Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2020 08:57 - ЮРУШ ДА ВИ ВИДИМ ... ИЗВОДИТЕ - ГОРЕЩИТЕ ДИВИДЕНТИ СА В ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1385 Коментари: 11 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2020 09:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                  ... СПОРЕД МЕН, ДОНИ-то Е СПАЛ НА ЛЕТИЩЕТО 
                                             ДА Е ПОСРЕЩАЧ - НУМБЪР УАН 
                                             /
СУЕТНИЯТ МУ ПУЯК НИЕДИН /

                              Тръмп трогнат: Много, много мило! Китай и Русия
                           ни изпратиха голям самолет с медицинско оборудване

    image

Доналд Тръмп

  Американският президент Доналд Тръмп заяви, че във връзка с пандемията от Ковид-19 Русия и Китай са изпратили на САЩ самолети с медицинско оборудване, предава ТАСС.

„Имаме отлични отношения с много страни. Китай ни изпрати някои неща...  Русия ни изпрати много, много голям самолет ... с медицинско оборудване. Това е много мило“, заяви Тръмп на брифинг в Белия дом, без да дава повече подробности.

Според информация на университета Джонс Хопкинс, който прави изчисления въз основа на данни от федералните и местните власти, в САЩ са регистрирани повече от 160 хиляди случая на зараза с новия коронавирус. Починали са над 2,9 хиляди души.

Болестта, причинена от новия коронавирус, беше регистрирана в края на 2019 г. в Централен Китай и се разпространи в над 160 страни и бе призната за пандемия от Световната здравна организация на 11 март. Според последните данни в света са заразени над 720 хиляди души, регистрирани са около 35 хиляди смъртни случая. ("Фокус")



Гласувай:
4



1. getmans1 - Очаквам първи -ПЪРВИ - андрей...
31.03.2020 09:10
Очаквам първи -
ПЪРВИ - андрей ... оф, отчел се вече 09:08 и ми става веке по-леко
ВТОРИ - О.К.
ТРЕТИ - 1997
ЧЕТВЪРТИ - крумчевенозъби
ПЕТИ - анонимен65

ДОНОСНИЦИ - знайни и незнайни да гЕ
цитирай
2. starforlife - Защо ги лъжеш бре, Радо? Първи на летището бях АЗ! и АЗ посрещнах самальота, пилотиран от самия Радев.
31.03.2020 09:16
И първото нещо, което извадих от него, самальота, бе ей това якенце секънд хенд, което дадох на Тръм, а той милият като се просълзи...
цитирай
3. getmans1 - . . . Бая си го стискал скрънзо, я глей ...
31.03.2020 09:21
... Бая си го стискал скрънзо, я глей ко измачкано ... не тей срам.

starforlife написа:
И първото нещо, което извадих от него, самальота, бе ей това якенце секънд хенд, което дадох на Тръм, а той милият като се просълзи...

цитирай
4. elenkokoschkov - ИГРАЯТ ИГРИЧКИ!
31.03.2020 09:35
Сичкото това заради нафтата!
цитирай
5. getmans1 - . . . А БЕ, НАФТАТА. . . това са просто ...
31.03.2020 09:49
... А БЕ, НАФТАТА ... това са просто жестове ... Русия се оля в ИТАЛИЯ ... защото истинската помощ я оказва ГЕРМАНИЯ - тихомълком


elenkokoschkov написа:
Сичкото това заради нафтата!

цитирай
6. starforlife - Радо, аз искам две неща да кажа:
31.03.2020 11:25
Първото е въпрос на информация, която беше съобщена вчера по новините тук и касае това, че САЩ предоставят помощ от 100 милиона долара (говоря като финансова помощ - отделно медицинско оборудване на... не си спомням стойността) на Италия, което не искам да кажа, че превръща в смешна помощта на Русия с "пръскачките", защото в такива моменти е важен дори жестът като морална подкрепа, при все, че с морал болест не се бори.
Второто е въпрос на това разсъждават ли хората преди просто псредствените да започнат да дюдюкат, а троловете да политикопропагандират?
Русия била изпратила ВЕДНАГА "водоноските", а Европа казала на Италия да чака 2 седмици.
А въпросните две категории, които споменах по-гор,е хей така, с интелект и липса на посредственост, правят ли връзка, че някои са не само отговорни, а и Професионалисти и когато ще изпращат медицински екип (примерно), те ще подложат в случая въпросните екипи и прочие на карантинен период например, за да не доведат до обратен ефект действията си?
И дават ли си сметка, че точно 2 седмици е въпросният карантинен период, който към момента се приема спрямо вируса?
Тоест, моето приканване към хората е да мислят преди да се правят на компетентни професори по всичкология.
Защото всеки може да НАРЕДИ на един военен екип да се качи в един военен самолет и отлети нанякъде, където все пак го допускат, но с това дали само не нарежда (вече като подредба, а не заповед) картите за бъдещите си политико-икономически ходове? Въпросът е и какво носи със себе си такъв екип не толкова като помощ, а като Отговорност?
Путин може ли да заложи реномето си, да не говорим за живота си, че точно тези помагащи не са заразоносители и на каква база? Празнодумие като 90% от приказките му?
цитирай
7. apostapostoloff - Тъй като де факто Путин назначи Тръмп
31.03.2020 11:36
на този пост (доказаха го Гадостина, Елена Гунчева и Паликрушева), сега той му оказва братска помощ. Оказва ме му я всъщност ние, българите, защото сме част от братския руски народ. Доказаха го отдавна Гадостина, Гунчева и сие.

Преди време деденцето написа, че прогресивното човечество разчита единствено и само на Путин, но вие, психодесните, му се присмяхте. Разбрахте ли сега колко долни типове сте?!
цитирай
8. getmans1 - ПУТЛЕРИСТИТЕ У НАС НАДА ДА СЕ УЧАТ НА ...
31.03.2020 12:18
ПУТЛЕРИСТИТЕ У НАС НАДА ДА СЕ УЧАТ НА ОТНОШЕНИЕ;

„Италия за помощта от Ердоган: Благодаря ти, сестро Турция!
Турция изпраща и на Испания самолет с медицински консумативи


цитирай
9. get - 6. starforlife - Радо, аз искам две неща да кажа ... А на мен Георге, ДА ДОПЪЛНЯ?
31.03.2020 12:37
starforlife написа:

Радо, аз искам две неща да кажа:


Още през 1970 г. некоронования ФИНАНСОВ КРАЛ НА САЩ, Д. Рокфелер, прави частно посещение на тогавашния държавен глава на СССР - Алексей Косигин!
- При проведената СРЕЩА И ПРЕДВАРИТЕЛНИ РАЗГОВОРИ - Косигин предлага:
А/ Рокфелер да окаже ПОМОЩ НА СССР - за:

- превръщане на СЪВЕТСКАТА РУБЛА В КОНВЕРТИРУЕМА;
- проекти ПО СЪВМЕСТНО ИЗГРАЖДАНЕ на Атомни електростнанции ... като се е предвиждало първата да се изгради на територията на СССР - и същата - да Е, С ОБЩА СОБСТВЕНОСТ - експлоатация, съответно РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА печалбата?

Б/ Рокфелер - не отхвърлил предложението на Косигин - но дал да се разбере, че за това е още рано да се говори предвид недобрата подготвеност - ПОРАДИ КОЕТО създал така известните СРЕЩИ НА ВИСОКО РАВНИЩЕ: СССР - САЩ, известни още и като "Дартмудски срещи(също и "семинари")?

В/ При тези "СЕМИНАРИ" ... ДВУСТРАННИ - в непринудена обстановка са се провеждали дискусии, между "НЕНАВИЖДАЩИТЕ СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ" - на двете страни "С враждебни СПОРЕД МАРКСИЗМА - социални системи"(?) те и СВЕТОВНИ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ ХЕГЕМОНИ ... С УЧАСТИЕ из средите ИМ на политици, учени и интелектуали.

Г/ Когато селското-стопанство на СССР закъсва дотам, та е в невъзможност да изхранва страната ... РОКФЕЛЕР с негово финансово ПОСРЕДНИЧЕСТВО ОРГАНИЗИРА ДОСТАВКА НА ХРАНИТЕЛНИ СУРОВИНИ и СТОКИ - да спаси ВРАГЪТ НА (агресивно-капиталистическата)АМЕРИКА ... (най-справедливия измежду социалистическите държави) СССР.

Д/ Съответно - БЛАГОДАРНОТО за ВРАЖЕСКАТА ПОЛИТИКА НА ВОЕННОЛЮБИВО-ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА САЩ - СЪВЕТСКО политическо ръководство (то пък класово-осъзнато И БОРЕЩО СЕ с американския империализъм:))) - Прави ответен жест към Дейвид Рокфелер - ЧРЕЗ даване разрешение за ОТКРИВАНЕ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БАНКАТА "Рокфелер" в Москва?

Е/ ... и ей тъй едни такива - работи за ИДЕОЛОГИЧЕСКИ-ШИЗОФРЕННАТА "любов-и-омраза" МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ХЕГЕМОНИ - УПРАВЛЯВАЩИ СВЕТА ???? :)))) !


С ДОПЪЛНЕНИЕ-цитат? От мемоарната книга на Рокфелер, за да не бъда голословен, като "лъжлив-Венци" ... номенклатурно-червения-капиталист, същевременно и "борец срещу капитализма":))) ?!

Да видим - какво си спомня БАНКЕРА-КРЪВОПИЕЦ по въпроса - ето Цитата:

"Большой прорыв произошел, когда мы выступили в качестве одного из ведущих американских банков по финансированию миллиардной советской закупки зерна в 1971 году. На следующий год мы начали дискуссии с советскими властями по вопросу об открытии представительства в Москве. В ноябре 1972 года «Чейз» получил разрешение создать представительский офис — он был первым американским банком, получившим лицензию.

Местом нахождения офиса был дом №1 по площади Карла Маркса. Официальное открытие бизнеса состоялось в мае 1973 года."

- край на, по капиталистическо-кръвопийския МОЙ цитат :))) !!!?

...............................................
П.П-ПРОДЪЛЖЕНИЕ
На коментара (НАПИСАНО ВЕЧЕ В 14:10 часа) - след, написаният мой ПЪРВИ наглед "Ни в клин - ни в ръкав"? - Коментар ... продиктуван - от един друг?

Ето този под №4?
elenkokoschkov написа:

- ИГРАЯТ ИГРИЧКИ!
Сичкото това заради нафтата!


Не е заради нафтата а ЗАРАДИ кризата настъпила при СВЕТОВНАТА-РАЗМЕННА ВАЛУТА ... която след средата на 70-те от "златен-долар" ... поради СЪЩНОСТНОТО КАТО ПРОМЯНА ПРИ НЕГО(нея валутата) ... започнаха да наричат "петро-долар" ?
цитирай
10. get - До 8. getmans1 - "путлеристите" у нас ПЪРВО СЛЕДВА ДА ПРОЧЕТАТ И ОСЪЗНАЯТ ведно с Путин - СЛЕДНОТО ?
31.03.2020 16:02
getmans1 написа:


ПУТЛЕРИСТИТЕ У НАС НАДА ДА СЕ УЧАТ НА ОТНОШЕНИЕ;

...


Путлер не е император или генерален секретар на комунистическата партия - а президент на Русия ... НЕ НА СССР !?
И като ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ - същият следва да ПОКАЖЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА СПАЗВА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ-КОНСТИТУЦИОННИ ПРИНЦИПИ + общовалидните МЕЖДУНАРОДНО-ПРАВНИ НОРМИ!

ВТОРО - тябва малко от малка да покаже, че е ДЕМОКРАТИЧНО избран политик - с което ДЕМОНСТРИРА нещо по-различно от досегашното му поведение, на ИРАЦИОНАЛЕН ЛИДЕР С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ!

ТРЕТО - Путин следва да осъзнае, и спре с поддържането на СЕПАРАТИСТСКИ И АНЕКСИОНИСТИЧНИ ДВИЖЕНИЯ - в съпределни държави - ако ли, Не?
а) Без Украйна на Русия и е съдено да бъде единствено и само ДЕМОКРАЦИЯ - не ИМПЕРИЯ?
б) Без Украйна на "имперска" Русия и е отсъдено - единствено и само ДА БЪДЕ ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ - РАЗОРЕН - САТЕЛИТ на "поднебесния" КИТАЙ?!

- Това го обясняваха ... още на Горбачов, после на Елцин ... американските политици ПРЕКИ УЧАСТНИЦИ В СОЦИАЛНИТЕ И ИКОНОМИЕЧСКИ ПРЕОБРАЗУВАНИЯ в СССР!
- За това ПЛЕДИРАШЕ ПРЕЗ 1991 г. бившият президент Буш(старши) ПРИКАНВАЙКИ Държавата рада на УКРАЙНА - да не гласува ПОЛИТИЧЕСКОТО И ТЕРИТОРИАЛНОТО СИ ОТДЕЛЯНЕ от РУСИЯ ... амъ?
- Дойде на власт лили-ПУТИН ... та стори обратното на ТОВА - Което съветваха ... руските доброжелатели от американският истъблишмент - предшествениците му президенти?!

Просто Путин - го очаква съдбата на Слободан Милошевич - който СЪЩО НЕ ПОСЛУША ПОУЧЕНИЯТА НА ЗАДОКЕАНСКИТЕ СИ СЪВЕТНИЦИ ?!

П.П.
За да не съм голословен, като "лъжлив-Венци"?
- Ето още през 1994 г. -какво прогнозираше първият президент на Чечня, Джухар Дудаев - за развитието на нещата между Русия и Украйна?

Адрес:
https://www.youtube.com/watch?v=PifASVY8DVs
цитирай
11. vmir - https://vk.com/videos-18797028?z=video-18797028_456242000%2Fpl_-18797028_-2
01.04.2020 02:17
Градчето е отпразнувало освобождаването на США от коронавируса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6072389
Постинги: 2741
Коментари: 26493
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031