Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2020 08:47 - Президентът на Гана изложи постоянен заговор за заключване на света
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1205 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 23.10.2020 08:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Президентът на Гана изложи постоянен заговор за заключване на света

20 октомври 2020 г.

Слушайте тази 14-минутна реч.
 
През юни президентът на Гана Нана Акуфо-Аддо очерта основно това, което се случва през октомври, и потвърждава публикуваното тук изтичане на световната локализация   на  Отава. Тази пандемия, която е предназначена да унищожи световната икономика. беше планирано преди години до последния детайл. Помните ли „Голямата депресия“? Мислите ли, че това е инцидент? Те създават икономически кризи за постигане на политически цели. Бързо сме проследени за тирания.  
 

от доктор Хенри Маков (henrymakow.com) 
На 21 юни президентът на Гана Нана Акуфо-Аддо стана публично достояние с плана за унищожаване на световната икономика и заробване на човечеството. Той каза, че чете от документ на Фондация Рокфелер от 2010 г., но трябва да е бил друг документ на Рокфелер "Операция Lockstep". (Може ли читателят да ми помогне да идентифицирам източника му?) 
Независимо от това, започвайки на страница 18, гореспоменатият RF документ описва сценария на операцията Lockstep с някои подробности: „Свят на по-строг държавен контрол отгоре надолу и по-авторитарно ръководство, с ограничени иновации и нарастващо отблъскване на гражданите“.
Не забравяйте, че този сценарий е от 2010 г.: „Дори и най-подготвените за пандемия нации бяха бързо смазани, когато вирусът нанесе ивици по целия свят, заразявайки близо 20 процента от световното население и убивайки 8 милиона само за седем месеца, повечето от които здрави млади хора Пандемията също имаше смъртоносен ефект върху икономиките: международната мобилност както на хора, така и на стоки спря, инвалидизирайки индустрии като туризма и прекъсвайки световните вериги за доставки. служители и клиенти. "  
 Ето кратко описание на основните моменти на Akuufo-Addo, които потвърждават нашите най-лоши страхове. Тази пандемия беше планирана преди десет години до последния детайл. 
1. Създайте вирус с ниска смъртност във Fort Detrick, NJ.
2. Създайте оръжейна версия с висока смъртност като резервно копие, което да се използва, ако е необходимо.
3. За "допълнителна отрицателност" той е прехвърлен в лабораторията за биооръжие в Уинипег, където ще бъде откраднат от китайски учени и изнесен контрабандно до Ухан.
4. Направете разпространението му да изглежда като инцидент. Вината за мокрия пазар в Ухан. 
5. Направете симулация в реалния свят през октомври 2019 г. Това е Събитие 201.   6. Планирайте да ваксинирате човешката раса, наложена чрез цифров документ за самоличност и „здравни паспорти“. ( Това е ID 2020. )
7. Оставете контакта от човек на човек, за да се даде възможност на щама да се разпространи, преди да започне блокирането.
8. Разширете заключванията. 
9. "Hype" броя на смъртните случаи, за да се разпространи страхът. Приписвайте всички смъртни случаи на Covid 19. 
10. Запазвайте заключванията възможно най-дълго, за да разрушите икономиката, да разкъсате веригите за доставки и да създадете социални смущения.
11. Облекчете блокировките за кратко време и след това обвинете "увеличение" в случаите на тази почивка. Вината за увеличаване на протестиращите. - Казахме ви.
image

12. Куел възмущава с брутална сила и представя недоволните като „обществени врагове“. Армейски контролно-пропускателни пунктове. 
13. Разгърнете ваксинации и паспорти. Хората няма да могат да участват в обществото и без двете. 
14. Ако мнозинството се събуди от тази конспирация, пуснете нов вирус с 30% смъртност и кажете: „Казахме ви.“
Призовавам ви да слушате видеото. Може да са най-важните 14 минути от живота ви. 
Свързани -  Грейс Ван Беркум - Нас ни разиграват                                         -------- 2010 Операция Lockstep Coming to Life    BBC се опитва да дискредитира този доклад   Докладът на Рокфелер за 2010 г. предвижда полицейска държава    Plandemic 201 Highlight Reel
Първи коментар от Тони Б
Ако имате средства за бързо преместване в Мексико или Южна Америка, предлагам да го направите - сега!
Това унищожаване на живота, както Бог го е замислил, НЕ е тест или изпитание, това е крайната игра за онези сатанински талмудисти и техните мирмидони, които са планирали от векове да имат този свят само за себе си. Те не са скромни по отношение на всичко това, като вече десетилетия публично заявяват, че искат да намалят населението на света с 85% на 95%. Това означава, че с днешната технология те смятат, че се нуждаят само от процент между 5% - 15% от онези от нас, които живеят днес като свои крайни роби.
Останалите, които възнамеряват да убият, масовите избивания на съветския и червения Китай бяха изпитанието, този път заговорът им всъщност е да убият по-голямата част от света. Ако това ви звучи твърде безумно, за да повярвате, да, това е лудостта в най-сатанинския си вид, но по-добре повярвайте и действайте, ако очаквате някакъв шанс за оцеляването на вас или на вашето семейство. Това безумие е доказано отново и отново през вековете, за да не се грижи за НИКАКВИ ЖИВОТИ, вашите жени и деца НЯМА да бъдат изключени.
Наистина изглежда, че англоезичното население, както и европейците като цяло, са твърде далеч в тръбата на постоянно сатанинско промиване на мозъка и езически живот, за да защитят себе си и семействата си, по-добра позиция ще бъде направена в Южна Америка или Африка. Или евентуално, както ми казваше Пакита де Шишмарев (автор на Л. Фрай на „ Водите, които текат на изток“ ), руският Сибир може да е последната позиция на белия човек.



Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Как и защо Гана?
23.10.2020 09:21
Не ли, за да се ОМАЛОВАЖИ това, което е все по-очевидно и без "протоколи от 2010-та".
цитирай
2. zahariada - Да
23.10.2020 09:29
Гана е проговорила от член на ДАВОС.
цитирай
3. radostinalassa - Накрая ще остане само Русия
23.10.2020 18:54
Това е една причина, която да ни накара да свалим мафиотското правителство на мутрите и да възобновим търговията си с РФ.
цитирай
4. eva666 - Радке най-после се зарадва и ти
23.10.2020 21:21
..хайде, кога тръгваш за Сибир..
събра ли пари за.. чамадан,вокзаль и Сибир)
тю тюю....

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39688267
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031