", лозунга добива вида:
- Напред КЪМ ПЕЩЕРАТА - светлото бъдеще на ДиктатОра ТРОГЛОДИТ!

С ТОВА ВЪЗНИКВА ПРОБЛЕМ - ОТ ПОЗНАВАТЕЛНО-ИНТЕРПРИТАЦИОНЕН ХАРАКТЕР?
- Какво е "диктатура на троглодиата" - ли?
Ами това е светлото бъдеще, при което, според марксизма-ленинизма - ще отпадне РОЛЯТА НА ДЪРЖАВАТА - КАТО ОРГАН ЗА ПРИНУДА?
С което ще отпадне необходимостта от репресивен апарат. Тъй като САМИТЕ ТРОГЛОДИТИ - ще играят ролята на КГБ и СЪВЕТСКИ СЪД ... шпионирайки и арестувайки ... съответно ОСЪЖДАЙКИ САМИ СЕБЕ СИ - НА ЖИВОТ "В ПЕЩЕРАТА"!

- Кой разбрал - разбрал!
Кой не разбрал - да продължава да вЕрва В СВЕТЛИЙ КОМУНИСТИЧЕСКИЙ СТРОЙ - докато САМ НЕ ПРОЧЕТЕ И РАЗБЕРЕ - Какво са писали МАРКСИСТИТЕ за "светлото комунистическо бъдеще"?

Препоръчителна л-ра, КАТО за наивници-КОМУНИСТИ ... а от там и с мислене на ТРОГЛОДИТИ:
Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Евг. Замятин роман "Ние", Оруел "1984", Салтиков-Шчедрин, Олд. Хъксли ... и ред още ... ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за наивниците по комунистически, с мислене на "троглодити" - ЧЕТИВА от ОСМИСЛИЛИТЕ СЪЩНОСТТА НА "МАРКСИЗМА" АВТОРИ?
цитирай
13. cortana - :)
03.02.2020 13:28
anngry написа:
Вече казах, че Кортни е достатъчна, за да прави на пух и прах говоренето на глупости на блоговите комунисти.....
БЛАГОДАРЯАААА! :):):)
цитирай
14. cortana - :)
03.02.2020 13:30
anngry написа:
..... но понеже тя (Корти, тоест АЗ!:):) не дава отговор на въпроса от шести коментар "ЗАЩО тогава имаме..офиц .регистрирана Комунист Партия...не разбирам??", ще го направя аз:
ЗАЩОТО НЕ СМЕ МРАКОБЕСНИЦИ, Г-ЖО ЮЛИЯ!
Оставяме Историята да изхвърли на бунището си този вид хора, а не НИЕ да падаме до ТЯХНОТО ниво като незачитаме правото им ня убеждения и им забраняваме неща, които не водят до нещо конкретно като престъпление с/у държавата и личността.
Когато някои от тях, като равни с всички всъщност, извърши постъпка, която е в разрез с даден закон, то ще си получи заслуженето.
Законът, осъждащ комунистическия режим като престъпен не е закон за преследване, а само за заклеймяване. Тоест, той цели да даде правова рамка никога повече подобно нещо да не се случва, а не да бъдат преследвани и особено пък убивани бивши или настоящи комунисти. Защото, ако това стане, то както вече казах бихме паднали до тяхното ниво и не бихме се различавали от тях.
Ето затова този закон е все едно нещо, което го няма. Въпрос на СЪВРЕМЕННА ДЕМОКРАЦИЯ, а не НЯКОГАШЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ!
ИМЕННО, АНЕТ! НИЕ НЕ СМЕ КАТО ТЯХ!
И в момента другарят Венци, на когото е посветен този постинг и затова няма да се упреквам, че спамя, под предния постинг пише ЛИЦЕМЕРИЕ и ЛЪЖИ и аз ще ги покажа, но най-напред искам да му покажа какво е фина ирония :):):) като му задам следния въпрос: Другарю Венци, колко време трябва да изчакаме, за да ПОСТНЕТЕ (обърнете внимание на какво натъртвам) снимки от това как косите и чистите някакъв паметник в Пирот??!
И как да приемаме едно Ваше оправдание преди вече половин година, че НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТВАТЕ СНИМКИ И ЗАТОВА НЕ ГО ПРАВИТЕ ЗА КРЪЩЕЛНОТО СИ, а наскоро поствахте снимки на дъщеря си и синовете 'и??!
И СЛЕД КАТО ТОВА, КОЕТО ГОВОРЯ Е ФАКТ, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЛИ ДА ПИТАТЕ КАКВО ТОЧНО ЛЪЖЕТЕ, А АЗ ДА ПОКАЗВАМ САМО ОТКАКТО ПРЕДИ ДЕН ЗАДАДОХТЕ ТОЗИ ЛИЦЕМЕРЕН ВЪПРОС ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА ВАША ЛЪЖА??!

Защо това, което говоря е по постинга дори той да не е 'фина ирония' :):):) към другаря Венци ли??!
АМИ ЗАЩОТО ЛЪЖАТА Е ТИПИЧНА ЗА КОМУНИСТИТЕ И ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ДА НЕ ИСКАМЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!

ЗАЩОТО НИ ЛЪЖЕХА КАКВО Е НА ЗАПАД И НИ ОБЕЩАВАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ, А РЕАЛНО СЕГА ГОНИМ ЗАПАДА И ТО СЛЕД КАТО ГЕТ ДА КАЖЕ КОЛКО ПЪТИ И КОГА ФАЛИРАХА СТРАНАТА НИ!
Да искаме да ни управляват ЛЪЖЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ??!
Как да стане ми кажете??! Кой нормален го иска това??!
цитирай
15. cortana - ОЧАКВАМ ОТГОВОРЪТ ВИ, ДРУГАРЮ ВЕНЦИ:
03.02.2020 13:40
КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАМЕ, ЗА ДА ПОСТНЕТЕ СНИМКИ КАК КОСИТЕ И ЧИСТИТЕ ОКОЛО НЯКОЙ ПАМЕТНИК В ПИРОТ??!
ИЛИ КАКВИТО И ДА СА ДРУГИ СНИМКИ ОТ ТАМ, ЗА ДА СМЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ПОРЕДНАТА ВИ ПЛОСКА ЛЪЖА, ОСОБЕНО ПЪК С ТОВА КАК ВИДИТЕ ЛИ ПО 'Zirok', НЕ СЕ СМЕЙТЕ, ЦИТИРАМ ДРУГАРЯ ВЕНЦИ, тръгнала песен, напомняща за Bel Ami и belle amie.

ЧАКАМ! С НЕТЪРПЕНИЕ!
ЗА ДА ПОКАЖА СЛЕД ТОВА ПОРЕДНАТА, ПЕТА ВАША ЛЪЖА САМО ОТ МОМЕНТА ЗАВЧЕРА, КОГАТО ЛИЦЕМЕРНО ПИТАХТЕ ЗА КАКВО ЛЪЖЕТЕ!
цитирай
16. getmans1 - 7. cortana - Всъщност, Гети ... КОРТНИ не ме съди за използваните изрази в същност ...
03.02.2020 15:02
... другият вариант беше „ комунистическа осрана врана„ ... ДА изборът ми е постен ...
не мога да го сравня с обидите с които ме обсипват в контра постингите на ЧП ... ОПС, ГРЕШКА ... то не са обиди а метафори ... ама там „нашият човек го нямало„ ... хубаво.

ХУБАВО, ... преди време обявих блога си за СВОБОДНА ЗОНА ... ИДВА СИ СПОКОЙНО „НАШИЯТ ЧОВЕК„ ОДРИСКВА МЕ С ВЪПРОСИ, НЕУОБНИ ВЪПРОСИ а после „ни ду, ни ху„ а в това време аз-домакина си пиша на вятъра, демек „ОБЯСНЯВАМ СЕ„ И „НЕ УСЕЩАМ„ тънката ирония. и ... после, лош.

... „Две праскови и две череши„ са метафора или ефемизъм а „майсторите на метафорите и ефимизмите„ не го усещат ... дали е така, а ... в същност...

В същност става въпрос точно за проект свързан с възрожденските дела и герои който не беше подкрепен от „кореняците„ размахващи камшик на капрата - къде ти, една камина обкована с мед е по-шик.

Моля, не ми правете забележки ... все пак ЧП, ВВ1951 и ИКИМАУС, Руслям са първите с които тук съм общувал тук и тефтерите ни са „дебели„.
цитирай
17. fun1001 - нее, не те упреквам гете...напротив!!! много си въздържан, дори...
03.02.2020 15:21
тази..червена шайка, НЕ е случайна тук сред нас..и трови блога 15г?!
те и затова са АНОНИМНИ..затова, рОботят и с помпата...
и бабаРасса, и Черният гущер/най долната манипулаторска.мастия тук,
която ги води и сбира с 00000 лъжи и измами...
и КукуШеля, ЧУлаков и Рустем Ага, и тозз Панталей,никой си..
са, техни продажни маши, и жалки оръдия на
антибългарската атака организ, платена , и ръководена
от МАШква, и хЮйдеската световна античовешка мафия..
в момента, водена от издънката Путинска...тяхна марионетка..
ще гледате..
цитирай
18. cortana - :):):)))
03.02.2020 16:46
getmans1 написа:
КОРТНИ не ме съди за използваните изрази в същност другият вариант беше „ комунистическа осрана врана„ ... ДА изборът ми е постен ...
не мога да го сравня с обидите с които ме обсипват в контра постингите на ЧП ... ОПС, ГРЕШКА ... то не са обиди а метафори ... ама там „нашият човек го нямало„ ... хубаво.
Аз не те съдя, Гети, напротив, подкрепям те! Само казах, че твоята сила е да не използваш КРАЙНИ епитети, защото така ги обезоръжаваш.
Вчера ти не се възползва от това, че хапех сериозно другаря Венци и дори направи забележка конкретното да не се разисква под постинга. Тоест, ти търсиш диалог по конкретна тема, а не ти доставя удоволствие и да подкрепяш хапането на тези нищожни хорица по принцип. ТОВА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА И ТИ ПЕЧЕЛИШ УВАЖЕНИЕ ЗА ТОВА! Особено когато при тях е точно обратното: създават уж постинг с тема, а основната идея е да се плюе под него по неприятните им.
ФАКТ ЛИ Е ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ??!
'Комунистическа осрана врана'!! :):):))) Да беше оставил този епитет! Много по..... вълнуващ :):):) е от 'СВИНЬО КОМУНИСТИЧЕСКА'! :)

getmans1 написа:
ХУБАВО, ... преди време обявих блога си за СВОБОДНА ЗОНА ... ИДВА СИ СПОКОЙНО „НАШИЯТ ЧОВЕК„ ОДРИСКВА МЕ С ВЪПРОСИ, НЕУОБНИ ВЪПРОСИ а после „ни ду, ни ху„ а в това време аз-домакина си пиша на вятъра, демек „ОБЯСНЯВАМ СЕ„ И „НЕ УСЕЩАМ„ тънката ирония. и ... после, лош.
Така е, това е неговото, на другаря Венци, поведение! Той говори само за това, за което му изнася! Отговаря на въпроси само такива, които му изнасят! На другите, когато не може да се измъкне вече понеже му са задавани до втръсване, отговаря отвлечено и с опит да наклони везната пак в негова полза, при все, че е хванат натясно и няма мърдане.
Именно затова си позволявам понякога като захапя нещо спрямо него да държа докрай и го повтарям до втръсване. Защото те правят същото, но с измислени от тях глупости, а аз го правя с неща, които всеки осъзнава, че са 'релевантни (и ноторни, и ноторни:):)'!

getmans1 написа:
В същност става въпрос точно за проект свързан с възрожденските дела и герои който не беше подкрепен от „кореняците„ размахващи камшик на капрата - къде ти, една камина обкована с мед е по-шик.
По-добре разкажи за това ти участие, Гети! Има хора, които ще оценят и ще изпитат удоволствие. Ще започнат позитивна комуникация с теб.
А обратните :):):):) не като сексуални наклонности, а като обратни на отношение към такива неща, те няма да свършат! Ако не са какинчо, рустамчо, венцчо, икономчо и прочие карикатури, то ще са някои други подобни на тях.
Всяко стадо си има мърша, знаеш.

getmans1 написа:
Моля, не ми правете забележки ... все пак ЧП, ВВ1951 и ИКИМАУС, Руслям са първите с които тук съм общувал тук и тефтерите ни са „дебели„.
Не ти правим забележки, Гети. Даваме ти приятелски съвет и мнение както го виждаме отстрани.
И не мисли, че другите, в случая визирам лично себе си, нямаме опит с тези, които изброяваш. Имаме го и то дори още от времето, когато ти не се беше появил в блогбеге. Поне не с профил.
Познаваме тези 'комунистически осрани врани' :):):) много преди те дори да мислят от кога. Защото толкова хора са унижавали тук, че дори не могат да свържат кои НОВИ профили, на кои СТАРИ блогери са!
цитирай
19. 1997 - Левите сили сме обект на несправедливи атаки и сатанизиране
03.02.2020 18:49
Хора, подкрепете ни. Злото винаги започва с атака в ляво.
цитирай
20. inf0rmant - Здравей, Радо! Ще ме прощаваш, че така фамилиярно се обръщам на ти, но Жоро е близък мой приятел и той ме е приканил да те посещавам по възможност.
03.02.2020 19:16
И понеже няма как да му откажа, защото е заслужил "преданоста" ми, то започвам да те посещавам колкото ми е възможно редовно и при чувство за възможност ще вземам участие и в коментарите.
В случая мога да кажа, че достатъчно живях по времето на социализма, за да го опозная като не добър строй и да се радвам, че си отиде. Всичко беше изкуствено и измислено! Всичко! Единствено храната беше истинска, но това е напълно нормално за онова време, защото тя такава беше и на запад. И навлизането на толова имитиращи продукти си има своето нормално обяснение, но наличието тогава на толкова имитиращи неща, които ни отнемаха в крайна сметка най-важното, СВОБОДАТА, не се компенсира ни най-малко от това малко добро.
Поздрави, Радо!
цитирай
21. inf0rmant - Левите сили сме обект на...
03.02.2020 19:20
1997 написа:
Левите сили сме обект на несправедливи атаки и сатанизиране Хора, подкрепете ни. Злото винаги започва с атака в ляво.

Типично комунистическо поведение! "Хора, влейте се в редиците ни, защото те ще ви отведат в светлото бъдеще и трябва да сме единни с/у опитващия се да ни унижощи враг!"
Г-не, нищо конкретно не казвате! Корти, която имам удоволствието да познавам лично и зная колко умна дама е, ви е направила за 2 ст. с неоспорима логика и конкретни неща, а Вие единственото което можете да измърморите насреща е "Хора, подкрепете ни.". Да ви подкрепят да какво? За гузното мълчание? Или за опитите за нагли лъжи? Да ви подкрепят, за да им отнемето отново СВОБОДАТА?
Няма такива луди вече, пич!
цитирай
22. get - До 19. 1997 - Е по-голяма идиотия от тая ... ?
03.02.2020 20:05
1997 написа:
Левите сили сме обект на несправедливи атаки и сатанизиране
Хора, подкрепете ни. Злото винаги започва с атака в ляво.


... не бях чел скоро?

Какво ВИ БЕ "ЛЯВОТО" в социален план - бре, идеологическо недоразумение?
Какво и е ЛЯВОТО - на наглата КРАДЛИВА крава, която стои начело на БСП В МОМЕНТА - бре морално недоразумение? ... а на свинаря Гергов, а на Румен Овч ... или на младите "юпита", като Крум Зарков - запъртъчето на комунистическия джелатин и генерал от ДеСе Л. Кацамунски?

Това е подобно на ТВЪРДЕНИЕТО, че в СЪЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ПРОДАВАЛИ "ИСТИНСКА ХРАНА"?
Като не знаят КОЛКО СОЕВО БРАШНО ИМАШЕ В ПРЕРАБОТЕНОТО В КАЙМА ИЛИ КОЛБАСИ месни продукти?
Както НИ УБЕЖДАВАТ - че видите ли ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА БИЛА ДОШЛА МОДАТА със "ЗАМЕСТВАЩИТЕ" продукти?

Ами тази МОДА Я ПРИВНЕСОХМЕ, КАКТО МНОГО ДРУГ "ЧЕЛЕН ОПИТ" от доскорошната ни МЕТРОПОЛИЯ! Която все още ни държи в ИКОНОМИЧЕСКАТА СИ ХВАТКА ?

ОТКЪДЕ И ДОКОЛКО модата със "ЗАМЕСТВАЩИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ" се възприе в България - като за начало ще ви препоръчам статията в Комсомольская правда на Адрес:
https://www.kp.ru/daily/26861/3904776/

... със заглавие:
"В российских магазинах теперь запрещено ставить рядом молочные и молокосодержащие продукты"
НОВЫЕ ПРАВИЛА ПРОДАЖИ ВСТУПИЛИ официально В СИЛУ с 1 июля 2019 года.

- Ама това не е само ПРИ МОЛОЧНИТЕ ... а и при МЯСНИТЕ и ред други хранителни продукти?
цитирай
23. getmans1 - Левите сили сме обект на несправ...
03.02.2020 21:23
get написа:
1997 написа:
Левите сили сме обект на несправедливи атаки и сатанизиране
Хора, подкрепете ни. Злото винаги започва с атака в ляво.


.........

ОТКЪДЕ И ДОКОЛКО модата със "ЗАМЕСТВАЩИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ" се възприе в България - като за начало ще ви препоръчам статията в Комсомольская правда на Адрес:
https://www.kp/daily/26861/3904776/

... със заглавие:
"В российских магазинах теперь запрещено ставить рядом молочные и молокосодержащие продукты"
НОВЫЕ ПРАВИЛА ПРОДАЖИ ВСТУПИЛИ официально В СИЛУ с 1 июля 2019 года.

- Ама това не е само ПРИ МОЛОЧНИТЕ ... а и при МЯСНИТЕ и ред други хранителни продукти?


... ХА-ХА-ХА, ... АРАТЛИК ГЕТ, днес яко ме „разкостват„ отатък при ЧерноПръца по обичайният си начин а ВВ1951 необезпокояван си лъже на воля, че чак се прескундача ... вихри се като развързана ...ОПС за малко ...

Гледам, че се опитваш да покажеш на ЧИСЛОТО как Путинска Русия усърдно върви по пътищата по които нас ЕС насила ни бута ... И тук искам да споделя с теб опасенията си, че Русия преди нас ще приеме ИК и по този начин ще ни унижи за пореден път.
цитирай
24. getmans1 - 20. inf0rmant - Здравей, Радо! Ще ме прощаваш, че така фамилиярно се обръщам на ти, но Жоро е близък мой приятел и той ме е приканил да те посещавам по възможно
03.02.2020 21:30
inf0rmant написа:
И понеже няма как да му откажа, защото е заслужил "преданоста" ми, то започвам да те посещавам колкото ми е възможно редовно и при чувство за възможност ще вземам участие и в коментарите.
В случая мога да кажа, че достатъчно живях по времето на социализма, за да го опозная като не добър строй и да се радвам, че си отиде. Всичко беше изкуствено и измислено! Всичко! Единствено храната беше истинска, но това е напълно нормално за онова време, защото тя такава беше и на запад. И навлизането на толова имитиращи продукти си има своето нормално обяснение, но наличието тогава на толкова имитиращи неща, които ни отнемаха в крайна сметка най-важното, СВОБОДАТА, не се компенсира ни най-малко от това малко добро.
Поздрави, Радо!


... Благодаря за посещението и при възможност заповядай по-често в Ганковото ми кафене ...
Приятна вечер.
цитирай
25. getmans1 - тази. . червена шайка, НЕ е случайна ...
03.02.2020 21:36
fun1001 написа:
тази..червена шайка, НЕ е случайна тук сред нас..и трови блога 15г?!
те и затова са АНОНИМНИ..затова, рОботят и с помпата...
и бабаРасса, и Черният гущер/най долната манипулаторска.мастия тук,
която ги води и сбира с 00000 лъжи и измами...
и КукуШеля, ЧУлаков и Рустем Ага, и тозз Панталей,никой си..
са, техни продажни маши, и жалки оръдия на
антибългарската атака организ, платена , и ръководена
от МАШква, и хЮйдеската световна античовешка мафия..
в момента, водена от издънката Путинска...тяхна марионетка..
ще гледате..


... ДЖУЛ, понеже отатък при ЧП са чудят от къде съм се пръкнал и как да ме натаковат ще ти кажа на теб под секрет ... бурен съм ... и хич не пука от словестният им РАУНДЪП.
цитирай
26. get - Левите сили сме обект на несправ...
03.02.2020 22:48
getmans1 написа:
get написа:
1997 написа:
Левите сили сме обект на несправедливи атаки и сатанизиране
Хора, подкрепете ни. Злото винаги ...


.........

ОТКЪДЕ И ДОКОЛКО модата със "ЗАМЕСТВАЩИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ" се възприе в България - като за начало ще ви препоръчам статията в Комсомольская правда на Адрес:
https://www/daily/26861/3904776/

... със заглавие:
"В российских магазинах теперь запрещено ставить рядом молочные и молокосодержащие продукты"
НОВЫЕ ПРАВИЛА ПРОДАЖИ ВСТУПИЛИ официально В СИЛУ с 1 июля 2019 года.

- Ама това не е само ПРИ МОЛОЧНИТЕ ... а и при МЯСНИТЕ и ред други хранителни продукти?


... ХА-ХА-ХА, ... АРАТЛИК ГЕТ, днес яко ме „разкостват„ отатък при ЧерноПръца по обичайният си начин а ВВ1951 необезпокояван си лъже на воля, че чак се прескундача ... вихри се като развързана ...ОПС за малко ...

Гледам, че се опитваш да покажеш на ЧИСЛОТО как Путинска Русия усърдно върви по пътищата по които нас ЕС насила ни бута ... И тук искам да споделя с теб опасенията си, че Русия преди нас ще приеме ИК и по този начин ще ни унижи за пореден път.


Ми за да НЯМА ХЪК-МЪК и кой е ПО-ДЕМОКРАТИЧЕН: Сталинизма - Хитлеризма, или Блек-педерализма !?
- Ето тук ще пре-постна, ТОВА КОЕТО ОТГОВОРЯМ НА ВЕНЦИ ... в блога на Black-Cochinos? ... втората думичка, отговаря на испанското за СВИНЯ ... не на нашенското КОЧИНА?

Венци! Ами ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО ... или ДЕСЯТКАТА В ТЕМАТА?

vencivaleri1951 написа:

До последно ми е бил приятел, макар, че наистина е мачкан много от разни дегенерати милиционери.


Гледам "предърчето" - ЦИТИРА "мемоаристика" на ДЖАНДАРИ ДЕТ се хвалят, Как са се ГАВРИЛИ с Ж. Карамфилова?
А ти спомена КАК "гадовете" ПАЛИЛИ КУЧАТА НА ДЯДО ТИ ... па после сигур са го и интернирали - защото двамата му синове тръгнали да събарят царщината?

Много работи знаете бре а и апелирате - за ...?
vencivaleri1951 написа:

Помирение ...


За какъв Морал а от там "помирение" може да стане реч СЛЕД КАТО ЧЕТА за "наши" и "ваши" ... първите морални дегенерати и откровенни фашистки гадове - пък вторите едни хрисими и все с ангелски нимбове, изкарвате?

Венци КАЗВАШ СИ ТРЪНЧАНИН?
Знаеш ли КОЙ е ГЕНЕРАЛА И ПАРТИЗАНИН ОТ ТРЪНСКО - Който е подписал протокола за разпит от ДеСе, твърдящ:
"АЗ подготвях покушение срещу Сталин" ?!
А кога го питат, след време, как се е достигнало до "чистосърдечно направеното самопризнание" - Пояснява следното?

„Фашистите ме бише и не бише, но от нашите кикъв бой сам ел, не могу ти га опишем“

Ако не се сещаш за КОЙ ПОЧТЕН човек - ако и да е ПАРТИЗАНСКИ ГЕНЕРАЛ говоря?
Вземи намери и прочети книгата му „Посмъртна изповед“?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070714
Постинги: 2741
Коментари: 26487
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031