Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2020 08:58 - Как се правят ФАШИСТИ ... много е лесно
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 876 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 25.02.2020 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                             ...  АНТИФАШИСТИТЕ КАК, ГО ЗНАЯТ И РЕДОВНО ГО ПРАВЯТ

                                За българските антифашисти фашизмът е жизнено важен,
                                        като слънцето и въздуха за всяко живо същество.


                                                                                   ...

       Светослава Рудолф: Окалях Антон Тодоров без вина, набърках и името на Левски

    image

                                                                    Светослава Ррдолф

 

Журналистката Светослава Рудолф, която през последните години се е отдала на паранормалните явления изпадна в доста смотаняшка ситуация. На страницата си във фейсбук тя се разкая, че е оклеветила политолога Антон Тодоров. От телевизионния екран тя разпространи новина от фалшиви сайтове, че Тодоров нарекъл Левски терорист и престъпник. Ето обясненията на Рудолф:
 

„Искам да поднеса извиненията си на Антон Тодоров, публицист и съветник в ГЕРБ. В предаването на Стефан Солаков по СКАТ цитирах пост във Фейсбук срещу Васил Левски, написан, както изглеждаше, от Антон Тодоров. Беше под профил с негова снимка и тиражиран в много сайтове. Той се свърза с мен, ужасно разтревожен и ми каза, че това е фейк, който нарочно разпространяват, за да го злепоставят. Чувствам се много зле от цялата ситуация! Погнусена съм от хората, които се саморазправят така подло с някого. Сега той е принуден да звъни на кой ли не и да обяснява, че няма сестра... И на мен се е случвало и познавам усещането на окаляност без вина. Съжалявам много и за оскверняването на името на Левски в случая. (По-долу са скрийншотове само на малка част от фалшивите публикации...)”. 

Несръчното извинение на г-жа Рудолф би подхождало повече на човек, който е далече от журналистиката. Притеснително е, че хора с над 30 години медиен стаж не знаят как да подбират източниците си на информация.

             image





              ...И така, като си отидат ТЕЗИ ДОБЛЕСТНИ МАСКИРАНИ АНТИФАШИСТИ
                             автоматично ще изчезнат и фашистите ... време, е.


image

                     ... ВРЕМЕ Е, ДА СЕ ПОЯВИ ГОРСКИЯТ СТРАЖАР И ... ДА НАСТАНЕ МИР.



Гласувай:
5



1. 1997 - Внушението, че Тодоров е оклеветен от антифашисти е недоказано
25.02.2020 10:08
Докато това, че Светослава плува по течението е факт.
цитирай
2. getmans1 - ДО - 1. 1997 - Внушението, че Тодоров е оклеветен от антифашисти е недоказано 10:08
25.02.2020 14:31
1997 написа:
Докато това, че Светослава плува по течението е факт.


... А МИТКА ГРЪБЧЕВА КАКВО КАЗВА ПО ВЪПРОСА ...... А, МОЖЕ БИ ТОВА Е ТВОЯТА ИСТИНА;

„ ‎Svetoslav Mishev‎ до Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ! 23 часа · Stoyan Georgiev Stoyanov 21 февруари в 16:53 ч. КАТО БЪЛГАРСКИ ПИСАТЕЛ НАСТОЯВАМ ЕВРОДЕПУТАТЪТ АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ ВЕДНАГА ДА БЪДЕ ОТЗОВАН И ДА БЪДЕ ДАДЕН ПОД СЪД ЗА ОСКВЕРНЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ГЕРОИ БОТЕВ И В. ЛЕВСКИ, ЗАЕДНО С КРЕТЕНА АНТОН ТОДОРОВ!
ГЕШЕВ, ДЕЙСТВАЙ! ЕДВА ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМ В ТЕБ!
НЕЧУВАНО И НЕДОПУСТИМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА НАРЕЧЕШ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ РУСКИ АГЕНТИ, УБИЙЦИ И КОМУНИСТИ! И ТАКИВА ГНУСНИ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИ ДЕЯНИЯ НАЙ-ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРАТ!
ПОДОБНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ
Т. НАР. "ПИСАТЕЛ" ХРИСТО СТОЯНОВ И КЪМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАУКООБРАЗНИ КРЕТЕНИ, КОИТО ОБВИНЯВАТ РУСИЯ И ГРАФ ИГНАТИЕВ ЗА СМЪРТТА НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА, А САМИЯ НЕГО - В УБИЙСТВО!
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ВСЯКАКВО БЕЗОТГОВОРНО РУГАТЕЛСТВО И ПОСЕГАТЕЛСТВО КЪМ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ГЕРОИ В УГОДА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ПОЛИТИЦИ ИЛИ ГРАНТАДЖИИ!
ДА СИ ХОДЯТ В АМЕРИКА ЗАЕДНО С ВОЕННИТЕ СИ БАЗИ И ПРЕСТЪПНИТЕ НПО-ТА!
НИЕ НЕ ГИ ЩЕМ! „
цитирай
3. vencivaleri1951 - Дамата се е объркала.
25.02.2020 15:18
Антон Тодоров навремето окачестви като главатар на престъпна шайка ,,второтО,, Левски. Колегата му по ,,обръщане на палачинката,, Тома Биков също вкара ,,второто Левски,, в банда. Обеща и да го вкара в затвора.
А ,,второто Левски,, бе обявено от Цветан Цветанов / който сега казва че ,,Левскито ,, се оказало Юда / и узаконено от Цецка Цачева.
Бе сведено до знанието от хора на мисирките и колко му е и някоя патица да се обърка.
цитирай
4. getmans1 - Антон Тодоров навремето окачестви ...
25.02.2020 18:18
vencivaleri1951 написа:
Антон Тодоров навремето окачестви като главатар на престъпна шайка ,,второтО,, Левски. Колегата му по ,,обръщане на палачинката,, Тома Биков също вкара ,,второто Левски,, в банда. Обеща и да го вкара в затвора.
А ,,второто Левски,, бе обявено от Цветан Цветанов / който сега казва че ,,Левскито ,, се оказало Юда / и узаконено от Цецка Цачева.
Бе сведено до знанието от хора на мисирките и колко му е и някоя патица да се обърка.


... И каква е тука връзката ... може би „щом не е бсп, значи е фашист„ а


цитирай
5. fun1001 - !!! от ден на ден, все повече ме изумява Другариата...
25.02.2020 20:44

И каква е тука връзката ... може би „щом не е бсп, значи е фашист„ а
цитирай
6. vmir - 5. fun1001 - !!! от ден на ден, все повече ме изумява Другариата...
26.02.2020 04:06
fun1001 написа:

И каква е тука връзката ... може би „щом не е бсп, значи е фашист„ а


Това е само измежду важните им тактически опорни точки. По-съществена според мен в случая е неприязънта, презрението и дори омразата към всеки, който си признава грешка. Защото това е крайно несъвместимо с болшевишкия морал, който се простира върху презумпцията, че единствено болшевиките имат право на привилегии, следователно, правата на останалите трябва да бъдат ограничавани, за да бъдат възможни болшевишките привилегии. Нямам предвид само материални и житейски привилегии, а преди всичко "морални" такива, произтичащи от първите. Като правото на "безочие", като например да набеждаваш в "предателство" или "ренегатство" онези, които са се разграничили от болшевишките престъпления. Или още по-фрапиращия случай - хем да се правиш на "съчувстващ" на жертвите на болшевизма, хем да славословиш палачите им като "герои". Което е безсрамна манифестация на свойството да бъдеш "вся и всьо", което е също болшевишка привилегия, гавреща се с покосените съдби зад претенцията, че привилегиите ти нямат нищо общо с онези, на които фамилията им е била разгонена или затрита за да го има болшевизма.

Защо бяха разгонени толкова фамилии, освен ако не да могат олигофрени да бъдат поставяни за ментори с помощта на танкове и терор? Олигофренът няма собствен разум и съвест, но претендира за такива повече от всеки друг. И словоблудства с клишета, продължавайки опитите да обсеби дори моралната утеха на жертвите си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6072300
Постинги: 2741
Коментари: 26493
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031