Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2020 07:07 - Ден на отворените врати ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 3110 Коментари: 37 Гласове:
4

Последна промяна: 17.02.2020 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                                              ...

image
                                                ...
                            ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ

 ...АБЕ ОТИДЕ ТО, КОНЯ У РЯКАТА АМА КАРА Й ДА ВЪРВИ ...

                            ... И КАРАЙ ДЖОНИ ...










Тагове:   маслини,   говеда,   врати,   Юруш,   порти,


Гласувай:
5



1. starforlife - Добро утро, Радо.
17.02.2020 07:16
'Айде беееее, откога го чакам такъв постинг, че да правя с Венценцето-Путенцето яко мазало.
Започвам с малко битовизъм, защото това много дразни девиантните персони, а не защото търся някакви оправдания.
Та:
Венценце-Капутченце, понеже вчера и онзи ден постоянно ми повтаряш да бягам да програмирам, та да те светна с въпросния битовизъм:
1-во: Аз съм на тема "ремонт вкъщи", но това не означава, че не програмирам.
Ставам сутрин в 6:00 (ваше време 7:00), закусвам и докато си пия кафето, започвам. Започвам да "програмирам" иде реч. А "програмирам" е в кавички, защото работата на един Програмист не се заключава само в това да програмира. Особено когато го раздава парче мениджър или нещо подобно на нашите технически директори. Тогава обикновено програмират други, под надзора ми, а аз проверявам създаденото, пригодността му, ефективността му, бързодействието и прочие и, ако имам забележки - връщам за доработка. Ако тя не може да се осъществи на нужното СПОРЕД МЕН ниво, то тогава се намесвам като човек с много по-големи познания и опит от подчинените си. С последното не казвам, че не може да има и няма по-кадърни Програмисти от мен сред подчинените ми. Ни най-малко.
И така до към 8:00 ваше време. В смисъл: Работя неща, свързани с работата ми като меринджей.
От около 8:00 - 8:30 ваше време, до около 21:00 отново ваше време, с нови моменти на "програмиране", а и куп други неща, просто правя ремонт вкъщи. Или по-скоро в мезонета на Сина и Снашето, защото ние, лошите родители, винаги сме на заден план.

НО ВЕНЦЕНЦЕ-КАПУТЧЕНЦЕ, В ТОЗИ ДЕН (и постинг - и постинг) НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ, ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ТУК ЩЕ ЖИВЕЯ И ЩЕ СЪМ ТОЛКОВА АКТИВЕН, ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ЕДИН ОТ НАЙ-КОМЕНТИРАНИТЕ ПОСТИНГИ ВЪОБЩЕ В БЛОГ.БГ.
Хей така, капутчо, понеже никой не ми храни семейството (виж, аз храня и доста чужди), че да ми прави забележки или още по-идиотското - да се опитва да вмени какви са заниманията ми (особено при обстоятелството, че както пиша в пъти по-бързо от вас, така и мога да диктувам вербално - както в момента, докато правя нещо друго - в момента примерно чистя риба, подготвяйки я за обяд вкъщи), а и мога да си го позволя.

2-ро: Ебавките ми (ВЕРБАЛНО-ПОШЛИ) са основно с теб, Венценце-Путенце, не за друго, а защото ти си както самоизлъчен, така и излъчен от останалите в идиотската ви агитка за някакав авторитет сред въпросната компанийката от идиоти.
Нещо като "Гоче" (хаааааа ха ха ха) при "нашата".
Тоест, ебавайки се с теб, аз се ебавам с цялата ви изклецана шайка дърти чикиджий И ЗАПОМНИ, ЧЕ НЕ ВЛАГАМ НИЩО ЛИЧНО СПРЯМО ТЕБ КОНКРЕТНО! Просто говоря и описвам всички ви, съотнесени към твоя образ на ЛИЦЕМЕР, ЛЪЖЕЦ, ПОДЛЕЦ, НЕКАДЪРНИК и прочие, и прочие и прочие - все епитети, които са подплатени и мога да покажа, че имам пълното право да ти/ВИ ги лепя.
Разликата, Венценце-Капутченце, е че при "нас" няма такова нещо като тартори и наговаряния, а само вие се опитвате да изкарате едва ли не, че аз съм някакъв водач и някои ми се подчиняват, ми са летописци, циганки дето ме хвалят и прочие, както и, че се наговаряме както вие правите.
Особено пък ШкембьоРустьо в лицето на десетките му фейкове.
Ами ваша работа - вие сте мерзавци и извършвате деянията си по мерзавски начини.

Та така, Венценце-БУЛКА, днес ще те ебавам яко и постоянно, като същевременно ще разкривам с тези ебавки какъв си всъщност, отговаряйки на някои твои ЛИЦЕМЕРИЯ, показвайки някои твои ЛЪЖИ и прочие.

Докукане, ИДИОТ!
цитирай
2. starforlife - И за протокола да кажа и аз, че мой е третия плюс, а някой вече и минус е изсрал.
17.02.2020 07:36
То и плюсовете са толкова съществени, колкото и минусите, но в случая искам да попитам минетчията, упс - минусчията: Какво толкова лошо видя в постинга, че изрази безсилието си по толкова смешен начин?
Селянин ли си и портата от снимката те комплексира, че прилича на твоята, а не на някоя ЗАПАДНА (ха ха ха), отваряща се авточматично с дистанционно?
Ама ние сме били видите ли "психо десни". Които не мисля, че друг освен Юлия (в това не влагам злост или подигравка, Юлия, и дори скоро ще изкажа крайно ЛИЧНО СВОЕ мнение колко си напреднала в (блоговото) развитието си) не слага минуси. Смешно е просто. Детинско е. Жалко е.
ПСИХО-ЛЕВАШКО Е.
цитирай
3. vmir - Добро утро и от мен.
17.02.2020 07:42
През детството ми в Русе се използваше изразът "юруш на маслините". Демек - "зарязвайте всичко и тичайте да си купите маслини, че не се знае кога ще има пак". И направо се чудя дали хем Венци, хем Валери ще предпочете да го обяви за нещо банално и безинтересно или точно обратното - за нещо абсурдно и невъзможно, щото ей къде са Гърция и Турция с необятните и частично ничии маслинови масиви, пък тук да не е имало маслини - няма как да е било така. И ако Крумчервеносветни вземе отношение - дали няма да стигне до "очевидната" за него "истина", че Макарти е измислил израза "юруш на маслините", за да си мислим, че соца е пълен с тъпи абсурди и няма как да сме били на 30-то място в света, както ни уверяват уж от ООН, но по "спомени" от Кремъл.
цитирай
4. getmans1 - ХА-ХА-ХА-ХА-А-А-А, . . . АБЕ НЕ Е ...
17.02.2020 08:27
ХА-ХА-ХА-ХА-А-А-А, ... АБЕ НЕ Е ТОЧНО ТАЯ ИДЕЯТА МИ БЕ, СТАР ...

Намека ми бе към онези ДЕТО МЕ ПУНТИРАТ и ДРУГИТЕ ДЕТО УЖ НЕ МЕ ЧЕТАТ ама ме цитират.

И ДА, ВМИРе, в окончателния вариант трябваше да присъстват и МАСЛИНИТЕ пък и ИЗКАРАЙ ГАНО ГОВЕДАТА на БОРИС МАШАЛОВ ... ама забравих бе, ... да го редактирам и постинга ми излезе недосготвен.
цитирай
5. starforlife - Венценце, ама хайде бе, ДУШКО, идвай вече да лееш лъжи и измислици.
17.02.2020 08:27
Като начало може да ме пратиш да играя баскетбол, защото както се опитваш да вмениш, че съм излъгал за ръста си, трябва да продължаваш да го дъвчеш, въпреки пояснението още тогава.
ТОЕСТ, ЕТО ТИ ПРИМЕР, ЧЕ СИ МЕРЗАВЕЦ: Не приемаш пояснението на околните и поправянето на една обикновена правописна грешка, дължаща се на бързопис, а дъвчеш ли дъвчеш.
Дъвчеш ми ТАШАКА, КАПУТ.
цитирай
6. starforlife - Радо, ти НА МЕН ще казваш каква е Идеята ти!
17.02.2020 08:29
Аз да не съм ти Венци, че да ми минават тези!
АЗ И САМО АЗ ЗНАЯ КАКВА Е ИДЕЯТА ТИ!
Защото Венценцето ми я разкри и тя е да ме величаеш.
Защото под този постинг ще се говори ЗА МЕН И САМО ЗА МЕН!

ЯСНО ЛИ ТИ Е, ДЕЛИОРМАНСКИ ПЛАТЕН АГЕНТЕ?
цитирай
7. starforlife - Да чуя "Тъй вярно, ВЕЛИКО ГОЧЕ"!"
17.02.2020 08:29
Високо и отчетливо!
цитирай
8. starforlife - И, РАДО, ДНЕС ЩЕ СЕ ГОТВИ РИБА!
17.02.2020 08:31
Никакви досготвяния на постинги!
Постинги ще ядем 366,66 дни в годината, но точно днес ще ядем риба!
ЗАЩОТО АЗ ТАКА КАЗВАМ!

ТИ ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ ДА НЕ ФЛУДЯ ТЕМАТА МУ ИЛИ ДОРИ ДА НЕ ПОСЕЩАВАМ ВЪОБЩЕ БЛОГА МУ, АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯ ЖЕЛАНИЕТО МУ, ЗАЩОТО ТОВА Е НОРМАЛНО И ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ?
НЕЕЕ, ЩОЯ ЮЛИЯ БИЛА КАЗАЛА, ЧЕ ХОРАТА НЕ МЕ ИСКАЛИ В БЛОГОВЕТЕ СИ, НО АЗ СЪМ СЕ ВЛАЧЕЛ ДА ИМ ДОСАЖДАМ - СПОРЕД ИЗТЪРСАК-ТАШАК-ВЕНЦИ Е ТАКА.
Ама някой поискал ли е от мен нещо такова, да не го посещавам, че да се види дали това е релевантно (и ноторно - и ноторно) твърдение? М?
ВЕНЦИ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ, ПОИСКА ЛИ НЯКОЙ ОТ МЕН ДА НЕ ГО ПОСЕЩАВАМ... ИЗКАЗА ЛИ МНЕНИЕТО, ЧЕ СЪМ МУ ДОСАДЕН (ПОНЕЖЕ ПОКАЗВАМ ЛИЦЕМЕРИЕТО И ЛЪЖИТЕ МУ), ЧЕ ДА ВИДИМ ЩЕ СЕ ВЛАЧА ЛИ КАТО НАВЛЕК В БЛОГА МУ?
Да не говорим колко малко хора чета тук, ЗАЩОТО АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИК И МЕН ТРЯБВА ДА ЧЕТЕТЕ, ЧАДА МОИ, А НЕ АЗ ВАС!
Ха ха ха
цитирай
9. getmans1 - И ТАКА, и така всичко стана „с кра...
17.02.2020 09:22
И ТАКА, и така всичко стана „с краката на горе„ напълних плей-листата с ПОЗДРАВИ ... ДА ИМА ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО ...

СПЕЦИАЛНО за 07:22 - andrei трети и четвърти клип ... спЯцални и ПОздрави ... хахахаха
цитирай
10. starforlife - Ей, делиормански платен агенте!
17.02.2020 10:23
Каква е тази каруца от втория клип бе?
Нима не знаеш, че още през 2016-та тя щеше да е изместена от новата "Лада", М?
Само където новата "Лада" (с онази си фотошопирана визия) е на Кънда Мънда в дивия (тоест, в пропагандния пръшлиФ гъС на русофилистиците), а въпросната се харчи за милиони за брой.
И, ако трябва все пак да кажа нещо за обогатяване на общата култура, мога да кажа, че туброто на въпросната каруца е разработено и се произвежда от мерзка американска компания, а не от заводите на "Москвич" в Русия.
Спомняте ли си как и новата "Волга", също фотошоп, щеше да измести пък всички лимузини до 2020-та? М?
КуКуКушел го тръбеше това от отбора на кукуригалкомунягите, а те се подмокряха от кеффф и му пригласяха.
Е... 2020-та вече е на 1/4 почти, а новата "Волга", в онази й визия, фотошопираната, пак е на Кънда Мънда в дивия.
Така беше и с руския смартфон, който щеше пък да конкурира "Айфон".
Е... От тогава "Айфон" излезе в 5 нови като върхови и с нови технологии модела, които ще си останат ненадминати още десетки години (предполагам) а "руския" айфон просто усвои едни пари за едни хич неприближени приятелчета на ПутКин.

Да продължавам ли?
цитирай
11. vencivaleri1951 - Стройни ми Аполоне, Ален Делоне
17.02.2020 11:01
Трябваше да отлетиш с книгите си за Холандия та да разбера какво е загубила татковината ни. Днес по радиото чух песен - От ,,Гочето,, по високо нЕма, от Жорко по умно нЕма, от Георги по богато нЕма, от ,,Жоро ,,по атлетично и силно нЕма.
Ето иде трагична дата- 19 февруари. До скоро не разбирах думите на Апостола за времето. Запознавайки се с персоната ти, опознавайки те от ден на ден , разбрах прозрението на Левски. Та ти си прероден Левски.
Както Левски се е обрекъл да освобождава различни народи под иго, то ти
си се обрекъл да ги учиш на програмиране, а защо и не, да ги програмираш по своему.
Видно е от последователите ти , че ти се отдава. Е , по някой път някой, ая изплаква в ,,ефир,, но методът проба-грешка допуска процент отклонение от ,,правия път,,
Така че споко Аполоне, Ален Делоне. Не обръщай внимание на завистта ми....при нас бедните телом и духом тя/завистта/ единствено ни крепи. Така, че ожени Кортина, омъжи се ти и хич не обръщай внимание на дребни душици като мен.
Чух, че и Кралицата Нидерландска сутрин и вечер се моли и благодари по посока на мезонета ти. Да си жив Аполоне, Ален Делоне !!!

starforlife написа:
То и плюсовете са толкова съществени, колкото и минусите, но в случая искам да попитам минетчията, упс - минусчията: Какво толкова лошо видя в постинга, че изрази безсилието си по толкова смешен начин?
Селянин ли си и портата от снимката те комплексира, че прилича на твоята, а не на някоя ЗАПАДНА (ха ха ха), отваряща се авточматично с дистанционно?
Ама ние сме били видите ли "психо десни". Които не мисля, че друг освен Юлия (в това не влагам злост или подигравка, Юлия, и дори скоро ще изкажа крайно ЛИЧНО СВОЕ мнение колко си напреднала в (блоговото) развитието си) не слага минуси. Смешно е просто. Детинско е. Жалко е.
ПСИХО-ЛЕВАШКО Е.

цитирай
12. starforlife - ~ 11. vencivaleri1951
17.02.2020 11:11
Здравей бее, КАПУТ!
Понеже АЗ, АЗ и САМО АЗ, програмирам така, че мога да настроя когато се появиш под постинга тук да ми звъни, та довърших едно парче изолация н амезонетчето, защото надвечер като намине Кралицата на Нидерландзия да ми помогне да изправим гипс-картона, да имам фронт... И ей мА на, репликирам те.

Виж сега, МЪЖКА ПРОСТИТУТКЕ, като оставим настрана, че в ИДИОТСКИТЕ ми коментари се прокрадват по някой и друг СЕРИОЗЕН ФАКТ, спрямо които ти НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМЕШ ОТНОШЕНИЕ, ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА КАК ДА ГИ ОБОРИШ, стигаме до това:
АБЕ ТИ ЩО НЕ СИ ЕБЕШ ПУТКАТА МАЙНА?
цитирай
13. starforlife - ПС:
17.02.2020 11:14
Тези, които АЗ, АЗ И САМО АЗ! съм учил на програмиране, мога да ги покажа в Интернет и да се види нивото им.
Докато на твоите Програмисти нивото се вижда: Сайтовете, които си споделял, че са тяхно дело, в 30% от времето са неработоспособни, а в останалите 70% са дърварски.
Или не е факт, м?

Освен това, понеже пита наскоро какво лъжеши и тогава аз ти цитирах 2-3 пресни, от същия ден или предходния, твои лъжи, та сега да ти цитирам нова такава, която пусна вчера или онзи ден: ЛЪЖА Е, ЧЕ СИ МИ ДАВАЛ ФЕЙСБУК И ПРОЧИЕ НА... КОЙ БЕШЕ ТАМ ТВОЙ ПРОГРАМИСТ (син ли, зет ли).
ПРОСТО ТОВА Е ЛЪЖА, ВЕНЦЕНЦЕ-ЛЪЖЕЦО!
Никога не си ми давал такова нещо, но пък и да си го правил (а аз повтарям, че НЕ СИ), какво от това? Какво променя това бе, скапана кушко?
ЛЪЖА БЕШЕ И ТОВА, ЧЕ НЕ СИ МИ ПРАТИЛ СНИМКА НА КРЪЩЕЛНОТО, ЗАЩОТО СЪМ НЯМАЛ СКАЙП, ПРИМЕРНО. КОЙТО МИ ГО ИМАТ НАД 10 ЧОВЕКА ОТ БЛОГА И НАПРИМЕР В КОЙТО С АНГЕЛИНА ПИСКОВА СЕ ЧУВАМЕ РЕДОВНО.

Да продължавам ли да цитирам твои МАЛКИ или ПО-ГОЛЕМИ ЛЪЖИ, Венценце?
ЗАЩОТО ТИ ЛЪЖЕШ КАКТО ДИШАШ, ПЕДАЛЧЕ ГЕНЕРАЛСКО.
цитирай
14. vencivaleri1951 - Каква изящност на изказа Аполоне Делоне - шармантен си
17.02.2020 11:19
Сърдит на мама ли си , или копираш тате. Дано си самоук и целият триумф на лингвиста да е твой. Впрочем до скоро се чудех на кого янките се кръстили ,,Аполо,, , но вече знам. Малко прави ,,бум,,, но и ти Аполоне правиш ,,бум,, и ,,пръц,, то не е от въздуха под налягане за който говорят завистниците ти, а от енергията ти, нужна да препрограмираш света. Слава на Теб Аполоне Делоне. Прекланям се пред изящните ти сленг и мисъл. Так держать!



quote=vencivaleri1951]Трябваше да отлетиш с книгите си за Холандия та да разбера какво е загубила татковината ни. Днес по радиото чух песен - От ,,Гочето,, по високо нЕма, от Жорко по умно нЕма, от Георги по богато нЕма, от ,,Жоро ,,по атлетично и силно нЕма.
Ето иде трагична дата- 19 февруари. До скоро не разбирах думите на Апостола за времето. Запознавайки се с персоната ти, опознавайки те от ден на ден , разбрах прозрението на Левски. Та ти си прероден Левски.
Както Левски се е обрекъл да освобождава различни народи под иго, то ти
си се обрекъл да ги учиш на програмиране, а защо и не, да ги програмираш по своему.
Видно е от последователите ти , че ти се отдава. Е , по някой път някой, ая изплаква в ,,ефир,, но методът проба-грешка допуска процент отклонение от ,,правия път,,
Така че споко Аполоне, Ален Делоне. Не обръщай внимание на завистта ми....при нас бедните телом и духом тя/завистта/ единствено ни крепи. Така, че ожени Кортина, омъжи се ти и хич не обръщай внимание на дребни душици като мен.
Чух, че и Кралицата Нидерландска сутрин и вечер се моли и благодари по посока на мезонета ти. Да си жив Аполоне, Ален Делоне !!!

starforlife написа:
То и плюсовете са толкова съществени, колкото и минусите, но в случая искам да попитам минетчията, упс - минусчията: Какво толкова лошо видя в постинга, че изрази безсилието си по толкова смешен начин?
Селянин ли си и портата от снимката те комплексира, че прилича на твоята, а не на някоя ЗАПАДНА (ха ха ха), отваряща се авточматично с дистанционно?
Ама ние сме били видите ли "психо десни". Които не мисля, че друг освен Юлия (в това не влагам злост или подигравка, Юлия, и дори скоро ще изкажа крайно ЛИЧНО СВОЕ мнение колко си напреднала в (блоговото) развитието си) не слага минуси. Смешно е просто. Детинско е. Жалко е.
ПСИХО-ЛЕВАШКО Е.

[/quote]
цитирай
15. getmans1 - КУКУШЕЛЯ ВЧЕРАСЕ Е ВИХРИЛ ТУК С М...
17.02.2020 11:24
КУКУШЕЛЯ ВЧЕРАСЕ Е ВИХРИЛ ТУК С МЕНТЕ СНИМКИТЕ КАТО ПРЕЗ 14-та ГОД. ... ТО ЗА НЕГО И ПОДОБНИ СА 3 И 4 КЛИП;

http://kuschel.blog/drugi/2020/02/16/18-imashe-tuk-edna-piskova-goliam-fen-na-ukrainskite-demokra.1696419
цитирай
16. starforlife - ~ 14. vencivaleri1951
17.02.2020 11:37
Точно така, Венценце, дръж ме за дръжката, БЕЙБИ!
С уста ме дръж!

А иначе: Абе на янките "Аполо"то правело бум, ама янките се готвят да покорят Марс и след няма и два месеца програмата стартира.
Илон Мъск ще води Човечеството към тази нова негова огромна крачка, а не ПутКин с великите му (анимационни) хипер-дупер ракети.

И само не започвай с дюдюкането как видиш ли янките използвали руски ракетни двигатели, защото този мит го развенчавах вече.
цитирай
17. starforlife - ПС:
17.02.2020 11:39
И, Венценце-Путенце, не ми пречи, защото след малко идва Фемке Халсема да ми помага с изолацията.

ПС в ПС-а: Копирам едновременно и мама, която е била баш курвата на "Червените фенери" и ми е разправяла колко ти бил малък и как не си могъл да го вдигнеш още като студент... Ама копирам и тате, който пък й бил сводник и потвърждава думите на мама.
Само с бой си го вдигал.
Бой с кожена "гега" у дупето.
цитирай
18. vencivaleri1951 - Аполоне, как да не кажеш,, да Алилуя,,
17.02.2020 12:06
Отиде в Холандия и времето ,,замръзна,, Сега дори и ти , който си като самовар на печка се нуждаеш от топлоизолация- как ще мръзнат холандците , горките, само те си знаят
К, во са проектите на бат Бойко.
К,ви се фука той , че санирали оградата на пловдивския затвор? К, ви от това, като Жорко ще санира Амстердам. Едно ,,пръц,, и температурите паднаха.

starforlife написа:
И, Венценце-Путенце, не ми пречи, защото след малко идва Фемке Халсема да ми помага с изолацията.

ПС в ПС-а: Копирам едновременно и мама, която е била баш курвата на "Червените фенери" и ми е разправяла колко ти бил малък и как не си могъл да го вдигнеш още като студент... Ама копирам и тате, който пък й бил сводник и потвърждава думите на мама.
Само с бой си го вдигал.
Бой с кожена "гега" у дупето.

цитирай
19. starforlife - ~ 18. vencivaleri1951
17.02.2020 13:43
Ей, ПЕДАЛ, нЕма да мА обиждаш!
Моето "пръц" причинява глобалното затопляне бе, ИДИОТ!
Само още веднъж да си ми обидил ВЕЛИКОТО "пръц", принизявайки го до амстердамски смог, ЕБЛИВ ЧИКИДЖИЙО.
цитирай
20. starforlife - ПС:
17.02.2020 13:45
Когато започне да ти непонася да ГЪЛТАШ, само кажи нормално "Жоро, хайде да спрем с простотията" и ще уважа "молбата" ти.
Иначе ще те ебЪ у гъзЪ докато решЪ.

ПС в ПС-а: И отново наред с простотийте ТИ НАУЧИ нещо от мен (с което да се пудриш някъде пред някого) и това е името на амстердамската кметица - Фемке Халсема, която ми помага с изолацията.
цитирай
21. getmans1 - . . . ЧЕ, ТИ ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ МУ ОБЕЩА БЕ, ...
17.02.2020 14:14
... ЧЕ, ТИ ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ МУ ОБЕЩА БЕ, СТАР ... ТОЯ ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ С ВЪЗПРИЕМАНЕТО НА РЕАЛНА РЕЧ И ФАКТИ ... ПОДОБНО ДЪРЖАНИЕ МАЙ СЕ ОПРЕДЕЛЯ КАТО „КОЛОНОЛАЛИЯ„ или нещо подобно ... НЕ ЗНАМ, ЮЛКА Е ПО-ЗАПОЗНАТА ... ТЯ ИМА ДЕФИНИЦИЯТА

starforlife написа:
Когато започне да ти непонася да ГЪЛТАШ, само кажи нормално "Жоро, хайде да спрем с простотията" и ще уважа "молбата" ти.
Иначе ще те ебЪ у гъзЪ докато решЪ.

ПС в ПС-а: И отново наред с простотийте ТИ НАУЧИ нещо от мен (с което да се пудриш някъде пред някого) и това е името на амстердамската кметица - Фемке Халсема, която ми помага с изолацията.

цитирай
22. starforlife - Венценце... БУЛКА... Аз пак съм тук.
17.02.2020 16:45
А ти да не се задави със семенната ми течност (да не казвам сперма - упс, казах го) бе?
цитирай
23. starforlife - Радо, какво да ти кажа...
17.02.2020 16:46
Аз каквото обещая, обикновено го правя.
Стига да иска, отношенията ни с Венценцето-Путенцето могат да се нормализират.
Трабва да се случат просто две неща:
Първо: Да се извини на мен, теб и Корти например (да не продължавам със списъка, защото трябва най-малкото да включа и Любо примерно) за ЛЪЖИТЕ, които е сял по наш адрес.
и
Второ: ДА СПРЕ ДА ПРЕИНАЧАВА И ЛЪЖЕ.

И двете обаче са непосилни за него.
Защото е много смирен, хрисим и интелектуалец, та не може едно "Извинявай" да каже, а напоследък поне 5 пъти му показах, че ми го дължи по повод на свои идиотии само през последните дни.
цитирай
24. vencivaleri1951 - Не мога Аполоне Делоне.
17.02.2020 17:43
Не мога да спра да лъжа, в кръвта ми е. Особено като видя чист и деликатен човек като теб. От месец си или колкото там и вече кмет и видна социалистка и хубава жена
Е плътно до теб. Аз от година чакам автограф от Нинова , а тя не дава и не дава. Как да ти завиждам, как да не лъжа на всяка дума, как да съм възпитан ,като аз съм в ниското, а Вие с Гетьо във високото. И откъде у мен деликатния и възпитания речитатив , който гали ухото като музика на Шопен. Завиждам Ви и полудявам. ,,Иска ми се да ви изгризя носовете,, , а ти за извинение ще ми говориш. Богати, образовани, красиви, с красиви жени и любовници, а аз с една 40 години и толкоз. И как да не съм комунист. Искам революция, искам къщите ви, кварталите ви, магистратурите ви с цялата ,,злоба на роба,,


quote=starforlife]Аз каквото обещая, обикновено го правя.
Стига да иска, отношенията ни с Венценцето-Путенцето могат да се нормализират.
Трабва да се случат просто две неща:
Първо: Да се извини на мен, теб и Корти например (да не продължавам със списъка, защото трябва най-малкото да включа и Любо примерно) за ЛЪЖИТЕ, които е сял по наш адрес.
и
Второ: ДА СПРЕ ДА ПРЕИНАЧАВА И ЛЪЖЕ.

И двете обаче са непосилни за него.
Защото е много смирен, хрисим и интелектуалец, та не може едно "Извинявай" да каже, а напоследък поне 5 пъти му показах, че ми го дължи по повод на свои идиотии само през последните дни.[/quote]
цитирай
25. catforlife - 23 starforlife
17.02.2020 17:57
А ти кога ще започнеш да се извиняваш? М?
цитирай
26. starforlife - ~ 24. vencivaleri1951
17.02.2020 18:21
Виж сега, ВЕНЦЕНЦЕ-ПУТЕНЦЕ...
Като оставим настрана това, че когато се обръщаш към повече от един човек (в случая нас с Радо) не се пише "Вие", а се пише "вие"...
Като оставим настрана и това, че вече няколко пъти ти казвам, че преди и след обръщение, особено име, се поставя запетайка...
Стигаме до това, че МОИТЕ МАГИСТРАЛИ нЕма да ги пипаш, ей, КАПУТ.
Кметици... Лъвици... С по ТРИ ЦИЦИ... Може! Ама магистралите МИ...
РАЗБРА ЛИ БЕ, МАЗОХИСТ?!
цитирай
27. starforlife - ~
17.02.2020 18:22
catforlife написа:
А ти кога ще започнеш да се извиняваш? М?

МАУ, ТИ НЕ СЕ БЪРКАЙ ТАМ, КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТАТА!
М О Л Я !
цитирай
28. starforlife - Но пък понеже ТИ ме заговори (на Мау продължавам да говоря - да не се объркаш Венценце-Педалченце), та да кажа:
17.02.2020 18:23
На 31-ви ти ми писа на ЛС, цитирам: "Мога ли да те помоля да не ми коментираш постовете? Батко?!"
И от тогава аз една думичка не съм обелил нито под постингите ти, нито като съобщение. Отговор дори не ти върнах.
ЗАЩОТО ТАКА Е НОРМАЛНО И РЕДНО!
Тоест, не започнах да питам "Ама защо?... Ама какво?... Ама кой какво каза?..."
Последното, защото това "батко" може да ти е пуснато по нанадолнището (не казвам, че е така) от една откачалка тук, която ми помни думата, Мау, че вече е свалила (а и не само тя) твоята (готина междувпрочем) снимка и все някога ще бъдеш вкарана в лайна, които ще са мноооого по-неприятни от тези, които ти сервирах аз.
Запомни го от... БАТКО си. Ха ха ха
(и отбележи факта, че не ти се намесих сутринта с мнение/съвет да не качваш лични снимки ТУК)
Нещо повече, Мау: До сутринта аз дори не бях се вясвал в блога ти, а сутринта го направих, защото мислех да те спомена като НИК в един коментар, НО Е ФАКТ, ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХ, нали така?
Е...
От 31-ви януари, до сутринта, ти имаше 11 постинга (изброих ги без да ги отварям дори, а ги изброих, защото щях да цитирам бройката им) и аз не само не съм те коментирал, а дори не съм те чел.
ЧЕСТНА ПЕДЕРАС (без "Т", защото така ме нарекоха днес там, където моите ПОШЛИ ОБИДИ, признавам, се трият, а тези по мой адрес не. Затова от днес ЧерноПръдльо е вече И ЛИЦЕМЕР.) КА ("ка"-то е завършека на "педерас").

Май стига толкова реплики към теб, Мау, но пък само да завърша с това:
Ако питаш кога ще започна да се извинявам на такива като ВенцитУ-ПутЮтУ, то не е твоя работа.
Ако обаче питаш на теб кога ще започна да се извинявам, то аз ти го казах ПРЕДИ 31-ви януари, но ти май не слушаш... БАТКО си - ха ха ха.

А, ако нещо в поведението ми ТУК не ти понася - че кой ти е казал, Мау че в този Живот всички трябва да ти понасят?
М?


ПС: И, Мау, не си спомням дали сме говорили каква е специалността ми от онова ви'шО, дето не е свързано изобщо с хай-технологии. Но и да не сме, че да се замислиш в/у ВЕРБАЛНОТО ми БЛОГОВО поведение - какво ти пука?
цитирай
29. getmans1 - Не мога да спра да лъжа, в кръвта ми е. ...
17.02.2020 18:37
vencivaleri1951 написа:
Не мога да спра да лъжа, в кръвта ми е.


... за едно нещо вече сме на едно мнеие ... хахахахаха
цитирай
30. catforlife - 28 starforlife
17.02.2020 19:09
Хахах, пак за теб си говориш. Ти си неспасяем. Много се забавлявах на това с Юлия. Ще ме качи в някой сайт за запознанства ли? М? Ползвам М-то щото си е мое, нал тъй! Но моето е друго, не е арогантно, като твоето. Та за сайта, па колко му е ще се запозная с някой. Хахах. И да те светна програмисте, че всеки с два грама мозък може да ме намери в нета. Аз не се крия. Та на въпроса кривчо, щото не си прав. Никой, нищо не ми е пускал, нито за Батко, нито за друго, сама го видях. Това за Баткото си се върни и си прочети коментарите спрямо мен и ще видиш от къде е. А що се отнася до поведението ти, сам си носиш отговорност за него, но като страничен наблюдател мога да кажа, че за мен е неприемливо. Просто е комично, че караш някой да прави нещо, което ти нямаш доблестта да направиш. Ама един чаршаф за Юлия и за себе си ми написа. А освен, че е нормално да съм обидена, нямаме никакви общи блогови интереси. До свиждане!
цитирай
31. starforlife - ~ 30. catforlife
17.02.2020 20:33
Виж сега, Мау... Мога да те репликирам по два начина: кратък и чаршафен.
Краткият ще го прескоча, защото хептен ще си помислиш, че явно много съм се променил (ли?) от 2008-ма.
Затова ще карам с чаршафения и то стуктурирано, по "подточките" в коментара ти:
- Че за кого другиго да говоря бре, Мау? Винаги се говори за най-умния, най-красивия, най-, най-, най-
А това СЪМ АЗ! Ха ха ха
https://www.youtube.com/watch?v=56LjFMfzAFk

- Е... Чак пък неспасяем. Стига някоя да мА обдиша...
Това не е покана, ей! "На място, кранто!".

- Забавлявай се докато можеш, защото нека не те притеснявам, но има голяма вероятност да не се разминеш с това, за което говориш. И не казвам, че Юлия ЕВЕНТУАЛНО ще го направи, но тук ОТДАВНА има "хора", които ще изровят не твои снимки, а на СЕМЕЙСТВОТО ТИ, на ДЕЦАТА ТИ, и ще сътворят какви ли не гаври с тях. И ако това се случи - не ми задавай отново въпроса за извиването на вратовете.

- А аз къде съм казал, че някой нещо ти е пускал? М? (Ама така, максимално арогантно "М"). Я чети внимателно, защото ако си спомняш, ДЕТАЙЛИТЕ са важно нещо и за ТЯХ на 20-ти октомври 2008-ма, в 21:35 часа, ти написах: "Иначе Този Свят ще си остане като бездарна творба на забързан художник, който не е отделил изобщо време на така важните Детайли." Естествено, че АЗ, АЗ и САМО АЗ, мога да чета постинга ти дори и деактивиран.

- Това за чаршафа не го разбрах, но пък ще СЕ ОГЛЕДАМ и някой май ще "си носи(без "ш") отговорността за него" така, както аз СТОЯ С ИМЕТО СИ, ЛИКА СИ И ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ГОВОРЯ ИЛИ ПРАВЯ ТУК, НОСЯ ОТГОВОРНОСТ, ЗА РАЗЛИКА ОТ КУП АНОНИМКИ, НА КОИТО ТИ СИ ГОТОВА ДА ГЛАСУВАШ ПО-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ, ОТ НА ТОЗИ, ЗА КОЙТО СЕ ИЗХВЪРЛИ КАТО ЧИКИЯ НА ПЯСЪК, ЧЕ МУ ПОЗНАВАШ ДОРИ НЮАНСИТЕ.

- "До свиждане!" ми звучи като, че ще ме пращаш в "Пирогов", но пък:
https://www.youtube.com/watch?v=A5P7cY5Uing

- И ще зъвърша за нормалното да си обидена и прочие никаквите ни общи блогови интереси с това, което ти ми писа на същия този 20-ти октомври 2008-ма в 22:33 часа: Така е, Дид, така е! "Докато не решим да хвърляме зарове" Не аз, ти го написа:
цитирай
32. starforlife - И, Дид... Имаш пропуск.
17.02.2020 20:38
Един постинг от преди вече 12 години не си деактивирала, под който има мой коментар.
Ето, помагам ти, че да не го търсиш:

starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/02/12/da-vijdate-tuk-da-pluva-korabche.247132

И не ме питай как така правя, че линк към мой постинг да води до твой.
Някои тук ще кажат, че е така, понеже си ми клонинг, но на твоя Интелект няма да му отива.
цитирай
33. catforlife - 31,32 starforlife
17.02.2020 21:14
Виж сега, животът ме е срещал с всякакъв тип хора, ама всякакъв от проститутки мутри и сутеньори, през всякакъв вид ченгета, военни и т.н, сега се срещам с психопати в костюми и масови убийци на токчета. Представи си ме срещна и с теб. Не можеш да си представиш, колко нелепо ми звучи да ме плашиш с блогери от блог.бг. Аз съм възпитана и културна, имам мои идеали, но не смятам да ги налагам на никого. Даже се зачитам в различните мнения, защото знаеш ли, и в тях намирам истини. Аз врагове нямам, но ако някой ме припознал, като такъв, хич не се бой, ще се оправя. А за до свиждането не знаех, че ще го възприемеш така. Аз съм твърдо против всякакво насилие.
цитирай
34. starforlife - ~ 33. catforlife
17.02.2020 22:53
Дид, МРАЗЯ ТЕ! Хаааааа ха ха
Развали ми раздумката с Венценцето-Путенцето значи.
А сега сериоз:

- Дид, това с какви хора те е срещал ШАРЕНИЯ живот, ама никого тук не го е еня. Особено пък мен. С мен не те срещна - аз влетях в "живота" ти НА РАБОТАТА и това няма нищо общо с джапанките.

- Аз да те плаша?! Ама ти сериозно ли?! Такава нелепица не очаквах от теб, Дид! Ни най-малко не съм имал намерение да те плаша. Просто те подготвих за това, че когато ЕВЕНТУАЛНО се подиграват с децата ти и дори "физически" влезнат в живота им, ти ще се почувстваш много по-зле, отколкото когато си видяла в какво съм те "забъркал" аз. А спомни си, че се чувстваше и сигурно още се чувстваш зле. (Това не означава, че аз ще тръгна да ти се извинявам. Не. Ни най-малко. Не тук, не сега и не така - това пределно ясно ти го казах.)

- Че аз да не би да налагам идеалите си на някого? М? (Ама така - още по-арогантно "М".) Много неща не са ти ясни спрямо поведението ми ОТ ОКОЛО ГОДИНА-ГОДИНА И НЕЩО ТУК, подчертавам ТУК, и това да ме "съдиш" (не пропускай кавичките) ни най-малко не е релевантно (но пък честно да ти кажа не ми и влияе).

- Представи си, аз също извличам Истини от чуждите мнения. Представи ли си го, м? М?

- Никой не е казал, че имаш или ще имаш врагове. Някои хора изливат помия просто хей така, без повод. Просто за това, защо с това се "хранят". Да ти дам ли линк до блог на БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛ (говоря буквално, Дид), в който ако има 200 постинга, то 190 са някаква помия по отношение на някого и основно един човек (включително и разни нескопосани монтажи на негови снимки) и едва 10 са що-годе нормални. Но пък в коментарите под тях сигурно отново не е нормална обстановката.
Искрено се надявам, че това от което се опасявам няма да ти се случи ТУК, но пък и ти обещавам, че ако ти го причини някой в някаква такава крайна форма... Знаеш, "познаваш" нюансите ми и... (Каска... Маска... Пистоует...) И не, защото си нещо специална, не. А, защото да го кажем пресилено - си била част от част (не е грешка) от живота ми и то повече, отколкото ти си мислиш.

- Не само за "до свиждането", а за много други неща АЗ СЕ ШЕГУВАХ, ДИД!
Да не говорим, че в "Пирогов" имам толкова много познати, че все едно съм си вкъщи, а поне 3 сестри (ама такива, на които бедрото започва от сливицата) ми са навити и до ден днешен. Все пак вече бивша Главна сестра на "Пирогов" е съпруга на първи братовчед, с когото сме дупе и гащи, а и, знаеш, често съм чувствал задължение да ходя на свиждане на някой, когото съм вкарал там - ха ха ха.
Да не говорим колко далеч ми идва "Пирогов" чисто физически-километрично в момента.

- Насилието... Това е мнооого дълга тема на разговор.

Та те така, МАУ.
цитирай
35. catforlife - Виж сега,
17.02.2020 23:45
Когато става въпрос за децата ми, и допускането дори, че някой може да им навреди, този „някой”, трябва да е напълно наясно, че ако го докопам, това с насилието не важи. Но то ще бъде отговор. А пък, ако този „някой”, го докопа таткото на децата ми...все пак, не сме ходили във Варна да дресира делфини. Много осторожно с моите деца, който и да си ти „някой”. Бау!
цитирай
36. starforlife - ~ 35. catforlife
18.02.2020 09:28
~ перманентен маркер 826-243 ~

Виж сега, Дид…
Оспамихме постинга на Радо… Да не говорим, че ти ми опропасти задушевния разговор с Венценцето-Путенцето, при който моят език колкото и да е крайно пошъл, е език на Истината и дори тук-там се прокрадва по някоя и друга полезност най-малкото като обогатяване на общата култура, докато неговото са жалки опити да продължава да ме клевети, дискредитира и представя като кофти човек в очите на околните. Което естествено нито ме интересува, нито пък КАПУТЪТ СПУКАН успява, защото ТУК ме познават над 15 съблогъра РЕАЛНО, а и почти половината от екипа на „Инвестор“. Така, че…
Така, че продължавам да те мразя за това, че провали въпросния задушевен разговор и сега ще те рекоментирам по два начина, с първия отмъщавайки ти за проваляването, а с втория…
Дид, не ми ги ‘фали ВОЕННИТЕ (и особено пък БАРЕТИТЕ). Те са тъпи като чукундури. Е… Твоят Миро прави лееко изключение, ама леко.
Защото например си спомням един случай, при който:
Бяхме ходили с Убавицата да наливаме минерална вода от чешмата "горе" към МОЛ-а (по онова време, знаеш, Варна имаше само един МОЛ) и когато се върнахме и аз тръгнах да слагам тубата на диспенсъра, ТЯ! "изкрещя": "Чакай-чакай!" Викам: "Какво МА, ПАРЦАЛ?" (знаеш колко гальовно си говорехме един на друг), а ТЯ!: "Чакай да застела с кърпи БЕ, ПРОСТАК!".
"Какво ше застилаш МА, КУЧКО? Какви кърпи? Защо МА?..." ; "Ами като обърнеш тубата и всичко ще стане във вода БЕ, МИКРОЦЕФАЛ!" ; "Абе ти луда ли си МА, ОТКАЧАЛКО?"… И разбрах как инструкторите-военни, когато обръщали тубата да я сложат на диспенсъра, преди това бутали възвратната тапа и… така.
Е… Обърнах и поставих тубата както си му е реда и със ЗЛОСТ се посмях ЗЛОБНО (ха ха ха) на ТЪПОТО учудване на КРАСТАВАТА Убавицата как до този момент винаги ставало море при тази толкова елементарна ПРОГРАМИСТКА (ново ха ха ха) операция.

А сега по-сериозният ми коментар.
(Но него по-късно през деня, защото ще е и той малко по-океанословен, а трябва да излезна по задачка.)
цитирай
37. starforlife - Е... Да наДРАСкам втория вид на рекоментара си спрямо теб, Мау.
19.02.2020 15:52
~ перманентен маркер 1446-339 ~

- Ами естествено, че ще говоря за МЕН. Но ние май не сме говорили за онова ви'шО, за което те питах онзи ден. Е... Някой Ден МОЖЕ БИ ще поговорим и тогава ще схванеш някои неща. Фундаментални неща, които не съм измислил аз, но пък практиката ми е показала, че тези, които са ги измислили са били наистина умни хора. Сигурно са били все охранители от Бусманци - ха ха ха.

- Като каза "Юлия", сега може да прочетеш коментара й под номер 5 под настоящия й постинг.
http://fun1001.blog.bg/tq-i-toi/2020/02/19/kotka-na-trona.1696923
И само ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЯ, че ни най-малко не искам да ти кажа, че ТАЗИ ПЕРСОНА, за която говори там Юлка ще направи нещо гнусно спрямо Децата ти. НЕ!
Има къде-къде по-пут... ууупс, по-големи маниаци и болни мозъци тук, Мау.
И да повторя, че ти не си била тук от години... Може да се каже над 10 години... И не познаваш това място в една коренно различна светлина от онова, което беше от 2006-та до към 2009-та, 2010-та.

- (следва още)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6073847
Постинги: 2742
Коментари: 26498
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031