Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2020 07:07 - Полях китките а жинътъ ми изпра анцунга ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 3298 Коментари: 27 Гласове:
4

Последна промяна: 16.07.2020 13:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                 Митингът иска да си върне държавата– аз също!

Но не държавата на Корни, на русофила Малинов и на генерала Решетников

 Които наистина ще върнат държавата – от еврозоната в зоната на рублата. И на здрача.
Ето затова ме няма на жълтите павета!


*Коментарът на Михаил Вшим е публикуван в "СТЪРШЕЛ", брой 29
                                                                         .....
                        Президентът събра отбора на Държавна сигурност срещу властта.
                                                  ДБ и ДСБ играят подгряващи мажоретки.



image         
Mario Ivanov     Радев трябва да бъде осъден за ШПИОНАЖ и ВРЕДИТЕЛСТВО в полза на Русия.....Компания естествено трябва да му правят и руските шпиони които е взел под крилото си в Президентството и за които вече тече обилна информация за анти държавната им дейност.......

.ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ВРАГОВЕ ДА РУШАТ ДЪРЖАВАТА ?????
2   
 
 
Мария Димитрова
 
БЪЛГАРИ ВИЕ ИЗОБЩО ИМАТЕ ЛИ МОЗЪК ??? КАК ТАКА БУТАТЕ В РЪЦЕТЕ ИМ РОДИНАТА СИ И СЕ ОБРИЧАТЕ СОБСТВЕНОРЪЧНО НА УЖАСЪТ ,КОЙТО ВИ ОЧАКВА.????? ЗНАЧИ БЪЛГАРИНЪТ ПОЗВОЛЯВА ОТ ЕДИН ПРЕДАТЕЛ НА РОДИНАТА И СЪВЕТСКО РУСКИ АГЕНТ И ЗА 12-15 МИЛИОНА ПЛАТЕНИ ОТ КР АДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК №1 НА ДЪРЖАВАТА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ МАФИЯТА !ЗНАЧИ ВАШАТА РОДИНА И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ВИ СТРУВА НЯКОЛКО МИЛИОНА????ЗА ТАКИВА КАТО ВАС ЛИ СИ ДАДОХА ЖИВОТА ТОЛКОВА ДОСТОИНИ СМЕЛИ И БЛАГОРОДНИ ХОРА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ??? СЛЕД КАТО ДОПУСНЕТЕ ТОВА БЪЛГАРИ ВИЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ НАПЪЛНО СЪДБАТА, КОЯТО САМИ ЩЕ СЪЗДАДЕТЕ И ИЗЖИВЕЕТЕ.В МНОГО СТРАНИ ПО СВЕТА СЪМ ХОДИЛА, МНОГО СЪМ СЕ ВДЪЛБОЧАВАЛА В ИЗУЧАВАНЕ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ ОБЩЕСТВА И ДЪРЖАВИ , НО ЗА ЖАЛОСТ УСТАНОВЯВАМ ЧЕ НЕ СЕ НАМИРА НИКЪДЕ ТАКЪВ САМОУБИЕЦ НАРОД!!! БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗТЕ И ЗАЩИТЕТЕ ТОВА ,КОЕТО ИМАТЕ ЗАЩОТО ВИ ОЧАКВА ПО ЛОША ДИКТАТУРА И БЕДНОСТ ОТ ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ.


Geri Saralieva


Имате предвид българите, които са на площада? ( Защото по-голямата част не са там и не са съгласни да бъдат употребени.)



Гласувай:
6



1. blackpredator - малий Гетьо,
16.07.2020 07:59
като гледам възраста на хилядите протестиращи,
ДС фасагена дето използваш е с изтекъл срок на годност

бояджилъка не ти се палучава, ма земи кажи,
батко ти като си тръгне, ще си вземе ли каскета?

иначе, за рушняците си прав
тия агенти на президента, спират "Балканския паток"
цитирай
2. vencivaleri1951 - Гетьо добре правиш , че поливаш градинката
16.07.2020 08:44
На лични вероятно ще те попитам отново за ашладисването, а и за розите нещо.
Сега по темата. В предишен постинг ти написах, че не разбираш какво се случва , а по точното е , че не разбираме болшинството какво се случва.
На улицата да основно хора родени по време на и след промените. Хора млади, образовани, хора индивидуалисти и за които партии, служби, събития от преди 50, 70 години не значат нищо. Тези млади хора не са прости и ,,с прост няма и не искат да се разберат,, Като индивидуалисти търсят и вървят след лидер , който/правилно или не е друг въпрос/ им импонира. В случая застанаха зад Радев, защото е умен, образован, решителен. Смятат го и за честен, самопожертвувателен и отдаден на страната. Правителство и прокурор си отиват заради енергията на тези млади хора и решителността на Радев пряко да застане сред тях. Това не са онези отрудени и измъчени хора от автобусите пред МС или пред ,,сараите,, в Росенец. Дано слепец може да мисли, че са за пари там. Част от тях и не малка са с по добър социален статус от Гешев, когото искат да свалят. Агитките са участвали на всички протести и на най различни страни. Къде с пари, къде заради тръпката те са винаги там. Макар и агресивни те са малка част от протеста.
И това не е само у нас. Скочиха в Щатите, в Сърбия, сега се очаква Полша, в Унгария перманентно да на улицата. Нашите протести са като махленска свада спрямо това , което става в Гърция. Хората пътуват, учат и работят навън, има интернет,.Не може Борисов години наред да смята, че с лафове от казармата и селски вечеринки да говори на тези младежи и те послушно да го следват. Просто не искат да са тулупи, мисирки и прости Еди какво си. Не искат и го свалят. Колкото до ДС.
ГЕРБ безспорно лидира като ръководство, администрация, парламентарна група с бивши членове на БКП и щатни и нещатни
Служители на репресивните органи. И понеже виждам Нинова, ще припомня ,че нито тя, нито Станишев са били комунисти...По биологични причини
цитирай
3. getmans1 - . . . Ха-хааа, много хубава метаф...
16.07.2020 09:07
... Ха-хааа, много хубава метафора ... Фасагена на Мая издържа една година, сега ще гледаме тоя кога ще се излющи ...
Иначе майсторлъка е в основата а тя вашата е нефелна и даже страта боя не сте почистили...

blackpredator написа:
като гледам възраста на хилядите протестиращи,
ДС фасагена дето използваш е с изтекъл срок на годност

бояджилъка не ти се палучава, ма земи кажи,
батко ти като си тръгне, ще си вземе ли каскета?

иначе, за рушняците си прав
тия агенти на президента, спират "Балканския паток"

цитирай
4. kossef - Доста гащи за пране имат...
16.07.2020 10:06
одупените и на Изток и псевдодемократите възСпитани от западно юношеското четиво за Винету... И на жинътъ ти ще й се завие свят от пране...
цитирай
5. getmans1 - . . . Знаеш ли, че взе да ми омръзва да ...
16.07.2020 10:18
... Знаеш ли, че взе да ми омръзва да ме поучаваш на тема демокрация ... Дето казва ЧП метафората „ДС фасагена„ е много точна метафора - това са тези млади умни хора и за голямо съжаление грешката, най-голямата е нашата, на по-възрастното поколение.
Ще мине лятото, отпуските ще свършат и рано или късно ще идем на избори ... ДРУГАРЕ1951 тогава ще е хубаво ударим калема на хесапа, и да ги видим къде са тези „млади и умни„ ... ИЛИ ПО НАВИК ПАК ЦИГАНСКИЯТ ВОТ ще ни е виновен.

Ти, от висотата на собственото си високообразовано самомнение явно не си забелязал делиорманският ми недостатък да не раздавам съвети но сега ще си позволя, замисли се каква вреда носи на страната ни този толкова широк кръг хора скрити зад думичката ИМУНИТЕТ ... казвам ти това да не продължаваш да злоупотребяваш с „въоръжени прокурори нахлуха в канцеларията президента„ ... цитирам по памет.

vencivaleri1951 написа:
На лични вероятно ще те попитам отново за ашладисването, а и за розите нещо.
Сега по темата. В предишен постинг ти написах, че не разбираш какво се случва , а по точното е , че не разбираме болшинството какво се случва.
На улицата да основно хора родени по време на и след промените. Хора млади, образовани, хора индивидуалисти и за които партии, служби, събития от преди 50, 70 години не значат нищо. Тези млади хора не са прости и ,,с прост няма и не искат да се разберат,, Като индивидуалисти търсят и вървят след лидер , който/правилно или не е друг въпрос/ им импонира. В случая застанаха зад Радев, защото е умен, образован, решителен. Смятат го и за честен, самопожертвувателен и отдаден на страната. Правителство и прокурор си отиват заради енергията на тези млади хора и решителността на Радев пряко да застане сред тях.

цитирай
6. getmans1 - . . . КЪШ ОТ ТУКА Дриско. . . дал съм си ...
16.07.2020 10:22
... КЪШ ОТ ТУКА Дриско ... дал съм си координатите...

kossef написа:
одупените и на Изток и псевдодемократите възСпитани от западно юношеското четиво за Винету... И на жинътъ ти ще й се завие свят от пране...

цитирай
7. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, приятелю Гетманс1!!
16.07.2020 11:04
Чест и почитания за точните, Истинни думи на тези двамата, и особено на тази жена с дух на Великия Ботев, която с огромна патриотична енергия е казала цялата Истина за мизерниците-организатори на слепците и глупците, които са превърнали себе си в маши на истинската, доскоро действаща подмолно в България руско-българска мафия, която за сетен път се опитва да хариже Отечеството ни срещу няколко милиона на загиващата мегаломанска путинска империя – Путландия.
Питам защо са блокирали гласуването за този постинг?!?! Май и администраторите ги е страх от Истината и от разпадането на заговора срещу България, а?!?!
цитирай
8. starforlife - Радо, здраво.
16.07.2020 11:09
Ще ме извиниш, но аз отново с Венци ми се ще да похортувам. Не за друго, а защото показвайки на Читателите неадекватността и скалъпените му глупости, хората ще си правят сметка какви са употребяваните така наречени "протестъри", заставащи на едната страна. За мен - неуки и неумеещи не само да тълкуват нещата, а и да разсъждават трезво хора. Нищо, че Венци и това се опитва да вмени на Читателите: Че образованите хора са на страната на Президента.
Образованите хора (включая моя милост, представи си, Венци - и съм образован, и искам определени промени) искат ПРОМЕНИ, а НЕ СА на страната на Президента.

Та: Венци, ама много ме напъва да те попитам
~ ти усещаш ли се колко смешен си с вече за кой ли път прочитаното от мен твое твърдение, че за три години от съществуването си, Специализирана Прокуратура няма нито едно спечелено дело?
Да давам ли местата, където го твърдиш това или ще се съгласиш и без да посочвам, м?
~ ти знаеш ли каква е разликата м/у социалистическото и съвременното Право, защото за мен не само не я знаеш (иначе нямаше да дърдориш глупостите за Доковска например), но дори си противоречиш в доста аспекти на Правото (което пък показва отново, че твоята ерудиция там почива на така добре познатите ни твои "пудри за всеки случай").


Не на последно място искам да те попитам:
~ Върховните глави на Русия, САЩ и особено България (защото за първите две ми е през к~ра, че и оттатък) могат ли да бъдат съдени или не?


Хайде стига толкова в бързото ми включване. То така и така ти може би ще си направиш оглушки спрямо мен (като вчера), защото може би осъзнаваш, че знам какво говоря, говоря точно, а не патетично и празнодумно като теб и рискуваш да станеш за смях и в очите на тези, които не прозират дилетанщината ти по въпроси, по които се опитваш чак дори да менторстваш.
Слушам те, Венци. Да "потанцуваме", м?
цитирай
9. starforlife - ПС за БатОго:
16.07.2020 11:10
За кой постинг е блокирано гласуването? За този на Радо (getmans) ли?
Няма такова нещо: Стопаните на блог.бг определено са проруски мекерета (то големите мафиоти в държавата ни са все такива - това е абсолютно доказано от Времето), но персоналът, с който са се обградили е толкова зле, че дори едно такова елементарно нещо не може да направи.
Визирам спрямо блог.бг конкретно, която им се явява мнооого тегава материя в светлината, че не могат да се впишат в размаха при направата й.
цитирай
10. vencivaleri1951 - И понеже знаеш чужди езици
16.07.2020 12:07
си чул и прочел вероятно какво пишат и говорят ,,инностанните,, ,,мисирки и тулупи,, , че Борисов не е вече проблем само за България, но и за ЕНП.

starforlife написа:
Ще ме извиниш, но аз отново с Венци ми се ще да похортувам. Не за друго, а защото показвайки на Читателите неадекватността и скалъпените му глупости, хората ще си правят сметка какви са употребяваните така наречени "протестъри", заставащи на едната страна. За мен - неуки и неумеещи не само да тълкуват нещата, а и да разсъждават трезво хора. Нищо, че Венци и това се опитва да вмени на Читателите: Че образованите хора са на страната на Президента.
Образованите хора (включая моя милост, представи си, Венци - и съм образован, и искам определени промени) искат ПРОМЕНИ, а НЕ СА на страната на Президента.

Та: Венци, ама много ме напъва да те попитам
~ ти усещаш ли се колко смешен си с вече за кой ли път прочитаното от мен твое твърдение, че за три години от съществуването си, Специализирана Прокуратура няма нито едно спечелено дело?
Да давам ли местата, където го твърдиш това или ще се съгласиш и без да посочвам, м?</div></div>
~ ти знаеш ли каква е разликата м/у социалистическото и съвременното Право, защото за мен не само не я знаеш (иначе нямаше да дърдориш глупостите за Доковска например), но дори си противоречиш в доста аспекти на Правото (което пък показва отново, че твоята ерудиция там почива на така добре познатите ни твои "пудри за всеки случай").


Не на последно място искам да те попитам:<div class="quote" title=""><div class="quote" title="">~ Върховните глави на Русия, САЩ и особено България (защото за първите две ми е през к~ра, че и оттатък) могат ли да бъдат съдени или не?


Хайде стига толкова в бързото ми включване. То така и така ти може би ще си направиш оглушки спрямо мен (като вчера), защото може би осъзнаваш, че знам какво говоря, говоря точно, а не патетично и празнодумно като теб и рискуваш да станеш за смях и в очите на тези, които не прозират дилетанщината ти по въпроси, по които се опитваш чак дори да менторстваш.
Слушам те, Венци. Да "потанцуваме", м?
цитирай
11. starforlife - ~
16.07.2020 12:19
vencivaleri1951 написа:
И понеже знаеш чужди езици
си чул и прочел вероятно какво пишат и говорят ,,инностанните,, ,,мисирки и тулупи,, , че Борисов не е вече проблем само за България, но и за ЕНП.

Да репликирами ли вече или да не репликирам? - Това е въпросът.
Не за друго, а защото как да съм сигурен, че си свършил, след като обикновено коментарите си ги пишеш за повече от половин час, а този ти отне само 8 минути.

ОК, да приемем, че си приключил, пък ако не си - ще дорепликирам и по евентуално дописване.
Венци, остави го сега Борисов. Остави го и Радев.
Ако не са тези имена, ще са някои други.
Тук въпросите не опират ли до принципност въобще?
САМО СЕ ВИЖ: ВИЖ КАКВО ЦИТИРАШ КАТО МОИ ДУМИ И КАКВО ПИШЕШ КАТО УЖ РЕПЛИКА СПРЯМО ТЯХ!
Аз ти задавам конкретни въпроси, които и това да уточня в светлината на ТОЗИ си коментар, че не касаят да дискредитират теб, лично, а "целят" да покажат... "софри и квартали" на хора с различни (противоположни) гледни точки... А ти ОТНОВО започваш някакво балалайкане, с което предполагам целиш да насочиш разговора в посока такава, че да изсулиш някоя своя "пудра за всеки случай", с която да се опиташ да блеснеш в очите на Читателите.

~ Знам езици, да. Кои добре, кои по-добре, кои не дотам. Ако трябва да бъда по-конкретен - знам достатъчно добре 4 езика, изключвайки родния, в момента уча 5-ти.
~ То за Борисов в момента пише и, че е "абдикирал" в съседна държава... И го пише човек, за когото ти може да се застъпиш, че е някой както се застъпи за Доковска... Но това не е предмет на въпросите, които ти поставям, а те, представи си, СА ПРЯКО СВЪРЗАНИ С ПОСТИНГА НА РАДО, докато твоето празнодумие в момента не.
Тоест: В момента аз дори коментирайки твоето поведение и глупостите, които ни сервираш - се придържам към темата, докато ти се опитваш и в момента, както ВИНАГИ, да я отклониш в някаква посока, която СПОРЕД ТЕБ ще ти даде шанс да изсулиш някоя предварително набелязана пудра, с която да се опиташ да се направиш на по- в очите на Читателите.
Уви, получава се точно обратното, защото няма как да не са поне 70-80% тези четящи, които провиждат глупостите ти.

Ето, с карето отгоре, аз те репликирах ТОЧНО спрямо новия ти коментар.
Ти ще ни удостоиш ли с реплики ТОЧНО спрямо моя предходен и конкретните въпроси, които ти поставям там?
М?
цитирай
12. getmans1 - . . . БатОГО, има предвид, че е бло...
16.07.2020 13:00
... БатОГО, има предвид, че е блокиран автора на оригиналния материал във ФЕЙСА, ... аз предполагам, че системата го е блокирала защото е пуснал за кратко време доста материали ... не е от групата защото имаше и негативен коментар който пък аз не пуснах./просто засяга автора а ТУК И БЕЗ ТОН ЗА ПЕСЕН си знаем колко СМЕ ГЛУПАВИ/


starforlife написа:
За кой постинг е блокирано гласуването? За този на Радо (getmans) ли?
Няма такова нещо: Стопаните на блог.бг определено са проруски мекерета (то големите мафиоти в държавата ни са все такива - това е абсолютно доказано от Времето), но персоналът, с който са се обградили е толкова зле, че дори едно такова елементарно нещо не може да направи.
Визирам спрямо блог.бг конкретно, която им се явява мнооого тегава материя в светлината, че не могат да се впишат в размаха при направата й.

цитирай
13. kossef - Ако жена ти, нещастната, престане да пере..
16.07.2020 15:55
окъканите ти гащи тук в Сайта, няма да влизам в постовете ти. Ама те вонят! Постовете ти. Как да не се опитвам да запуша лайняния ти дирник... И де са публикуваните ти координати, че най-после да го сторя. Плаши гаргите с полит ревнш на червените боклуци, авангарда на настоящия ариегард мутри, на които им крепиш ташаците. Сбръчкаха им се вече и минават между кльощавите ти пръстчета, опълченецо пето поколение.
цитирай
14. vencivaleri1951 - Добре Жорко, на глупави въпроси ще се постарая да дам не глупави отговори
16.07.2020 17:06
Дали знам разликата...
Първобитната комуна, робовладелския, капиталистическия, социалистическия и т н /ако ги има/ се различават основно по формата на собственост. Наказателното съдопроизводство /защото за него говорим / не зависи от формата на собствеността, а за отношението към нея. Има по строг състав към обществената собственост при соца , но това не променя същността. Тоест наказателно правните норми и последствия от тях зависят от морално обществените норми и средното сечение
за усещане за справедливост на обществото от една страна и властта от друга. И веднага пример от семейството.
България е била капиталистическа страна през 20 те години на миналия век, както и през 20те на този.
Дядо ми е осъден на смърт, помилван и пожизнено изселен от София за участие в стачка - в ръководството на стачка. / било е военно положение и стачките забранени/ Днес най- много да го ошамарят и да ги осъди в Брюксел. При соца обаче, също можеха да го изселят за стачка. Тоест състави в различни строеве могат да бъдат еднакви и различни в един и същи строй , но в различно време. В СССР имаше различни състави заедно и също престъпление в различните републики. Например изнасилване в РСФСР от Еди колко си години до еди колко си години. В севернокавказките републики , които са и част РСФСР съставът е друг - само смърт. Тоест законът се съобразява не със строя , а с морала и усещането за справедливост на съответното общество
И така е от римско време и Римското право лежи в основата на съвременното законодателство.
И ето ЕС иска уеднаквено законодателство, но оставя на страните свободен избор на съставите, както и начините на наказателно производство. Никъде формата на собственост/строят/ не е аргумент за съдопроизводство.
- За специализираната прокуратура е факт, че има разход за десетки милиони лв за три години и нито една осъдителна присъда. За това пък има присъди за обезщетение по нейни дела. Осъдена държавата.
- за държавен глава. Пак за наказателен процес. Няма как държавен глава да бъде съден. Това е нон сенс.
Първо трябва да е свален и тогава вече може да бъде съден. В България не може и да бъде разследван когсто е действащ. Иначе по гражданско дело може да бъде съден. На 30 юли ще чуеш това и от Конституционните ни съдии. Делото беше за 30 септември, но заради ,,резултатът,, от активността на Гешев дръпнаха делото напред

Впрочем заради теб погледнах в Уикипедия за Гешев.
Та той няма и университетско образование. Отново сме прецедент!? А никоята Доковска преподава в СУ, завежда секция в БАН...

quote=starforlife]
vencivaleri1951 написа:
И понеже знаеш чужди езици
си чул и прочел вероятно какво пишат и говорят ,,инностанните,, ,,мисирки и тулупи,, , че Борисов не е вече проблем само за България, но и за ЕНП.

Да репликирами ли вече или да не репликирам? - Това е въпросът.
Не за друго, а защото как да съм сигурен, че си свършил, след като обикновено коментарите си ги пишеш за повече от половин час, а този ти отне само 8 минути.

ОК, да приемем, че си приключил, пък ако не си - ще дорепликирам и по евентуално дописване.
Венци, остави го сега Борисов. Остави го и Радев.
Ако не са тези имена, ще са някои други.
Тук въпросите не опират ли до принципност въобще?
САМО СЕ ВИЖ: ВИЖ КАКВО ЦИТИРАШ КАТО МОИ ДУМИ И КАКВО ПИШЕШ КАТО УЖ РЕПЛИКА СПРЯМО ТЯХ!
Аз ти задавам конкретни въпроси, които и това да уточня в светлината на ТОЗИ си коментар, че не касаят да дискредитират теб, лично, а "целят" да покажат... "софри и квартали" на хора с различни (противоположни) гледни точки... А ти ОТНОВО започваш някакво балалайкане, с което предполагам целиш да насочиш разговора в посока такава, че да изсулиш някоя своя "пудра за всеки случай", с която да се опиташ да блеснеш в очите на Читателите.

[quote]~ Знам езици, да. Кои добре, кои по-добре, кои не дотам. Ако трябва да бъда по-конкретен - знам достатъчно добре 4 езика, изключвайки родния, в момента уча 5-ти.
~ То за Борисов в момента пише и, че е "абдикирал" в съседна държава... И го пише човек, за когото ти може да се застъпиш, че е някой както се застъпи за Доковска... Но това не е предмет на въпросите, които ти поставям, а те, представи си, СА ПРЯКО СВЪРЗАНИ С ПОСТИНГА НА РАДО, докато твоето празнодумие в момента не.
Тоест: В момента аз дори коментирайки твоето поведение и глупостите, които ни сервираш - се придържам към темата, докато ти се опитваш и в момента, както ВИНАГИ, да я отклониш в някаква посока, която СПОРЕД ТЕБ ще ти даде шанс да изсулиш някоя предварително набелязана пудра, с която да се опиташ да се нап
цитирай
15. elizabethborislavova - аман от опорни точки платени от чекмеджето
16.07.2020 18:21
поне малко творчество, че доста се повтаряте
цитирай
16. getmans1 - ДО - 14. vencivaleri1951 - Добре Жорко, на глупави въпроси ще се постарая да дам не глупави отговори 17:06
16.07.2020 19:03
Даа, големият грях на ГЕШЕВ е липсата на университетско образовани или желанието му да научи до къде се простира имунитета на президента ... нещо което досега по една или друга причина не е правено, или просто не се е налагало.

Ти буквално крещиш, че прокуратурата нахлулала в канцеларията на президента ... или „президентството„ което си е все едно, но и не ... зградата не може да има имунитет, имунитета на президента не покрива съветниците но явно някои си мислят друго ... не е ли така .

Президента искаше, ОСВЕТЛЯВАНЕ но неговият съветник не съдейства коректно, поврежда си телефон, крие кодове ... много ясно че при обиска ще влязат „по книга„ тогава и какво заварват ... заварват укрити доказателства, документи които не би следвало да са там ... това от медиите, нали.

Иначе за мен е учудващ факта, че толкова дълго време е нужно на КС да даде становище за този прословут имунитет а личното ми мнение е, че голям ние проблема с толкова много защитети от него хора ... Говорят каквото им изгодно настървяват обществото, произвеждат лъжливи новини ... в този смисъл детинско е РАДЕВ да се държи като квачка за съветниците си ... много лош пример.

цитирай
17. getmans1 - . . . Уважаема, ние тука си се знаем и ...
16.07.2020 19:11
... Уважаема, ние тука си се знаем и си разговаряме дори с половин дума се разбираме питам се обаче, вие в качеството на каква правите оценки ... Зповядайте, коментирайте да ви видим „акъла„ че и ние, и вие да сме равнопоставени.

Хич не мисля, че се намирам в конкурс на ЕВРОВИЗИЯ та да съм задължен да ви предлагам ... уникати


elizabethborislavova написа:
- аман от опорни точки платени от чекмеджето ... поне малко творчество, че доста се повтаряте

цитирай
18. elizabethborislavova - Наистина написаното звучи като опорни точки, платени от чекмеджето
16.07.2020 20:03
Цял ден в социалните мрежи и тук и навсякъде платените от чекмеджето пеят същата песен.
А изказвам мнението си в качеството на човек. Личност.
цитирай
19. getmans1 - . . . Това са си е моите интереси, и об...
16.07.2020 20:36
... Това са си е моите интереси, и общувам с подобни ... как това на вас тови се вижда, платено или не, хич не е мой проблем но ме дразни това, някой да ме преценява в някакъв план, дори и сега го правите ... „платени от чекмеджето„.

Само си представете, аз прочетох два или три постинга но не Ви написах коментар а и на ЛС не направих оценка при положение, че моите разбирания не съвпадат с Вашите.
Сега по-ясен ли съм? ...

elizabethborislavova написа:
Цял ден в социалните мрежи и тук и навсякъде платените от чекмеджето пеят същата песен.
А изказвам мнението си в качеството на човек. Личност.

цитирай
20. elizabethborislavova - напълно платено
16.07.2020 21:11
А и нямаш право да наричаш българския президент така. Това за Решетников е подхвърляне на западните специални служби. Все отнякъде пада евро.
http://slovosvetlina/
цитирай
21. getmans1 - . . . Ха-ха-ха, . . . парите от чекм...
16.07.2020 21:19
... Ха-ха-ха, ... парите от чекмеджето, че ко му е пречило да ги държи в найлонови торбички под леглото, там по-скришно.

elizabethborislavova написа:
А и нямаш право да наричаш българския президент така. Това за Решетников е подхвърляне на западните специални служби. Все отнякъде пада евро.
http://slovosvetlina/

цитирай
22. vencivaleri1951 - Гетьо, че Гешев е с признато висше и е прокурор е скандално
17.07.2020 14:05
Това , че министърът на правосъдието и председател
на ВСС, както и по двама от квотата на следователите и прокурорите са също с признато висше е много скандално, макар, че няма нарушение на закона.
Това са хора без академичен държавен изпит, без стаж в съдебната система преди дипломиране. Ние сме едно поколение с теб и знаем много хора с признато висше. Хора практици, с дълггодише нтаж, а и такива с партиен и партизански. Когато се започна цензори критерии за определена длъжност , когато се въведоха длъжностни характеристики, за да се запази статуса на тези хора им признаха висше, но сложиха и ограничение. Не могат да имат признато висше ръководители на проект, архитекти,главни инженери...вероятно и лекари, изследователи и т н, но аз говоря за мойта практика.
Не знам в Школата на МВР в класове, факултети, поделения и т н и как са разделени, но СУ даде правото на криминалистите право на правна практика , но само е досъдебното производство. Тоест в районните управления, защото юридическте факултети не можеха да обезпечат кадри за милицията, или истина е , че малко юристи искаха да са под пагон. След промените съвсем популистки изравниха правоспособностите на школата и Университетите. Да си юрист стана супер престижно и по села и паланки цъфнаха юридически факултети. Работил съм за различни клиенти , но нито един от тях нямаше Юристконсулт от школата и селските факултети. В държавната администрация обаче е пълно, и не ГЕРБ е пионерът в това. При него обаче стана нарицателно ,, калинка,, заради една Калина станала шеф на Земеделския фонд и имаща юридическа диплома от Целевите университети.
И прав е Жоро като погледнеш фактологията.
Милиционерските Юристи в ВСС Главното Следствие и прокуратурата са фактор в държавата, а юристите от академичната среда са никои.

За Конституционния съд. Има технологично време за допускане, разглеждане и произнасяне по дело. То може да бъде съкратено като време при екстремна ситуация. В случая това бе направено и ще се произнесат на 30 юли. Екстремната ситуация са именно действията на гл прокурор. И сега ще се направя на Пламен Узунов. Отговорът ще е в полза неприкосновеността на президента извън посочените случаи в Конституцията. Спорят в момента , дали да разширят отговора и с това да се произнесат за възможността да се нахлува в канцеларията на президентството по начин който бе направен .
Ако бъда честен, няма екстремна ситуация според мен и това решение на КС според мен е притеснение протестът да не се пренесе и под техните прозорци. За това избързват да кажат на протестиращите, че президентът е неприкосновен


quote=getmans1]Даа, големият грях на ГЕШЕВ е липсата на университетско образовани или желанието му да научи до къде се простира имунитета на президента ... нещо което досега по една или друга причина не е правено, или просто не се е налагало.

Ти буквално крещиш, че прокуратурата нахлулала в канцеларията на президента ... или „президентството„ което си е все едно, но и не ... зградата не може да има имунитет, имунитета на президента не покрива съветниците но явно някои си мислят друго ... не е ли така .

Президента искаше, ОСВЕТЛЯВАНЕ но неговият съветник не съдейства коректно, поврежда си телефон, крие кодове ... много ясно че при обиска ще влязат „по книга„ тогава и какво заварват ... заварват укрити доказателства, документи които не би следвало да са там ... това от медиите, нали.

Иначе за мен е учудващ факта, че толкова дълго време е нужно на КС да даде становище за този прословут имунитет а личното ми мнение е, че голям ние проблема с толкова много защитети от него хора ... Говорят каквото им изгодно настървяват обществото, произвеждат лъжливи новини ... в този смисъл детинско е РАДЕВ да се държи като квачка за съветниците си ... много лош пример.

[/quote]
цитирай
23. elizabethborislavova - може би ги е взел от торбичката под леглото и ги е подготвил за да плаща на опорните точки, яко се цака тези дни
17.07.2020 14:07
getmans1 написа:
... Ха-ха-ха, ... парите от чекмеджето, че ко му е пречило да ги държи в найлонови торбички под леглото, там по-скришно.

elizabethborislavova написа:
А и нямаш право да наричаш българския президент така. Това за Решетников е подхвърляне на западните специални служби. Все отнякъде пада евро.
http://slovosvetlina/


цитирай
24. elizabethborislavova - изглежда не си чул, че съветниците са си дали телефони кодове и всичко, а и не си чел ершението на Конституционния съд, в което казва, че сградата на конституци
17.07.2020 14:23
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Даа, големият грях на ГЕШЕВ е липсата на университетско образовани или желанието му да научи до къде се простира имунитета на президента ... нещо което досега по една или друга причина не е правено, или просто не се е налагало.

Ти буквално крещиш, че прокуратурата нахлулала в канцеларията на президента ... или „президентството„ което си е все едно, но и не ... зградата не може да има имунитет, имунитета на президента не покрива съветниците но явно някои си мислят друго ... не е ли така .

Президента искаше, ОСВЕТЛЯВАНЕ но неговият съветник не съдейства коректно, поврежда си телефон, крие кодове ... много ясно че при обиска ще влязат „по книга„ тогава и какво заварват ... заварват укрити доказателства, документи които не би следвало да са там ... това от медиите, нали.

Иначе за мен е учудващ факта, че толкова дълго време е нужно на КС да даде становище за този прословут имунитет а личното ми мнение е, че голям ние проблема с толкова много защитети от него хора ... Говорят каквото им изгодно настървяват обществото, произвеждат лъжливи новини ... в този смисъл детинско е РАДЕВ да се държи като квачка за съветниците си ... много лош пример.



цитирай
25. starforlife - ~ 22. vencivaleri1951
17.07.2020 14:31
Абе, Венци... Имаш проблем с образованието на Гешев, но 45 години не си имал проблем с образованието на бай Тошо, така ли?
Значи: Един абсолютно неграмотен селянин да управлява цяла една държава, в едно с поне 50% от всичките висши тогава люде без грам образование... За теб е нормално.
Ама сега изведнъж не е.

Ех пусто лицемерие, да го е~Ъ.
цитирай
26. starforlife - ПС:
17.07.2020 14:32
Прочетох абсолютните ти глупости в 14-ти коментар, само да довърша за служебните си ангажименти и ще ти надраскам набързо една достатъчно показателна с фактологията си и изчерпателна с относителното си океанословие реплика.
Пък да те видя как ще опонираш на прямото говорене и то с факти, а не като твоето патетично балалайкане.

НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ СЪМ ТЕ КАНИЛ И ТО НЕ ВЕДНЪЖ ДА ТЕ ВЪВЕДА В БИВША МЕСТОРАБОТА НА "ЧЕРКОВНА", КЪДЕТО ЗНАЕШ В ЕДНО С ДАНС СЕ ПОМЕЩАВА И СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА (и не само).
Както и знай, че ще говоря от позицията на човек, познаващ ЛИЧНО не един и двама Прокурори от въпросната Прокуратура, както и не само цялата й досегашна история, а и нещата от "кухнята" й.
цитирай
27. getmans1 - ДО - 22. vencivaleri1951 - Гетьо, че Гешев е с признато висше и е прокурор е скандално 14:05
17.07.2020 17:23
Ей, в това многоречие бая лъжи си насъбрал и преди да се захванеш в „лют„ спор със СТАР а после да го насочиш към мен и да ме нарочваш прочети внимателно АЗ КАКВО ПИША И НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА КОЕТО ТИ СИ ... М И С Л И Ш .... ЧЕ ПИША.

КАЛИНА е КАЛИНКАТА протеже на на Миглена Плугчиева и е назначена във ФЗ по време на СТАНИШЕВ ... като студентка е живеела в посолството под крилото на М. П.
Дали защото е щерка на колега на ББ или под опеката на МП но печели конкурса ...
повече на;
https://www.mediapool.bg/kalina-ilieva-specheli-konkursa-za-klyuchoviya-fond-zemedelie-news155543.html .... сам си прави изводите впрочем на тази тема вече съме говорили ... с теб.

- ВТОРО ... и съответно ВТОРА ЛЪЖА в коментара ти .... ДАНАИЛ КИРИЛОВ с прякора Барни Рабъл измислен от другарите му в ... БСП и по-точно от групата съветници на БСП в СОС ... завършил ПРАВО в СУ

- ТРЕТО, да не задълбавам повече защото съзирам още твои лъжи в коментара но ти ставаш разноглед от фактите и ЗАПОЧВАШ ДА БЪХТИШ „ВЪНШНИЯТ ЖЕГЪЛ„.

Аз ти казвам че трима бивши членове на КС смятат че сградата не може да има имунитет, един казва ДА а Ат. СЕМОВ е „ИЛИ-ИЛИ„ ... и това ми е основанието да кажа, че Доковска е никоя в случая Т. Е. ИЗРАЗЯВА САМО СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ ... чети коментарите бе, преди да се нахвърляш

С номерата си Пл. УЗУНОВ сам заведе прокурора в канцеларията си ... а това което са намерили в другата канцелария трябва да те накара да се замислиш ... документи които НЕ БИ трябвало да са там

Аз държа да се сърба попарата до край ..... ЧЕ ТОКУ ВИЖ СЕ СПАЗАРИЛИ НЕЩО ... той ГЕШЕВ с това е известен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071231
Постинги: 2741
Коментари: 26490
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031