Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2020 14:14 - Дежурните копировачи на АФЕРА-та едва ли ще ви информират точно за това ...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1791 Коментари: 11 Гласове:
3

Последна промяна: 20.07.2020 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                             ... АФЕРА КАЗВА, ЧЕ ВИНАГИ Е ПЪРВА И ВИНАГИ ПРАВА ,
                                 А  НАРОДА КАЗВА, КОЙТО ПЪРВИ ПОВЕДЕ ХОРОТО,
                                               ПЪРВИ ЩЕ СЕ ПУСНЕ ОТ НЕГО...

... ЕГА СИ И „ЛИДЕРА„ ЩОМ ТОВА СА МУ ВОДАЧИТЕ ... И ГОРКО НА ВЯРВАЩИТЕ ИМ

„ТРОЛЪТ„ - с девиз „"Да разгромим корумпираната власт със слово (не непременно с истини)" ... ??? ... Тоя полицаите никога няма да го бият ... ще избягал овреме.,като ония от 23-та година.

„ОБИДЕНИЯТ„ - Обиден на ГЕРБ и м-р В. Рашидов, заради баща си ... донякъде го разбирам, ноо ... не съвсем, защото се питам до къде може да се стигне в омразата си... и тя ли е пътя на България

„НЕКОРЕКТНИЯТ„ - според клюката
 ... и по тази причина не коментирам... макар че да си измислиш и фукаш с тази гордост „ОТРОВНОТО ТРИО„ е доста показателен факт ... за зрялост ако може така да се каже..
... 

„ВСИЧКИ ВЪН!“? ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ! ТЪЖНАТА ГЛЕДКА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА

image

Първо беше АФЕРА. Записи, снимки, които показаха уродливото на лице на Корупцията в България.

Поводът, не причината, но оттам се тръгна! – вместо Гешев да влезе в покоите на Бойко Методиев Борисов, нахлу в … Президенството със „спец“ копоите си.

И се отприщи Гнева.

За организатори на бунта се самопровъзгласиха т.нар. „отровно трио“ /наречено така от Сашо Диков, събирайки ги всяка седмица в предаването си като коментатори/ – Арман Бабикян, Николай Хаджигенов, Велислав Минеков.

Президентът обаче зададе Посоката: „Мутри, вън!“.

Ако питате мен, не микрофонните организатори трябваше всяка вечер на протеста да се правят на оратори, без да имат нито талант, нито харизма за това, а президентът всяка вечер да изрича своите послания към гражданите, стекли се на протеста.

Първоначално вцепенени от мощната енергия на Гнева, отприщил се като вулкан, политическите „играчи“, окопитвайки се, истерично хукнаха кризисно да „спасяват“ кожите си.

ГЕРБ – банално. С тъп кризисен пиар, надминаващ тъпотията и на тапира. Но отзад, зад завесата – Боко вадеше пачките, обещанията и търговията с влияние.

БСП – лекинко по-адекватно, но не пропуснаха да се избият помежду си да излизат ли на улицата, или не. Впрочем, обявеният далеч по-рано от избухналите протести вот на недоверие на правителството, сега вече лъсваше, че не е случайно избран за през месец юли.

АФЕРА от преди месеци ви информира, че нищо случайно няма на този свят – нито „българско лято“, нито „вот на недоверие“, и че каквото има да става през юли ще е. А щом ние знаехме, службите на Боко ли не знаеха?!

Борисов в истерична паника, обзет от страха, се люшкаше тук в преигран „бабаитлък“, ту – в безумни плещения, наречени „послания“ и единственото от което се тресеше от страх бе, какво предстои да пусне АФЕРА нататък…

Моментално на дувара бяха спешени така наречени „десни“, аз ги наричам „десните сектанти“, всички знаете защо.

„Внезапно“, докато първата и основна цел бе свалянето на Хунтата на Бойко Методиев Борисов от власт, така наречените „десни“ христоивановци /костовопроизводни/ се „събудиха“ и от дувара МУ, хукнаха не към … Бояна или Банкя, за да търсят пачките и кюлчетата със злато на премиера Бойко Борисов, когото върнаха през 2014 година за трети път на бял кон във властта, и в чието правителство добре си живуркаха, а към… Росенец при Доган.

И започна РАЗМИВАНЕТО на целите. Първата и основна цел – свалянето на Бойко Борисов и правителството му – бе заглушена от циркаджийските изпълнения на христоивановци по баналната, дежурна карта „етническата“ – „Долу „проклятието Доган“.

Докато площада ехтеше и протестираше, така наречените „десни сектанти“ и разни „боеци“ правеха ОТДЕЛНИ протести – против… Гешев.

Размиването на мощната енергия на протеста плавно влизаше в ход.

„Десните сектанти“ наблягаха единствено на Гешев, Пеевски и Доган, и предъвкваха, смутолявайки, името Бойко Методиев Борисов и Хунтата му, въпреки че това бе ПЪРВАТА И ОСНОВНАТА ЦЕЛ, а нататък всичко останало.

Междувременно АФЕРА заби убийствения пирон в ковчега на Хунтата, пускайки видео-клип с пачките в правителствената спалня на Бойко Методиев Борисов.

Клип, който трябваше да се върти денонощно на видео стена на площада. Един от организаторите ми рече, че нямали пари. Вероятно. Ще замълча на това място засега. Стискам зъби заради революцията, ЗАСЕГА.

„Десните сектанти“ продължаваха да крещят единствено против Гешев и Пеевски, Борисов за тях оставаше в сянка. А те бяха сенките по дувара МУ.

Издаде се и писмена някаква „заповед“ за „граждански арест“ на Гешев, но „заповед“ за „граждански арест“ на Борисов не видяхме, въпреки че това бе ПЪРВАТА И ОСНОВНА ЦЕЛ.

На десетия ден вечерта един от така наречените „организатори“ на протеста, крещейки, ПОДМЕНИ ПРИЗИВА НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ „МУТРИ, ВЪН!“ С „ВСИЧКИ ВЪН!“.

И на практика ПОДМЕНИ протеста.

Обявено бе началото на масова блокада на парламента и всички важни държавни сгради. И рече: – в 7 сутринта обграждаме парламента в понеделник, когато тече вота на недоверие в парламента.

Още предната вечер енергията на протеста орехавя. И се спихна.

В социалните мрежи мислещите питаха все по-остро – защо и кой подменя „Мутри, вън!“ с „Всички, вън!“?!

Кои всички? И докато всички трябваше да са вън, някои бяха дежурно и завинаги вътре – друг от така наречените „организатори“ на протеста ни пробутваха на микрофона лица като Юлия Берберян, докато същите тези така наречени „организатори“ се правеха, че не виждат Ренета Инджова и даже не я поздравяваха.

Енергията на протеста все по-ярко се размиваше. За радост на лицето Бойко Методиев Борисов.

В 7 сутринта днес пред парламента – „слаба ракия“ „множество“. Защо ли? Грешка в стратегията, грешка в тактиката, грешка в размиването на целите на протеста. Дали е умишлено? Вие кажете. Аз още стискам зъби. В името на революцията.

Която изяжда винаги своите деца.

Зад кулисите НЕ СПЯХА. РЕДЯХА МАЧА, ОБРАТА, БЯХА ВПРЕГНАТИ ВСИЧКИ РЕСУРСИ, за да успее Бойко Методиев Борисов да се задържи още малко, за да успее да овладее ситуацията, за да потупка още малко топката, докато пика на енергията на протеста спадне.

А спадаше, защото харизматични водачи няма. А спадаше, защото така наречените „организатори“ го превърнаха на хепънинг и размиваха целите хаотично.

А беше простичко – ПЪРВА И ОСНОВНА ЦЕЛ – СВАЛЯНЕТО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ! НАТАТЪК – всичко останало и свалянето на Иван Гешев.

Гешев – нататък, по една простичка причина – когато скачиш два съда, в случая Борисов – Гешев, ги правиш зорлем туткал. Когато обаче първо се фиксираш в основната цел – падането на Бойко Борисов, Гешев даже може да ти бъде полезен в момента, като тактика, докато Борисов падне. А нататък – сваляй и него, и Кошлуков, и СЕМ, и който се сетиш…

Всичко това даваше време на Боко и Хунтата му да прегрупират, да накупуват, да опитомяват, да обещават всичко, за да печелят време.

Снощи протеста не бе това, което бе.

Днес сутринта – пред парламента, в 7 сутринта – протеста не бе това, което бе и трябваше да бъде – „големият ден дойде“, както бе обявено от един от така наречените „организатори“.

„Големият ден“ не дойде. Засега. Жалка картинка.

Високомерието, болестното его и други зависимости винаги лъсват не само по време на Власт, но и по време на Бунт.

Вероятно някои от вас ще рекат, че пак се обаждам като „черна станция“.

По-добре да съм „черна станция“, отколкото лицемер.

Тъжно ми е.

Аз направих каквото можах, направих и невъзможното в мисията, която имам.

Бойко Методиев Борисов ще падне. Даже вече няма значение точно кога.

Идат възпроизведени, наредени, „назначени“, „нови“ „дисиденти“ обаче. И пак от дувара МУ.

Пазете се.

Тъжна е тая РЕХАВА ГЛЕДКА пред парламента.

Доволни ли сте така наречени „организатори“?

„Всички вън!“?

Започнете от себе си!

Веселина Томова


                                     ... У-У-УВАЖАЕМИ ПОЛИТИКАНИ НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И
                                                  СЕДМИЧНИЯТ АНАЛИЗ НА  КЕВОРКЯН

http://afera.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8-%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b0/
...


Тагове:   афера,   протести,   идеи,   водачи,   лозунги,


Гласувай:
3



1. getmans1 - По едно време протестите събуждаха ...
20.07.2020 14:55
По едно време протестите събуждаха една тръпка в мен, нооо след 13-та мнооого се замислям ... т.е. питам се КОЙ ... МНОГО ВАЖЕН ВЪПРОС
цитирай
2. blackpredator - Гетьо,
20.07.2020 15:02
отровното трио си е Atropa belladonna
медиен екстрат от тая билка е предзназначен
да разшири зениците на кратунковците
белким съзрат ко става у държавата
всуе!
пердето у главата и най-добрите ученици
на Светослав Фьодоров не мое да го махнат
цитирай
3. getmans1 - . . . Шармантен, много алкалоидни са ...
20.07.2020 17:12
... Шармантен, много алкалоидни са това дамските комплименти да знайш ... С това „слънчево сомбреро„ Уондърката бая увеличила дозата ... явно никога не са ти капали атропинп в окото
А, оня дето обещаваше, че комунистическият човек ще се отличава от капиталистическия по това, че ще забрави щое е очила, хич не ми го хвали - сега мое се каже, че носят лупи.

blackpredator написа:
отровното трио си е Atropa belladonna
медиен екстрат от тая билка е предзназначен
да разшири зениците на кратунковците
белким съзрат ко става у държавата
всуе!
пердето у главата и най-добрите ученици
на Светослав Фьодоров не мое да го махнат

цитирай
4. vmir - хаха
20.07.2020 17:12
Балъците чакат "Аврора" да дойде с гръм, пък забравили, че нашио Ленин влезнал в Зимния Дворец предрешен като натовец...

Ум - море, гОлова - шамандура.
цитирай
5. blackpredator - хаха
20.07.2020 17:36
не Ленин бе швемер, Каренин
цитирай
6. getmans1 - . . . ВМИРе, а гОловаТА - шамандура ...
20.07.2020 18:23
... ВМИРе, а гОловаТА - шамандура мое ли да е със сомбреро и то слънчево, да не забравя ...

анонимен написа:
Балъците чакат "Аврора" да дойде с гръм, пък забравили, че нашио Ленин влезнал в Зимния Дворец предрешен като натовец...

Ум - море, гОлова - шамандура.

цитирай
7. vmir - 6. getmans1 - . . . ВМИРе, а гОловаТА - шамандура ...
20.07.2020 19:10
[quote=getmans1]... ВМИРе, а гОловаТА - шамандура мое ли да е със сомбреро и то слънчево, да не забравя ...

Мое, даже е задължително вместо музика да му запише залпът на "Аврора" и да го пусне целодневно да му повдига протестърскио дух, че току забыл...


цитирай
8. vencivaleri1951 - След милиционерски прочит на правото , сме свидетели и на милиционерски прочит на историята
21.07.2020 06:42
Все пак да пиясним, че Каренин не е в"Зимния дворец" а персонаж от роман. Не е

и лапсус , защото ако катаджийският запъртък и имал предвид Керенски, то

и той не е бил в Двореца. Колкото до Аврора, пак "греда" Няма как и защо да се

слиза от "Аврора" или друг крайцер , защото дворецът не е до вода. Натиснете гугъл

на "Ермитажа" и ще видите колко нелеп е опитът да оригиналничи прокурорът

български. Опитът да вкара в тези исторически събития и омаскари майката на

Христо Иванов е поредното падение на Гешев. Най-малкото защото същата остава

сирак на 4-5 години заради някой съветски Гешев, който праща баща и в лагер ,

където загива. Това разбира се е без значение за "запъртъка" щом става въпрос

за грамотни и можещи хора. Да припомнив-Христо Иванов не е курсант в Симеоново , а възпитаник на СУ и специализирал във Вашингтон. баба и дядо, съответно професор ортопед и журналист, майка философ, баща проектент.
За Гешев и Борисов подобно натрупване на образователен ценз няма как де не е инкриминирано/ натрупването/

анонимен написа:
Балъците чакат "Аврора" да дойде с гръм, пък забравили, че нашио Ленин влезнал в Зимния Дворец предрешен като натовец...

Ум - море, гОлова - шамандура.

цитирай
9. getmans1 - . . . Де вика ЧеПъ, „Альоо, ти май не ...
21.07.2020 08:03
... Де вика ЧеПъ, „Альоо, ти май не разбираш метафориитИ, ефимизЪмитИ, алегориЙти и разните му там литературни форми ВМИРОВИ ... ТИ, дето най-безсрамно и без да ти мигне очето си лъжеш, най-безсрамно ти казвам защото забелязвам, че не четеш внимателно разговорите които лично ти започваш ...

Гледам, че яко си нарочил милиционерските кадри, даже знаеш долу-горе откога са приравнени с тези от правните факултети и най-милият ти СУ ава както винаги правиш гледаш на въпроса съвсем повърхностно ... ами то дори ЗАКОНОДАТЕЛЯ дава път на тия кадри ... има ги и в КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ... път им е даван от зсички правителства от след „промените„

А, ако искаш истинско ИНКРИМИНИРАНЕ ще нада да започнеш от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАЧИ ЗАПЪРТЪЦИ, които 60-та година смятат, че след 20-30 години социалистическият морал ще е на такава висота, че ще отпадне нуждата от толкова правни кадри И ОТ ТАМ ИДВА НУЖДАТА ОТ ПРИРАВНЯВАНЕТО ... не съм сигурен ама май започва от преди 89-та...

vencivaleri1951 написа:
Все пак да пиясним, че Каренин не е в"Зимния дворец" а персонаж от роман. Не е

и лапсус , защото ако катаджийският запъртък и имал предвид Керенски, то

и той не е бил в Двореца. Колкото до Аврора, пак "греда" Няма как и защо да се

слиза от "Аврора" или друг крайцер , защото дворецът не е до вода. Натиснете гугъл

на "Ермитажа" и ще видите колко нелеп е опитът да оригиналничи прокурорът

български. Опитът да вкара в тези исторически събития и омаскари майката на

Христо Иванов е поредното падение на Гешев. Най-малкото защото същата остава

сирак на 4-5 години заради някой съветски Гешев, който праща баща и в лагер ,

където загива. Това разбира се е без значение за "запъртъка" щом става въпрос

за грамотни и можещи хора. Да припомнив-Христо Иванов не е курсант в Симеоново , а възпитаник на СУ и специализирал във Вашингтон. баба и дядо, съответно професор ортопед и журналист, майка философ, баща проектент.
За Гешев и Борисов подобно натрупване на образователен ценз няма как де не е инкриминирано/ натрупването/

анонимен написа:


цитирай
10. vencivaleri1951 - Не си прав. Преди промените СУ
21.07.2020 10:18
даде разрешение след като и състави програмата на , нека го наречем правния факултет /не знам каква е структурата/ в Симеоново да подготвя кадри за досъдебното производство- следователите в РУ Тата. След промените ги приравняват.
Впрочем не са единствени. Юридически факултети къде ли няма.?
Това, че били малко юристите и за това било им дадено правото да подготвят и в Симеоново кадри съвсем не е вярно. Напротив, повече бяха и дори им се разреши след кратка специализация да заемат икономически , финансови и счетоводни длъжности
Например законодателят покойният Лучников бе плановик. Беше нач планов отдел на
ЦИИТ. Боя се, че чак в НС се прочу като юрист.
И не само в Школата на МВР е проблемът. Вазов не е юрист, а е бил съдия. И много други. Правото , както и счетоводството не са сложни като материя. Там се иска зубрене. И счетоводителите и юристите си имат номера с които шашкат не познаващите материята. Пред клиенти почвам аз например да използвам специфична терминология и номера на сметки и той обикновено не мисли за голямата работа. Юристите го правят същото с параграфи, алинеи, членове и също терминология. Държал съм няколко изпита по право, много икономически дисциплини и няколко технически изпита. САПРОМАТ например. Още ми се гади от последния.
Тоест не е въпрос до факултет, а до възпитание, активност и комплекси. Ти му се кефиш, защото влезе с бутонките напред в президентството . На практика обаче върна Радев в играта, защото последният бе загубил скорост през пролетта.
В Щатите например разследваха и разследват още , хора на Тръмп. Някой да влезе в Белия дом? Покрай смъртта на Даяна разследваха хора от обкръжението на кралицата... Някой да влезе в дворците на кралското семейство? А ставаше въпрос за майката на бъдещ крал ? В случая става въпрос за спорни действия на нискоразряден и безвластен чиновник. Визирам Узунов, защото за другия не знам нищо.
цитирай
11. getmans1 - ДО - 10. vencivaleri1951 - Не си прав. Преди промените СУ 10:18
21.07.2020 11:29
vencivaleri1951 написа:
.


... Много бързаш да кажеш аФторитетното „не си прав„ ... но определено грешиш, почти съм сигурен, че процеса започва по време на „перестройката„ 85-89 г.
... ИМАХ познат който бе във ВМ на Петрол и точно тогава зъпочна задочно МВРИнститута С НАДЕЖДАТА ДА СТАНЕ АДВОКАТ ... и така стана и даже съм го ползвал.

Но както и да е ... ще прескочим и след дипломномните курсове,стажове и ред още квалификации НО ТИ НАГЛО И УДОБНО ПОДМИНАВАШ ЧЕ ИЗРАСТВАНЕТО ИМ В КАРИЕРАТА Е СТАВАЛО ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ... ачсолютише ... само погледни биографиите на неколцина .

ТИ СИ РЕВНАЛ СУ, та СУ като мерило за чест и морал на съдиите и прокурорите но виж ето това;

https://trud/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0/

Чудесен дует Доковска-СУ и Фидосова-„Монтанската правна школа„ ... само откъс;

„По § 57 няма постъпили предложения по вносителя. Желаещи за изказване?

Даниела Доковска (председател на ВАдвС 2008-2014 г.):

Нали този параграф щеше да отпадне, ако се направи текст за чл. 58а от Наказателния кодекс? Идеята беше § 57 да отпадне и да няма ограничения за съкратеното съдебно следствие след като се приеме чл. 58а.

Искра Фидосова:

Права сте. Благодаря. Колеги, след като приехме чл. 58а така е редно. Който е "за" текста на вносителя за § 57, моля да гласува. Няма "за". Против? Четирима "против". Въздържали се? Десет "въздържали се".

А ПРОДЪЛЖЕНИЕТО Е ПО-ИНТЕРЕСНО, даааа

Аз определено съм лаик в материята НО-О не и глупак, И се дразня от фалшиви гръмогласни и императивно говорещи аФторитети

И не се къхъри за загубеното ми време, 10-15 мин. да го намеря и прочета ... повече време ми отнема да ти го напиша ... хахахах ... точно време за две почивки фас-паузи
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6074012
Постинги: 2742
Коментари: 26499
Гласове: 9634
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031