Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2020 07:07 - Ще дойдат остарелите “сатири” и ще ги заразят с всички венерически болести на властимането....
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 2139 Коментари: 14 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                      .......


Неусетно си “бръкнахме в мозъка” - лапароскопия през синусите

Разполагаме с катастрофирал народ, получил тежко комоцио в бетона на социализма, вървим към зомбиране и масово уеднаквяване

    image

Христо Слави Рачев

 

Христо Слави Рачев

При българското ляво има остър дефицит на два атома кислород, при такава сатурация настъпва загуба на здрав смисъл, но остава изобилие от думи, понятийни конфети, банализми, които се сипят щедро от екраните. Никой в България не е пощаден. Човек незабавно проумява колко е безсмислен животът. Усещането е, сякаш караш след кола подала ляв мигач, която внезапно прави десен завой. Още по-лошо, успяваш да мернеш за една стотна от секундата жена си, която се целува с друга непозната жена. Въобще 

тревожно усещане за стогодишна и ежедневна измама

Поводът за тези няколко реда е, как какавидите от бившите тайни служби, настанени по различни медии оживяват и започват усилена какавидна дейност. Прилика с тъй актуалните днес нуклеидни киселини, познати като вируси. Откъде извира енергията на тяхната екзалтация. Знаем, че хората послъгват. По официалните празници и зари, тържествено и обилно. Познавачи твърдят, че има изведен педал, монтиран някъде в подземията на “Парк хотел Москва”, други, че педалът е в Президентството. При натискане с ляв крак се 

задействат всички спящи клетки от ченгесарската мафия

За да не бъдат мигновено разобличени и си припомним малките им агентурните имена, имат разрешение да хакват по някоя и друга кама в рунтавия гръб на Русия. Често ни разсейват с размисли за висока култура и изкуство.

Не е ясно защо политическата върхушка на Русия е превърнала в свръх цел и смисъл на съществуването си да тормози света и му пречи да живее по-добре.

Мобилизирали са всички звена и етажи на спецслужбите, ресурси над и под земята, дипломацията, военната промишленост, медиите, научните институти, /секция отрови/, само и само светът да страда, ако може да настъпи Гладомор. Каква азиатска философия, вместо да демократизират собствената си страна се опитват да контузят останалия свят.

Вече знам, че социалистите и левите пропагандатори успяват да изстрелят повече думи отколкото вируси за определено време. Какво искат тези хора настанили се в екрана ми формат 16:9. Спусната е задача: да се декапитират Гешев и Борисов. Подкрепа за Радев. Правят го толкова бездарно, че ми напомнят за пияндетата Дани и Пилон от романа “Тортила Флет”, които скрили шише с галон вино в храстите тъй, че всеки минаващ изгаря от любопитство да провери, какво точно е скрито там. За господина Радева агентурата мълчи, като за умрял мафиот или гръмнала ракета на руски космодрум. Митингът фуча, крещя, уринира, прегракна и се смали към залеза, но

за Радев нито дума

Това сочи кои са организаторите. И за Йоло Денев стана ясно, че струпването на хора множи вируса. Митингите се оказаха истински центрофуги за нови мутации. Напоследък Радев е започнал да шепне. Това е знак за дълбоко неудовлетворение от собственото си представяне, издирва нова гласова бленда, с която да хипнотизира намаляващите привърженици. Съска и фразата затихва към края, така остава неразбрана, защото повече от половината народ е глух. Това може да означава - идва поредното вето, но и далече по-страшни неща. Дали съскането ще премине в шъкане е трудно да се предвиди. Удивително е съвпадението на възгледите му с най-ярките представители на българския криминалитет, който е изнесъл предвидливо бюрата си в Дубай и Белград. Отгоре се мъдрят реквизитни, червени телефони. Ще ги откриете и в централата на БСП и някои новосформирани лъже партийни образования. Президентът съска в Панорама. Бойко Василев храбрее с въпроси, които вицето отдавна е получила, за да няма "панорамен" провал. Изглежда в Отечеството не е останал нито един човек, който да знае, че всякакви партийни пристрастия категорично спират на входа на Президентската институция. Президентът още не бил “престанал да оправдава доверието на БСП”! Това е по-голяма дивотия и от Тръмпи упорството в Америка.

Заради пропуснатата лустрация е настъпила 

необратима кастрация на един цял народ


Ще ми се това да беше сън, някакъв глупав и нелеп сън, който става още по-глупав при опит да се разкаже, но се оказа реалност.

PS 

“Галъп” ни ощастливи с нова прогноза, която вече се е превърнала в проза. Въпреки всенародната ретроградна амнезия, помним, че “Галъп” послъгва преди всички избори, рефлекторно и по навик. Разказът е, че БСП е изпреварила ГЕРБ - значи време за ляво управление. Ура. А някой си Славей Трифонов щял да закрие слънцето на ДПС. Известно е, че там няма никакъв Диоген да му каже, “я се премести, че ми правиш сянка. Зад митингите има двама, които желаят повече от всеки да срутят държавата, живеят в задгранични хотели и плащат за нощувка, колкото месечния ви доход. Звънят по червените телефони, съгласуват през конфиденциални контакти, как да разтурят властта и размътят оня слой от населението, който всъщност са ограбили. Така Петър Младенов и Андрюша съгласуваха по същите процедури как да извършат преврата. Ако имате търпение прочетете как работи Русия с България. Как гледат те на нас. Иска се търпение, за да узнаете, че и днес тук е пълно с “Андрюши”.

Но стана нещо непредвидено, разгневиха вируса. С народа не успяха, но вирусът побесня, измутира и започна да нокаутира, кой където свари.

Не правим секс, ако не искаме да заразим жените с бременност. И Мангъров ще ви каже, че забременяването е опашата вирусна зараза и ще изчезне напълно след, седем, максимум девет месеца. При пандемия не бива да си бъркаме в носа. Няма опасност от счупване, но просто е глупаво. Бедата е, че неусетно си “бръкнахме в мозъка”. Чиста проба лапароскопия през синусите. Вижда се и от сектор В, че освен тримата отровени с гъби по тартановата писта загряват Трифуноов /изпява се, като търсите в огледалото най-грозния си профил/, Бойкикев и две дами на високи токчета с очевидно маниакални разстройства. По лицевата мимика, интонацията и речевата афазия ще ги познаете. При едната наблюдаваме несекваща провинциална логорея с характерен дупнишки пуйчи крясък. При другата манийни пристъпи за величие, изказани с баритонен глас, както го умеят биполярните. Има и други, които мечтаят за синекурата на посланическите постове.

PS на PS

Постскриптум на постскриптума. Сега въпросът е: на кого първи ще му наврат мундщука в гърлото. Разбирай политическа интубация. На Бойко или на съскащия президент, който всеки момент ще започне да шъка. В суматохата, обаче го лапна Корнела. Тя се радва на орално-канибален рефлекс и щом има нещо за амкане, никой няма шанс. На фотофиниша се вижда ясно как първо две лакоми джуки пресичат заветната линия. Бях се отказал да се обаждам на тези теми, но започнаха да ми пишат и звънят по телефона, дали не кашлям. Ами не, опитвам мушмулите. Тук сме сами като в космически полет. Летим пета година към неизвестен свят. Понякога се търсим из стаите. Никога няма да се завърнем на земята. На стипчивите мушмули и киви им е рано. На стипчивата ни демокрация също. Трябва още да мръзнем, да омекнем, угнием и станем ядливи по европейските стандарти.
Но добре е да знаем, че нищо не обърква така генерално сметките на задграничните кукловоди и мръсниците от тайните служби, както гласуването за порядъчни и умни хора. Против техните “Андрюша” проекти.

Приемете, че горното изречение е болтвано. Народът прочита погрешно събитията. Всъщност той не може да чете. Нелечима дислексия. Това че Айнщайн и Моцарт са страдали от нея не означава нищо. Ние виждаме несъществуващи неща, халюцинираме суеверно сюжети. Митомани шетат с извадени саби из безкрайния фризьорски салон на Фейсбука. Секат глави вместо да правят прически. Мнозина са развили 

отвратителен кастрационен комплекс

Раздали са си пагони на елити. Сърдитковци се гневят с наметнати тоги на вселенски демократи. Не знаят безсмислието на това. Това незнание е по-страшно от функционалната неграмотност на децата ни, която всъщност е в основата на цялата българска неразбория. Одързостеното говорене лишено от здрав смисъл все още не означава интелигентност. Ни най-малко. Тъкмо обратното. Разполагаме с катастрофирал народ, получил тежко комоцио в бетона на социализма. Вървим към зомбиране и масово уеднаквяване. Клонинги на клонингите. Пълно унищожение на любопитството и непредубедения поглед към света. Естественото желание за познание е отстъпило пред дузина пропагандни неистини, с които яростно се нападаме помежду си. Ставаме вторично първобитни хора въоръжени с остри сечива. Чуваме гласове, скоро ще повярваме, че трябва да убием, за да оцелеем.


                                                                        ..... 



Гласувай:
8



1. getmans1 - Още от ХРИСТО СЛАВИ РАЧЕВ за прот...
18.11.2020 07:55
Още от ХРИСТО СЛАВИ РАЧЕВ за протестите инсперирани от ЮМРУЧЕТО;

Доста лайнояди износват обувките и идеите си по паветата на древната ни столица. Младоците имат ударна сила, но нямат ум. Други са остарели преждевременно. Не са живели. Но пък имат младостта. Някои дори си позволяват да са девствени и да имат акцент. Ще дойдат остарелите “сатири” и ще ги заразят с всички венерически болести на властимането. Българските “сократици” развращават младостта, тези червени маймуни, червясали от червонци, нашенски червенотиквеничковци с тяхната денонощна и лицемерна грижа за бедните, вече са яхнали младата плът.
Днес гледам глупав репортер задава глупави въпроси на глупав младок. Получава тъп отговор. Тълпата говори за демокрация. Йоло Денев и сюрия обскуранти /за по-младите - мракобесни хора/ дежурят около фонтана. Пазят демокрацията от посегателства. Поне да бяха се изкъпали в него.
Не питам никого, какво може да се направи. Нека младите повторят нашите грешки. И те и ние имаме право на това.
цитирай
2. missana - Полезно четиво. Нещо като рекапитулация на истината!
18.11.2020 08:25
Но същината му е тук:

"Заради пропуснатата лустрация е настъпила
необратима кастрация на един цял народ".

Поздравление, Гетманс1!
цитирай
3. blackvibrator - Нямаше нищо лошо в протестите, те са ...
18.11.2020 08:33
Нямаше нищо лошо в протестите, те са задължителни при демокрацията, показват, че народът има съзнание, а не е стадо.
Но фактът, че изобщо не искат оставката на радев, който не е борец срещу мафията, а един от нея, говори ясно, че тия мекерета не са борци за справедливост, а подлоги на мунчо президента.
цитирай
4. getmans1 - Но същината му е тук: "...
18.11.2020 09:54
missana написа:
Но същината му е тук:

"Заради пропуснатата лустрация е настъпила
необратима кастрация на един цял народ".

Поздравление, Гетманс1!


... ЗДРАВЕЙ МИСАНА, честно казано КОЙ,... кой да я направи ... то така е замислено, виждаш, направено е непопуполярните мерки да се вземат от подставени лица а лаврите да обират ТЕ ... И сега да се фукат „по наше време - НАТО, по наше време - ЕС туй НИЕ напавихме добро ... туй вие направхите ЛОШО.

То и ББ може да е техен проект но явно нещо им се изплъзва и сега УУУУУУ ... ДА ама, НЕ ...НАИВНИЦИТЕ ВЗЕХА, ЧЕ ДОСТА НАМАЛЯХА ...
цитирай
5. getmans1 - . . . Разбира се, че хората имат право ...
18.11.2020 09:59
... Разбира се, че хората имат право на протест ... но, лично аз не бих участвал в протест зад който стои „кукла на конци„
НЕ знам дали забелязваш ама в последно време върви процес на лъскане и съставяне на нова репутация или т.н. нова легенда на РАДЕВ ... И ако сега пак ни излъжат значи само едно, заслужаваме си го ....

blackvibrator написа:
Нямаше нищо лошо в протестите, те са задължителни при демокрацията, показват, че народът има съзнание, а не е стадо.
Но фактът, че изобщо не искат оставката на радев, който не е борец срещу мафията, а един от нея, говори ясно, че тия мекерета не са борци за справедливост, а подлоги на мунчо президента.

цитирай
6. apostapostoloff - Как ще има лустрация, като в България
18.11.2020 10:04
един марксист поведе битка с... марксизма. Тоест, у нас Хитлер се бореше с фашизма. А малоумните по природа българи му помагаха и викаха "ура".
цитирай
7. blackvibrator - радев иска само втори мандат и се ...
18.11.2020 10:15
радев иска втори мандат и се надява, че като се прави на американофил и натовец, ще спечели.
да, ама огромна маса от избирателите му путиноиди се отвратиха от него
комунягите също няма да го издигнат
без подкрепа на дпс не може да има президент, а те не го понасят
никоя партия не стои зад мунчо и той ще се оттече вканала
цитирай
8. starforlife - ~
18.11.2020 11:45
Като заглавие на постинга Радо написа:
Ще дойдат остарелите “сатири” и ще ги заразят с всички венерически болести на властимането....

На пенделите-комуняги некадърното властимане беше не придобивано чрез зараза, а вроден недъг.
цитирай
9. starforlife - "Любопитство и непредубеден поглед към света"
18.11.2020 11:47
Напълно достатъчно кредо и поведение, за да живееш достойно и успешно.
цитирай
10. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
18.11.2020 11:52
За теб, че си публикувал едно Истинно мнение на един буден Българин и за мъдростта на автора на този проницателен анализ, който има възрожденския Дух да каже на сънародниците си директно в очите една полезна Истина... Пък който осъзнал, осъзнал...
цитирай
11. getmans1 - За теб, че си публикувал едно Ист...
18.11.2020 12:33
batogo написа:
За теб, че си публикувал едно Истинно мнение на един буден Българин и за мъдростта на автора на този проницателен анализ, който има възрожденския Дух да каже на сънародниците си директно в очите една полезна Истина... Пък който осъзнал, осъзнал...


... Видяхме ги колко са БатОГО, сега остава да видим колко ще излъжат ... за пореден път,а другият въпрос е, че алтернативите са малко ...
цитирай
12. getmans1 - един марксист поведе битка с. . . ...
18.11.2020 12:44
apostapostoloff написа:
един марксист поведе битка с... марксизма. Тоест, у нас Хитлер се бореше с фашизма. А малоумните по природа българи му помагаха и викаха "ура".


... Това, че един философ изучавал Марксизма се приема за марксист не е проблем, пролема е, че е и наивен мечтател ... такъв човек е непригоден за властник.
цитирай
13. getmans1 - "Любопитство и непредубеден ...
18.11.2020 12:49
starforlife написа:
"Любопитство и непредубеден поглед към света"... Напълно достатъчно кредо и поведение, за да живееш достойно и успешно.


... Да така е, но за закостенялите мозъци пък нямаш право на мнение ... те искат червено или синьо ... колкото повече червено за тях е толкова повече демокрация ... казват му демократически социализъм ... да се чудиш що за комбинация е това ...
цитирай
14. vmir - Коронавирусът не ме подмина, пазете се от него, много е опасен.
19.11.2020 00:37
Намирам обаче симплицитникът с претенции за корона много по-обществено опасен от самия коронавирус. От вируса има някакво спасение, от вурусната простащина няма, особено когато се подхранва от институционално от терористи с лозунги против тероризма за тетки от женския пазар или застаряващи безделници, свикнали да пишат биографии на останалите. Тези социални отпадъци все още бленуват за времената на безкрайните си доноси и "добротворства" към всеки, който им се продаде и подкрепи безумните им клевети и патологични лъжи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071748
Постинги: 2741
Коментари: 26492
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031