Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2020 07:07 - «ДОН КРЕМЛЕОНЕ – ЦАП-ЦАРАП» ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1179 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 08.07.2020 07:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         
                                    ... ХА, ЧЕСТИТЮ ВИ ... 
                                           
                                          / коментари /

                В.В.П. к АЙФОНУ - мы народу все обещаем
                    и обещаем, а им все мало и мало!!!

                  Мы им зимой на окна вместо стекол
       решетки двойные поставили А им холодно холодно



           Жду не дождусь когда этот ансамбль воглаве с
               
окурком окажутся в Гааге на одной скамье





Гласувай:
3



1. vencivaleri1951 - Бих се съгласил с теб за подсъдимата скамейка
08.07.2020 08:15
Всеки политик или държавник престоял мандат на висока позиция с голяма вероятност е заслужил поне един съдебен състав. Доколкото активността за подобно творчество в Русия се е засилила във връзка с допитването за промените в конституцията и нулирането на мандатите на Путин, то да видим сухите цифри.
Към 80 млн души се възползваха от правото си да се произнесат . От тях всеки 5 ти е против промените или приблизително 16 млн души, което никак не е малко число.
Като изключим две области които гласуваха протестно заради местни проблеми то прочитът на гласувалите против е 2% за т нар либерали и глобалисти и около 90% членове и симпатизанти на откомунистическата партия. Тоест с референдумът недвусмислено се подкрепиха промените в конституцията, които според мен дори бяха закъсняло. Пак според мен в допитването имаше и известна доза некоректност, защото се смесиха две неща, които не са свързани. От една страна важни конституционни промени, от друга еднократно и специално за сегашния президент нулиране на мандатите. Тоест гласува се анблок за предложения, които нямат нищо общо по между си и едното е еднократно и за специален човек. Коректността изискваше , поне за мандатите да се гласува отделно . Казвам поне, защото и промените не са малко , а и се приемат различно.
Тоест покрай ,,моркова,, пробутваш и ,,тоягата,,
Аз лично ако имах право на участие щях да подкрепя и промените и мандатите, но много хора в Русия са на друго мнение. Разделени допитването щеше да бъде друго- конституционните промени щяха да получат по силна подкрепа/комунистите ги подкрепиха до голяма степен в Думата/, а Путин по малка, но достатъчна да мине нулирането. Така щеше да е по честно.
Като цяло вотът мина без ексцесии, дори Навални не го разходиха до ареста.
Не така преминава обаче предизборната надпревара зад Океана. Само за 4 и 5 юли при масови въоръжени протести бяха застреляни 32 души, сред които и две дечица, едното на 7 години, излязло на улицата да погледа ,,фоерверките,,!? Стотици ранени - част в критично състояние. Достигната бе точка от която връщане на зад няма. Близо сто души са загиналите от началото на тези псевдо протести и всичко това заради ,,задника,, на един доказан мошеник и крадец / Байдън/. Срещу му не знаещ какво да прави президент . Снощи чух/ но не напълно разбрах/ за стрелба във военен гарнизон. С две думи ,една велика страна и сила

се е запътила към нищото. Лично аз не се радвам, а се притеснявам, защото това е флагманът на световната икономика и една от двете страни с най много ядрени глави и носители. И пак повтарям, от едната страна имаме дементен и готов на всичко старец , от другата нерешителен , но не с всичкия си ,,приказлив,, президент- скаран с Китай, караш се с част от Европа.
А сме още в началото на изборния процес в Щатите.Как ще приключи това ме е страх да мисля, но едно е сигурно. Ако става въпрос обаче въпрос за Хага ,мисля еднозначно , че на дейците от Капитолия и Белия дом, далеч са им повече по мярка,,раираните костюми,, от колкото на тези в Кремъл.
цитирай
2. blackpredator - според новата руска Конституция,
08.07.2020 09:22
на ВВП му е през айфону, ко мислят Гетюфците в Гааге и БГ
цитирай
3. getmans1 - ДО - 1. vencivaleri1951 - Бих се съгласил с теб за подсъдимата скамейка 08:15
08.07.2020 09:27
Дано си свършил най-накрая, че иначе нямаш написване и дописване ... направо ще изядеш хляба на ПЕСКОВ И ЗАЖАРОВА
- да, че постинга е посветен на едно старо събитие което което по перфектен начин се връзва и с последните събития ... Но ти явно ще набиваш на него забравяйки една малка подробност - прословутото нулиране на мандатите, което много, ама много ти се иска да е най-дразнещото света нещо.
... СВЕТЪТ отдавна се е примирил с факта, че точно това ще мине по „мед и масло„ макар, че за ПУТИН по-малко от 80 процента си е като малка но търпима трагедия.... за редовноста на избирите и референдумите в РУСИЯ съвсем не повдигам въпроса ... там е нормално и дори при 98 процента ... ЯВНО РУСИЯ Е ЕТАЛОН ЗА УСПЕШНА ДЕМОКРАЦИЯ и правилно си забелязал, че дори НАВАЛНИ не бил „притесняван„. Видно е и, че за теб не е притснителен факта, че през повече от половината време на допитването активноста е била около 30 приц. но е ясно, пилците се броят на есен.

Остава сега да ни осветлиш, как ПУТИН е постигнал нулеви стойности на престъпленията в РУСИЯ, нулева проституция, наркомания и тоталната липса на гейове и гейки.

Дааа, силно впечаление ми направи с каква благородна снизходителност изразяваш свото притеснение за състоянието на САЩ ... чак се притеснявам как оня върл САЩофоб аверчито БЛЯКИТО ще реагира на тези твои волнодумства.
цитирай
4. getmans1 - . . . Брей мааму стара, днес немоа да ...
08.07.2020 09:33
... Брей мааму стара, днес немоа да ядосам ни един русофил ... всичките се в еуфория ... ПУТИН - ЦАР ... ова е класен наркотик, хахахаха

blackpredator написа:
според новата руска Конституция, ... на ВВП му е през айфону, ко мислят Гетюфците в Гааге и БГ

цитирай
5. apostapostoloff - Оно така си и требе.
08.07.2020 13:51
Въшливият мужик сака само диктатор да го клеца.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6070115
Постинги: 2741
Коментари: 26486
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031